Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
A szüleimnek valaha, nagyon régen voltak... Szal, ismerem mindkét oldalt.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

nem neked szánta. lépj tul a dolgon . 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

magus
ki hozta föl a csóróság témát?

na azért ovatosan! voltak millioid?
meg kell ismerni az összes oldalt ilyen kijelentés elött. 😉

minigirl
Nekem édesmindegy, én csóró vagyok, a barátom pláne, és boldogabbak vagyunk egymással, mintha milliókkal lennénk tele, viszont nem szeretnénk egymást.

Kata
Volt, de az csak amolyan 1 évig tartó reklámszerzõdéses autó volt.
Az SLR nekem már tú maccs.

[/cserf][/fülünyúl]

Z
De régen volt valamilyen Mergád, vagy nem jól emlékszem?

Na és az SLR-t, az má' smafu?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kata
jaja, már az sg nyugdíjas klubjának tagjai vagyunk 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Brabust, abból is csak a K8-ast. 😛 Az má nem nagyon merci. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Z
Nem, igazság szerint még nem is találkoztam élõben senkivel...pedig pár éve lett volna rá lehetõség, mikor voltak talik. Igazából csak régi motorosok vagyunk már itt az esgén Katával.<#vigyor2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

szal nálad már aludt?! 😄

Z
Súgok: Mercit szereti... <#vigyor3>

kata nekem van egy ferári kulcsom. igaz kocsi nincs de azért nálamalhatsz! 😉

Z
<#nyes><#banplz><#hehe>

magus
szerintem ez a statisztika egyszerûen hülyeség (jó persze elvakít a bme, de úgy általában véve sem igaz sztem)
szegényeknek csak a rossz, szemét, bunkó pasi jut ugyanmár, ha két fele szedjük (ez is hülyeség, de tegyünk így) a szemétbunkóra és a rendesjófejre akkor az elõbbi sosem szabad az utóbbi meg elég gyakran igen, egyszerûen direkt válatsztjátok magatoknak a rosszat, barátõm elõzõ barátjának (meg egy-két ismerõsének )a húzásain csak pislogtam, hogy ez most komoly, eszembe sem jutnak azok a dolgok amiket õk mûvel(t/n)ek

minigirl
Tudom. 😊
Nem is úgy mondtam, hogy rólam beszélsz. 😊 Csak általában... 😄
Kata: ez komoly?

Kata
Én a slusszkulcs alapján választok mindig.

[/cserf][/fülünyúl]

SNAKE01
jó nem is rólad beszéltem a nõk "TÖBBSÉGÉRÕL" ...

minigirl
Nemtom, nem járok diszkóba, és én világ életemben szerencsés voltam pasiügyben. Csak egyszer szivattak meg, de akkor nagyon, azóta, mielõtt összejönnék egy pasival, csak barátkozom vele, és kiismerem, megpróbálom megtudni róla, mien ember.
Mint kifejtettem már párszor a jelenlegi barátomat is 10 éve ismerem. 😊

SNAKE01
lófaszt,hiszen,diszkóban meg ilyen elkurvult szar helyeken szerez sok nõ magának pasit,és csodálkoznak ilyen faszparasztook megb@sszák és helóz,vagy megcsalják õket :\
amúgy "MI" (rendes,kedves) pasik,általában szívunk,mert a nõk többségének akkor is az a köcsögfajta kell,mert az valahogy trendibb,vagy nemistudom,rosszfiúk,köcsögz alakokra jobban buknak :S

SNAKE01
jól mondod,kúrvára ígyvan!<#eljen>

egyébként lehet magyarázkodni, de MINDIG a nõ dönt, és mindig rajta áll egy kapcsolat kezdete vagy elutasítása.

tehát olyan hogy "kényszerûségbõl ilyen pasi jutott" dumát felejtsük is el 😊
egy pasira 8 nõ? 😊

kicsit eltévesztette azt a statisztikát 😊 az tény hogy több nõ van mint férfi, de globálisan ez az arány kb 60:40, ami rettentõ távol van ahhoz a bizonyos 8:1-hez 😊
minigirl
A bizonyos haverom srác, úgyhogy elõfordulhat, hogy többet mondott, de az tényleg igaz, hogy több nõ van, mint ffi. 😊

Kata
Nem hiszek a statisztikákban. Tanultunk mi is, és tudom, hogy mindig ki lehet hozni olyan eredményt, amilyet látni szeretnénk.

