22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #8815 viszont a tanárbácsi egy fiatal lánnyal annál inkább.... -
ba32107 #8814 Szerintem egy 24 éves nő nem fog lefeküdni egy 15 éves fiúval... -
Rundstedt17 #8813 Én nem voltam olyan beteges agyú mint te,fiatal lányok vonzottak nem a tanárnők...... -
Rundstedt17 #8812 Na egy utolsó idézet,de ez már túl megy minden határon,mi van a mai világban??????bár lehet hogy csak az internet sok hülye gyűjtöhelye és nem általános....
"Syasztok!LÉCCI SEGÍTSETEK NEKEM IS HA LEHET MINÉL ELŐBB FONTOS!!! SZÓVAL VAN 1 42ÉVES PASI AKIBE NAGYON BELÉ SZERETTEM ÉN 17VOK!! CSAK A MUNKÁJA UTÁN TUDUNK TALIZNI!! NEKI MÁR VAN FELESÉGE ÉS CSALÁDJA IS!!! MONDTA H Ő IS SZERET MÁR CSÓKOLÓZTUNK MEG MINDEN VOLT!!Naon szeretjük 1mást! 1EDÜL TESÓM TUDJA AKI ZSAROL AZZAL MINDÍG H ELMONDJA SZÜLEIMNEK EZT AZ EGÉSZET!! NEKEM MIND1 LENNE HA KIDERÜLNE DE A PASI MÉG NEM SZERETNÉ MERT NEM TUDNA HOVA MENNI. SZÓVAL H ÁLLÍTSAM LE TESÓMAT?? TI MIT CSINÁLNÁTOK H TÖBBET LEGYETEK 1ÜTT?? MEG MI RÓLA A VÉLEMÉNYETEK?? LÉCCI SEGÍTSETEK!!! FONTOS!!!!!!!!!!!" -
clio1616v #8811 ha te beleképzelted magad a tizenéves helyébe és egy tanárbácsit képzeltél oda akkor... jó neked, ha vigyázott rád..
Bár amilyen hszeid voltak eddig tuti nem vagy empatikus ember... -
Rundstedt17 #8810 omg te tényleg nem tudsz semmit -
Rundstedt17 #8809 -
#8808 Ó ezt mindig mindenki elmondja és mégis mindig mindenki visszajár. -
#8807 "Aztán 11-ig el sem engedtük egymás ajkait"
"Vigyázott rám és csodálatos volt"
Igen, nekem is azonnal a tanárnéni jutott eszembe... -
clio1616v #8806 miből jött le hogy tanárbácsi?
én tanárnénire asszociáltam kapásból... így jobban tudom elképzelni a történetet -
Fbn Lx #8805 Szerintem ezennel kiveszem a topikot a kedvencekből, nem igazán nézek be ide többet.
Szerencsétlen gyökér arc rossz hatással van az idegi állapotomra :)
viszlát srácok -
Fbn Lx #8804 látszik, hogy erősen buta vagy :) -
#8803 A lány még fél lábbal az általánosban van, nem rossz.
Lehet hogy a kedves tanárbácsinak nincs túl sok esze. -
#8802 Aki gerontofil, meg is érdemli. xD -
#8801 Én ebben nem vagyok ennyire biztos... -
ba32107 #8800 Szerintem ő is érti, csak ironizált -
Rundstedt17 #8799 Jah mostanában ez már rendszer -
Rundstedt17 #8798 Bazz:
"Én is szerelmes vok nagyon!!! Én 18éves vok ő pedig 44 nagyon imádom és ő is engem,mindig mondja és jó vele!!!!!! :) :D "
"Húú de jó nektek! Én 16 vagyok és szerelmes vagyok egy 32 éves hapsiba.Ráadásul pap is.Hogy felejthetném el?Céltalan nélküle az életem.Segítsetek:((( "
-
#8797 Látszik, hogy sokmindent nem értesz még.
Ez amolyan tiltott, lopott kapcsolat aminek nincsen sok jövője, folytatása és nyíltan fel sem vállalhatják, mert akkor tanár bácsit páros lábbal rúgnák ki... -
ba32107 #8796 Gratulálunk a tanár bácsinak is -
Fbn Lx #8795 nem értem hogy ha olyan jó volt, miért kér segítséget. -
Fbn Lx #8794 ::ASD.D:S_
megesik. -
Rundstedt17 #8793 Na ez nem rendes lány:
"Sziasztok!
