Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
"2. Talán majd eljön az az idõ amikor a férfi társak szemében nem csupán szexuális tárgy lesz a nõ, és a testén kívül majd eszéért, bölcsességéért is becsülni, szeretni, tisztelni fogják õket (ill ezeket a kvalitásokat is keresni fogják). Ám ehhez elõbb fel kell nõni (nem csak biológiailag)."
Épp az ilyen szemléletet valló emberek szívnak a legnagyobbat!:-(
Mert szeretik,tisztelik,becsülik a nõt,és nem csak használják!
Ezek az emberek szivvel,lélekkel közelítenek,és..a legsebezhetõbbek a nõk által!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Igen fontos,barátság,csak nehéz olyasvalakivel akit igazán szívbõl szeretsz.Hisz nem fájó dolog számodra más karjaiban látni,tudni?
Más ha egy barátságból lesz szerelem,vagy egy imádott lány(pasi)ból barát.Tudod a sok tanulás egy idõ után átmegy reménytelenségbe.Mert én nem vagyok annak a híve,hogy mindegy csak legyen valakim,és nem csak szexre!Nekem fontos a lélek a személyiség,én én sem félek kimutatni ha érzek valamit.De ha a szív megdobban akkor már baszhatja az ember,már egyfajta védekezõmechanizmus lépett fel.És elgondolkodom,hogy érdemes e bárkit is szeretni? Pedig aki ismer,tudja mekkora szívem lelkem van,volt.:-( Lányok könnyen mondják,hogy jaj édes vagy,drága vagy,meg minden jót,de legyünk csak barátok,és mosolyogva továbblépnek.Persze aztán látja az ember hogy sírnak egy pasi után..aki lesem szarja õket..de jaaaajj annyira jóó pasi,életem értelme,nélküle nemis tudnék élni.És te ezt mind átéled,mert ott statisztálsz mellette és csak nézel ki a fejedbõl,hogy most mi van?
Szóval az ..akár barátság is lehet,és az is fontos..szöveg akkor állja meg a helyét amikor az ember nincs egyedül,és persze mennyi az az idõ amit társ nélkül töltesz.És persze az a "barát"nem vonz semmilyen téren téged!

Go Jeff Go!!!!

chhaya
Ne sajnáld az ismerkedésre fordított idõt. Még ha nem is azonosak az elképzeléseitek és végül nem lesz semmi a dologból, tanulni mindig lehet belõle... akár még barátság is lehet. És az is fontos. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
1. Én nem azt mondtam? De azt mondtam. Szellemileg, pszichikailag teljesen éretlen.
A meredezõ péniszen / nedvesedõ vulván kívül semmi másuk nincs a dologhoz.

2. Talán majd eljön az az idõ amikor a férfi társak szemében nem csupán szexuális tárgy lesz a nõ, és a testén kívül majd eszéért, bölcsességéért is becsülni, szeretni, tisztelni fogják õket (ill ezeket a kvalitásokat is keresni fogják). Ám ehhez elõbb fel kell nõni (nem csak biológiailag).

Tudod én mikor ilyen szexis nõket látok sosem az jut az eszembe, hogy hmmm micsoda tiszteletre, megbecsülésre méltó Nõ, hanem hogy ahjjjh micsoda kétségbeesett izé akinek ki kell festeni és tálalnia magát ahhoz, hogy valakinek bár az érdeklõdését nem is, legalább a péniszét felkeltse...
Férfiak ugyan ez: max kamasz srácok, esetleg selyemfiúk, akiknek a péniszmeresztésen túl minden más agyi funkciójuk halott.

És mondok neked a testi ápolatlanságnál, elhanyagoltságnál egy még sokkal rosszabbat: a szellemi, lelki ápolatlanság, elhanyagoltság. Bizony. Azon kívül amit a bulvár mainstream média belé nyom semmit mást nem tud, azon kívül számára semmi más nem létezik, azon kívül nincs más életfunkciója, életcélja.

