Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazad van
a könyv címe keltette fel az érdeklõdésemet és mivel a rajzolás mint önkifejezés már régóta érdekelt, de nem tartottam érdekesnek, de a múlt hétvégén belebotlottam véletlenül ebbe a könyvcímbe...
mondom mi bajom lehet?! 😄
letöltöttem pdfben és elkezdtem olvasni, az elsõ 160 oldal után világossá vált, hogy a rajzolni tudók miért is képesek olyan jól láttatni az általuk érzékelt valóságukat és már én is tudok rajzolni
mondott az író pár útmutatást, mit hogyan kellene csinálni én meg azt figyeltem, hogy a megfogalmazásában mire próbál utalni... mi lehetett a szándéka
kellemes pár órát szerzett, de ha ki tudok kapcsolódni akkor hétvégén folytatom
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Clio! Te mióta olvasol könyvet?
Miért nem magadtól tanulsz rajzolni nulláról?
Megvesztél? <#eplus2>#eplus2>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hát, nem szeretik de abban az idõben úgy néztem ki mint fernandó josé de alurelago vmi brazil szappanoperából, és hiába mondam nekik itt a szendvicsem csak ne bántsatok, egyre jobban molesztálni próbáltak.😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Már a leszbik sem a régiek.
Nem ez az elsõ eset, Mondjuk régen mindig a 600kg-os cigány nõknek jöttem be.
ezekszerint vannak biszexuális vonásai, ha hajlandó volt veled smárolni😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
De az ilyen csajokon jokat lehet rohogni mikor meg vannak sertodve azon hogy hogy beszelnek roluk. Nameg neha az erosen diszbuzi fiukon is. eszmeletlen hova fajult a vilag.
Valamikor mindig ilyen 12-14 évesen sarki krvnak öltözött lányokat láttam cigivel vagy piával a kezükben,no meg a 22 óra utáni elkallódás.Ezt hívom én szülõi "fail"-re nevelésnek.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egyébként fb-vel is az a baj mint iwiw-el és myvip-el hogy pont a "hülyébb" csajok sok kamu adatot tesznek fel,meg ilyenek és sokszor tudatosan szûrni kell a kamu adatokat/képeket. Az értelmesebbek meg vagy nem tesznek fel semmit,vagy a nagy részük csak az ismerõseiknek elérhetõ,ami elég problémás ha nem ismerõsöd a csaj😊
hmm... persze, hogy nem bûn😄
érdekes olvasni mostanság mennyire sok fb-on a csajozás😮
IXEMGabeo:Azért én úgy gondolom, hogy sportolók esetében bizonyos határokat betartva belefér az ha felnéznek rájuk az emberek és példaként tekintenek rájuk.Persze itt is rohadt sok esetben átestek egyesek a ló túloldalára,de ez megint csak a média meg a profit orientált világ hibája.
Én most a hétvégén Párizsban voltam és ott lettem "szerelmes",valami kurva aranyos csajjal találkoztam. Mondta,hogy nem valami jó az angolja de egész lelkesen próbált kommunikálni,üdítõ volt a többi általam(lakótárs,többi gyakornok)ismert francia után mert azok hajlamosak leszarni hogy nem beszélek franciát és nem értem mirõl megy a társalgás. Sajna volt barátja de ettõl függetlenül most készülök neki írni fb-n mert ugye az nem bûn:Ð
Nem adom lejjebb, ez egy jó szûrõ attól függetlenül hogy kb. mindenki fennakad rajta. Perpillanat már jópár hónapja nem is lenne idõm egy kapcsolatra. Melózok, tanulok, blogolok egyszerre, tanulok az államvizsgára, így semmi szabadidõm nincs, vagy csak nagyon kevés, de azt meg önzõ módon magamra "pazarolom".
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elolvastam hétvégén egy könyvet, a jobb agyféltekés rajzolásról... hasznos volt
olyanokat látok azóta amiket eddig nem
elkezded szidni a lányokat, hogy ilyenek meg olyanok és akivel éppen beszélsz, annak meg azzal bókolsz, hogy végre egy normális lány, aki kivételes nem olyan, mint a többi 😊
mijá ^^
Jé hogy ilyen is van?!
Hány éves? Mert a 12-14 év alattiakat még nem igazán érdekli "ezek".:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ebbõl késõbb profitálni is tud akinek elég merev a gerince és elég gátlástalan, de addig sok Péniszt meg kell Fogni.
Így a kislányok ha sikerül neki megfognia úgy az Épp aktuális kiskedven Lõcsét ahogy azt kell, egy státuszt is kap a sperma mellé.
Márha kitartóan és Ügyesen veri a Húst, mert akkor õ is belekerül a körforgásba, és ha szerencséje lesz, késõbb egy Nagyszerû Hajdú petya vagy Berki krisztián vagy vmi nyálas Focista celeb barátnõje lehet 0 Munkával,.
Csak baszni kell érte.
Dehát ezen mi nem világos.
Szerencsére vannak még értelmes lányok is, de õket már tényleg nehéz megtalálni.
Ennek a hattereben szerintem az all hogy a nok imadnak a kozeppontban lenni(foleg a plaza cicak),es igy eleg jo lehetoseguk van/lenne ra + ugye aki hires annak van penze meg szimplan jo vele felvagni ismerosok kozott stbstb
Lehet megkerdem hugomat neki errol mi a velemenye de o nem ez a fajta csaj,de hatha mond valami erdekeset.
Féltékeny kis fsz az illetõ kicsi kis értelmiség,ennek nõ nem való,gondolom egy porszívóra is féltékeny.😄
A csajnak csak gratulálok hogy nem szakít vele már rég.-.-
Jó tett helyébe jót várj, így tartja a mondás. De valahogy nem volt igaz. Nemsokkal ezután összejött egy sráccal, aki kb. tulajdonként kezdte kezelni, és õ ezt nem vette észre. Értem ezalatt azt, hogy rohadt féltékeny volt kb. mindenkire aki a közelében volt vagy akivel beszélt. Rám pedig különösen féltékeny volt. Aztán végül egyre többet veszekedtek miattam, mert az a barom nem volt képes megérteni hogy én soha nem tudnék úgy tekinteni rá, meg õ sem rám. Ha így lett volna rég összejöttünk volna, és neki esélye nem lett volna már összejönni vele. A dolog csattanója: egy nap közölte velem levélben a csaj, hogy soha nem akar beszélni velem mert nem tetszik a fiújának. A hab a tortán már csak az volt, amit utólag tudtam meg: nem osztott semmiféle ultimátumot a srác, hanem a lány látta így jobbnak, hátha nem veszekednek.
Ez nekem annak idején nagyon rosszul esett. Fõleg hogy hányszor és mennyire segítettem neki. Ja, és egy olyan ember tette ezt meg, aki váltig hangoztatta, hogy a barátai az elsõk. =) Kicsit ironikus. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ha a párom akarna ennyire beleszólni a baráti körömbe meg eltiltani emberektõl, vagy csak szimplán balhézgatna miatta, otthagynám a fenébe.
Én örömmel jelentem, hogy megtörtént az elsõ igazi "mindenes" éjszaka a barátnõmmel. Jó volt csak ennyit mondok😉
Megköszöntem amiért ilyen volt.
Majd töröltem facebook-ról!
Email-em, telszámom, msn-em tudja, vissza is tud jelölni (nem tiltottam).
Ha akar, majd jelentkezik.
De mivel fb-on is aktívkodik, de válaszolni nem tud, így meguntam a dolgot!
És igen, úgy néz ki, találtam másik lányt 😄
Akivel közös hangon gondolkodunk, vélekedünk! (eddig).
De még nagyon az eljén járunk a dolgonak, de már "komázzuk" egymást.