22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    szerelmesnek lenni jobb mint nem szerelmesnek lenni
  • clio1616v
    úgy hogy nekem ez jutott eszembe igaz a hozzászólásod utolsó két gondolatát olvastam el

ilyen linkeket nem szoktam, lusta vagyok hozzá...
  • salsoul
    valóban, jó nekeik - jól szét szopatják és kínozzák egymást, mire rájönnek arra, hogy a szerelemtől még nem lesz két ember összeillő, vegyrokon
  • salsoul
    szerintem meg brilliáns
  • salsoul
    én meg azt nem tudom elképzelni, hogy mindez hogy kapcsolódik a #9364-hez
    de tényleg
  • clio1616v
    ebből az következik hogy a süketnémák szerelmesek mindig, de jó nekik... :\
  • clio1616v
    ez nem a legjobb hasonlat volt, de értem mire gondolsz
  • clio1616v
    nem tudhatod mi a fontos a lánynak, lehet fontosabb neki az anyagi biztonság egy biztos pont ahova hazamehet és a szikra nem lényeg... ezért van sok unott házasság egyben

arra gondolnak hogy áá jó ez így igaz már nem szerelmesek, de mindenhol azt hallja hogy a szerelemnek el kell múlnia 1-2 éven belül mert átalakul szeretetté és ezzel megnyugtatja magát és kötelességből megtartja a házasságot kapcsolatnak

kinek mi a fontos úgy él... én képtelen lennék üres kapcsolatban élni amiben nincs szerelem... el sem tudom képzelni hogy lehet szexelni olyan nővel akibe nem vagyok szereles.. hogy lehet szenvedéllyek megcsókolni...
  • salsoul
    persze, a víz akarja az olajat, az olaj akarja a vizet és mégsem lesz vegyület, mégsem oldódnak fel egymásban

mert természetük nem (vegy)rokon
  • clio1616v
    mindkét félnek akarnia kell ezzel nem árulok el újdonságot, de tény hogy egyszerre nem láthatjátok meg egymásban a lényeget
  • salsoul
    (oh tényleg a süketek és a vakok nem veszik észre a diszharmoniát - a szerelem meg süket is meg vak is...)
  • salsoul
    #9339:
    nem semmi...
    és hogy működik?, milyen eredménnyel?

#9341:
    Van tapasztalat. Éppen elég.
    És még több megfigyelés.

#9342:
    próbáld ki, hogy elégedett tudsz-e lenni azzal, hogy egymás mellett vannak már csak három percig is... de tényleg. Hogy tudd miról szólsz.

>>> ide kattintok és meghallgatom miről van szó <<<

Na mekkorát sikerült élvezned a diszharmonikus kompozícióra?
    Mennyire tudsz elégedett lenni vele?
    Bitangul nemigaz'?

----

Sok emberrel sok mindenről lehet beszélgetni.
    Amíg megelégszel a felszínességgel, az unott aházásokkal, bólogatásokkal.
    De abban pillanatban, hogy komolyan és mélyen akarsz beszélni valakivel valamiről bukik a mutatvány. És érezni fogod, hogy másikat nem érdekli, a mondókád, az ami téged leginkább foglalkoztat, megmozgat. Lelki téren nincs semmi közös pontotok. Teljesen más beállítottságúak vagytok. Mint ahogy a mintában szereplő két zenének sincs közös pontja. Hülyén is szólnak együtt. Ugyan így ugyan ilyen hülyén szól két össze nem illő ember is. Összeforszírozhatom, de hallhatod, hogy mi lesz belőle...

