Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha beteg vagyok, fáradt, vagy ilyesmi, szeretem, ha babusgatnak, de szeretek esténként odabújni a barátomhoz, mert az olyan meghitt. 😊 Szeretem, ha foglalkozik velem, meghallgat, mert akkor érzem igazán, hogy szeret. 😊
A mostani barátommal még csak 3 hete vagyok együtt, még egyszer sem mondta, hogy szeret, viszont amennyit törõdünk egymással, abból érzem, hogy szeret. A legfontosabb, amit kapok tõle: rengeteg beszélgetés. Ez nekem nagyon fontos, és az eddigi fiúim meglehetõsen kevés százaléka tudta nekem ezt az egyszerû dolgot megadni. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ezt csak az olyan lányok tartják túlzásnak, akik vagy nem szeretnek téged vagy nem igénylik a nagy érzelmeket.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ha nem érzem a szeretetet, akkor egy aranykalitkából is úgy kilépek, mint a sicc.
Sok férfi azt hiszi, hogy ha szórakozik a lánnyal, az minél inkább kötõdni fog hozzá!
Hát nagy tévedés!
Ha egy normális lány nem érzi azt, hogy szeretik, akkor másnál fogja keresni, mert ez élteti az embert, hogy érezze a szerelmet.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Sok srác azt hiszi, hogy a lányokat anyagi ráfordítással meg lehet tartani, pedig nem. Vehettek a lánynak annyi ajándékot, hogy el se férjen a kacatoktól a lakásában, de ha szeretet nem kap, a meglepiktõl függetlenül le fog lépni. Na, persze ilyenkor jönnek azzal a srácok, hogy "csak kiszasznált, csak a pénzem kellett neki" és hasonló baromságok. Pedig sokszor egyáltalán nem errõl van szó.
Sokkal jobban meg tudunk becsülni egy olyan pasit, aki szeretet ad aranyos kütyük helyett. Mert az ilyenbõl kevés van - sajnos.
több kell ennél...és akkor jön #3635 vagyis a pénz
Egy nõ csak akkor szakít és lép félre, ha szeretethiánya van.
Ezt jobb, ha tudjátok.
A szeretetet adni, kimutatni meg szerintem természetes dolog.
Akinek meg nem megy, az ne is keressen társat magának.
(s nem azért, amit felsoroltál, mert abban teljesen egyetértek veled)
Azért mondtam, amit mondtam, mert ezt látom magam körül.
A férfiak nagy többsége baromira el van kényelmesedve!
Azt hiszik, hogy nekik aztán semmilyen áldozatot nem kell hozniuk egy kapcsolatért.
Ezért van ennyi fiú egyedül.
Képtelenek kompromisszumot kötni, csak hajtogatják a saját véleményüket és elgondolásukat, de képtelenek a barátnõjüket megérteni.
Hiába magyarázunk nekik, egyik fülükön be a másikon ki.
Aztán meg sírnak, hogy ritka rendes lányt találni.
Röhej!
Pedig csak oda kellene figyelni a szeretett hölgyre és minden rendben lenne.
Mit várhat el valaki a befektetéséért cserébe?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ugyebár sok pénz csak sok melóval van. Akkor meg szabadidõ kevés --> kevesebb próbálkozás, kisebb siker esélye. Sok próbálkozás --> nagyobb esély, de zsé nincs hozzá. Ördögi kör...
És persze mind emellett még a saját egsziztenciádat is meg kéne valahogy teremteni...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Szerdán taliztam egy csajjal. 26 éves, normális, kissé fiús (értsd: szereti a focit, több fiúbarátja is van, de csak barátok).
Vittem a randira egy szál rózsát, mert szép és illik is.
Megittunk egy-egy italt egy vendéglátóhelyen.
Ez így cirka 2k-ba került nekem.
Másnap érdeklõdõ e-mailemre tájékoztatott, hogy az utánam következõ pasi !!! jobban bejött neki, éljek boldogul bla bla bla.
Ha egy hónapban van 5-6 ilyen randim, az a fizetésemnek már mérhetõ részét teszi ki!
És olyan mintha kidobnám az ablakon 😞
Viszont, ha ugyanezt többször megcsinálja, akkor tedd azt, amit Jacky tanácsol. Érdeklõdj felõle, miegymás. 😊
Ha mégis akar tõled valamit, tiszta nyereség. Ha nem, jobban jársz a fenti verzióval.
Beszélgess el egy kicsit vele. Mi a helyzet nála, érdeklõdj, stb.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
#3622: Hát, igen szoktunk mi is bulizni meg piálgatni, de olyanra még nem volt példa, hogy ne tudjunk magunkról, vagy ne álljunk meg a lábunkon... 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Az ordenáré beszéd sok lánynál alapból jön. Undorító.
Viszont! Amikor vele vagyok, nem is hiányzik (annyira) a cigi, mert jól érzem magam vele, és észre sem veszem, hogy telik az idõ, és még mindig nem gyújtottam rá.
Az ordenáré beszédrõl csak annyit, hogy esetenként velem is megesik, ám nagyon fel kell húzni hozzá. 😊
#3615: Nem tudom, milyen társaságokba jársz, de az én baráti körömben egész más témák vannak. Az is igaz, hogy a legtöbb barátom harcmûvész vagy stréber... 😄
De tudod milyen rossz egy cigizõ lányt csókolni?
Volt barátnõmet/feleségemet leszoktattam róla. Mondjuk csak kocadohányos volt, nem egyikrõl a másikra gyújtó.
Alkohollal is óvatosan kell bánni. Annyi még elmegy, hogy kicsit becsiccsentsen tõle a lány v. fiú, de ha nem bír megállni, hát annál kevés rondább látvány van, mint egy amúgy normális, csinos lány az öledbe hány.
Ez még rímel is!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vagy csak elkezd vkivel "beszélni" ordenáré módon.
Imádom az ilyeneket.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Mert egyszerûbb a könnyebb utat választani.
Pedig ha kitartanának tényleg egymás mellett jóban-rosszban, az csak még inkább megerõsítené a kapcsolatot. Az érzést, hogy számíthatnak egymásra.
Elsõ és legfontosabb elvárásom a partnerem iránt az, hogy számíthassak rá! Megbízhatóság! Ez az ami számít.
Ha ez nincs meg, mit érek azzal, hogy csinos vagy okos?
Nem tudják, hogy milyen felelõsséggel jár egy ilyen kijelentés.
S hogy is tarthatnák hozzá magukat amikor pár apró szokás megváltoztatására is képtelenek, mert alig van akaraterejük.