22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    jól van legyen, de akkor ne írj hülyeségeket, mert ezzel megint engem támadsz nekem okozol kárt, de végül is leszarom, mert meg tudom védeni magam...Hozzászoktam h az igazságért harcolok
  • mx18
    Egyáltalán nem érdekel se best of clio, se nem best of clio. A nélkül is lehet véleményem, nem?
  • IXEMGabeo
    szia Emese:) Hogy vagy mostanság?, fenéket jól megvagyok nélküle, már régesrég leszarom miket mond

üsd be a keresőbe, hogy best of clio és best of nem clio...majd meglátod miről beszélek
  • mx18
    Miért utálná mindenki Cliot? Én sosem beszéltem vele, de így olvasva tök értelmesnek tűnik...
    Sztem csak te utálod... amúgy elég szánalmas hogy ti még mindig egymást tépitek. Azaz inkább csak te akadsz fönn minden hülyeségen. És mindent magadra veszel. Attól tartok már hiányozna és üres lennne nélküle az életed...

Na mindegy. Néha azért fölkukkantok és megnézem miket irkáltok. Nagyon de nagyon szórakoztató :
    Úgyhogy már ezért megéri hogy vitatkoztok :)
  • Pretorian
    Néha sikerül egy-egy pillanat erejéig ugyanúgy éreznem magam, mint anno.
    Egyébként tudom hogy kontrollálható a dolog, mostanában igyekszem is dolgozni rajta.
  • IXEMGabeo
    mikről nem tudunk...

ennyit ért cliocska szava én megmondtam, hogy kb az egész Sg utálja
  • pett3rson
    Csak rajtad múlik min akadsz fenn és mi az ami tényleg fontos és érdemes rajta kattogni. Kicsi trenírozással hamar vissza tudsz állni a régi típusodra...szerintem. megpróbálhatnád, nem kerül semmibe. nem mentünk bele részletekbe, mert azt egyébként is neked kell tudni, hogy mi az ami valóban fontos és számít és mi az ami kevésbé, mert pótolható. gondolom tudod mikor beszéltem tárgyias és mikor érzelmi dolgokról :)
  • Pretorian
    Nekem ez régen tök jól ment, ma viszont a legapróbb faszságon is jó sokáig el tudok kattogni, legyen az bármi. Bár olyan lennék, mint 10 éve.
    Kurva felelősségérzet.
  • pett3rson
    nem is kell irányítani, egyszerűen hagyni kell magunkat sodródni az áramlattal :)
  • gercse
    Végig, ahogy olvastam ezt a hsz-t, szinte teljesen egyetértettem, és már mondtam magamban: "persze, hogy nem lehet ezt így belső/külső tulajdonságok alapján csak úgy eldönteni, érezni kell"
    Hát a végén ott is volt :)

