Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mûködhet az olyan kapcsolat ahol a nõ az idõsebb pár évvel vagy teljesen értelmetlen akár belekezdeni is?

Úgy tudtam😄

akkor ezek szerint este most nem lesz keksz mi😄DDD

chhaya
Oks, beismerte. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

lehet a barátod elfogult 1 icipicit nem?😄...

meg nem ismered a trükköt ezek szerint..ha este akarunk vmit az oldalbordánktól akkor elõtte nem bántjuk meg (nagyon)😄

Animefox
hehe, az a fontos, szeressétek egymást! 😄

chhaya
Elõbb megkérdeztem barátomat, szerinte rendes vagyok és nem ribancos, ezt jó pontnak vettem, körülöttünk a csillagok. Többi nemérdekel. <#nyes>

Animefox
Ha igazad lenne akkor nem ez lenne a topik neve, olvasd el a fejlécen h mi a cim. Megvagy? Nézd a hsz számát... szerinted ez az én problémám??? Engemet érint a téma csak? Képzeld el hogy nem csak érzéketlen hazudozók vannak. Ha magadba néztél és zavar valami, azért ne engem okolj...

MrSpock
pedig szerintem nem egy ördöngõsség kideríteni,megfejteni,hogy valaki rendes e.Az egyéniségébõl fakad,bár lehet az született,vagy tanult.
Én mondjuk az elõzõ kategóriába tartozom,persze az ember késõbb tapasztal sokmindent.De az alapvetõ géneket,beidegzõdéseket nehéz megváltoztatni.Így van a bûnözõknél is,van egyfajta belsõ késztetés..és legfeljebb kordában tudja tartani idõvel.
A lányok végülis maguk döntik elmire,kire van szükségük,de ezzel vállalniuk kell a következményeket. De fiúknál is van,azért nemmindegy kit választasz,mertkésõbb ez kihathat több irányban is,egészen a nõgyûlöletig.

Go Jeff Go!!!!

salsoul
a Te gyakorlatodban
<#worship>

Animefox
Ez mind szép gyerekek, TAPS TAPS, kár hogy a gyakorlatban ez nem igy van.

minigirl
Látod, látod! 😊 Pont ez a baj. Sok srácnak nem jut eszébe, hogy ennyire egyszerû az a bizonyos "odafigyelés". 😊
Persze, vannak lányok, akiknek több kell, de szerintem az, amit leírtam, alap. 😊

És most én sem tudom, hogy hányadán állok egy sráccal, de még csak azt sem, hogy rendes-e... 😄 Na, majd kiderül... 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
<#eljen>

MrSpock
Üdv rendes lány!:-)Már megtaláltál te minket!:-)
Szóval akkor mi a kérdésed?:-)

Go Jeff Go!!!!

én igazán rendes lány vagyok😛
nem akar valaki engem is megtalálni?😛😄

MrSpock
Én is ezért értettem képletesen a csillagokat! Az hogy az ember vele legyen,hogy figyeljen rá õszintén és érezze viszontmegkapja,és boldogság van.És téynleg jó ha az arány is egyezik,bár szerintem az egyik fél mindig picit többet ad,de ha határokon belül van akkor tökéletes.Sem kihassnálni,sem kihasználtatni,visszaélni nemszabad a másik érzelmeivel.

Go Jeff Go!!!!

SuperCharger
Ez eddig így eszembe sem jutott soha. Köszi! 😊

MrSpock
Már elnézést a kedvesség a figyelmesség,az hogy törõdik amásikkal nem egyenlõ a papucssággal!Igenis lehetnek ettõl még saját gondolataim,vagy az amit én szeretnék!Mindent meglehet beszélni,ktalálni,kreatívnak lenni.
Miért baj ha az egyik akár pasi szereti a lányt? Nem úgy ugrál ahogy õ fügyül de mégis megértõ,vagy érdekli,vagy figyelmes.

Go Jeff Go!!!!

salsoul
ezt inkább hívják biznisznek
Hmm, szóval ezek szerint léteznek mind rendes lányok, mind rendes fiúk, csak az a bibi, hogy az esetek tekintélyes többségében vagy nem találkoznak, vagy nem kellenek egymásnak?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

minigirl
Khömm... Érdekes kérdés. 😊
Igazából nincs is rá konkrét válaszom. Talán annyi, hogy egy kapcsolattól elvárom, hogy mindkét félrõl arányos legyen az adok-kapok. Volt már arra is példa, hogy én adtam túl sokat = én szenvedtem. Volt arra is, hogy egy srác adott sokat = õ szenvedett. És valójában egyik esetben sem akartuk megbántani a másikat, mégis megtörtént. Részemrõl pedig az is nagyon meg tud viselni, ha én vagyok képtelen ugyanannyit adni, amennyit kapok, mert mint már mondtam, kihasználásként élem meg, amit pedig szintén nem szeretek. 😊

