Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Az Ezer Tükör Terme
Hol volt, hol nem volt egyszer egy templom, abban pedig egy terem, melynek minden falát tükrök borították. Történt egyszer, hogy egy kutya eltévedt ebben a templomban, és addig bolyongott, míg végül ebben a teremben találta magát. Ahogy hirtelen megpillantotta ezer tükörképét, morogni és ugatni kezdett vélt ellenfeleire. ám ezek ezerszeresen ugattak és visorogtak vissza rá. Erre az eltévedt eb még dühödtebben reagált, míg végül belepusztult ádáz õrjöngésébe.
Telt múlt az idõ, s egyszer egy másik kutya keveredett az Ezer Tükör Termébe. Õt is körülvette ezer tükörképe, csakhogy ez a kutya boldogan csóválni kezdte a farkát - mire az ezer tükör-eb szintén örömteli farkcsóválásba kezdett. Ez a kutya végül jókedvûen és megerõsödve hagyta el a templomot."
"Mi vajon mit sugárzunk ki magunkból, és mit kapunk vissza...?"
Salsoul: igen, nagy probléma a mai világban, hogy mindenki menekül. Nem merik bevallani maguknak sem, ha valamit elszúrtak. Nem akarnak felelõsök lenni, egyszerûbb mindent a másikra kenni és elfutni. Ahelyett, hogy rendeznék soraikat és átbeszélnék a dolgot. Ezt nem értettem a szüleimben sem 😞
Jacky: hajrá, csak lassan, csak szépen, ahogy a csiga megy a réten 😊 Az a legjobb, amikor szépen, finoman kiismered a másikat, és már vágysz rá, hogy újabb dolgokat adhass és kaphass, aztán elérni azt a pontot, amikor a gát nem bírja tovább, és mindent eláraszt a víz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Remélem bejön. <#vigyor5>#vigyor5>
A türelmetlenség a mostani világból fakad. Gyorsan élni, mindent megtapasztalni, minél elõbb, stb. <#levele>#levele>
Ennek ellenére igyekszem nyugodtan, nem idegeskedve, türelmesen élni, de természetembõl fakadóan nem mindig sikerül.<#nemtudom>#nemtudom>
Ám ugyanakkor a vágy nem fogja tudni fenntartani.
Aztán amint fordul a kocka mindenki menekül.
Nem csak a házasságban, az élet más terén is.
Ha vissza akarod nyerni a házasság jelentõsségét akkor az eredetig le kell ásnod és az eredeti verziót kell rekonstruálnod, alkalmaznod.
Amibõl még nem lett elhagyva (kigyomlálva) ez meg az meg amaz.... csakmert az nem volt túl kellemes .
Csak manapság a házasság is úgy leértékelõdött, hogy hihetetlen. Nagyon sokaknál nem más, mint egy darab papír.
Pedig lenne tartalma... ha mindketten úgy gondolnák!
de hol parkol már a miénk?<#wow3>#wow3>
Jacky: reméljük sikerül megtalálnod álmaid autóját 😊 Aki aztán old timer kategóriában is neked duruzsol 😛
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Nem történt meg. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha velem történik valami nagy bélsár, akkor még nem szabad más nõt is megbélyegeznem az elõzõ viselkedése alapján.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
o_O -,-\'
ezen kívül,meg ha megcsalt...részemrõl akkor mehet is...vissza se nézzen
Egyetértek extrával, ilyenkor a csajjal van gond és nem veled, velünk.
Vannak, akiknek hiába teszel meg mindent, nem érdemlik meg!!
Amúgy meg,ha ilyen a barátnõd, akkor jó nagy szarba nyúltál, mert baromira nem érdemel meg...
Akkor én rossz pasikkal találkoztam...de ma pont olvastam is egy bölcsessléget,ami rám sztem fokozottan igaz:
A sors azt akarja,h sok nem megfelelõ emberrel találkozzak mielõtt megismerem az igazit,h mikor ez megtörténik hálás legyek érte.
Pusztán elméleti síkon: ennyi erõvel mert a barátnõm valaki más farkát vette a szájába, és megdugatta magát, minden nõ egy mocskos rib***? Hiába teszek meg neki mindent, és hiába vagyok érzékeny, hiába hallgatom meg a bánatát, hiába viszem el ide-oda kirándulni, vacsorázni, hiába veszek neki apró meglepetéseket, ajándékokat, nagy ajándékokat, veszem ki a részem a házimunkából, dolgozom szarrá az agyam, teljesítek az ágyban, viszem neki ágyba a kávét, vágok jó pofát a szüleihez, megyek el találkozni a mindenkit csak lefikázni tudó baráti körébe, hiába tartom karban a testem heti 5 edzéssel, hiába emlékszem a jeles dátumokra (évforduló, névnap, szülinap), hiába áldozok fel mindent érte. Mindezért, amit megteszek érte, az a hála, hogy õ egyik nap kefél valakivel, akit aznap este ismert meg. Köszi, rendes dolog. De ezért sem kurváznék le más nõket.
