22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • chhaya #20507
    te nem mozogsz túl pozitív körökben ilyen szempontból, és ezt te is tudod
    megfelelő emberrel nagyon is jó dolog közeli érzelmi viszonyba bonyolódni és úgy maradni
  • IXEMGabeo
    ennyi, pontosan ezek a dolgok miatt, nem szeretnék magamnak fájdalmakat és újabb lelki megrázkodtatásokat, abból úgyis eleget kaptam már...

te legalább átérzed a helyzetet, tapasztaltad is, én pedig elkerülöm ennek okán
  • Pretorian
    Talán jobb is ha nem tudja, én amikor legutóbb érzelmi korlátok közé kerültem bekokainoztam és majdnem kivégeztem a volt barátnőm férjét, és tényleg csak pár hajszálon múlott.
  • chhaya #20504
    nem is tudod mit veszítesz ezzel, hogy elkerülöd az "érzelmi korlátokat"
  • gergely1991
  • IXEMGabeo
    ez nem szerelem, maximum vonzódás:) a vágyaknak nem lehet parancsolni, illetve visszafogni vissza lehet, de totálisan elfojtani nem...persze, egy csinos, érett, dekoratív nő bejön, pláne, ha még értelmesen is tud vele kommunikálni az ember...nálam nem az van, hogy na most akkor belezúgok, hanem hmm ezzel a nővel csapkodnám az ajtókat. Megelégszem ennyivel is...nem kerülök soha érzelmi korlátok közé, amikből nem tud a legtöbb ember kimászni
  • gergely1991
    Azért a szeretettel majd ne kíméld,csak próbáld ne feltűnősködni(a #20489 írásodból azt látom hogy ő még nem reagált rá az általa kelt érzésedre).:D
  • IXEMGabeo
    beszélgetek vele folyamatosan néha kondi közben is odapattanok a pulthoz pár szó erejéig...

utolsó sort nem lehet tudni, teljesen mind1 milyen korosztály eddig maximum 3 nőnek jöttem be abból 2 40 év feletti volt:D:D:D szóval soha ne mond azt, hogy nem hinnéd főleg, ha nem is láttál:D Nem ettől függ, hogy most azért, mert jóval fiatalabb vagyok nem vonzódnának hozzám...Nyilván előnyben lennék, ha lenne totális egzisztenciám az már hatalmas előrelépés lenne
  • IXEMGabeo
    természetesen nem vagyok család centrikus jó ideje, eszem ágában se volt, csak mondtam, hogy ezt láttam benne...

abszolút házasság és gyerek ellenes vagyok...
  • gergely1991
    "másik énje egy családra vágyó"
    Mondjuk ezt még halasztani kellene.:D
    Amíg külsőjéről döntünk, a belsőjéről pedig nem tudunk semmit,ezért érdemes azzal is megismerkedni, ha a külsőjére 5/5-öst adnánk.
    Mondjuk ha neked bejönnek a 30-as csajok azt nem hinném hogy ők is ugyanúgy lennének veled szemben.
  • Anaid
    Sokszor előfordul.
    "Leves-effektus":az ember várja, hogy ha felmelegíti ugyanolyan íze lesz, de nem lesz ugyanolyan.....
  • IXEMGabeo
    nálam olyan nincs, hogy láv... tetszik a megjelenése, a stílusa, nem remegek, ha meglátom, de szívesen eltöltenék vele egy éjszakát. És, mint kiderült szingli ráadásul, tehát még nem is esélytelen a dolog. Ha belenézek a szemébe akkor kettősséget látok. Egyik személyisége kalandvágyó, laza, mindenbe benne lévő, furfangos nő, a másik énje egy családra vágyó és szeretetet igénylő magányos hölgy...
  • Anaid
    Az IQ-d nem valószínű, hogy csökkent. Nem volt jó napod....:-)
    Na és láv, vagy nem láv? Mesélj....:-)
  • IXEMGabeo
    ez cliocska rossz szokása ne is figyelj rá:D én mielőtt pofázom legalább meggyőződöm mi minek az oka
  • Steve Q
    :D Szeretem, amikor kevés infóból sok mindenre következtetnek. A saját életét úgy fest, mindenki agyonrágta.

