Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsit elegem lett, meg is akartak már engem változtatni, de én hajthatatlan voltam, meguntam a sok erõszakos embert körülöttem ezért lehet azt mondani, hogy beépítettem egy falat magam köré, hogy senki ne zavarja meg a nyugalmam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ismerem önmagam, csak nem szeretem. Régóta nem érzek én már semmit se... Igazság szerint tudat alatt van ez is az emberben, hogy szeressék, hisz a Maslow piramis 3. lépcsõfoka, szeretet iránti igény, de én ezt elég rég elvesztettem és már anyámon kivül nincs senki akire e téren számíthatnék, magányhoz eleve hozzászoktam, az évek során érzéketlen lettem, látom milyenek az emberek körülöttem, ill. milyenek voltak sulis idõszakaimban, látom mennyire megváltoztak az értékrendek.

Sok mindenkinek segítettem már, fõleg tanácsokkal, sok mindenkivel közvetlen és kedves voltam, de nem értékeltek sokra sosem, majdhogynem levegõ voltam mindig is, jelentéktelen alak, és keveset kaptam cserébe, mondjuk nem is volt mit elvárni mivel sosem szerettem volna semmit se. Fontos az egyéni érdek, az a minimum, ha segítek mondjuk valakinek akkor ne húzzon le a mélybe mikor kezet nyújtok neki, hanem egyszerûen köszönje meg, hogy felhúztam, ez lenne a normális.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és persze diszkrét, mert az sosem vezet eredményre, ha a legrosszabb pillanatban kinyitjuk a szánkat. Jó dolog az õszinteség, de mindig lehetetlen kivitelezni, aki azt mondja, hogy MINDIG õszinte, az hazudik, mert minden ember tudat alatti félelembõl hazudik és kibeszéli a másikat, csakhogy ne legyen baj belõle. Tudomány is bizonyítja ösztönbõl és biztonság iránti érzetbõl húzódik meg az ember olykor...

miféle másolásról beszélsz? mindkét szülõm talpraállt a nehéz idõkben és szerették önmagukat, amikor nehéz idõk voltak a faternak nem sikerült, alkesz lett és meg is halt, viszont akkora önbizalma és pofája volt, hogy csakúgy minden második ember utálta.

Tudod én sose voltam ennyire megosztó, mint a 2 szülõm. Én már gyerekkoromban sem akartam lenni, mint õk, ezért lettem a komoly mintagyerek, aki gondolkozni próbál, racionalista és megfontolt szinte mindig...tehát nem tudom miféle másolásról beszélsz

Anaid
Petteronnak csak részben van igaza sztem. Ha te nem tudod becsülni é szeretni magad, hogy várhatod el, hogy más megtegye? Hogy várhatod el mástól, hogy szeressen, ha te aki a legtöbb ideje együtt élsz magaddal és elméletileg a legjobban kellene ismerd magad nem teszed?:-)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

de a legjobb az egészben, hogy ezt felismered és ha már tudod hol van benned a hiba, akkor azt ki is tudod javítani, de ezt csak Te tudod megtenni, senki más. És ettõl csak jobb lehetsz és mindenképpen pozitív visszajelzések fognak érni. Nem kell félreérteni, most is jó ember vagy, de mint mindenki, Te is rendelkezel hibákkal, ez ahogy írtad már pár hsz-el elõbb, a szûk családi köröd másolásából adódik...mint mindenki másnál ebben a szép világban.

The Matrix has you...

nincs bajom, ha elemzel, csak kissé furcsa volt, hogy minden második HSZ-emet régebbrõl elõ kerested, és folyamatosan csesztettél azzal, hogy saját magamnak mondok ellent, holott ez nem feltétlen volt igaz. Maximum 1-2x a véleményem változtattam meg, egy adott dologról...ez bosszantott csak

ez az, mit érek én azzal, ha bogaras vagyok? és mondjuk saját magam képzelem másnak, külön gondolkodásúnak ettõl még nem fogok elõrébb menni...Pettersonnak van igaza, régebben is téma volt, nem szeretném visszahozni, én valahol nem szeretem magamat és az életet sem, így tényleg nehéz...