Viszont az tény, hogy vannak jellemvonások, viselkedésbeli normák, amik jellemzõk az egyik nemre, de nem tetszik a másiknak. Vice versa is igaz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Olyankor felmerül az emberben, mit rontott el. Nem fényezte eléggé? Nem becsülte meg?
Mindegy, az élet megy tovább.
Most autószalonokban keresek. <#hehe>#hehe> Csak ott az a baj, túl kikent-kifent autók vannak, a motorjuk meg köhög! <#ravasz1>#ravasz1>
De ha eccer megtalálom a nekem való autót, tuti nem engedem el! <#nevetes1>#nevetes1>
Sõt, lányt se dobtam soha!
Már csak meg kéne találni azt a dízelt, amelyik hálás a törõdésért. <#smile>#smile>
Én egy nyugisabb dízel tulajdonosa vagyok. A kasztni kifejezetten tetszett, amikor megláttam, alapjáraton is nagyon szépen duruzsolt a motor. De néha oda kell lépni neki, mert akkor is elemében érzi magát. Nagyon hálás, pláne, mert sokat foglalkozom vele, mindig megmérem az olajszintet, finom gázolajat adok neki, és néha le is mosom. Ezek miatt még sosem hagyott cserben, és azok a finom bõrülések, ülésfûtéssel. Imádom 😄😄😄
Solsoul: vagy tenger, vagy tó 😊 De nagyon is igaz, amit mondtál 😄
Fontos a kasztni. Azért nem mindegy, milyen érzéssel ülök bele minden reggel. Persze a jó motor a lényeg, de az extrák, meg az optikai tuning nem feltétlenül jelentenek hátrányt, ha el kell passzolni.
Amúgy meg ki mire szavaz? Benzines vagy dízel? Én nem szeretem a túlpörgõ benzineseket, ezért inkább a nyugisabb dízelre szavazok. Bár az is lehet ugyanolyan vad.
o_O -,-\'
Úgyhogy egy kicsit alább azokkal az elvárásokkal!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
csak ezt sokan nem képesek felfogni agyilag
Az a baj sok lánnyal (nagy respect a kivételeknek), hogy hajtanak a bunkó pasikra, és amikor hoppon lesznek, akkor még mindig azért sírnak, aki elbánt velük. Tudom, hogy megcsalt, megvert, megalázott mindenki elõtt, de tudom, hogy szeret. Na például ilyenek. Aztán, aki meg tényleg kíváncsi rá, az futhatja a maratont. Persze felemelõ érzés, amikor végre sikerül átszakítani a célszalagot és tiéd a gyõzelem, elnyered a bizalmát és teljesen át tudja magát adni az érzelmeinek.
kocsisgabor: nehogy összeállj evvel a lánnyal, azt sem tudja mit akar. Egy ilyen kapcsolatban te semmit sem nyernél, keress valaki olyat, aki tisztában van avval, hogy mit szeretne egy kapcsolattól, ha egyáltalán akar kapcsolatot. Hidd el, ebbõl nem kerülnél ki jól.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem elég legyõzni az ismeretlenséget, még ezen is át kell hatolni. Tisztára mintha még egy akadály lenne.
Soul: A fórumoknak igazából sok értelme van, rengeteg embert, véleményt ismerhetsz meg, amit egyébként nem.
Végülis, ha azt nézzük értelme lehet, ha tovább próbálkozik a csajnál de elõfordulhat hogy csak saját magát szivatja meg vele. Még ha így is van, tapasztalatszerzésnek akkor is jó 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Mivel õ is azt mondta, hogy ha egy fiú többet akar tõle barátságnál, egybõl lelép.
Tehát akkor olyan pasi kell neki, aki lesz@rja.
Ez egy hülye kis pics@.
Majd talán késõbb megváltozik.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
a forumoknak van 1általán értelme?
mármint ugy értem, hogy:
van ugye a nõi honlapoknak forumjuk (nem irok konkrét pl.-t, mert az reklámak minõsülne)
olvastam azokon jopár hsz-t, és azoknak van értelmük, mert ott konkrét kérdésekre konkrét válaszokat adnak... még a pasiknak se ártana néha azokat olvasni...
aztán vannak a pasis forumok (pl.-ket szintén nem irnék, mert reklámnak minõsülne), ott is konkrét kérdések vannak, és konkrét válaszok, és a csajoknak / nõknek se ártana néha azokat olvasni...
de most, h visszaolvastam jopár hsz-t, felmerül bennem a kérdés:
van 1általán értelme ide irogatni, ha úgyse érdekli a skacokat a csajok véleménye, a csajok meg tesznek nagy ivben a skacokra, és csak saját magukkal törödnek???
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
http://goo.gl/gd6Zi5