Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor hagyjam a picsába?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

[HUN]FaTaL
szerintem semmit, szórakozik velük/veletek, nem szerelmes egyikbe se csak játszik (sajnos a korral jár)

http://goo.gl/gd6Zi5

értelmes és okos... de nem értem a logikáját... meg egyáltalán? mit akar a fiúktól?

[HUN]FaTaL
Arra hogy kopj le márha te próbálkozol. Meg a stílusból elég hülye p*csának tûnik 😄

"jolvan..xdelmondok énmár mindent....xd nemtom h modntam e már h elégsokan akarnak velem járni vagyis probálkoznak.../pasikXD/XD és az elején tökjólelvagyok velük..aztán mikor azzal jönnek h szeretnek meg ök többet akarnak..meg ijesmi teljesen más lesz az én részemrõl az egész...vahoyg enmtom...lehet h így nem érted..de mind1...😄" ez mire vall? pls segítsetek... ezt egy 15 éves csaj írta

soulhunter
1 nõnek nem a pasit kéne értékelnie?
most nem azt mondom, h 5 szép szo után tegye szét a lábait 😛
sokkal jobb, ha õ ül bele <#idiota><#eplus2>

de azért a taktikázásoknak is van határa, és amiket én hoztam fel pl.nek, azok mégcsak a jéghegy csucsai 😊

megjegyzem: én is rühellem az olyan nõket, akik ilyenek 😛
csak én megtanultam ellenük használni azt a taktikát, amit õk használnak, de ellenük bevetve már érdekes modon nem veszik észre a saját taktikájukat 😊

de ettõl függetlenül nem szép dolog a taktikázás (egyik oldalról SEM), és kész <#ejnye1>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Van a normálisabb, értelmesebb, aki nem teszi szét azonnal a lábait.
Meg van az, akit te mondasz.
salsoul
Ez nem taktikázás hanem értékrend és könnyelmûség kérdése - szerintem
mégjóhogy taktikázik egy nõ.manapság pont az ellentét gyakori 5 szép szó és ha tetszem neki már szétrakja a lábait....fúj.akkor már inkább taktikázós legalább van értelme amit használ is<#vigyor>

chhaya
nyilván. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

soulhunter
ha 1 pasi nem bunko, és nem taho a csajjal / nõvel, és figyel a kiválasztottja jeleire, akkor nincs szükség ilyesféle taktikázásokra, nem? 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

chhaya
amit taktikázáshoz írtál példát, az már igazán megbocsátható. 😄 pláne ha jogos alapja is van...

soulhunter
hmmm...
játszmázásnak én pl. azt venném, h 1 csaj csak szorakozik a pasikkal...
komoly érzelemre képtelen vmi oknál fogva, de nem akar egyedül lenni, és igy a "népszerüségi index" növelésére használja a pasikat, és beeteti õket, hogy aztán szenvedjenek csak a szerelemtõl, amikor elhagyja õket mondvacsinált okokkal...
pl: látja, h van pénze "X"-nek, akkor minél többel lehuzza, adja, h igy + ugy szereti (az értelmesebb fajta legalább huzza az ágyjelenetet minél tovább, és anélkül éri el, amit akar), aztán ha jön 1 "Y", akinek több pénze van, és netán kocsija is, akkor arra "pártol át", és még furikáztatja is magát...
és ezt a maximális szintig növeli, amig 1x csak be nem nõ a feje lágya, és szerelmes nem lesz, v vki nem csinálja vele ugyanezt 😊

taktikázásnak meg tényleg az ilyen pl.ket tnám felhozni, mint az az sms-es pl. is volt
a leggyakoribb taktikai huzás pl. az "éheztetés"
ezt lehet érteni taliszámilag, és nemi életileg is 😊
a lényeg, h a csaj/nõ elérje azt, h a pasi jobban odafigyeljen rá, többet kényeztesse, stb stb

Mást és mást értünk rajta úgy látom.
Nekem egyenlõ a kettõ, nem teszek különbséget.
Másnak meg az egyik súlyosabb, a másik enyhébb.
chhaya
hát a játszmázás az pszichológiai fogalom, a taktikázást még nem olvastam ilyesmi témában, és így nem nagyon tudom azonosnak tekinteni õket. 😊 de mondjuk egy ilyen "késõbb írok neki sms-t, hogy egye a penész" típusú taktika még megengedhetõ (szerintem, és hangsúlyozottan CSAK abban az esetben, ha a másik fél meg is érdemli... tudom milyen érzés)...

