22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    Ki mondta, hogy nem állok szóba másokkal?
  • Slayerboy
  • chhaya #8291
    Ez nem flörtölés-szagú, hanem két hülye így kommunikál. :DD ^^
  • Slayerboy
    Meg a logüójában is macska van
  • chhaya #8289
    De, igenis nyávogjon nekem vissza, nyilvánosan is. :D
  • Herr Lehrer
    :D
    de te lány vagy, láynnál aranyos a nyávogás:)
    de egy férfi ne nyávogjon össszevissza nyilvánosan:D
  • Herr Lehrer
    már megint nem értesz
    én azt várom el az emberektől hogyha valamilyen elvet vallanak ahhoz ragaszkodjanak. Az én elvem az, hogy mivel nincs nőm, így benne vagyok 1éjszakás dolgokba is, ha épp arrol van szó, és flörtölgethetek mindenfele. Így nekem nem lenne gáz, ha miaúznék egy csajnak:D De a te elveid szerint "csak a barátnőd, ő a nagyszerelmed, más csaj téged nemérdekel, rá se nézel, szoba se állsz velük" most meg elkezdesz egy csajnak miauzni, macskásat játszani, ami eléggé flörtölés szagú, akkor most hogy van ez?
  • chhaya #8286
    Szóval az egész nyávogás-ügy valahol ott kezdődött, hogy ha muszáj - ha nem ÉN mijauzok mindenhol, többek közt itt az sg-s cseten is, clio pedig arra szokott reagálni. Már pár hónapja. Szóval ha úgyí tetszik én szoktattam rá, nekem meg tetszik a visszanyávogás (mindenkitől), és legyetek szívesek már emiatt leszállni róla, kössz. :)
  • clio1616v
    "Az ilyen gondolkodású embereket nem szeretem, akik másoktól nem ugyanazt várják el mint maguktól... "
  • Herr Lehrer
    nem írhatsz mert neked nem illik bele az "elveidbe". Én miaúzhatnék mert nálam rendben van. De neked ott a barátnőd, miért miauzol más csajoknak?
  • Herr Lehrer
    a nyávogás mióta becézgetés?:D

az 1 dolog, de most 1 fórumon irogacc nem pedig a barátnőddel beszélsz:D
  • Slayerboy
    Szerintem nem igazán erről van szó...
  • clio1616v
    Ismeretlen csaj?

Nem becézgettem senki ismeretlen csajt ami négyszemközt kellene, hogy történjen köztünk...

Azért az érdekes, hogy szexelni szexelhettek idegen csajokkal érzelmek nélkül, de én nem írhatok senkinek egy fórumon egy miaút...

Az ilyen gondolkodású embereket nem szeretem, akik másoktól nem ugyanazt várják el mint maguktól... irigyek

Ha másnak jó, az nem tetszik.. mert nehogymár neki jó nekem mér nem...
    Ha másnak rossz az rendben van, még akár együttérzés is megvan..

Miért... vagytok... rosszak?

Örüljetek már annak, ha más ember boldog.......
  • Slayerboy
    Ez az ismeretlen csaj rész kimaradt.. ehh.
  • Slayerboy
    Persze én is így gondoltam.. az ilyen alap "szívem" meg stb. az természetes.. a többi meg csak maradjon 4 szemközt. :)
  • salsoul
    azért "szivem" és mijjájúúú között akad némi különbség...
  • minigirl
    Köszönöm, hogy így összefoglaltad. :)
    Egyébként a nyíltan felvállalt becézgetés szerintem is gáz, viszont nem azért, mert buzisnak tartom, hanem azért, mert a beceszavak csak arra az egy emberre tartoznak, akinek szólnak. :) (vagy megint félreértettem valamit? :))
  • ba32107
    Szerintem még nyíltan is belefér egy-egy elejtett "szívem", vagy ilyesmi, én nem szégyellném a barátaim előtt sem. De ez a miaúzás, ráadásul egy fórumon egy ismeretlen csajnak - na ez gáz :)
  • Slayerboy
    Amúgy bocs, hogy így belepofázok meg minden.. általában csendes olvasója vagyok a témának :)
  • Slayerboy
    Nem az volt a baj, hogy becézi és azért "gáz,buzi, és szánalmas", hanem az volt furcsa egyeseknek, hogy valaki ezt nyíltan kimondja.. úgyértem nem csak a barátnője társaságában. :) Remélem érthető.
    Amúgy érthető a reagálás.. én sem szívesen beszélek az érzelmeimről így hímneműek társaságában.. az olyan furán veszi ki magát :) De amúgy a becézgetéssel itt senkinek nincs baja. Max a túl "nyálassal".. bár nekem azzal sincs :)
  • minigirl
    Ja, bocs, nincs idegzetem elolvasni az összes hszt. :)