IXEMGabeo: Kihűlt, annyi történt. Ő többet járhatott bulizni, mint én, aztán végül közös döntéssel elváltak útjaink. Megmaradtunk barátoknak.
  • Éngemet
    férje volt és a szeretői státusz csak rövid távon volt érdekes
  • IXEMGabeo
    és mi történt? csalódás? nézeteltérések?
  • Steve Q
    Jó neked, nekem elég volt eggyel járni.
  • IXEMGabeo
    20-at csökkent az IQ-m...

amúgy érdekes módon megtetszett a 36 éves konditerem recepciós csaj olyan szexi ne tudjátok meg és én bírom a 30-as nőket
  • Steve Q
    A férfiak régiúj népbetegsége: a Let's Just Be Friends-kór
  • sz4bolcs
  • vegicsek
    itt aztán hemzsegnek a rendes lányok :D
  • IXEMGabeo
    jártatok már a beszámolok.hu oldalon?

ha lesz keresetem igencsak elgondolkozom azon, hogy beruházok rájuk...
  • chhaya #20484
    Rém unalmas folyton valaminek az ellenkezőjét bizonygatni, már felhagytam vele. :D De azé ne!
  • gercse
    Nem fázik a nyelvetek ? Én nem bírnám ezt :)
  • sz4bolcs
    Egyenjogúság van, ha nem igaz a feltevésem, bárki megcáfolhatja. :P
  • chhaya #20481
    Túl sok az általánosítás, és túlságosan nem igaz mindenkire :P
  • IXEMGabeo
    senki nem volt benne:(
  • sz4bolcs
    kifogás, óhaj sóhaj? :D
  • chhaya #20478
    nemá
  • sz4bolcs
    Na, mindenki elment fórumtalira? Szídjuk már kicsit a mai lányokat!!
  • Pretorian
    Egyébként ez a dal elmagyaráz mindent, annyira benne van minden, nem véletlenül van a refrén az aláírásomban :D

Abszolút kedvenc.

