22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
leipsig #7293 Álmaim lánya -
#7292 bazzzz és tényleg létezik
megtaláltam :D shift+ő :DD -
#7291 azéé vicces 1 topik ez mialatt már a 92 oldalon keresztül taglaltátok hogy "huubazmeg nincs rendes csaj mindegyik csak dugni akar énmeg szentember vagyok csak csak házasság után, amig nincs mise nem dugunk mi se ", na ez alatt az idö alatt már találhatatok volna kb 10 rendes csajt is. nem filozofálgatni kell itt hogy nagyŐ meg faszomtudja mik, menni kell csajozni erre-arra aztán majd kialakul, vicces hogy itt tervezgetitek hogy milyennek képzelitek a nagyŐŐŐt meg stb.. 60 évesen meg rájöttök hogy elbasztátok az életeteket mertmég mindig a nagyŐ-t várjátok. -
#7290 micsoda dumája wan ennek a salsoulnak :)))) milyen bölcs ember lehet :) talán többet kéne szórakozni, kikapcsolódni mint magadat megismerni :))) -
#7289 Micsodatopikkk :o -
Rabbit20 #7288 tehát ezek a hívő ismerőseid nemis hívők ^^ -
#7287 Lirion beszélj kérlek arról, hogy hány nőt és meddig sikerült megtartanod.
Én nem vagyok hívő ember.
Amiről írtam az nem (felszines) hívőség vagy nemhívőség kérdése.
(a teremtéstörténetek nem zárnak ki korábbi teremtéseket)
Most én is mondhatom, hogy abba a szórakozós csajozósdiba amiről írsz, csak azok mennek bele akik képtelenek az ellenkező nemmel tartósan mélyebb kapcsolatot kialakítani vagy lelki, vagy kurafi, vagy karrierista okokból. És a te elméleteddel magyarázzák meg maguknak, önigazolnak, hogy az és így a jó. -
#7286 Ez így igaz. Isten is van, ha hiszel, ha nem hiszel.
Ez is olyan mint az összes többi tudomány. A tudósok egy valami felé fordultak és ott összefüggéseket, törvényeket fedeztek fel.
Isten kicsit más, másképp kell hozzáállni, mint a materiális dolgokhoz mivel ő nem materiális (tudomány) jellegű. -
#7285 Nekem ez a fajta hozzáállás nem jön be nekem. Vagy van van valami, vagy nincs. A valóságot nem az determinálja ahogy én hozzáállok. A gravitáció is létezik akár hiszel benne akár nem. -
Lirion #7284 Ez mar beteges... Nekem vannak hivo ismeroseim, de elfogadjak, hogy az ember evolucioval fejlodott ki. Amit te irsz, az olyan, mintha azt mondanad, hogy az alma felfele "esik".
Egyszeruen azok ringatjak ,agukat nagy O-zesbe, akiknek nincs sikeruk az ellenkezo memnel. Igy nyugodtan alszanak, onigazolas. -
#7283 A nagy ő kapcsán:
A (...) duáloknak nevezi azokat az emberpárokat, akik - bár térben és időben egymástól kisebb-agyobb távolságban látják meg a napvilágot - a másiknak a képét az ideális férfiről, ill. nőről alkotott képzetként hordozzák a lelkükben, amíg össze nem találkoznak, férfi-nő kapcsolatot többnyire nem létesítenek, de első látásra felismerik egymást, szinte magától értetődőnek tartják, hogy egymás nélkül nem élhetnek, s rendszerint együtt is halnak meg.
-
#7282 Isten azoknak mutatja meg magát akik felé fordulnak. Te fordulsz felé szívből, keresed szívből? Ezen múlik. -
#7281 Konkrétan? Mindig az adott techiknai szinten megfelelő volt a "romlás". Magyarán az élet természetes velejárója. Mindig lesz az, amit annak lehet tekinteni. Pl. a halál... -
#7280 Isten megmondta, hogy ha nem követjük a törvényeit romlással sújt le reánk. És követjük azokat: nem. Van romlásként megejelnő következménye? Van. -
#7279 Én ebből szempontból igen szerencsés természet vagyok: bizalmam van az isteni gondviselésben.