Anaid
Mondjak vmit? Klassz, ha egy hapsi bátor. Ha õszinte vagy bátor vagy. Ne siránkozz, nincs miért. Kevés ember mer õszinte lenni, ha az ellenkezõ nemmel beszélget, fõleg eleinte.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Most nem értelek. Én ne elemezgesselek, te viszont elemzed magad, hogy illenek-e rád ezek a tulajdonságok? Mi a gond az elemzéssel? Nem mindegy, hogy KI?:-):-)

Ne is legyen benned extra minek? Minek lennél különleges? Az összes statisztikai adat szerint az emberek hosszû távon az átlagoat szeretik a legjobban, mert maguk is azok. A különleges cak ideig-óráig érdeke. Szerinted tévednek?

pont ezért nem nyitnak feléd a Nõk, mert elhiszed magadról ezt a sok baromságot amit összeírtál. minden egyes ember különleges, nincs egyforma és mindenki értékes, valaki majd megtalálja benned mi az ami értékes és Te is meg fogsz lepõdni mennyi minden van benned amit lehet szeretni...csak hagyd magad és elsõsorban Önmagaddal légy békében, fogadd el magad, szeresd magad...ha magadat sem tudod, akkor mást hogyan tudnál?

The Matrix has you...

cseszheti az az ember ezeket, aki túlzottan komoly és érzéketlen a még idegen lányok elõtt kissé...az eléggé unalmasnak tûnik a szemükben tudod, hiába hiszem magam különlegesnek semmi extra nincs bennem, amiért egy nõ belém tudna szeretni...

érdekes nálam sosem értékelték azt, ha kedves és õszinte vagyok... viszont úgymond önbizalmam nem nagyon volt úgy alapból, sztem most sincs, könnyen elvesztem a saját magamba vetett hitet, idõlegesen van, de nõk elõtt eltûnik...önismeret, abszolút tudom miféle tulajdonságokkal rendelkezem, csak éppen ezt mások nem értékelik...

vagy pedig arról van szó, hogy rossz közegbe születtem, és Pest eléggé mérgezett város e téren...

Anaid
Vannak akiknek igen, Ilyenrõl is hallottam, de nem álatlánosítanék.

Anaid
Ész - jó ha van
Erõ - nem annyira fontos (modern gépek vannak)
céltudatosság, határozottság - nem kell mindig mindent keresztülvinni tûzön-vizen át, néha a kompromisszumkészség, célok módosítása jobban beválik
humor - jó ha van, de nemárt, ha lehet komolyan is beszélni
önbizalom - ha egészséges, klassz

Önismeret, kompromisszumkészség, ész, önálló gondolkodás, egyéniség, õszinteség, kedvesség...én inkább ilyemiket sorolnék fel.Kifejtem bõvebben, vagy helybõl vitázunk róla?

chhaya
Minthogy beleesek ebbe a korosztályba, muszáj cáfolnom

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

jöhet, de kikérem magamnak, hogy én nõi magazinokat olvasok😄😄 én, csak, amit mások elvártak a környezetemben, akikkel találkozzak az alapján állítottam ezt máskülönben honnan szedtem volna? ilyen a világ én csak megfigyelek...😉 természetesen az örök szabály az, hogy mindenki más

Anaid
Hogy mi fontos a nõknek globálisan azt nem tudom. Véleményt írhatok nõként: a sajátomat, ami egyezik pár nõtársaméval. Ennyi.

bocsánat elfelejtettem😄 21. századi nyelven szólva a 18-30 as korosztálynak a pénz, kocsi és a lakás a legfontosabb elnézést😊

semelyikbõl...mi más? akkor magyarázd el...

Anaid
"a céltudatosság, a határozottság, az ész, az erõ és talán az önbizalom, humor de számtalan tulajdonságot fel lehetne sorolni..."

Ezt a sok baromságot melyik nõi magazinból szedted?

erre nincs semmilyen szabály, hogy mikor kell megcsókolni a Nõt. ki mondta ezt Neked? az sem jelent semmit, hogy akkor a végén elutasított, egyszerûen nem találta alkalmasnak a pillanatot és most õszintén valld be, hogy jobban megmaradt benned az a pillanat, mintha megcsókoltad volna...ilyen értelemben van jelentõsége, Õ nem egy átlagos Nõ akit hamar meg lehet kapni vagyis ezt szeretné érzékeltetni Veled. Sokkal izgatóbb az a pillanat amikor már a küszöbnél vagy, mint amikor átléped azt, annak van egy bizonyos hangulata...