Az öltözködésnek véleményem szerint köze nincs ahhoz, hogy ki, hogy áll a szexhez.
Illetve nem azzal kéne azt kifejezni. Aki mégis azzal fejezi ki az ne csodálkozzon ha a szemére vetik, hogy mit is fejez ki.
MrSpock
De ez oda-vissza érvényes,lehetsz te akármilyen nagyszerû ember,és még szarul sem nézel ki,de mégis"nem az esetem"katergóriába tartozol.
És nehéz megtalálni azt a társat akinek pont beleillesz a fiziológiai,materiális elképzeléseibe.Mert itt még nem is beszélgettél vele,mert ugye elsem jutottál odáig. Én szeretem megismerni a másikat,ez is baj,mert csomó idõ,energia,és remény vesz oda,mert a másik fél esetleg nem úgy gondolja ahogy te.
És persze a szépség relativ dolog,vannak sablonszépségek,de vannak különlegesek,és esetleg csak késõbb fogja meg az embert.Bár ilyenkor elõsegítheti egy jó társalgás,és rájössz.hhmmm neked tetszik:-)

Go Jeff Go!!!!

chhaya
Az ilyen sztorikat szeretem 😊 Csak sokan nem veszik a fáradságot, hogy megismerjék a másikat, és szépen megmarad a "nem az estem" kategóriában. Csak ránézésre.

chhaya
1. Nos. Attól hogy valaki igényes, ápolt, ad magára, ..., még nem feltétlen lesz szép. Igényes lesz ápolt, rendezett, akár csinos is. Az arcberendezésén vagy pl. nem fog tudni változtatni még 6 kiló sminkkel sem; ha olyan géneket örökölt, akkor csúnya marad. És ezért már ne lenne joga kapcsolathoz, pasizáshoz/csajozáshoz, boldogsághoz? Értéktelen?!

2. Utsó két sorod remélem nem nekem szólt. ^^

Mellesleg, ebben a topikban kapcsolatokról szoktunk beszélni, a csajozós/pasizós topik egy kicsit arrébb van.

tigeroo
szerintem minden nõ szép😛

meg sokszor vettem azt észre hogy egy lány elõször nemis tetszett, átlagosnak mondtam volna, egyáltalán nem az esetem blabla... aztán szerelmes lettem bele. megfogott a belsõ kisugárzása, mint ember😊 és aztán õlett a legszebb számomra!

meg kinek mi a szép...de tényleg ha nem májfolt van az arcán vagy vmi extrém dolog akkor szerintem nem lényeg a külsõ sem (csak elsõ látásra + intimebb dolgoknál sztem)
Salsoul:
a sok szopas abbol adodik, hogy a fiuk 90%a szarul gondolkodik es viselkedik a nokkel.
Mellesleg nem kapcsolatrol volt szo.

chhaya:
Aki nem torodik magaval annyira, hogy normalisan nezzen ki, az szamomra egy ertektelen ember. Le lehet fogyni, lehet menni fogorvoshoz, fodraszhoz, normalis ruhakban jarni stb... Aki nem foglalkozik magaval az ne akarjon csajozni vagy pasizni..
Az meg eleg elszomorito, hogy a tarsadalom azt gondolja a jo csajokrol, hogy kurvak. Azok a lanyok, akik szexisen feloltoznek es nem vetik meg a szexet sem sokszor oszintebbek es normalisabbak, mint azok az alszent picsak, akik lekurvazzak notarsaikat csak mert irigyek.
salsoul
Bizony, így van ez.
minigirl
és sokan még csodálkoznak... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
salsoul
Aki egy kapcsolatban nem tud kielégülést találni, a többiben sem fog...
A sok szopás abból adódik, hogy a fél vagy felek szellemileg/pszichikailag még nem érettek párkapcsolathoz.
chhaya
Lassan átnevezhetjük a topikot. "Ritka rendes lányt találni a szépek és menõk között, nyüszítsünk csak errõl, az átlagosak és csúnyácskábbak úgyis le vannak sz@rva". ^^

salsoul
Egy nekem tízezer, ha legkülönb <#kacsint>
Hat ez sajnos nagyon nem igy van. Legalabbis a jo csajok eseteben, a csunyak meg nem erdekelnek.
chhaya
Az a különbség, hogy az az egy lóhere szeret téged, a többi meg tesz a fejedre. Jó magasról. <#bohoc>

