22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    Igyekszem, csak tudod néha jobb lenne, ha az igazság hazugság lenne, mert sokszor nehezebben hihető, mintha hazudnál.
  • Éngemet
    Akkor hazudj hazugságot.
  • Pretorian
    Én nem, de ezt még én is értem.

Arra kíváncsi lennék, hogy hogyan mondod meg írás alapján, hogy ki kamuzik és ki nem. Ha akarok úgy kamuzok, hogy soha senki nem jön rá.
    És írott formában ez még sokkal egyszerűbb, mint szóban.
  • Éngemet
    Es ist mia wurscht.

Niederösterreich-i akcentussal :D
  • gercse
    Mir ist das egal, ich bin offen für alle.

(na ki tanul még rajtam kívül németet?:D)
  • chhaya #20462
    Hát én speciel egy pesti utazást nehézkesen tudnék megoldani... leginkább sehogy. :D
    De am én sem vagyok senkire kíváncsi élőben, a fórum az fórum, maradjon logó és karakter szinten mindenki.
  • IXEMGabeo
    na igen, senki nem meri felvállalni magát:D így könnyű takarózni...

én rólad simán megállapítom, hogy igazat mondasz vagy sem. De ezt leginkább a stílusból és az írásból meg lehet érezni...

egyébként én nem feltétlen tömeges fórumtalira gondoltam, hanem mit tudom én, egyenként, aki szeretne a másikkal személyesen magánbeszélgetésbe kezdeni egy beülős helyen mondjuk Pest bármely részén, esetleg egy ilyesmi is beleférne, senki nem halna bele
  • Pretorian
    Gyere csak hozzál csajokat is
  • pett3rson
    személy szerint nem mennék el egy ilyen találkozóra. elég itt olvasni a sok értelmes hsz-t :)

ja és Én magamat adom, nincs mesterkéltség vagy hasonló. ugyanilyen vagyok az Életben is, ha megbántalak, ha nem. amikor valakihez úgy szólok az leginkább építőjelleggel van, mert az Én belátásom szerint Ő úgy motiválódik...

a barátaim szerint a jófiú kategóriába tartozom, ez néha negatív hatással is van ez életemre, de próbálok nem bepalizhatóvá válni, mert ma már nem olyan szép ez a Világ...
  • Ironman2
    Ez most átment csajozós topikba? Mert akkor én is jövök.D
  • gercse
    Itt is átjön némiképp a vidámság a hszeidből.
  • Éngemet
    Ritka normális lánynak tűnsz.
  • chhaya #20455
    Aha. Én speciel kedves és mosolygós vagyok irl, itt milyennek tűnök? :D
  • IXEMGabeo
    persze, tudhatnám, hogy te mindent tudsz előre. Folyamatosan én védekeztem ellened, te magad vagy a pokol nem én. Még amikor nem is panaszkodtam akkor is belém kötöttél és most rám hárítod a felelősséget, elmész te az anyád pi**ba Cliocska
  • Éngemet
    Pont fordítva gondolom, inkább azt lehet mondani, hogy kevesen adják magukat itt pont úgy, mint ahogy RL-ben adnák.
  • Pretorian
    Valószínűleg senki nem "adná önmagát", mivel írott formában elég nehéz bármit is átadni ezer szmájli meg különféle emotikonok használata nélkül.
    Nekem egyébként van rossz tapasztalatom a fórumtalálkozókkal (nem erről a fórumról), szal az ilyesmit inkább skipelem már évek óta.
    Most kamuzhatnék olyanokat hogy nincs időm, de egyszerűen csak nem érdekeltek
    Számomra pont addig érdekes az egész, amíg nem kell élő arcokat rendelnem a nickekhez.

• Éngemet
    Kicsit el vagy tévedve. A pokol nem miattam szabadul el, hanem miattad :)

Ismerem ezt a fajtát, a találkozón meg sem szólalnál, ha el is jönnél.
  • IXEMGabeo
    jó lenne, ha ottmaradnál, ha te is jönnél pillanatok alatt elszabadulna a pokol:D én olyan illetővel nem szívesen találkozom, aki elkezd szapulni ok nélkül...
  • gercse
    Én benne vagyok
  • Éngemet
    A jövő héten Amsterdamban leszek, de péntek délutántól ráérek.

Kinek van még kedve?
  • gercse
    nem mindegy, hogy mennyire, és hogy hangoztatja is :)
    nem elég elütni, meg is kell mutatni

