22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#22508 na, akkor újra: azt mondtam, hogy úgy pénisznövelés, ahogy te állítod be a kocsi fontosságát. nem baj, ha nem értesz egyet vele, szerintem de. kötöd az ebet a karóhoz, hogy randira igenis kocsival kell menin, különben nem fog a csajnak tetszeni a dolog. nem igaz.
-
clio1616v #22507 az autó egy eszköz, hogy gyorsabban mozogj - nem kell túlmisztifikálni
pénisznövelés... miért kellene egy pénisznek nőnie - eszedbe sem jut, hogy a vagina lehetne rövidebb mi? -
#22506 "alap, hogy egy férfinek legyen munkahelye autója és legyen hol laknia
enélkül komoly kapcsolatra csajjal nem számíthat - hozzáteszem azért, hogy magyarországon"
a munkahely és a lakás oké.. viszont nekem akkor volt kocsim 2 évig amikor már együtt éltem egy lánnyal.. azóta nincs, de mégsem volt ez probléma sosem.. mondjuk valószínű nem is olyan körökben próbálkoztam ahol ez számít -
#22505 megint megkavartad, de nem baj. nem az emberségét minősítettem. lehet jó, lehet rossz, ha sztuykos te ennél a kezéből? hm?
örülök, hogy te jobban tudod, hogy én milyen fontossági sorrendet állítok fel. nem a csoki-kocsi a lényeg, hanem a gesztus.a csoki egy gesztus, a kocsi meg pénisznövelés abban a formában, ahogy te állítod be.
azzal mi van, akinek telne kocsira, de nem vesz, mert nem akar venni? vagy azzal mi van, akinek nem telik, de vesz, mert nagyzolni akar?
a fizumért megdolgozok, mint bárki más, tudod, nem érek rá pénzt keresni, mert dolgozok. -
clio1616v #22504 aki büdös és retkes az nem lehet jó ember?! - ok tehát az ápolatlanság máris a csoki előtt van
elhiszem, hogy nem vagy teljesen tisztában a preferenciasorrendeddel, csak akkor ne gyere már a csoki fontosabb az autónál baromsággal
a kedvesség és a boldogság azok szubjektív dolgok, ha akarsz akkor az vagy, ha nem akkor nem vagy az
az viszont, hogy tárgyakkal rendelkezel(csoki autó ház) ez pénzkérdés, mennyi pénzt tudsz elvenni másoktól, legyen az munkabér a munkáltatódtól, legyen az zsebpénz a szüleidtől, mert azért itt elég sok a gyerek is Gabi és trsai -
#22503 van. szerintem, ezt rajtad kívül mindenki tudja, ideje lenne neked is tudnod.
na, akkor figyi kicsit, elárulom neked, hogy amilyen véleménnyel vagy a nőkről, az baromira sértő. úgy állítod be, hogy egy szaros kocsiért terpesztünk bárkinek, mert az a menő, ha a pasasnak olyanja is van. nem gond, ha közben egy szarházi esetleg, de kocsija az legyen? akárhonnan is szedtél eddig össze akárkit, ha csak az anyagi javaiddal sikerült, az inkább a te hibád. rossz nővel próbálkoztál, vagy a tulajdonságaid nem vonzók, esetleg nem is gondoltad komolyan a kapcsolatot. ha így megveted a nőket, ne csodálkozz, ha veled csak akkor állnak szóba, ha sofőr kell nekik. ha meg ezt engeded, az megint a te hibád.
a csokira visszatérve:szerintem pedig, igenis kedves gesztus egy ffi részéről, ha nassival ajándékozza meg a nőt. tök mindegy, hogy kocsival mászik randira, vagy gyalog, busszal, akármi, de ha akkora paraszt, hogy egy kis ajándékot nem tud felmutatni (csoki, virág, bármi), akkor abból nem lesz semmi. nem a kocsija fog mély benyomást tenni a nőre, hanem a viselkedése.
"...vannak szélsőértékek, akik a zsíros lányokra buknak ez a fetisük"...
nem abból lesz zsírmalac, aki folyton csokit (más nassit) eszik. amúgy meg, gond az, ha valaki a husisabb nőket kedveli? nem.
hajléktalan esetre reagálva, nem azért nem állnék vele szóba, mert nincs kocsija, meg nincs lakása, hanem, ha retkes, büdös, ápolatlan eleve nem.
