Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Nyugi, nem minden lány ilyen, csak nálam ez a helyzet. 😊 Viszont azt sem állítom, hogy ezzel egyedül vagyok a világon nõként. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

klart
tulzásba viszel dolgokat az sem jó:I

klart
ezen most elgondolkodtam...

minigirl
Nálam ez pont fordítva van. 😊 Ha túl sokszor mondják, hogy "szeretlek", elkezdek gyanakodni, hogy vajon tényleg úgy van-e, vagy csak azért mondja, mert azt hiszi: ezt akarom hallani... 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Hagyni, hadd gondolja át, akar-e veled lenni.
Sanyix
hát igen 😄DD ismerõs.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Pluskast
Pontosan! Ebben az esetben minden csak felesleges idõpocsékolás. Olyan ez mint pl én úgy 2 hónapja megismerkedtem egy csajjal. Gyönyörû, kedves, inteligens és ami a legfõbb nem nagyképû és teljesen normális. Úgyanúgy vélekedik a dolgokról mint én és csomó mindenben ugyan azt szeretjük. Egyszóval a számora tökéletes NÕ! Egyetlen egy oka van amiért nem pazarlom rá az idõmet. Van pasija..

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

[HUN]FaTaL
Ha már gondolkodnia kell, akkor nem akar, sajnos ez elég egyértelmû. Ez csak idõhúzás szerintem.

http://goo.gl/gd6Zi5

norbre
idõt és helyet hagysz neki hogy eldöntse, és ha úgy érzed idõvel hogy ez neked már hosszúra nyúlik és még akkorsem tud dönteni akkor nem neked kell mérlegelni hogy jó-e ez neked így

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Fantomlovag
Uh, de kihaltunk a témából...

Ok, akkor kérdés!

Mi van akkor ha egy lány azt mondja, nem tudja akar-e veled lenni. Biztos hogy nem, nem a válasz, csak nem biztos hogy igen... Ilyenkor mit lehet csinálni?

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Fantomlovag
Ez olyan romantikus...

Zetorg
oldódik a szégyenlõsség, nincs ezzel baj.
azt hiszem kicsit lassabban haladunk mint az átlag, de ez mindkettõnknek megfelel. Õ is szégyenlõs, ezért nem szól be nekem és én sem piszkálom Õt 😊

Fantomlovag
Hát rám is inkább a pimasz kifejezést szokták használni ilyesmi terén... És ez még a legenyhébb változat...

Molnibalage
Persze ez csak átlag. Volt már magasabb is az arány. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

klart
jó,igen vannak akiknél ez elég nehéz dolog,szerencsére nállam nem,nemvagyok túl szégyenlõs😊

Fantomlovag
Hát nem is tudom... A szégyenlõsség bizonyos intimitási fok után fel szokott oldódni. Persze van akinél elég nehezen.

klart
akkor bizony ez lehet az oka.dehát ezt nemszabad szégyelni.amit érzel,merd kimondani is,és fõként megmutatni 😊

Fantomlovag
Nem... Diszgraphia... De kösz, javítom 😊

klart
sikerült rájönni ez a fontos^^

Zetorg
direkt hiánytik egy "L" az aláírásodból?

Zetorg
nálam az is bezavar, hogy nagyon szégyenlõs vagyok :$
majd alakul...nem is vártam itt erre megoldást csak kiváncsi voltam mit mondanak mások.

Fantomlovag
<#nevetes1>

klart
de😊

Fantomlovag
Tudod én megértem... Régen nekem is nehéz volt kimondni... Aztán rájöttem a dolog nyitjára...

Fantomlovag
Nem ezt mondtam?

klart
értem a dolgot,hát végülis ezt te tudhatod csak,valamit érzel belül ez bizonyos.én a barátnõmnek könnyen kimondom hogy "szeretlek" mert biztos vagyok benne hogy így érzem,komolyan gondolom,és nem félek semmitõl.viszont mondja õ is.és nemcsak mondom persze,ezt mindig bizonyítom is neki,és éreztetem vele,persze mindez kölcsönös,de mégis,olyan jó kimondani is.akár sûrûn akár nem,ez emberfüggõ ki mennyire ad hangot is ennek,én szoktam sûrûn,de emelett mindig éreztetem is.nem csak káprázat.

Zetorg
tudom, hogy szeret 😊
és ki is mondja. ritkán, de nem is igénylem, hogy minden nap elmondja, mert tudom enélkül is.
lassan 9 hónapja vagyunk együtt, úgyhogy nem oltogatás megy, nem azért mondom neki, hogy legyen valami este...

klart
egyszerûen fél valamitõl:-|

Fantomlovag
Mert az ember TUDAT ALATT azt hiszi ezzel elkötelezi magát, megváltozik valami, nagy eget rengetõ dolgok történnek... Fenét... Hangsor...

klart
ez viszont attól is lehet hogy félsz talán hogy viszont kimondja e õ is,vagy hogy mi lesz a reakció erre.cáfold meg ha nem ígyvan

pontosan hiába minden igyekezet,egyetértek.elõbb utóbb úgyis megun.ez van.