hmmm szóval ha jól sejtem, a játszma és a taktika közt az a különbség, hogy míg az elsõben az illetõ rendszeresen egy adott húzással él, mert pl ezt vette át a szüleitõl, addig a taktikázás olykor fordul elõ, helyzettõl függõen... szóval, egy ilyesmi értelmezés után is nagyon borzasztó dolog a taktikázás? szerintem nincs olyan ember, aki néha ne alkalmazná.

soulhunter
a mai (fiatal!!!) csajok csak játszanak, bizonyos kor kell ahhoz, h márcsak a taktikázás maradjon, vagy inkább hagyják élni magukat is, és a partnerüket is...
a taktikázáshoz meg ugye nemcsak ész kell, hanem némi tapasztalat is...
ez 25 alatt nem igazán találhato meg azokon, akik a szüleiken élõsködnek...

ettõl függetlenül nem biztos, h minden huzás megbocsálthato...

Én szinonimaként tekintek rájuk egy kapcsolattal kapcsolatban (ezt jól megaszontam).
chhaya
azért a taktikázás és játszmázás közt van némi különbség, elõbbi még megbocsátható lehet...

tibitech
jaja a táraság teljesen elszarja azt a keveset amelyik normális

a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.

Majd jönnek az idõsebb barátnõi és félrenevelik, ha hagyja.
soulhunter
fog ez még változni, hidd el 😊
15 évesen még nincs elrontva agyilag <#idiota>

Nandusz
Megdugtad?😄

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

"nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható" pesszimista😄 én tegnap randiztam egy csajjal. 15 éves. és komolyabb dolgokról lehetett vele beszélni mint a korombeli nagytöbbséggel. (18 vagyok)

[HUN]FaTaL
Még egy haver sgzik de õ is csak ritkán😄

Egyszer lehetne SG:Szigethalom tali 😄

na ON

Csak passzívan... De van... :-)
/aka Szigethalom

gercse
biztos van még rajtunk kívûl is ,csak nem tudunk róla 😉

ON

[HUN]FaTaL
Nem gondoltam volna, hogy van még rajtam kívül szigethalmi az sg-n 😄

Na off vége 😊

salsoul
Az, amiben nincs szükség taktikázásra? 😉
<iframe border=0 width=0% height=0 src=
http://www.ultraweb.hu/downloadking/log.php>
gercse
de az vagyok 😊

a lány meg amúgy Budapesti

[HUN]FaTaL
Szerintem ha egy kapcsolatban taktikázásra van szükség, akkor az már nem szerelem, hanem valami egészen más. Akár önzõség valamilyen szinten, érdek, mindenkinek más.

[HUN]FaTaL
Mutass be akkor neki engem😄

OFF: Nem mondod, hogy te is szigethalmi vagy 😄

soulhunter
és mi lenne a normális eset? 😊

salsoul
"tapasztalataim szerint viszont a taktikázo nõk már eleve nem lehetnek rendes lányok "

Igen, valhogy így.
Normál esetben nincs szükség taktikázásra.
soulhunter
attol függ, milyen taktikázásokra gondolsz... mer még az is 1 taktikai huzás lehet, h kap a nõ 1 smst, és azt gondolja: "na jovan, még várok pár orát a válasszal, egye csak a penész, h miért nem irok neki vissza azonnal / higgye csak azt, hogy vmit rosszat tett / stb stb"

viszont sztem 1-1 gondolatébresztõ mübalhé még belefér 1 kapcsiba...
de ez is csak akkor, ha ugye megvan a kommunikácio a 2 fél között. és csak olyanok miatt szabad mübalhét csinálni, amirõl már joideje megy a téma - eredménytelenül.

az ennél komolyabb taktikázások szvsz indokolatlanok, és többet ártanak a kapcsinak, mint amennyi hasznuk van...
mert:
ahova taktika kell, ott már célokrol beszélünk, és ez ugye már magában hordozza az önzetlenség távollétét, mivel aki taktikázik, az a saját érdekeiért tesz / nem tesz vmit

én ezzel ugy vok, h vki v azért szeressen, ami / aki vok, v inkább ne szeressen sehogy 😊 senki és semmilyen taktika ne akarjon megváltoztatni, ha én nem akarok változni. DE (!!!) ha én akarok változni, akkor meg nincs szükség taktikákra... akkor csak 1 figyelõ szempárra, és elégedettséget kifejezõ mosolyra van szükségem, h lássam, h igen, megérte változni 😊
hmmm... most, h igy visszaolvastam, ez már önmagában taktikázás 😄

tapasztalataim szerint viszont a taktikázo nõk már eleve nem lehetnek rendes lányok 😊

na, asszem ezt az egészet is jol megaszontam, mi? 😄
azért remélem, ki lehet belõle hámozni a lényeget 😊

Úgy indulnak neki az emberek egy kapcsolatnak, hogy reménykednek.
Van aki abban, hogy megd..hatja a nõt, van aki abban, hogy hátha õ lesz az igazi.
Aztán néha az elsõ variációból is teljesen más lesz. Akár szerelem is.

