22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #7493 Volt és van is... Az hogy az előző kapcsolatomat az akkori párom nem gondolta annyira komolyan mint én arról nem tehetek, nem tehettem ellene semmit... el kellett fogadnom, hogy ő ilyen hozzáállású... -
clio1616v #7492 Nálam ez úgy van, hogy akibe szerelmes vagyok az váltja ki belőlem, hogy szinte mindig "szeretni" akarom.. ezt érted?
és ha látok is egy bombázót aki szándékosan öltözik úgy ahogy, akkor is csak a Szerelmemre gondolok és kívánom meg..
Lehet velem van a baj, hogy ilyen perverz vagyok és meg sem fordul a fejemben hogy másnak szerezzek örömöt... csak Neki... -
#7491 Itt merül fel az a kérdés, hogy értheti-e egyáltalán két ember ugyan azt a szerelmen mint szón. -
#7490 Szerintem az, hogy voltam-e már nővel szerelmesen, egyszerű mint a faék, igen/nem, ezért nem nagyon van több nézőpont:) A válasz pedig igen, ami ki is derül szerintem az első hozzászólásomból. Mindegy, túl van ragozva, sajnálom, hogy elterelted a szót azzal h visszakérdeztél:)
Nekem jó a szex szerelem nélkül is, a tudósok meg próbálják ki inkább. -
#7489 Ebben látod igazad van.
Szerinted a kérdést illetően ugyan az a fókuszpontunk, illetve egy kérdésen belül ugyan arra keressük a választ? -
#7488 Na ugye, akkor meg sem kellett volna kérdezni:) -
#7487 Igen, kiderült számora a válasz. -
#7486 Látom a szádba kell rágni. Arra válaszolj, hogy kiderült-e számodra a válasz a #7476-os kérdésedre. Ne terelj, eldöntendő kérdés. -
#7485 Igazad lehet... -
#7484 "Ne értetlenkedj" - csak ön után ;) -
#7483 Feltettél egy kérdést, amire a válasz ott van a mondatban. Ne értetlenkedj. -
debussy #7482 Ha már túl sok a "többség" körülöttem, akkor én a komolyabb dallamokban és egy kis Boris Vianban mindig megtalálom a helyem. Szerintem jobban jársz, ha te is így teszel. -
#7481 Hogy másképpen jó, mert MÁS.
Csak nem biztos, hogy az a más itt a téma.
Az arany egyféleképpen arany. -
#7480 Én világítottam arra, hogy milyen alacsony lovon ülsz. -
#7479 Tudom, hogy nem itt van és igazad van.
És nem is biztos, hogy én azért írok ide, hogy velük bármire is jussak.
Lehet, hogy reakciókat, és a rekaciók mozgatórugóit vizsgálom egy értekezéshez. -
ba32107 #7478 Csak arra próbáltam rávilágítani, milyen iszonyatosan magas lovon ülsz -
#7477 Olvasd már el az utolsó mondatot, és áruld el mit sikerült belőle leszűrni. -
#7476 "Ezt szabad úgy érteni, hogy Te még nem szexeltél" szerelemmel, lélekkel, odaadással? -
#7475 "Nem értem, mire célzol" - pont erre -
debussy #7474 Az a gond, hogy a kérdés "helyes" megítélését a többség fogja meghozni. Aki nincs benne a többségben, arra bizony nehéz élet vár.
Ha nem eszed azt, amit kell, nem olyan lány tetszik, amit megszabtak, nem olyan a cipőd, kocsid, nyaralásod, akkor bizony megkapjuk a fekete bárány kitüntetést.
Egyetlen eszközünk, hogy legalább a saját körünkre hathatunk, és ezáltal kicsit talán a mindenségre is.
Ez a bizonyos kör viszont nem itt van. Hiába magyarázod, ha egyszer nem értik... -
ba32107 #7473 Nem értem, mire célzol
(azért itt látszik, hogy te mennyivel magasabb szinten mozogsz és gondolkodsz, mint az átlagember ..) -
#7472 Ezt szabad úgy érteni, hogy Te még nem szexeltél szerelem nélkül, hogy ezt is csak kimutatásokból tudod?:) Szerelmes meg nem voltál mert nem érdekelnek a lányok ugye....:)Nekem bizony jó szerelem nélkül is, akármit is olvastál. Máshogy jó, mint szerelemmel. -
#7471 Szóval a kérdés az, hogy milyen emberiség marad fenn.