És úgymond itt az "igazság". Mindenkinek magának kell éreznie az adott személlyel szemben, hogy Ő az, vagy sem, adhatunk itt tanácsokat, meg hasonló útmutatásokat, nem mondom, hogy nem hasznos, de ott "bent" dől el minden, amit viszont még mi magunk sem tudunk irányítani. (szerintem)
  • clio1616v
    van még több kategória is, engem pont ilyenekkel nem hozott össze még a sors amikről te írtál
  • Pretorian
    Pont ez a vicc az egészben. Ha én magam is tele vagyok ellentmondásokkal, amelyek átitatják az életem minden területét, akkor hogyan tudnám pontosan megfogalmazni azt, hogy milyen lányt is szeretnék?
    Én magam is csinálok olyasmit, amiért másokat elítélek, mert néha odakeveredek, ahol ők vannak, és rájövök, hogy ők is csak a megoldást keresik.
    Azért emeltem ki a lenti 3 halmazt, mert idáig szinte csak ilyen lányokkal hozott össze a sors. Nyilván vannak másmilyen lányok is, és az is biztos, hogy akiket én beteszek ebbe a három skatulyába, azokat a lányokat mások másképpen ítélik meg. Van aki így, van aki úgy, van aki pedig hozzám hasonlóan.
    Én már leírtam azt, hogy mi szokott megfogni egy nőben, és azt is, hogy ilyenkor hogyan reagálok a helyzetre, és hogy milyen hatással van az ilyen esemény a cselekvőkészségemre, a gondolkodásomra.
    Leírhatok ide bizonyos belső/külső jellemzőket, amelyekről tudom, hogy felkeltik az érdeklődésemet. Azt, hogy ezeknek milyen kombinációja kelti fel komolyabban az érdeklődésemet, nem tudom megmondani.
    És ha meg is tudnám mondani, akkor sem tudnám kiverni a fejemből, hogy az egész játék jórészt CSAK az én elmémben zajlik le, és nagyon nagy valószínűséggel hmmm...félreismerem a kiszemelt lányt.
    A lényeg: nincsen stabil, általános érvényű igaz látás, és ha valakit vagy valamit nem tudsz teljes bizonyossággal kiszámítani, mindig ott van a pakliban, hogy a játék csak a te fejedben zajlik. De valójában vak vagy, és tudatlan. Viszont ha megjelenik a "nagy Ő" az életedben, akkor valahogy mégis érzed, sőt, szinte tudod, hogy ő olyan, amilyet keresel.
    Még akkor is, ha a fenti dolognak teljesen a tudatában vagy, és meg is érted.
    Éppen a sok ellentmondás miatt nem is tudnám körülírni, hogy kit keresek.
    Mondom, bedobhatnék ide sok mindent, de nem lenne sok értelme.
    Lehet, hogy mondjuk pl. be is tudnál mutatni olyan lánynak, akit én itt körülírok neked. Lehet, hogy tényleg olyan is lenne amilyennek körülírom, mert mondjuk valamilyen csoda folytán neked és nekem ugyanolyan fogalmi megértésünk lenne az általam bedobott/meghatározott belső és külső jellemzőkre vonatkozóan. És aztán találkoznék vele, és nem érdekelne.
    Az ilyesmit inkább érezni szokta az ember (legalábbis én), és csak akkor tudom pontosan leírni hogy mi kell nekem, ha érzem.
  • gercse
    A kettes csoport egyébként egyáltalán nem biztos, hogy unalmas, csak azért mert hétköznapi melója van, kutyája meg stb.
    Ezeken túl kell látni, nem a munkahely, meg a körülmények alapján kell ítélni, hanem meglelni azt, ami mélyebben van. Mindenki egyéniség, mindenki különleges valamiben, csak meg kel ismerni jobban őket.
    Az előítéleteket meg szerintem kukába dobni.
  • chhaya #20414
    És akkor milyen típus az, akit el tudnál képzelni magad mellett?
  • Steve Q
    LOL, még véletlenül sem gondoltam erre. Olvasd el még egyszer.
  • clio1616v
    Ezzel azt akarod mondani, hogy nem a lányokhoz vonzódik?
  • Steve Q
    Én azt mondom: akár akar ismerkedni csajokkal az ember, akár nem, mindig talál rá kifogást :D
  • IXEMGabeo
    nem semmi micsoda igényeid vannak, tetszik az is továbbá, ahogyan bekategorizáltad őket:)

