22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#20627 Na az, hogy mindenki erős túlzás szerintem. Hallottál már olyanról, hogy önzetlenség? A segítség meg ilyenek nem kötelező dolgok és mindig lesznek emberek is, akik szívesen segítenek vagy nem okoz nekik gondot, hogy "engedjenek" és tényleg nem várnak el érte semmit, bár természetesen nem mindig és nem mindenben. Ilyen végletesség el sem várható embertől. Valamint lesznek, vannak és voltak emberek, akiket az, hogy egy ember rendes velük nem arra ösztönöz, hogy kihasználják, hanem arra, hogy ezt a hozzáállást viszonozzák (saját "lelkiismeretből" eredően, nem külső hatásra), ha tehetik... -
#20626 Azt én már rég tudom, és párszor le is írtam (mondjuk másképp fogalmaztam, de a lényeg ugyanez), hogy a saját életemben én vagyok az egyetlen és egyben legnagyobb fasz. De az egónkból csak annyit szabad visszavenni (vagy éppen hozzátenni), amennyit a világ enged, és ez nem feltétlenül csapatmunkát vagy összetartást, együttműködést jelent, hanem azt is, hogy bizonyos helyzetekben erőteljesen oda kell tenned magad, és legalább annyira, amennyire a helyzet indokolttá teszi ezt, és amennyire megtenné helyetted a másik is, ha ő lenne hasonló helyzetben. Csak azért, hogy ne te legyél az, aki a kompromisszumkészsége miatt lesz állandóan szopóágon. Ha állandóan visszakozol, illedelmeskedsz, azt alaposan ki fogja használni mindenki. -
The Moderator #20625 Igen -
Ziacska #20624 Eldöntendő kérdésre? -
The Moderator #20623 Eldöntendő kérdésre? :) -
Ziacska #20622 Megvárom a bővebb választ. :) -
The Moderator #20621 Igen -
Ziacska #20620 Te lennél az a bizonyos nem? -
The Moderator #20619 Csak nem mindenki sértődik meg, ha nem kap. -
Ziacska #20618 Sok tapasztalattal rendelkezhetsz. Mindenki vár köszönetet, még akkor is ha abban a pillanatban azt mondja nem. -
The Moderator #20617 Még jó, hogy a csajok se... Tisztelet a kivételnek! -
Ziacska #20616 Még jó,hogy a pasik nem így működnek... Tisztelet a kivételnek! -
The Moderator #20615 Igen, valami hasonló...
A lényeg az, hogy nem az a cél, hogy kérsz és megkapod.
Az az elégedettség lényege, hogy úgy kapj meg valamit amit elvársz, hogy azt kérés nélkül kapd.
Ehhez nem kell semmi mást tenned, csak folyamatosan tenni valamit másoknak kérés nélkül :)
Olyan dolgokat, amiket észreveszel és megteszel mielőtt még kérnék tőled vagy esetleg mástól.
Ezeket az apró figyelmességeket tenni úgy, hogy nem vársz el semmilyen viszonzást még egy "Köszönöm!"-öt sem.
Ez az elégedettségnek az alapja, lényege. -
#20614 Sokak okulására:
Egy ismerkedőművésznek tették föl a következő kérdést:
-Én majd arra lennék nagyon kíváncsi, hogy van-e végül boldog rózsaszín álomvilág/élet a mindent megtapasztalós mindent leszarós izé után, ami szerintem nagyjából még majd előttem áll. Te gondolkodol ilyesmiben?
válasz:
-Nincs. De már nem is hiányzik.
"This is your life. It doesn't get any better than this." - Tyler Durden, Fight Club
Ez egy egyszerű filozófia. A boldogságod rajtad múlik. Sosem leszel elégedett, főleg nem azzal, amit elvársz, vagy ami az öledbe hullik. Ellenben a teljesítményed, az, hogy ezt a harcot teli erőből képes vagy űzni, és ennek lassan de biztosan meg van az eredménye, az olyan elégedettséggel tölt el, mintha egy fejjel magasabb lennél mindenkinél.
Mert really, fuck them all. Hadd kergessék a rózsaszín felhővárat, ami nem létezik, amíg mi itt lent felépítjük a tornyainkat, vérrel-verejtékkel.
Az, hogy valaki okos, értelmes vagy tehetséges, még nem garancia semmire. Amíg nem hajlandó a derekát törni a boldogságért, lófasz jár meg depresszió, elidegenedettség és hasonlók. Erőszakot kell tennünk az egónkon, mert a harc nem a világ ellenében folyik, hanem magunk ellen - ez vezet a belső békéhez, bármennyire ezoterikusan vagy abszurdan is hangzik.
Nincs fény az alagút végén, de ha elmész a feléig, már nem is fogsz rá vágyni, és ez így van jól. -
#20613 true
pedig az őszinteséggel lehet a legtöbbet elérni -
#20612 Pár észrevétel pro és kontra:
- vannak azért nők, akiknek nem kellenek ilyen szélsőséges dolgok ahhoz, hogy kiéljék magukat.
