22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    Ebben biztos lehetsz. :) Nincs két ugyanolyan ember. :) Viszont azt ne feledd, hogy mindig, mindenkinél van szebb, jobb, akit akár meg is találhatsz. :)
  • gercse
    tudom, rájöttem már én is :)
    meg aztán, ő sem akarná...

csak néha mégis elkap az az érzés, hogy még egy ilyen lánnyal soha nem fogok találkozni...
  • minigirl
    nem is érdemes :)
  • gercse
    Én is megtaláltam, csak ő nem talált meg engem...:S
    sebaj, a kardomba már nem dőlök, mint rég...
  • Ephyra
    ígyvan.és énis ígyvagyok ezzel"kezdem én is elhinni, hogy megtaláltam a nekem valót." :)
    mindenkinek sikerülhet
  • minigirl
    "mindenkinek az a tökéletes és rendes lány aki a szerelme párja.és ezt megkell találni,nem azon keseregni hogy jaj nincsenek már rendes lányok,na valami ilyesmi a lényege,emberek ne nyavajogjatok ennyit:)"

Ezzel nagyon is egyetértek! :) Már én is sokszor hangoztattam itt, hogy nem szabad nyavalyogni, hanem meg kell találni a hozzánk illő párt. :) Lassan kezdem én is elhinni, hogy megtaláltam a nekem valót. :)
  • Ephyra
    éljen mindenki találja meg a maga rendes lányát,és ennyi:)
  • Ephyra
    félreértesz kicsit,a szerelem az maradhat tiszta sőt az is sok esetben,és azért ez nagyn jó,egy párkapcsolat közel tökéletes is lehet,én hiszem,és a sajátomat így is látom.én nagyon boldog vagyok a párommal.de mini ugye hogy leírtam előbb,tehát hűség megvan,és őszinte szeretet,szerelem,akkor azért rendesnek mondhatóak a két fél.igazából nagyon nehéz olyan embert találni akire aztmondhatod hogy ő nagyon rendes lány,akit tényleg ismersz már,vagy akár férfit,nem sokra mondhatja bárki is ezt. de mindenkinek más más ez is ki rendes.hosszú mehet erről továbbra is.de szerintem érted azért a mondandóm lényegét.mindenkinek az a tökéletes és rendes lány aki a szerelme párja.és ezt megkell találni,nem azon keseregni hogy jaj nincsenek már rendes lányok,na valami ilyesmi a lényege,emberek ne nyavajogjatok ennyit:)
  • minigirl
    De legalább a párkapcsolat, a szerelem igazán tiszta maradhatna, nem gondolod? Vagy ez is átváltozott "marketingfogássá"? Szerinted nem lehet egy párkapcsolat tökéletes? Nem hiszel benne?
    Pedig mindenki azt kapja, akit megérdemel, így válik tökéletessé. :)
  • Ephyra
    meg van hogy mikor még naívan belesétálsz dolgokba,de ezen valamelyest kellene,ebből sokat tanulsz,és kell tapasztalat szerzés is.kell azt hogy tudd mi micsoda.
  • Ephyra
    egyszerűen nem lehet tisztán,totál rendesen,becsületesen sokat elérni az élet más terén sem.
  • Ephyra
    javítanám

",erre a dologra azok hívatkoznak igazán azok gyötrik magukat ezen a dolgon akiknek nemjött össze valami..,hogy nincs rendes lány már,vagy a lányoknak csak a rosszfiúk kellenek,akjavascript:szmajlik()inek nincs nője,és csak a gép előtt éli ki magát nők teréén is jpg-kre.vagy mert lusta nőt keresni,lusta barátnőt összeszedni,vagy mert foshik
    mindentől,és" még hozzá tenném hogy nekem több mint 5 hónapja van egy kedvesem,nemvallóm őt sem teljesen rendes lánynak,de őnmagamat sem rendes fiúnak.vannak mindenkinek dolgai,ami van azvan.nincs már teljes tisztaság,nem iskell.és nem ezen kell örlődni mindig,valamit tenni már nem siránkozni :D
  • Ephyra
    hát szerintem olyan hogy rendes lány nemnagyon van már,ámbár ahogy nézzük ezt.mindenkinek vannak oylan dolgai amit megtett és nembüszke rá,vagy voltak ilyen alkalmi kapcsolatai,ez már rég nem rendes lányra illő tulajdonság,de ez kitér még sok más féle dologra ami a viselkedésében nyilvánul meg.szerintem kár ezen témázni továbbá,a világ bonyolult.de azért ha egy lány hűséges,és őszintén szeret.melletted van mindig,és barátod is egyben hogy a kedvesed emellett,azért rendesnek mondható el.de különben a világban mocsok van fertő,nézzen mindenki magába,és merje azt mondani de én rendes lány/fiú vagyok..és én soha nemtettem/tennék egy lánnyal férfival rossz dolgot.és rájön hogy ez nemigaz.:|
    az én véleményem ez.sőt mint kiderült hatalmasat tévedtem még sok dologgal kapcsolatban mert én rosszfiúnak számítok mint ez kiderült.:D
    ennek sosem lesz vége,erre a dologra azok hívatkoznak igazán,hogy nincs rendes lány már,vagy a lányoknak csak a rosszfiúk kellenek,akinek nincs nője,és csak a gép előtt éli ki magát nők teréén is jpg-kre.vagy mert lusta nőt keresni,lusta barátnőt összeszedni,vagy mert foshik mindentől,és bemagyarázza magának hogy úgysse jön össze.etc etc..aki nem tesz valamiért egy kicsit is,ne is várjon semmit.
  • cucma
    mi ez a nő uralom itt? :D
    na csajok, a mi hibánk, hogy nem találunk megfelelőt?
  • minigirl
    nos???
  • cucma
    Neme: lány
  • Stupid Peach
    nem, nem ritka rendes lányt találni..
  • chhaya #4876
    Azt nem értem, hogy ezután még miért csodálkozik.
  • Rundstedt17
    egyértelmű a válasza a csajnak ha nem ír:D
  • salsoul
    Kérdés, hogy ezek után szükség van-e még egy ilyen "bunkó" csajra.
    Kérdés, hogy ezek után a csajnak szüksége van-e egy vedelős alakra.
  • tigeroo
    én úgy jártam nyáron egy csajjal hogy ráírtam, és msn közben beszélgetés kellős közepén egyszercsak kijelentkezett...azt hittem hogy nem érdeklem, hogy ezvolt a "jel... aztán egy clubban hótt részegen sírtam miatta, amikor megpillantottam...:D másfél hónap "elkerülés" után kérdezte meg hogy mivan velem, miért nem keresem már...és annyit mondott hogy ő ilyen bunkó,hogy nem köszön el semmi...

