Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Zseniális ez a kép..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

salsoul
félreolvastalak, tehát végül is semmit
ezzel mit akartál mutatni?

The Matrix has you...

UI: az a durva, hogy már nem vagyok depis, mert képes vagyok kimozdulni itthonról. Régen az is probléma volt, persze h mindennap szar hangulat volt. Most rámtört pedig vagy január óta semmi se volt, köztes érzéketlen állapotom tudtam tartani, most az utóbbi idõben a nõk iránti vágyam nagyot nõtt, és ez idegel ki kissé, de majd kidolgozom az új módszert, hogy ne szenvedjek tõlük...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja, elfelejtettem, hogy nálad nem mûködik a seggberúgásos módszer. mindegy, már nem tudom törölni.

The Matrix has you...

ezt a pesszimisták és a depressziósok szokták mondogatni 😊

The Matrix has you...

na jó8 és remélem majd kitaláltok valami jó témát mások számára...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fenéket, valami nem változik. Van, ami sosem változik...Apró dolgok igen, de olyan, amit tudsz irányítani az nem fog.

Ezt az abberált szöveget pedig természetesen egy feltételes viccnek szántam...

salsoul
ott majd a "vágyakat lehet csillapítani mindenféle bonyolult taktikázás és csalódások nélkül is" - fõleg ha leesik a szappan ...
mindenki változik 😊 az Élet már csak ilyen, nem tud nyugton a seggén ülni, mint egyesek 😊

The Matrix has you...

az is durva, hogy a világ legjószívûbb, legstabilabb elképzelésekkel rendelkezõ, öntudatos emberke voltam gyerekkoromban és én kötnék ki börtönben, amikor még intõt se kaptam életembe, annyira jó gyerek voltam😄😄

és mégis egy pszichológus mi a francot csinál néha azon kívül, hogy meghallgat?? felír egy antidepresszánst..na bumm

The Matrix has you...

majd viszek bablitykót a börtönbe és odacsúsztatok egy cédulát ezzel a szöveggel: Én szóltam...

The Matrix has you...

salsoul
nekem inkább már ez jut eszembe, vagy ez sem:
Ágnes Begin: Figyelj és hallgass meg...
de kurvajólnézki ahogy megfogja a seggét...ezt eljátszom csajszimmal 😄

The Matrix has you...

ja, nagy kár, hogy ingyen nem vállalja senki, pedig a vágyakat lehetne csillapítani mindenféle bonyolult taktikázás és csalódások nélkül is... majd legfeljebb 30 évesen abberált módjára megerõszakolom sorba a nõket...

salsoul
Ezt szinte egy rendes pszichoterápia árban megoldhatod. E cikk szerint 30eFt-ból megáll.
figyelj Pet, ilyen az, amikor szabad szellemben élsz igazi célok nélkül, bizonyos dolgokban érzéketlenül, reálisan látsz dolgokat és érzékeny vagy, minden külsõ ingerre😊

orvos, pszichológus dolgot nem tudom hova tenni. Nem lenne okom rá elmenni, hisz úgyis csak a fórumon tárulkoznék ki, egyébként is, az elõbb írtam, hogy mindenki magára marad a gondjaival

a problémát Neked kell megoldanod, de azt hogy hogyan old meg még meg lehet kérdezni. ehhez viszont mi kevesek vagyunk...akármekkora arcom is van néha, ezt nem vállalom be.

The Matrix has you...

az ugyanaz, burkoltan. mint írtam, nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. meg azért a 19972 elég durva mondat, ha nem tévedek ezt már olvastam pár búcsúlevélben...vagyis ehhez hasonlót.

The Matrix has you...

ilyen hangulatom van így este😄

már segítséget se lenne érdemes kérni, hisz tudom nagyon jól, hogy mindenki magára van utalva a problémáival...

néha bennem van, hogy igen jó lenne, ha megmozdulna valami, erre csak egyetlen megoldást látok. Nõknél. Rögtön lenyugodnék egy kiadós légyott után...

salsoul
én csak azt látom, hogy arról ír, hogy mit dobott neki a gép
nem látom, hogy kért volna bármiféle segítséget
egyfolytában azt teszi...pont Te nem látod?

The Matrix has you...

salsoul
kért segítséget?
Nem tudnám egy vállrándítással lerendezni ezt a lelki dolgos részt, nem olyan egyszerû az, mint ahogy tûnik. Felületesen talán igen, de ha csak kapargatnánk a befagyott tó felszínét, akkor sosem tudnánk halat fogni belõle...

The Matrix has you...

chhaya
Nem egetrengetõ? 😊 Minden azon múlik, te bolond.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Az biztos is 😄DD
lelki dolgok megoldása végül is, nem annyira eget rengetõ, mert egy részben érzéketlen ember is képes élni, dehát nem a kívánt formában...Vigyázni kell, szerencsére az önkontrollt tudom tartani, hogy ne kerüljek alkohol vagy egyéb hatás alá...

