Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Sok a közös ismerõs-ismerõs fb-on).
Alá tudnék pörkölni, ha nagyon akarnék, de nem süllyedek le arra a szintre.
Elõbb is posztolt fb-on, de még mindíg nem válaszolt!
de ahogy írtam a nõk pillanatnyi érzelmi állapotuktól függõen döntenek és akarnak dolgokat
az alatt ne nagyon várj értelmes gondolatokat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mindemellett a többi dologról ahogy mesélt, hozzáállt, leesett az állam, hogy bakker, ilyen "talpraesett" a csajszi!! 😮
De a párkapcsolathoz??? ÁÁhh,, mint egy ~15 éves, úgy állt hozzá, és viszonyult. Na meg ahogy utólag viselkedett!
(aki nem tudja, olvasson vissza egy kicsit!)
Mióta átírtam adatlapomon társkeresõn, az épp, értelmes és valós elméleteimet, érveimet! Azóta ~ duplájára nõtt a "forgalom" és megsoxorozódott a like/love -ok kapása, elnyerése!
És csak úgy sorra érkeznek a levelek, hogy ritka ilyen felfogású, értelmes pasit találni, aki így gondolkozik, vélekedik!
Pedig semmi olyat nem írtam le!
És nemhogy pesti, fõként vidéki lányok kattingatnak adatlapomon, és kérik a kérelmeket, küldik a flörtöket! 😄
(nem magyarázkodok, de halál komolyan így van!)
De nem, nem terelõdött el a figyelmem a szeretkezésrõl, ezt direkt hagytam ki! Ha akarna valamit tõlem komolyabban is, akkor kibírta volna szeretkezés nélkül is az elsõ estét, és bepótoltuk volna következõ 2.-3.-4. randin!
De mivel már azokat meg sem várta és eltûnt! Így kurvára kibukott, hogy õneki szinte csak szexre kellettem volna!
Válasz még mindíg nem érkezett, hogy elmondja, mi volt-van-lesz! Türelmesen várok, de egyre jobban kezdek letenni róla, meg a dologról, hogy valaha találkoznánk is még az életben, vagy beszélnénk.
Én nem írok neki többet, amíg õ magától nem jelentkezik!
Ha meg nem fog, akkor egyértelmû, h szexre kellettem volna!
Na most kuksit nehogy már ~280km-el arréb találjon már magának!!! Hisz elég csinos ahhoz, hogy ez egy szavába se kerüljön! Akkor meg ne értem!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
miáv ^^
a csajnak gyanús volt az hogy nagyon odáig volt érte
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ja és necsodálkozz lejjebb amit én írtam sztorit ott meg a lány 23 éves mégis kb 16 éves agyilag...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Abszolút nem mozgat már a dolog, pusztán a kíváncsiság miatt kérdezem: szerintetek ez miért volt? Létezik ilyen, elõfordult már veletek? Annyi biztos hogy tuti nem szedett össze más pasit, azóta sincs senkije.
tessék már együttérzõbbnek lenni. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ne aggódj az élet úgyis téged fog igazolni, ha megfelelõen gondolkodsz és cselekedsz
És OFF-ol állandóan.
Nem lihegem túl, már túl vok a dolgon, és csak kitárgyaltuk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nincs arra szabály, hogy mikor fektess meg egy nõt, legfeljebb illemtan írja le, de azt meg ki nézi már? ha azt érezted, hogy neked annyi elég, akkor elég. Én sem vagyok hamari típus és nekem eddig bevált, nem ezen múlt egy kapcsolatom sem, sõt.
The Matrix has you...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én meg komoly kapcsolatot akartam, és õ is ezzel ámított. Az meg nem b@szással kezdõdik! Még mindíg, szerintem! Mert ha meg kialakul a kapcsolat, lesz rá alkalom bõven! Nemde? (jah, mondjuk te nem ismersz, mennyire vagyok aktív szexuálisan).
De, volt párszor téma a szex is, mindenrõl beszéltünk.
Na de az elsõ találkozáson, randin NE akarjon már rögtön szex-et!!! Szerintem! Akkor láttuk egymást elõször. És ha meg komolyan akarna, vagy akart volna, és komolyak lennének a szándékai velem, ahogy énnekem is vele, akkor meg kibírta volna, hogy nem szexelünk az elsõ este. Vagy simán megy minden úgy tovább, ahogy elõtte. És nem eltûnik, meg letilt! Nem?
Ha meg letilt, akkor most meg minek vesz vissza? Ha "senkinek" tekint?
Miért jelölt vissza??? Ezt magyarázd meg! És miért ír olyat, hogy: Nemsokára elmagyarázza a miérteket! ???
Na ezt te sem tudod! Látod! Ha nem akar, akkor miért kiv. még rám? És jelöl vissza? Az ex-emet én is töröltem, mert nem vok kiv. rá! Meg a barátját, meg barinõjét, meg uncsitestvérét, meg egyéb rokonait is, szintén vele együtt töröltem! Bah.
azt ne mondd, hogy a szex nem került szóba
Egyszerûen ha õ így látja, véli a dolgot, akkor azzal csak magát minõsíti.
