Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Menyország meg vagy van, vagy nincs. Az igazság nálam is makacsabb: attól független, hogy mit hiszek, mit hiszel, bárki mit hisz igazság marad mindig.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
fõleg a kutyák. Ebben mondjuk van valami...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A rendes gyógyszereink nagy része is úgy mûködik, mint a fikázott gerinctávgyógyítás.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hallottam valami leszbifelhõs mennyországról,tényleg létezik ez a projekt nálatok vagy csak kamu reklámfogás? 😛
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
bár én szinte mindig only read üzemmódban tevékenykedem, a kivétel persze erõsíti a szabályt 😄
Valahogy mégis mindig visszatalálok ide. Ebben a topikban pl. egész fasza társaság szokott összejönni.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
(ok, vannak kivételek ez is az összképhez tartozik)
Pl.: egy adott stílus egy emberbõl totál másmilyen reakciókat vált ki, mint egy másik emberbõl. Érdekes...
Kedves Gábor, te még nem ismersz. Itt nemegyszer sikerült már felkavarnom az állóvizet (finoman fogalmazva). Úgy tûnik, nekem ezt a szerepkört dobta az élet.:-)
Nincs rá szükség? Mi van, ha van? Szerintem igzán érdekes dolgokról emberekkel beszélgetni, különbözõ véleményeket elolvasni. A világ, az emberek megismerésének, tapasztalat és tudás szerzésének egy módja. Fõleg akkor izgalmas, ha nem értenek egyet és határozott véleményük, egyéniségük van. A vita nagyon jó módja az ismeretek bõvítésének, márha sikerül kultúrált hangnemben lefolytassuk.
Szerinted van különbség az egyéniség, a jellem és a személyiség között?
jó8szakát.
hogyan lehet az emberektõl gondolatolvasást elvárni?
Az az igazság, amit elhiszel.
Egy a lényeg: "Szeresd felebarátaidat" és "segíts magadon, akkor Isten is megsegít". Igyekezz Gabeo megváltozni és meglátod a változás nem marad el.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
<#eljen>#eljen>
Szerintem ez teljesen így van, bár én univerzumnak szoktam hívni, de egykutya. Aza lényeg, hogy te megmagyarázod magadnak, hogy a szar helyzeted igenis jó neked és te akarod és nem vagy hajlandó változtatni, akkor bizony nem fog javulni vagy változni semmi. A zuniverzum csak annak segít, aki megérdemli, vagyis aki saját magán is képes segíteni. És ha ez megvan, akkor kompenzálni fog minden szarért, hogy az egyensúly fennmaradjon. Valahol elvesz, máshol visszaad. De csak úgy lesz happy end, ha te is teszel érte. 😊
Mikor valakinek adsz önzetlenül, pusztán az adás öröméért, fõleg ha ezt spontán teszed, akkor tulajdonképpen te a nagy Kozmosznak adsz. És a nagy Kozmosz ezt meg is fogja hálálni neked, méghozzá kamatostul. A Kozmosz útjait pedig kifürkészni nem lehet. Lehet, hogy ma, lehet, hogy több év múlva fogja viszonozni, lehet, hogy azzal, hogy rátalálsz az igazi nõdre, lehet egy csodás lehetõséggel, lehet egy remek idézettel, lehet azzal, hogy rápillantasz egy inspiráló plakátra, lehet azzal, hogy az utcán elcsípsz egy két különös szófordulatot stb. A lényeg az, hogy a Kozmosz viszonzását csak akkor tudod fogadni, hogyha nyitott vagy, maximálisan nyitott vagy, mindenre nyitott vagy és nem mondod meg a korlátolt rögeszméid és vágyaid szerint, hogy miben és hogyan viszonozzon a nagy Kozmosz. A Kozmosz mindent jobban tud mint te, és ha csak nem gáncsolod el saját okoskodásoddal a viszonzás a számodra legkedvezõbb, és legjobb módon nem marad el.
Kérdezheted, hogy ha a Kozmosz mindent jobban tud, akkor miért tudom én elgáncsolni, és miért nem jár túl a gáncsolásomon?
Azért tudod elgáncsolni, és azért nem jár túl az elgáncsolásodon, mert tiszteletben tartja az akaratodat, és vágyadat még akkor is, ha az ostobaság az ostobaságok közt, és ezzel a saját életedet teszed tönkre. Szóval mert a szabad akaratodat és választásodat tiszteletben tartja.
Namost ez az egész, bizniszelés és számítás és könyvelés alapon nem mûködik.
A Kozmosz nem hülye, átlát szándékaidon, és látja, hogy ha nem önfeledten spontán adsz szóval ha bizniszelsz.
Namost ez biztosan sokaknak mese habbal. Ki kell tapasztalni 😊
Aztán felejtsd is el, hogy bárkinek bármi nyújtottál vagy adtál, és hogy ettõl az adástól bárkinek bármiféleképpen kellene viselkedni feléd.
igen, mert ez CSAK úgy mûködik ha NEM VÁRSZ ÉRTE SEMMI VISZONZÁST
a "tartozik|követel" hozzáállást, szóval a könyvelést megérzik az emberek, és menekülni kezdenek elõle
Mert ahogy én nézem Te tényleg segítséget kérsz, mert nem tetszik a jelenlegi helyzeted.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Persze nem az élet minden területén, de mindenkiben ott van valami, amitõl különbözik a másiktól.