- vannak helyzetek, állapotok, amikor nem gondolkodunk, hogy mit teszünk.
- ha jól értettem a csaj tiltakozott ennyi "kufirc" ellen, veszekedés volt többször is belőle. Talán tisztázni kellene, hogy túl sok, vagy nem élvezi, vagy probléma van más területen a kapcsolattal és így nyilvánul meg.
Sokszor nem merünk őszintén beszélni bizonyos dolgokról még kapcsolaton belül sem... -
The Moderator #20611 Simán önbizalomhiányos a srác, nem hiszi el, hogy a csaj kielégül tőle amit művel vele.
Milyen lehet már úgy szexelni, hogy nem hiszed el a lánynak ahogy élvezi?
ez undorító, igaz nem volt még dolgom meg nem is lesz prostituáltakkal, de ott legalább tudhatod biztosra, hogy színjáték az egész, mert neki az a munkája -
#20610 Pf, haverom is valami hasonlo miatt hisztizik a nőjével.
Szerintem a legnagyobb hülyeség ezen fennakadni.
Én is pont azon az állásponton vagyok mint sz4bolcs :)
Na de komolyra fordítva a szót, szerintem mindenkinek kell egy korszak, amikor kiéli magát, és tesz olyan dolgokat amire később nem lesz büszke. Fogadd el ugy, hogy az ő jelenlegi személyiségének kialakulásához kellett az a padon kufircolás.
-
patiang #20609 ő az -
patiang #20608 -
#20607 Na tényleg,kissé összeolvadtak a betűk.:D -
pett3rson #20606 Te miért kérded ezt?
"Pár hónapja jött egy lány, csak úgy, mint haver, ebből lett a szerelem, kölcsönösen. -
#20605 Egyáltalán bevallottad az iránta való érzéseidet? -
The Moderator #20604 Nem az összetörésről van szó, hanem a tapasztalatokról, amiken túlvagyok már :)
-
#20603 Te még nálam is negatívabb vagy, ki törte össze így a piciny szíved?:D -
The Moderator #20602 A másik meg az, hogy színleli csak, hogy ne sértsen meg.
A nők is tudnak ám kedvesek lenni. -
#20601 Én kívánom napi 2-3 alkalommal, nem ő. -
The Moderator #20600 Aki napi 2-3 alkalommal kívánja azt minek neveznéd? Van aki évekig kibírja és szerelem nélkül nem tudja elképzelni a szexet.
Az ilyen nimfo csajok még a szomszédba is hajlamosak átmenni és nem nyúlnak magukhoz.
Nincs ezzel baj, csak más szemlélet kell hozzájuk. -
#20599 Megrakom rendesen, lol. napi 2-3 alkalommal szexelünk, ha szabadok vagyunkk de meló után este is legalább kétszer nekimegyek, többszuör volt, hogy összevesztünk, mert azt mondta nem, elég volt, nem bírja.
A másik meg; nem csalt meg, ez előttem történt 1 évvel kb. félreértések elkerülése végett.
#20595 Kicsit megnyugtatsz, és igen próbálom úgy felfogni, hogy kit érdekel, velem van, de mi van, ha Moderatornak van igaza? csak egy faszmániás nimfo picsa? Bár annyira ismerem, hogy tudjam, nem, mégis elbizonytalanodok.. -
The Moderator #20598 Nem akkor csal meg, ha mással szexel, hanem, ha már nem téged szeret és hazudik. -
#20597 Exem is csinált vmi hasonló szabadtéri mulatságot kapcsolatunk után, de én valahogy tökre örültem neki, hogy kipróbál dolgokat, amiket előtte nem.. ...de én egy mocskos perverz vagyok. :D -
The Moderator #20596 Bárki követhet el hibát, majd ha 10szer megcsinálja elgondolkozhatsz, hogy téged is vegyenek-e be.
Egyértelműen nimfo a csaj, úgyhogy még lesz neki ilyen húzása. -
pett3rson #20595 Teljesen érthető amit leírtál, minden amit reagáltál szerintem mindenki ugyanígy csinálta volna - kivéve clio, de Ő külön állatfaj. Személy szerint nem tanácsolok semmit, hogy mit csinálj vagy mit ne. Csakis Te tudod magadban eldönteni, hogy "megbocsájtod-e" neki ezt vagy sem. Valószínűleg az idő fogja leginkább megoldani, később már enyhülni fog ez a fájdalom/csalódottság vagy ilyesmi érzés ami most benned dúl.
Nőnek alapból nem hiszünk, legalábbis nem túl sokszor, de ha tényleg szeret és azt kéri, hogy ezt felejtsd el neki, valamint azt is, hogy ezt már rég megbánta, akkor túl nagy gáz nincs. Van olyan eset amikor tökmindegy, hogy 3 évig vagy 3 percig volt együtt valakivel, egyformán szar, de ennél sokkal rémesebb dolgok is előfordulhattak volna.
