22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • VRSDM
    clio, te mindenhol úgy osztod az észt mintha te lennél nostradamus :D közbe közöd sincsen semmihez.
  • Lirion
    Ne fáradj, ők nem látnak tovább a hülyeségeiknél. Főleg salsoul, aki csak könyvekből szerzett ismeretek az emberi kapcsolatokról.
  • salsoul
    Ha magadat nem ismered a nőket hogy ismernéd?
    A férfinak is lehet 2-3-szor vagy még többször egyre intenzívebb nem csak péniszre hanem egész testre kiterjedő orgazmusa és az egész szeretkezést több órára is elnyújthatják. Mindössze annyit kell tenni a férfinak, hogy megismeri saját maga szexualitását, különválasztja az orgazmust az ejakulációtól sat. A keletik és az egyiptomiak is leírták ennek módját, gyakorlatát.

A nőnek az erogén zónái az egész testén vannak - az egész teste van mindenre teremtve. És nem csak egy helyen. Nem lehet egy szervre leredukálni mindent, még a férfinél sem.

Valamint majd kérdezd meg a nőidet a kalandjaid után, hogy boldogok-e, van-e teljesség érzetük, vagy (biológiai) orgazmus, szabad szexualitás ide vagy oda mégis valami frusztráló ürességet, kielégületlenséget éreznek amit nem igazán tudnak szavakba önteni.

Senki sem a szex elfojtásáról beszél, hanem annak helyére tételéről.
    Sem a nagy keresztény vallásos időkben, sem a mai nagy felszabadultságban nem tudták még a helyére tenni.
    Csak cseberből vederbe estek.

És: Lirion beszélj kérlek arról, hogy hány nőt és meddig sikerült megtartanod. És amikor vége lett, miért lett. ;)
  • Rundstedt17
    de miért gondolod úgy hogy minden nő egy szent és csak komoly kapcsolatban tudnak gondolkozni?

nem veszek komolyan egyet sem,ahhoz nagyon különlegesnek kellene lennie:D
  • clio1616v
    Komolytalan is az egész amit műveltek...

Mit csinál akkor? Elkezd beszélgetni a csajjal és odanyögi neki első körben, hogy csak tapasztalatszerzés miatt beszélgetek ám veled.. de viselkedj úgy mintha komoly kapcsolatot akarnék tőled?

Esetleg nem mondja el neki és a csaj meg had élje bele magát, hogy kapcsolat lesz?

És akkor itt óbégat hogy a társadalom így nevel meg úgy... :)

Egy rendes lánynak szerinted az kell hogy tesztelgessenek az őszinte érzelmeivel?

Igen el vagytok tévedve...
    Tudod mi lenne a legjobb neked, ha egy csajt komolyan vennél és ő meg hülyítene téged, na akkor lehet elgondolkoznál magadon... addig úgyse..

• Rundstedt17
    nem írta hogy komolyt keresett volna....
  • clio1616v
    Persze mert olyannyira ellenállhatatlan vagy... ezen ne csodálkozz, hisz nagyon sok tapasztalatot szereztél már...

Végülis az a lényeg, hogy beszélj velük a szexről... nagyon élvezetes lehet 5 perc után..

Az, hogy nem küldenek el, az nem a te nem bunkóságodat jelzi, hanem az övékét ;)
    éted?

