22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    "Én azt mondom nektek nem ártana egy kicsit más szemszögből is nézelődni." - én is
  • ba32107
    Én is ezt mondom. Clionak már többen mondták, hogy oké, értjük a te álláspontodat, elfogadjuk, csak TE fogadd el, hogy nem az az egyetlen "helyes" út. Nem érti...
  • salsoul
    Tetszel nekem, te vagy az én emberem.
  • ba32107
    Nem a véleményekre céloztam, hanem a tényekre.
  • Dick Riddick
    Én azt mondom nektek nem ártana egy kicsit más szemszögből is nézelődni.
  • Dick Riddick
    Ezt fejtsd ki.
  • bl0kiM
    szerintem itt alapvető különbségek vannak fórumozó és fórumozó között. ezen eltérések pedig egészen a családi háttérig és neveltetésig nyúlnak vissza. a világért sem akarok anyázni (ti se tegyétek!) és természetes hogy mindenki a saját igazát védi, de azért picit talán formáljuk egymást. én is elgondolkodtam most ezen az egyéjszakás búfelejtő "kapcsolaton", de továbbra sem tudom elfogadni, sőt ellenzem.
    újabb példa, szintén nem saját és remélem közérthető: egy játék: körben ülnek 15-20an, fiuk lányok vegyesen. valakinél van egy alma, beleharap, továbbadja. az is beleharap, szintén továbbadja. tekintettel a náthás, járványos időszakra 4-5 ember után érdemes visszakérni az almát...eredmény: az első pár ember még könnyen volt, odaharapott ahol még "érintetlen" az alma. utána már gondban vannak a delikvensek. konklúzió: mindenki szívesebben harap bele egy szép, egészséges almába mint egy olyanba aminek már hiányzik a fele és össze van csócsálva, ne adj' isten rohad belülről. egy olyan lány aki minden discoban átmulatott éjszaka után mással megy haza (és még tovább is) ehhez az almához hasonlítható. különbség hogy itt nem kívülről látszik az eredmény, hanem belülről. ha valami véletlen folytán a lány megtalálja a nagy őt, nem jelent majd semmi különöset a szex, ráadásul ilyenkor akarva-akaratlanul össze fogja hasonlítani a párját a korábbiakkal és ez pedig többnyire nem kedvező a férfi szempontjából.
    kedves ba32107, pillanatnyilag arra célozgatok, hogy nem egészséges ha egy hölgy (vagy akár férfi) lefekszik az összes kollégájával.
    ha van (és miért ne lenne?!) egy kis lelkiismerete az embernek, jóérzése, tisztessége, akkor ezt el tudja fogadni. de nem is kell ilyen messzire menni, elég ha EMBER a talpán.