#22500 így van, ez helyes meglátás.
#22502 nem tudja azt, hogy milyen öröm lehet valakit megajándékozni egy finom csokival, mert biztos van kocsija. -
IXEMGabeo #22502 nem vagy formában cliopapa:D egyre több hülyeséget hordasz össze -
#22501 szerintem te sehogyse lennél képes becsajozni, pinát anyádén kívül nem láttál még -
#22500 Szerintem hajléktalannak maszkírozva is képes lennék becsajozni.
Nincs szükségem rá, hogy anyagi dolgokkal kompenzáljam más hiányosságaimat... -
clio1616v #22499 kis herceg te melyik vagy a naív nő vagy a hajléktalan szexet lejmolós? :D -
#22498 Elfogadom a kihívást! -
clio1616v #22497 van férjed vagy pasid? (szerintem nincs)
alap, hogy egy férfinek legyen munkahelye autója és legyen hol laknia
enélkül komoly kapcsolatra csajjal nem számíthat - hozzáteszem azért, hogy magyarországon
a csoki lehet ott a kívánságlistán, mert ha mindezek után még marad pénze csokira is az igen csak jó parti
de ha odamegy hozzád, mint kedvességet igénylő nőhöz egy hajléktalan az aluljáróban és azt mondja neked, hogy Szia Kedves! Ismerjük meg egymást és egy balatonszeletet tol neked, akkor kb. nagy ívben leszarod és még enyhén fejeztem ki magam -
#22496 te mentél el félre a témában. ha pl. téged csak a kocsid miatt akarnának megismerni, akkor te valaki lennél a nők szemében? ahol ez a mérce, ott gond van. egy csoki pedig kedves gesztus, nem pénisznövelő szükségszerűség.
miért akarod úgy beállítani a nőket, mint akik csak az anyagiakra hajtanak?
nem sofőrt keresnek, hanem társat. van különbség. ha van kocsija, jó, ha nincs, akkor az is jó. -
clio1616v #22495 és többre értékeli a csokoládét, mint egy autót... nagyszerű
szerintem nincs igazad, küldj egy fotót erről a csajról és egy telefonszámot, szeretném megkérdezni tőle, hogy a preferenciasorrendjében a csokoládé vagy az autó áll-e előbbre -
#22494 Nagyon fiatal és tapasztalatlan lehetsz, ha egyből ezt a következtetést vontad le. Akire én gondolok, az egyáltalán nem medve. ^/_\^ -
clio1616v #22493 igen vannak, ők a medvék
csak őket alapból nem vettem bele abba a kategóriába, akikkel szívesen randizna az átlag - ettől függetlenül itt is vannak szélsőértékek, akik a zsíros lányokra buknak ez a fetisük -
#22492 ez a helyes meglátás :) -
#22491 Vannak hölgyek, akik a csokit jobban preferálják a kocsiknál. -
#22490 én sem. -
IXEMGabeo #22489 előbb utóbb kiderül, hogy nincs kocsi és akkor bukta van...nem mindenki engedheti meg magának, hogy legyen járgánya...
de tudjuk, mint mindent manapság az anyagi szempontok mozgatnak... -
clio1616v #22488 nem a 13 éves kis suttyókról beszélek, akik csajoznak -
#22487 ha csak az autós pasik tudnának becsajozni, akkor sokan maradnának hoppon. nem így van, hidd el, tévedsz. a helyben igazad van, abban is, hogy a fiú tegyen meg mindent azért, hogy a lány jól érezze magát. ha sikerül, garantált, hogy a fiúnak is jó hangulata lesz. -
clio1616v #22486 ez így kb igaz
azzal kiegészítve, hogy a szimpiség min múlik
viselkedés - legyél annyira kedves, amennyire még eddig soha, lehet csak erre a pár órára bírod ki de muszáj leszel, ha a csajt be akarod etetni
kinézet - eleve autóval érkezz, ha nem akkor legalább találj ki indokot, hogy miért nem az autóddal jöttél, de ezt nem biztos hogy annyira hülye, hogy beveszi - ha igényesebb akkor jobb ha valamilyen német autóval érkezel vagy olasz sportautóval
figyelmesség - olyan helyre vidd, ahol még soha nem volt senkivel és ahol nem fogja kellemetlenül sem érezni magát - el kell varázsolja a hely, ezt előtte derítsd ki mit szeret mit nem és egész randi alatt erre fókuszálj !!! nagyon fontos, hogy a randi ne rólad szóljon hanem róla !!! az nem számít most te mit szeretsz, te nem fogsz megsértődni, ha olyat csináltok amit te nem szeretsz, de ő igen -
#22485 van elvárás: mutasd meg a legjobbat magadból, hogy vonzó maradj, ha már egyszer elmegy veled randira. próbálkozhatsz közeledni, ami nem lesz szimpi, azt tudatni fogja, efelől nyugiban lehetsz. ha pl. nem engedi meg, hogy megfogd a kezét, vagy átölelnéd a vállát,derekát, de elhúzódik, akkor jobb, ha haza kíséred és köszönj el. benézted a dolgot, nem lesz abból semmi.
