22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • drsenorita
  • Fantomlovag
    He? Imádkozzon hogy olvassa! ELtűnik a kétely :D
  • minigirl
    hát... akkor imádkozz, hogy ne olvassa :)
  • drsenorita
    jójó,csaak van még vmi,amit nem említettem...állítólag tudja,hogy valakinek tetszik,csak nem tudja, hogy én ki vagyok. azaz igen is meg nem is.... én ennyiből simán rájönnék :D
  • klart
    leírtam,
  • drsenorita
    jah
  • minigirl
    nyugi, millió marci van, aki szereti a kocsikat és tud gitározni, én is ismerek egy párat ;)
  • drsenorita
    mi neked a szemét?
  • klart
    javítanám,a rendes és a szemét közt úgy értem, a szemét rész hogy ők a rybíkk kúrvák stb,szemét semmit nemrőek:C
  • klart
    legtöbb lány tényleg az átmenet,nem rendes lány már a rendes lány sem,inkább középen van a rendes és a szemét között:|
    ezt tapasztalom
  • drsenorita
    ó jajj, én hülye,a nevét nem kellett vna említenem....remélem nem olvassa a fórumot
  • drsenorita
    XD hát az nálunk túl feltünő lenne. főleg amikor egy bizonyos szemináriumon minden hétre jut egy zh.... na az aztán király tud lenni.... a felolvasós sztem olyan ovis dolog. nálunk nincs is :D de hogy elkanyarodtunk ide attól a marcigyerektől....XD
  • Fantomlovag
    Nálunk is van katalógus. Ahol magunknak írjuk alá, a legjobb. 5 ember, csak hetente kell bemnned, és aláírnod 5 nevet.

A felolvasós húzós. Ott azt szoktam, hogy megvárom még beírnak, aztán kislisszanok.
  • drsenorita
    nekünk folyton katalógust vezettek bizonyos órákon.... jó én ezt a szakot csak most kezdtem és lehet hogy még komolyan veszik nálunk. bár én se vtam bent minden órán XD (a telefonom reggeli csörgésétől elmegy az életkedvem )
  • Fantomlovag
    HArmadév jó muri. Én most vagyok túl a harmadév első félévén. ALig voltam ben a félévben. Mondjuk a vizsgaidőszak húzós, de bejárni tényleg alig kellett.
  • drsenorita
    meg attól is függ,mikor.....
  • Molnibalage
    Attól függ hol. Nekem az volt az egyik mélypont az egyetem alatt. Azért kibírtam.
  • Molnibalage
    Gitárórát adok veszek! Mint a régi viccben, csak az zongoraórával volt. :)
  • Molnibalage
    Igen...
  • minigirl
    Igen, a harmadéveseknek nagyon jó dolguk van. xD
  • drsenorita
    mondatot kezdeni meg nem tudok rendesen XD
  • drsenorita
    egyébként szeretem az autókat, de inkább az autósportokat. bírnak is ezért a srácok --> innen (is) az a sok fiúbarátság :D
  • drsenorita
    egyébként az az érdekes, hogy alig látni őt bent a suliban....nemtom,a harmadéveseknek ilyen jó életük lenne? :P
  • drsenorita
    pech a gitártokom nincs nálam,csak a gitárom. szegénykét meg nem vihetem ki ilyen hidegben tok nélkül,még megfázik áhh,csak kifogásokat keresek XD
  • tigeroo
    simán.
    én még nagyra is értékelném, hogy egy lány ilyen "butuska" módon szeretne meghódítani:)
  • minigirl
    Jajj, fogj egy autós magazint, és ha megjelenik, olvasd buzgón!!! :)
    Vaaagy! Jelenj meg előtte gitártokkal a hátadon, és hidd el, meg fogja kérdezni, mennyire tudsz játszani, te pedig közölheted, hogy "jajj, nem annyira, pont most keresek tanárt". :)
  • drsenorita
    nemtom,hogy van-e zenekara....arról sztem már hallottam volna....
  • tigeroo
    óó hölgyem, mire vár még :o)
  • tigeroo
    miért? ebből még jókis családi sztori is lehet, évek múlva:P

így fogtam meg apátokat c. hegyibeszéd #4819 ezzel kezdődhetne...
  • drsenorita
    de,érdekel....pont azt a stílust bírom :P
  • drsenorita
    vagy esetleg forralt borra,nem? XD (attól néhány hete annyira bekattantam,pedig csak kettőt ittam. az első után azt hittem,összeesek, a második meg már meg se kottyant. de ha még egyet megitatnak velem, valszeg rámásztam vna valamelyik társamra, akik közül csak az egyik fiú :P )
  • salsoul
    Ennek semmi értelme.
    Hacsak nem tényleg érdekli a gitározás, a koncertje, a zenei stílusa sat.
  • salsoul
    Egy ideig fennt lehet tartani a színházat... de csak egy aprócska ideig...

Ha nincs közös pontotok akkor jobb ezt tudmásul venni és tovább lépni.
  • Molnibalage
    A férfi egyszerű lélek sokszor. Odamész hozzá és közlöd.

Oh, fiatalember! Maga aaaaaaaaanyire bejön nekem, hogy itt olvadok el ezen helyt! Itt elájulsz, ő elkap, megment és meghív egy kávéra. A többi megy a maga útján. :)
  • tigeroo
    na ez már haladás.
    profin gitározik, van-e esetleg zenekara? "szia, voltam a koncerteden, blabla"

gitározni nem tudsz annyira? nosza, kérdezd meg hogy oktatna-e kicsit:P vagy csak mutasson pár fogást...aztán terelheted a szót a "különórán"...
    és elhívhatod utána kávézni hálából stb.
  • Molnibalage
    Magam előtt látom, ahogy egy lány előttem elkezdi azt a hobbit űzni amit én.
  • drsenorita
    .....de pont fantasyval? akkor már valami más könyvvel....:P
  • drsenorita
    kettővel fölöttem jár,meg egy kicsit más szakra,nincs közös óránk...de reménykedem, h a köv. félévre tudok olyan órát felvenni, ami aaz ő szakterületébe vág bele XD /nem csak miatta, amúgy is érdekel az olyasmi:P/
  • drsenorita
    hát,azt tudom,hogy profin gitározik és szereti az autókat. autóm nincs XD gitározni meg nem tudok annyira, úgyhogy azt inkább megtartom magamnak :P
  • salsoul
    A könyvet ha akarja becsukja, félretszi, aztán ott folytatja ahol akarja... ha gondolja előre és vissza is tud lapozni...