Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rajtam múlik, hogy mit akarnak, de visszacsatolással mûködik a dolog.. és így nem tudsz annyival elõre gondolkozni..
egy a lényeg.. vígasztalni kell õket.. mindig és kitartóan türelmesen megértõen..
õk nem tehetnek arról, hogy így reagálnak.. ezt úgyis megteszed érte ha szereted 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
bár van olyan amikor már a lila ködnek is nemet mond az agy (de akkor már általában könnyebb dönteni is a reakcióként)
atól hogy csalódsz valakiben, az agyad azt mondja hogy "NEM" de te még szereted, és látsz esélyt a folytatásra, a változásra.
Ilyenkor nem könnyû dönteni
ennyit errõl, ok? kössz..
Mivel nõ vagyok, nem mondom ki mit akarok,
de fentartom a jogot arra, hogy hisztizzek ha nem kapom meg!
ennyi,köszcsá.
Azért érzünk,van lelkünk,szívünk,hogy használjuk,érezzünk,éreztessük a másik féllel.
Go Jeff Go!!!!
nem tudom..
nem vagyok bölcs..
de talán csak úgy éri meg..ha szerelem..
a három év meg nem sok..ha érted😛
Az ember vagy saját maga vezeti az életét, vagy mások fogják vezetni helyette, akár úgy, hogy észre sem veszi.
de nem mindig az kell, ami elérhetetlen..abba bele lehet nagyon hamar fáradni..egyszerûen nem vagyok szerelmes..próbáltam..de nem megy..
mindig az a kifogás "mert nem az esetem"...pedig tök rendes lenne az illetõ...sõt, talán túl rendes is...ez van, az embernek mindig azkell ami elérhetetlen
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
de lányoknál is:S
"Hiába lenne két ember "tökéletesen egymáshoz illõ", ha nem éreznek egymás iránt kölcsönösen semmi "pluszt"."
Én ugyanezt értettem az alatt, hogy "nem kellenek egymásnak".
Én is azt vallom, hogy szerelem nélkül nem érdemes egy kapcsolatba belekezdeni. Elég sokan vagyunk, akik többet akarnak egy nõtõl/férfitól annál a pár percnyi (vagy még ennél is rövidebb ideig tartó) élvezetnél.
#6058:
Egyetértek. Errõl jut eszembe egy lány, aki egyszer azt mondta, hogy annyi rendes pasi lenne a világon, csak mire hozzá is elérnek ezek a pasik, már teljesen elrontották, eltorzították õket más lányok, és addigra már képtelenek (vagy csak nagyon nehezen képesek) arra az õszinte, szívbõl jövõ szeretetre, amire régen képesek voltak, de szinte semmi nem marad belõle annak a számára, aki igazán megérdemelné... Szomorú ezt hallani, de én is tapasztaltam ezt.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Érzelmekre alapul... oké, fogadjuk el, hogy igen, ám abból vannak az:
- érzelmileg tudattalan és/vagy analfabéta és/vagy instabil gyerek emberek
- érzelmileg felnõtt stabil és öntudatos emberek
Az elsõ esetben a kapcsolat összetartó szemeinek nincs teherbírása, strapabírása, szakítószilárdásága, felxibilitása, elaszticitása.
Szemei ridegek és törékenyek, nagy a belsõ feszültségük és ennek megfelelõen is viselkednek.
De gyakran keres, úgyhogy nagyon úgy tûnik, hogy én... 😛 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Holott egy kapcsolat érzelmekre alapul,persze lehet csemegézni,hogy jajj ezt mutatták ki meg minden.De nincs kõbevésve és ha megszeged akkor vége,kész az életednek már nincs is értelme.
Pusztán az emberek,a két fél döntése,és egyénisétõl,személyiségtõl függ,hogy mûködik,mûködhet e..De lehet csak pillantnyi örömöt szeretnének,mert sosem tudni meddig fog tartani.Persze nem Heffner féle kapcsolatra gondolok itt én sem,bár annak is megvan a szépsége:-)
Go Jeff Go!!!!
Én is mindig mondom "ésszel" kell szeretni,ha már érzi az ember hogy igen mostmár szerethet.De szív sokszor legyõzi,és akkor jön a fájdalom:-(Holott tudod,hogy nem,nemszabadna,de nemtudsz mit csinálni.
Viszonzatlan szerelem igen veszélyes,fájdalmas,és ami érdekes,sokszor utólag derül ki,hogy akár be is teljesülhetett volna,ha a másik fél "továbblát"..és akkor mégrosszabb,de olyankor már sokmindent nemlehet tenni,mert ugye ahogy írtad túllépnek(túlkell) az érzésen.
Go Jeff Go!!!!
Nekem az a nézõpontom, hogy két ember vagy beleszeret egymásba, vagy ha nem akkor nem érdemes erõlködni, hanem visszakozni is tudni kell. A viszonzatlan szerelem vacak dolog, de elmúlik. Ha nem talál viszonzásra akkor viszont kár érte "harcolni". Az érzelmeket nem lehet erõltetni. Vagy jönnek maguktól, vagy nem. Hiába lenne két ember "tökéletesen egymáshoz illõ", ha nem éreznek egymás iránt kölcsönösen semmi "pluszt".
Sajna én "szerelmes típus" vagyok.....Vagy beleszeretek egy emberbe, vagy nem ebben nem naon hallgatok az eszemre. Sajna ezt a hozzáállást is meg lehet keményen szívni, de ez is az élet része.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Hasonló belsõ világú embereknek mint te, hasonló gyakorlati világa lesz.
Tízezer párkapcsolat közt nagyjából egy derûs és harmonikus.
Ami azt jelenti, hogy hazánkban kb ezer ilyen van...
Amit te csinálsz - meg a hasonló többiek - az nagyjából olyan mintha baromságnak kiálltanád ki a fizikát pusztán azért, mert hozzánemértésedben nem jutsz egyrõl a kettõre.