22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#22548 A kommenteidet olvasva... elég érdekes ember lehetsz... -
Greencola #22547 Még nem dolgozom.
Én belül gyerek vagyok, szóval jó úton jártak az illetők.
Kár, hogy legtöbbük ezzel a gyerekkel le akart feküdni. :( -
clio1616v #22546 eddig gyerekként reagáltak rád, ezután kezdenek komolyabban venni és így fogod megtapasztalni ki is vagy
dolgozol?
Utoljára szerkesztette: clio1616v, 2014.08.06. 20:12:41 -
Greencola #22545 Például? -
clio1616v #22544 még most fogod megtapasztalni, a fontosabb élettapasztalatokat, legalábbis ha magamból indulok ki -
Greencola #22543 A születésem szerint 22 vagyok. -
clio1616v #22542 hány éves vagy? -
Greencola #22541 Hát... Ez a kisugárzás... Ha lenne egy srác, akármilyen jól néz ki, ha mást áraszt magából akkor nem érdekelne párkapcsolat szinten.
(bár engem amúgy se érdekel az ilyesmi annyira)
De ez a fiú, aki ezt mondta, csak egy fehér holló. -
clio1616v #22540 nem rajtad múlik milyen jó nőnek gondolod magad, hanem azon aki téged megítél
érdekes, hogy ilyet mond valaki - szerintem hazudik - mi az hogy fél lefeküdni veled?, meg hogy szép vagy, de nincs vágya? -
Greencola #22539 Én nem vagyok egy tipikus "szexi lány", nincsenek nagy idomaim, és szerintem az arcom is átlagos, jópár szépséghibám van, olyan gyerekes vagyok... Nem vagyok nagyon okos, se művelt, se agyoniskolázott - bár sok minden érdekel és vannak témák amikkel intenzíven foglalkozok... - , és nem is viselkedek érdekesen... De, mégis a legtöbb pasi, akikkel megismerkedtem életem során, egy-két kivétellel mind rám akart hajtani. Nem túl érthető, szóval én ezt a kisugárzás számlájára írom... :P
A fiúkkal kapcsolatos tapasztalataim azt eredményezték, hogy még óvatosabban válogatom meg kivel ismerkedek meg.
Bár most pont van egy hím szerzet, aki pont azt állítja, hogy olyan gyerekes és éretlen kisugárzásom van, hogy még ha szóba is kerülne félne lefeküdni velem, nehogy megsérüljek. És alapvetően nem ébresztek benne vágyat a dologhoz pedig - szerinte - szép vagyok. -
clio1616v #22538 egy jó párkapcsolatban nem célok vannak, hanem kompromisszumok és ennek eredményeképpen egy kellemes boldog együttélés
hangsúlyozott hogy tetszen a teste és a viselkedése illetve a gondolatai, ha az egyik nem tetszik, akkor azt a másodikkal vagy a harmadikkal kell kompenzálnia, kompromisszumként -
Greencola #22537 "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható"
Ergo nem feltétlenül, szex- vagy párkapcsolat a cél, ha ismerkedésről beszélünk. Bár tudom, hogy a legtöbb fiú számára elképzelhetetlen hosszabb ideig csak barátságot fenntartani egy lánnyal.
Viszont ha még párkapcsolat is a cél, akkor sem az a legelső szempont, hogy hogyan néz ki a lány. Nyilván, tetsszen neked, de szerintem ez nem hangsúlyozott. Az emberek általában nem a külső adottságaik, hanem a belső kisugárzásuk miatt lesznek vonzóak, vagy nem-vonzóak. A szerelem meg kifürkészhetetlen. -
clio1616v #22536 engem nem érdekel, hogy nézel ki és ugyanúgy szeretlek mint bármelyik másik embert
viszont szexelni csak (számomra)vonzó nőkkel fogok, akármit is mondasz, a jó kapcsolatban pedig a szexnek is működnie kell így marad az, hogy egy rendes lány vonzó kell legyen ahhoz, hogy kapcsolatot legyen érdemes vele kezdeni, és ez egyenlő prioritást élvez azzal, hogy ne dohányozzon és legyen önálló keresete = dolgozzon munkahelyen, illetve más pasival ne legyen nemi kapcsolata -
#22535 #22529
De a fél fitymáddal akár el is takarodhatsz innen is. -
kamionosjoe #22534 Hülye szegeny. -
Greencola #22533 Nahát, nem tudsz olvasni? :P :) -
#22532 Képt, vagy senki se hiszi el. -
Greencola #22531 Én rendes lány vagyok. :) De az olyanokkal, akiknek legfontosabb a külső azzal szóba se állok már. -
IXEMGabeo #22530 folyton magadról beszélsz -
#22529 Igen, hiányzott már, hogy egy billentyűzethuszár cigány játssza itt a fejét, köszönöm hogy jöttél. -
#22528 Elég a fenekéről. A megvilágításra figyelj majd oda. -
IXEMGabeo #22527 látom hiányod van;) -
#22526 lol az nincsen. De majd holnap körbefotózom minden szögből :D
-
#22525 Képt. -
IXEMGabeo #22524 vidéken kell keresni hmm...