De ha esetleg tévednék, és minden ilyen 5 perces randi után komoly kapcsolat született, akkor elnézésedet kérem a cinizmusomért...
  • salsoul
    Lirion beszélj kérlek arról, hogy hány nőt és meddig sikerült megtartanod. És amikor vége lett, miért lett.
  • Lirion
    Nem a szexre, hanem arra, h kit engedsz a labaid koze. Egyebkent ez akkora alszent duma, h szent dolog a szex, foleg egy notol, akinek kulon van egy testresze, ami kizarolag szexualis oromszerzesre szolgal. Annyira eros a nokben a vagyak elfojtasa, amire a tarsadalom neveli oket, hogy meg a net jotekony nevtelensegebol sem merik beismerni, hogy elvezik a szexet, szerelem nelkul, jobban, mint a ferfiak. Bizonyitas: nagyon gyakori, h egy no 2-3-szor tobbszor jut el orgazmusig, mint a ferfi.
    Aztan hogy te elfojtod a bilogiai vagyaidat az mar egyeni szoc problema..
    A masik, h chat kozben gyakran terelem szex fele a beszelgetest, akar mar 5 perc utan es meg senki se kuldott el, h de bunko vagyok, sot. Pedig a profilukban ott van, h nem akarnak rola beszelni meg nem erdekli oket a dolog.
  • salsoul
    pont hogy nem örömszerzésről írt hanem, hogy a fekete mint erotikus, szexuális segédeszköz, tárgy kell neki akivel humánusan nem kell foglalkozni, baszni lehet
  • clio1616v
    Az a baj, hogy te másba akarsz mélyre hatolni, és azt várod hogy teljesen kinyiljon a szerelmed kapuja... sőt be se fogsz menni, ha kinyílik... :)
  • clio1616v
    Ez jó.. másnak örömöt akarsz szerezni, de akit szeretsz annak nem :)))
    Mert nehogy megrontsd...

Ezt ne nagyon hangoztatsd az udvarlásaidnál... bocs de téged nem kívánlak, voszont az utca másik oldalán azt a fekete csajt na azt jól megdugnám helyetted, de ne érts félre attól még szeretlek, csak nem akarok veled szeretkezni mert óvlak még magamtól is..

Tudod mi lesz a válasz?... Elmész a picsába... (de ha nem így van a lányok majd belejavítanak az elképzelésembe...)
  • Molnibalage
    Tiszta Murphy. Ami elromolhat, az el is romlik. Sőt, van kiegészítése is!
    Ami nem még az is.
  • clio1616v
    Ez most komoly?

A jól érzem magam az azt jelenti, hogy olyan környezet vesz körül ami a testemnek átadott ingerek hatására jó érzeteket okoz nekem.. jól érzem magam ha a nap rám süt és érzem, hogy a szemem alig tudom nyitva tartani és a ruhám ahogy felmelegszik átforrósodik és melegíti a bőrömet...

A bolgoság érzése pedig olyan érzés ami akkor jelentkezik, amikor nem hatnak már rád az azt kiváltó ingerek..

Nem kizárt, hogy a kettő együtt jelentkezzen, mert például amikor rádsüt a nap akkor lehet hogy nem vagy boldog.. de ha szerelmes vagy vagy örülsz az életednek közben, hogy milyen jóóó... akkor közben boldog is lehetsz... miközben jól érzed magad..

Természetesen ha jól érzed magad boldogságot is könnyebben érzel, de ha rosszul érzed magad mert például, nagyon hideg van az autóban és vársz a szerelmedre órákon át, hogy megérkezzen akkor is lehetsz boldog...

éted?

Mondjuk nem tudom, de ezt valóban nem tanítják iskolában erre vagy rájössz magadtól, vagy nem...
  • minigirl
    Én összességében nézem. Ha a külső megfog, ok. Megfognak a felszínes dolgok is. Tökjó. De még mindig nincs szikra. (volt már rá példa) És ha nincs szikra, akkor nem fogok mélyebbre menni, mert az egyáltalán nem nekem fog fájni, hanem a másiknak. Nekem pedig még mindig van gerincem. :)
  • minigirl
    A lányok másképp tekintenek a szexre, mint a férfiak. Ha egy lány szeret vkit, akkor a szex is szent dolog lesz vele, mert nekünk nem kell más, nem nézünk másra "úgy", amikor igazán szeretünk.
  • minigirl
    Nem tudom, nálam vagy van, vagy nincs. De ha elsőre van, azt még el lehet rontani.
  • salsoul
    ;)
  • salsoul
    Lirion beszélj kérlek arról, hogy hány nőt és meddig sikerült megtartanod.
  • Lirion
    Vegulis.. normalis ervekkel nem tudsz vitaba szallni, ebben mar nem segit a bemagolt szoveg... igy jar, aki sajat velemenynek hijan van..
  • salsoul
    Ékezetes betűkkel, angol frázisok nélkül a jövőben. Magyarok vagyunk.
    (A Korán olvasásáshoz nem kell hit.)