az "önmagamat adás" meg szerintem teljesen relatív...
    én magamon is észrevettem, de szerintem ti is, hogy máshogy viselkedsz xy-nal szemben mint zk-val szemben, vagyis mindig a körülmények adják, hogy éppen hogyan viselkedsz valakivel (szerintem).
    Ha mégsem, például mindenkivel bunkó vagy, vagy soha meg sem szólalsz, akkor ott más probléma van, mert kötve hiszem, hogy önként csinálod.
  • IXEMGabeo
    :) milyen igazad van, ezért jó ilyenkor egy fórumtali, ott sok minden kiderülne:D nem hiszem, hogy sokan önmagukat adnák:)
  • Pretorian
    Aki rendszeresen jár ebbe a topikba, az valószínűleg "elüt a többségtől", szal széttárom mind a két kezemet (mind a négyet). ;)
  • pett3rson
    Engem nem vonz, hanem taszít és ez a lényeg :)
  • chhaya #20443
    Igen, tudom, hogy nem normális. :D
  • chhaya #20442
    Még mit nem, hogy megfertőzz.
    De azért jobbulást.
  • gercse
    Gondolkodj kicsit másképp.
    Clio különcködik, elüt a többségtől, ez szinte egyértelművé teszi, hogy vonz embereket, that's all
  • pett3rson
    Te most komolyan bírod ezt a gyereket?? Őszintén! Ki az aki képes álregeket regisztrálni, csak mert az egyiket bannolták - persze nem véletlenül, hanem azért, mert a közösségnek ártott - és azzal is tovább szítani a veszekedést?? Mégis milyen ember az ilyen a való életben? Kedvelhető?? köszönöm szépen, nekem ilyen barát, de még ismerős sem kell...

az azért érdekes, hogy se Neked, se Nekem és nagyon sok más embernek sincs különösebb baja a másikkal, nem nagyon találkoztam még ilyennel, hogy valakiről csak azért nyitnak topikot, hogy ott összeírják miért is szarkeverő és szánalmas az illető??
    ez már olyan - és ezt már írtam egyszer -,mint amikor egy őrült megy szembe a forgalommal. Lehet más a véleménye, nem azt mondom, hogy bólogató János legyen, de amikor 9-en mondunk valamit és Ő akkor is máshogy látja és ökörségekkel támasztja alá, csak, hogy neki legyen meg a vélt igaza, na az azért már sok. ott kezdtem ignorálni a csávót és inkább nem írtam neki semmit és nem is olvastam inkább amit írt.

Akkor is úgy érzem, hogy aki normális annak a véleményét elolvasom, meghallgatom, mert érdekel, sőt, tanulhatok belőle, a hibáiból stb.. de ez a gyerek nem normális :D
  • IXEMGabeo
    melyikötők szórt rám átkot? 6 év óta először lázasodtam be...biztos valami hideget ittam...chaya nem kapok tőled puszit?:D
  • IXEMGabeo
    mi is jól elvagyunk, valld be, hogy jó partner voltam chaten, de mégis ezt a clio gyereket bírod, aki nem véletlenül vívja ki maga ellen a sorsot.
  • IXEMGabeo
    elmész te a büdös francba...mocskos álreg, ismét, mint mindig csak a felszínt voltál képes látni mindig is...
  • chhaya #20436
    Szépet és jót neked is, írhatnál gyakrabban. :)
  • mx18
    Ja, és kikérem magamnak hogy hülyeségeket írnék. Ez a véleményem. És az én véleményem nem hülyeség. ÉN se hülyézem le a te/ti nézeteiteket. És miért is okozok neked kárta azzal hogy elmondom amit gondolok? De mindegy, nem érdekel az egész, én nem fogok belfolyni a ti magánháborútokba.
    De azért annyira nem tragikus a helyzet, hgoy az igazság harcosának állítsd be magad. Egyszerűen csak próbáld meg nem személyes támadásnak venni amit mások gondolnak. Na, de tényleg befejeztem az okoskodást.
    Szép estét mindenkinek :)
  • chhaya #20434
    Mert jópár dologban egyetértek vele, csak sokkal kedvesebb vagyok. :D
    A villás képet meg egészen komolyan gondoltam.
  • Éngemet
    Éngemet mindenki bánt, juj követelem, hogy szeressetek, különben de leszek gradálva nye nye nye nya... ha tudnátok milyen sanyarú a sorsom, akkor... mindegy megyek súlyzókat emelgetni, azok legalább nem nem értenek meg hanem semmi

miávú ^^
  • IXEMGabeo
    sajátos világképe?:D

mindannyiunknak más, de amikor erről beszélek akkor mindenki leugat h semmivel se vagyok másabb, semmivel nem gondolkozom máshogy, mint az átlag ember csak más döntéseket hozok. Te meg még a múltkor betettél egy villást (unique) képet csakúgy poénból és gúnyolódásképpen...
  • chhaya #20431
    Tény, hogy sajátos világképe van, de engem szórakoztatnak a hülyeségei. :)
  • IXEMGabeo
    *degradált
  • IXEMGabeo
    persze, mert veled biztosan jópofizott és kábított, ahogy minden nőt megpróbál ezen a fórumon:D

nekem jogom van őt utálni, hisz rengetegszer ócsárolt, fikázott és ledegredált minden szempontból. És nem kértem, hogy beleszóljon a dolgokba, ilyenkor legalább azt kapja, amit megérdemel. Múltkor poénkodtam gercsével és feljelentett feleslegesen a modi topikban:D, kis nyalós... Nem felejtek könnyen
  • chhaya #20428
    Én is kedvelem cliot, de ezen a fórumon kész öngyilkosság ilyesmit kijelenteni, úgyhogy nem mondtam semmit. ^^