#22483 kb. igaz :)
-
clio1616v #22484 de lássuk be, ha a csaj normális, akkor tudja, hogy a srác csak dugni akar és max meghívatja magát vacsorázni és lekoptatja miután jóllakott -
IXEMGabeo #22483 személyfüggő...attól függ az estétek miképp alakul...ha bírja a személyiséged, ha leveszed a lábáról a szövegeddel, esetleg olyan élmények érik, amik számára is erőteljesen emlékezetes marad akkor benne van a pakliban...ez már egy más világ...1. randin simán lehet bármi...
sőt sok olyat hallok, hogy 1. randi rögtön nálad vagy nálam:DDD kicsit liberálisabb szellemben élünk a 21. században -
clio1616v #22482 ha nagyon rendes még szexelhettek is -
lifesgood #22481 Sziasztok
Ti az első randin mennyire közeledtek a lányhoz? Szerintetek a lányoknál van egy alapelvárás(kézenfogva járás,ölelgetés,csók) ,amit,ha nem érünk el az első randin,akkor dobnak? nincs második..
köszi
-
W aWaW Wah #22480 nem minden csajok nem szertik ha nyalják a csöscük mert attól nem izgulnak fel ugy mint a punctól ha puncijukat izgatják föl
csöcsöket fogdosni kell a csajokon azért vannak -
W aWaW Wah #22479 csajoknak szopás nyalás jo suska -
#22478 pompás -
clio1616v #22477 igen egyetértek
de azzal is tisztában kell lenned, hogy ennek a valószínűsége jóval kisebb, mint annak, amit én mondtam
ahhoz tudnám hasonlítani, mint, amikor én azt állítom, hogy ma nem fogom megnyerni a 6-os lottó telitalálatos nyereményét - te meg azt mondod, de volt már korábban, hogy valaki, aki megnyerte
gondolkozhatsz szélsőségekben, de arra azért komoly döntéseket, állításokat ne alapozz
a tapasztalás minőségének definiálásán, mivel erősen szubjektív - felesleges vitatkozni
én azt mondom, minden tapasztalás fontos eleme az életünknek, hiszen ez arról szól, hogyan reagálsz a környezeted változására későbbiekben = tanulás -
#22476 nyilván te is egyetértesz azzal, hogy aki rövidebb ideje él tapasztalhat sokkal többet, mint másvalaki aki több ideje él
mert nem csak az idő mennyisége, hanem annak minősége, sűrűsége is lényeges ;) -
IXEMGabeo #22475 -
clio1616v #22474 azért remélem azzal egyet bírsz érteni, hogy aki több ideje él annak nagyobb az esélye, hogy többet is tapasztal, mint aki rövidebb ideje él -
#22473 Így ni. Így már nem vakít annyira mérhetetlen világosságod.
-
IXEMGabeo #22472 hagyjad már magadat...szellemiség elsősorban nem korhoz köthető...minden a megszerzett tudásunktól és a leszűrt tapasztalatainktól függnek -
IXEMGabeo #22471 Miért nem vallod be, hogy odáig vagy érte és vagy 20 üzenettel bombáztad majd eljátszottad többször a frusztrált sértődött kisgyereket?:D -
clio1616v #22470 kb 5-6 évvel lehet elmaradva hozzám képest a szellemi fejlődésben, de annyival fiatalabb is lehet - tehát ez természetes -
#22469 Sajnálom. De ha tényleg sikerül ezt a fejezetet lezárni és levonni a tanulságokat, akkor a jövőben talán kicsivel könnyebb lesz. :)