Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp az ilyen szemléletet valló emberek szívnak a legnagyobbat!:-(
Mert szeretik,tisztelik,becsülik a nõt,és nem csak használják!
Ezek az emberek szivvel,lélekkel közelítenek,és..a legsebezhetõbbek a nõk által!
Go Jeff Go!!!!
Más ha egy barátságból lesz szerelem,vagy egy imádott lány(pasi)ból barát.Tudod a sok tanulás egy idõ után átmegy reménytelenségbe.Mert én nem vagyok annak a híve,hogy mindegy csak legyen valakim,és nem csak szexre!Nekem fontos a lélek a személyiség,én én sem félek kimutatni ha érzek valamit.De ha a szív megdobban akkor már baszhatja az ember,már egyfajta védekezõmechanizmus lépett fel.És elgondolkodom,hogy érdemes e bárkit is szeretni? Pedig aki ismer,tudja mekkora szívem lelkem van,volt.:-( Lányok könnyen mondják,hogy jaj édes vagy,drága vagy,meg minden jót,de legyünk csak barátok,és mosolyogva továbblépnek.Persze aztán látja az ember hogy sírnak egy pasi után..aki lesem szarja õket..de jaaaajj annyira jóó pasi,életem értelme,nélküle nemis tudnék élni.És te ezt mind átéled,mert ott statisztálsz mellette és csak nézel ki a fejedbõl,hogy most mi van?
Szóval az ..akár barátság is lehet,és az is fontos..szöveg akkor állja meg a helyét amikor az ember nincs egyedül,és persze mennyi az az idõ amit társ nélkül töltesz.És persze az a "barát"nem vonz semmilyen téren téged!
Go Jeff Go!!!!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A meredezõ péniszen / nedvesedõ vulván kívül semmi másuk nincs a dologhoz.
2. Talán majd eljön az az idõ amikor a férfi társak szemében nem csupán szexuális tárgy lesz a nõ, és a testén kívül majd eszéért, bölcsességéért is becsülni, szeretni, tisztelni fogják õket (ill ezeket a kvalitásokat is keresni fogják). Ám ehhez elõbb fel kell nõni (nem csak biológiailag).
Tudod én mikor ilyen szexis nõket látok sosem az jut az eszembe, hogy hmmm micsoda tiszteletre, megbecsülésre méltó Nõ, hanem hogy ahjjjh micsoda kétségbeesett izé akinek ki kell festeni és tálalnia magát ahhoz, hogy valakinek bár az érdeklõdését nem is, legalább a péniszét felkeltse...
Férfiak ugyan ez: max kamasz srácok, esetleg selyemfiúk, akiknek a péniszmeresztésen túl minden más agyi funkciójuk halott.
És mondok neked a testi ápolatlanságnál, elhanyagoltságnál egy még sokkal rosszabbat: a szellemi, lelki ápolatlanság, elhanyagoltság. Bizony. Azon kívül amit a bulvár mainstream média belé nyom semmit mást nem tud, azon kívül számára semmi más nem létezik, azon kívül nincs más életfunkciója, életcélja.
Az öltözködésnek véleményem szerint köze nincs ahhoz, hogy ki, hogy áll a szexhez.
Illetve nem azzal kéne azt kifejezni. Aki mégis azzal fejezi ki az ne csodálkozzon ha a szemére vetik, hogy mit is fejez ki.
És nehéz megtalálni azt a társat akinek pont beleillesz a fiziológiai,materiális elképzeléseibe.Mert itt még nem is beszélgettél vele,mert ugye elsem jutottál odáig. Én szeretem megismerni a másikat,ez is baj,mert csomó idõ,energia,és remény vesz oda,mert a másik fél esetleg nem úgy gondolja ahogy te.
És persze a szépség relativ dolog,vannak sablonszépségek,de vannak különlegesek,és esetleg csak késõbb fogja meg az embert.Bár ilyenkor elõsegítheti egy jó társalgás,és rájössz.hhmmm neked tetszik:-)
Go Jeff Go!!!!
2. Utsó két sorod remélem nem nekem szólt. ^^
Mellesleg, ebben a topikban kapcsolatokról szoktunk beszélni, a csajozós/pasizós topik egy kicsit arrébb van.
meg sokszor vettem azt észre hogy egy lány elõször nemis tetszett, átlagosnak mondtam volna, egyáltalán nem az esetem blabla... aztán szerelmes lettem bele. megfogott a belsõ kisugárzása, mint ember😊 és aztán õlett a legszebb számomra!
meg kinek mi a szép...de tényleg ha nem májfolt van az arcán vagy vmi extrém dolog akkor szerintem nem lényeg a külsõ sem (csak elsõ látásra + intimebb dolgoknál sztem)
a sok szopas abbol adodik, hogy a fiuk 90%a szarul gondolkodik es viselkedik a nokkel.