minigirl
Igazából szeretem, ha kedves velem a barátom, de még õ se akarja nekem lehozni a csillagokat az égrõl. Egyszerûen szeressen, legyen velem, értsen meg (és ne mindig csak egyetértsen). Nekem nem is kell több, mert ha ez megvan, akkor a csillagok már az ölemben vannak. 😊

salsoul
És probléma kezelõ, megoldó készség hijján az elsõ probléma (akár munkahelyi) mindent szétbomlaszt.
salsoul
Animefox az élet egyéb területén is ily ostoba korlátolt tudatlan vagy mint a szerelem, párkapcsolat szeretet terén?

Ismét felteszem az egyik kedvenc kérdésem amire sosem kapok választ persze: eddigi életedben érdemben, mélységekben tudatosan mennyit foglalkoztál a szerelem, szeretet, párkapcsolat, nõk-férfiak témakörrel?

Vagy csak azt tudod ami rád ragadt a blikkbõl, pár fórumból, meg pár mónika sóból, meg jóbarátokköztbõl, amcsi filmekbõl?

Ha neked attól jobb, hogy baromságokat beszélsz, azokkal nyugtatgatod magadat akkor csak nyugodtan folytasd.

A harmonikus boldog párkapcsolat nem lehetséges bizonyos fizikai-szellemi törvények megértése és tudatosítása nélkül. Nem lehet a véletlen mûve, csakúgy, mint a levegõbe dobált kottafejek nem eshetnek véletlenül vissza olyan rendben, hogy egy Beethoven szimfóniát alkossanak, ha Beethoven tudatos és szintetikus közremûködése hiányzik.

Hass, alkoss, gyarapíts, s a párkapcsolatod fényre derül!
Animefox
Jééé... te srác vagy? Aszittem csaj... bocs^^

clio1616v
Számomra a rendes lány követelményei:
- Velem van, amikor szeretném..
- Szeret, ahogyan én õt..
- Büszke rám, ahogy én rá..
- Amikor velem van, jólérzi magát..
- Mindent megtesz értem, ahogy én is érte..

Egy mondatban:
-Boldoggá akar tenni és õt az teszi boldoggá, hogy én boldog vagyok, és én boldog vagyok, hogy õ boldog az én boldogságomtól. ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Pff.ez most remélem nem offense akar lenni.jóhiszemûen nem veszem annak..

Animefox
Én meg rád küldök egy helyes pasit, de te elküldenéd a rákba...

Megérdemli ha ennyi esze van,élete végéig futhat majd utánuk de õ tudja ha neki ribancok kellenek😄...

Küldjek rád egy nem szép csajt aki mindent megtenne hogy legyen pasija?😄.Aztán ha elhajtod lehordalak mint te itt a nõket és kijelentem hogy nem érdemelsz senkit😄.Na?😄

Egyet értek...azzal az emberrel akinek nincs véleménye hogy lehet együttélni?pf nem szolga úrnõ vixony,meg nem is herceg rabxolganõ...már bocsánat de egy üres test aki zombiként viselkedik embernek társként nem kell...

Tudjátok mit leszarom!ellenérvetek nincs!maradjatok ostobák engem tovább nem érdekel.jó józsefkedést majd dugjátok a nõgyülölõ elméleteket amit kitaláltok...

Animefox
Hiába választok átlagos normális lányt, aki mégis csak szép és aranyos, meg lehet nekem bejön de másnak egyáltalán nem szép, van ilyen is.... de mindegy a NÕ az NÕ, tökmindegy hogy néz ki....

Animefox

Ez a randaság is ribancoskodik mint az összes többi nõ.... 😄

Animefox
Itt van Sir Quno moderátor esete aki korábban írta hogy mindent megtett a csajért, de annyira fájhat neki most is hogy nem is merne veled errõl vitatkozni, honnan tudod hogy õ mit érez a monitor mögött??? Annyi volt a bûne hogy mindent megtett a kis ribancért????? Akit szeretet??? Akiért lehet az életét áldozta volna???? Hogy a te fajtád az ilyet "papucsnak" hívjátok??? Tudod mit, akkor öregedj meg nagy magányban mert akkor te semmit sem érdemelsz meg!!! Ha az ember szeretetbõl mindenét oda adja, neked az se jó, akkor csezd meg...

És az imént szépen felsoroltad a tipikus nõi igényeidet... és még el se kezdted... ha felsorolnád õket az nem férne bele mini betûvel egy A/4-es lapra se...