Amint az előző 4 lánynak nekem is tanáros gondjaim vannak.15 éves vagyok,a tanár idén jött tanítani 24 éves és nagyon szeretem.Rengeteget MSN-eztünk és sms-ztünk is.Aztán múlt hét pénteken volt egy buli,szóltam mindnekienk,hogy hazamegyek mert rosszul vagyok(igazabol semmi bajom nem volt csak hiányzott D.az angol tanár,mert úgy volt,hogy elutazik,de mégsem utazott el)A nyelvi terem felé mentem megláttam őt ahogy a laptopjába nírt valamint bementem hozzá ez volt oyan fél 5 körül(a sulibuli éjjel fél 2-ig tartott).Bementem beszélgettünk.8 órakor vadcsókolózásba kezdtünk.Aztán 11-ig el sme engedtük egymás ajkait.Felvitt lakására és ott megtörtént lefeküdtünk ÉLETEM LEGJOBB ÉLMÉNYE VOLT..ÉS LEGSZEBB.Vigyázott rám és csodálatos volt.NAGYONSZERETEM!Nem bírom ki nélküle.segítsetek"
-
clio1616v #8792 azok szerint lehet.. -
#8791 ezek szerint sosincs -
clio1616v #8790 "ha nincs fontos mondandóm..." -
#8789 de te semmit sem mondasz -
clio1616v #8788 az őszinteség is szubjektív.. Fbn Lx haja páldául mindenkinek máshoz hasonlít :)
van akinek szebb van akinek csúnyább ezért mondtam, hogy amit elhiszel róla az a te őszinteséged..
szelektálva kell a gondolataidat kifejezni fontossági sorrendben... különben folyamatosan beszélnél mindenről amit éppen gondolsz.. és ehhez jön még hogy vannak olyan gondolatok amire más esetleg nem kíváncsi meg kell hallgatni mást nem lehet mindig folyamatosan fecsegni..
én például keveset beszélek éppen emiatt, ha nincs fontos mondandóm nem szólalok meg.. szokták mondani, keveset beszél.. sokat mond.. -
#8787 És akkor vagy teljesen őszinte, ha ezeket a gondolataidat nem szelektálva vagy túlszépítve adod elő. -
clio1616v #8786 az őszinteség annak a szándéka, hogy másnak olyan gondolataidat add át, amit te is elhiszel.. -
#8785 Ez így kb olyan mintha a "vidd ki a bilit" számodra az "idd ki a bilit" jelentené. -
clio1616v #8784 szerintem meg van köze, mert nekem az őszinteség ezt jelenti, hogy azt milyen szinten várom el mástól és magamtól... -
clio1616v #8783 annak van igaza akinek igazat adnak... :)
ha ezt magadban lefocizod és magadnak elhiszed, hogy az úgy van, akkor az a magabiztosságodnak tudható be... én is ilyen vagyok, ami nem jelenti feltétlenül, hogy igazam is van mindenben, de bizonytalan az nem vagyok legalább és a döntéseim következményét is vállalom..
ez a hozzáállás működik.. nekem.. :) -
clio1616v #8782 van akivel lehet vitatkozni, mert élvezi, van akivel nem mert felidegesíti magát esetleg megbántódik...
akit lehet idegesíteni azt idegesítem is.. olvasd el az idézetemet a hozzászólásaim alatt, abban minden benne van :) abból kiderül miért ideges valaki... -
Fbn Lx #8781 jaja. Még ha tudom hogy hülyeséget beszélek, vagy hogy nincs igazam, inkább először agyilag lefárasztom a másikat mielőtt igazat adnék, csak hogy ne legyen hamar vége :D
De ilyen egyébként nincs, mert szinte mindig igazam van -,- -
Rundstedt17 #8780 Én pl. szeretek vitatkozni
na azt én is:D....lételem szerintem:DDDDDDDdd -
Fbn Lx #8779 te valamit nagyon eltaláltál! a hajam jelenleg tényleg olyan mintha egy vödör szart öntöttek volna rám, szal nem sértődöm meg :D
Egyébként meg nem szeretem a tapintatoskodást. Ha valamit szarnak tart, akkor mondja azt, hogy figyelj, szerintem ez nagyon szar. És ne azt, hogy: hááááát ez nem olyan jóóó...
Ugyanígy én sem mondom arra amit nem szeretek de más szereti, vagy másnak fontos, "nem rossz".
az is idegesítő tud lenni, ha más megsértődik, hogy én szidom azt a bandát ami neki a kedvence. de most mégis mi a szar van akkor, tán az apja ott dobol? :0
Én pl. szeretek vitatkozni, és szeretem bebizonyítani, hogy már pedig ami nekem nem tetszik az rossz, és ami nekem tetszik, az jó. Nem azért mert komolyan gondolom, hanem mert unatkozok. :] -
#8778 max a közlékenységhez, kifejezőséghez -
#8777 okés, ám ennek meg nincs köze az őszinteség témához... -
clio1616v #8776 nemérted.. nekem olyan dolgok is fontosak hogy elmondjam ami esetleg másoknak nem az.. ezért mondtam, hogy nagyok az elvárásaim [magammal szemben is ami az őszinteséget illeti]...