Mellesleg nem kapcsolatrol volt szo.
chhaya:
Aki nem torodik magaval annyira, hogy normalisan nezzen ki, az szamomra egy ertektelen ember. Le lehet fogyni, lehet menni fogorvoshoz, fodraszhoz, normalis ruhakban jarni stb... Aki nem foglalkozik magaval az ne akarjon csajozni vagy pasizni..
Az meg eleg elszomorito, hogy a tarsadalom azt gondolja a jo csajokrol, hogy kurvak. Azok a lanyok, akik szexisen feloltoznek es nem vetik meg a szexet sem sokszor oszintebbek es normalisabbak, mint azok az alszent picsak, akik lekurvazzak notarsaikat csak mert irigyek.
A sok szopás abból adódik, hogy a fél vagy felek szellemileg/pszichikailag még nem érettek párkapcsolathoz.
az más kérdés, hogy pont te nem találod a hozzá vezetõ utat
😄
fotográfik kolomp edisön :D
és van most..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hány csajjal voltál már együtt? Van most barátnõd?
ez olyan mintha lemennél a mezõre négylevelû lóheréért szórakozásból, lehet találsz többet is, de az nem "olyan" mintha nem kifejezetten ezért mennél.. éted?
odamész nagyítóval felszedsz vagy ötöt, hazaviszed elhervad.. nem tudod értékelni.. nem foglalkozol úgy vele, mintha egyetlen lenne..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hosszabb kapcsolatom még nem volt, nem találkoztam velem vegyrokon nõvel.
Ki a banat mondta, h gorcsosen probalkozok? Roppant mod elvezem a dolgot es nem hiszek olyan szarsagban, hogy majd veletlenul ratalalok az igazira..
6175:
Sztereotipia. Azert, mert mast hulyit, nem fog mindenkit. Ennyire nem kene csolatasunak lenni.
6173:
Hany csajjal voltal mar egyutt? Van most baratnod?
ennyi.. görcsösen próbálkozhatsz úgyse fog sikerülni..
Nekem a legjobb barátomat is az élet(helyzet) adta.
Haverokat sokat tudok szerezni én is, de barátot csak az élet adhat, csak az hozhat vele össze.
Hiába vonzó egy nõ, ha nem pendültök egy húron. És hogy valaki egy húron pendül-e veled az nincs a te hatáskörödben.
Nincs szükség szerintem egy hétre sem ahhoz, hogy az ember tiszta fejjel eldönthesse, hogy a kiszemeltje vele egy húron pendül-e.
Azt mondják, hogy az ember nem választhatja meg a szüleit.
Szerintem az igaz Barátait sem, és az igaz Párját sem.
Hogy az igazira mennyi az esély, azt nem tudom, csak azt, hogy a nem igaziakra kár idõt, energiát fecsérelni. És ha körbenézek tisztán látom, hogy az egymással való megalkuvás nem szül boldogságot.
Én a párkapcsolatban nem a szórakozást keresem, hanem a közös gyûjtögetést, építést 😉
Mellesleg a "mesterkelt osszeeroszakolas" baromi szorakoztato
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze forszírozhatsz, maszatolhatsz csajozás/pasizás címszó alatt...
Kár festékre, jelmezbálra, színházra pazarolni...
csajozás = mesterkélten összeerõszakolni azt, ami természetszerûleg nem jönne össze
Ha meg oda-vissza van érted, akkor is el lehet bénázni a dolgokat.. Egyáltalán nem mind1, hogy mit csinálsz és hogyan.
ha meg odáig meg vissza van, akkor mindegy mit csinálsz, mert jó.. akár indíthatsz egy csókkal is.. örülni fog neki
Eleve a csajozás nem lehet kényszerû, ha jólesik valakivel beszélgetni megy az magától, nem kell szabályszerûségeket állítani és aszerint "csajozni"..
Minden nõ más... nincs két egyforma...
Annak megfelelõen, hogy milyen képet formál.
<#kacsint>#kacsint>
Sok energiát fordítottál vitázásra, de vajon fordítottál-e ugyan ennyit megértésre?
Házas vagy, nem vagy házas: ez semmit sem jelent.
Senki sem lesz jobb ember templomlátogatástól, gyónástól sat.
Itt ez a kis anyag, és olvasgass benne egy kicsit pl a nõkrõl, a családról... és persze a férfirõl is.