Az meg h nem b@sztam meg, szerintem nem "papucs" jellemre vall!!! Sõt!
Ennyi erõvel minden jött ment lányt megfektethetem volna! Nem?
És akkor azzal ûbergizda, szuperfasza, kanegér, macsó férfi lennék???
Hát szerintem meg kurvára de NEM! És az én elmém szerint NEM az a férfi, aki így elsõre, és egybõl jól megk*rta volna, hanem az aki pont NEM tette meg! Mert szerintem sem az az igazi férfi aki minden nõt képes meghódítani, hanem az aki mindet fel tudja adni egyért!
De ez az én véleményem! Toljátok csak rám az off-ot, meg a flam-et!
Lehet igazatok van, papucs vagyok és a csajnak pont az lett volna az igénye, h beakasszak neki, de akkor meg nem értem, hülyített egy hónapig, idejött, h megb@sszam, és ha megteszem velem marad? De mivel nem tettem meg, lelépett, mert gyík vagyok? Mi a f@sznak utazgatott békéscsabáról idáig? Közelben nem kapott kuksit??? Na menjen a picsába!
Meg az is, aki azt helyesli, h egybõl s3ggb3 kellett volna pakolnom!
Nem, nem teszem meg! Lehet puding vagyok! De ugyanúgy elítélem az olyan nõt is, aki arra halyaz, h jól megrepesszék! Majd lelép! Az ilyet hívják ribancnak! (nem kurva, mert az pénzért b@szik).
Ezek az én véleményeim, érveim.
Ettõl függetlenül, a csaj h miért tiltott le, majd jelölt vissza, miért nem jelentkezik, és h most végülis mit akar/t, még nem fogom megtudni.
Ha nem akarna semmit, akkor mi a f@szért jelöl vissza 3 nap után?
Akkor felejtsen el a picsába, és ne nézegesse az adatlapom, h mikor írom ki h kapcsolatban vagyok! Nem?
nõk...
The Matrix has you...
De ezekután így fogok hozzáállni! És ha megdõl, nem hagyom ki a helyzetet! Pedig pont azért nem tettem meg, nehogy utána meg az legyen a baja, hogy jól "megcsináltam", pedig nem is "ismertem" szinte. 😄
Ez csak egy lány, nem az anyakirálynõ. És minden csoda három napig tart.
Valamint a szerelem vagy a másik iránti tisztelet nem szégyen és nem papucsság. Legfelejebb nem ír semmit. Viszont akkor nincs keresnivalója melletted, mert nem elég intelligens hozzád.
Tanulság: ha össze futsz egy jó nõvel, dugd meg még aznap, mert lehet, hogy egy <#kocsog>#kocsog> és késõbb nem lesz rá lehetõséged 😉
De csak annyit, hogy:
-"Nemsokára leírom, mi volt-mi van-mi lesz! "
Tehát ennyi. Innentõl tényleg befejeztem, és többet nem írok rá.
Majd ha válaszol, meglátom mit, és mérlegelek, úgy játszok akkor én is, ahogy õ.
Sajnos sok ötletet, tippet kaptam, így azt is, hogy írjak neki, meg azt is h ne írjak, de a legjobb dolog szerintem az volt, hogy senkire ne hallgassak, csak magamra, hogy én mit akarok. Ha pedig írok, akkor ne öntsem ki a lelkemet, papucs formájában, hanem csak kérdezzek rá.
Hát ezt tettem. Normálisan tudattam vele a dolgokat, és megkérdeztem.
Lehet maximálisan megaláztam magam, de ez van, lett. Ilyen vok. <#falbav>#falbav>
attól férfi egy férfi, hogy a nõ nem fél mellette egy biztos pont az életében, ezek után nem fog tudni rád úgy nézni
és nem vagy neki kihívás már, mindig bizonytalanságban kell tartani a nõt, hogy küzdjön érted, vonzóvá tenni magad és kicsit adni oda magadból elérhetetlennek maradni és közben szeretsd
az ex-dologra csak annyiban térnék ki, hogy mivel csak az egyik oldalt hallgattad meg, ne ítélj az alapján, fõleg azok után ahogy Veled is viselkedett. Egy párkapcsolat 2 emberen múlik, igaz, hogy nem mindig 50-50%, de az dobjon meg kõvel aki nem hibázott még párkapcsolatban...vagy csak úgy az Életben. Az eleve szánalmas, hogy elmondja, azaz elpanaszolja, hogy Õ vele milyen rútul is bántak az elõzõ kapcsolatában, netán több esetben. Senkit sem érdekel, hogy mi történt vele akkor, most más van, azt le kell zárni, levonni amit kell és kész, továbblépni.
The Matrix has you...
Egyébként meg nem tökmindegy, ne akarjon senki Csernust játszani.
Rengeteg beteg huszonéves van, a legfurább hogy minden 5.-nek már babája van, persze apa nélkül.