Egyik barátommal beszélgettem hasonló kérdésről, és már pár évtized van mögötte.
    Azt mondta, hogy sok barátnője volt már, és a tapasztalat az, hogy ha az a szikra nincs meg akkor minden más mindegy. Lehet jó teste, lehet jó az ágyba, lehet házi tündér, lehet kiváló szakács, lehet kiváló ápoló, kiváló kényeztető... ám ha semmi komoly lelki dolgodat nem fogod tudni megbeszélni vele úgy, hogy meg is értsen és ne csak vaksin bólogasson, akkor semmire se mész végül. Együtt lehettek ugyan, de üres lesz az egész kapcsolat.
  • minigirl
    Félreértesz. Legtöbbször én vagyok az, akihez nem lehet közel kerülni. :) Bár most nyomós okom van rá. :)
    Velem csak egyszer fordult elő, hogy erőlködtem azon, hogy megismerjem a srácot, lett is belőle egy 4hónapos kapcsolat, aminek gyakorlatilag nem volt értelme, mert a mai napig nem ismerem, pedig ő úgy gondolja, hogy én vagyok az egyik legjobb barátja.
  • Dick Riddick
    Nincs olyan csaj akivel ne lehetne elbeszélgetni valamiről. Nyitottság kérdése.
    Ha valakinek már tényleg nincs semmi ötlete, akkor nyugodtan csak kérdezzen. A lányok szeretnek beszélni, annyit kell tenni hogy meghallgatja őket az ember. A lényeg hogy ne a melleit bámuld és tényleg figyelj rá, akkor nem lesz gond (nem könnyű :) ).
    Az sem baj ha csönd van, én kifejezetten szeretem. Nem kellenek szavak,csak két test van.
    Én is egyetértek Jedi-vel. Volt már olyan találkozásom hogy szinte (csak szinte) elakadt a szavam. De nem tartott tovább egy pillanatnál. Ő is "csak" nőből volt, ugyanúgy lehetett beszélgetni vele mit bárki mással.
  • clio1616v
    nem is akarom kikerülni beszélgetésre is nagyon sok módszer van...

szóban írásban, élőbeszéd, telefon, számítógép... nagyon sok sok együtt beszélgetéssel eltöltött óra kell hogy megismerd a gondolatait a párodnak és egész életen át sem tudod teljesen megismerni teljesen...

Akinek nincs mondanivalója neked, azt nem is érdekled :) tehát ott valóban felesleges köröket futnál, ha erőltetnéd a beszélgetést..

de beszéd nélküli együttlét is tud kapcsolatot elmélyíteni, sőt...
    kell az hogy érezd a hiányát
  • minigirl
    Esetleg fogalmazok máshogy: egy kapcsolatba bele kell valahogy kerülni. És számomra sok beszélgetés nélkül ez elképzelhetetlen.
  • minigirl
    Igen, de a kapcsolatot el kell valahogy kezdeni. Legelőször meg kell ismerni az illetőt, és az nem megy szimpla megfigyeléssel. A beszélgetést nem tudod kikerülni, bárhogyan is érvelsz ellene.
  • clio1616v
    igen, kapcsolatról beszélek

lehet azt nem tudod még hogy én nem megyek oda senkihez anélkül hogy nem látok róla semmit.. mielőtt jelezném valaki felé, hogy meg szeretnék ismerkedni vele megfigyelem a viselkedését, gondolatait és reakcióit, nekem nem elég ha "csak" külsőségei tetszenek
  • minigirl
    "nem csak beszélgetéssel lehet örömet okozni a párodnak..." Igaz. Viszont már megint kapcsolatról beszélsz.
  • clio1616v
    pont erről van szó... nem kell erőltetni, de azt remélem te is belátod, hogy nem csak beszélgetéssel lehet örömet okozni a párodnak...

az is jó ha csak egymás mellett fekszünk, közös élményeket átélünk...

ha ezek megvannak akkor már nemcsak a megismeréshez szükséges múltban veled történt dolgokat oszthatod meg vele beszélgetéssel, hanem új dolgokat amiket közösen éltek át...
  • minigirl
    Persze, hogy nem kell beindítani semmit, ha pl kurvázol.
    Viszont ha tudsz beszélgetni valakivel, az jó, ha nem, akkor nincs értelme foglalkozni vele, erőltetni. Ha nincs mit mondanom, akkor nincs mit mondanom. Ezt lehet erőltetni, de akkor maximum a csípős nyelvemmel találja szembe az illető magát, és gyorsan rájön, hogy nincs értelme a beszélgetésnek.
  • clio1616v
    azt értsd meg, hogy nem kell beindítani semmit :)
    amiről én beszélek az magától értetődő, ha jó egymás társaságában azon nincs mit beindítani :)

ez nem egy tárgy hogy beindítod meg lekapcsolod...
  • minigirl
    Te már kapcsolatról beszélsz, nem egy kapcsolat beindításáról...
  • clio1616v
    a viselkedésből és a reakciókból nagyon hamar látni lehet ki az aki lenyűgöz ki az aki megnevettet ki az akivel jó lenni...
  • clio1616v
    hidd el letud nyűgözni mégha budit is kell szellőztetni utána, vannak nagyon jó gondolkodású bújós kedves lányok, akik lenyűgöznek elkáprásztatnak az ügyességükkel okosságukkal...
  • clio1616v
    ismeretlenül nem megyek oda senkihez.. ez természetes
  • clio1616v
    a kommunikáció kétoldalú, ha kíváncsi valamire vagyok megkérdezem, ha meg akarok osztani egy élményemet véleményemet elmondom...

ugyanezt teszi a párom is.. és ha nem akarom meghallgatni, vagy nem akarok válaszolni nem nem kell, nem kötelező..

az viszont jelzés értékű, ha igen... azt nagyon észre lehet venni ha amit mondok valakit nem érdekel olyankor inkább hallgatok és megvárom hogy mit reagál
  • minigirl
    Jogos. :)
  • Sir Quno Jedi
    Ez elég beteges. Én még olyan nőt nem láttam soha sem, semmilyen formában sem, amelyik annyira lenyűgözne így ismeretlenül, hogy kukán bámuljam és lenyűgözve kicsi teáskannát imitáljak. SZörnyű vaze!

A nő is csak élő ember és ha megvágják vérzik-e, ha megszólal gáz, ha cselekszik hibázik, a budit utána is szellőztetni kell és melegben ő is izzad, nem lehetsz úgy oda érte "elsőre", mert akkor frankón hamis képbe vagy belebuzulva!
  • minigirl
    Ha nem ismersz valakit, valahogy csak meg kell ismerned. Az nem elég ha nézed a szép szemeit. Beszélgetni kell hozzá, sokat.
  • clio1616v
    olyan nincs hogy kell... se párkapcsolatban se sehol...

nem muszáj megszólalnod ha nem akarsz

ez attól függ mit vársz el a párodtól
  • minigirl
    Ez egy kapcsolatban oké, de hogy az első találkozásnál...? Ha én nem tudok valakivel beszélgetni, akkor hagyom a fenébe, mert tudom, hogy nem sok értelme van. Ha van valakim, nekem legelőször az a fontos, hogy ne csak a "pasim" legyen, hanem a legjobb barátom is. Szerintem ez a legfontosabb egy kapcsolatban. (és itt hozzáteszem, hogy a legjobb barátaimmal mindig mindenről tudok beszélgetni, ha meg nincs mit mondanunk egymásnak, akkor nincs *kínos csönd*, csak békés, megértő hallgatás, amikor tudod, hogy nem is kell semmit mondanod, mert a melletted ülő ember már a gondolataidat is tudja)
  • clio1616v
    mégvalami a kínos csend az csak annak kínos aki görcsöl ^^
  • clio1616v
    úgy hogy elégedett vagy azzal, ahogy egymás mellett vannak
  • clio1616v
    Nincs tapasztalata, de bírálni pedig szeret, problémákra megoldásként semmi konkrétumot nem hallottunk tőle.
  • clio1616v
    vannak gátlásos emberek én is az vagyok, a párom reakcióitól függ milyen gyorsan oldódik fel ez a gát...
  • clio1616v
    igen már a legelsőnél
  • clio1616v
    nem csak szavakkal lehet kifejezni magad... egy nézés egy érintés is kifejező tud lenni

pédául ha egy csaj lenyűgöz akkor meg se tudok szólalni minden érzékszervemmel arra koncentrálok, hogy róla minnél több ingert fogadhassak be... ilyenkor a szövegelés se megy csak minimális szóbeli kommunikáció, már volt hogy kérdezte csaj na mivan nem is beszélgetsz velem?

ilyenkor elmondom, hogy de igen majd ha már nem vagyok ennyire a hatásod alatt...
  • salsoul
    már az első pár találkozásnál? Hűha...

Nem valami súlyos észreveendő tényező elpalástolása ez egyébként?
  • clio1616v
    a kínos csönd esetére vannak megoldások...

én a következőket teszem: megfogom a kezét és símogatom, odabújok hozzá, puszilom a nyakát kényeztetem, nem kell mindig locsogni fecsegni, ha van mondanivaló elmondom úgyis