22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#4853 -
#4852 He? Imádkozzon hogy olvassa! ELtűnik a kétely :D -
#4851 hát... akkor imádkozz, hogy ne olvassa :) -
#4850 jójó,csaak van még vmi,amit nem említettem...állítólag tudja,hogy valakinek tetszik,csak nem tudja, hogy én ki vagyok. azaz igen is meg nem is.... én ennyiből simán rájönnék :D -
#4849 leírtam, -
#4848 jah -
#4847 nyugi, millió marci van, aki szereti a kocsikat és tud gitározni, én is ismerek egy párat ;) -
#4846 mi neked a szemét? -
#4845 javítanám,a rendes és a szemét közt úgy értem, a szemét rész hogy ők a rybíkk kúrvák stb,szemét semmit nemrőek:C -
#4844 legtöbb lány tényleg az átmenet,nem rendes lány már a rendes lány sem,inkább középen van a rendes és a szemét között:|
ezt tapasztalom -
#4843 ó jajj, én hülye,a nevét nem kellett vna említenem....remélem nem olvassa a fórumot -
#4842 XD hát az nálunk túl feltünő lenne. főleg amikor egy bizonyos szemináriumon minden hétre jut egy zh.... na az aztán király tud lenni.... a felolvasós sztem olyan ovis dolog. nálunk nincs is :D de hogy elkanyarodtunk ide attól a marcigyerektől....XD -
#4841 Nálunk is van katalógus. Ahol magunknak írjuk alá, a legjobb. 5 ember, csak hetente kell bemnned, és aláírnod 5 nevet.
A felolvasós húzós. Ott azt szoktam, hogy megvárom még beírnak, aztán kislisszanok. -
#4840 nekünk folyton katalógust vezettek bizonyos órákon.... jó én ezt a szakot csak most kezdtem és lehet hogy még komolyan veszik nálunk. bár én se vtam bent minden órán XD (a telefonom reggeli csörgésétől elmegy az életkedvem ) -
#4839 HArmadév jó muri. Én most vagyok túl a harmadév első félévén. ALig voltam ben a félévben. Mondjuk a vizsgaidőszak húzós, de bejárni tényleg alig kellett. -
#4838 meg attól is függ,mikor..... -
#4837 Attól függ hol. Nekem az volt az egyik mélypont az egyetem alatt. Azért kibírtam. -
#4836 Gitárórát adok veszek! Mint a régi viccben, csak az zongoraórával volt. :) -
#4835 Igen... -
#4834 Igen, a harmadéveseknek nagyon jó dolguk van. xD -
#4833 mondatot kezdeni meg nem tudok rendesen XD -
#4832 egyébként szeretem az autókat, de inkább az autósportokat. bírnak is ezért a srácok --> innen (is) az a sok fiúbarátság :D -
#4831 egyébként az az érdekes, hogy alig látni őt bent a suliban....nemtom,a harmadéveseknek ilyen jó életük lenne? :P -
#4830 pech a gitártokom nincs nálam,csak a gitárom. szegénykét meg nem vihetem ki ilyen hidegben tok nélkül,még megfázik áhh,csak kifogásokat keresek XD -
#4829 simán.
én még nagyra is értékelném, hogy egy lány ilyen "butuska" módon szeretne meghódítani:) -
#4828 Jajj, fogj egy autós magazint, és ha megjelenik, olvasd buzgón!!! :)
Vaaagy! Jelenj meg előtte gitártokkal a hátadon, és hidd el, meg fogja kérdezni, mennyire tudsz játszani, te pedig közölheted, hogy "jajj, nem annyira, pont most keresek tanárt". :) -
#4827 nemtom,hogy van-e zenekara....arról sztem már hallottam volna.... -
#4826 óó hölgyem, mire vár még :o) -
#4825 miért? ebből még jókis családi sztori is lehet, évek múlva:P
így fogtam meg apátokat c. hegyibeszéd #4819 ezzel kezdődhetne... -
#4824 de,érdekel....pont azt a stílust bírom :P -
#4823 vagy esetleg forralt borra,nem? XD (attól néhány hete annyira bekattantam,pedig csak kettőt ittam. az első után azt hittem,összeesek, a második meg már meg se kottyant. de ha még egyet megitatnak velem, valszeg rámásztam vna valamelyik társamra, akik közül csak az egyik fiú :P ) -
#4822 Ennek semmi értelme.
Hacsak nem tényleg érdekli a gitározás, a koncertje, a zenei stílusa sat. -
#4821 Egy ideig fennt lehet tartani a színházat... de csak egy aprócska ideig...
Ha nincs közös pontotok akkor jobb ezt tudmásul venni és tovább lépni. -
#4820 A férfi egyszerű lélek sokszor. Odamész hozzá és közlöd.
Oh, fiatalember! Maga aaaaaaaaanyire bejön nekem, hogy itt olvadok el ezen helyt! Itt elájulsz, ő elkap, megment és meghív egy kávéra. A többi megy a maga útján. :)
-
#4819 na ez már haladás.
profin gitározik, van-e esetleg zenekara? "szia, voltam a koncerteden, blabla"
gitározni nem tudsz annyira? nosza, kérdezd meg hogy oktatna-e kicsit:P vagy csak mutasson pár fogást...aztán terelheted a szót a "különórán"...
és elhívhatod utána kávézni hálából stb. -
#4818 Magam előtt látom, ahogy egy lány előttem elkezdi azt a hobbit űzni amit én. -
#4817 .....de pont fantasyval? akkor már valami más könyvvel....:P -
#4816 kettővel fölöttem jár,meg egy kicsit más szakra,nincs közös óránk...de reménykedem, h a köv. félévre tudok olyan órát felvenni, ami aaz ő szakterületébe vág bele XD /nem csak miatta, amúgy is érdekel az olyasmi:P/ -
#4815 hát,azt tudom,hogy profin gitározik és szereti az autókat. autóm nincs XD gitározni meg nem tudok annyira, úgyhogy azt inkább megtartom magamnak :P -
#4814 A könyvet ha akarja becsukja, félretszi, aztán ott folytatja ahol akarja... ha gondolja előre és vissza is tud lapozni...