Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
"mint egy szappanopera, ahol a szereplõket külön lehet válogatni jókra és gonoszakra..."

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ha fölnyitnának, azt hiszem a te gyomrodban is találnának pár hajszálat.. 😊

sz4bolcs
A legjobb példát hoztad. 😄

salsoul
"Vegyük figyelembe, hogy a szemét és a gyöngyszem közt sok az átmenet."

Hány %-osan biológiailag és/vagy vegyileg és/vagy sugár fertõzött vizet innál meg?
Csak mert a tiszta víz és a nem tiszta víz között is van átmenet...
chhaya
#4644: Sajnos énis ebbe az "elfelejtek reagálni" kategóriába tartozom/tartoztam, de igyekszem javulni. :g Szóval ha ez segít: én az olyan leveleket szeretem, ami nem egy olyan sablonszöveg, hogy bárkinek el lehet küldeni. Jó ha reagálsz az adatlapján olvasottakra, de nem úgy nyomulni, hogy megijedjen... Hû jobban nemtom elmondani... Mindenesetre nekem egy ilyen levéllel kezdõdött a mostani kapcsolatom. 😊
Amúgy ha neten nem megy, szerintem is a legjobb valami hobbi alkalmával barátkozni, abból bármi kialakulhat.

#4653: Nekem pont így. :Ð

#4693: Vegyük figyelembe, hogy a szemét és a gyöngyszem közt sok az átmenet. 😊
Szélsõséges gondolkodás, általánosítás, nem jó dolog.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
<#eljen>
Fantomlovag
Meggyõzõdésem, hogy a világ legalább részben azért tart ott ahol, mert mindnekinek aki képes lenne jobbá tenni, a sok nehézség láttán elmegy a kedve. A sok mocsok láttán megfásul. A sok sárdobálás miatt inkább félreáll. Ezt nem lenne szabad. És ezt mindenre értem. Mind az "igaz emberek" keresésére, mind a rendes nõk/férfiak keresésére, mind az élet minden területére. Hisz valami csak akkor veszett ügy, ha feladtuk a szívünkben.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

salsoul
<#eljen>
Hát igen de mostanában nagyon elment a kedvem😊.....

Fantomlovag
Többségében! De 10000 szemét közül kiválogatni azt az egy darab gyöngyszemet... Nagy munka, de szerintem megéri. 😊

Ez már más világ,az emberek többségében semmi tartás...

salsoul
ott sem garantáltab siker semmivel sem
Valóban nem vitatom a bizalom fontosságát egy párkapcsolatban,de azért az más ott nem vagyok teljesen bizalmatlan próbálok még bizni😊...

Fantomlovag
Hiszékeny én se... Csak idealista vagyok. És párszór hagytam hogy az idealizmusom elhomályosítsa a gyanakvásom. De nem lesz ilyen többet.

salsoul
"Ha egy barát hátbaszúr, akkor az nem barát."
Érdekbarát. Addig barát ameddig remél tõled valamit...
Szerelmesbõl is van ilyen. Addig van veled, ameddíg élvezeteket remél tõled aztán bye bye...

"Salsoul, csak hogy ne látszódjak szentnek: nekem is volt egyéjszakásom, nem is egy. De meg is bántam, egytõl egyig."
Ez végsõ soron mindenkinek a maga dolga és a saját döntése.

Én a magam részérõl úgy vagyok, hogy vannak dolgok amiknek felbecsülhetetlen értéket tulajdonítok, s csak olyan kiválasztottakkal osztok meg akik kiállták a beavatási próbát s érdemesnek találtattak rá.
Lehet ez elavult és ódivatú - nem érdekel.

És mikor az ember megtalálja a kiválasztottat akkor is érdemes lehet különbséget tenni az ösztöni és lelki motíváció között - mert más lesz egyik és másik esetben a téma sarkalatja.

De elég is a rizsámból...
minigirl
Persze, hogyne, értem én... Én sem bízom meg minden jöttmentben, de azért van egy csöppnyi "alap" bizalmam mindenki felé.

Meg, ugyebár a párkapcsolatok alapja is a bizalom. Legalábbis nálam. Pl, nekem fontosabb az, hogy bízzak a páromban, mint az a bizonyos perzselõ szerelem...

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

én sose voltam hiszékeny😊

Jó dolog pedig,sose ér meglepetés😊.Barátság?Nem igazán létezik olyan....érdekkapcsolatoknak nevezném a legtöbb ember részérõl...

Fantomlovag
Tanulékony vagyok... Ki kellett bróbálni ezt is egy kis ideig. 😉
Ami nem öl meg, erõsebbé tesz.

Én is csak egy emberben bízok teljesen.

vagy megtanulod vagy átvernek folyamatosan😄

Fantomlovag
Már én sem. Próbáltam egy darabig, de elég gyorsan feladtam ezt a bizalom dolgot. Egy emberben bízom teljesen. De benne jó okkal, és Õ sosem szúrna hátba. 😊 Senki másban, soha...

minigirl
Téged kémek neveltek? Vagy gyárilag vagy ennyire paranoid?

