22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Fbn Lx
    ezt gondolom úgy érted, hogy ha összejössz életed nőjével, kifosod magadból az összes tesztoszteront ami miatt hormonálisan vonzódtál a gömbölyű idomokhoz. Más értelmét ennek amit leírtál nem látom, akkora cseszett nagy baromság: )
    Másképp nem tudom elképzelni, hogy csakis kizárólag egy nő legyen a világon, akire néhanapján a farkad feláll. Bocs, de ez beteges.
  • salsoul
    És őt nem úgy fogod észrevenni, hogy de jó nő, de jó hús...
  • salsoul
    Én azt kívánom, hogy az élet hozzon majd össze egy olyan nővel, aki mellet majd azt fogod érezni, hogy te mint férfi kevés vagy hozzá, mert ő olyan nő.
  • salsoul
    Miért kéne észre vennie?
    Csak szimplán egy embert vesz észre.
    Nem egy jó nőt vagy jó pasit.
    Miért? Mert életében ez a kérdés már megoldódott.
  • Fbn Lx
    ha jól emlékszek, az oviban sokszor volt rá alkalom, hogy a lányok a fiúk kukiját akarták megnézni és fordítva. Meg aztán voltak megvillantgatások is mindkét nem részéről :D meg smárolás az udvaron a bokorban
    Szóval ennyit a gyermeki tisztaságról.
    Ja persze, ennek is a tévé az oka meg a valóságsó, merthogy a középkorban nem volt ugyanúgy kíváncsi a gyerek, mint manapság. Ez nem emberi természet! biztosan az rtl klub a hibás. :||
  • salsoul
    Láttad az ORTT-s reklámot arról, hogy ne a TV nevelje fel a gyerked?
  • Fbn Lx
    komolyan mondom felbasz a naivitásod.
    mutass egy szerelmes lányt vagy fiút, aki egyedül ülve a buszon délután SOHA nem veszi észre, hogy ez jócsaj, ez jópasi. Ehhez nem kell semmi több! Pusztán észrevenni!
    Amit te írsz az már az ösztönök, a vágyak TELJES, kényszeres elnyomását jelenti, amire sem te nem vagy, sem más nem képes. Ok persze, ha aszexuális vagy, akkor érthető a dolog.
    A lelki szinten való hűtlenségről pedig nem lehet fogalmad, mert egy kapcsolatról sincsen. Tapasztalj, aztán nem jössz többé az utópisztikus küdfelhős faszságokkal.
    lelki szinten hűtlen vagy, ha együtt vagy egy lánnyal, de közben egy másikhoz vonzódsz LELKILEG. NEM fizikailag, ahogy azt a neve is tükrözi.
    Ugye mennyire logikus, ha kicsit belegondolunk a szavakba, amikkel dobálózunk?
  • Lirion
    Jah, amikor hormonkoktél (sicc!) nélkül is már smárolnak meg mutogatják egymásnak a nemi szerveiket. Jó helyre mész vissza, csak te vhol útközben letértél a normális fejlődési pályáról. :)
  • salsoul
    ma már a választott TV csatornától, amelyik felneveli a gyereket
  • bl0kiM
    az ovisok is az utcán smárolnak :D a szülőktől függ hogy kiből ki lesz?!
    köszi mini. ennek fényében zárhatjuk a topicot (:
  • salsoul
    Én járok közéjük - munkám végett.
  • Fbn Lx
    aha. :DD
    Megtudhatom hány óvodában jártál az elmúlt években? :D
    Az óvodában a gyerekek klikkesednek, az óvodában van főnök és van aki meghúzza magát, az óvodában teremnek a bandázás gyökerei, az óvodában a gyerekek megtanulnak szemetek lenni, hogy elérjék a céljukat.
    Ezt is ködfelhősen látod, mint mindent? Felesleges vitázni.
  • salsoul
    csak hűtlen - lelki szinten
  • Fbn Lx
    én a középútról magyarázok kb. azóta, mióta itt vagyok.
    Nem értem, miért jön le annyi embernek az, hogy "én a farkam után megyek"... óh. belegondolni is röhej. Mint mondottam, két éves kapcsolattal ha elém tolnának bármilyen jó nőt, nem érdekelne. Ennek ellenére persze, hogy megnézem ami tetszik, de semmi több. ez max annyit jelent, hogy nem vagyok buzi.
  • salsoul
    Tudod én mégis sokkal többet látok az ovodásokban. Tőlük még remélhetem, hogy normális emberek lesznek és nem adják fel az álmaikat a felnőttek nyomorúsága miatt.

Egyetemen sokkal több retardált van mint ovodában...
  • Fbn Lx
    te jó ég. egy óvodás nyilván nem azért él, hogy fenntartsa az evolúciót, ez annyira evidens.
