Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Te követed és megfogadod a tanításokat?
Egyáltal vetted már a fáradtságot arra, hogy elolvasd õket?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ami az én dolgom az csak rám tartozik ígyis úgyis.
Ami közös az pedig a közös.
Asszem elásom magam XD
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ha ez nincs vagy csak az egyik fél részérõl van akkor az nem rendes...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Fordítok tehát: Akarsz-e hosszútávú kapcsolatot, amely a bizalomra és a megértésre épül, ahol ki kell adnod magad 100%-osan, egy olyan személlyel, akiben emberként SOHA nem bíznál meg és taszít?! Ha igen, akkor miért is?! Jó a melle, jól szív, vagy csak 1xûen megalkuvó vagy?! Köszöntem!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Számomra egyremegy, hogy milyen nemû entitásról beszélünk. Vagy fel tud nõni a feldathoz, vagy nem. Ha nem, semmi probléma, jogában áll mindenkinek hülyének lenni (nekem is) és elválunk, vagy össze sem ismerkedünk (ez utóbbi a valószínûbb).
Nehogymá a bûnösök próbálják bemagyarázni a tiszta szándékúaknak, hogy õk a rosszak?! Akit meggyõznek, az bukta is, nálam ez nem megy egykönnyen.
Nekem nem konkrétan a nõkkel van problámám, hanem az "emberekkel", azaz inkább azokkal, akik annak hiszik magukat, de nem ütik meg az általam felállított minimális mércét sem. Én nem bántom õket, csak nem tekintem egyenrangú félnek õket (nehéz is lenne). Nyilván nõknél ez hatványozottan jelentkezik, hiszen õket elõbb-utóbb közel kell engedned magadhoz.
(korrekt - korrupt... mennyire hasonló alakú szavak, nemigaz?)
Aztán meg - ne sértõdjél meg - attól, hogy egy hülye kikálltja magát rendesnek... nem lesz az.
A leszarompirula beszólás pedig arról árulkodok ami #6132-ben van.
Nem akarom elkiabálni, de most talán lesz valami egy bizonyos lánnyal. Na vele pont így viselkedtem. Ha valamin elbaszom, akkor azon, hogy a megfelelõ pillanatban nem fogok lépni. Hajlamos vagyok várni a sült galambra.......
De attól még én ilyen vagyok. Pl. ha az ember felesküszik Arthur Király lovagjai közé, akkor nem fogja egyetlen nõ kedvéért sem eldobni az elveit ugyebár. Aki mégis, az bukta is a dolgot ott helyben... (láttuk)
Vázolom matekosoknak is:
több önérzet = kevesebb punci 😄
Kedvencem a "Ha szeretsz, akkor megteszed értem, hogy..." kezdetû litánia! Én ilyenkor úgy vélem a leghelyesebb válaszlépés a "Haggya el a villát, MOST! Viszlát!" örökzöld! Aki ilyen primitív módon zsarol, abból úgysem lesz szalonna.
Nem mások miatt, avagy mások véleménye miatt vagyok "rendes", hanem mert ÉN így döntöttem (jó régen már). Nem találkoztam még olyan nõvel, akinél ezen akár egy fikarcnyit is változtattam volna a kedvéért, vagy hogy más színben tûnhessek fel. Azt ugyanis hazugságnak hívják jobb helyeken!
egy nõnek akkor kellesz, amikor nem mutatod mennyire kell, csak sejteted, mert ki akarja deríteni..
ha elmondod minden érzésed már nem vagy érdekes, bizonytalanságban kell tartani, hogy fenntartsd az érdeklõdédét irántad.. az se árt ha féltékennyé teszed..
csak aki ezt megcsinálja egy nõvel, az a szerencsés arra nem gondol, hogy ettõl csak egy hajszál választja majd el a megcsalástól a pasi részérõl.. a kivétel a kevesebb..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
konvergál csak a véletlenhez.. 😊
de hajlamosak rá hogy fontos információt hallgassanak el.. és így válnak kiszámíthatatlanná ^^
Ezek úgy nagyjából mindig fontosak, de ahogy fejlõdik a kapcsolat, úgy kell változtatni a viselkedésen is. Nem lehet ugyanúgy kezelni a nõket pár hetes együttlét után, mint 5 perces ismerettség után.
(persze csakis jó értelemben😛)
hmmm,.,pl õ?

Én a magam részérõl jobban preferálom a nem normális lányokat, akik elütnek a szürke hétköznapi nõktõl.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
pedig véletlenek nincsenek..