ui.: a netikettet tartsuk már szem előtt. gondolok itt a "csúnya" szövegekre. nem a sok "kurva élettel" fogtok meggyőzni minket...
  • salsoul
    Mert a saját szemszögedből vizsgálódsz.
    Ezt tedd félre, és vizsgálódj az övével, hogy lásd milyen megfontolásból és mi alapján jut arra amire.
  • salsoul
    Nyilván ha te véleményeden lenne akkor elég lett volna... igaz?
  • ba32107
    Mi lenne, ha egyszer ki is fejtenéd amire célozgatsz? Akárki szemszögéből nézem, az égvilágon semmi kivetnivalót nem találok az írásában. Fel nem tudom érni ép ésszel, hogy mi a problémátok ezzel a hozzáállással. A másik oldaltól eddig csak logikus érveket és tisztán megfogalmazott gondolatokat, tőletek pedig üres locsogást olvastam...
  • ba32107
    Nem olvastál vissza eleget
  • salsoul
    Próbálj meg az ő szemszögéből magadra nézni - komolyan.
  • bl0kiM
    bocs, csak most találtam a topicot, cím alapján érdekesnek tűnik... még olvasom az előzményeket. csak gyorsan átfutva az utóbbiakat, azt hiszem Salsoul véleményét osztom. 19 évesen mindenféle élettapasztalat nélkül azt mondom hogy az tesz minket emberré, hogy nem az ösztöneink után megyünk. pl egy hülye koleszos példa: nem rúgom szét a szobatársam fejét ha nekem (vele ellentétben) nincs kajám. ez a gondolkodásmód, mármint hogy nem az ösztöneink irányítanak, érvényes a nőkkel / hölgyekkel való kapcsolatokra is. ha te (Fbn Lx) durván szólva csak a farkad után mész, akkor előre sajnálom a hölgyeket akiket eléd sodor az élet.
    kicsit más, de ide illik: (én is csak hallottam, nem én találtam ki)
    az emberek istenek akarnak lenni, uralkodni akarnak a világ felett (ami nem feltétlenül lenne probléma) de teremteni is akarnak. nem jó nekünk (nektek) a termésátlag, csinálunk gén-kezelt gabonát, hibrid szarvasmarhákat, permetezünk, gyógyszerezünk, stb. de itt nincs megállás, a gyerekeket is kémcsőben akarjuk "összerakni" megváltoztatjuk a szemük, hajuk színét, a testalkatukat, a nemüket, mindent, csak ne olyan legyen, mint amilyet kapnánk... pedig közben észre sem vesszük, hogy a szexualitás révén már "istenek" vagyunk, teremtünk. életet adunk. hát miért nem elég ennyi?! az utóbbi években több millió magzatot öltünk meg. csak ezt, mivel anyaméhen belül vannak, nem látható nem tekintjük bűnnek. sőt még támogatjuk is, hogy 16 év alattiak is szülői beleegyezés nélkül végrehajthassák...
    az a baj (és innentől újra saját a gondolat) hogy az átlag és itt a fiatalokra gondolok 15-16 évesen összefekszik minden jött-menttel és élvezeti cikként tekint a szexre. pedig ha csak egy kicsit is tudatosabban élnénk, nagyot fordulna a világ!
    ...kicsit eltértem a topic témájától, exkurzus bezárva.
    szóval valóban nehéz, rendes, szép, kedves, aranyos, okos, NŐIES lányt találni. én is itt kepesztek már 19 éve (: de boldogan várok még pár évet ha utána megtalálom a nagy Őt!

ui.: és mondjátok csak, ti milyen "állattól származtok?" mert én ugyan nem vagyok állat. és az őseim se voltak. a félreértések elkerülése érdekében: Darwin nem azt mondta hogy az ember a majomtól származik!! hanem azt hogy az embernek és a majomnak közös őse volt. a kettő messze nem ugyanaz! és én is a Bibliából ismert (vagy lehet hogy nem ismert) történet híve vagyok. vagyis azt az oldalt képviselem világnézeti szempontból. itt nem a 6napos teremtésre gondolok, hanem hogy nem ősrobbanás és egyéb evoluciós elképzelések nyomán jött létre az ember, hanem van valaki (akit mi Istennek hívunk) aki elrendezte a dolgokat.
  • Dick Riddick
    Az üzeneted nem kicsit volt félreérthető. De ha tényleg így van, tekintsd semmisnek az utolsó soromat.
    Nem értem ezt hogy gondolod, ránézel valakire és abban a pillanatban mindketten lángoló szerelemmel omlotok egymás nyakába és holtomiglan-holtodiglan? Biztos van elvétve ilyen is, de valószínűbb hogy először vonzalomat, bizsergést érezünk, és folyamatosan mélyül szerelemmé a kapcsolat. Senki nem beszélt itt hazugságokkal elcsábított, leitatott, mindenkivel ágyba bújó, barátját megcsaló lányokról, sem hazudozó, mindenkit lefektető, f*lrekefélő férfiakról.
    Egyszerűen két emberről van szó, akik találkoznak, megismerkednek, vonzalmat, rokonszenvet éreznek egymás iránt, és szexuális életet élnek egymással. Ennyi.
    De hogy saját példát is említsek: Én is összejöttem egy lánnyal, aki egy szakítás után volt, nem akart semmi komolyat. Én csak szimplán egy laza kapcsolatra vágytam. Összejöttünk, jókat szexeltünk, eljártunk ide-oda, holott mindketten tudtuk hogy nem lesz belőle hosszú távon semmi. Aranyos, jószívű és őszinte volt, nagyon kellemes időt töltöttünk egymással.
    A te elméleted szerint ő is csak egy k*rva. És ez volt az ami engem felháborított. Ő nem k*rva, én pedig nem vagyok st*ici. Aki ilyet állít annak egészen egyszerűen nincs ki a négy kereke. Ez az én véleményem.
  • salsoul
    Én nem onnan eredek ;)
    Én ezért (is) más elvekhez tartom magam.