igen azt említetted h vonzzod a drogos és a nehéz életkörülményekkel megáldott luvnyákat...2-es sztem nem unalmas:)
  • Pretorian
    Nem kell felvenned a csajozós figurát, ha nem vagy olyan, akkor erőltetett szarság az egész. Tőlem is sokszor kérdezik amikor nincs senkim, hogy "megyünk csajozni?", meg hogy "miért nem csajozol?"
    Miért? Hát azért, mert nincs senki, aki érdekelne éppen akkor (de ha lenne, akkor sem biztos, hogy "csajoznék"), kényszeresen meg nem fogom csinálni.
    Nekem pl. olyan a természetem, hogy vonzom a degenerált és a low-life csajokat, pedig én magam alapvetően nem vagyok az. És kicsit mégis, szal nem is igazán kell csajoznom, de ezeket a dolgokat már kismilliószor bla bla...stb.
    Elmondom hogy kivel mi a bajom, és hogy ki, vagy inkább mi vagyok én:
    1.
    Sok drogos van körülöttem (lányok főleg), látom mi történik velük. Nincs rendszer az életükben, és nem fognak túlságosan sokáig élni. Néha én is drogozok, de csak a munkám miatt, nem szórakozásból, és rendszer is csak elvétve akad az életemben. Nem bírom őket, mert úgy érzem lefelé húznak, mégis valahol értem őket, talán ezért csinálom néha én is. Egy ideje próbálom már kerülni az ilyen lányokat.
    2.
    Ha olyan lánnyal találkozom, akinek látszólag "rendben" van az élete, és elvégzett valami komolyabb sulit, hétköznapi melója van, kutyája/macskája/időbeosztása, nem drogozik, rendes családban nőtt fel, őt azért nem bírom mert rabszolga, nem akar egyből mindent, és éppen ezért engem nem motivál. Unalmasnak tartom. Viszont irigylem is, mert van néhány stabil dolog az életében, amibe kapaszkodhat.
    3.
    Gondtalan, felelősségmentes életet élő, jó anyagi háttérrel rendelkező (szülők által) lány, aki eljátszadozik a világban, de sosem lesz igazi felelősségtudata. Nem bírom, mert nem szenvedett/tapasztalt eleget ahhoz, hogy akár egy szavát is komolyan tudjam venni. Mégis irigylem a gondtalanságát, legszívesebben én is eldobnék mindenfajta felelősséget.
    4.
    Ott vagyok én magam, a bennem dúló, véget nem érő erkölcsi és morális háborúval, a múltammal, a jelenemmel, a jövőmmel, a hol briliáns, hol az autizmus szintjét közelítő kommunikációs készségemmel, és azzal, ahogyan a külvilág minderre reagál.

Képes vagyok picit színészkedni, de nem szeretek, pedig sokszor érzem úgy, hogy kell/kéne. De nem vagyok képes jelentős mértékben eltérni a megszokott viselkedésmódomtól, mert ha megtenném, akkor kurvának érezném magam.
    Inkább "keresem" azokat, akik egy húron pendülnek velem, még ha kevesen is vannak, sőt. Szóval ez mind én vagyok.
    És amikor ezt így végigpörgetem a fejemben, rájövök, hogy itt igazából én vagyok a rabszolga.
    Na, megyünk csajozni? :D
  • IXEMGabeo
    Drtesco kitaláltam, holnap úgyis megyek meglesem a Köki Terminált, majd ott fogom megtalálni a totális másik felem nőbe:D:D:D meglássátok...
  • IXEMGabeo
    egyetlen esély van, talán a leendő munkahelyén az embernek, de már az sem biztos
  • IXEMGabeo
    ja a megszokott dolgokat nehéz elvetni...a magány nem rossz, csak időnként. Az milyen már kimegyek csakúgy sétálni valvilágba és belebotlok valakibe?:D hamár célzattal megyek valahová nem jutna eszembe az, hogy igen találkoznék normális lánnyal, számomra idegen mindenki. Ki az a barom, aki csakúgy elmegy áruházba, boltba, metrora felszállván ismerkedni, hamár más nem marad?
  • tescodr
    mert magányos vagy de így sajna az is maradsz :( túlságosan befordulsz így nem lehet segíteni egyszerűen ne szorítsd magad ennyire keretek közéé
  • IXEMGabeo
    totál idegen csajjal az utcán? majd, ha lesz hozzá kedvem:) de valamiért ez nem jön meg...érdekes, hogyha élesben kint vagyok fel sem merül bennem a nőzés az csak itthon jön rám.
  • tescodr
    ember kimész a házból és teli van csajokkal ne finnyáskodj :D bárhova mész csajok vannak! beszélgess velük akár foglalt akár nem.. hátha van egy bnője :D bármi előfordulhat csak ne légy ennyire zárkózott
  • IXEMGabeo
    mond meg őszintén hova a francba menjek? ahol sok nő van? szórakozóhely kilöve rühellem, igazából a suliba tanulni járok a csoportban mindenki foglalt arra nem tapadnék pl, időm pedig nem engedi h körbe nézzek már csoportok között emeletek választanak el. Konditeremben még nem láttam korombeli csajt szinte, máshova nem nagyon járok max így sportolgatni... Most menjek nőzni áruházakba, meg könyvesboltokba?:D:D az meg úgy túl idegen. Dehát, mint mondtad a szituációtól függ minden, csak az a helyzet, hogy kevés lányba akadok bele
  • IXEMGabeo
    új barát...nekem nem kell barát:) ez a szó önmagában nem hízelgő...

