22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#8333 Egyébként az már tudjuk, hogy mit szeretne, miként dominál feletted a tanár, a költő, a barátnőd, felnőttek, idősek, de hogy tisztán te mit szeretnél és te mit érzel, arról még nem igen esett szó...
Mikor én írok, hogy mi lenne jó neked, kikéred magadnak, hogy én honnan tudnám - nagyon helyesen -, de a tanár, a költő, a barátnő, a felnőtt, az idős honnan tudná jobban nálam, vagy nálad, hogy mi jó, mi kell neked? -
#8332 Benne vagy a slamasztikában... nem kicsit... kemény lesz kimászni belőle. -
Fbn Lx #8331 jah, sry hogy ennyit írtam. aki leszarja, pörgessen át fölötte nyugodtan :] -
Fbn Lx #8330 Már annyiszor átgondoltam józan ésszel, és ő is... Ő ugye nagyon szeret, és állítása szerint rengeteget küzd, és folyamatosan változni akar.
Egyrészt fél, hogy nem lesz soha többé nagy szerelme és mindenkiben engem fog keresni, másrészt meg fél, hogy más kapcsolatokban "is" éretlenül fog viselkedni és hogy lenézik majd őt. De sokszor neki is szar, és mivel alapvetően nagyon érzékeny, legkisebb dolgok miatt is hajlamos a heves sírásra. állítólag van, hogy bömböl, és ordítozik gyakran naponta, csak én azt nem látom, mert mire velem beszél addigra lenyugtatja magát... de azért bevallotta :)
Én is félek, egyrészt attól, hogy neki szar lenne, másrészt meg attól, hogy tényleg egy végtelenül rendes lányt szalasztanék el. Mert tényleg angyali, abból a szempontból, hogy mennyire tisztességes, rendes, kedves lány. És ezért nem adom fel még mindig, mert nem hiszem, hogy reménytelen. Ezt szeretném megerősíteni, és lepucolni azt, ami rossz.
Bűntudatom is lenne, mert gyakorlatilag mindenki figyelmeztetett már, felnőttek, idősek, tanárai, stb... , hogy vigyázzak erre a lányra, mert nagyon értékes.
Már olyan véleményt is kaptam (tanártól), hogy becsüljem meg, mert ő olyan lány, hogy sokat kell még dolgoznom azért, hogy felérjek hozzá. És ha elveszteném, az életem nagy hibája lenne.
Nem keltene bennem konfliktust, ha nem egy sokak által nagy becsben tartott költőnő lenne ez a tanár.
Én inkább pöffeszkedő önjelölt pszichológusnak tartottam mindig is, de ettől még belülről babrál valamért...
Ami a legnagyobb visszatartó erő, az az erős fluktuáció... Van, hogy 1-2, esetleg 3 héten át teljesen jó. És máig nem értem, hogy mi okozza a hirtelen váltásokat, amikor ezután egyik napról a másikra jön a problémás hét, esetleg kettő, ami után megint hirtelen eltűnnek a parák, vagy megbeszéljük őket újra és újra, aztán minden rendbe jön.
Ezért van az, hogy nem szakítunk: ha szar most, akkor várunk egy hetet, és minden oké lesz. Ez szinte szabályszerű... már inkább vicc -
#8329 Az ő problémájával te nem tudsz mit csinálni.
Csak rá tartozik, senki másra.
Megoldani is ő egyedül tudja csak.
Ha felvállalja és meg akarja...
A változtatások úgy szoktak lenni, hogy első héten oké, második héten kicsit nem oké, hamardik héten nem kicsit nem oké, negyedik héten ismét minden a régi...
Egyik haveromnak volt egy ilyen párkapcsolata. Még a vége előtt két évvel szóvá tettem észrevételeimet - noná, hogy elküldött anyámba...
Pedig már akkor vége volt a párkapcsolatuknak már egy éve, csak még nem tudtak róla.
Gondold át jól józan ésszel még egyszer az egészet.
-
Fbn Lx #8328 Olyan nincs, hogy nincs... Szeptemberig meglátjuk, aztán megy pestre tanulni. Ha semmiképp nem megy, akkor így könnyebb lesz. -
#8327 -
clio1616v #8326 rátapintottál a lényegre.. ^^ -
Fbn Lx #8325 nem tudom, belőlem játékos hülyéskedést meg becézgetést akkor is csak 1 on 1 személyes kontaktus válthat ki, egy fórum nem hiszem, hogy képes lesz rá... nem vagyok ennyire perverz :} -
Fbn Lx #8324 jah, minden hónapban eljön az a pont, hogy úgy érzem egyenesbe jön, aztán megint ugyanott vagyunk, ahonnan elindultunk. Szóval nem kiabálok el semmit :) Én már eldöntöttem, hogy mik azok a dolgok amiken javítanom kell, de ha ezt ő nem teszi meg ugyanúgy, akkor nem fog működni... Nah mindegy. Bízom benne. -
Fbn Lx #8323 elolvastam és jó elgondolás, már használtam ezt az elvet anélkül, hogy tudtam volna, hogy ilyen létezik :]
én úgy érzem, először az önértékelését kellene megtuningolnom, és elfeledtetni vele a negatív gondolatait.