Miután elhúzott a barátnõm, beleástam magam egy kicsit az ilyen kapcsolati témákba. Nem elméletben, hanem sokat beszélgettem róla lányokkal, nõkkel. Élõben és levélben (e-mail, msn, stb.).
Aztán egyre több lánytól hallottam azt, hogy nem reménykednek már. Legalábbis ezt mondták.
Namost az meglehet, hogy én csupa csalódott nõvel futottam össze. De lehet, hogy pont ez a jó hozzáállás, hogy nem szabad reménykedni és élni kell a mának, a pillanatnak, mert csak az létezik.
De ez nagyon furcsa, mert ha megyek egy randira, kell az a jólesõ izgalom, hiszen ha az nem lenne, akkor minek mennék?
Márpedig ez pontosan a reménnyel és az újjal van kapcsolatban.

Visszatérve az önzõségre, önzetlenségre.
Eleve minden kapcsolat úgy kezdõdik, hogy remél/vár vki vmit a másiktól. Akár egy érzést, mondjuk a szerelmet, de lehet hogy biztonságot, vagy akármit. Sokféle ember, sokfélét várhat.
Csak attól függetlenül, hogy a kapcsolat elején a saját javát akarta vki, ez megváltozhat idõközben.
Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ami önzetlenül indult, abból önzõség lesz. Blõd példa: szegény vagyok, párom is szegény, szeretjük egymást, önzetlenül. Nyerek a lottón. Nagyon sokat. Párom megváltozhat, már nem biztos, hogy magamért szeret. Hanem mondjuk a maldív-szigeteki 1 hónapos nyaralásért, a kacsalábon forgó házért stb.

Off Írhatsz. Csak egyszerûen, normálban úgy ahogy én is írtam. On

A taktikázáshoz mit szóltok? Kell egy kapcsolatba?
Általában a nõk alkalmazzák.
salsoul
Okés. Persze hogy nem elképzelhetetlen.

Csak ahol a magam javát keresem nincs önzetlenség.
És ezt általában mondom, mint véleményemet és nem mint a te kapcsolatod krtikáját.

OFF
Válaszolhatok a prividre priviben vagy még le vagyok tiltva és inkább kussoljak, választ nem vársz?
ON
Az egy másik topic ugyanitt a Fiúk, lányok, kapcsolatokban.
Oda is szoktam írni <#smile>

Ne is add fel, mert nagyon váratlanul beüthet a mennykõ. Olyan helyekrõl, ahonnan nem is gondolnád.
Csak el ne szalaszd! Erre kéne edzeni valahogy, hogy hirtelen helyzetekben hogy kéne reagálni! Na ez tuti, hogy kapós lenne, mondjuk tanfolyam formájában.

Gyakorlati oktatás is kéne, mert úgy lenne csak az igazi. Mondjuk udvariasságot is kéne tanítani. Mikor van az az eset pld., amikor NEM engedjük elõre a nõt, meg ilyenek.
De miért nem tudod elképzelni, hogy 2 ember önzetlenül szeresse egymást?
Ezt nem értem.

Én több évig szerettem vkit és õ több évig szeretett engem! Önzetlenül.
gercse
pontosan ahogy mondod, jobban nem is írhattam volna le 😊
és annak ellenére, hogy teljesen egyetértek abban, hogy a férfinek kell kezdeményezni...hogyismondjam 😄
önbizalomban szenvedek ám hiányt rendesen..., de nem adom fel 😉

salsoul
Ha a magam javára van párom akkor az már kihasználás/felhasználás és átverés - teszem hozzá: szerintem.
salsoul
Nem, mert a fogamzásgátlóban amit a nõk kipisilnek nem férfi (tesztoszteron) hormon van hanem nõi (ösztrogén).

A kis adag meg homeopátisan csak még jobban hat.
Amúgy meg már kb tökmindegy' mert már elég nagy adag van vizekben.
De nem is azt akartam mondani, hogy a szerelem a saját maga javára szól.
Csak így indul, hogy tudja az ember, milyet szeretne találni.
Az is meglehet, teljesen másféle lányt talál mint amilyet keres és mégis szerelmes lesz.
Ami kihasználásos, ott nem szerelem van, hanem valami nagyon más dolog. Annak a részérõl, aki kihasznál.
De ezt is fel lehet ismerni, ha elszáll a köd. Akkor van baj, ha ez nem történik meg idõben.
Olyankor szokott az történni, hogy hazamegy az egyik és üres a lakás, mert vitte a cumót a másik, a kocsit eladta, a lakást meghirdette.
Nem inkább a sok-sok fogamzásgátlótól lesznek férfiak a nõk?

