22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#4933 Nem azt mondom, hogy nem lehetséges, csak részemről nem volt (még) ilyen. Ismerőseim körében bevett gyakorlat, de igazából sosem értettem őket, nekem nem jön be. A baráti szex gondolata még annyira sem. :) Hát jah, különbözők vagyunk. -
Rundstedt17 #4932 Nah jah deh az én szememben már meg is született az ítélet:D. -
#4931 Olyan nincs ami ne jutna a fülembe. :D
És csak, hogy segítsem a mondat megértését, volt ilyen nálunk, csak nem volt belőle fibancozás, kurvapecérezés és stb. Ugyanis az ilyesmi 2 ember magányügye, egyfelől.
Másfelől ha a társaságban nem okoz problémát, akkor miért lenne baj? 2 ember együtt volt. Nagy kaland. Nem az oviban vagyunk, ahol 2 napig arról kell beszélni, hogy "Julcsinak kilógott a bugyija mikor játszott." -
#4930 az általában is olyan mint a soha vagy örökké.. elméleti.. az emberek nem egyformák, és mivel nem ismerünk minden embert az "általában" jellemzéseket néha abból a kis csoportból szűrjűk le akik körülvesznek minket (és akikről azt hisszük hogy ismerjük őket pedig valójában nem is), de legtöbbször a saját belső indíttatásainkból következtetjük.. nem véletlenül született a "mindenki magából indul ki" mondás -
Rundstedt17 #4929 Nyilván nem jut a fülébe de egymás között erre nem titok az ilyesmi,legalábbis jó párról tudok:D... -
#4928 Ez nem igaz. Nálunk is fordult elő hasonló a baráti társoságban, és semmi ilyen mellékzöngéje nem volt...
Dehát, madarat tolláról... -
Rundstedt17 #4927 Öhh...engem ugyan nem.csak mondom hogy általában akivel megesik nem fogja magában tartani és haveri társalgásokban ecsetelni fogja az esetet:D -
#4926 röviden zavar, hogy veled nem csinálta :) -
#4925 Az embernek egy társaságban nemcsak barátai, hanem haverjai is vannak.
Sőt a haverokból több van.
Tehát semmi rossz nincs abban, ha valaki beleszeret egy haverjába, ismerősébe.
De hallottam már olyanról is, hogy egy pár jó pár évig csak barátkozott és ahogy telt-múlt az idő, úgy szerettek egyre jobban egymásba és azóta is a legjobb barátai egymásnak és szerelmesek.
Az idővel változik az ember. Akire tizenakárhány évesen még csak barátként néztél, abban pár év múlva már megláthatod a nagy Ő-t. -
#4924 Nem olyan biztos. Lehet, hogy ott van valaki a közeledben, és csak akkor jössz rá, hogy milyen értékes, és akkor "veszed számításba". Vagy "csak úgy megtörténik". Ha idealista lennék azt mondanám, hogy épp mellette álltál amikor eltalált Ámor nyila.
Sajnos az élet nem lovagregény, ahol jön a szép herceg/királylány és első látásra hatalmas és végtelen érzelmek lángjai csapnak magasra, és örökké egymáséi lesznek. (Valahol émelyítő is a gondolat.) Néha csak akkor szeretünk meg valakit, ha már megismertük. Vagy egy ismerősünk, akár hosszú ideje ismert ismerősünkre (barátunkra) is tekinthetünk másként mondjuk egy hírtelen megnyilvánulás vagy esemény miatt.
Ami a baráti szex témát illeti, bár alapvetően én sem szoktam mint rendszer előfordult már... 2 magányos ember, mért ne szerezhetne egymásnak örömet anélkül, hogy elkötelezi magát? Értem a dolog hátulütőit, csak nem hiszem, hogy ettől megváltozna mondjuk egy barátság. A én esetemben legalábbis nem ez történt. -
#4923 így van.
1 csaj volt, akivel csak úgy találkoztam, de vele csak dugtunk...
a mostani barátnőmet is baráti körben ismertem meg. -
Rundstedt17 #4922 Az olyanokat errefelé körünkben egymás közt csak ribancnak nevezzük:D -
#4921 Oda is tagsági... ;) -
extramagascsaj #4920 na jah
meg az milyen..végigmegy az ember a barátain,vagy mi? -
#4919 Megint veled értek egyet. :) -
#4918 Mindig is tudtam, hogy munkanélküli csöves leszek. :D -
#4917 Hááát, én amondó vagyok, hogy ha valaki huzamosabb ideig csak az "ismerős" kategóriában marad, és eleinte nem is gondolok rá lehetséges pasi-alapanyagként, akkor később se nagyon fogok. Lehet, hogy egyszerűbb meg kényelmesebb, de az sem véletlen, hogy nem vettem az illetőt már korábban számításba. :) -
extramagascsaj #4916 jah :)
engem sem érdekel ki mit mond...megyek a saját fejem után -
#4915 A szerelem nem egy olcsó könnyű dolog.
Bőkezűen meg kell fizetni az árát.
