Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#szeret>#szeret>hát hova süllyed így a világ?
milyen csajokról beszélsz? és hogy jön Süti a képbe ? és én?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Csak érzelmi vonatkozású dolgokban vagyok naiv, nem buta liba vagyok. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
lol
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
szerinted mér nem annál érdeklõdünk.amúgy meg már kaptam választ tehát,kösz a semmit
De nyugi, ha szakemberhez fordulsz, tud segiteni. Pü-ben küldhetek telefonszámot!
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Próbáld meg feltárni a gyökereit, és ami a fõ, beszéljetek meg mindent! Akkor nem lehet baj!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Fõleg hogy jó kemény..<#nemtudom>#nemtudom>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
verés???kis porbafingó!!!
gyúrjá még hogy meg tudj verni öcsisajt...
nem vagy túl kreatív...csak ezt tudod szajkózni???