Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
ja, jó kis feszengõs😄D_:_D😄d

Narxis
Puccos étterem. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Christiansen
háát azér én egy 34 éves csaj nem vinnék süppedõsfoteles teázóba..
egyetemista csajt naná..de egy 34 évesnek azért már virítani kell valamit...szusi bár vagy alá nem lehet adni :CC

Narxis
Akkor majd összejöhetnénk valamikor és részletezhetnéd nekem, hogy milyen is egy rendes fiú. ;-)

minigirl
Részletezd a te elképzeléseidet elsõ randi terén, utána megbeszélhetjük, hogy õskövület vagy-e. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Ez nagyon-nagyon relatív, attól függ, honnan nézzük. De ha összképet nézünk, akkor, igen, viszonylag rendes lány vagyok.

Fantomlovag
Az elsõ randinak nem kéne kicsit... formálisabbank lennie? Vagy csak én ragadtam le, 100 évvel ezelõtt? <#miaz>

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Narxis
Rendes lány vagy?

minigirl
És még úgy mellékesen: mindenkinek boldog, szerelemben, szeretetben gazdag, és sikeres újévet! 😊

minigirl
Velem az a helyzet, hogy nincs szó sem érzelmi zsarolásról, sem kihasználásról (legalábbis nem zavar a bolta csipszért 😄). Az is enyhítõ körülmény, hogy egy albérletben lakunk, szóval nem tud olyan kifogásokkal jönni, hogy csak este 10kor jön haza.
Viszont, ami furcsa, hogy amikor mindketten Pesten vagyunk (most õ is szülõknél, én is), akkor érdeklem, foglalkozik velem, sõt, néha már-már az õrületbe kerget, hogy nélkülem még egy pizzát sem akar megsütni. Ám amint hazamegy a szüleihez, nemlétezõvé válok. Ezt egy-egy hétvégén természetesen megértem, mert ha csak egy hétvégére jövök haza, én sem keresem túlzottan, de itt már lassan 3 hétrõl van szó. Ezalatt, talán, ha kétszer keresett, akkor is, vizsgákkal kapcsolatban. Lehet mondani, hogy túldramatizálom a helyzetet, de ezt akkor sem értem. 😞

minigirl
Legyél kedves, udvarias, de persze a saját határaidon belül. Itt arra gondolok, hogy véletlenül se tégy vagy mondj olyat, ami nem jellemzõ rád.
Hogy hová vidd? Hm... Elsõ randi... hmmm... 😊 Erõsen gondolkozom a dolgon, de nem tudok egy 34 éves nõ fejével gondolkodni, mert én még csak 21 vagyok. 😊 De szerintem, minden nõ szereti a teázókat. Mert azok olyan nyugodtak, sejtelmesek, romantikusak, ráadásul, mivel általában ilyen helyeken nem szék-asztal berendezés van, hanem ülõpárnák, sokkal kényelmesebb is, mint pl egy étterem. Sokkal jobban le tudtok engedni, feszengés kizárva, plusz egy ilyen helyen az esetleges összebújást sem nézik rossz szemmel. 😊

koryne
Hehe, ilyen nekem is volt 😊 Legalább 3x játszotta ezt el velem, aztán kb szart rám. Ha "együtt voltunk", akkor este 10 körül beesett, aludt, reggel hazament, dolgozni / suliba nem járt, miközben volt, hogy én ezt a kettõt egyszerre csináltam. Ha napközben felhívott, mindig arra próbált rábeszélni, hogy menjek át a boltba neki chipsért. Mondtam, hogy nem, erre fél órán keresztül nyúzott, váltogatva a könyörgés és az érzelmi zsarolás között. 10 percre laktunk egyébként egymástól és a bolt pont kettõnk között van (najó, hozzám kicsit közelebb), útba esett volna neki. De hát a bolt az 8-kor zár, õ meg nem akart olyan korán jönni :/
4 és fél évig voltam vele egyébként, megbeszélni is próbáltam vele a dolgokat, meg is ígérte, hogy megváltozik. Aztán ugye a szerelem eltûnt és nem igazán maradt utána szeretet...

Xbox Live gamertag: kilencnad

SZerintem én nem.

Viszont kérdeznék valamit tõled, mint hölgy-tõl.

HA lesz egy randim egy 34 éves csajszival, akkor a belvárosban hova lenne érdemes menni? szerinted? és a csajok mit várnak az elsõ randin? stb...ilyenek 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

koryne
Ennek azért lássuk be, hogy nem épp a legnagyobb a valószínûsége. Nem alapozhatja erre az életét, hogy "de lehet, hogy mégis"!

Xbox Live gamertag: kilencnad

Narxis
Azzal a legjobb akit szeret.

Narxis
Lehet késõbb újra szerelem lesz és akkor bánni fogja mindkét fél a szakítást.

