22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #9495 fontos a főnöke mert ő adja a fizetést és félti a családját mert fontosak -
#9494 nem a megoldhatóság a kérdés, hanem az, hogy egyáltalán meg akarja-e oldani -
#9493 akkor most a főnöke neki a fontos és a főnökétől fél vagy a családja a fontos és a családjától fél? -
#9492 a fájdalomtól, nehézségtől, változástól, veszteségektől félnek -
clio1616v #9491 jaj.. nem is tőlük kell félni te... :DDD
amikor valaki a főnökének nem mer mondani valamit akkor sem tőle fél, hanem hogy nem lesz ennivalója a családjának ha rosszat szól :) -
#9490 úgy kiszámítható, ha odafigyelnek rá
amiről te írsz az úgy, hogy ode sem kell rá figyelni
ez utóbbi könnyebb, az előbbi nehezeb
primitív elméknek egyenesen lehetetlen -
#9489 Okos vagy, miért beszélsz félre? Nem tőlük félsz-e a kérdés, hanem hogy félted-e őket. Félsz-e attól, hogy mi lenne, ha nem lenne.... -
#9488 Akkor miért válnak el az emberek pl. ha igazad lenne, hogy a biztos szar...stb?
Vannak az egyén szempontjából kezelhetetlen helyzetek kinek ilyen helyzet, kinek olyan...nem vagyunk egyformák. Tudod, ami neked könnyűnek tűnik másnak lehet nem megoldható és vissza.... -
#9487 oké, lássuk, mondjuk számomra fontos a könyvtáram, vagy az autóm, vagy a barátom de mégsem félek tőle/tőlük... -
clio1616v #9486 jól... de ezt amúgy szerinted mondani kell?
nem is merek olyat feltételezni hogy erre csak én jöttem rá... -
clio1616v #9485 mi a foglalkozásod és mennyi idős vagy? -
#9484 Úgy értelmeztem, hogy ha fontos vki, vmi akkor jobban fél az ember attól, hogy elvesztheti, vagy nem kapja meg, mintha nem érdekelné...Nemtom jól értelmeztem-e. -
clio1616v #9483 csak úgy vagy kiszámítható ha félelemben tudnak tartani sé tudják mit miért teszel... magyarul befolyásolni tudnak
amúgy nem tudom te hol élsz? -
clio1616v #9482 igen mert ami nem fontos azt szarod le :) elnézést a kifejezésért... -
#9481 egzaktan kiszámítható -
#9480 a fontostól félni? -
#9479 Ott is félnek, főleg a magánytól, egyedülléttől, bizonytalanságtól...
Inkább a biztos szar mint a bizonytalan jó.
Szerintem nincsenek kezelhetetlen helyzetek.
Csak olyan emberek akik nem tudnak helyzeteket kezelni. -
clio1616v #9478 így van... aki nem fél az kiszámíthatatlan a társadalomban oda pedig kell a kiszámíthatóság...
a szabályok is ezért vannak... attól van aki fél van aki nem...
én a szabályokkal soha nem foglalkozok, egészen addig amíg fizikai erőszakkal nem akarják betartani... -
clio1616v #9477 kinek mi a fontos attól fél leginkább
-
#9476 Mért pont munka? És a kapcsolatok terén talán nem fél senki?
Szerinted nincsenek "kezelhetetlen" helyzetek? -
#9475 félelem...
egy csomó ember fél beszélni a munkáltatójával...
itt kezdődik a beszariság és megalkuvás -
#9474 nem megszökni kell, hanem megfelelően kezelni a helyzetet -
#9473 Félelmei mindenkinek vannak, de nem mindenkit egyformán befolyásolnak a félelmek és különbözőek. Ha tapasztalatból erednek akkor meg még nehezebben leküzdhetőek szerintem. Meg végeláthatatlan dolog. Az ember megszabadul egytől, jön új. Szerencsés akinek úgy alakul az élete, hogy nem keletkezik több új félelem....Azonkívül ha bizonyos félelmeket levetkőznénk és nem viselkednénk vajon befogadna-e bármely közösség? Nem valószínű... -
clio1616v #9472 a félelmek irányítják az embereket akár elfogadja salsoul akár nem...