Én ugyanis úgy érzem, hogy gyakorlatilag a problémák forrása a pánik, a félelem, a gyanakvás, az, hogy folyton meg akar róla bizonyosodni hogy még mindig szeretem-e, és hogy folyton azt keresi a tekintetemben minden cselekedete után, hogy csalódtam-e benne, hogy folyton fél, hogyha ezt és azt mondja vagy teszi, akkor kiszeretek belőle.
Az én részemről pedig hiba, hogy gyakran nem igyekszek, hogy azokat az apró figyelmességeket megcselekedjem... ezt annak tulajdonítom, hogy fáraszt már, hogyha valami nem jól jön le neki, megint egy adag stresszt és pánikot kapok a nyakamba, és ez csak még több félelmet indukál benne. Pedig az esetek 99%-ában magának találja ki a problémákat, és semmi valós probléma nem létezik.
Nem akarok minden felelősséget rá hárítani, mert én is gyakran hibázom, de tényleg úgy érzem, hogy ez a folyamatos negatív gondolkodása és "feszessége" a konfliktus eredete. Én ugyanis szeretem a dolgokat lazán és könnyedén venni, ezért zavar, és úgy érzem, a görcsölés lehúz. Többek között ez is egy ellentét kettőnk között.
Szóval nem tudom, mit kellene tennem, főleg egy olyan emberrel, akinek ha azt mondom, hogy figyelj ezt és azt szerintem nem jól csinálod, akkor még mélyebbre zuhan és még jobban pánikol, hogy én már biztosan még nagyobbat csalódtam... Egyszerűen nagyon magába zuhan, ha szembesítik egy gyengeségével.
Aranyos, és kellemes ha egy lányon látni, hogy minden apró cselekedet ennyire fontos neki, és hogy milyen könnyen összetörik, de ez már egy eltúlzott szinten megy. És hosszútávon csak kínlódást okoz. Gyakran én is úgy érzem hogy nem vagyok 100-as, de az ő félelmeit inkább ki sem fejtem :)
Ma viszont sikerült egyről a kettőre lépni, sikerült átbeszélni, úgy érzem jó irányba halad a dolog. -
Fbn Lx #8322 általában a látens buzik a homofóbok. -
clio1616v #8321 Az érzelmek azok az érzetek és megérzések(korábbi megjegyzett érzetekre adott érzelmek) hatására kialakuló állapotok, amelyeket nem tudom elképzelni hogyan lehetne nyers vagy akár kifinomultan megélni... azokat vagy megéled vagy nem.. -
#8320 Holnap este kifejtem, mert most sok tennivalóm van holnapra. -
#8319 Ezt az érzelmi felnövés dolgot kifejtenéd? Hova kell(ene) szerinted eljutni, vagy hogyan kell(ene) megélni? -
#8318 tudod ez embernek fel kell nőnie biológiailag, szellemileg, és érzelmileg is
te pedig még az érzelmi felnövés előtt állsz...
mint ahogy az ösztöneket sem ahogy jön, nyersen kell ki/meg élni, úgy az érzelmeket sem -
Landor #8317 sokunk nevében nyilatkoztál -
clio1616v #8316 az jó amikor már nem is tudsz érvelni..
Pedig semmi sem lehetetlen, ha fogalmad sincs miről beszélsz... egy baj van, hogy ellentmondásba ütköztél.. -
#8315 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no comment
szánalom szánalom szánalom:D
irigyelni? téged? jahh valszeg
bazmeg mekkora egy gyík vagy, mekkora egy hatalmas gyökér istenem. aki ismer tudja hogy nem szokásom sértegetni általában érvelek, de ez... pfff
:D
téged csak szidni lehet:D vitázni veled nem:D sorry de ez van:D balfaszgyerek:D -
clio1616v #8314 jó.. te érzéketlen férfi vagy én meg érzelmes.. irigyled ezért lebuzizol
kanöszön... nagyszerű akkor rajta, keress olyan lányokat akik nem annyira érzelmesek mint az utolsó gondolatodban lévők...
de neked nem nő kell aki "inkább érzelmi lény", hanem egy kemény kanösztönös férfi, egy igazi, nem érzelmes.. aztán azzal elesztek szerelem nélkül :) mégcsak buzinak se tarthatnak mert csak szex lesz köztetek érzelemmentesen
ne vedd sértésnek.. és nekem szelektív a kanösztönöm, ha érted mire gondolok... -
#8313 bazz nem szokásom senkit sértegetni de a te képességeidet tényleg meghaladja az, hogy egyszerű leírt mondatokat értelmezz??
Előbb lennél te képes arra, hogy megcsald a bartánődet, mint én. Soha a büdös életbe nem tettem ilyet, és soha a büdös életbe nem is tennék, mert utána egy undorito mocskos féregnek tartanám magamat. De ezt már milliószor leirtam, mégis ugyanazt az idióta szöveget hajtogatod a megcsalásról, amit eddig csak te hotál fel itt, csak nem ilyesmi gondolatok járnak a fejedben??