ártalmas a számítógép, tudod, tudjuk, de, egyben tényleg segít az unalmas hétköznapok leküzdésében, és még olcsó is...

egyértelmûen vannak problémáid és az is látszik, hogy ezt nincs kivel megbeszélned úgy igazán..nem mondom el senkinek elmondom hát mindenkinek..felhívod magadra a figyelmet, mert segítséget kérsz. Én észreveszem, de neked is részt kell benne venni. Az Ego-d egyelõre erõsebb benned, azért, mert változás elõtt állsz, új dolgokat fedeznél fel, az Ego nem szereti a változást, az ismeretlent, fél tõle. A félelem az ami meggátol minket, hogy változzunk.

The Matrix has you...

szerencsére nekem is voltak már sikereim, ha másoknak kellett tanácsot adnom, egyébként az Ezopusi mesék jók, általános iskolás koromban sokat olvastunk tõle, na meg La Fontaine-tõl, Benedek Elektõl, Lázár Ervintõl is...stb..

Én nem bírtam meglenni nélküle, nagyon sok olyan alkalom volt régen mikor mindent háttérbe szorítottam csak hogy menjek még egy kört a versenypályákon...Én szenvedélybetegségre hajlamos alkat vagyok, nem szégyellem kijelenteni, mert ezzel már feloldok magamban egy gátat és megbocsájtok magamnak..ezáltal elindulok a változás és fõleg a gyógyulás útján is.

mondok egy még szebbet: azzal leszel a legférfiasabb, de inkább legemberibb, ha megoldod a problémáidat és nem elfutsz elõlük..ennél nagyobb elismerés nincs a világon...

The Matrix has you...

chhaya
Az elsõn most jól elnevetgéltem magamban.
Nagyszerû életvezetési tanácsadó válna belõled. 😄

azért terelek, mert unom h én vagyok a téma, még ha nem idekanyarodunk is mindig, és engem kell olvasni állandóan, holott én meghallgatok itt bárkit és, ha tudok akkor tanácsot is adok...

salsoul
jajaja, a tûrõképesség, amibõl végül hozzászokás lesz
végül annyit tenyészel a kanálisban, hogy a friss levegõ lesz a büdös
ja, nálam is a számítógépes játékok, de nálam egy úgymond unalomûzésnek indult, mondjuk ez akkor tekinthetõ szenvedélybetegségnek, ha nem bírsz meglenni nélkül, nos, ha engem elküldenének olyan helyre 1 hétre, ahol nincs szgép, eskü nem szenvednék, hanem élvezném is. Szeretem a PC-t, de azért, mert marha jól leköti az embert... Mondjuk korábban csak a tanulás és ez létezett számomra is, mint nálad...Nem hiszem, hogy te meg én szenvedélybetegek lennénk...

tudom, hogy mindig terelsz, homokba dugod a fejed stb. de ennek hosszú távon csakis Te fogod meginni a levét...mindent szeretetbõl mondok Neked, ha nem szeretnélek nem beszélnék hozzád...

The Matrix has you...

fejezzük be a témát, Anaid szeretett volna kicsit beszélgetni, kialszom magam és majd hétfõtõl úgyis vár rám a munka meg a kondi...

Még tartom magam ne aggódj, fontos a megfelelõ tûrõképesség😉

Nem tudom mennyit beszélgettél a szüleiddel a gyermekkorukról, de az elsõ pár év nagyon meghatározó egy gyermek életében. Ahogy a tiédben és az enyémben is az volt, hiába nem emlékszem már rá, de azok az élmények, benyomások belénk égnek és tudat alatt vannak, de vannak. Most azt hiszed elnyomsz sok mindent, holott nem, Én is ugyanolyan szenvedélybeteg vagyok...vagy talán már csak voltam, mint az Apám, csak nem iszom, hanem számítógépes játékokkal játszom.
De ezt mint mindent fel lehet ismerni és aztán változtatni rajta..Én legalábbis változtatok, mert nem látom jó útnak, nem jó élményeim vannak általa. Egy ideig az, de aztán rájövök, hogy azok nem valós élmények, csak tompítják a fájdalamt vagy éppen annak hiányát.

