22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Steve Q #20547 Az okos nők is szoktak teperni, ha szükségét érzik :) -
Steve Q #20546 Én erre visszakérdeznék: "és alávalóbbnak érzed magad nálam?" :D -
Éngemet #20545 az okos nő attól vonzó, hogy teperni kell érte -
#20544 Én is mindig ezt hangoztatom, de eddig mindhiába :)
Mindig kapok ilyen válaszokat, hogy "de hát én vagyok a nő"...általában itt inkább elhallgatok...:) -
Steve Q #20543 Pedig egyenjogúság van. Teperjenek a nők is, ne csak mindig a hímneműek :) -
#20542 Általában véve több férfi jár ide mint nő.
Egyébként meg szerintem egyértelmű,
a legtöbb esetben a férfinek kell kezdeményezni egy nőnél, ahhoz pedig önbizalom kell. -
Steve Q #20541 Úgy őszintén megkérdezném: miért jár ide több önbizalomhiányos férfi, mint nő? -
#20540 az enyém lent, lehet azért írogatok most ide ennyit. :D
na jóccakát, korán lesz reggel.
írjatok holnapig sok-sok értelmes dolgot, legyen mit olvasgatnom este. :D -
pett3rson #20539 tudom, tudom. olyan ez, mint a bioritmus, hol fent hol lent van :) -
#20538 néha kell a megerősítés.
nem árt az ismétlés, biztos ami biztos. :) -
pett3rson #20537 no hát akkor, látod, hogy 2 hsz-ben is meg lehet ezt beszélni? ;)
jó, tudom Én, hogy kell a szófecsérlés, csak már sok volt. kicsit elfáradtam bele :) -
#20536 azt. és meg is érdemli. :D -
pett3rson #20535 az had ne az Én problémám legyen már ;) azt hiszem Veled is beszélgettünk már az Univerzum törvényéről, azaz mindenki azt kapja amilyen ;) -
IXEMGabeo #20534 szerintem cliocska nem arra gondolt mennyire tudsz a lányokkal jól elbeszélgetni, mert ahhoz nem kell nagy dolog, igazságszerint a meghódításuk melós feladat és amihez nekem pl nincs jelenleg türelmem és bátorságom se mivel a csalódást mindennél hátrébb tolom, ezért nem is vállalok efféle kockázatokat... -
#20533 csak sokan nem csinálnak semmit, hanem csak kifogásokat gyártanak, hogy miért nem megy és miért nem sikerülne amúgyse és jajszegények. -
pett3rson #20532 azt már vettük, az önbizalom megvolt :) most a másik oldalt is megjegyeztem. de értem a célzást, nem azt akartam kifejezni, hogy ne is próbáljuk meg a lehetetlent, sőt, pont azt kell megcélozni, így fejlődhetünk a legjobban, csak szerintem hülyeség itt bizonygatni, hogy most kinek mekkora töke van és különben is nekem zöldebb...
csinálni kell, ebben van igaza Clio-nak, a többi már, hogy hogyan kezded és éred azt el, az meg rád tartozik. -
#20531 "Szóval odamehetsz Te egy jó csajhoz hatalmas Önbizalommal, ha annak az egyednek Te éppen nem jössz be, úgy le fog törni Téged, mint a bilifüle :D"
Ha pedig nem próbálod akkor cseszheted.:D -
#20530 "bátrak, mert próbálkoznak. viszont kellőképpen mellőzik a következetességet így az önbizalmukat nem képesek megszerezni a már már gátlásos próbálkozásaikkal"
Ha rám (is) gondolt, azért csak van önbizalmam a iskolai idők többségét a lányokkal töltöm(mivel az osztályteremben akkoriban megtelt a terem). Így kitudok alakítani kapcsolatot közöttük csak egy jó kezdés vagy lökés kell hozzá és meg van rá az esély bármire(persze attól függően). -
pett3rson #20529 hmm, nem is tudom. olvasgattam itt egész nap a topikot és jókat mosolyogtam, hogy a semmiről hogy elbírtok beszélgetni :)
mit szedtek, kérnék szépen Én is :D
egyébként megint általános igazságokról beszélhetünk - csak, hogy belepofázzak én is -, tömegben ez x%-ban igaz, de mindig vannak kivételek, sőt azoknál is lesznek eltérő esetek akikre egyébként igaz az például,hogy Önbizalommal teltek. Megmondom miért: mert a másik tábor képviselői homogének ugyan, de különböző igényekkel és vágyakkal teltek. Mármint azok ugyanazok (család, biztonság, szeretet stb.), de ezek megélése és Önmaguk ismerete, hogy éppen miből mennyi és mikor és hogyan, az minden pillanatban változik. Még egy személynél is változhat, hát még többnél.