De aközött is külömbséget tehetnél, hogy AKAROK valamit, vagy NEM ZÁRKÓZOK EL valami elől. De te még mindig azt hiszed, hogy én valami baszógép vagyok, aki sorra bassza át a lányok fejét, és mocskos módon kihasználja őket, mert egyszerü mondatokat nem bírsz értelmezni. nem egyéjszakás kalandokra hajtok, egyáltalán nem, de ha olyan szituba találom magam, hogy NINCS BARÁTNŐM, és egy csaj megteccik, de ő azt mondja nem akar semmi komolyat, csak egyéjszakás dolgot, akkor nem fogom töketlen buzi módjára elküldeni hogy "huu szerelem nélkül nem kellesz" hanem lesz egy jó estém nekem is meg neki is.. És ezzel kurvára nem vágok át senkit, és nem ártok senkinek, így aki emiatt engem geciembernek tart arrol meg is van a véleményem. de ha a csaj komoly dolgot akar, akkor utána csak VELE és senki mással. A férfi attol lesz igazi férfi, hogy benne van a kanösztön, de a barátnőéért képes visszafogni az ösztönöket, nem pedig attól hogy egyáltalán nincs is benne kanösztön, az már betegség... Nőknél más a helyzet ők inkább érzelmi lények, náluk teljesen rendben van ha szerelem nélkül nem akarnak szexet, de egy férfinél kell egy egészséges kanösztön. -
Rundstedt17 #8312 macskulsz
-
#8311 Megintcsak nem erre gondolt! :)
Sztem sokkal inkább arra, ha barátnőd megtudná h itt macskulsz! :) -
clio1616v #8310 én nem csak azért beszélek egy lánnyal, mert egy éjszakás kalandot akarok vele... vagy mert meg akarom vele csalni a barátnőmet, magadból indulsz ki..
pedig szerintem rájöhettél volna, hogy nagyon nem vagyunk egyformák
és nem csak te jöhettél rá -
Rundstedt17 #8309 jóh érthető egyetértek,ne nyávogjon,de alpárit sem bírom:D -
clio1616v #8308 neki nem miaúzok, hanem dorombolok ^^ csipogok ^^
-
#8307 azzal nincs gond, azzal viszont már igen ha egy férfiember nem csak a barátnőjének, vagy ha épp az nincs akkor egy neki tetsző csajnak nyávog, hanem felveszi ezt az idióta stílust és nyilvános helyen, más férfiak között is nyávogva beszél, innentől kezdődik az, amikor valakit buzinak néznek. Én is beszélek kedvesnyávogós hangon ha épp vmi bejövős csajjal beszélek:D de ha épp vitázok mint itt is. és osztom az észt, akkor nem kezdek el közbe nyávogni, mer tudomjól hogy az kurvaszánalmas:D -
#8306 Ez mondjuk engem is érdekelne.. habár engem ez nem zavar.. de ha az én barátnőm csinálná ezt.. hát nem hiszem h örülnék neki. Bár minden ember más.. vannak olyanok, akik olyanokat végignéznek tök nyugodtan, hogy csak lesek. Én kicsit nehéz eset vagy ezen a téren. :) -
#8305 Neem.. bár nem lehet tudni. Most arra gondoltam, hogy azt várja, hogy a haverjai vagy ne legyenek "kemények" vele sem, hanem őt is becézgessék, vagy a barátnőjükkel beszéljenek úgy, mint ahogy vele beszélnek.. És akkor nincs "kettős arc" :)
De nyilván ez hülyeség csak 1 vicc volt, értem, hogy mire gondolt a "kettős arc" alatt :) -
#8304 kiváncsi vagyok a barátnőd mit szólna a miaúzásaidhoz -
Rundstedt17 #8303 nem,csak ha előttünk van csajával akkor véletlenül sem mondana neki olyat:DDDDD -
clio1616v #8302 Irigyli a csajokat ^^ erre gondolsz? -
#8301 Mert te azt várod, hogy a haverjaid úgy becézgessenek mint a barátnőjüket?
persze tudja hogy érti -
Rundstedt17 #8300 valahogy sokkal idegesítőbb ha valaki adja a keményt aztán meghallom nőjével és nyáladzik falra mászok a kettős arcától -
clio1616v #8299 Igen, fogok is.. nem miaúzok semmi olyat :))
Hamarosan lehet megtudjuk Tanár Úrtól miáúúl, hogyan van az hogy egyéjszakás kalandban benne vagy-e... :) -
#8298 Már csak az a kérdés h clio mennyire örülne, ha a hőn szeretett barátnője ugyanezt csinálná egy másik fórumon.. [költői kérdés] -
Rundstedt17 #8297 nem értem ezzel mi a bajod:D -
#8296 Nyáú! -
ba32107 #8295 Miért, ismered személyesen? Jó, nézd felőlem csináld, attól még engem zavar, de többet nem szólok. -
clio1616v #8294 Miaúú ^^