22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
jó,azt szeretem :P -
Én teázom, ha érdekel. :P -
áhh, mindig csak a kifogások :P -
nem szeretem a sört XD -
nincs kedved esetleg legurítani pár sört velem? ;)
én is csak azt tudom mondani, hogy bátorság, vagy konkrét jelekkel keltsd fel irántad az érdeklödését, vagy mondd meg neki kerek perec hogy igazán örülnél neki ha elvinne téged vacsorázni, vagy amire éppen vágysz :D -

-
He? Imádkozzon hogy olvassa! ELtűnik a kétely :D -
hát... akkor imádkozz, hogy ne olvassa :) -
jójó,csaak van még vmi,amit nem említettem...állítólag tudja,hogy valakinek tetszik,csak nem tudja, hogy én ki vagyok. azaz igen is meg nem is.... 

én ennyiből simán rájönnék :D
-
leírtam, -
jah -
nyugi, millió marci van, aki szereti a kocsikat és tud gitározni, én is ismerek egy párat ;) -
mi neked a szemét? -
javítanám,a rendes és a szemét közt úgy értem, a szemét rész hogy ők a rybíkk kúrvák stb,szemét semmit nemrőek:C -
legtöbb lány tényleg az átmenet,nem rendes lány már a rendes lány sem,inkább középen van a rendes és a szemét között:|
ezt tapasztalom -
ó jajj, én hülye,a nevét nem kellett vna említenem....remélem nem olvassa a fórumot
-
XD hát az nálunk túl feltünő lenne. főleg amikor egy bizonyos szemináriumon minden hétre jut egy zh.... na az aztán király tud lenni....
a felolvasós sztem olyan ovis dolog. nálunk nincs is :D de hogy elkanyarodtunk ide attól a marcigyerektől....XD
-
Nálunk is van katalógus. Ahol magunknak írjuk alá, a legjobb. 5 ember, csak hetente kell bemnned, és aláírnod 5 nevet.
A felolvasós húzós. Ott azt szoktam, hogy megvárom még beírnak, aztán kislisszanok. -
nekünk folyton katalógust vezettek bizonyos órákon.... jó én ezt a szakot csak most kezdtem és lehet hogy még komolyan veszik nálunk. bár én se vtam bent minden órán XD (a telefonom reggeli csörgésétől elmegy az életkedvem ) -
HArmadév jó muri. Én most vagyok túl a harmadév első félévén. ALig voltam ben a félévben. Mondjuk a vizsgaidőszak húzós, de bejárni tényleg alig kellett. -
meg attól is függ,mikor..... -
Attól függ hol. Nekem az volt az egyik mélypont az egyetem alatt. Azért kibírtam. -
Gitárórát adok veszek! Mint a régi viccben, csak az zongoraórával volt. :) -
Igen... -
Igen, a harmadéveseknek nagyon jó dolguk van. xD -
mondatot kezdeni meg nem tudok rendesen XD -
egyébként szeretem az autókat, de inkább az autósportokat. bírnak is ezért a srácok --> innen (is) az a sok fiúbarátság :D -
egyébként az az érdekes, hogy alig látni őt bent a suliban....nemtom,a harmadéveseknek ilyen jó életük lenne? :P -
pech a gitártokom nincs nálam,csak a gitárom. szegénykét meg nem vihetem ki ilyen hidegben tok nélkül,még megfázik
áhh,csak kifogásokat keresek XD
-
simán.
én még nagyra is értékelném, hogy egy lány ilyen "butuska" módon szeretne meghódítani:) -
Jajj, fogj egy autós magazint, és ha megjelenik, olvasd buzgón!!! :)
Vaaagy! Jelenj meg előtte gitártokkal a hátadon, és hidd el, meg fogja kérdezni, mennyire tudsz játszani, te pedig közölheted, hogy "jajj, nem annyira, pont most keresek tanárt". :) -
nemtom,hogy van-e zenekara....arról sztem már hallottam volna....
-
óó hölgyem, mire vár még :o) -
miért? ebből még jókis családi sztori is lehet, évek múlva:P
így fogtam meg apátokat c. hegyibeszéd #4819 ezzel kezdődhetne... -
de,érdekel....pont azt a stílust bírom :P -
vagy esetleg forralt borra,nem? XD (attól néhány hete annyira bekattantam,pedig csak kettőt ittam. az első után azt hittem,összeesek, a második meg már meg se kottyant. de ha még egyet megitatnak velem, valszeg rámásztam vna valamelyik társamra, akik közül csak az egyik fiú :P ) -
Ennek semmi értelme.
Hacsak nem tényleg érdekli a gitározás, a koncertje, a zenei stílusa sat. -
Egy ideig fennt lehet tartani a színházat... de csak egy aprócska ideig...
Ha nincs közös pontotok akkor jobb ezt tudmásul venni és tovább lépni. -
A férfi egyszerű lélek sokszor. Odamész hozzá és közlöd.
Oh, fiatalember! Maga aaaaaaaaanyire bejön nekem, hogy itt olvadok el ezen helyt! Itt elájulsz, ő elkap, megment és meghív egy kávéra. A többi megy a maga útján. :)
-
na ez már haladás.
profin gitározik, van-e esetleg zenekara? "szia, voltam a koncerteden, blabla"
gitározni nem tudsz annyira? nosza, kérdezd meg hogy oktatna-e kicsit:P vagy csak mutasson pár fogást...aztán terelheted a szót a "különórán"...
és elhívhatod utána kávézni hálából stb.