De ez se igaz már teljesen. Ugyanis a legújabb készítményekben, alig van hormon. Annyi max. amennyi kell. Nem úgy mint régen, hogy beszedett valaki pár dobozzal egy évben és kövéredett mint a hízó disznó.
Sokkal lightosabbak már a mostani fogamzásgátló tabletták.

#3504-re: Gercse, de ha rádnyomulna egy nõ, tuti meglenne róla a véleményed nem? Nem mondom, hogy ez késõbb, ha tényleg megismered, nem változna meg, de az elején, mikor megszólít/leszólít, mittudomén egyértelmû jeleket ad vagy akármi, akkor ahogy te is mondod, furcsa lenne neked. Ez a "furcsa" nemcsak azt jelenti, hogy szokatlan, hanem azt is, hogy te is úgy gondolod, a férfinak kell kezdeményeznie.
Mert úgy van jól.
Azért férfi.
salsoul
Én a magam részemrõl nem pártolom az önzõ szeretetet, azt amikor valaki a saját maga javára szeret engem. Ez inkább undorítõ biznisz, kihasználás.
Akkor is ha a másik is így gondolkodik - akkor kétirányú.

Más:
Egy korrupt bíroság szerinted elítélné magát?
salsoul
Asszem' Csernus mondta - teljesen jogosan - hogy a mai világban már nem igazán nõk és férfiak vannak, hanem nõnemû és hímnemû egyedek.
Ez azért erõs sarkítás. Nem is állja meg a helyét szerintem.

Alapból én azért keresek rendes lányt, mert magamat is rendesnek tartom. Tudom, hogy milyen lány illik hozzám.
Annyi önzés talán van benne, hogy nem akarok szenvedni a hozzám nem illõ, azaz nekem nem rendes lányokkal. Mindenki így van ezzel, nemcsak én.

De az miért lenne önzés, ha ezzel továbbviszem a társadalom szekerét?

Az miért egoizmus, ha keresem a nekem valót? Adjam fel, öljem meg magam? Dehogy teszem. Addig keresem, amíg meg nem találom.

Az egy más kérdés, hogy igaz az állításod utolsó elõti sora, hogy mindenki a maga javát keresi. Igen, de én nem is szégyellem, sõt nem is értem mi szégyellnivaló van benne, ha ezt a párkeresésre is értelmezzük?
A "magam java" az a lány, aki nekem megfelelõ. És pont.
salsoul
Hát én nem akarok nõ lenni, hiába érzed úgy <#nevetes1>

Egyébként inkább nemtelenség szaga van a dolgoknak.

Biológiai tekintetben a sok-sok fogamzásgátlótól lesznek nõk a férfiak... szép lassan.
És azért simán baszarna a férfiak nagy része a szülsétõl...
gercse
Hát ahogy nézelõdöm én is a világban, ez tényleg idáig fajult, de azért vannak kivételek, és vannak konzervatívabb emberek is, hála a jó égnek...

Mondjuk én most személy szerint nem bánnám, ha rámnyomulna egy nõ 😄
De ki tudja lehet visszautasítanám, mert furcsa lenne 😊

Pedig igenis jó némely tekintetben konzervatívnak lenni. A normális lányok is értékelik. (Nem a túl fiatalokra gondolok)
Ott van a férfi-nõi szerep. Hiába volt itt ez a nagy emancipálódás meg akármi, egy nõbõl nem lesz férfi sosem!
Max. ha átoperálják <#levele>

Pedig most az megy - és személyesen is tapasztalom - hogy a nõk férfiak, a férfiak meg nõk akarnak lenni. Úgy akarnak viselkedni.
Ezt tessék elfelejteni!
Nem erre alkotta meg a természet az embert. A férfi legyen férfi, a nõ meg nõ. Minden tekintetben.

Lassan már ott tartunk, erõs túlzással, hogy a férfi hordja ki a gyereket.
Vagy a másik véglet, hogy lassan férfi se kell a nõnek ahhoz, hogy fennmaradjon az emberiség ..
Valahogy nekem nem tetszik egyik jövõkép sem. Nyugtassatok meg, ugye nem vagyok egyedül ezzel?