Aha, akkor te kurva szerencsés ember vagy, hogy véletlenül összejött 6 bnõ. Tudod, a legtöbb embernek ez nem így megy. Szopnak éveken át reménytelenül, mert van "az a bizonyos különleges lány". Hogy a példádnál maradjak, az az egy db 4 levelû lóhere, ami vasrácsok között van, de nem akarod, hogy baja legyen, úgyhogy öntözöd meg véded a természet erõitõl, hogy aztán vmi idegen csávó felbukkanjon és leszedje az orrod elõtt. Ráadásul ha kicsit körbenéznél, láthatnád, hogy az az egy db 4 levelû nem is volt egyedül, hemzseg tõlük a mezõ, csak ezt nem látod és ezért hiszed úgy, hogy az vmi kuriózum.
minden lány kibírható szerintem lelkileg is, sõt, az az igazi arca
az más kérdés, hogy pont te nem találod a hozzá vezetõ utat

😄

fotográfik kolomp edisön :D

clio1616v
6 barátnõm (nem voltam együtt mindegyikkel) volt
és van most..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tõled is megkérdem:
Hány csajjal voltál már együtt? Van most barátnõd?
clio1616v
magyarul hülyíted õket.. szórakozol rajtuk, az esetleges érzéseiken..

ez olyan mintha lemennél a mezõre négylevelû lóheréért szórakozásból, lehet találsz többet is, de az nem "olyan" mintha nem kifejezetten ezért mennél.. éted?

odamész nagyítóval felszedsz vagy ötöt, hazaviszed elhervad.. nem tudod értékelni.. nem foglalkozol úgy vele, mintha egyetlen lenne..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
Valóban, más az ha valaki az élvezkedésre, szórakozásra hajt, és más az ha párkapcsolatra. A kettõ nem ugyan ez. Innen nézve igazad van.

Hosszabb kapcsolatom még nem volt, nem találkoztam velem vegyrokon nõvel.
6176:
Ki a banat mondta, h gorcsosen probalkozok? Roppant mod elvezem a dolgot es nem hiszek olyan szarsagban, hogy majd veletlenul ratalalok az igazira..

6175:
Sztereotipia. Azert, mert mast hulyit, nem fog mindenkit. Ennyire nem kene csolatasunak lenni.

6173:
Hany csajjal voltal mar egyutt? Van most baratnod?
chhaya
Helyesbítek, csak a saját nevemben beszélhetek, hogy egy "nõ" mit vár, azt nem tudhatom. :] Amúgy meg attól függ hanyadik randi, mióta ismerem, milyen viszony alakult ki eddig köztünk... A taktikázást nagyon rühellem, mindig.

chhaya
Ezekbõl egyedül a hazakísérést szeretném, köszönöm. 😄

clio1616v
mostani páromat is úgy találtam meg, hogy nem kerestem..
ennyi.. görcsösen próbálkozhatsz úgyse fog sikerülni..

clio1616v
igaz, de a hülyítésbõl komolyba átsiklást követi az átverés.. mert az ilyen lányok nem csak téged fognak hülyíteni, ugyanúgy mást is és rendszerint már kötõdnek valakihez megszokással, csak a kalandot keresik..

salsoul
Együtt vonulunk bolondok házába 😉
salsoul
Ez nem sült galambra várakozás. Nem az. Csak hagyod, hogy a dolgok maguktól történjenek, akár úgy is ahogy te elõre nem tudod elképzelni.
Nekem a legjobb barátomat is az élet(helyzet) adta.
Haverokat sokat tudok szerezni én is, de barátot csak az élet adhat, csak az hozhat vele össze.

Hiába vonzó egy nõ, ha nem pendültök egy húron. És hogy valaki egy húron pendül-e veled az nincs a te hatáskörödben.

Nincs szükség szerintem egy hétre sem ahhoz, hogy az ember tiszta fejjel eldönthesse, hogy a kiszemeltje vele egy húron pendül-e.

Azt mondják, hogy az ember nem választhatja meg a szüleit.
Szerintem az igaz Barátait sem, és az igaz Párját sem.

Hogy az igazira mennyi az esély, azt nem tudom, csak azt, hogy a nem igaziakra kár idõt, energiát fecsérelni. És ha körbenézek tisztán látom, hogy az egymással való megalkuvás nem szül boldogságot.

