Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ezek szerint este most nem lesz keksz mi😄DDD
meg nem ismered a trükköt ezek szerint..ha este akarunk vmit az oldalbordánktól akkor elõtte nem bántjuk meg (nagyon)😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Én mondjuk az elõzõ kategóriába tartozom,persze az ember késõbb tapasztal sokmindent.De az alapvetõ géneket,beidegzõdéseket nehéz megváltoztatni.Így van a bûnözõknél is,van egyfajta belsõ késztetés..és legfeljebb kordában tudja tartani idõvel.
A lányok végülis maguk döntik elmire,kire van szükségük,de ezzel vállalniuk kell a következményeket. De fiúknál is van,azért nemmindegy kit választasz,mertkésõbb ez kihathat több irányban is,egészen a nõgyûlöletig.
Go Jeff Go!!!!
Persze, vannak lányok, akiknek több kell, de szerintem az, amit leírtam, alap. 😊
És most én sem tudom, hogy hányadán állok egy sráccal, de még csak azt sem, hogy rendes-e... 😄 Na, majd kiderül... 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
nem akar valaki engem is megtalálni?😛😄
Go Jeff Go!!!!
Miért baj ha az egyik akár pasi szereti a lányt? Nem úgy ugrál ahogy õ fügyül de mégis megértõ,vagy érdekli,vagy figyelmes.
Go Jeff Go!!!!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Igazából nincs is rá konkrét válaszom. Talán annyi, hogy egy kapcsolattól elvárom, hogy mindkét félrõl arányos legyen az adok-kapok. Volt már arra is példa, hogy én adtam túl sokat = én szenvedtem. Volt arra is, hogy egy srác adott sokat = õ szenvedett. És valójában egyik esetben sem akartuk megbántani a másikat, mégis megtörtént. Részemrõl pedig az is nagyon meg tud viselni, ha én vagyok képtelen ugyanannyit adni, amennyit kapok, mert mint már mondtam, kihasználásként élem meg, amit pedig szintén nem szeretek. 😊
Ismét felteszem az egyik kedvenc kérdésem amire sosem kapok választ persze: eddigi életedben érdemben, mélységekben tudatosan mennyit foglalkoztál a szerelem, szeretet, párkapcsolat, nõk-férfiak témakörrel?
Vagy csak azt tudod ami rád ragadt a blikkbõl, pár fórumból, meg pár mónika sóból, meg jóbarátokköztbõl, amcsi filmekbõl?
Ha neked attól jobb, hogy baromságokat beszélsz, azokkal nyugtatgatod magadat akkor csak nyugodtan folytasd.
A harmonikus boldog párkapcsolat nem lehetséges bizonyos fizikai-szellemi törvények megértése és tudatosítása nélkül. Nem lehet a véletlen mûve, csakúgy, mint a levegõbe dobált kottafejek nem eshetnek véletlenül vissza olyan rendben, hogy egy Beethoven szimfóniát alkossanak, ha Beethoven tudatos és szintetikus közremûködése hiányzik.
Hass, alkoss, gyarapíts, s a párkapcsolatod fényre derül!
- Velem van, amikor szeretném..
- Szeret, ahogyan én õt..
- Büszke rám, ahogy én rá..
- Amikor velem van, jólérzi magát..
- Mindent megtesz értem, ahogy én is érte..
Egy mondatban:
-Boldoggá akar tenni és õt az teszi boldoggá, hogy én boldog vagyok, és én boldog vagyok, hogy õ boldog az én boldogságomtól. ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
És az imént szépen felsoroltad a tipikus nõi igényeidet... és még el se kezdted... ha felsorolnád õket az nem férne bele mini betûvel egy A/4-es lapra se...
Más KÜLÖNBEN nem véletlenül megy annyi kapcsolat széjjel napjainkban. Annyi házasság. Annyi? Nagy része tragikus. Ez mind nem véletlen. A nõk nem képesek tenni semmit sem a családért.
XXI. század a nõkrõl szól, a nõi öntudat virágzásáról. Amikor a nõ leteszi a fakanalat és szarik magasról mindenkire és csak önmaga a fontos. Ne is tagadjuk hogy nem szól másról a rinyálásuk, csak arról hogy õk mit akarnak és hogy képzelik el. Férfi társadalom meg bevan ettõl hülyülve és azt se tudják hogy mit kezdjenek...
Nem azért de nem helyes hogy az összes nõ kirakja a mellét meg a seggét meg a combját mutogatja és a média is ezt szajkózza...
És nem néz körbe pl az összehasonlító vallástan szakon...
Szumma szummárum szerintem neki a ribancos (kipakolós) kinézetû csajok jönnek be, náluk próbálkozik, csak elfelejti, hogy a ribancos külsõvel ribancos belsõ is jár. Bizony.
A SZERELEM egy dolog nekünk férfiaknak és sokkal több dolgot jelent a nõknek! És ha abból a sokból hiányzik egyvalami is, akkor az már náluk nem teljes értékû szerelem.
Neked jelent valamit a SZERELEM, a nõk is ennek hívják, így nevezik ezt a szót, de nekik teljesen mást jelent.
MIÉRT VAN MINDEZ???? Fajfenntartás miatt. Így van a természetben is. A nõsténynek kell választania a hímek közül hogy melyiket akarja magának, melyiket tartja jó génnel rendelkezõ hímnek. Az összes hím akarja azt a nõstényt, az összes hím vágyik rá, az összes hím szeretné a nõstényt dugni életük végéig, DE A NÕSTÉNY VÁLASZT!!!
Ez a tényezõ van a nõknél is. Még rosszabb hogy minden peteérésnél újra kezdik a válogatást, csak mivel emberek vagyunk vissza fogják magukat. Errõl nem tehetnek ez a vérükben van, máskülönben mennyi gnóm ember jönne világra? Kihalna az emberiség..
Mi férfiak szaporodni akarunk, gyereket akarunk, családot, szerelmet, sok dugást, viszont a nõknek teljesen más kell.
Mivel mostanában mi emberek nagyon vissza fejlõdtünk, ezért a nõk is kicsit állatiasabbak lettek...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Én baromira szerelmes tudtam lenni. Na én pl. meg is szívtam. Kicsit ugyan visszahúzódó lettem az "élménytõl" de nagyjából kihevertem. (komoly!!!)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Elõször azzal kezdik hogy alaposan kifaggatnak és mindent tudni akarnak rólad. Nem azért mert meg akar ismerni, hanem látni akarja a szajrét, érted e? A nõk nem akarnak zsákba macskát. Arról szarnak magasról hogy hogy nézel ki és milyen aranyos vagy. Az más dolog hogy a prémed kell neki esetleg, de a biztonság kedvéért tart melletted még minimum egy valakit.
Te jóképû faszi vagy és mindenki elõtt veled tetszeleg... Elmegy veled nézelõdni a plázákban és mutogatja magát veled hogy milyen jó faszija van... Ha van esetleg pénzed azt elveszi...
Persze nõktõl is függ hogy milyen rámenõsök, ki hogy és miképp teszi eztet. Mindez független attól hogy hogy néznek ki a csajok.
Az egoját a csajnak személy szerint felviszed, majd azt hiszi a csaj hogy a veled egy kategóriába tartozó fiúk bármelyikét megkaphatja.
Go Jeff Go!!!!
és éppen ezért a rendes fiú ritka, ritka(vagy nincs is) aki tolerál, türelmes és kész megtenni mindent..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Go Jeff Go!!!!