Nekem meg nem. Ha lenne gondviselés nem lenne egy világ fele egy ilyen nagy trágydomb. Valahogy hiányzik az isteni igazságszolgáltatás és egyéb magasztos elvek. Akkor meg inkább emberi módon gondolkozom. -
#7278 A nagy Ő-sek alatt azoka értem akik megtalálták. -
#7277 Lehet, mert nem táplálnak hiú reményeketet és az esélyeket ismerve mennek "csatába". -
#7276 "hogy nyitott": ez olyan nyitottság, hogy az ember nyitott arra, hogy az élete úgy történjen, ahogy elképzelni nem tudja. Ergo nem csak onnan várja szemellenzősen a barátnőt ahonnan azt ő maga elképzelni tudja. -
#7275 Rosszabb v. jobb, kevesebb vagy több, lenézendõ vagy dicsérendõ, ez egyéni megítélés kérdése, felesleges vitatkozni rajta. Amit mondok, az az, hogy egyáltalán nem mindenkinek ez a természete, csak azért, mert a Föld élõvilágának többsége (az embereken kívül mármint) így viselkedik. Lirion erre utalt. Neked meg Lirionnak ez a természete, másnak meg nem. Mást nem lehet az õrületbe kergetni a nagy Õ-zéssel, és igazizással, mert esetleg még hisz ebben. -
#7274 Azt hiszem úgy találkozok vele mint ahogy a legjobb barátaimmal is találkoztam. Ővelük az élet hozott össze minden vágy és érdek nélkül. És az is tart össze. Nem hiszem, hogy én magam kereséssel találnék ilyen barátot. Kizárt. Havert igen. Barátot nem. Igazat biztosan nem.
A legtöbb amit az ember tehet, hogy nyitott és "eljárja az esőtáncot".
Utánna már nem rajta áll a dolog. Én ebből szempontból igen szerencsés természet vagyok: bizalmam van az isteni gondviselésben.
A szabad ember részt illetően én Szókratész álláspontján vagyok miszerint:
"Nem vagyok sem a gyomor, sem az alvás, sem a nemi vágy rabja, az szerinted nem attól van, hogy ismerek valamit, ami kellemesebb ezeknél, ami nemcsak a szükség kielégítésének a pillanatában tölt el örömmel, hanem még azzal a reménnyel is kecsegtet, hogy örök hasznot hajt." -
#7273 És boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak ezek a realisták mint a 10% nagy Ő-sek? -
#7272 Még egy megjezés. Hogy a bús fenébe találkozol az igazival, ha nem is próbálkozol? Sültgalamb a szádba?
Még "fiatalabb" koromban egy nálam idősebb NŐ kezdeményezett és lett belőle egy nagyon rövid románc. Bármikor megismételném vele, ha éppen szabad vagyok. Miért? Azért mert ő is realistán gondolkodott. Volt két szabad ember aki egy ideig nagyon jól érezte magát. Ha ez valaki szerint beteges akkor én kicsit hülyén nézek egy ideig. -
#7271 Statisztikailag az emberek 100% [előbb vagy utóbb] meghal az uborkától... Most akkor?
Valóban az ubrkától hal meg?
Valóban azért nem találja meg mert ritka?
Nem valami más miatt nem találja meg?
Keresi egyáltalán? Van türelme kitartása hozzá?
Én azt hiszem sztoikus jellem vagyok, míg te inkább talán epikureus. -
#7270 Én csak felhoztam egy elvet. Erre te ergó élből átugrottad. Tényleg zseniális.
