22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#7453 És neked volt az elmúlt három hónapos múltadban? -
#7452 Azon gondolkodtam, hogy azért nem népszerű a szívvel lélekkel odaadással verzió mert az emberek képtelenek rá.
Csak ez elemi ösztöni szintig jutnak el mindenben, illetva csak az hajtja őket. -
Fbn Lx #7451 vagy azt tartjátok boldogságnak, ha valaki elégedett az életével?
egy módosult tudatállapotú drogos is elégedett az életével éppen, mivelhogy csak az egyén tudata határozza meg, ezért az ő szemszögéből jelenleg létező a boldogság, tehát el kell fogadnunk, hogy ő boldog. -
Fbn Lx #7450 ha olyan szarul érzem magam hogy nem lehetnék akár szimplán boldog is, akkor az egyórás felvidításra sem mondom azt, hogy jól éreztem magam, max azt, hogy enyhült a bánatom, vagy hogy jobb volt egy órára.
csak akkor érzem jól magam, ha boldog vagyok :)
gyakorlatilag a drogos is kurvajól érzi magát, ha éppen belövi magát, dehát kik vagyunk mi, hogy megmondjuk, hogy az nem boldogság, hanem csak öröm?
Létezik egy konkrét időkorlát, amit átlépve boldogság, az annál rövidebb meg még öröm? -
Rabbit20 #7449 sztem nem ^^ ha szarul érzed magad és valaki felvidít 1 órára, akk utána azt mondod h boldog voltam v hogy jól éreztem magam? :) -
Fbn Lx #7448 akkor lényegében úgy gondolod, hogy az örömöt és a boldogságot az adott érzés tartóssága különbözteti meg egymástól?
én ha boldog vagyok akkor jól érzem magam, és ha jól érzem magam, akkor boldog vagyok.
Szerintem csak két különböző szó ugyanarra az állapotra. -
Fbn Lx #7447 a szeretkezésből kiemelsz egy általad létrehozott szeletet, ezt elkeríted, és a baszás szót adod neki. ez eddig nem külön tortaszelet volt.
ennyit csinálsz. és ez felesleges.
ez olyan, mintha a fagyinyalást elválasztanám önmagától és létrehoznám a qwertzui-t, ami ugyanolyan fagyinyalás, csak mosoly nélkül :|
bullshit. -
Lirion #7446 Keresgélj csak, ezt úgyse találod meg semmilyen pdf-ben vagy könyvben. clio sem érti, tehát neki sem volt még valóban komoly kapcsolata. -
Fbn Lx #7445 jobban ismerem én őt, és ő engem, mint bárki mást. és annyira kinyílt a kapu, amennyire soha másnak nem. és talán nem is fog már? -
Fbn Lx #7444 Nem érted. akit szeretek, annak örömet akarok szerezni, de ennek ellenére ő tisztább annál, mint hogy alapjáraton dugni akarjam.
Azt az állati ösztönt, hogy én dugni akarok, egy jó fenék, formás derék és szép arc jobban kiváltja belőlem, annak ellenére, hogy az illetőt megismerni sem akarom.
-
#7443 -
clio1616v #7442 Igen átbaszások, ha a te példádat követjük... -
clio1616v #7441 Szerelem és szex akkor és csak akkor.. -
#7440 csak azért kérdem Lirion azt amit a #7438-ban, mert >>> ennek a hozzászólásnak az utolsó bekezdésének <<< a fényében, te is csak könyvekből fecsegsz - bizony -
#7439 Az a kérdés, ha ennyire lekicsinylik azt a fajta szexet amiről én beszélek, mennyire lehetnek megértőek, empatikusak a saját kapcsolataikban?
Már másoknál is megfigyeltem hogy egyenesen sértésnek veszik ha azt állítom hogy a szexuális életem van olyan jó mint az övék. Pedig nem bántó szándékkal mondtam. -
#7438 az ismerkedes.com-ra kell felcsatangolnom, vagy melyik pdf-ben van? -
Lirion #7437 Egy alakuló kapcsolatban van szeretkezés, egy több éves kapcsolatban pedig már orbitális baszások vannak. De ezt nem fejtem ki neked, próbáld meg a féltve őrzött könyveidből megfejteni ennek jelentését. :P -
#7436 Nem hiszem hogy kellene. -
#7435 Inkább igyál bróm teát -
#7434 EZZEL VAN ITT A BAJ! Mindenki általánosít. Az utóbbi százötven hozzászólás errõl szólt, ha nem vettétek volna észre:
- Szex!
- Nem szex! Szerelem!
- Nem szerelem! Szex!
- Nem szex! Szerelem!
- Nem szerelem! Szex!
- Nem szex! Szerelem!
.......
Az egyik így gondolja, a másik meg úgy, és egyik sem képes elfogadni, hogy létezhet a sajátján kívül más vélemény, más gondolkodásmód, csak úgy, hogyha az alsóbbrendű, és egy nagy hülyeség.