ki mitől tart az befolyásolja a tetteit és ez nem feltétlen megjátszás mert a félelmekre való reagálás is emberi tulajdonság és hozzátartozik a személyiségéhez az egyénnek, tehát nem megjátsza magát hanem viselkedik... ki így ki úgy.. -
clio1616v #9471 megtud csak nem mer... -
#9470 Szia. Hogy érted azt, hogy megfelelni vágyás? Az ember születésétől kezdve nem vágyik arra, hogy megfeleljen másoknak...A közösségben élés hozza maga után, a vagy megszoksz, vagy megszöksz elvet -tisztelet a kivételeknek- és nem mindenki tud megszökni... -
#9469 abban a kapcsolatban amiről én írtam még ez a kérdés sem vetőtdik fel, mert a "tenni valamit" is gondolkodás nélkül adja magát, és soha sem kérdés -
clio1616v #9468 pont a párkapcsolat az ahol nem maguktól alakulnak a dolgok hanem nem árt ha teszel is valamit :) -
#9467 Vili, így már értem, egyet is értek. -
#9466 nem is akartam soha magamnak, nekem csak az intaktsága kell
addig van velem amíg nekei jólesik, aztán ha mehetnékje van akkor jobb egy őszinte menés, mint egy hazug maradás
nekem nincs ezzel gondom
de maga a kérdés fel sem merül ha valakivel kölcsönösen egy húron pendülök
akkor minden kérdés nélkül alkulnak a dolgok -
clio1616v #9465 néha egy nyáladzó protokoll nagyon jókedvet tud csinálni nekem is ^^ -
clio1616v #9464 az egész nőt nem kapod meg soha erre céloztam a tiéd soha nem lesz, hacsak félelemben nem tartod vagy rád nincs szorulva... nem birtokolhatsz egy másik embert... nem mondhatod meg neki hogy te harmonikus vagy velem szóval nincs más választásod :D
csakhogy leírtad a lényeget... már csak el kell fogadnod és te is elégedett leszel :DD -
#9463 ... egy rakás nyáladzó ostoba -
#9462 milyen kis ujj, hol van itt kisujj?
#9461:
Az emberek beszariak önmaguk lenni, be vannak szarva mindentől, nem bíznak magukban és ez a szar vezérli őket... mindenkinek meg akarnak felelni, mindenki kegyét, elismerését, szeretetét el akarják nyerni, csak a legfontosabbat nem: önmagukét.
És önmagukban egy kalap szart sem érnek ezek az emberek. Olyanok mint egy rozoga ház, amit már csak mindeféle támasztékok tartanak, amik nélkül összeomlana.
Ugyan így támaszkodnak ők másokra. De a mások megint másokra és így tovább, így felépül az egész rogyadozó társadalom amiben nincs egy boldog derűs egyén sem. Csak hatalmas stressz, megfelelni vágyás másoknak... -
clio1616v #9461 azt is remélhetnéd, hogy mindenki önmaga mindig :D
hogy lehetne más mint ami? :DDD -
clio1616v #9460 a kisujját nyujtja neked valaki és te azonnal akarod a mindenét...
ez így nem működik salsoul... -
#9459 én a részemrol remélem, hogy értem mindenki csak azt az egyet fogja megtenni, hogy mindenkor önmaga marad, és nem megy át szinházba, megalkuvásba, kompromisszumba -
#9458 -
clio1616v #9457 akkor az azt jelenti hogy mindennél jobban szeret :) -
#9456 és ha nem szeret(i), csak kompromisszumot köt, amit te őszinte szeretetnek olvasol?