Mindig annyit ér amennyit adsz érte. -
#4914 csak azért mondtam mert nekem is mindig ezt mondják...
de csak ilyen dilettáns gondolatoktól semmit sem szabad/kell csinálni -
extramagascsaj #4913 jóvanna
attól,h én nem csinálom...más azt csinál,ami neki jól esik...
én a barátaimra másként tekintek...
van annyi pasi akivel lehet szexelni...miért épp egy barátommal tenném?
utána nem lenne olyan...(nekem-neki) -
#4912 Kr.u. XXI. század van már ember, 2009!!!!!!!!!! -
extramagascsaj #4911 lehet
mindenesetre én inkább kihagyom a baráti szexet :D -
#4910 Szerintem jobb egy ismerős emberrel összejönni meg könnyebb is, mint vakrandikra járkálni. -
#4909 sőt felvételi követelmény lesz állásra pályázáskor -
#4908 Csak egy idegennel a bárból... -
#4907 Még nem "szokás", de nagyon afelé tendál a helyzet. :/ -
peet69 #4906 az ilyeneknél vki mindíg pórul jár -
#4905 Miért ne? Csak úgy funból. Szerintem csak azonos nemű baráttal nem szabad ilyesmit :) -
#4904 XXI. század... Azhiszem az ilyen típusú dokmág nem érték meg ezt a "nemes" kort. -
extramagascsaj #4903 ez elég más megközelítés, jah
én csak azt mondom,h alapjáraton nem szokás szexelni egy barátoddal -
#4902 Attól függ. Van barátom akire azt mondom: "Dehát ő nem nő, Ő barát."
De volt már olyan is, hogy máshogy álltam hozzá, és nem volt kellemetlen élmény az sem.
És, hogy egy barátom idézzem (akivel nem tudom teljesen egyet értsek-e de ide passzol): "Barát az, aki neked is élvezetet okoz, mikor Te neki."
(Szerintem inkább az aki kiáll meletted ha baj van, de ez más megközelítés) -
extramagascsaj #4901 viszont a barátságot ne is hasonlítsuk a kapcsolatokhoz, mert általában a barátoddal ugye nem csinálsz olyanokat az ágyban,mint a szerelmeddel,nemde?^^
nem mindig van jobb a másiknál...de másabb van
az ember mindig az exéről,akibe szerelmes volt,h nála jobb nincs...és sosem fog mást szeretni...
DE fog...ha elmúlik minden... -
#4900 Pont ez az. Ilyen kötődés esetén NINCS jobb, szebb, mert ilyenkor az ember szemében nincs senki más... -
#4899 hát ja...
és én ráadásul még eléggé ragaszkodó típus is vagyok...
ha valamit a fejembe veszek, akkor kitartok amellett nagyon sokáig...,
mondjuk az esetemben nem a fejem írányít, mégis ugyanaz a helyzet -
#4898 hát igen főleg hogy kívülről tényleg jól hangzik a "minden nőnél van jobb nő" mondás, de pont ez a lényeg,hogy kötődsz valakihez...akár szerelmes vagy bele, akár csak néha beszélgettek esetleg kavartok
olyankor nemnagyon jön be ez a papírforma..végülis valamilyen szinten olyan ez mintha a barátaidat cserélgetnéd... -
#4897 Ismerős érzés.
Szép szöveg, ez a "majd jön a mégjobb", de van hogy az ember nem akar jobbat... -
#4896 "mindig, mindenkinél van szebb, jobb, akit akár meg is találhatsz"
és ez legtöbbször pusztán abból adódik hogy amit megununk lecseréljük..
nagy igazság de egyre kevésbé akarják az emberek: "meg kellene tanulnunk arra vágyni ami a miénk" -
#4895 csak én se szebbet, se jobbat(bár ez utóbbit nem is tudom definiálni magamnak) nem akarok...
Tudom, találkozhatok még bárki mással, akiben megtalálom "azt",
de ő valahogy annyira más, mint akikkel eddig találkoztam, hogy hihetetlen...,
egyszerűen megfogalmazni sem tudom pontosan, hogy miért vonz
mindegy, az élet majd hoz még más meglepetést is biztosan -
#4894 Erre mondják, hogy a szerelem vak.
Ergó a szerelem tárgya egy olyan ember aki a valóságban nem létezik, csak a képzeletben, s ezt a képzeletbelit vetítem bele a valóságbelibe, ameddig - törvényszerűen - ki nem borul a bili, el nem oszlik a köd, amikor is elkezdenek egyre jobban kirajzolódni a valóságos vonalak és vonások.
És akkor jön, hogy milyen szemét, nem rendes sat.
Szemét, nem rendes volt már az elején is. Csak akkor még vakságban éltünk.
Ahhoz, hogy az ember párkapcsolatilag a megfelelő társára rátaláljon egész egyszerűen isteni kegyelemre van szükség.
És ha rátalált nem adhat elégszer hálát a teremtőnek.
A rendes férfi/nő nem birka kozum-idióta, belső értékeket ápol, s azok szerint él, kitart mellettük.
Akár mennyire is nehéz ez napjainkban.