The Matrix has you...

végre rájöttél, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa...

ha van közös ismerõsötök, akkor már csak azt kell megszervezni, hogy találkozzatok valami buliba, ahova persze mindketten elmentek. De nem rossz az sem, ha megbeszéltek egy többszemélyes talit ahol barátaitok és Ti is ütköztök, aztán véletlenül nem megy el senki, csak Ti ketten...majd csak elütitek az idõt valamivel amíg jönnek a többiek, ha jönnek 😊

The Matrix has you...

elég közhelyes, de, ha túl sokat foglalkozunk veletek nem jó. Ha túl keveset az sem jó. Valahol középen kell eltalálni az egyensúlyt, csak ezt jelen esetben elég nehéz kivitelezni...Nem mindenkinek sikerül...

nem tudom az elvárt ffi tulajdonság a céltudatosság, a határozottság, az ész, az erõ és talán az önbizalom, humor de számtalan tulajdonságot fel lehetne sorolni...

Anaid
Nem értem. Egy ff-nak mik a jellemzõi?

itt arra gondoltam, hogyha túlzottan a kívánságukat lesi, akkor már nem fog rá úgy tekinteni, mint egy ffira...párszor benéztem ezt én magam is, mert, ami volt csekély próbálkozás 1-2 lánynál azoknál lelki szemetes ládáig, vagy haverságig jutottam el

Anaid
Csak egy kérdés: mi a pátyolgatás?

nem figyeltem már az utána levõ hsz-ed...

gercse
nem jött le az eddigiekbõl, hogy ennek az ügynek már vége? 😊
még lehetne talán valami pálfordulással alkotni valamit, de az nem igazán én lennék, és már némiképp késõ lenne

idõvel a lelke úgyis kitárulkozik elõtted, csak meg kell bíznia benned onnantól jó vagy...persze ne vidd túlzásba azt, hogy pátyolgatod meg ilyenek, mert akkor egy idõ után barátnak fog kezelni és onnantól nehéz visszakapaszkodni:S

Anaid
Én nem vagyok boszi (z angyaloknak semmi közük a bozikhoz:-)), te viszont tudsz lazán vicces lenni.:-)

gercse
Kicsit túloztam, hogy nem lehet vele komoly dolgokról beszélni,
csak nem tudunk egy hullámhosszra kerülni, nem egy rugóra jár az agyunk. Viszont egy két dologban rendesen megváltoztatott engem, még így is, hogy nem lett belõle semmi.

davidka003
Amúgy itt valaki járt már nagyon vallásos lánnyal?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

gercse
Semmi probléma, ez egy nyílt fórum 😉

egyébként tök igazad van, de hát kettõn áll a vásár... nem illünk össze😊
én nem feleltem meg neki, és visszagondolva a helyzetekre kicsit meg is értem a leányzót 😊,
ha olyan lánnyal találkozom, aki nagyon felkelti az érdeklõdésem, akkor baromi hülyén kezdek el viselkedni, nem természetesen, blokkol az agyam, teljesen a hatása alá kerülök...és faszául elcseszem...így utólag csak nevetek magamon 😄

Tarajos Sül
Ha engem ilyen lánnyal hozna össze a sors, én azt mondom: azt hiszem megtaláltam az igazit.
Egyébként engem is zavarna az a dolog, hogy komoly dolgokról nem lehetne vele beszélni.
Bocs egyébként, ha belevauvau 😊, tudom nem nekem címezted. 😄 😄
gercse
Attól, hogy más, mint a többi 😊, mindenkinek mást jelent egyébként a rendes, nekem az, neked nem biztos 😊, de:

nagy állatbarát, szereti a természetet, van egy igen okos kutyája, akivel nagyon sokat foglalkozik, tehát marha nagy akaratereje és türelme van, van humora, és nem mellesleg gyönyörû 😄 (nekem)
helyileg meg Budapesten, de többet nem árulok el, mielõtt lenyomoznád 😄

Egy hibája van, ami igazából nem hiba, csak én emiatt nem tudtam szerintem jól kijönni vele, az pedig, hogy kevésbé tud komoly lenni,
Ha valami olyasmirõl dumálhattunk volna, ami kicsit mélyebb téma lett volna, akkor nem igazán tudott mit mondani... én meg már ilyen maradok, igényem van rá, és hát akivel nem tudok ilyesmikrõl elbeszélgetni azzal kicsit szenvedõs a helyzet... ez van, ettõl függetlenül értékes embernek találom

de g*ciii vagy😊

Tarajos Sül
Természetesen csak hülyülõk, ne vedd komolyan. :-)
leírnád részletesen mitõl "rendes"?😊 és ez hol volt helyileg?