Míg én az ösztöneimet vezetem a kijelölt mederbe [kutya csóválja a farkát], titeket az ösztönötök vezet a kénye kedve szerinti mederbe [farok csóválja a kutyát].
  • salsoul
    Mig az állatnak nem, az embernek megvan a képessége arra, hogy megfelelő mederben megfelelő szinten tarthassa az ösztöneit.

Én a részemről teremtés párti vagyok.
    Így az ember - az én világképemben - sem nem növénytől, sem nem állattól származik.

Az emberiség a sterilizálástól és a fogamzásgátlóktól (szórakozó mentalitástól) fog egyébként kihalni... És attól, hogy lassan kihalnak azok az emberek akik még képesek voltak a gyerkeiket nagyjából tudatosan felnevelni...
  • Fbn Lx
    aki ösztönlény szinten él, az nem zuhanyzik.
    valami nagyon bekavar nálad a szex és az ösztönök kérdését tekintve.
    Ébresztő, ha a szexet nem ösztönlényként élnéd meg, a farkad sem állna fel. Mert ugye remélem egyetértünk abban, hogy nem a szerelemtől lesz erekciód, és a nőd nem a szerelemtől nedvesedik. Akármennyire is magasztalod, az ösztönök kiirtásával kipusztulna az emberiség.

másik: ha nem hiszel az evolúcióban, milyen elméletet követsz? Mélyen vallásos vagy?
    ezt nem megvetésből kérdezem, csak kíváncsiságból.
  • Rundstedt17
    Anarchista állatbarát
  • Fbn Lx
    1. kurvára nem mondott senki olyat, hogy az állatoktól eredezteti magát. mellesleg bizonyos szempontból onnan eredünk. Nem a növényektől, és nem a gombáktól. És ez neked fáj?
    2. kurvára nem mondta senki, hogy az állatok viselkedése követendő példa az emberek számára.
    3. kurvára nem néztem le sem embert, sem állatot azért, ahogyan viselkedik. Mellesleg ne bántsd már a rohadt állatokat. Mi bajod van neked folyton az állatokkal?
    Szívesebben beszélgetek a macskámmal, mint veled.
  • salsoul
    És ti mondtátok, hogy ösztönlény szinten kell élnetek.
  • salsoul
    Nézd, ha ti az állatoktól eredeztetitek magatokat, [hogy ezzel magyarázzátok hozzáállásotokat tegyétek,] legyetek rá büszkék.

Csak tartsd fejben, hogy nem mindenki az állatoktól eredezteti magát, és nem mindenki az állatok viselkedését tartja követendő mintának.

