Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha megmondjátok,h mikor,hol...én úgy alakítom,h tudjak menni...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Valaki(kik) mindig lesz(nek) aki(k)nek vagy a helyszín nem jó, vagy az idõpont... (tapasztalat)
a 14 sem biztos...de ha péntek akkor pl. jó
többiek? 😊
(kicsit rázizzentem a szervezésre, ha nem baj😊)
A találkozóba én még nem lettem beavatva.
nektek jó egyáltalán Szeged?
Attól elvonatkoztatva, hogy szeretem: tényleg igazán rendes és kedves, és nyugalmi állapotban csak jót tudok mondani róla. 😊
Te jössz majd az össznépi találkozóra? 😊 Részemrõl szívesen látnálak körünkben. 😊
#5018: Kevés vagyok neked? Ez mélyen megbántott!!! <#rinya>#rinya><#crazya>#crazya><#vigyor2>#vigyor2>
szülinapozunk 😊
de módosítsunk.. csütörtök legyen léccciiii... most jutott eszembe hogy öcsémék pénteken jönnek haza írországból és én viszem haza õket szegedre.. extra ha péntek este jönnél akkor jöhetsz velünk 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
mert 7-én én megyek Szegedre...
Persze ha mehetek... :$ 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
(feltéve,ha ez nekem is szól)
Majd "okulás" céljából írhatnátok nekünk egy könyvet, szeretnénk okulni 😄
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!