Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://goo.gl/gd6Zi5
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ok, akkor kérdés!
Mi van akkor ha egy lány azt mondja, nem tudja akar-e veled lenni. Biztos hogy nem, nem a válasz, csak nem biztos hogy igen... Ilyenkor mit lehet csinálni?
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
azt hiszem kicsit lassabban haladunk mint az átlag, de ez mindkettõnknek megfelel. Õ is szégyenlõs, ezért nem szól be nekem és én sem piszkálom Õt 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
majd alakul...nem is vártam itt erre megoldást csak kiváncsi voltam mit mondanak mások.
és ki is mondja. ritkán, de nem is igénylem, hogy minden nap elmondja, mert tudom enélkül is.
lassan 9 hónapja vagyunk együtt, úgyhogy nem oltogatás megy, nem azért mondom neki, hogy legyen valami este...
azt tapasztalom, hogy nehéz, de miért?
komolyan gondolom, nem hülyítem, de mégsem megy könnyen.
Jómagam is jobban értékelem egy hölgyben, ha lehet vele beszélgetni... És nem ruhákról, rúzsokról, a haverok életérõl, stb...
Hanem inspiráló, intelligens, kellemes és szellemes beszélgetésbe lehet bonyolódni...
Nem mindenki olyan normális ám, mint te. Ez lenne a jó, ha éreznék a törõdésbõl a szeretetet, de nem, ez sokaknak nem elég, muszáj kimondani, mert azt hiszik, attól biztosan szereti õket a srác. Jó nagy marhaság.
Merthogy ilyen is van.
ezt benkoszabi #3659 -e is alátámasztja 😊
ki tja? lehet, h nemcsak szoba elegyednek, de még házasság is lesz? 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Azért szerintem egy próbát megér felkeresni a lányt, hátha csak rád vár....
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
de abban igazad van, h a rendesek nem ismerik fel 1mást, mer mondjuk félnek az ujabb csalodástol...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Én például rendes lányt,jelentsen ez bármilyen szempontot,nehezen találok.
Ismerek ilyet de õ eleve barátot kersett,és nem kapcsolatot.
A többi meg már foglalt.😞
Persze az is lehet hogy folyton rossz lapot huzok...
De türelmes vagyok és keresek tovább.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM