Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
rád sem ismerek <#nevetes1>
clio1616v
<#smile><#eljen>

igazad van

a könyv címe keltette fel az érdeklõdésemet és mivel a rajzolás mint önkifejezés már régóta érdekelt, de nem tartottam érdekesnek, de a múlt hétvégén belebotlottam véletlenül ebbe a könyvcímbe...

mondom mi bajom lehet?! 😄

letöltöttem pdfben és elkezdtem olvasni, az elsõ 160 oldal után világossá vált, hogy a rajzolni tudók miért is képesek olyan jól láttatni az általuk érzékelt valóságukat és már én is tudok rajzolni

mondott az író pár útmutatást, mit hogyan kellene csinálni én meg azt figyeltem, hogy a megfogalmazásában mire próbál utalni... mi lehetett a szándéka

kellemes pár órát szerzett, de ha ki tudok kapcsolódni akkor hétvégén folytatom

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
wtf<#wilting>
Clio! Te mióta olvasol könyvet?
Miért nem magadtól tanulsz rajzolni nulláról?
Megvesztél? <#eplus2>
😄😄 most se vagy öreg mirõl beszélsz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hja nem, az egy konzervgyárba volt még vidéken😊
Hát, nem szeretik de abban az idõben úgy néztem ki mint fernandó josé de alurelago vmi brazil szappanoperából, és hiába mondam nekik itt a szendvicsem csak ne bántsatok, egyre jobban molesztálni próbáltak.😊

nem vagy semmi, de legalább próbálkoztál <#wave><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

cigány nõknek?😄 akkor biztos vadkocsmákba járhatsz, pedig a cigányok nem szeretik a rockereket úgy általában😄

Mondjuk mondtam nekik hogy ha gondolják 3-ba majd tolhatnánk vmit, de megsértõdtek, mivel szerelmesek egymásba.
Már a leszbik sem a régiek.

Vannak hát.
Nem ez az elsõ eset, Mondjuk régen mindig a 600kg-os cigány nõknek jöttem be.

lol, mint egy filmben😄😄

ezekszerint vannak biszexuális vonásai, ha hajlandó volt veled smárolni😊

Hát, elmentünk sörözni, Õ ott állt a pultnál, dumáltunk, smároltunk, majd jött a nõje, kb ennyi😊

mesélj részletesen😊 hogy ismerkedtél meg vele? miképp derültek ki a dolgok?

Gyááj, megismerkedtem egy rendes lánnyal, kiderült hogy leszbi:S

chhaya
Azért nem ez az általános... csak ezek a feltûnõbbek 😊

Na igen,otthon ezen sokat 'rohogtunk' haverokkal hogy mennyire sok a fiatal kint.Anno minket nem az hogy ki se engedtek volna a varosba ennyi idosen a szuleink,de nem is mentunk volna mert egyaltalan nem is erdekelt minket(+ kinyirtak volna minket ha kocsmazunk).

De az ilyen csajokon jokat lehet rohogni mikor meg vannak sertodve azon hogy hogy beszelnek roluk. Nameg neha az erosen diszbuzi fiukon is. eszmeletlen hova fajult a vilag.
gergely1991
Milyen meglepõ.😮
Valamikor mindig ilyen 12-14 évesen sarki krvnak öltözött lányokat láttam cigivel vagy piával a kezükben,no meg a 22 óra utáni elkallódás.Ezt hívom én szülõi "fail"-re nevelésnek.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Illetve amúgy anno iwiw/myvip-en ment ugyanez,csajozós oldalon nehezebb leszûrni a valós adatokat.Itt ugye ez valamivel egyszerûbb,csak azért nem árt figyelni.
Naja,bár a csajozás azért túlzás.De annyit megér hogy megnézzem mennyire hajlandó vissza írni a "nem túl jó" angolja ellenére és ha ír akkor legalább lehet lesz még 1 ember akivel értelmesen lehet beszélni(annak ellenére hogy francia 😄)+ mikor szombat este elköszönt akkor valahogy úgy mondta hogy "reméli még valamikor/legközelebb találkozunk" vagy valami ilyesmi,elég hulla fáradt voltam szóval örültem hogy válaszolni tudtam neki nemhogy megjegyezni 😄

Egyébként fb-vel is az a baj mint iwiw-el és myvip-el hogy pont a "hülyébb" csajok sok kamu adatot tesznek fel,meg ilyenek és sokszor tudatosan szûrni kell a kamu adatokat/képeket. Az értelmesebbek meg vagy nem tesznek fel semmit,vagy a nagy részük csak az ismerõseiknek elérhetõ,ami elég problémás ha nem ismerõsöd a csaj😊
Amúgy ez tök fura tényleg, hogy újabban én is facebookon nézegetek lányokat nem társkeresõkön meg egyebeken. Egyszerûen a facebookon lehet lecsekkolni a legtöbb adatot egy adott emberrõl, és itt is vannak fent a legtöbben.

igen én is a sok öntelt és beképzelt sportolóra gondoltam, akik kissé elfelejtették honnan jöttek...

hmm... persze, hogy nem bûn😄

érdekes olvasni mostanság mennyire sok fb-on a csajozás😮

20 lesz nemsokára,na meg nem hagytam elkallódni,inni se iszik meg szórakozóhelyekre se jár.

IXEMGabeo:Azért én úgy gondolom, hogy sportolók esetében bizonyos határokat betartva belefér az ha felnéznek rájuk az emberek és példaként tekintenek rájuk.Persze itt is rohadt sok esetben átestek egyesek a ló túloldalára,de ez megint csak a média meg a profit orientált világ hibája.

Én most a hétvégén Párizsban voltam és ott lettem "szerelmes",valami kurva aranyos csajjal találkoztam. Mondta,hogy nem valami jó az angolja de egész lelkesen próbált kommunikálni,üdítõ volt a többi általam(lakótárs,többi gyakornok)ismert francia után mert azok hajlamosak leszarni hogy nem beszélek franciát és nem értem mirõl megy a társalgás. Sajna volt barátja de ettõl függetlenül most készülök neki írni fb-n mert ugye az nem bûn:Ð
Be fogom próbálni ezt a jobb agyféltekés dolgot feltétlenül. 😊 Mindig is érdekeltek amúgy az új dolgok minden téren, afféle kalandor típus vagyok, ha tehetném járnám is a világot, na de talán majd egyszer erre is sor kerül, szeretek nagy hülyeségekbe belevágni.

Nem adom lejjebb, ez egy jó szûrõ attól függetlenül hogy kb. mindenki fennakad rajta. Perpillanat már jópár hónapja nem is lenne idõm egy kapcsolatra. Melózok, tanulok, blogolok egyszerre, tanulok az államvizsgára, így semmi szabadidõm nincs, vagy csak nagyon kevés, de azt meg önzõ módon magamra "pazarolom".

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
használd a jobb agyféltekédet...

elolvastam hétvégén egy könyvet, a jobb agyféltekés rajzolásról... hasznos volt

olyanokat látok azóta amiket eddig nem

chhaya
Ne is add lejjebb soha, nem éri meg. 😊

Mondasz valamit! Mindenesetre tök véletlen jött ki így! Sajnos amúgy az is a baj hogy túlzottan is válogatós vagyok. Oké hogy mindenki minõségi barátnõt akar magának, de én néha olyan szûrõket feltudok állítani magam elõtt hogy csak na. És aztán lesek hogy még mindig nincs meg az igazi. 😊

chhaya

😄

clio1616v
mindenesetre csajozási stratégiának se utolsó, amit csinálsz

elkezded szidni a lányokat, hogy ilyenek meg olyanok és akivel éppen beszélsz, annak meg azzal bókolsz, hogy végre egy normális lány, aki kivételes nem olyan, mint a többi 😊

clio1616v
és késõbb sem fognak

mijá ^^

Akkor te nem vagy normális már bocs. :-) Csak hülyülök! Ténylag annyira ritka kivételt találni hogy most komolyan azon agyalok hogy a bejegyzésed csak én látom-e vagy más is! Ez is vicc volt.

chhaya
24. De korábban sem érdekeltek ezek a dolgok. 😊

Szabad tudni hány éves vagy? Nyilván egy adott érettségen felül (25-30) már nem ilyenek a lányok (legalábbis már egy részük nem olyan) illetve túl fiatal korban, de a köztes állapotban sajnos nem csak én tapasztalom a dolgokat hogy így van. :\

chhaya
Lányból vagyok, de nem tudok nyilatkozni, tévét se nézek, a celebeket pedig nem ismerem. 😞
Jé hogy ilyen is van?!

ennyi el is mondtátok a lényeget...ez meg azért van, mert a média ennyire befolyásolja az embereket és minden szart átveszünk az USA-tól...ott is körbe vannak rajongva a tini sztárok, énekesek, sportolók, aki meg csak van és próbálja natúr építeni a jövõjét az meg le van szarva

gergely1991
Nocsak van ilyen kultúrált,ezt el sem hiszem?!😮
Hány éves? Mert a 12-14 év alattiakat még nem igazán érdekli "ezek".:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Azért, mert Ideig óráig amíg ezek a szerencsétlenek Felkapja a Pr-gépezet, annak szükséges velejárója az Ismertség,Heti Partik, ALkohol, mámor, Vagyis a Celeblét ami a legjobb fizeõeszköz az emberek közt.
Ebbõl késõbb profitálni is tud akinek elég merev a gerince és elég gátlástalan, de addig sok Péniszt meg kell Fogni.
Így a kislányok ha sikerül neki megfognia úgy az Épp aktuális kiskedven Lõcsét ahogy azt kell, egy státuszt is kap a sperma mellé.
Márha kitartóan és Ügyesen veri a Húst, mert akkor õ is belekerül a körforgásba, és ha szerencséje lesz, késõbb egy Nagyszerû Hajdú petya vagy Berki krisztián vagy vmi nyálas Focista celeb barátnõje lehet 0 Munkával,.
Csak baszni kell érte.

Dehát ezen mi nem világos.

Szerencsére vannak még értelmes lányok is, de õket már tényleg nehéz megtalálni.

Ez mar nekem is feltunt(Bar nekem inkabb a Megasztar kapcsan tunt ez fel a sok idiota 1 evig sztar aztan eltunik a sullyesztoben emberekkel) hogy a Plaza cicmicek elegge hajlamosak tulsztarolni oket.Van is 1 ilyen ismerosim(de most nem ez a tema 😄).
Ennek a hattereben szerintem az all hogy a nok imadnak a kozeppontban lenni(foleg a plaza cicak),es igy eleg jo lehetoseguk van/lenne ra + ugye aki hires annak van penze meg szimplan jo vele felvagni ismerosok kozott stbstb
Lehet megkerdem hugomat neki errol mi a velemenye de o nem ez a fajta csaj,de hatha mond valami erdekeset.
A plazma gyerekrõl van szó, csak valahogy kimaradt. De ugyanúgy az összes fiatalabb "celebre" rá lehet húzni ezt a sémát (SP és haverjai). Jólenne ha errõl egy lány is tudna nyilatkozni hogy miét van az hogy ha valaki hirtelen bekerül a tv-be vagy híres lesz, mindenki le akar vele feküdni, meg ott lebzselni körülötte, holott ha ez nem történik meg észre sem vennék.

Tudjátok mi a szomorú? Ezt a napokban vettem észre, és abszolút nem irigység szól belõlem, csak szimplán szomorúnak tartom hogy a csajok így gondolkodnak: mióta megy ez a csillag születik, azóta azt látom hogy egyre több csaj ismerõsöm róla beszél meg kb. odavan érte... Tipikus gondolkodás ez a lányoknál sajnos, hogy ha valaki híres azzal vagy le kell feküdni, vagy ott kell nyüzsögni körülötte, de amúgy meg le lenne sz*rva. 😊

bajgunar
Hát egen! <#idiota>
bezony tipikus esete annak, amikor teljesen irányítás alá vonták a csajt, aki mindent megtenne a párjáért csak, mert lehet belül fél tõle...

gergely1991
Mond hogy ez csak vicc, de komolyan,ettõl lehidalok.ADASDA😄ASDA:SDADASDASD
Féltékeny kis fsz az illetõ kicsi kis értelmiség,ennek nõ nem való,gondolom egy porszívóra is féltékeny.😄
A csajnak csak gratulálok hogy nem szakít vele már rég.-.-

Még együtt vannak, és nem is kívánok nekik semmi rosszat egyébként, de tuti nem húzzák sokáig, úgy tudom azóta is veszekednek, és a csávó másokat is kipécézett magának féltékenykedésre. Egy biztos: ha valaha visszakönyörögné magát az ominózus hölgyemény, elküldöm a búsba de csak úriemberesen.

