Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Igazad van, de nézzük máshogy: ha nem lenne rossz, akkor minden tökéletes lenne. 😛 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Ehh, ez a story elég gáz. Sajnálom Grétát... Ha engem megcsalna a barátom, nem elég, hogy kidobnám, de meg is aláznám annyira, hogy ne akarjon visszajönni. És ha rossz hangulatban kap el, talán meg is verném. 😄

Trance Angel
"Nincs édes keserû nélkül." (Vanília Égbolt) 😉 😊

ha nem lenne rosz nem tudnád mi a jó 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SNAKE01
hogy tele van ilyen szemét emberekkel?😮
hát ettõl kúrvára kerek lesz,inkább csak egyre szarabb... -.-

szerintem meg igy kerek a világ. 😊

SNAKE01
na az ilyeneket kellene lemészárolni mint aza bizonyos "krisztián",én sohasem tennék ilyent a barátnõmmel,és becsülném,persze mégsem én vagyok szerencsés hanem az ilyen szar értéktelen fos alakok. -.-

mert Gréta nõ, s ugy gondolja, majd Õ, "embert" farag Krisztiánból, de valószinû neki sem fog menni, s igy Õ lesz a nagy vesztes, jellem ide vagy oda Niki elfogadta az állapotot, lehet Õ már feladta küzdelmet.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Z
Nagyon sok ilyen srác van...csak hát ezek a srácok általában nem rendelkeznek azon - egyéb - tulajdonságokkal, melyek az általuk vágyott(!!!) nõknél a sikert biztosíthatnák. És az ilyen csajoknál õk jó esetben, mint beszélgetõ partner, vagy mint barát jöhetnek szóba. Viszont azok, akik lazán válogathatnak a csajok közt, azok általában tényleg nem becsülik meg a barátnõjüket.<#levele>

Van egy barátom (nõnemû), legyen a neve a sztori kedvéért: Gréta, aki mellesleg iszonyatosan jó csaj. Köztünk (sajna, vagy szerencsére) soha nem volt a barátságon kívül semmi. És legutóbb összejött egy eléggé jóképû, nagydumás, vagány, menõ, laza, stb faszival, legyen a neve: Krisztián. Aztán két év után kiderült, hogy Krisztián három éve (tehát az õ kapcsolatuk indulása elõtt már egy évvel) kefél egy másik csajjal (legyen ez a lány Niki)...viszont Niki nem tetszik a srácnak annyira, hogy a barátnõje lehessen, de úgy második nõnek jó. Ezt Nikivel akkor tudatta is, mikor Grétával összejött, és Niki el is fogadta (hogy ez milyen jellemvonásokat tükröz, azt hagyjuk). Viszont ugye a barátnõjének, Grétának elfelejtett szólni. Nos kiderült a dolog, és Gréta of course dobta Kriszt. DE!!!! Krisztián a nagy dumás vissza tudta magát könyörögni. És itt a baj. Csomó rendes srác van, akik a büdös életben nem csalnák meg Grétát...de bennük nincs meg az a plusz, ami miatt képes a mocsok Krisztiánt visszafogadni, és saját magát kitenni egy újabb potenciális megcsalatásnak. Ott van Péter, Béla, Géza, Ákos, stb...de nem! Grétának az kell, aki õt megpörgette csúnyán!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kata
A második kérdésedre írtam.

[/cserf][/fülünyúl]

hát te irtad, biztos ezt tapasztaltad.

Kata
Ez a kérdés számomra is megválaszolatlan.

[/cserf][/fülünyúl]

mit értesz normális és rosszindulatoktól mentesnek?

az ember nem azért ismerkedik meg egy lánnyal, hogy rosszindulatú legyen vele, annak mi értelme volna?

jelentkezem a tesztre. amugy ha mindez amit leirtál kalapol akkor más nem...

Kata
Megjegyezném, hogy nagyon ritkán találni normális, rosszindulattól mentes, nem bunkó srácokat is.