még a nagyon közeli emberekkel is úgymond nem mondom h nem vagyunk jóban, de nem állok olyan hű, de igaz barátsággal senkivel, mostanában legalább is mégtöbbet vagyok egyedül, mint máskor...

Lányokkal én többet nem barátkozok megfogadtam, már nem lelkizek velük. Ő velük vagy összejönni (akivel érdemes), vagy pedig dugni kell, ha közelebb kerülök az életbe valakihez azzal majd beszégetek orrba szájba. Nincs mit szépíteni ezen. Örökre nem maradhat az ember az őrület határán türelemmel várva a sült galambot úgymond "nőtlenül" és most nem a házasságra gondolok...
  • tescodr
    ha nem akkor sincs semmi dumáltam egy gyönyörű lánnyal jól éreztük magunkat és kész lett egy új barát ami egy csomó új ajtót nyithat meg!
    Ha nem bújsz ki a csigaházadból rád fog dőlni!
    Egyszerűen állj hozzá így: Nem jött össze na bumm és? lesz más találkozol másik csajjal hátha az de ha nem próbálkozol magányos maradsz ha nem kockáztatod a sérülés veszélyét nem is nyerhetsz,én például ezt a lányt akkor ismertem meg mikor eldöntöttem jogsi kell ő az irodista lány aki gyönyörű szép és okos,de volt pasija most nincs neki és mondom dumálok vele hátha,és kiderült nagyon hasonlítunk sőőt már egy hete minden nap munka után oda megyek hozzá a melóba :)
  • IXEMGabeo
    rendben. Mondok egy olyat, hogy meglátjuk:) örülök, ha neked legalább sikered volt
  • tescodr
    ugyan így voltam mint te kicsit nyitottabban kell állni a világhoz és rá jössz hogy neked is megy egyszerűen ne akard minden lányban a potenciális áldozatot látni,csak beszélgess velük és kész én is ezt tettem
    és azon kaptam magam hogy egy gyönyörű és okos lány adta meg önként! a telefonszámát holnap megyünk randira.Szóval fel a fejjel járj nyitott szemmel mozdulj ki és beszélgess csajokkal úgy mintha haverral beszélnél az kialakul ha van közös téma és egyezik az ízlésetek.Azzal a kedves lánnyal akivel holnap megyek randizni hát régebben álmomba sem mertem volna gondolni hogy valaha szóba tudok e vele állni ma meg :D minden megy!
  • IXEMGabeo
    megpróbáltam, de akkor nem volt köszönet benne, vissza is bújtam rögtön a csigaházba, ahogy megéreztem a veszélyt...ez van ilyen vagyok, tudat alatt is ezt csinálom így védekezem, ha csalódás közeli szituációhoz érek
  • gercse
    ezt gondolom én is, mintha mindent előre eldöntenél, ahelyett hogy nyitottabban állnál inkább az emberekhez
  • Pretorian
    Tudod mit? Ha már úgyis eldöntötted hogy 10-ből 9 ugyanolyan, és ugyanazon rajz szerint gondolkodnak, akkor ne is próbálj kitörni ebből a saját magad által kreált világból.
    Melyik filmben is volt...ha valaki azt mondja rád hogy "te ló", akkor pofán vered. Ha más is ugyanezt mondja rád, úgy megvered hogy az anyja se ismerjen rá. De ha egy harmadik forma is ugyanezt mondja, akkor lehet hogy érdemes elgondolkodni rajta, hogy veszel egy nyerget.
  • IXEMGabeo
    *csak :D nem csaj*/
  • IXEMGabeo
    azt hiszed h ezek bevallják? nem volt sok eset, az ukrán csajnál tudom az okot, más esetnél már nem lényeges, mert azokkal nem szeretnék összejönni. Aztán van 1, aki totál letörölt pedig előtte mennyire közel voltunk, dehát ezeket tényleg a pillanatnyi érzelmek vezérlik és ha jót tesz velük az ember nagyívben szarnak rá és nem értékelik, csak teszik a szépet...
  • IXEMGabeo
    ez a gáz tudod, ha nem tudod a probléma okát...elmegy a kedve az embernek, ha már előre tudja, hogy ááá max barátnak lesz jó. Erre meg ki a fene vágyik? nem fogok 20 ilyen esetet megismételtetni...Mindig meghallgattam embereket, volt h lelkileg sok embernek nyújtottam támaszt, és szart sem kaptam vissza belőle. Nem érte meg még akkor sem, ha tudom, hogy jó érzés volt segíteni. Salsoul azt hitte, hogy én elvártam volna valamit cserébe holott nem, az lenne a szép, ha a másik fél önmagától viszonozná azt, amit ad neki a másik, dehát erre várhatsz a mai világban. Most azt várod, hogy a hiba okát keressem meg, és valahogy változtassak, dehát...Sokszor mondjuk, hogy úgy kellene szeretni az embert amilyen...csakhogy engem nem lehet szeretni és ebben Clionak igaza volt. Most olyan helyzet van, amikor leszarom a csajozást, még beszélgetés szintjén is ritkán elegyedek szóba, most úgy senkivel nem törődöm csaj magammal effektus van, ti is tegyetek úgy, aztán lesz valami
  • pett3rson
    Egyébként az is érdekes ahogy írod, hogy a "jó úton maradtam"...