The Matrix has you...

salsoul
"Ha valamire, akkor arra beszélnélek rá, hogy kösd fel magad." /Szinópéi Diogenész/

"A nyul menvén az úton, egy kert mellé juta. És békukucsála a kertbe és igen szép kékkáposztát láta ottan. És mind megkerülé a kertet a kerítés mentén, de sem rést, sem hágcsót nem talála, ahol bémehetne. Találá õtet a róka és megkérdé, mondván: Miért nem mégy bé a kertbe? Ihol la, melly igen szép kékkáposzta vagyon benne? Monda a nyul: Jól látám, de nem éri meg a fáradságot. Nem teszen jót az én gyomromnak, mert megcsömörleném tõle. Monda a róka: Imént én is így jártam. Mert szép szõlõgerezdeket találtam vala és én se mertem azokban enni. Merthogy éretlenek valának. Holott pedig a szegény róka örömest evett volna bennek. De nem ére fel oda, ahol azok lefüggnek vala." /Esopus/
komolyan ajánlom figyelmedbe egy pszichológus felkeresését, Neked már olyan mérvû problémáid vannak amiket magad sem és a családod segítségével sem tudsz megoldani. egyáltalán nem szégyen ha külsõ segítséget kérsz, szerintem Én is fogok elõbb-utóbb, bár mint tudod nekem most van kivel megosztani a gondom bajom és fõleg az örömöm, de ettõl függetlenül egy szakember tanácsa mindig jól jön, mert a hibák velünk élnek akkor is ha mi arról nem akarunk tudomást venni...

persze az orvos személye sem mindegy, hogy ki, nem biztos, hogy az elsõ fog a legjobb lenni, de tényleg segítségre van szükséged Gabeo...

The Matrix has you...

most, hogy így belegondolok azt várom, hogy minél elõbb leperegjen az életem valahogy... unom, de veszettül, kevés dolog érdekel...

azt még észrevettem, hogy amikor véletlenül beindult a poénkodás nálam, ha volt olyan hangulati állapotom (fórumot leszámítva), akkor is nekem nem azt mondják, hogy pozitívan vagyok hülye, hanem csak egy fintort kaptam, hogy na ez hülye, ami nem érdekel, csak volt ilyen tesztem is mennyire vagyok jó a poénkodásban, hát nem állt jól, leálltam vele gyorsan. Ez persze megint nem félreértendõ, mert ez nem szerepjáték volt, pusztán egy rövidke teszt...

Ezek után levontam 1-2 dolgot.

"Még nem született olyan ember, aki kétszer tudott volna elsõ benyomást kelteni"

gercse
persze csak a hsz legeleje szól neked, a többi Gabeonak

gercse
ezzel egyet kell értsek, és mielõtt nekem esnél, semmivel nem vagyok jobb nálad, sõõõõt..., de nem csinálom ezt, amit Te...

tele vagyok én is hibákkal, de próbálok változtatni, alábbiakban mint kiderült semmi haszna eddig 😄, de nem adom fel, folytatom tovább...

minden OKÉ is csak úgy értendõ, hogy elfelejtek minden negatív dolgot és köztes érzéketlen mivoltom mûködik olyankor. Természetesen az unalmas hétköznapokat valahogy, mint mindenki skip-elem, ha van valami, ami leköt akkor elvagyok és nem érdekel sok minden.

Lehetséges, hogy a nyugodt, csalódásoktól mentes életem unalmas, dehát én ezt szeretem ez az, ami úgymond megnyugtatja az idegrendszerem és ez az, amitõl még jól elvagyok és elviselem az életet.

chhaya
Olyan vagy, mint egy nosztalgiázó, megkeseredett kisnyugdíjas..

nagyon nehéz szeretni önmagad, ha nem tudod már mi a szeretet. Amikor gyerek voltam mindent szerettem, élni, meséket nézni, azt is imádtam, amikor mindenki a kivánságaim leste, mindenki élt még, aki iránt tudtam érezni szeretetet, volt egy jó gyerekkori barátom, akivel minden dologban benne voltam az sincs már, vannak most is haverok, ismerõsök, barátok, de nem olyan,mint gyerekkorban, mert akkor jobb fej voltam és volt bennem komolytalanság is. Mikor felnõ az ember nagyívben leszarják kb ilyen az én esetem is. Nálam 16 éves korom óta van ez a világot leszarom és csak elemezgetek, filozofálok dolog és egyre több dologban csalódok, mert fõleg a pénzsóvárság, meg a sok változás beszippantott mindent...nagyon hosszú és kényes téma nehezen viselem a változásokat, álmodozó is vagyok, mert a világot mindig utópiaként szerettem volna elképzelni, túlzottan realista is vagyok és mivel csupa negatív dolgot láttam, észleltem az elmúlt akár 5-6 évben emiatt még szarabbul érzem magam. Most mondjuk találtam elfoglaltságot, ha az megvan minden oké ez nem más, mint a SPORT, ami számomra az egyetlen megmaradt dolog, ami hasznos.

chhaya
Ismered önmagad, de nem szereted, azt írod...
Ergo logikus lenne változtatni, hogy szerethetõ legyél önmagad számára is.
Amikor viszont más segíteni akar ebben és tanácsot ad, akkor védekezõállást veszel fel és falat építesz.

Hol a logika???