[/cserf][/fülünyúl]

önbizalom😊
de mindenkinek más a szép

ez az egyik ok amiért a "túl" "szép" lányokat kerülöm. lehet pszihologushoz kéne forudlnom. 😄 mind1 legalább valaki törödik a kevésbé szép lányokkal is. =)

najo a nagy melle is közrejátszott. 😛~
jo volt vele lenni. sose volt olyan hoyg butának éreztem magam.

vagy inkább másért😊

akkor téged is az agyad mozgat mint a nöket? ajjaj baj van. 😄DD

SNAKE01
<#buck>

amugy minden nönek megvan a jó oldala. csak tudd forgatni! 😊
volt egy osztálytársnöm aki nagyon buta volt. szerettem érte. 😉

összehozlak anyámmal! 😄

bocs ezt nem hagyhattam ki

én pl. az érett nõket szeretem

nem rosz. rólad mikor lesz hasonló kép? 😉

Trance Angel
Csak ahhoz képest sok, hogy kismama. 😉 Szvsz. 😄

Max7
Szerintem ez még bõven belefér talán pont elég amit mutat (fiu létemre nem a farkam beszél belölle 😊 )

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Trance Angel
Itt van például egy nem gyengén magabiztos kismama.
(szerintem már túl sokat is mutat...)

minigirl
Nem vagy te olyan öreg, és vannak gyönyörû kismamák (mint a két uncsitesóm). Szal, te is nyugodtan "mutogathatod" magad. Nem hiszem, hogy csúnya lennél. 😊

http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=33840

Trance Angel
Már írtam ide, csak mostanában nem nagyon ment a topik. 😊
(Vagy az volt a téma, hogy ki fizessen. <#idiota>)

van akinek az érett nök is bejönnek 😉

Flórika
Csak egy öcsém! xDDDDDDDDDDDDDDDD <#idiota>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

ahh! van hugod? 😛~~

Flórika
Inkább a minitõl! xDDD A story amit meséltem 9 (!!!) éve volt. xD Sz'al szerintem csalódás lenne, ha most látnál. 😛

PíszLávJuniti
képet mostmár

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Flórika
Nem. 😄DD Azért annyira durvák nem voltunk. 😄 Csak pajzánkodtunk (smaci, "topográfiai gyakorlatok"... 😄DD), és élveztük, hogy ott járnak-kelnek az emberek. =)))))))))

Z
Úgy tettétek egymáséivá magatokat, hogy mindenki látott benneteket? <#guluszem1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Flórika
Úúú... de jó fiatalnak lenni! xDDD
Mi azért ilyeneket már nem tuti, hogy be mernénk vállalni. 😊) De 18 évesen a Margit-szigeten ölébe ülni (lovagló pózban) egy szál kis spagetti-vállpántos miniruhában (úgy, hogy mindenki látott)... az azért jó volt. =DDDDDDDDDDDDD

*Flórika nosztalgiázik* 😄DD

Flórika
LoL, tejcsárda. xD

Ez nálam most abszolút aktuális, bár engem párom tejbüfének hív. xDDDDD

Flórika
Uramatyám! xDDDDDDDDDDDDDDD

Erre asszem nem is írok semmit... 😄DD

hüü kit fujt át a szél a party topikból 😊

Trance Angel
Na ez már fáj. 😄D

Z
Neeem, komolyan gondoltam! <#mf2><#zavart1><#idiota>

Amúgy jó a bringóhintó, meg a vízibicaj is, de azokon hogy lehet tukni? <#idiota> Mármint lehetni lehet, de azért nem feltétlenül a nagyközönség elõtt kéne...mármint nem nekünk (Neked meg nekem), hanem úgy általában, akik tuknak rajta, szal érted. <#vigyor3>

minigirl
Biliárdozni én kivágott felsõben megyek, és amikor barátom jön, rákönyökölök az asztalra. 😊 Emiatt egyszer szívtunk, mert felszakította a posztót az asztalon. A hely tulaja nem örült nekünk. 😄

Max7
Engem már az zavar ha a téma a csajokról szól akkor nem tudok rendesen figyelni! minden más témánál nincs gond tudok a témára figyelni meg a billiárdra is 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

hü bazz ismerem az érzést. voltunk baráti körrel biliárdozni. minden szép és jó volt mig pár csaj oda nem jött és elkezdett beszélgetni az asztal mellet.( hü azota sem láttam akkora tejcsárdát 😛 ) nem találtam el a fehér!!! gólyot. haver jót nevetett. ö jött. ö is elbénázta. na akkor hagytuk abba a biliárdot.

Max7
Haveri társaságban így nevezzük a csajokat 😊 (becézve) ez hosszú történet rövidre vágva eggyik tanárom mondta annó hogy a punikkal csak a gond van és mostanában a haverokkal csak a bajunk van a lányokból és így beszélünk 😊

De már mega a téma is balszerecsét hoz ránk mert a biliárd se szokott olyan profin menni mint ahogy kéne 😊 de ha szóba jönnek a lányok.... 😊

minigirl
Jééé, nem is figyeltem Max7et!
Milyen igazad van!!! 😄

Flórika
Ööö... én ilyen tavi csónakázásra gondoltam. xD Sz'al "bér" csónakkal. xP Oké, vágom persze, hogy csak ugratsz. <#idiota>