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1178283819&no=7287]A #7287-et továbbra se feledd.[/URL]
  • Lirion
    Menj innen a fenebe a hulye koranoddal, nem arabok vagyunk, hanem magyarok.
    Nem kell a hitterites..
  • salsoul
    Ezt a kérdést nem lehet így racionálisan megközelíteni. Nem is lehet kicselezni. Nem külsőségekről van szó.
    Ha egy gnómszerű eberben van meg, akkor abban.

Érdeklődési sorrend:
    férfi: testiség → intellektus → érzelem
    nő: érzelem → intellektus → testiség
    (Ez az amiért a nő mindig rosszabbul jön ki egy kalandból...)
  • Fbn Lx
    Rá lehet tapintani valamire, ami nem létezik?
    Egyébként nem biztos, hogy akkor lesz valaki a neked való, ha elsőre megnézed magadnak és a torkodban dobog a szíved.
    elhiszem, vannak bizonyos tényezők, amiket első látásra kiszűrünk.
    1: Ha első látás alapján nem fog meg NAGYON, és nem gondolod úgy, hogy: na én külsőre ezt kerestem. akkor egyáltalán minek randizol vele?
    2: Ha külsőre nagyon bejön, ez adott, és beszélgetsz vele kétszer, az nem árul el szart sem. Talán annyit, hogyha kritikusan hülye, azt kapásból levágod.
    De két ember között nem két randi után nyílik meg a kapu. A szikrát, amit keresel, és kívül már megláttad, lehet, hogy hetekbe, hónapokba telik, mire belül is észreveszed. Időt kell adni másoknak. Úgy akarsz mélyre hatolni, hogy nem hagysz időt a kapunak, hogy kitáruljon feléd.
    Ha most azt mondod, hogy: dehát nincs meg benne az a szikra, ezt én már az első beszélgetések után eldöntöttem, akkor ugorj vissza az 1-es pontra.
  • Fbn Lx
    dehát ez a vita egy marhaság. az emberek különbözőek. szerencsére. Miért is kellene, hogy mindenki ugyanazt keresse, és ugyanazt szeresse?
    és még vitázni azon, hogy erkölcsileg melyik áll feljebb? Az, amelyik által a saját vágyaid beteljesíted - nem feltétlenül a fizikaiakat - a saját életed helyes útja.
    Példának okáért ezzel is pont ellenkezőképp vagyok, mint te, meg még sokan mások.
    Én pl. úgy vagyok vele, hogy a lányt, akit szeretek, nem szívesen "rontom meg". annál feljebb való, a szerelem az én fejemben valami egészen szextől elkülönült dolog. Szexuális téren gyakran jobban vágyok olyanokra, akik számomra idegenek. mert őket nem szeretem, róluk nem gondolom, hogy tiszták és rendesek, róluk inkább jutnak eszembe mocskos dolgok... :}
    ettől függetlenül nem csalnék meg soha senkit, még csak be sem próbálkoznék. ha lehetőségem lenne, valszeg akkor sem használnám ki.
    Én ilyen vagyok. nem mondom, hogy ímmel-ámmal, de akit szeretek, arról nem ez az első gondolatom. és nem a második. :)
  • Fbn Lx
    mi a különbség a jól érzem magam és a boldog vagyok közt?
  • salsoul
    [3. bekezdésben: odafigyel és védelmezi a test >>> figyel oda, védelmezi a testi]
  • salsoul
    Utána néztem ennek a borda dolognak, mert az ember semmit sem söpörhet csak úgy le az asztalról, és mert "sohase fojts vissza, ne hallgass el magad előtt semmit, ami a saját gondolatod ellenében gondolható!"
    És a borda szót illetően félrefordítással állunk szemben, tehát jogos az észrevétel - bár jobban örültem volna ha a félrefordításra hívod fel inkább a figyelmem.
    Helyesen aképpen áll amiként a Koránban is: "megalkotott titeket egyetlen lélekből, s megtette abból az ő párját, hogy megpihenjék nála". Egyből lett a kettő.