    Értem már. Az a te filozófiád, hogy gondolkodjunk úgy, mint egy óvodás. HORMONKOKTÉL nélkül. grat.
    Elég állatság a kifejlett ember érzelmi világát és testi funkcióit egy óvodáséhoz hasonlítani. Mint mondottam, mindennek megvan a SAJÁT szerepe, így a kisgyermekkornak is. Na és nem attól lesz tiszta valaki, mert úgy érez, és úgy szeret, mint egy óvodás. Az emberi tisztaság nem éppen a retardációban rejlik.
  • minigirl
    Nos, khömm, röviden.
    Nem vagyok oda azért a pasiért, aki csak a farka után megy. Ám azért a pasiért sem vagyok oda, aki meg akarja őrizni a "szűzi tisztaságomat", hisz azom már nincs. Két végletet látok az itt felsorakozott srácok között, és egyiknek sem jut eszébe az "arany középút".
    Bár az tény, hogy inkább salsoul és clio "párti" vagyok, nem értek egyet velük sem 100%ban. Ennek ellenére pont ők azok, akik mindig jól értelmezik a hszeimet.
  • bl0kiM
    (: kezd viccessé válni a beszélgetés!
  • salsoul
    Pedig még tovább vissza kéne menni, úgy ovodás korig, és megnézni, hogy akkor mikor még nem álltál hormonkoktél befolyása alatt miként gondolkodtál egy barátnőről, párkapcsolatról...
  • chhaya #8074
    Hagyjátok már abba egymás ócsárlását, baromi unalmas.
  • Fbn Lx
    :D na ok, elég lesz már. ne menjünk vissza 14 éves szintre.
  • salsoul
    Hát ha nem én vagyok túl okos (ami szerintem is így van), akkor ti vagytok túl...? Ajaj...
  • Fbn Lx
    ki is volt az aki megértett? :)
    szerintem senki.
    De sajnos csalódást kell okoznom. Ez nem azt jelenti, hogy túl okos vagy.
  • bl0kiM
    minigirl, be tudnád linkelni a véleményed? vagy csak foglald össze pár szóban. nem utolsó szempont lenne egy nő véleménye a témában.
    a topic címénél maradva esetleg van valakinek értékelhető hozzászólása?
  • salsoul
    Az értetleneken kívül mindenki más megértett, és tudja miről beszélek.
  • Fbn Lx
    egyébként én se láttam még, hogy valaha meg tudta volna védeni egyetlen érvét is, amikor azt valaki megtámadta :|
    Ellenben általában gyorsan eltereli a témát.
  • salsoul
    Akkor gyűlöld.
    Váljék egészségedre!
  • gbc csabika
    Jóéjt.
  • gbc csabika
    Ez azért lehet, mert egy védhető álláspontotd nincs, mindet elhagyod, mikor megtámadjuk, ködösítesz, szándékosan értetlenkedsz, és ötszavas mondatokat nem tudsz felfogni. Neked nincs is min elképedned.
  • Fbn Lx
    de innentől kezdve nincs értelme, mert szerinted én vagyok buta, szerintem te vagy buta, és mindenki boldog.
  • Fbn Lx
    értsd már meg, hogy leszarom annak a tényét, hogy lenézel-e vagy nem. Mint már párszáz kommenttel ezelőtt kifejtettem: neten keresztül ez izgat a legkevésbé.
    Az a zavaró, hogy mennyi hülyeséget beszélsz, hogy lenézel másokat, az ennek csak a következménye.
    Engem pusztán az egoizmusod és az önfejűséged zavar, mert ezt alapból gyűlölöm. nem engem sértettél meg.
  • salsoul
    Én még a ti hülyeségeteken sem vagyok elképedve...
    Egész egyszerűen nem is lehet másképp az ami itt van.
  • gbc csabika
    Minket se érdekel minek tartasz, a hülyeségeden vagyunk elképedve. Ne keverd.
  • salsoul
    taratatok >>> tartatok
  • salsoul
    Egyébként nézz meg engem.
    Nem különösebben érdekel, hogy minek taratatok.
    Nem is kerítek az egésznek akkora feneket mint pl te...
  • salsoul
    Ahhoz képest eléggé fel vagy háborodva, és nem azt mondod, hogy hagyjuk rá, úgy sem ismer...

De halljam csak, miféle aszkéta szent lebeg a szemed előtt mikor engem bírálsz?
  • minigirl
    Én momentán csak egyszerűen lusta vagyok nyomon követni a társalgást. :D Egyébként is, a véleményemet már nagyvonalakban kifejtettem, vitázni meg nem fogok senkivel.
    Mindenki más, és pont ez a szép az életben. :)
  • Lirion
    Ez jó volt!
  • Fbn Lx
    ;}
  • gbc csabika
    Hát ők téged nem szeretnek ahogy elnézem.