Narxis
Oké, várom.

minigirl
erre vegyen guminõt, vagy kurvát... részemrõl egyik sem vagyok

Sanyix
kielégíteni a testi szükségleteit...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Molnibalage
A második részén leborultam a székrõl... Én sem tudom fejbõl a vércsoportomat, sõt még anyám sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Most megkérdeztem barátomat, de a saját vércsoportját sem tudja. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

köszi

gercse
😄, addig jó amíg tényleg szeretsz olyan lenni, amilyen vagy,
amíg nincs álarc, addig nem ér senkit (rossz) meglepetés

minigirl
óóó jajj 😊
Amúgy nem is akarok. 😊 Szeretek ilyen tökéletlenül naiv lenni. 😊

gercse
ki mondta hogy tökéletes vagy? 😛
amúgy én már régebben is láttam, hogy veled nincs gond, nem neked kellene megváltoznod...

minigirl
Áhh, nem vagyok én olyan tökéletes, csak jó a hozzáállásom. 😊

Néha még egy is sok a világnak belõlem. xD

minigirl
Ja, igen, szerintem is nagyon fontos. 😊
Csak érdekességképp: a mostani barát-nem-barátommal (még nincs eldönve mi is õ nekem, s én neki) egy hónap különlét, majd egy bazinagy veszekedõs, megbeszélõs este után kibukott belõlünk, hogy kinek mi volt a baja. Azóta értelmesen tudjuk kezelni egymást... Már amikor találkozunk, mert most ugyebár téliszünet van, és õ is, én is családnál vagyunk, és csak ritkán tudjuk elkapni egymást msnen. 😊

Szóval, jah... A megbeszélés fontos. Még akkor is, ha esetleg üvöltéssel kezdõdik, és közben, ahogy kiderülnek a dolgok, csillapodnak a kedélyek is, végül nagyon szépen meg van beszélve minden. 😊

gercse
ha eljutunk majd egyszer odáig, akkor klónoztasd magad 😄D

minigirl
egyet vagyon értve 😊

offkorzv2
igen egy jó párkapcsolat alapja a barátcság.fontos mindent megbeszélnünk párunkkal,és megosztanunk,enélkül nemmúûködik normálisan,mindenrõl tudni kell beszélni,és kell is.

na szerintem ez már egy jó ötlet.

Viszont most ugyanazt kérdezem, mint a másik topic-ban, hogy hol vannak a csajok, az sg.hu-n nincsennek?

Pedig most ezekhez a hozzászólásokhoz jó lenne, ha hozzászlnának pk is.

Kiváncsi is lennék a véleményükre, hogy mit szólnak hozzá.

gercse
így van, én is így képzelem,
legfonotsabb a kommunikáció

gercse
de, én is így gondolom, és utólag tényleg nagyon könnyû,
de meg kell beszélni már az elején, hogy ha bármelyik fél is úgy érzi nincs rendben valami, akkor rögtön szóljon, és ne nyeljen le semmit.

minigirl
Igen, és ilyenkor jön az, hogy sokan azzal állnak a másik elé, hogy "szakítsunk". Mert lusták beszélgetni. Majd azzal az agyonhasznált közhellyel vígasztalják a másikat, hogy "legyünk barátok". Pedig, szerintem, egy igazán jó párkapcsolat alapja a barátság, hogy mindent megosztunk a párunkkal.

utólag már könnyû igy gondolkodni, utólag már NAGYON könnyû.

Viszont pár haveromnak akinek van barátnõje, nem értem õket, hogy azt állitják, hogy ismerik a barátnõjüket, holott még a vércsoportját sem tudják a csajnak. Ha szeretsz valakit, akkor minden apróságot tudsz róla, nem?

gercse
akkor kell beszélgetni sokat, (ill. már elõtte kellett volna), hogy mi lehet az oka, hogy nincs szeretet, min kéne változtatni

minigirl
Igen, a szerelem elmúlik, viszont olykor nem unottsággá válik, hanem egyszerû, tiszta szeretetté. Így még megértem, hogy az emberek együtt maradnak... Elvégre... Sok ember évtizedekig él egymással, szeretetben. Persze, szerelem már rég nincs, de szeretik, és nem unják egymás.
Viszont, ha már elmúlt a szerelem, és már unja is az egyik ember a másikat, akkor tényleg értelmesebb dolog szakítani.
Tehát, igen, igazad van, nem a szerelem a lényeg, hanem a szeretet. De ha az sincs...?

Tulajdonképpen ez azt jelenti hogy tök fölösleges a hûség stb.ha igyis úgyis a dobás a vége teljesen mindegy...mármint ezen logika alapján.szerinted majd mást örökké fog szeretni?egyszer mindent meglehet unni...nem a szerelem lényeg..

Azt várhatod.

tigeroo
az emberek a szokás rabjai
minigirl
Te együtt maradnál egy olyan lánnyal, aki már nem szeretsz, és talán egy kissé unsz is?

ez nem a Csipkerózsika, hogy amíg a halál el nem...

Kérem kapcsolja ki!

Narxis
Ez a nõk dolga, kitartani az erõsebbik nem mellett. 😊

chhaya
Miért? o.O

Narxis
Mellette maradni.

chhaya
Miért, ha már nem szereti, akkor mit kellene csinálnia?

Narxis
Képet uncsitesódról.

Na de hogy egy tanulságos eset is legyen.Az uncsitesóm 2 év után most dobta pasiját.Amikor megkérdeztem hogy miért?A válasz az volt hogy már elmúlt a szerelem és újat keres,meg kalandokat..ez csak azért érdekes mert azelõtt sose volt ilyen,tanuló rendes lány volt dehát mint látható a biológia már csak ilyen....

Persze leszámítva engem a kivételt<#hehe>

Ahogy rendes ember se nagyon<#smile>