nagyon kicsi faluból jöhetett, ha 30 éves koráig meg kell ott házasodni valakinek:D egyébként mindig úgy szól a fáma nálam, hogy kurvára szarni kel l a társadalmi elvárásokra:D ez nem boszorkány üldözés, nincsenek akasztások úgyhogy nyasgem:D
#22521:
Te is látom a lényegre térsz:S -
#22523 Külsőre szép nagyon, cici átlagos, de popsija feszes mint a gitár húr -
#22522 Pl aki 30 éves koráig nem házasodik meg azt kinézik a közösségbõl
loooooool, tiszta középkor -
#22521 Cickók? -
#22520 1 hónapja van egy új munkatársam melóhelyen. Egy 21 éves gyönyörű, kedves és aranyos csajszi aki vidékről költözött fel Pestre pár éve. Egy kis faluból jött.
Hát így 1 hónap után azt kell hogy mondjam, hogy szinte az ideálom. A fent említetteken kívül még azt kell megemlíteni hogy eszméletlenül jól tud öltözködni. Teljesen hétköznapi ruhák (tehát nem ribancos) de mégis mikor meglátom csak wáó... Haja is szépen befonva vagy kiengedve.
A jelleméből az ami igazán megfogott az az hogy illemtudó. Kapásból ott van hogy nem káromkodik. Nem iszik, nem bagózik. A másik hogy jól ellehet vele hülyülni. Bár a komolyabb típusból való azért pénteken sikerült úgy megnevettetnem hogy már a szeme könnyezett :D
Mellesleg tudd főzni. Pesti csajok nagy része meg több f*szt fogott mint kilincset és fakanalat együtt véve. Volt egy bige aki 26 éves létére még egy egyszerűbb kaját (pl paprikás krumpli) sem tudott elkészíteni. És még büszke is volt rá, nem is akart megtanulni főzni. Ekkor felálltam és otthagytam. Nem szakácsnőt keresek de azért nem kávét akarok ebédelni. (amúgy tudok főzni tehát az éhenhalás nem fenyeget ha nincs egy nőstény körülöttem)
Visszatérve; egy a hibája: házas. Nem, nem írtam el, férjnél van.
Jól ellehet vele beszélgetni, tehát megtudtam ezt azt a vidéki szokásokról. Pl aki 30 éves koráig nem házasodik meg azt kinézik a közösségből.
Szóval minden happy azt leszámítva hogy tabu a csaj hisz férjnél van.
A másik hogy kicsit kérdezősködtem és mint ahogy az urban legend is tartja: az ilyen csajok valóban nem mozdulnak ki. Annyira elvannak veszve hogy keresve is alig találni. Tehát vannak... valahol.
Bezzeg a tipikus városi picsákból mennyi van. -
#22519 ? :D -
silenthunter13 #22518 vannak érdekes helyzetek. engem a nő az elsőn orrba pöckölt elég erősen.
ezt én biztos jelnek vettem, hát az is volt
-
#22517 amit jó időben is. -
#22516 társasjátékozni -
#22515 Dugni. -
#22514 Mit lehet csinálni ilyen pocsék időben este egy rendes lánnyal? :D -
clio1616v #22513 nem kell, de előnyös autóval menni, hacsak nem isztok
mehetsz taxival is vagy hajóval -
#22512 meg a szél :D -
IXEMGabeo #22511 exem elé is azzal mentem:P csakúgy süvített a combino:DDD -
#22510 meg a busz :P -
IXEMGabeo #22509 én az eddigi sikereim mind villamossal értem el:DDD nálam tipikus randi jármű