Mindig egyénre szabott, hogy kinek mi fér bele az életébe, de azt hiszem manapság még ez kiemelkedő is, hogy csak egyszeri alkalom volt..már ha ez igaz :)
Nekem is volt egy-pár hülyeségem már, de azt hiszem ezen múltbeli dolgaimat nem fogom elmesélni a páromnak, egyrészt nem is tartozik rá, másrészt nem is érdekli. A Most a lényeg, nem ami volt - abban az esetben ha a múltat lezártad és csak előre nézel. Ha nem így teszel, akkor minél előbb zárd le, mert csak cipelni fogsz magaddal egy terhet ami sem Neked sem másnak nem hiányzik..hosszú távon ez kifizetődőbb...ez már lehet egy tanács volt..nem is tudom, pedig nem annak szántam, csak leírtam mit gondolok erről és mit csinálnék Én a helyedben...gondold át és dönts :) -
#20594 Szevasztok!
Bele is csapnék a közepébe (remélem jó helyre írom)
Pár hónapja jött egy lány, csak úgy, mint haver, ebből lett a szerelem, kölcsönösen. Minden kurva jó, tényleg, haver, barát és társak vagyunk egymásnak. Olyan szinten nyíltam meg előtte, mint korábban senkinek. Kapcsolatunk "elején" leültetett, hogy elmondjon valamit, hát egyből hideg meleg végigfutott rajtam, gondolhatjátok. Erre elkezdi mondani, hogy korábban senkivel nem élvezte így a szexet, gátlásos volt, mindig gondolnia kellett valamire, legapróbb marhaság megzavarta még 3 éves kapcsolatban is, egy kezén megtudja számolni hányszor hagyta h orálisan kényeztessék, ő is csak sablonosan muszájból nyelv nélkül csinálta, mert utálta stb, negatív vagyok, hol el hiszem, hol nem.
Na de kérem, mivel haverok voltunk, sok marhaságot el is mondtunk egymásnak, (nagy hiba így utólag) mindkettőnknek volt elég futúkalandja (gátlásos? nem élvezi ÚGY? minek csinálta?)
Nem baj, ezeket igazából le se szarom, bár jó lenne tényleg elhinni, valahogy úgy érzem naív dolog lenne.
Amin agyfaszt kapok, és baszottúl zavar, bánt, kibaszottmód fáj, az egy kiemelt futókalandja, éjszaka ittasan szórakozóhely mellett egy kibaszott padon, ezt vlaahogy baszottul nem tudom feldolgozni, teljesen véletlenül szólta el magát, érthető h nem akarta,h tudjam. Ez valami mocskos mód tönkretett bennem vmit, a nő akit imádok egy vadidegennel kiment és baszott egyet (egyből jöttem a fasz kérdéseimmel mert idegbeteg lettem, akaratlanul, állítólag pár perc után otthagyta a srácot és kurvára megbánta) Azt mondja sosem szeretett így senkit, sosem volt ilyen jó senkivel és teljesen megváltozott mellettem ésatöbbi ésatöbbi, no de a kutyából nem lesz szalonna, vagy mipöcs?
Tudom, balfasz vagyok, sokat agyalok marhaságon, de mégis, hogy fogadjam ezt el? hogy tegyem túl lmagam rajta? Szeretném, mert kurvára nem jó ez nekem, de ha vlaami olyan sztorit mesél haver, vagy egy filmben ilyesmi dolog van, a hányinger kap el.
Én elismerem azt is, hogy én nem vagyok normális, de tényleg, ötlet, hogy mit csináljak?
Na bocs biztos savaztok majd hogy idióta vagyok :) -
#20593 Most már nem fogja erről a regről. -
#20592 Mit te mondasz és hogyan érted? Viccet félretéve mi az, hogy mit még tolerálni tud? Nekem ez a mondat nemigazán hangzik így érthetőnek....bocsika....kifejtenéd bővebben? -
#20591 Látom te az sg-hez nem tudsz annyira alkalmazkodni, hogy ne vágjanak ki folyton. :D -
clio1616v #20590 mindenki addig alkalmazkodik amíg jólesik neki és amit még tolerálni tud -
#20589 Nézd, az éremnek mindig két oldala van: alkalmazkodni kell bizonyos mértékben. De az elvárásoknak is reálisaknak kell lenni. Pl. ne várja el tőlem senki, hogy ma erre bólintsak rá, holnap meg ha az ellenkezőjét mondja arra. Vagy ne legyen az, hogy ma ez a baj, holnap meg az ellenkezője, mert az már zsinóron rángatás és idővel mindenki valamilyen formában tiltakozni fog ellene. Normális reakció. Nem ismerem a dolgok hátterét, de egy problémát ha lehet érdemes több szempontból is végiggondolni, megvizsgálni tisztább képet kaphatunk. -
#20588 Durva álltalánosítás. Nem minden ember ilyen!!!!