Ezt honnan tudod most? Fogalmad sem lehet, hogy ez-e a jó út vagy egy másik? Ezt majd 100 évesen, a halálos ágyadon tudod meg, talán, de még lehet akkor sem. Örökké azt kell nézned, hogy érdemes volt-e ma felkelnem és tettem-e a dolgomat maradéktalanul? azt az időt amit ma elpocsékoltál valami hülyeségre már nem kapod vissza!!
  • pett3rson
    amíg nem nyitsz szívet ne várd, hogy valaki is feléd forduljon...általában az ember azokat vonzza be az életbe amilyen Ő maga. Amennyit adsz, annyit is kapsz. Pontosan tudom, hogy most mi fordult meg a fejedben :) Adtam Én már eleget, voltam lelki szemetes-láda stb. tudom. Ettől függetlenül ilyennek kell maradnod - figyelmesnek, kedvesnek, jó humorúnak és persze lazának - de azt is fel kell ismerned, hogy korábban hol csúszott félre a dolog és lettél csak barát. Talán legjobb lenne erre az, ha elbeszélgetnél azokkal a lányokkal újra akiknél ez megesett és őszinte választ várva felteszed azt a kérdést, hogy miért lettünk mi csak barátok? Mit csináltam rosszul? Nehéz beismerni ha hibázik az ember, de ha ezt megteszed, máris más szemmel néznek Rád és Neked is jó, mert egy hibáddal nézel farkasszemet, amin vagy javítasz..vagy nem. Ez megint rajtad áll :)
    Szó sincs arról, hogy gyökeresen változz meg, hiszen az már nem Te lennél, az Egyéniség, de pár dologban azért még lehet változtatni :)
  • IXEMGabeo
    nagy pofájú nagyon és nagyon ráerőlteti az emberre az akaratát...Ez van az ember nem válogathatja meg szüleit...
  • clio1616v
    magyarul félsz tőle