Most akkor ezek szerint a világ 90%-a vagy a nagy őt várja és kicsit fura az én szemben (mert statisztilakilag hadd ne részletezzem, hogy a a szinte teljesen rokonlelkek találkozása milyen ritka esemény), vagy a nagy többség élből ferdít és végül mégis beadja a derekát és beálátja, hogy nem is olyan rossz az akutális partner, csak egy kis türelem és kompromusszumkészség kell. Az ember nem él örökké. Akkor miért nem lehet korábban realistán gondolkodni? Valakiben erősebbek az ösztönök és valakiban gyengébbek. Te élből leszólsz mindenkit akiben erősebb és nőre vágyik? Akkor én meg leszóljak mindenki mást, hogx buzi és puhapöcs? Talán ne végletekben gondolkodjunk szerinem.
Én örültem, hogy a legutóbbi alkalommal hamar közölték az ereményt, hogy akkor én most "nem nyertem". Az élet rövid és az idő drága. Holnap új nap lesz, akkor kezdjük újra. Csak a bolond úszik egy hajó után ami elment. Persze itt is jöhet egy filmes példa.
"Én világ életemben bolond voltam"
Edward Bloom
A film címét meg derítsa ki aki akarja. :) -
#7269 nincs >>> van -
#7268 Ó ez a relativitás... -
#7267 Az mennyivel jobb hogy a vágyaidhoz, szükségleteidhez keresel alátámasztó filmet?
Akkor már miért ne keressünk ácsolat rengető filmet (is)? -
#7266 Ja, hogyha a tények vagy a vélemény nem tetszik akkor hagyjuk figyelmen kívűl? Tényleg frankó egy filozófia... -
#7265 Teremtőnek ehhez nem sok köze nincs.
Ő különben is hívőnek teremti az embert. -
#7264 Keressünk másik filmet... -
#7263 Már megint ez a filozófia... Tehetek róla, hogy realitsának születtem? Akkor ezt a teremtő - már elnézést - balfaszságának tudjam be, hogy nem vagyok képes úgy gondolkodni, hogy ilyen nyakatekerten gondolkodjak? -
#7262 Én is így gondolom. -
#7261 Tudjuk azt, hogy a nő oldalbordából lett teremtve. Méghozzá egyből. És minden ami nem az az egy az legyen bármennyire tetszetős is idegen és kilökődik, és hogy ne lökődjön ki, kilökődés gátlót kell szedni... Ami nem jó. Ergo nem foghatunk csak úgy egy oldalbordát a kupacból.
Persze ha valaki dárvinista... az az oldalbordát nem zavarja... -
#7260 És ezt ők mégis honnan tudnák? Csak azt látják (látták), hogy "ej babám, de bejövős vagy nekem". Valaki már leírta. Lehet, hogy egszerű vagyok, mint egy faék... -
#7259 A Szerelem a végzetem című filmben a ezotéria (vagy mittomén milyen) boltot vezető csaj mondta némi éllel, hogy sokan a nagy őt várják mikor a "pillanatnyilag tökéletesen megfelel" a sarki bárban van... -
Lirion #7258 Arra nem gondoltál, hogy pont azért nem kellesz nekik, mert te nem vagy válogatós és elfogadnál majdnem mindenki? -
Lirion #7257 Ezt a találkozást úgy értem, hogy ha magad nem teszel semmit, simán elsétálhatsz a nagy Ő(k) mellett is... maximum lehetőséget kapsz, nem pedig egy előre eltervezett, kész kapcsolatot a személyében. Mégis nagyon sokan ebben a hitben élnek. -
#7256 És ezt én hol mondtam. Siralmas, hogy még az sem jön le a szövegből, hogy számtalan vozó paci van és nekem bőven lenne akit simán elfogadnék. Valahogy a túloldal válogatós az én szemszögemből nézve... -
#7255 Nem mindenki vallja magáénak azt az elvet, hogy ha ló nincs jó a szamár is. -
#7254 Legyen úgy hogy találkozzunk vele. Én két dolog miatt nem szeretem a nagyŐ-zést: Az egyik hogy már a csapból is ez folyik, minden ezzel van tele. A másik hogy szerintem nem egy nagyŐ van. Van a földön egy rakás csaj akivel jól összepasszolunk, a kérdés az hogy melyikkel fogok találkozni és mikor.