Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetemista csajt naná..de egy 34 évesnek azért már virítani kell valamit...szusi bár vagy alá nem lehet adni :CC
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Viszont, ami furcsa, hogy amikor mindketten Pesten vagyunk (most õ is szülõknél, én is), akkor érdeklem, foglalkozik velem, sõt, néha már-már az õrületbe kerget, hogy nélkülem még egy pizzát sem akar megsütni. Ám amint hazamegy a szüleihez, nemlétezõvé válok. Ezt egy-egy hétvégén természetesen megértem, mert ha csak egy hétvégére jövök haza, én sem keresem túlzottan, de itt már lassan 3 hétrõl van szó. Ezalatt, talán, ha kétszer keresett, akkor is, vizsgákkal kapcsolatban. Lehet mondani, hogy túldramatizálom a helyzetet, de ezt akkor sem értem. 😞
Hogy hová vidd? Hm... Elsõ randi... hmmm... 😊 Erõsen gondolkozom a dolgon, de nem tudok egy 34 éves nõ fejével gondolkodni, mert én még csak 21 vagyok. 😊 De szerintem, minden nõ szereti a teázókat. Mert azok olyan nyugodtak, sejtelmesek, romantikusak, ráadásul, mivel általában ilyen helyeken nem szék-asztal berendezés van, hanem ülõpárnák, sokkal kényelmesebb is, mint pl egy étterem. Sokkal jobban le tudtok engedni, feszengés kizárva, plusz egy ilyen helyen az esetleges összebújást sem nézik rossz szemmel. 😊
4 és fél évig voltam vele egyébként, megbeszélni is próbáltam vele a dolgokat, meg is ígérte, hogy megváltozik. Aztán ugye a szerelem eltûnt és nem igazán maradt utána szeretet...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Viszont kérdeznék valamit tõled, mint hölgy-tõl.
HA lesz egy randim egy 34 éves csajszival, akkor a belvárosban hova lenne érdemes menni? szerinted? és a csajok mit várnak az elsõ randin? stb...ilyenek 😊
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
amíg nincs álarc, addig nem ér senkit (rossz) meglepetés
Amúgy nem is akarok. 😊 Szeretek ilyen tökéletlenül naiv lenni. 😊
amúgy én már régebben is láttam, hogy veled nincs gond, nem neked kellene megváltoznod...
Néha még egy is sok a világnak belõlem. xD
Csak érdekességképp: a mostani barát-nem-barátommal (még nincs eldönve mi is õ nekem, s én neki) egy hónap különlét, majd egy bazinagy veszekedõs, megbeszélõs este után kibukott belõlünk, hogy kinek mi volt a baja. Azóta értelmesen tudjuk kezelni egymást... Már amikor találkozunk, mert most ugyebár téliszünet van, és õ is, én is családnál vagyunk, és csak ritkán tudjuk elkapni egymást msnen. 😊
Szóval, jah... A megbeszélés fontos. Még akkor is, ha esetleg üvöltéssel kezdõdik, és közben, ahogy kiderülnek a dolgok, csillapodnak a kedélyek is, végül nagyon szépen meg van beszélve minden. 😊
Viszont most ugyanazt kérdezem, mint a másik topic-ban, hogy hol vannak a csajok, az sg.hu-n nincsennek?
Pedig most ezekhez a hozzászólásokhoz jó lenne, ha hozzászlnának pk is.
Kiváncsi is lennék a véleményükre, hogy mit szólnak hozzá.
de meg kell beszélni már az elején, hogy ha bármelyik fél is úgy érzi nincs rendben valami, akkor rögtön szóljon, és ne nyeljen le semmit.
Viszont pár haveromnak akinek van barátnõje, nem értem õket, hogy azt állitják, hogy ismerik a barátnõjüket, holott még a vércsoportját sem tudják a csajnak. Ha szeretsz valakit, akkor minden apróságot tudsz róla, nem?
Viszont, ha már elmúlt a szerelem, és már unja is az egyik ember a másikat, akkor tényleg értelmesebb dolog szakítani.
Tehát, igen, igazad van, nem a szerelem a lényeg, hanem a szeretet. De ha az sincs...?
Kérem kapcsolja ki!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly