Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha jól néz ki csaj nem erõltetik, hogy házias legyen.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ja
Meg kevés normális fiú, akiben meg is lehet bízni.😞
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Gondoltam én is befirkálok ide valamit..
Én pl. tudnék mesélni milyen lányok vannak itt ahol lakok.. ugyanis vidéken lakok,mondjuk ettöl függetlenül simán nevezhetem városnak(megye székhely) de nagyon szar hely..nagyon kevés a normális lány itt és még azok is valami nagyon unalmas,sznob,ocska alakkal(ebböl is van egy rakattal) járnak akik 1hét után dobják öket és sírnak miattuk..
Szal nagyon fasza hely..szeretek itt lakni ez a lényeg..elvégzem sulit elsõ dolog hogy elhúzok innen a francba..de gondolom mindenki igy van ezzel Magyarországon..sok szar ember van mindenfele..meg kevés normális lány..:-(
o_O -,-\'
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ismerek egy nõt. A külsejére atom igényes. De belül...
Szóval hazánkban - úgy tapasztalom - legtöbb igényesnek mondott nõ - a belsõ értékek hiánya miatt - szemmel láthatóan olyan mint a bóvli, bivzsu ékszerek.
Csilli-villi, szemnek szájnak ingere ám mégis csak szemét...
De az ember változnak, szokásaik tulajdonságaik izlésük stb. hol negatív hol pozitiv irányba... nézõpont kérdése...
Az jó ha igényes, de önmagában kevés.
Még a szart is el lehet adni, ha szépen van csomagolva... nõkre is igaz...
öszkép a lényeg, nem a csomagolás
Mert ilyen is van.
A stílusán meg lehet csiszolgatni, a gyémánt is csak egy csiszolt kõ nem igaz?<#ravasz1>#ravasz1>
Minél könnyebben minél kellemesebbet, minél kevesebb áldozathozatallal.
Egyszer ezt, egyszer azt, néha pont az ellentettjét mint egy nappal azelõtt.
Nesze, igazodj hozzá! Nem lehet és nem is akarok.
Én is ember vagyok, nem papucs. Igazodjon õ is hozzám!
Ezt nevezik kompromisszumnak. Meg együttélésnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kérem kapcsolja ki!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Gondolkozz el rajta.
Nekem nincs olyan sok ismerõsöm, barátom, hogy gondot okozna a szorosabb kapcsolattartás.
Ne felejtsük el, hogy az ismerõsök nem barátok! A haverok sem!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
http://www.sg.hu/cikkek/61662/digitalis_sotet_kozepkor_var_rank
rávettem magam nagynehezen és két év után elöször elmentem discoba, igaz csak ültem beszélgettem söröztem... 😊 de legalább valamit már csináltam...
volt egy elég szinpatikus leányzó vele beszélgettem. Együtt jártunk kreszre igy valamenyire "ismertem" már, meg hát ismerösömékkel volt.
Igaz csak beszélgettünk, de mégis arra elég, hogy alátámassza amit mondtatok: bárhol lehetnek rendes lányok, csak meg kell találni õket... <#smile>#smile>
"Szerepek. Munkahelyen, utcán, életben....emberi feladatok, felelõsségek. Nõk, férfiak. "Ha férfi vagy, légy férfi.." - nem az erõtõl, izomtól lesz valaki férfi. Nemiségünk a természet ajándéka, ez olyan adottság amin nagyon nem tudunk változtatni. Ezek a legszebb szerepek, feladatok, felelõsségek az életben. Minden mást már magunk befolyásolhatunk. Munkahelyen jó esetben képesség, rosszabb esetben "csókosság" alapján oszlanak el a szerepek. Maradjunk is az adottságoknál. És, ezt épp talán a táncnak köszönhetõen egy kicsit másképp nézem már. Ott ugyanis valóban megvannak azok a szerepek, melyeket a természet adott nekünk: férfi - nõ. Persze a férfi vezet, a nõ hagyja magát, miközben õ a soul, a lélek. Õ teszi bele a táncba a lelket, a zene-tánc valódi üzenetét. Valahogy azt hiszem az életben is errõl van szó: férfi kell a nõnek, hogy egész legyen. A férfi az ész, a nõ a szív. A feladatokat nézve a nõknek kötöttebb dolguk van - sztem - tudniillik hülyének(férfi) bárkinek jogában áll lenni. A szívnek(nõ) viszont állandó ritmusa van, ott már nincs "melléütés". A nõ az állandóság, az otthon - a férfi a kormányos, útmutató (nem vezér). Ez persze nem recept - sõt, vannak biztos olyan szituációk, amikor hol egyiknél, hol másiknál erõsödik fel az ellenkezõ szerep. Az egyensúly, a kör, a gömb (ha térben nézzük), mégis meg van!
A szépség meg egy teljesen más kategória. Mert, mint tudjuk: "A víziló is ronda és büdös a szája, mégsem mondja mindig: Jegyeket, bérleteket kérem ellenõrzésre felmutatni."
A lényeg ezúttal is csak az, hogy nem kell megfelelni semminek, hiszen megkaptunk minden szükségeset a természettõl. Nem kellenek jelmezek. Feleslegesek, csak nehezítik a dolgokat. Maradhatunk hát, mint hal a vízben....
"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ezért mondtam, hogy majd a szallagavatos táncnál elválik menyi kedvem van ilyenekhez...
röviden ahhoz hogy kitörjek beszari önmagamból
ezért is hívom életemnek ezen idõszakát a második születésemnek
az enyém is rettenetes volt a kezdetek kezdetén aztán egyre jobb és jobb lett idõvel
a cél különben sem az, hogy versenytáncos legyél
külön jó ha olyan táncpartnered lesz akit nem ismersz
nekem különösen jótt tett az önbizalmamnak mikor azt láttam, hogy a harmadik óra után a csapat 60%-a feladta a dolgot és közben én még mindig kitartóan csináltam /a kezdeti kudarcok ellenére/
ne keress kifogásokat
kezd el, a kezdeti nehézségeket gyõzd le és kitartóan csináld végig
mert az önbizalom visszanyerése sem könnyebb dolog
"hát majd elválik, de nincs jó mozgásom..."
"hát majd elválik, de beszari vagyok..."
Ezzel hozzáállással nem fogsz tudni megváltozni.
Saját magadat kell legyõznöd<#awink>#awink>
Hidd el hihetetlen jó érzéssel fog majd eltölteni amint azt látod, hogy sikerül legyõznöd korlátaidat.