De ettől függetlenül a kérdés még áll, és attól kérdezem, akire vonatkozik.
  • Slayerboy
    Ez nem az ő véleménye.. :)
  • minigirl
    Már bocs, de mégis, te hogyan beszélsz a barátnőddel?
  • Slayerboy
    Szerintem nincs értelme erről vitázni.. Minden ember becézgeti a barátnőjét ha igazán szereti.. Nektek nyilván az furcsa, hogy ilyen nyíltan tud beszélni erről itt a fórumon. Ami egyáltalán nem baj csak furcsa kicsit. És ritka... :)
  • ba32107
    Már megint eltúlzod a dolgokat és valótlanságokat állítasz.
  • salsoul
    párszor
  • salsoul
    senki sem arról beszélt, mint amit a szánkba adsz

itt a fórumon buzis a nyávogás - ki be vagy itt szerelmes vagy mivan?
  • clio1616v
    hányszor voltál szerelmes?
  • salsoul
    ha engem valaki ilyen módón becézgetne...
    ne becézgessen olyan módon...
  • clio1616v
    én szeretem becézgetni, sőt szeretem ha elváltozik a hangom ha vele beszélek.. jó érzés..

amikor megláttam az 1-2 éves kiskori képeit na olyan boldog se hiszem, hogy voltam mostanában..

azért jó hogy olyanok írnak a rendes lány taglalása tárgyú topikba szerintük megcáfolhatatlan tényeket, akik simán lebuzizzák ha valaki szerelmes.. és ráadásul ők sem viselkednek másképp, csak azt közösség előtt cikinek tartják, mert ők vadállat férfiak akikbe annyi az érzelem, hogy dugás előtt esetleg egy puszi, mert nehogymár nekik szégyenkezniük kelljen a közösség előtt mert ciki, hogy becézik őket esetleg ők mondanak kedves szavakat, ezért inkább csak alkalmi partnerekkel való kapcsolatról zengenek ódákat, és éppen csak a szex miatt vannak együtt nővel...

persze egy romantikus séta kézenfogva már nyálas, ciki és fujj hülye buzi..
  • ba32107
    Inkább arról, hogy ugyanez a viselkedsé itt a fórumon szánalmas
  • offkorzreg
    nem,viszont itt most arról volt szó hogy aki becézi,illtve lágyan beszél a kedvesével az már gáz,buzi,és szánalmas stb
  • salsoul
    szerinted a kedves és nyálkássá összefolyt ugyan az?
  • offkorzreg
    valószínüleg így lehet még,vagy mint egy közömbös emberhez,ha egy szép kedves szót túl kemény szólni hozzá.más lehetőség nemigen maradt
  • salsoul
    ki mondta, hogy úgy mint a haverokkal, és bunkófasz módon?
  • offkorzreg
    biztosan a többiek úgy beszélnek a "nőjükkel"mint a haverokkal akik szánalmasnak tartják a becézgetést szerelmes gügyögést.aztán csodálkoznak ha mondjuk nincs is kit becézgetni,vagy nemtalálnak "rendes lányt".ez persze csak egy része az egésznek,de ha túl keménynek képzeli magát mi a lófaszt vár, a nőknek sem egy búnkófasz kell,az csak egy ideig kell vagyis annak is csak egy része...
  • ba32107
    Ez nem megjátszás, egyszerűen más környezetben más vagy. Miért lenne ez megjátszás?
  • Rundstedt17
    miért is ne?idegesítenek a megjátszós emberek.
  • ba32107
    Szerintem is, és azzal is egyetértek, hogy kettesben máshogy viselkedik az ember.......de itt a fórumon nyávogni, szerintem ez kurvagáz.
  • Slayerboy
    Attól függetlenül, hogy ezt bizonyos szinten mindenki csinálja.