Mindazonáltal szimbólumrendszerként (amiként használtam) továbbra is ugyan úgy megállja a helyét.:
    - "A nő olyan, mint egy borda. Ha ki akarod egyenesíteni, akkor eltöröd, és ha örömödet leled benne, akkor úgy teszed, miközben marad benne görbeség." | „Lelketekre kötöm a nőkkel való jó bánásmódot, mert bizony a nő bordából lett teremtve, a borda legfelsőbb része pedig a leggörbébb. Ha ki akarod egyenesíteni, akkor eltöröd, ha békén hagyod, akkor pedig görbe marad. Ezért lelketekre kötöm a nőkkel való jó bánásmódot!"
    - A férfinak azt mondja, hogy a nő a férfi szerves részre (szerve), és a férfinak eképpen kell bánnia vele, gondját kell viselnie, védelmeznie kell, törődnie kell vele. A nőnek pedig azt, hogy a férfi szerves része és függ (ki van szolgáltatva) a férfi gondviselésétől, védelmezésétől, törődésétől (illetve, hogy ezekre van szüksége, hogy nő lehessen). Valamint a bordák a legközelebbi csontok a (példánkban a férfi) szívhez melyek azt (mellkas szerveit) védelmezik - szimbolikusan is.

Ebből leszűrhető, hogy mennyire fontos az, hogy a "bolygók a törvényes pályájukat járják", s az is, hogy ki mennyire odafigyel és védelmezi a test, lelki egészségét annyira fogja majd a barátnőjét/feleségét is. Annál aki pl cigarettázik, iszik ezzel a tüdejét, máját amortizálva, lehet számítani arra, hogy valamilyen egyéb szórakozásért, élvezetért a barátnőjét/feleségét is így fogja feláldozni, tönkretenni.

A születésre felhozott ellenvetéseknek nem sok létjogosultsága van mindaddig amíg a tudomány nem fog tudni saját maga önállóan életet, lelket létrehozni.
    "először porból teremtettünk benneteket, azután egy spermacseppből, majd egy vérrögből, utána egy megformált vagy formátlan húsdarabból, hogy világossá tegyük előttetek a hatalmunkat. És nyugodni hagyjuk az anyaméhben egy megszabott határideig azt, amit akarunk. Majd gyermekként hozunk elő benneteket, hogy aztán felnőtté serdüljetek." (Korán 22:5)
    "És jelek vannak a földön azoknak, akiknek szilárd bizonyosságuk van. Saját magukban jelek vannak, nem látják?" (Korán 51:20-21)
  • salsoul
    Ezt nem lehet racionálisan megközelíteni.
  • salsoul
    A szavaim csak a ruhái annak amit mondok.
    Te nem is látsz a ruhánál többet.
  • salsoul
    Lirion egyébként fókuszálj a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1178283819&no=7287]#7287[/URL]-re. Tenksz.
  • salsoul
    Megfelelő szikra megfelelő táptalajt tud megfelelő lángra lobbantani.

Ha xy hölgyemén szikrája olyan, hogy nem lobbant lángra akkor nem lobbant. És fordítva.

Ki mit nem ért?
  • Lirion
    Teremtett téged a nagy francokat, anyád szenvedett veled a szülőágyon és előtte 9 hónapig, hogy élhess. Anyu és apu sokat keféltek azért, hogy élhess, semmi köze nem volt az egészhez semmilyen felsőbbrendű hatalomnak. Ha pedig megröntgenezteted magad, látni fogod, hogy nem hiányzik egy oldalbordád sem, tehát nincs számodra belőled való nő.

Egyébként is, ekkora egy hímsoviniszta pöcs hozzáállást még nem basztam. Hogy szerinted a nő csak egy db csont a testedből, retardált gondolkodásmód.

"Egyébként a nőknek sem lehet egyszerű rendes férfit találni."
    Jóhogy nem, hisz a világ ilyen impotens puhapöcsökkel van tele, mint te meg clio.