Zetorg
igen, arra gondoltam, hogy a párom szemébe...
azt tapasztalom, hogy nehéz, de miért?
komolyan gondolom, nem hülyítem, de mégsem megy könnyen.

klart
nem nehéz kimondani ezt,csak a akkor hogyha nem így érzed.ez ilyen egyszerû,ha nemvagy biztos benne vagy teljesen biztos vagy abban hogy nemszereted

Fantomlovag
Nem kimondani nehéz... A kutyádnak is mondhatod. A nehéz rész, komolyan gondolva, a párod szemébe mondani úgy hogy biztos légy benne el is hiszi...

Fantomlovag
Hát szép is az...
Jómagam is jobban értékelem egy hölgyben, ha lehet vele beszélgetni... És nem ruhákról, rúzsokról, a haverok életérõl, stb...
Hanem inspiráló, intelligens, kellemes és szellemes beszélgetésbe lehet bonyolódni...

Zetorg
miért nehéz kimondani, hogy szeretlek?

kiváncsi vagyok pár véleményre...

De mini, sok lány egyszerûen elvárja, hogy állandóan mondogasd neki: szeretlek, szeretlek, szeretlek...!
Nem mindenki olyan normális ám, mint te. Ez lenne a jó, ha éreznék a törõdésbõl a szeretetet, de nem, ez sokaknak nem elég, muszáj kimondani, mert azt hiszik, attól biztosan szereti õket a srác. Jó nagy marhaság.
Egyetértek. <#eljen>
De mi van akkor, ha kimutatom a szeretetemet feléje és ez neki kevés vagy nem is veszi észre?!
Merthogy ilyen is van.
Ez nem így van. Hiába figyel oda rá a férfi, ha a nõ egész egyszerûen beleszeret egy másik srácba. Mit tudunk tenni ez ellen? Még jobban figyeljünk oda? Nem lóghatok egész nap a barátnõmön és nem kísérhetem figyelemmel mit csinál a nap minden percében. Ez már különben is igencsak súrolná a kémkedés határait.
azt azért kétlem, 4 éve ismerem, az elsõ pillanattól fogva tetszett, 2 évet vártam rá, hogy megismerkedjek vele, vagyis igazából 6 éve láttam meg elõször, és amikor megismerkedtünk, tök happy voltam, hogy az a csaj, aki után 2 éve sóvárgok, szal hogy végre vele beszélgetek, jóban vagyunk, aztán persze elõször amikor megvallottam neki a szándékaimat, akkor az ugy nem volt jó, szal kis mosolyszünet, majd ujra összekerültünk, és ujra ugyanez, és harmadszorr,aé s negyedszerre....de õ elmondása szerint engem nem tudna ugy szeretni, csak barátként, én meg mindig félreértelmeztem a jeleit, és ebbõl lett a nagy galiba, ami most már egy éve tart, vagyis amig mult héten rám nem köszönt és meg nem lepõdtem...
soulhunter
nem keresni kell, hanem hagyni, hogy rád találjon

ezt benkoszabi #3659 -e is alátámasztja 😊
ki tja? lehet, h nemcsak szoba elegyednek, de még házasság is lesz? 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Rita79
Hajrá!<#smile>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

felkeresetem a töréntek után anno. nem mutatott hajlansóságot a dologra, ez jó fél éve volt már, aztán a minap kissé meglepõ módon rámköszönt, mosolygott is, nem tudtam mire vélni, msot egyenlõrefigyelem a jeleket, aztán lehet ujra szóbaelegyedünk
Rita79
Ezért kell mindig végiggondolni, hogy mit mondasz, mit cselekszel, mert lehet, hogy nem lehet többé visszafordítani.
Azért szerintem egy próbát megér felkeresni a lányt, hátha csak rád vár....

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ehhez én is csak csatlakozni tudok, volt már jópár oylan csaj, akikbe bele voltam zúgva, ugy rendesen, bár inkább csak plátói volt a dolog, 2 hét alatt elmúlt, mivel én "nem voltam az esetük" de mindegyik közül egyetlen egy oylan volt, és van, akit nagyon bánok hogy elengedtem, ez yilen se vele se nélküle kapcoslat vol,t vagyis nkább barátság, haverság, bár én mindig többet éreztem iránta, és ebbõl voltak galibák éveken át, msot már jó egy éve hogy nem beszélünk, és én kurtam el, õ is hibázott pár dologban, de én csesztem el a dolgot, és eddig nem, de az utóübbi 2 hétben megint eszembe jutott, és hiányzik, mit nem adnák ha ujra ott lehetnék, abban az idõben, több tapalsztalattal, hidegfejjel, és máshogy döntenék, mást mondanék
soulhunter
az ember akkor veszi észre, h mennyire rendes lánnyal futott össze, amikor már nincs visszaut hozzá

de abban igazad van, h a rendesek nem ismerik fel 1mást, mer mondjuk félnek az ujabb csalodástol...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Mindemkinek elég lenne az érzés hogy szereti a párja,de mégis úgy tünik hogy a rendes fiuk és rendes lányok elkerülik egymást,vagy csak nagyon sokára futnak össze.
Én például rendes lányt,jelentsen ez bármilyen szempontot,nehezen találok.
Ismerek ilyet de õ eleve barátot kersett,és nem kapcsolatot.
A többi meg már foglalt.😞
Persze az is lehet hogy folyton rossz lapot huzok...
De türelmes vagyok és keresek tovább.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Nem babusgatásról volt szó...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rita79
<#eljen>