Sodoma és gomora bagatell volt ahhoz képest ami ma a világban megy...
Az özönvíz kisebb dolgokért zúdult az emberiség nyakába... -
#7470 Ámen. -
#7469 "sematikusan nézzük, az előbbi a emberiség fönnmaradását szolgálja (bocs)"
A hülyék paradicsoma (Idiocracy) c. film jut az eszembe...
Így fog győzedelmeskedni a mennyiségi ember a minőségi ember felett. Bocs.
#7467:
Vajon Kossuth és vasút között van arany középút? -
#7468 És ennyit a szabad akartról ;)
Ha te nem leszel a magad ura, más lesz a te urad.
És senki sem annyira reménytelenül más ura, mint aki azt hiszi, hogy bizony ő a maga ura.
Jóllakottan elmész egy pékség mellet, és megérzed a friss sütemény illatokat és máris rádtör az ehetnék.
Vajon azért, mert éhes vagy és tényleg enned kell?
Nem érzed majd később, hogy mégsem kellett volna enned belőle, és főleg nem annyit amennyit betömtél?
"Miként a szolgák az uraiknak, úgy engedelmeskednek a hitvány emberek a vágyaiknak."
Én ezzel zárok. -
ba32107 #7467 Hálistennek én középen helyezkedem el. Mindig azt vallottam: arany középút, és eddig bejött :) -
debussy #7466 Ez tényleg olyan dolog, hogy nincs jó és rossz válasz.
Először is vannak olyan nők, akik a Lirion-félékre, vannak akik a Salsoul-félékre buknak.
Mindkét típusú embernek megvan az előnye. Ha nagyon sematikusan nézzük, az előbbi a emberiség fönnmaradását szolgálja (bocs), az utóbbi pedig az értelem kibontakozását.
Ezzel nem akartam egyikőtöket sem megbántani, persze azért nekem is megvan a véleményem, de a lényeg, hogy itt tényleg nem lehet kinyilatkoztatni a "Megoldást".
Szerintem inkább örüljetek, hogy nem jelentetek egymásnak konkurenciát :)
Lirion neked külön még valami:
Egyszerűen nem érted, hogy Salsoul miről beszél. Mindent félremagyaráztál. -
#7465 Ez nem általánosítás, hanem tény. Jobban befolyásolják ezek az ösztönök az életünket mint bármilyen más hatás. De ez nem baj, mindenkinek megvan a józan esze hogy kordában tudja tartani (valamennyire).
Van egy jó mondás, amihez általában tartom magam: "Mindig a f*sz megfelelő oldalán legyél!". :)
Na ennyi, részemről a téma lezárva. -
#7464 Azért bezárni kár volna, elhangzott már pár hasznos gondolat, és érdekes nézet (bár egyik sem a Kefélõgéptõl vagy a Könyvmolytól). Csak annyi kéne, hogy észrevegyék, mennyire értelmetlen azon vitatkozni, és úgy, ahogy õk csinálják, és mennyire ugyanott tartanak, mint ahol nemtom hány oldallal ezelõtt nekikezdtek.
Én is azt hiszem, hogy sajnos nem fogják abbahagyni. A utolsó szó, ugye. -
#7463 Mondtam én, hogy olyan te sose leszel ;) -
Lirion #7462 Nem valoszinu, h voltal ilyen, akkor pl nem lennel meg szuz..
Ennel fogva en mar nem is lehetek olyan, mint te, aminek pedig szivbol orulok. -
ddddd #7461 ezt a topikot már rég zárni kellett volna -
Fbn Lx #7460 kimondtad a topik végszavait -
#7459 Így van.
De ettől még nem fogják abbahagyni. -
#7458 janem' kössz
Volt idő, amikor én is olyan voltam, mint te most. Ám amilyen én most vagyok, olyan te sose leszel. -
Lirion #7457 Szeretnél te 3 hónaposként ilyen fejlett lenni, mint én. :P Mások ennyi idősen még járni se tudnak haha. -
savior #7456 nem ertem miert rendes lanyt kerestek. dugast akartok vagy rendet? -
#7455 Csak nem általánosít valaki?
Egyébként szög két értelemben is kibújt most a zsákból, és megmutatta természetét.
Hiszed vagy sem, hogy te neked megy-e vagy sem mindegy: vannak kutyák akiket nem a farkuk csóvál, hanem ők csóválják a farkukat. -
#7454 Mint ahogy téged is ez hajt. És minden embert. Nem is lehet másként.
De már megint általánosítasz.