Ez a két hozzáállás megvan nõi és férfi oldalon is! Nõk között is van akinek csak az kell, hogy kotorásszanak a lábai között, mert csak a hormonjai meg az öszöteni hajtják. Hát hadd legyenek Lirioné! Akik meg sors, meg isteni közbenjárás hatására létrejött kapcsolatra, mély érzelmekre vágynak, azok közül majd sal talál egyet! Ennyi!
Minek akarjátok meghittéríteni egymást? -
#7433 Nem tudom miért szúrja ennyire a szemed ha valaki olyan lánnyal szexel akivel nincs nagyon-nagyon mély lelki kapcsolata. Tudod b*szásnak azt hívják amikor addig húzogatja valaki a nőben amíg el nem megy, utána meg tesz rá egy nagyot.
Barátnővel szeretkezel, egy idegen csajjal pedig csak b*szol? Na ne viccelj.
Éppen ezért írtam hogy más ez a két fajta szex, egy hosszú távú megértő partnerrel és egy úgymond "kevésbé régivel". Egyik sem jobb és egyik sem rosszabb a másiknál. -
#7432 Nyilván nem ugyan az a szeretkezés és a baszás. És melyik nem szeretkezés? -
#7431 A kettő azért nem ugyanaz.
Te kizárólag a magad és néhány barátod nevében beszélhetsz. -
#7430 De! Ennyire általánosítok.
Aranyból is a 24 karátos az arany. -
#7429 Ennyire ne általánosíts. Nem ugyanaz az érzés, nem ugyanaz a téma. Ez a kétféle szex teljesen másról szól. És az egyik nem jobb a másiknál. Csak más.
-
#7428 És mit vár el tőlük válaszként erre a kérdésre? -
Lirion #7427 Jaj, hát ennyit olvastál és még mindig nem tudod, hogy a nők azt fogják egy ilyen kérdésre válaszolni, amit a társadalom elvár tőlük? -
#7426 Megkérdeztem nőket, hogy látják.
És úgy látják. De te is érdeklődhetsz a partnernőidnél, vagy csak szimplán akár milyen nőknél.
Minigirl-t esetleg megkérdezhetjük, hogy ő hogy látja ezt a kérdést, ő hogy érzi, ha kíván róla őszintén nyilatkozni. -
clio1616v #7425 Lirion Gye-re-kes vagy.. :)
Ez a fajta visszaválaszolgatás még ovodában elmegy... -
Lirion #7424 Most miért írtad le, hogy nálad hogyan zajlik a szex vége? Senkit nem érdekel, hogy te 2 perc alatt elmész..:) -
Lirion #7423 Ez tapasztalat? Mert ha nem, akkor inkább ne szállj ezzel vitába, ugyanis nincs mire alapoznod a megállapításaidat. -
clio1616v #7422 lehet hogy szándékosan hibázok...
lehet te olyan jónak hiszed magad az ágyban, jól érzed magad biztos..
ja és jó lenne megkérdezni a partnereidet bár szex után érdekesen hangzik, de te neked ez szinte kötelező kérdés... :) Hogy: Baby ugye milyen jó volt? :)))))
A csaj meg gondolja magában.(ja neked biztos mert 2 perc alatt el is mentél...)
-
#7421 elfojtanak -
#7420 Csak nincs jó szex szerelem és lelki kapcsolat nélkül. Ezt kimutatták. A szerelem és a lelki kapcsolat a legjobb afrodiziákum.
Mondom, kérdezd meg a jó szex után a partnereidet hogy nem éreznek e mégis valami megfoghatatlan űrt az orgazmus után, amit aztán elfolytanak. -
#7419 ebben az olvasatban igazad van -
Lirion #7418 Azért fekszenek le, mert vágynak a jó szexre, mint ahogy minden NORMÁLIS ember. Ti nem vagytok azok, ennél fogva érdemi vitapartnerek sem vagytok.
Egyébként figyelj oda a helyesírásra mr. grammarnáci, mert megint hibáztál.. Biztos a frusztráltság teszi, hogy nem tudsz már normálisan ellenérveket felsorakoztatni. -
clio1616v #7417 Igen.. és akkor ez hogyan összeegyeztethető azzal, hogy ő mind a hármat akarja?
Csak majd kíváncsi leszek mit szól, ha a felesége otthagyja esténként mert ő is szabad szexre vágyik és esetleg nem pont vele... :) -
clio1616v #7416 5 perc chat és a lány a tiéd... lehetne az oknyomozó új topik címe..
mintha korábban arra hívtad volna fel a figyelmet, hogy milyen fontos az hogy külsőre hogy néz ki valaki.. -
ba32107 #7415 Ennyi egót se gyakran látni egy helyen, mint ebben a topikban -
#7414 ő azt írta hogy NEM CSAK TŐLE függ