• Pretorian
    Szerintem arról van szó, hogy a saját objektivitásunkat akarjuk mások által visszaigazoltatni, de mégis úgy érezzük, szubjektívnek kell lennünk ahhoz, hogy a másik is elkapja a mondandónk lényegét, és itt van egy elkerülhetetlen átfedés a két fogalom között. A saját érzéseimet, élményeimet kell egy univerzális nyelven megfogalmaznom ahhoz, hogy számodra is hozzám hasonlóan személyes legyen a dolog. Az hogy ez mennyire így van, egyszerű példákkal igazolható, de ezt biztosan te is észrevetted a megérzés szintjén, még ha lehet hogy soha nem is próbáltad megfogalmazni.
    Pl. : teljesen biztos vagyok benne, hogy hasonló az érdeklődési körünk vagy a zenében vagy más művészetekben.
    Nem tényeket akarsz megállapítani, mert azokat ismered. Azt akarod, hogy más is ráismerjen ugyanezekre a tényekre, ugyanúgy, ahogyan te ismered őket, és olyan visszajelzésre vársz, ami előremozdítja a saját ügyedet. Azonosságot fedezel fel a másikban, és ezáltal igazolod saját magadat.
    És nem vagy benne biztos, hogy ha te olvasnád el a posztot más bőrében, objektív megközelítéssel, akkor megütné azt a kurva harangot, ha a potenciális toronyőr olvasná azt a hányás topikot. Úgyhogy inkább törlöd az egészet a picsába. Csak azt nem tudom pontosan, mi a célunk ezzel az egésszel, miért keressük másokban azt, amiről már tudjuk, hogy bennünk megvan, és úgy van.
  • sz4bolcs
    Basszki, minél többet olvasom a hozzászólásaid, annál biztosabb vagyok benne, hogy valami rokonlelkek vagyunk.
    Régebben én is azzal szórakoztam, hogy oldalas postokat írtam, aztán az egészet kitöröltem, ahogy van valami hiányérzet miatt.
    Most átgondoltam, és valami olyasmi lehetett az oka, hogy ha túl sok volt benne az állásfoglalás, akkor ha jobban megnéztem, mind kritizálható más szemszögből, mind féligazság. Ha pedig túl sok volt benne a kétség, akkor minek írjam le? Egyszerűen nincs előrevivő mondanivalója.
    Sokszor azt hiszem az a bajom, hogy nem merek elindulni egy úton, mert irtózok a gondolattól, hogy talán nem az én utam, talán rossz fele visz. Pedig valszeg ebben lenne a megoldás, mert jobb elbukni úgy, hogy valaki mindent beletesz, mint félszívvel élni.
  • Pretorian
    Ja, én ezt csak a hazugsággal kapcsolatban írtam. A kihallgatásnál arra megy ki a játék, hogy ellentmondásba keveredj, amire aztán rá lehet húzni hogy hazudsz (tévedsz, vagy nem emlékszel pontosan...ugyan már).
    Szóval ha valaki egyszer vallomást tett, majd újra kihallgatják, de fél a tévedéstől, vagy nem emlékszik pontosan, annak csak annyit kell mondania, hogy ragaszkodik a vallomásában megfogalmazottakhoz.
    Egyébként nyilván a bíróságnak sem áll érdekében ítélkezni az ember felett, csak hatalmában.
    Ó, ne is mondd. Én is sokszor jártam már úgy, hogy írtam egy novellányi terjedelmű hsz-t, amit aztán nem posztoltam, mert visszaolvasva nem volt elég kerek számomra, aztán nem volt türelmem átfogalmazni. Aztán ha számomra sem kerek a dolog, akkor hogyan várhatnám el hogy mást érdekeljen, amiről írok. Én magam sem válaszolnék az ilyen posztokra, mert nincs bennük hatásosan kiemelve a lényeg.
    Ha pedig az embereket nem érdekli amit írsz, az szerintem azért van, mert nem emelted ki kellőképpen a fontos részeket, nem próbálsz igazán hatást kelteni azokban, akiknek a figyelmét fel akarod kelteni.
    Én azt vettem észre, hogy ha egy fontos dologról postolok, az valamilyen formában mindig visszaköszön, ha olyan emberek olvassák, akiknek szántam.
    Általában azok is reagálnak az ilyen postokra, akiknek nem igazán sikerült elkapni a lényeget, annak ellenére, hogy én igyekeztem azt kiemelni. De nem ők a közönségem.
  • pett3rson
    úgy valahogy, de mint mondtam ez amúgy sem egy bíróság, nem ez alapján fogok ítéletet hozni az emberiség felett. sem hatalmamban nem áll, sem érdekemben, hogy bármiféle ítéletet hozzak mások felett, csupán behatárolom, hogy kivel érdemes kommunikálnom és kivel nem és persze kivel mit lehet megbeszélni és mi az ami ebből nyilvános is lehet. Én kb. erre használom ezt a topikot :)

sokszor van az is, hogy elolvasom amit írtatok, aztán elkezdem írni a kis agymenéseimet..és aztán kitörlöm a közepén és kilépek a fórumból..úgysem érdekel senkit amit írok...valahogy ez is megváltozott, de lehet Én is változtam, sőt biztos, hiszen mindig hatással van rám a világ :) igazából a barátnőm az akivel most már megbeszélem azt, amit eddig itt tettem. ide leginkább "segíteni" járok, bár nem sok sikerrel :) vagy ki tudja?
  • Pretorian
    Jaja. Kihallgatásnál is ezt próbálják kihasználni a desztók. Nekik az a lényeg, hogy ellentmondásba keveredj.

#20470, Ja ne haragudj.
  • Steve Q
    Fárasztóak vagytok.
  • pett3rson
    ha többnyire egy álláspontot képvisel, akkor elmondható, hogy általában igazat mond, mind magáról, mind a másokról kialakult véleményéről.
    persze ez mind feltételezés és nem mindenkire igaz, de mint mindig, nagy általánosságban működik...hű, mennyi mind :D

hosszú távon nem tartható fent egy hazugsági folyamat, valahol hibázni fog mindenki, tökéletes ember nincs ugyanis :) azaz előbb-utóbb ellentmondásba kerül. az egy dolog, hogy elhallgat valamit, Én sem osztok meg minden kis titkomat, ez nem erről szól, arra a személyes barátok vannak. az érem másik oldala, hogy az a legnagyobb őrült aki itt mindent készpénznek és igaznak vesz..na az nagy naivságra utal :)
  • Éngemet
    Így van az emberek hajlamosak inkább azt elhinni, ami kevésbé rossz a számukra.