Én a párkapcsolatban nem a szórakozást keresem, hanem a közös gyûjtögetést, építést 😉
Animefox
Egy étteremben vacsora, homár, kaviár, valami kis ékszer fasirtba gyúrva, pezsgö, fogadás, utána a csajt hazakisérni a nyóckeren keresztül, szüleivel ismerkedni....stb. 😄

Akkor te varjad, h a sult galamb a szadba repuljon. Annak az eselye, hogy talalkozz az igazival, kisebb, minthogy egymas utan 3szor beledcsapjon a villam.
Mellesleg a "mesterkelt osszeeroszakolas" baromi szorakoztato
Sir Quno Jedi
Kb. ezt ugattam én is, de simán elmebetegnek vagyok beskatulyázva. Mondjuk engem nem zavar, az elmebetegek legalább egyediek és különlegesek... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

salsoul
Lehet mindenféle csajozási/pasizási praktikák után kutatni de akkor is csak az élet tud veled egy húron pendülõ emberrel tartósan összehozni.
Persze forszírozhatsz, maszatolhatsz csajozás/pasizás címszó alatt...
Kár festékre, jelmezbálra, színházra pazarolni...

csajozás = mesterkélten összeerõszakolni azt, ami természetszerûleg nem jönne össze
A "csak hülyítés"-bõl nagyon szépen át lehet menni sokkal intimebbe. Csak tudni kell kezelni a helyzetet.
Ha meg oda-vissza van érted, akkor is el lehet bénázni a dolgokat.. Egyáltalán nem mind1, hogy mit csinálsz és hogyan.
clio1616v
Attól fögg mit akar a randitól.. ha csak hülyít akkor bármit csinálsz semmire mész vele..

ha meg odáig meg vissza van, akkor mindegy mit csinálsz, mert jó.. akár indíthatsz egy csókkal is.. örülni fog neki

Na kíváncsi vagyok, szerinted mit vár egy nõ egy randin.
chhaya
Hát mivel csajozni nem szokásom... így max arra nézve szolgálhatok tanáccsal, hogy egy nõ mit vár egy randin, vagy a pasitól általában. PL. :]

clio1616v
Ha neked tanács kell a csajozáshoz, akkor el vagy tévedve..

Eleve a csajozás nem lehet kényszerû, ha jólesik valakivel beszélgetni megy az magától, nem kell szabályszerûségeket állítani és aszerint "csajozni"..

Minden nõ más... nincs két egyforma...

Nem igazán, éppenséggel semmit nem tudok rólad. De azt igen, hogy nem tudsz érdemleges tanáccsal szolgálni csajozás ügyben, erre ugyanis a nõk nem képesek.
chhaya
6 kommentbõl nyilván jobban ismertek engem s mindent tudtok rólam. ^^

salsoul
ööö... még gondolkozz el ennek a mondanivalóján: Kiv 3,14
salsoul
A világot és a nõket is mindeki saját magán keresztül látja.
Annak megfelelõen, hogy milyen képet formál.

<#kacsint>
salsoul
Lehet hogy lexikáisan sokat tanultál és sokat tudsz, de itt csak az önállóan átgondolt gyakorlatba átültett tudás ér valamit.
Sok energiát fordítottál vitázásra, de vajon fordítottál-e ugyan ennyit megértésre?
Házas vagy, nem vagy házas: ez semmit sem jelent.
Senki sem lesz jobb ember templomlátogatástól, gyónástól sat.

Itt ez a kis anyag, és olvasgass benne egy kicsit pl a nõkrõl, a családról... és persze a férfirõl is.
Animefox
Rá föleg... 😊

Úgy láttam az írásaidból, hogy te lány vagy, így érthetõ a reakciód. Nem baj, attól még rád is érvényesek, amiket írtunk. 😛
chhaya
Akkor ne magamból induljak ki. Oks, már amúgy is kezdem megszokni, hogy amit nagy általánosságban irkáltok a nõkrõl, azt nem kell magam vennem. Ufó vagyok. Uff. ^^

Kis naív<#ejnye1><#vigyor>...

Animefox
Református iskola után piarista iskolába kerültem szóval keresztény-protestáns hittant tanultam egyaránt. Tantárgy volt nálam. Igen sürün vitatkoztam papokkal és lelkészekkel is, sokan patronáltak. Ja és megfordultam azoknál is akik a keleti tanokat oktatják. That's all folks... Ja és házas is vagyok....

Animefox
Református iskola után piarista iskolába kerültem szóval keresztény-protestáns hittant tanultam egyaránt. Tantárgy volt nálam. Igen sürün vitatkoztam papokkal és lelkészekkel is, sokan patronáltak. Ja és megfordultam azoknál is akik a keleti tanokat oktatják. That's all folks... Ja és házas is vagyok....