Eszembe jutott egy régebbi, de szerintem nagyon durva történet ami velem esett meg még régebben, gondoltam elmesélem hogy lássátok, a nõk ilyenre is képesek, legalábbis egynémelyik. Korábban volt egy nagyon jó lánybarátom. Ha lehet lány és fiú között tökéletes barátság, akkor az majdnem az volt. Nem voltunk egymás legjobb barátai de nagyon is jól komáltuk egymást. Olyannira hogy elmondta ha baja volt, sokszor nekem panaszkodott, amit én nem bántam mert nem akartam tõle semmit, nem érdekelt hogy lelki szemetesnek néz vagy akármi másnak, mert tényleg csak barátként tekintettem rá, és õ is viszont. Olyannyira jóba voltunk hogy engem tekintett a legjobb fiú barátjának, egy alkalommal pedig mikor nagyon nagy gázban volt a családja anyagilag, kisegítettem egy csekély összeggel (mert nálam sem volt több sajnos)

Jó tett helyébe jót várj, így tartja a mondás. De valahogy nem volt igaz. Nemsokkal ezután összejött egy sráccal, aki kb. tulajdonként kezdte kezelni, és õ ezt nem vette észre. Értem ezalatt azt, hogy rohadt féltékeny volt kb. mindenkire aki a közelében volt vagy akivel beszélt. Rám pedig különösen féltékeny volt. Aztán végül egyre többet veszekedtek miattam, mert az a barom nem volt képes megérteni hogy én soha nem tudnék úgy tekinteni rá, meg õ sem rám. Ha így lett volna rég összejöttünk volna, és neki esélye nem lett volna már összejönni vele. A dolog csattanója: egy nap közölte velem levélben a csaj, hogy soha nem akar beszélni velem mert nem tetszik a fiújának. A hab a tortán már csak az volt, amit utólag tudtam meg: nem osztott semmiféle ultimátumot a srác, hanem a lány látta így jobbnak, hátha nem veszekednek.

Ez nekem annak idején nagyon rosszul esett. Fõleg hogy hányszor és mennyire segítettem neki. Ja, és egy olyan ember tette ezt meg, aki váltig hangoztatta, hogy a barátai az elsõk. =) Kicsit ironikus. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ha a párom akarna ennyire beleszólni a baráti körömbe meg eltiltani emberektõl, vagy csak szimplán balhézgatna miatta, otthagynám a fenébe.

gergely1991
Hogy ismerkedtél össze? Chaten(ismét)?

helyes, akkor sok sikert kívánok😊 Add önmagad és nem lesz probléma, mondjuk minden 2 emberen múlik.😊

Én örömmel jelentem, hogy megtörtént az elsõ igazi "mindenes" éjszaka a barátnõmmel. Jó volt csak ennyit mondok😉

bajgunar
Tegnap este írtam neki egy halál normális levelet.
Megköszöntem amiért ilyen volt.
Majd töröltem facebook-ról!
Email-em, telszámom, msn-em tudja, vissza is tud jelölni (nem tiltottam).
Ha akar, majd jelentkezik.
De mivel fb-on is aktívkodik, de válaszolni nem tud, így meguntam a dolgot!
És igen, úgy néz ki, találtam másik lányt 😄
Akivel közös hangon gondolkodunk, vélekedünk! (eddig).
De még nagyon az eljén járunk a dolgonak, de már "komázzuk" egymást.
Strahd_
Es mit ernel el vele? Semmit. Jobban jarsz ha "ignoralod" ha lesz meg valami belole ugy is jelentkezik te meg tudsz mas lanyra koncentralni aki meg is eri az idodet.te is jobban jarsz, es ha nem futsz utana mint egy kiskutya akkor lehet o fog vissza alarni jonni ha meg n akkor is rengeteg bajlodast es felesleges agyalast megusztal