Más KÜLÖNBEN nem véletlenül megy annyi kapcsolat széjjel napjainkban. Annyi házasság. Annyi? Nagy része tragikus. Ez mind nem véletlen. A nõk nem képesek tenni semmit sem a családért.

XXI. század a nõkrõl szól, a nõi öntudat virágzásáról. Amikor a nõ leteszi a fakanalat és szarik magasról mindenkire és csak önmaga a fontos. Ne is tagadjuk hogy nem szól másról a rinyálásuk, csak arról hogy õk mit akarnak és hogy képzelik el. Férfi társadalom meg bevan ettõl hülyülve és azt se tudják hogy mit kezdjenek...

Nem azért de nem helyes hogy az összes nõ kirakja a mellét meg a seggét meg a combját mutogatja és a média is ezt szajkózza...

salsoul
Szerintem csak rossz helyen kutakodik pl a helyi pub-ban, vagy vmelyik discoban vagy bevásárlóközpontban, vagy a közgázon (milyen szakmával lehetünk nulla melóval gazdagok a hvg szerint szakon)...
És nem néz körbe pl az összehasonlító vallástan szakon...

Szumma szummárum szerintem neki a ribancos (kipakolós) kinézetû csajok jönnek be, náluk próbálkozik, csak elfelejti, hogy a ribancos külsõvel ribancos belsõ is jár. Bizony.
SuperCharger
Most már tudom, mit rontottam el.

SuperCharger
Igen, tényleg nem értettük meg egymást. Én arra gondoltam, hogy valaki iránt érzel valamit, de ez a túlzott kedvesség zavar, akkor kell elfogadnod, nem arra, hogy használj ki valakit, akire egyébként rá sem hederítesz. Különben is, ez úgyis alábbhagy, mert látja, hogy nem vagy érte odáig, és/vagy mert õ is belefárad. És marad az egészbõl egy kis visszafogott mindennapi figyelmesség. Na mindegy, nem arról akartalak meggyõzni, hogy ilyen pasit akarj, csak elmondtam, hogy mi jár az ilyen fejében.

Animefox
Legjobb esetben is egy csaj évekig el van veled. Tegyük fel. Egy idõ után a kis liba úgyis körbe néz maga körül hogy esetleg mástól mit kaphatna... hogy más miben tudna neki többet nyújtani. És ha esetleg úgy látja hogy más faszi sokkal többet meg tudna adni a kis libának, akkor nem sokáig fog habozni.

A SZERELEM egy dolog nekünk férfiaknak és sokkal több dolgot jelent a nõknek! És ha abból a sokból hiányzik egyvalami is, akkor az már náluk nem teljes értékû szerelem.

Neked jelent valamit a SZERELEM, a nõk is ennek hívják, így nevezik ezt a szót, de nekik teljesen mást jelent.

MIÉRT VAN MINDEZ???? Fajfenntartás miatt. Így van a természetben is. A nõsténynek kell választania a hímek közül hogy melyiket akarja magának, melyiket tartja jó génnel rendelkezõ hímnek. Az összes hím akarja azt a nõstényt, az összes hím vágyik rá, az összes hím szeretné a nõstényt dugni életük végéig, DE A NÕSTÉNY VÁLASZT!!!

Ez a tényezõ van a nõknél is. Még rosszabb hogy minden peteérésnél újra kezdik a válogatást, csak mivel emberek vagyunk vissza fogják magukat. Errõl nem tehetnek ez a vérükben van, máskülönben mennyi gnóm ember jönne világra? Kihalna az emberiség..
Mi férfiak szaporodni akarunk, gyereket akarunk, családot, szerelmet, sok dugást, viszont a nõknek teljesen más kell.

Mivel mostanában mi emberek nagyon vissza fejlõdtünk, ezért a nõk is kicsit állatiasabbak lettek...

Anaid
Annyira hangoztatod, hogy rendes vagy, meg mindent megtennél...stb. Én spec ki nem állhatom a "papucs" típust. Nem személyeskedés, de tényleg. Egy férfi azért legyen férfi, legyen véleménye, karaktere...stb. A kedvesség más. Én sem vagyok báb, a pasi se legyen. Nem tehetek róla, engem iritál, ha folyton bólogatnak nekem. A figyelmességet sem kell túlzásba vinni. Iszonyú unalmas és fárasztó, hogy ha egy pasi csak igenel és nincsenek saját ötletei, elképzelései, pl. arról, hogy hova menjünk, mit csináljunk, meg egyebek. Miért én játszam el a kreatívan majd én kitalálom szerepet, meg én oldjam meg a közös programokat, utána meg mézzem, hogy esetleg nem tetszik. Jézusom, mindent meg kell beszélni és alkalmazkodni bizonyos mértékben egymáshoz.(Komolyan!) Egy igazi kapcsolat sem innen, sem onnan nem diktatúra, szerintem.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Hú, basszus, nem olvastam végig a szöveget, mert az elején kikattantam. Kedvesem, szerinted akkor én pl. nem vagyok nõbõl, csak a személyimbe viccbõl beírták? (ironizálok)
Én baromira szerelmes tudtam lenni. Na én pl. meg is szívtam. Kicsit ugyan visszahúzódó lettem az "élménytõl" de nagyjából kihevertem. (komoly!!!)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Animefox
Nincs tisztázás csak beetetõ szöveg. Ráharapsz a csalira és 1-2 hét idill után, persze az egyéntõl függ, de végül hamar rátérnek a lényegre.
Elõször azzal kezdik hogy alaposan kifaggatnak és mindent tudni akarnak rólad. Nem azért mert meg akar ismerni, hanem látni akarja a szajrét, érted e? A nõk nem akarnak zsákba macskát. Arról szarnak magasról hogy hogy nézel ki és milyen aranyos vagy. Az más dolog hogy a prémed kell neki esetleg, de a biztonság kedvéért tart melletted még minimum egy valakit.
Te jóképû faszi vagy és mindenki elõtt veled tetszeleg... Elmegy veled nézelõdni a plázákban és mutogatja magát veled hogy milyen jó faszija van... Ha van esetleg pénzed azt elveszi...

Persze nõktõl is függ hogy milyen rámenõsök, ki hogy és miképp teszi eztet. Mindez független attól hogy hogy néznek ki a csajok.

Az egoját a csajnak személy szerint felviszed, majd azt hiszi a csaj hogy a veled egy kategóriába tartozó fiúk bármelyikét megkaphatja.

salsoul
csak az egó akar
MrSpock
A kérdést az,hogymit kell tolerálni? Igazából ha nincs semmi,és az elején letisztázza az ember akkor végülis lehetséges. De a baj,hogy sokszor alakulnak az érzelmek,tehát nem úgy megy egy rendes fiú egy lányhoz,hogy szia,figyi akkor mi holnaptól járunk? Isemrkedés,beszélgetés szimpatizálás ugye,mert nemajtóstól a házba,jólérzik egymás társaságában,megértik,és ugye felmerül hogy idõvel..basszus beleszerettem a másikba.Nah bumm mi legyen,ugye ilyenkor márnehéz,mert mi van ha a másik fél nem is gondolt erre? Mert õ csak elvolt jólérezte magát..és innen már nehéz a visszút,hogy lelkileg ne sérüljön az ember.A rendes fiú-lány ekkor picit tanácstalan..mert vagy elfogadja,vagy vége.Tehát minden az idõzítésen múlik.Ha ugye nemjön be a másik külsõleg,vagy esetleg személyiségileg,jobb tisztázni.De vannak esetek,hogy bejön mindkettõ,de mégsem valamiért mégsem,mert..nemtudni.Ez amit nehezen lehet sérülésmentesen megúszni! Hiába vagy türelmes,és bármit megtennél,tolerálnál,mert a szíved így akarná..tehetetlen vagy.

Go Jeff Go!!!!

chhaya
Ha minden nõ ilyen, akkor én ufó vagyok.

clio1616v
Rendes lány nincs, csak rendes fiú aki tolerálni képes..
és éppen ezért a rendes fiú ritka, ritka(vagy nincs is) aki tolerál, türelmes és kész megtenni mindent..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Akik a csillagot is leakarják hozni de neked egyszerûen nem tetszettek?😄.Csalódotságukban meg hülyésegeket találnak ki hogy miért nem vagy rendes?😄

minigirl
Vannak, akik az ellenkezõjét állítják. 😊 Persze általában azok, akikkel az elején közlöm, hogy esélyük sincs. 😊

MrSpock
Ez egy igazán rendes korrekt hozzáállás!Érzi azt az ember úgyis ha jó,és az érzelemek kezdenek megszilárdulni,és tudja hogy a másik féltõl is mire számíthat.Fõlg ha felismered hogy igenis õ szeretne engem,fontos vagyok neki,és persze viszont.Õszintén ,mert csak így szabad igazából egy kapcsolatba egyáltalán belekezdeni.Gratula,te egy rendes lány lehetsz!:-)<#eljen>

Go Jeff Go!!!!

minigirl
Én a kapcsolataim elején csak annyit szoktam mondogatni, hogy "majd kialakul". 2-3 hónap alatt meg vagy megjönnek az érzelmek, vagy rájövök, hogy nem fog menni, és akkor odaállok az illetõ elé és megmondom konkrétan. De egy biztos: sosem ígérek semmi olyat, amivel kapcsolatban késõbb azt mondhatnák, hogy "s*gget csinált a szájából".