Szóval odamehetsz Te egy jó csajhoz hatalmas Önbizalommal, ha annak az egyednek Te éppen nem jössz be, úgy le fog törni Téged, mint a bilifüle :D
A folytatást már nem írom le, arra jöjjön rá mindenki maga, de mint mindig, most is itt van a kutya elásva, a pillanat utáni lét... -
#20528 Miben téved? -
#20527 Megmondom őszintén: Tévedsz. -
#20526 Szerinted érdekli?:D -
#20525 tudom -
IXEMGabeo #20524 chhaya... -
IXEMGabeo #20523 ő a "szeretett" cliocskád csaja:) -
Éngemet #20522 így van, ami nem a tapasztalatból fakad, az olyan mint ha légvárat építenél
nézd meg IXEM és gergely fórumozó viselkedését és döntsd el, hogy a lányokhoz való hozzáállásukat a tapasztalatból fakadó magabiztosság eredménye, vagy annak hiánya teszi gátolttá?
bátrak, mert próbálkoznak. viszont kellőképpen mellőzik a következetességet így az önbizalmukat nem képesek megszerezni a már már gátlásos próbálkozásaikkal
mitől várják a változást, ha a hozzáállás megegyezik
önbizalom megléte = magabiztosság - ez egy kialakult állapot, ami egy adott helyzetre áll fenn
pl: lehet, hogy fagyit már magabiztosan, önbizalomtól telve kéri a pultoskislánytól, mert már 100-szor kért és tudja, hogy kell kérni, hogy az minden igényt kielégítsen, de egy menetes csavar megvásárlásakor zavarba jön és bizonytalan, mert először teszi -
#20521 szerintem pedig amit te mondasz az a tapasztalatból fakadó magabiztosság -
Éngemet #20520 ez így van
tudsz mondani egy célt, aminek párkapcsolat az előfeltétele, vagy egy problémát aminek a megoldása? -
Éngemet #20519 az önbizalmat kevered a bátorsággal...
az önbizalom megléte az egy kialakult állapot, amit esetleg megelőz egy szándékos bátorság(kockáztatás) vagy egy sikeres véletlen tapasztalat(fejetlenség)
az hogy később az önbizalmadon felbuzdulva bátrabban vágsz bele egy új tapasztalatszerzésbe az igaz -
Steve Q #20518 Az önbizalomhiány mégis elég "népszerű" népbetegség manapság. Főleg, hogy mekkora üzleteket csinálnak belőle. -
#20517 Hát, ez részben ígyvan. De az önbizalom valójában azt jelenti, hogy bele mersz vágni egy ismeretlen dologba, és hiszel benne, hogy helytállsz.
Ez a fajta magabiztosság kell egy párkapcsolathoz, különben:
-betegesen féltények leszel
-sebezhető leszel
-sértődékeny leszel
-teljes mértékben kiszolgáltatod magad a másik félnek
Egyrészt esélye sincs kialakulni egyészséges kapcsolatnak ahol az egyik fél ilyen, ha mégis, akkor pedig hamar vége lesz.
-
#20516 ha problémád van magaddal, azt egy párkapcsolat nem oldja meg -
Éngemet #20515 önbizalma csak annak lehet önmagában egy adott dolog esetében, aki már nem először csinálja azt a valamit és az első illetve a többi ugyanilyen tevékenységében sikeres volt
vagy csinált már hasonlót és az alapján megalapozottnak ítéli, hogy ebben az új hasonló dologban is helyt tud állni legalább olyan jól vagy jobban esetleg még elég jól
tehát a párkapcsolat az maga az önbizalom próbája, ki mennyire ismeri magát, hogy mennyire tud helytállni -
#20514 ha egy párkapcsolattól várod hogy megoldja az önbizalomhiányodat, akkor soha nem lesz párkapcsolatod -
Éngemet #20513 ha valaki stabil, akkor annak nem hiányzik az életéből a párkapcsolat
viszont ha valakinek csak az hiányzik, akkor jó hogy instabil a magányában és van motivációja a párkapcsolat felé -
#20512 az önértékelési gondokat vagy a saját érzelmi instabilitást viszont mindenkinek magának kell helyre hoznia.
hogy lenne elvárható, hogy egy kapcsolat jól működjön, ha a páros egyik fele ingatag? -
#20511 Csak te beszélsz a alacsonyításról.Márpedig semmi köze nincs hozzá. -
#20510 Az én helyzetemre ez abszolút igaz, de nem kell ilyen körökben mozogni ahhoz, hogy idáig jusson az ember. Elég az ha te magad instabil vagy érzelmileg. A családon belüli erőszak is valahonnan innen indulhat bizonyos esetekben, pedig a kapcsolat kezdetén, illetve egy bizonyos pontig talán megvolt az érzelmi stabilitás az ilyen esetekben is. -
Éngemet #20509 A sor végére állt be mikor a viselkedni tudást osztogatták és mint látszik, mire rákerült volna a sor elfogyott... -
bcrics #20508 Nem lett Volna szabad lealacsonyítani ezt a dalt a Topik nyivákolós műsormenetéhez.