Fantomlovag
Tudom, hogy aki hátbaszúr nem barát. De ha az ember nem elég "paranoid", akkor egy bizonyos idõ után elhiszi valakirõl, hogy barát, akkor is ha nem az. És ilyenkor, hátban a kés... Elõbb utóbb...

Az a te bajod,speciel én barátban sohasem bízok bíznék meg....

minigirl
Állj, állj! A legjobb barátommal sosem feküdnék le. Õ, mondhatni "szent" ebbõl a szempontból. Kicsit távolabbi baráttal (úgy értem, hogy havernál valamivel több, ám mégsem legjobb barát) igen. Mert általában az ilyen emberekrõl el tudod dönteni a dolog megtörténte elõtt, hogy mennyi ideig fog tartani, és mennyire lesz tartalmas.

Off:
Ha egy barát hátbaszúr, akkor az nem barát.

On:
Salsoul, csak hogy ne látszódjak szentnek: nekem is volt egyéjszakásom, nem is egy. De meg is bántam, egytõl egyig.

salsoul
vagy félreismerni... mert mondjuk mindig csak az egyik (fél) oldalával találkoztál...
Fantomlovag
Az ember gyakran a legjobb barátait sem ismeri. ENgem legálábbis már épp elég "barát" szórt hátba, mindenféle hegyibeszédek után a barátságról.

Fantomlovag
Hanem? Nincs kedved elmesélni a történetet?

Molnibalage
Nálam nagyon máshogy ment, és máshogy is indult és máshogy végzõdött.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
Értem én, hogy mit mondasz... De mi van akkor, ha egy olyan emberrel fekszem le, aki évekig a barátom volt elõtte? Azt hiszem, akkor már volt lehetõségem megismerni... És amit te emlegetsz, az pontosan ez a szituáció.

Fantomlovag
<#vigyor2>

DaemoonHunter
2 levelet, ha írtam talán, majd felvettem msn-re, kicsit társalogtunk, majd elhívtam randizni nálam kb így fejezõdött be <#eplus2>

salsoul
nem az lényeg hogy naptárilag meddig nem hanem, hogy
megismerted-e és tényelg úgy szeretnéd-e ahogy van és nem úgy, ahogy szeretnéd, ha lenne
Fantomlovag
Gonodlom ismered az Aranykor elméletet...

Kezdetben volt az aranykor, amikor minden tökéletes volt az embereknek. Aztán jött az ezüst kor, amikor romlott, de még jó volt. Aztán az "elsötétedés" begyorsult... Bronzkor, és vaskor, de a romlás sovábbra is fennállt (ás áll a mai napig). Az elmélet szerint amiben most vagyunk, a végsõ, legsötétebb kor...
Néha elgondolkodom, hogy mirõl (kikrõl) is kapta ezt az elnevezést...

salsoul
óóó igen <#nevetes1>
én nem vagyok soviniszta.igazából oda vagyok a nõkért csak sajnos mindig bizonyítást nyer túl sokat képzelek várok tölük<#szomoru1>

csak poén volt elnézést<#rinya><#idiota>

minigirl
de legalább nem soviniszta...

Fantomlovag
hehe. Én is enyhén hím soviniszta vagyok, de mindíg jó látni hogy van aki dimenziókkal túltesz rajtam.

Fantomlovag
Hát igen. Az ilyesmi mindíg helyzetfüggõ, és személyfüggõ. Maghát, szerintem mégis más, hogy elsõ randin bár, de úgy gondolja az ember "ennek van jövõje" minthogy már az elején el van döntve, hogy "csak most" vagy akár "csak szex és más semmi". Nem tudom kivételesen hogy érthetõ voltam-e. Szóljatok ha nem.

nézd el neki csak egy nõ<#eplus2>...

minigirl
Néha figyelhetnél... 😊
A múltkor azt is írtam, hogy elõfordul, hogy rögtön, de az is, hogy 3-4 hónapig sem...

Fantomlovag
<#eljen> De úgy vagyok vele, hogy ha ilyenért itatnak velem mérget, bõszkén iszom ki. 😉

salsoul
a múltkor
salsoul
Ha emlékezetem nem csal igen könnyen igen hamar odaadtad magad... ööö...
tigeroo
nahés mivan a barátoddal?
"kibékültetek"?
minigirl
Nyugi, nem hiszem, hogy bunkó vagy, csak úgy gondolom, hogy már rég kiderülhetett rólam, ha valaki figyelt, hogy én nem vagyok az a lány, aki belemenne egy ilyen dologba. 😊

norbre
nekem az a tapasztalatom hogy a netes ismerkedési lehetõségek amellett hogy könnyen és bátran írhatsz bárkinek, hosszú távon csak így keresgélni nem egészséges. ugyanis a neten könnyû visszautasítani és könnyebb feldolgozni is.. viszont egy idõ után élõ ismerkedések esetében meg sem merik majd szólítani az emberek egymást, mert hozzászoknak hogy írásban könnyebb és személytelenebb kommunikálni..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Molnibalage
Némi levélváltás után mehet a személyes találkozó nem? A mostani kapcsolatom el semi hinnéd, hogy hogyan kezdõdött...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM