Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
kiszámíthatatlan a viselkedésük.. elárulom, hogy miért..

rajtam múlik, hogy mit akarnak, de visszacsatolással mûködik a dolog.. és így nem tudsz annyival elõre gondolkozni..

egy a lényeg.. vígasztalni kell õket.. mindig és kitartóan türelmesen megértõen..

õk nem tehetnek arról, hogy így reagálnak.. ezt úgyis megteszed érte ha szereted 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

A rubikkockát legalább ki tudom rakni 😄

Úristen..nõk..😄 maga vagy a megtestesült rubikkocka😊

tigeroo
hát ha az ember szerelmes, akkor nemnagyon van észnél
bár van olyan amikor már a lila ködnek is nemet mond az agy (de akkor már általában könnyebb dönteni is a reakcióként)
salsoul
nincs ebben semmi bonyolult - már ha észnél van az ember
tigeroo
ez ugyan olyan (bonyolult) mint az érzések.
atól hogy csalódsz valakiben, az agyad azt mondja hogy "NEM" de te még szereted, és látsz esélyt a folytatásra, a változásra.

Ilyenkor nem könnyû dönteni
de én megmondtam neki aztán visszavontam..vagyis ez bonyolult..ne ezen csámcsogjatok légyszi..nem érdemli meg..nem az õ hibája..én csak annyit mondtam neki hogy nem szeretem..azt hogy legyen vége csak most..😞
ennyit errõl, ok? kössz..

egyébként nemértem hogy lehet akora lúzer vki hogy nem fogja fel hogy vége😄DD.érted vannak ien emberek hogy még utána is hívogatják a lányt meg zaklatják.ÁÁÁÁ,bizony ezt hívják önkritikának😊

xóval jah😄

hagyjatok ezzel..😄

nah mi az dobtad?😄

felõlem😛

nekem mindig igazan van,még akoris ha ugylátod hogy nincs,pl.:..példát nem tudok mondani,ebõl is látszik hgy igazam van..nah ne szemeteljük tele a tozyikot,még rengetg érzelmi beteg ember üzenetére kell it helyet hagynunk.

neked sosincs igazad!!!😄

szóval akkor igazam van?!!!köszcsá.

ááá nem..

jaja..de én már megmondtam neki..csak nem fogja fel..

nem te mondtad hogy már körbehisztizted a fél sg-t?hm??😄DD

<#nyes>

hát ezzel vitatkoznék!!😄

Sztem,és tõlem mondhat bárki bármit, minden Nõ körülírható evvel a pár sorral

Mivel nõ vagyok, nem mondom ki mit akarok,
de fentartom a jogot arra, hogy hisztizzek ha nem kapom meg!

ennyi,köszcsá.

salsoul
"a férfiak rontják meg a nõket (…😉, mert a férfi alkot képet a nõrõl és a nõ e kép szerint alakul"
szívembõl szóltál😛

MrSpock
Szerelem nélkül nem érdemes kapcsolatban lenni.Csak azért,hogy legyen valaki,szerintem.Mert ha már nemérzed,hogy vele akarsz lenni,a hiányát,azt hogy minden perc amit vele vagy boldogsággal tölt el.És ez nem aztjelenti,hogy éjjel-nappal együtt.De van akinek sikerül úgy is,hogy csak "megvannak"semmi nagy love,akármi,de úgy minek?
Azért érzünk,van lelkünk,szívünk,hogy használjuk,érezzünk,éreztessük a másik féllel.

Go Jeff Go!!!!

túl nehezeket kérdezel..
nem tudom..
nem vagyok bölcs..
de talán csak úgy éri meg..ha szerelem..
a három év meg nem sok..ha érted😛

Ha elmúlik repül?

Szóval az egész csak szerelemmel müködhet?

hát lehet szerelem nélkül élni..de nem maradok úgy vele hogy én nem vagyok szerelmes..ez kibaszás lenne vele..

Ezt nem értettem

dehogynem..de kibaszni sem kell vele..

Szerelem nélkül nem lehet élni?:d

Mert ami nem kihívás az unalmas😊

Akkor belefér:d

salsoul
#6062-belül a #6058-hoz: ez olyanokkal esik meg akik nem saját életüket élik hanem a környezetükét, barátaikét - a sajátjukét nem vállalják be.
Az ember vagy saját maga vezeti az életét, vagy mások fogják vezetni helyette, akár úgy, hogy észre sem veszi.
salsoul
az emberek vágynak erre-arra aztán mikor láthatárra, beteljesülésre kerülnek a vágyak megfutamodnak, vagy mindent lerombolnak mert "túl szép hogy igaz legyen"
részben egyetértek..
de nem mindig az kell, ami elérhetetlen..abba bele lehet nagyon hamar fáradni..egyszerûen nem vagyok szerelmes..próbáltam..de nem megy..

tigeroo
jah, ez jó kérdés 😞

mindig az a kifogás "mert nem az esetem"...pedig tök rendes lenne az illetõ...sõt, talán túl rendes is...ez van, az embernek mindig azkell ami elérhetetlen
Anaid
Köszönöm mindenkinek a beszélgetéseket. Örülök, hogy beszéltünk. Szaisztok, legyetek jók.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

és ha már itt tartunk..miért nem tudjuk azt szeretni, aki megérdemelné?

ez teljesen igaz sajnos..:S
de lányoknál is:S

"Az érzelmeket nem lehet erõltetni." Lehet, csak nincs sok értelme.

"Hiába lenne két ember "tökéletesen egymáshoz illõ", ha nem éreznek egymás iránt kölcsönösen semmi "pluszt"."
Én ugyanezt értettem az alatt, hogy "nem kellenek egymásnak".

Én is azt vallom, hogy szerelem nélkül nem érdemes egy kapcsolatba belekezdeni. Elég sokan vagyunk, akik többet akarnak egy nõtõl/férfitól annál a pár percnyi (vagy még ennél is rövidebb ideig tartó) élvezetnél.

#6058:
Egyetértek. Errõl jut eszembe egy lány, aki egyszer azt mondta, hogy annyi rendes pasi lenne a világon, csak mire hozzá is elérnek ezek a pasik, már teljesen elrontották, eltorzították õket más lányok, és addigra már képtelenek (vagy csak nagyon nehezen képesek) arra az õszinte, szívbõl jövõ szeretetre, amire régen képesek voltak, de szinte semmi nem marad belõle annak a számára, aki igazán megérdemelné... Szomorú ezt hallani, de én is tapasztaltam ezt.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

salsoul
Nem kell ide sem statisztika, sem tudomány, csak nyitott elfogulatlan szem, és körbe kell nézni.

Érzelmekre alapul... oké, fogadjuk el, hogy igen, ám abból vannak az:
- érzelmileg tudattalan és/vagy analfabéta és/vagy instabil gyerek emberek
- érzelmileg felnõtt stabil és öntudatos emberek

Az elsõ esetben a kapcsolat összetartó szemeinek nincs teherbírása, strapabírása, szakítószilárdásága, felxibilitása, elaszticitása.
Szemei ridegek és törékenyek, nagy a belsõ feszültségük és ennek megfelelõen is viselkednek.
minigirl
Tudom, hogy rendes, csak azt nem, hogy mi jár a fejében. 😊
De gyakran keres, úgyhogy nagyon úgy tûnik, hogy én... 😛 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

MrSpock
Én azt bírom,hogy te mindent úgymond statisztika,tudomány alapján ítélsz meg.Képletek,egyenletek satöbbi.
Holott egy kapcsolat érzelmekre alapul,persze lehet csemegézni,hogy jajj ezt mutatták ki meg minden.De nincs kõbevésve és ha megszeged akkor vége,kész az életednek már nincs is értelme.
Pusztán az emberek,a két fél döntése,és egyénisétõl,személyiségtõl függ,hogy mûködik,mûködhet e..De lehet csak pillantnyi örömöt szeretnének,mert sosem tudni meddig fog tartani.Persze nem Heffner féle kapcsolatra gondolok itt én sem,bár annak is megvan a szépsége:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Az a baj,hogy legtöbbször nemlátni az erdõtõl a fát. Azért így,mert te vagy a fa,egyszál magadban és elõtted a rengeteg és már nemjut oda hogy jéé..ott állsz magadban.Mert elõtte tornyosulnak a többiek,és azokon át kellene vágni,de a végére elfárad,és sosem ér hozzád.
Én is mindig mondom "ésszel" kell szeretni,ha már érzi az ember hogy igen mostmár szerethet.De szív sokszor legyõzi,és akkor jön a fájdalom:-(Holott tudod,hogy nem,nemszabadna,de nemtudsz mit csinálni.
Viszonzatlan szerelem igen veszélyes,fájdalmas,és ami érdekes,sokszor utólag derül ki,hogy akár be is teljesülhetett volna,ha a másik fél "továbblát"..és akkor mégrosszabb,de olyankor már sokmindent nemlehet tenni,mert ugye ahogy írtad túllépnek(túlkell) az érzésen.

Go Jeff Go!!!!

salsoul
Anaid
Nem kellenek egymásnak?
Nekem az a nézõpontom, hogy két ember vagy beleszeret egymásba, vagy ha nem akkor nem érdemes erõlködni, hanem visszakozni is tudni kell. A viszonzatlan szerelem vacak dolog, de elmúlik. Ha nem talál viszonzásra akkor viszont kár érte "harcolni". Az érzelmeket nem lehet erõltetni. Vagy jönnek maguktól, vagy nem. Hiába lenne két ember "tökéletesen egymáshoz illõ", ha nem éreznek egymás iránt kölcsönösen semmi "pluszt".
Sajna én "szerelmes típus" vagyok.....Vagy beleszeretek egy emberbe, vagy nem ebben nem naon hallgatok az eszemre. Sajna ezt a hozzáállást is meg lehet keményen szívni, de ez is az élet része.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

3év..20as évek eleje.

salsoul
A Te belsõ világodból a Te gyakorlati világod következik.
Hasonló belsõ világú embereknek mint te, hasonló gyakorlati világa lesz.

Tízezer párkapcsolat közt nagyjából egy derûs és harmonikus.
Ami azt jelenti, hogy hazánkban kb ezer ilyen van...

Amit te csinálsz - meg a hasonló többiek - az nagyjából olyan mintha baromságnak kiálltanád ki a fizikát pusztán azért, mert hozzánemértésedben nem jutsz egyrõl a kettõre.
MrSpock
Válasz: Igen mûködhet(darabig biztosan),persze a kérdés mennyi az a pár év,és mikor? Saját tapasztalat.

Go Jeff Go!!!!