gercse
Én meg találkoztam egy igen rendes lánnyal, találkozgatttunk párszor, de nem vagyok elég érdekes neki, vagy csak én csesztem el, de mindegy, legalább tudom, hogy vannak rendes lányok 😊

Tarajos Sül
Nálam is bebizonyosodott, hogy nem szabad mással üzengetni.
Magam kell intézni a csajos ügyeimet, még akkor is, ha vad idegen a lány számomra.
..mert akkor csak jobban áll a szénám, ha van köztünk egy ember, aki mindkettõnket ismer.. 😊
Dehát rájöttem, hogy nem. 😞 😊
Pretorian
Na ma újra bebizonyosodott, hogy drogosokkal nincs értelme bármiféle közösséget vállalni. Ugyanarról a lányról van szó természetesen 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

poén, fórumtalálkozó😄

pinalé nem tudom mit takar sajnos, de sejtettem, hogy nem könyvtárba mennénk😄

majd egyszer...pesti vagyok, megtalálsz a Róbert Károly körúti gokartpályán, 11 kerben a Petzvál József u. ban mer itt dolgozom most, aztán esetleg Kispesten, ahol élek és császkálok...

gabe paul logan
Na most lebuktatott Hölgyem! Ezt tervezem már hónapok óta, azóta mióta megismerkedtem azzal a lánnyal...és megláttam az Ön adatlapját, hogy így egy ördögi terv keretében bebizonyítom itt az sg.hu-n, hogy mekkora fõnyeremény vagyok.

Átlát rajtam Hölgyem! Elismerem. (:
Netán boszi?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Tarajos Sül
"csuklógyakorlat lenne utána."

<#banplz><#banplz><#vigyor>
Anaid
Csak úgy:

"- Nem olyan egyszerû mint ahogy gondolod.
- Hanem milyen?
- Ez nem így mûködik!
- A szerelem nem vita tárgya!
- Szerintem minden lehet vita tárgya!
- Nem a szerelem nem! Nem mert a szerelem az egy titokzatos játék, és ez benne a szép! Olyan mintha fejest ugornál egy medencébe, amirõl nem tudod hogy sekély e vagy mély. Persze ha sekély akkor meg sérülsz még le is bénulhatsz nyaktól lefelé. Viszont hogy ha mély?! Érted? Fejest ugrasz a hitbe, bízol a másikban, feltétel nélkül átadod magad! Errõl szol az élet. Ismered a vásári játokat? Ügye? Tudod egy-kettõt nehéz megnyerni, de olyan is van amit mindenki megnyer. Mert ez a különbség a szerelem és a szex között! A szex az a játék ahol mindenki kap egy kicsi ajándékot, senki nem megy haza üres kézzel! És a szerelem az amelyiket nagyon nehéz megnyerni! De ha sikerül és te viszed haza azt az élet nagyságú kitömött rinocéroszt az sokkal jobb érzés mint megnyerni azt a vacak kis mûanyag kulcstartót! Ez a szerelem! "

"A szerelem nem kérdezhet sokat, mert abban a pillanatban elkezdünk gondolkodni, elkezdünk félni is."

"A madarak csinálják, a méhek csinálják, a lepkék csinálják. Csináljuk mi is? Ááááá... hagyjuk! Úgysem tudunk repülni!"

"Sokat gondolkoztam a kettõnk kapcsolatán, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi... Se ruha, se levegõ! "

Lehet, hogy én vagyok a bolond a dombtetõn, de éppen onnan a legjobb a kilátás.

Pretorian
Amikor rájössz hogy ugyanolyan vagy, akkor leszel különbözõ.
Egyébként meg majd egyszer összeröffenhetnénk valamikor, megihatnánk 1-2 liter pinalevet, a könyv is egyszerû csuklógyakorlat lenne utána.
Össze kéne foglalni a topikban felgyülemlett hatalmas mennyiségû tapasztalatot. <#nevetes1>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Anaid
"Fiúk: 89%, Lányok: 11%
Átlagos életkor: 27.9 év"

Csak most néztem:-)Basszus....

Anaid
Nahát, mi az a kompromisszum? Eszik, isszák?
:-)
annyit azért sejtek, hogy párkapcsolatnál elõfordul:-)

Anaid
(ironizálás) a kérdõjel után mellékelem utólag.
Ja, pszichológia. Remélem nem a segítségemmel akarod bizonyítani, hogy az álltalad kiszemelt lány tényleg szerencsés és milyen klassz vagy.