22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    És neked volt az elmúlt három hónapos múltadban?
  • salsoul
    Azon gondolkodtam, hogy azért nem népszerű a szívvel lélekkel odaadással verzió mert az emberek képtelenek rá.
    Csak ez elemi ösztöni szintig jutnak el mindenben, illetva csak az hajtja őket.
  • Fbn Lx
    vagy azt tartjátok boldogságnak, ha valaki elégedett az életével?
    egy módosult tudatállapotú drogos is elégedett az életével éppen, mivelhogy csak az egyén tudata határozza meg, ezért az ő szemszögéből jelenleg létező a boldogság, tehát el kell fogadnunk, hogy ő boldog.
  • Fbn Lx
    ha olyan szarul érzem magam hogy nem lehetnék akár szimplán boldog is, akkor az egyórás felvidításra sem mondom azt, hogy jól éreztem magam, max azt, hogy enyhült a bánatom, vagy hogy jobb volt egy órára.
    csak akkor érzem jól magam, ha boldog vagyok :)
    gyakorlatilag a drogos is kurvajól érzi magát, ha éppen belövi magát, dehát kik vagyunk mi, hogy megmondjuk, hogy az nem boldogság, hanem csak öröm?
    Létezik egy konkrét időkorlát, amit átlépve boldogság, az annál rövidebb meg még öröm?
  • Rabbit20
    sztem nem ^^ ha szarul érzed magad és valaki felvidít 1 órára, akk utána azt mondod h boldog voltam v hogy jól éreztem magam? :)
  • Fbn Lx
    akkor lényegében úgy gondolod, hogy az örömöt és a boldogságot az adott érzés tartóssága különbözteti meg egymástól?

én ha boldog vagyok akkor jól érzem magam, és ha jól érzem magam, akkor boldog vagyok.
    Szerintem csak két különböző szó ugyanarra az állapotra.
  • Fbn Lx
    a szeretkezésből kiemelsz egy általad létrehozott szeletet, ezt elkeríted, és a baszás szót adod neki. ez eddig nem külön tortaszelet volt.
    ennyit csinálsz. és ez felesleges.
    ez olyan, mintha a fagyinyalást elválasztanám önmagától és létrehoznám a qwertzui-t, ami ugyanolyan fagyinyalás, csak mosoly nélkül :|
    bullshit.
  • Lirion
    Keresgélj csak, ezt úgyse találod meg semmilyen pdf-ben vagy könyvben. clio sem érti, tehát neki sem volt még valóban komoly kapcsolata.
  • Fbn Lx
    jobban ismerem én őt, és ő engem, mint bárki mást. és annyira kinyílt a kapu, amennyire soha másnak nem. és talán nem is fog már?
  • Fbn Lx
    Nem érted. akit szeretek, annak örömet akarok szerezni, de ennek ellenére ő tisztább annál, mint hogy alapjáraton dugni akarjam.
    Azt az állati ösztönt, hogy én dugni akarok, egy jó fenék, formás derék és szép arc jobban kiváltja belőlem, annak ellenére, hogy az illetőt megismerni sem akarom.
  • salsoul
  • clio1616v
    Igen átbaszások, ha a te példádat követjük...
  • clio1616v
    Szerelem és szex akkor és csak akkor..
  • salsoul
    csak azért kérdem Lirion azt amit a #7438-ban, mert >>> ennek a hozzászólásnak az utolsó bekezdésének <<< a fényében, te is csak könyvekből fecsegsz - bizony
  • Dick Riddick
    Az a kérdés, ha ennyire lekicsinylik azt a fajta szexet amiről én beszélek, mennyire lehetnek megértőek, empatikusak a saját kapcsolataikban?
    Már másoknál is megfigyeltem hogy egyenesen sértésnek veszik ha azt állítom hogy a szexuális életem van olyan jó mint az övék. Pedig nem bántó szándékkal mondtam.
  • salsoul
    az ismerkedes.com-ra kell felcsatangolnom, vagy melyik pdf-ben van?
  • Lirion
    Egy alakuló kapcsolatban van szeretkezés, egy több éves kapcsolatban pedig már orbitális baszások vannak. De ezt nem fejtem ki neked, próbáld meg a féltve őrzött könyveidből megfejteni ennek jelentését. :P
  • Dick Riddick
    Nem hiszem hogy kellene.
  • salsoul
    Inkább igyál bróm teát
  • SuperCharger
    EZZEL VAN ITT A BAJ! Mindenki általánosít. Az utóbbi százötven hozzászólás errõl szólt, ha nem vettétek volna észre:
    - Szex!
    - Nem szex! Szerelem!
    - Nem szerelem! Szex!
    - Nem szex! Szerelem!
    - Nem szerelem! Szex!
    - Nem szex! Szerelem!
    .......