háát...jóvan mondom
  • minigirl
    Talán kérdezd meg megint, hogy hogy van, de ne utalj arra, hogy az előző üzidre nem reagált. Aztán, ha erre sem reagál, hagyd a fenébe, mert nem érdekled.
  • salsoul
    szerintem inkább vedd a lapot
  • bounty88
    "vki segítene, csaj-ismerősömnek írtam egy levelet, amelyet már elolvasott, de 2 nap telt el, és nem reagált vissza....ideje lett volna rá, volt iwiwen..(ott írtam az üzit amúgy) - és írnék neki megint, mármint hogy mi történt, hogy nem reagált..csak ezt tapintatosan, és nem tolakodóan szeretném tenni...de hogyan csinálja, hogy "finom" legyen? már gondoltam néhány variációra:

Szia! Minap írtam neked, és nem reagáltál vissza, gondoltam írok megint...vagy...Szia! Hogy-hogy nem írtal vissza?

Vki segítene? Amúgy csak annyit kérdeztem abban az üziben, amire nem válaszolt, hogy hogy van, mi a helyzet vele, mert már rég nem beszéltünk/találkoztunk..."

na, vártam 2 hetet, nem írt. írnék neki, de mit és hogyan, hogy azért finom és ne tolakodó legyek? vmi tanács?
  • Rundstedt17
    Pf mostanában én sem vagyok normális egy átlagossal csajnál próbálkozok,igaz benne van az is hogy dúsgazdagok a szülei
  • norbre
    hát ha rendszeresen fordul elő akkor meg tudom érteni.. volt egyszer egy csaj aki 3 randit mondott le sorozatban pár órával előtte különböző hirtelen közbejött, rajta kívülálló indokokkal.. pl elfelejtette hogy pont aznap este 8 körül kell vinnie az autóját felülvizsgáltatni.. a 4. találka előtt úgy voltam hogy ha ezt is lemondja akkor elmehet a 'csába..
  • chhaya #4867
    Az eddigi témától eltekintve írok most. A kifogások nagyon ki tudnak borítani, főleg ha gyakoriak, szörnyen kiábrándító tud lenni. Ha már nem csiált valamit meg a másik, akkor legalább a hosszas magyarázkodást mellőzze... Ha nem tehet róla, akkor még oké, de egyébként ne próbálja mindenáron a körülményekre fogni, nagyon ellenszenves. Senkinek nem javaslom a hosszútávú használatát. :/
  • chhaya #4866
    Turmix a legjobb.
    A teát úgysem tudom olyanra beízesíteni, ahogy szeretem.
    Off vége. :)
  • drsenorita
    jó,elhiszem
  • Fantomlovag
    Komolyan mondtam.
  • drsenorita
  • Fantomlovag
    Majd egyeztetünk... NE törődj ezekkel a gyerekes pórokkal. :)
  • klart
    én apukám erősebb,én nyertem sry:(
  • drsenorita
    :)
  • Molnibalage
    Teázóm van. Nyertem? :)
    Csak vicceltem...
  • drsenorita
    jó,azt szeretem :P
  • Fantomlovag
    Én teázom, ha érdekel. :P
  • Disno
    áhh, mindig csak a kifogások :P
  • drsenorita
    nem szeretem a sört XD
  • Disno
    nincs kedved esetleg legurítani pár sört velem? ;)

én is csak azt tudom mondani, hogy bátorság, vagy konkrét jelekkel keltsd fel irántad az érdeklödését, vagy mondd meg neki kerek perec hogy igazán örülnél neki ha elvinne téged vacsorázni, vagy amire éppen vágysz :D