[/cserf][/fülünyúl]

minigirl
Statisztika. Az egyik haverom ilyenekkel foglalkozik. 😊

Kata
Szerintem nem ilyen rossz az arány. Honnan vetted ezt?

[/cserf][/fülünyúl]

minigirl
Tudtad, hogy napjainkban egy pasira 8 (!) nõ jut? És a jó (kedves, rendes) pasikat gyorsan lefoglalják. Tehát sok lánynak marad a szemét pasi (vagy senki), épp ezért ne csodálkozz azon, hogy sok lány szemét pasit talál magának.
Szerencsére én megtaláltam a számomra tökéletes embert, úgyhogy nem is siránkozom. 😊

loller 😄

Z
Mert az nutellás waze! <#idiota>

magus
jólírtad, ez már csak így van és így is lesz örökké, vinnyog mindenki, hogy csak átbasszák õket a pasik meg mekkora szemetek, de õk keresik ki a millióból a legparasztabbakat maguknak, aztán csodálkoznak.

Gaara
Szerintem a csóktól kezdõdik...ha van valakinek párja, miért más nyelvét szopogatja?😊

Z
Ha ránéz egy nõ csadorjára a pasi! <#idiota>

Vagy:
Beteg a nõvérhez:
- Nõvérke, adjon egy csókot!
Mire a válasz:
- Mit képzel? Már az is szabálytalan, hogy dugunk!

minigirl
Részemrõl az, ha már érzelmek is vannak benne... Bár nálam az a helyzet, hogy ha annyira közel tud hozzám kerülni egy srác, hogy pl megcsókolhasson, akkor ott már érzelmek is vannak. Pont ezért részemrõl a flörtölésen kívül minden megcsalásnak számít.
De ez mindenkinél változó... Ki mit érez annak.

mi számit megcsalásnak?😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Gaara
Van benne igazság...

Kata
Az elvek kérdése - nemtõl függetlenül. Van aki megbocsájt félrelépést, van aki nem. Hozzátenném személyes tapasztalatként, hogy a nõk talán megbocsájtóbbak e téren, bármennyire is megalázó a helyzet. Én pedig személy szerint nem tartom megbocsájthatónak (természetesen én sem lépek félre ha szeretek valakit): ha megcsal, menjen a másik nõhöz, éljen akkor vele, legyen az õ barátja/párja elvet vallom.

[/cserf][/fülünyúl]

Gaara
Nem értem, hogy miért fogadja vissza...néha a rózsaszín ködön át is szükséges tisztán látni. Egyébként a teória lányokra is érvényes, persze fordított esettel. Vajon megbocsájtható a félrelépés?

Z
Ez a férfihiszti, amirõl beszélsz. Nem olyan, mint Nálatok, lányoknál, de hiszti. Talán az y kromoszóma miatt jellemzi az FH-t az agresszív viselkedés.

A zrika/heccelés és a parasztkodás között talán már nem is határ van...hanem világûr. <#idiota>

Van pár olyan nõismerõsöm, akikrõl hosszú idõ/beszélgetések után derült ki, hogy nincsenek rendben otthon a párkapcsolati dolgok, és pontosan a parasztkodás megy ott is. Ezért én nem is csodálkozom, hogy manapság sok a válás. Azért ez hosszú távon nyilván kibírhatatlan.

Én pl imádok zrikálni másokat, fõleg azokat, akiket kedvelek. Õk úgyis tudják, hogy nem rosszindulatból csinálom. Viszont a paraszt beszólásokat - lehetõség szerint - mellõzni szoktam. Természetesen velem is van olyan, hogy nem sikerül higgadtan megszólalni. De magamtól nem szoktam nekitámadni másoknak.

Kata
Azért én még így nem jártam, ettõl azért jobban megválogattam a párjaimat. De tényleg nem értem mi ez az általánosnak mondható viselkedészavar a férfiaknál. Fikáz, aláz, bunkón beszólogat, a végén meg õ van megsértõdve, hogy utálom. Mert azért a finom szekálódás, incselkedés, és a bunkó fikázás, beugatás között van elég éles határ.

[/cserf][/fülünyúl]

minigirl
Hát, dõltem a röhögéstõl, amikor olvastam... Még szerencse, hogy ez így konkrétan nem igaz. 😊

minigirl
Naná! 😄

nem feltétlen ide tartozik de jót mosolyogtam ezen :

egye fene. menyünk msg 😊

Trance Angel
Példát statuálok a topik címéhez. 😄DDDD

Trance Angel
😉

Flamer
igyvan.<#wilting>

http://loal.atw.hu