Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
hát ettõl kúrvára kerek lesz,inkább csak egyre szarabb... -.-
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Van egy barátom (nõnemû), legyen a neve a sztori kedvéért: Gréta, aki mellesleg iszonyatosan jó csaj. Köztünk (sajna, vagy szerencsére) soha nem volt a barátságon kívül semmi. És legutóbb összejött egy eléggé jóképû, nagydumás, vagány, menõ, laza, stb faszival, legyen a neve: Krisztián. Aztán két év után kiderült, hogy Krisztián három éve (tehát az õ kapcsolatuk indulása elõtt már egy évvel) kefél egy másik csajjal (legyen ez a lány Niki)...viszont Niki nem tetszik a srácnak annyira, hogy a barátnõje lehessen, de úgy második nõnek jó. Ezt Nikivel akkor tudatta is, mikor Grétával összejött, és Niki el is fogadta (hogy ez milyen jellemvonásokat tükröz, azt hagyjuk). Viszont ugye a barátnõjének, Grétának elfelejtett szólni. Nos kiderült a dolog, és Gréta of course dobta Kriszt. DE!!!! Krisztián a nagy dumás vissza tudta magát könyörögni. És itt a baj. Csomó rendes srác van, akik a büdös életben nem csalnák meg Grétát...de bennük nincs meg az a plusz, ami miatt képes a mocsok Krisztiánt visszafogadni, és saját magát kitenni egy újabb potenciális megcsalatásnak. Ott van Péter, Béla, Géza, Ákos, stb...de nem! Grétának az kell, aki õt megpörgette csúnyán!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
az ember nem azért ismerkedik meg egy lánnyal, hogy rosszindulatú legyen vele, annak mi értelme volna?
[/cserf][/fülünyúl]
de mindenkinek más a szép
jo volt vele lenni. sose volt olyan hoyg butának éreztem magam.
volt egy osztálytársnöm aki nagyon buta volt. szerettem érte. 😉
bocs ezt nem hagyhattam ki
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
(szerintem már túl sokat is mutat...)
(Vagy az volt a téma, hogy ki fizessen. <#idiota>#idiota>)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Mi azért ilyeneket már nem tuti, hogy be mernénk vállalni. 😊) De 18 évesen a Margit-szigeten ölébe ülni (lovagló pózban) egy szál kis spagetti-vállpántos miniruhában (úgy, hogy mindenki látott)... az azért jó volt. =DDDDDDDDDDDDD
*Flórika nosztalgiázik* 😄DD
Ez nálam most abszolút aktuális, bár engem párom tejbüfének hív. xDDDDD
Erre asszem nem is írok semmit... 😄DD
Amúgy jó a bringóhintó, meg a vízibicaj is, de azokon hogy lehet tukni? <#idiota>#idiota> Mármint lehetni lehet, de azért nem feltétlenül a nagyközönség elõtt kéne...mármint nem nekünk (Neked meg nekem), hanem úgy általában, akik tuknak rajta, szal érted. <#vigyor3>#vigyor3>
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
De már mega a téma is balszerecsét hoz ránk mert a biliárd se szokott olyan profin menni mint ahogy kéne 😊
Milyen igazad van!!! 😄