Ismételten elmondom: ti hivatkoztok az állatok viselkedésére állandóan...
    Nem én állítom, és nem én eredeztetlek titeket onnan. Hanem ti magatokat... (kinek mi nem inge...)
  • Fbn Lx
    szóval mi állatok vagyunk, de te ezek szerint nem.
    Akkor még két eshetőség áll fent. Szóval ezek szerint akkor te vagy növény vagy, vagy gomba.
    Ez az állat szó nagyon bassza a te csőrödet.
    Ráadásul te magad is tudod, hogy miért mondja mindenki, hogy nagy az arcod. És mégis értetlenkedsz.
  • salsoul
    Te nem, és az amire a kérdésed irányult nem neked szólt.
  • gbc csabika
    Ezt Te mondtad, én ilyet nem írtam le.
  • salsoul
    Ti mondtátok hogy állatira vagytok huzalozva, és ezzel érveltetek.
  • gbc csabika
    #7834-esre még mindig nem válaszolt. Nem is fog, max terelni kezd majd, meg azzal jön, hogy ő olyasmit is ért amit más nem. Emellett pedig a legkomolyabb élettapasztalata az az volt, hogy a középiskolában nem tetszettek neki a lányok.
  • Fbn Lx
    téged kurvára nem lát senki magasan.
  • clio1616v
    na ő a hazug kurva, mert ilyen is van ^^
  • clio1616v
    figyelj tudom hogy mire gondolsz, de ezt te is tudod hogy nem ilyen egyszerű...

az már eleve jó ha egy lánynak tetszel, mert akkor meg is akar ismerni sőt akkor már komoly dolog is lehet belőle... az csak egy dolog hogy szexelni is akar, de nem ez a legfontosabb, csak erre utaltam az egész eddigi hozzászólásaimban..
  • Herr Lehrer
    de olyat is ismertem, akinek volt pasija és a hozzátok hasolnó elvet vallotta. Azt mondta ő sose lenne képe szerelem nélkül lefeküdni akárkivel. Aztán szakított a faszijával és 2 hét múlva büszkén mesélte hogy ő a múltkor egyszerre 2 faszival kefélt. Szal erről ennyit :D
  • Herr Lehrer
    2 :D

nem mintha amúgy ez akármit is számítana:P
  • Herr Lehrer
    hát azt most igy számszerint nem tudom megmondani:D A lényeg az hogy vannak ilyenek is. Elég nagy számban ráadásul.
  • clio1616v
    és még egy utolsó kérdésem.. ebből az 5 lányból hány akar pont tőled elélvezni?
  • clio1616v
    és hány lányt ismersz összesen?
  • clio1616v
    Hozzám jöttek már oda bevásárlóközpontban, hogy segítsek aztán ismerkedni kezdett a csaj.. tudjon már úgy megőrülni értem, hogy ezt nem mutatja ki azonnal.. pláne amíg csak lát és nem is ismer milyen vagyok...
  • Herr Lehrer
    Egyet? Kapásból tudnék mondani 5 nevet.
  • Herr Lehrer
    :DDD

Tudod néha előfordul, hogy az ember akkora faszságot olvas, amire nem tud mit írni. Na ez most pont egy ilyen helyzet:D
  • clio1616v
    egy ilyen csajt mutass már... akinek nincs semilyen kapcsolata... jól néz ki.. kívánja a szexet... és mindig mással csinálja.. úgy hogy csak úgy minden ellenszolgáltatás nélkül kielégítteti magát..
  • Herr Lehrer
    ez csak egy példa volt, amivel elmagyaráztam a dolgot, amit nem értesz.
    Tökmindegy hogy ő jön oda, vagy nekem tetszik meg és én megyek oda, és ha komoly dolgot akar? örülök neki, próbáljuk meg, de ha odamegyek és elkezdek vele beszélgetni, és ő azt mondja hogy " én még nem akarom elkötelezni magam senki mellett, csak pasizgatni akarok" akkor nem fogom otthagyni, hanem kihasználom a lehetőséget:P és se neki, se magamnak nem ártok vele :P csak kölcsönnösen örömet szerzünk egymásnak, ő is jól érzi magát, meg én is, ennyi:P
  • Molnibalage
    Neked talán. Mellesleg meglepő helyeken lehet ismerkedni és ezalatt nem szórakozóhelyeket értek...