Az egyik így gondolja, a másik meg úgy, és egyik sem képes elfogadni, hogy létezhet a sajátján kívül más vélemény, más gondolkodásmód, csak úgy, hogyha az alsóbbrendű, és egy nagy hülyeség.
    Ez a két hozzáállás megvan nõi és férfi oldalon is! Nõk között is van akinek csak az kell, hogy kotorásszanak a lábai között, mert csak a hormonjai meg az öszöteni hajtják. Hát hadd legyenek Lirioné! Akik meg sors, meg isteni közbenjárás hatására létrejött kapcsolatra, mély érzelmekre vágynak, azok közül majd sal talál egyet! Ennyi!

Minek akarjátok meghittéríteni egymást?
  • Dick Riddick
    Nem tudom miért szúrja ennyire a szemed ha valaki olyan lánnyal szexel akivel nincs nagyon-nagyon mély lelki kapcsolata. Tudod b*szásnak azt hívják amikor addig húzogatja valaki a nőben amíg el nem megy, utána meg tesz rá egy nagyot.
    Barátnővel szeretkezel, egy idegen csajjal pedig csak b*szol? Na ne viccelj.
    Éppen ezért írtam hogy más ez a két fajta szex, egy hosszú távú megértő partnerrel és egy úgymond "kevésbé régivel". Egyik sem jobb és egyik sem rosszabb a másiknál.
  • salsoul
    Nyilván nem ugyan az a szeretkezés és a baszás. És melyik nem szeretkezés?
  • Dick Riddick
    A kettő azért nem ugyanaz.
    Te kizárólag a magad és néhány barátod nevében beszélhetsz.
  • salsoul
    De! Ennyire általánosítok.
    Aranyból is a 24 karátos az arany.
  • Dick Riddick
    Ennyire ne általánosíts. Nem ugyanaz az érzés, nem ugyanaz a téma. Ez a kétféle szex teljesen másról szól. És az egyik nem jobb a másiknál. Csak más.
  • salsoul
    És mit vár el tőlük válaszként erre a kérdésre?
  • Lirion
    Jaj, hát ennyit olvastál és még mindig nem tudod, hogy a nők azt fogják egy ilyen kérdésre válaszolni, amit a társadalom elvár tőlük?
  • salsoul
    Megkérdeztem nőket, hogy látják.
    És úgy látják. De te is érdeklődhetsz a partnernőidnél, vagy csak szimplán akár milyen nőknél.

Minigirl-t esetleg megkérdezhetjük, hogy ő hogy látja ezt a kérdést, ő hogy érzi, ha kíván róla őszintén nyilatkozni.
  • clio1616v
    Lirion Gye-re-kes vagy.. :)

Ez a fajta visszaválaszolgatás még ovodában elmegy...
  • Lirion
    Most miért írtad le, hogy nálad hogyan zajlik a szex vége? Senkit nem érdekel, hogy te 2 perc alatt elmész..:)
  • Lirion
    Ez tapasztalat? Mert ha nem, akkor inkább ne szállj ezzel vitába, ugyanis nincs mire alapoznod a megállapításaidat.
  • clio1616v
    lehet hogy szándékosan hibázok...

lehet te olyan jónak hiszed magad az ágyban, jól érzed magad biztos..

ja és jó lenne megkérdezni a partnereidet bár szex után érdekesen hangzik, de te neked ez szinte kötelező kérdés... :) Hogy: Baby ugye milyen jó volt? :)))))

A csaj meg gondolja magában.(ja neked biztos mert 2 perc alatt el is mentél...)

• salsoul
    elfojtanak
  • salsoul
    Csak nincs jó szex szerelem és lelki kapcsolat nélkül. Ezt kimutatták. A szerelem és a lelki kapcsolat a legjobb afrodiziákum.

Mondom, kérdezd meg a jó szex után a partnereidet hogy nem éreznek e mégis valami megfoghatatlan űrt az orgazmus után, amit aztán elfolytanak.
  • salsoul
    ebben az olvasatban igazad van
  • Lirion
    Azért fekszenek le, mert vágynak a jó szexre, mint ahogy minden NORMÁLIS ember. Ti nem vagytok azok, ennél fogva érdemi vitapartnerek sem vagytok.

Egyébként figyelj oda a helyesírásra mr. grammarnáci, mert megint hibáztál.. Biztos a frusztráltság teszi, hogy nem tudsz már normálisan ellenérveket felsorakoztatni.
  • clio1616v
    Igen.. és akkor ez hogyan összeegyeztethető azzal, hogy ő mind a hármat akarja?

Csak majd kíváncsi leszek mit szól, ha a felesége otthagyja esténként mert ő is szabad szexre vágyik és esetleg nem pont vele... :)
  • clio1616v
    5 perc chat és a lány a tiéd... lehetne az oknyomozó új topik címe..

mintha korábban arra hívtad volna fel a figyelmet, hogy milyen fontos az hogy külsőre hogy néz ki valaki..
  • ba32107
    Ennyi egót se gyakran látni egy helyen, mint ebben a topikban
  • salsoul
    ő azt írta hogy NEM CSAK TŐLE függ