22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Lirion
    Te épp most próbálkozol ezzel hatodjára, úgyhogy inkább mélyen hallgass.
  • clio1616v
    Valami elkerülte a figyelmedet... a gátlásosság és a szégyenlősség nem ugyanaz..
  • clio1616v
    Ja... csakhogy tökéletesre lehet azzal is törekedni akivel együtt vagy és szereted... :)

Gondolom ez még eszedbe sem jutott :)
  • chhaya #7210
    Valami? Akkor is inkább a valami kell, ha az esetleg nem a legjobb? Inkább én a semmit választom.
  • chhaya #7209
    Más a gondolkodásunk beállítottsága, gyakorlati vs. elméleti, csak ennyi az egész. ^^
  • Dick Riddick
    Tisztára mint egy szerepjáték, szintugrásokkal. :)
  • Dick Riddick
    a szexhez nem kell feltétlenül szerelem. Legalábbis nálam.
  • SuperCharger
    Nem. Semmi vs. valami. Nagy különbség.
  • Lirion
    Akkor te ne vidd a bnődet strandra, mert rájössz, hogy nem rendes lány.
  • Lirion
    Mennyiség nélkül nincs minőség.
    Megtanulhatod te könyvekből, hogy kell egy portrét lefesteni, de ha nem gyakorlod, sose fog sikerülni. Sőt, a tökéletességre törekvés miatt meg se próbálsz portrét festeni, amíg nem tudsz a festésről mindent, ezért sose lesz semmilyen alkotásod... Mindent nem zsúfolhatsz be a fejedbe.
    Ha nem törekszel a tökéletességre, olvasgatsz a témáról egy keveset és inkább többet próbálkozol. Esetleg 3-4 próbálkozás után már elfogadható eredményt produkálsz, ami az első kísérlethez képest már-már művészi kidolgozású és azt gondolod, hogy elkészítetted életed művét... Holott még 10szer megalkotnád, rájönnél, hogy a korábbi próbálkozásod csak középszerű volt, ám neked már az is elegendő. A képességeid határát pedig mondjuk 25 próbálkozás után érheted el, amikor már tényleg a legjobbak közé emelkedhetsz és ahol már nem tudsz jobbat alkotni... csak mást... Ami nem jobb és nem is rosszabb.
  • clio1616v
    A rendes lány ott kezdődik, hogy szégyenlős mindenki más előtt, kivéve az előtt, akibe szerelmes és akin érzi, hogy szereti őt.
  • clio1616v
    Mi?
  • clio1616v
    az elérhető legjobbra kell törekedni...
  • chhaya #7200
    Ezt akkor állapítottam meg, amikor a "biztos azért beszél így, mert irigy" megállapítást tették. Azt hittem, ebből már oviban kinőttünk. :D
  • chhaya #7199
    Minőség vs. mennyiség?
  • Dick Riddick
    Van.
  • Steve Q
    Úristen, csak egy hétvégét voltam távol külföldön, és máris annyi itt a hsz, hogy kezdem nem csodálni, hogy a kutyának sincs kedve ezt mind visszaolvasni (nekem volna, de időm jövő hétig nem lesz)
  • Lirion
    Cut the shit, semmire nem mész vele.. Molnibalage értette és leírta kb. a lényeget, okulj tőle.

Ahogy Tyler mondaná: Go out!
  • Molnibalage
    Kicsit furán írta le, de én inkább a realista és gyakorlatias gondolkodást látom mögötte. Még eg Murphy törvény is van erről.

Jobb megközelítőleg meegismermi a valóságot és egy problémát és nem törekedeni a 100% pontosságra, mert így lehet, hogy közelébe sem kerülsz a probléma megoldásának.

Lehet leírni, hogy milyen finom és szép a süti, de akkor az igazi ha látod és beleharapsz. Kinek mi a hobbija...
  • minigirl
    "Inkább értek kevésbé jól a nőkhöz és együtt vagyok sokkal" - ez de gyerekes... :D
  • Molnibalage
    Kb. ez a helyzet. A másik fele az, hogy könyvmoly filozófus mellett ritkán láttam még nőt. Én sem vagyok egy Don Huan és jóval többször koppanok, mint érek el sikert, de már maga a próbálkozás és hasraésés is valami.

A Titanicot sem papíron építették. Kemény munkával összerakták. Aztán el is süllyedt, de az már más tészta...
  • Lirion
    Inkább értek kevésbé jól a nőkhöz és együtt vagyok sokkal, minthogy baromira profi legyek a női lélek rejtelmeiben, de egy egész életen át egyedül legyek.
    Mellesleg a tapasztalatot nem tudja holmi könyvből olvasott elmélet helyettesíteni.
  • minigirl
    És még mindig jobban fog érteni a nőkhöz, mint te. - Bár tény: lehet, hogy magányos marad.
  • Rundstedt17
    kicsit szókimondó de tények
  • Lirion
    Így van, te még 70 évesen is csak tanulni és olvasni fogod, hogy milyen is együtt lenni egy nővel és okoskodsz a magas lóról, hogy hogyan is kéne kapcsolatban élni. Ismered a mondást: aki tudja, csinálja, aki nem tudja, oktatja.

clionak legalább van vmi laza erkölcsű nője, akin már átmentek előtte néhányan, tehát ő csak paradox módon prédikálja a hülyeségeit a rendes és erkölcsös "csak egy emberrel lenni egy életen át" emberekről.
  • Rundstedt17
    veled kapcsolatban már csak két dolgot tudok elképzelni vagy adod itt a szentet vagy úgy gondolod de ez nem valszínű:D
  • Rundstedt17
    ez nagy igazság
  • Rundstedt17
    alap:D
  • Rundstedt17
    khm ki az a bénaság aki csak magára figyel?:D
  • Rundstedt17
    amit nem ismer könnyű leszólnia...
  • Rundstedt17
    akkor könnyű dolgod van rondákat,átlagosokat még a fullosaknál is sokkalta könnyebb felszedni
  • salsoul
    Mellesleg engem nem vonzanak a fullos fhm, ckm, playboy, penthouse etc. csajaid. Másra hatjtok
  • clio1616v
    nem mindig jó a saját hibánkból tanulni, ezzel egyet is tudok érteni..
  • salsoul
    És a pár hónapod?

Vannak akik előtanulmányokat végeznek [több oldalról] mielőtt barbár mód nekiesnek vminek

Sajnos én nem úgy jöttem a világra, hogy mindent tudok... Ez van.
    Nekem még rengeteg a tanulnivalóm.
  • Lirion
    Hát igen, szűzen könnyen mondja az ember, a fullos csaj dugása nem okoz örömet. :) Részvétem, hogy te csak könyvekből tudod, hogy a nők is tudnak ejakulálni..
    Amíg mindennek csak utánanézel, és semmit se tapasztalsz, addig a te véleményed nem mérvadó. Semmit se tudsz se a szexről, se a nőkről, se a párkapcsolatokról, csak amit idióta könyvekből olvastál.
  • clio1616v
    igen.. valahogy úgy.. :)
  • clio1616v
    amíg a szex saját fizikai igényeit elégíti, addig nem is fog másképpen gondolkozni...

ha már másnak akar örömöt szerezni vele "mélyebben" kifejezni mennyire szereti akkor lehet másképp fog gondolkozni a szexről...
  • salsoul
    Az alapvető a sarkalat ;)
  • clio1616v
    de... a szex a sarkalatos pont nekem is... mert a szerelem alapvető
  • clio1616v
    akkor a ti kapcsolatotok se a szexre fog épülni ^^