Na jóccakát
  • Molnibalage
    Mi a helyzet akkor mikor közlik veled egyszer azt, hogy van aztán meg, hogy nincs? A széljárástól függ ez? Vagy esetleg némi türelem kéne és nagyobb "minta". --> Több próbálkozás?
  • Lirion
    "minigirl szerintem egy kimondhatatlan, megfogalmazhatatlan, mérhetetlen, megfoghatatlan faktorra, szikrára gondolt, amit az ember csak úgy érez és ez vagy van vkiben vagy nincs"

Óh te szegény tudatlan pára. Az, hogy te balfasz vagy és nem értesz a nőkhöz, nem vonja maga után a következtetést, hogy mások is azok, tehát vagy van vkiben szikra vagy nincs. A szikrához szükséges dolgok a helyükön vannak mindenkiben, csak te olyan pancser vagy, hogy nem tudod, hogyan használd őket. Csak annak az elméletét ismered, hogyan kell a már égő és lángoló tüzet táplálni, de mivel az elmélet szart sem ér gyakorlat nélkül, ezért a nagy Ő-det is el fogod veszteni a bénaságod miatt, mivel még szikrát se tudsz produkálni, nem hogy abból lángot gyújts.
  • clio1616v
    Nekem is kell... aztán mi ketten mégse fogunk...
    De ezt ők - ha a többit nem értették - szintén nem fogják megérteni...
  • salsoul
    #7331:
    Oké. Engem ettől még Isten teremtett a maga képmására, és azt az oldalbordát keresem ami belőlem való. Te ettől még eredeztetheted magadat az állatoktól. Te utóbbi szerint élsz, én meg az előbbi szerint. Te az állatok szokásait követed, én meg hagyomány értékeit.

Egyébként feltennéd rá a fütykösöd, hogy nem létezik? Vagy ennyire nem azért nem vagy biztos benne?

#7332:
    Találhat, az ő dolga. Én nem futok plusz meddő köröket. Nem vagyok sem kapcsolat, sem szex, sem társaság, sem szórakozás függő. Életemet meg tudom tölteni tartalommal, nincs gondom az egyedülléttel. És ameddig a kiválasztott el nem jő, addig dolgozok magamon, és azon, hogy egy családot el tudjak majd tartani egyedül.
    (Ez az el nem jő dolog nem azt jelenti, hogy míg házhoz nem jön, hanem ameddig el nem jön az ideje, mint ahogy a barátságaim ideje is eljött, és ahogy az élet hozta az igaz barátaimat tőlem független.)

Szex és vetközés nélkül is el tudom dönteni, egy szembenézésből, pár szóból, hogy kivel látom esélyét egy olyan kapcsolatnak amit én keresek. Ami meg nem olyan, abba nem megyek bele. Én ilyen természet vagyok.

Egyébként a nőknek sem lehet egyszerű rendes férfit találni. Én a munkámhoz nem találok rendes férfit, akinek szikla szilárd erkölcsi és morális tartása van, és akivel úgy tudok bármikor beszélgetni, dolgozni, hogy a figyelmét nem vonja el pár tejcsárda. Én ha nő lennék nem tudnám elviselni, hogy A férfi mellettem szemmel másokat csöcsörészik, és nem tudok vele úgy beszélni, hogy másik tejcsárdák ne vonnák el a figyelmét...

Ami a szex ellenességet illeti: mondom, hogy nem értettél meg semmit.
    Nincs itt szex ellenesség. Amiről szó van az az, hogy a maga idejében a maga helyén.
    Nem elhamarkodva nem elkapkodva, nem szórakoztató cikké degradálva.

---

Más: egyik ismerősömék most házasodnak, és valami ilyen házasságoktatásra járnak (mert kell), és férj már azt mondta, hogy neki mikor nem jó, mert akkor meccs van a tv-ben...
    A látó szem látja, hogy mi lesz, mi nem lesz ebből...
  • minigirl
    Nem a szexszel van itt a gond, hanem azzal, ha valaki érzelem nélkül csinálja... Nekem akkor is kell hozzá szerelem, ha lehülyéztek érte.
  • minigirl
    Hogyne. A szikrát. :P :)
  • minigirl
    Rátapintottál, pontosan erről van szó! :)