Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
rendes rendetlenség? <#kuss>
Engem a csajok meg a "mi szeretünk téged" kategóriába =)

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

norbre
nekem sikerült, nem is egyszer de sosem szándékosan.. pedig a rendes kategóriába sorolom magam (és a csajok is általában) 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Hm, kíváncsi lennék, vajon nekem sikerült-e már nõi szívet összetörnöm 😄 (ugyanis erõsen kétlem, hogy ilyen valaha is történt

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

minigirl
Ha félre nem is, de lelépni szoktam. Különösen akkor, ha egy dolgot 1000x kell átbeszélni, és még akkor sem változik semmi. 😊

És értem én a viccet. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Nos... Igaz. Én is törtem már, ha nem is akarattal.
Viszont a "rendes lányok" szívét is összetörik a "rendes fiúk". Tehát 1-1. 😊

De szíveket igen

norbre
jó ez csak vicc volt nyilván 😊 de a normális is félrelép, aztán ha nem változik semmi akkor meg le.. ha a kapcsolat nem olyan

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

minigirl
Szerintem a normális csajok az igazán jó csajok, nem a cicababák, akiknek csak a pénz kell. 😊

minigirl
Nem lehet, hogy ezt csak a hirtelen felindulásod mondatja veled??

norbre
a jó csaj v a normális ? 😊 de ez amúgyis a kapcsolat minõségétõl függ.. ha megcsalja akkor ott már valami nem mûködik..

Animefox
Hazugság minden!! A nõk nem tudnak szeretni!!! Csak a pénz meg a többi.... Nem létezik normális lány... 😞

minigirl
Jó csaj nem tör házasságot!!! 😛

Anaid
Sajna hozzám kicsit fiatal vagy, sorry..
Egyébként is házinyúlra nem lövök<#ejnye1><#vigyor>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Animefox
Engemet a feleségem folyton megcsal, és már a faszom kivan... Mennyibe kerül a válás ha mindkét fél benne van? Csak okmánybélyeg ára???

Addig is kéne egy csaj!!!! Van köztetek egy jó???? 😄

Ephyra
😄😄:😄

Megesik, hogy csajoknak eszébe jut, hogy "túl jók õk hozzánk"

L3vi
Az már nem a csaj hibája... vagy nem biztos , hogy az övé.

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

Ephyra
Egyébként ha találunk is egy jó csajt az is csak általába 2 hétig van meg.

clio1616v
Ehhez csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy az észrevételt azt lehet folyamatosnak venni és nincs újdonsághatása ^^

A többit pedig a fantáziátokra bízom, kinek milyen a képzelõereje...

<#smile>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Engem annál tovább érdekel egy nõ <#vigyor0>

Vagy meg nem fordul 😄

Anaid
Nálam pl. nincs, de hallottam ilyenekrõl.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

chhaya
Kb annyira van, mint a férfiaknál az, hogy csak addig érdekli a nõ, míg le nem fekteti.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
lányok: tényleg van olyan hogy csak addig érdekel titeket egy fiú, amig "észrevesz" titeket, játékból?
Picar77
én emlékszem a nevére is 😄
bár hogy megnõtt már nem kéne X'DD

()() (^^)

Nekem úgy jött le, hogy ironizált

Amúgy nekem is volt óvodában "csajom", még smároltam is vele, de a nevére én sem emlékszem 😄

clio1616v
nemtudom milesz hogylesz, de azt tudom, hogy óvodában volt egy csajom ^^

jó lenne magtalálni az iwiwen ^^ csak nem tudom a nevét teljesen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ez úgy hangzik, mintha azt akartad volna mondani, hogy akinek minimum ovis korában nem volt legalább egy csaja, az már fel se nõjön, mert sosem lesz belõle normális felnõtt. Vagyis aki nem volt olyan szerencsés mint mások, ha megszakad, se élhet ugyanolyan normális életet?

clio1616v
igen belõlük lesz az identitászavaros, ha jók a feltételezéseim

Minden óvodás képes az érzelmeit kifejezni ilyen vagy olyan módon. Van, aki egész fiatal korában elkezd érdeklõdést tanusítani a másik nem iránt, van aki tinédzserkoráig fel se figyel rájuk. Ettõl még az utóbbiak is lehetnek normálisak, egészségesek.

clio1616v
nem rászokásról vagy leszólításról van szó, hanem érzelem kifejezésre, kimutatásra

óvodás gyerek már szobatiszta, normális esetben

Ha normális alatt azt érted, hogy valaki hamarabb szokott rá a szép nénik/lányok leszólítására, mint a szobatisztaságra, akkor nem egy bolygóról származunk <#whatever>

clio1616v
normális egészséges embernek már óvodában van barátnõje

nekem volt Tímeának hívták és mindig vele táncoltam, és fogtam a kezét ^^

Úristen, ha ez baj, ezek után én már inkább meg se szólalok... :/

minigirl
Csajozni szoktál-e? 😄

clio1616v
nekem 5 évesen volt

clio1616v
igen

Én 16 éves vagyok és még nem volt barátnõm.
Ez gáz???
A késõn bekapcsolódók kedvéért mindenki megismételheti a saját sztoriját <#zavart1>

SuperCharger
Ja, olyasminek is indult, csak útközben átalakult a "salsoul filozófia, önismeret, másik nézõpont, és értelmetlen, megválaszolhatatlan kérdések sarka" topikká, vajmi kevés vonatkozással az eredeti témára.

Szerintem akinek volt mondanivalója a témához a látogatók közül, már mind elmondta.

Szerintem még mindig fogalomzavarban szenvedsz

Dehogy ritka ez a topik azoknak való akik csak sajnáltatják magukat.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

minigirl
😄
Azt is lehet gyakorolni. 😉

Kojiro
hát ezt akkor buktam, mert nem vagyok valami határozott <#vigyor3>

Kojiro ergo sum.

salsoul
clio1616v
pletyka = sztorizgatások és saját élmények

MR ME
mi az isten lehet ennyit beszélni errõl a témáról? <#fejvakaras>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fogalomzavarban szenvedsz?

clio1616v
ha pletykát akarsz hallani, menj nõi fodrászhoz