Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A horoszkópos dologban semmi extra vagy humbug nincs, egyszerû népi megfigyelések gyûjteménye, csak modernizálták az évek során ,na meg persze bevitték a tv-be és elgagyizzák az egészet.

A bolygók állása, maga a naprendszer van hatással ránk, mi is ennek az univerzumnak vagyunk a része, nem másé, energia-alapú lények vagyunk mi is - nem valami ûrlények, de ha kicsit elgondolkoztok a fizikai alaptörvényeken akkor könnyen érthetõvé válik a mondanivalóm. Nem kell túlmisztifikálni egyébként, hétköznapi dolog ez szerintem.

Alapvetõen akik egy idõben, csillagjegyben születnek közel azonos tulajdonságokkal rendelkeznek, hasonló dolgok is érdeklik õket. Természetesen ez az átlag, ettõl jócskán eltérõ dolgok is kialakulhatnak, hiszen ezért olyan színes az élõvilág, nincs két tökéletesen egyforma ember, lélek, még az ikrek sem, pedig õk aztán tényleg közel vannak egymáshoz. Na, de az átlag a tömeg, ezért viszonylag könnyen is talál magának párt az ember, de az Igazit, aki tényleg olyan, mint Õ, csak a másik nem képviseletében, azt már sokkal nehezebb megtalálni, még egy ilyen sûrûn lakott térségben is, mint a Mienk ;) Szerencse is kell hozzá és szerintem érettség valamint tapasztalat is.

The Matrix has you...

igen és mire jutottál átfutván a születési dátumukat?:D

jaj te akartam már mondani neked, hogy olyan nagyot nem csalódtam a szexben. Volt ilyen mondatod h túlértékelem az egészet, sztem jó dolog, de abban igazad volt h kurvára túlhypeolják az emberek ezt.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Mi rák-oroszlán vagyunk, és pontosan passzol a leírás. :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

szerencsére önsajnálat és ilyenek nincsen, mert most nincs negatív hangulatom. Most úgy minden oké amióta edzem azóta nincs depi hangulatom... ja és még valami. Semmi durva beszólása és hangos szava nem volt eddig szval az sem igaz rá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pretorian
Na hali rég jártam erre. Nem tudom hogy számít-e valamit, de mind a 3 lány aki igazán fontos volt eddig az életemben, halak volt. Én ikrek vagyok.
Tökre nem hiszek ebben az egész ezoterikus lófaszban, de pont most futottam át az utolsó pár postot aztán végigpörgettem a 3 lány születési dátumát a fejemben, az egyik február 23., a másik március 8., a harmadik március 9.
:D

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Legyünk egyszerûek, nyíltak, hagyjuk h magáról beszéljen, tápláljuk egoizmusát. Pontosan ezt tettem az 1. randin:) ez totálisan igaz ez a rész

érdekes. Sok igazság van benne, de azt abszolút nem mondanám h õ szeret társaságba lenni sõt, õ is ilyen magányos farkas volt, mint én mielõtt összejöttünk szval ez a része nagyon nem illik rá

Ha oroszlán a párod abban viszont sok igazság van. Olykor tényleg olyan, mintha nem is foglalkozna velem holott ez nem igaz:)

chhaya
mert elméletileg az aszcendens is sokat bekavar, de azzal kevesen foglalkoznak

chhaya

sajnos az
régen olvasgattam alapjellemzéseket onnan ragadt meg... és hát azért van h poénból összehasonlítási alapokat keresek csillagjegyek között, de van h sokszor megdõl az elmélet és mindig odajutok h baromság és véletlen az egész

Nem vágom nem vagyok asztrológus, de ha érdekel itt van egy weblap.
oroszlán uralkodó típus, haragja viszont gyorsan elszáll mivel nagyon fejlett a mérlegelési képessége egy egy szituációnál, nem sértõdékenyek alapvetõen ez az alapjellemzésük és én, mint halak tûröm azt belül, hogy irányítanak (persze idegen személyek nem, de) családon belül mindig szót fogadtam és ezért harmonikus viszonyt tudtam anyámmal kialakítani õ is elégedett volt h azt tettem, amit mond én is, amiért cserébe mindent szeretetet és mi egyebet megkaptam. Persze ez lehet csillagjegyektõl független is, biztos van olyan halak, aki rohadt nagy lázadó és nem kimondottan elzárkózó mûvészlelkû típus, mint a legtöbb...

na ezaz, tûz + víz :D
nekem meg a halak, pont itt is van nálam :D :D
látod leírtál 3 csillagjegyet én mégis az oroszlánnal jöttem ki a legjobban eddigi életem során:D szval kicsit hülyeség...bolygók közti erõ és a csillagok állása nem befolyásol abban kivel, vagy kikkel legyek jóban:D

mondjuk egyik nagy haverom skorpió szintúgy, de ez persze semmit nem befolyásol

én meg scorpione :D
én is hal vagyok úszok az árral:D

Hozzád skorpió, rák és halak jegyû a legjobban.
Valahogy én nem hiszek az ilyenekben :D de ettõl függetlenül lehet benne valami. Annyit tudok, hogy hal vagyok de hogy úgymond mi passzolna hozzám meg ilyenek arról lövésem sincs(aki tudja esetleg írja már meg). Meg kíváncsiságból lehet megnézem 1-2 csajszi milyen jegyû a régi idõkbõl :D (lehet nem ártana statisztikát csinálnom mi volt a gond,lehet itt van a kutya elásva :D)
clio1616v
több órásat is, ez olyan mint amikor belemerülsz egy kellemes kikapcsolódásba, rajzolsz, könyvet olvasol dolgozol valamin... a külvilág érzékelése, tudatosulása megszûnik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

chhaya
Keresni nem kerestem soha e szerint, de mikor "leellenõriztem" magunkat a szerelmi horoszkóppal, kiderült, hogy nagyon jó párosításnak számítunk. És tényleg. :D

Régen sokat kutattam ezután. Vannak hasonlóságok és közös érdeklõdések is az azonos jegyekben. Persze a csillagjegyek tulajdonságait onnan tudjuk, hogy régen megfigyelték az embereket. Szerintem ez a legnormálisabb magyarázat rá, nehogy belessünk az asztrológia hitébe :)
nem úgy értem. Édesanyám és a nagymamám is oroszlán, nagymuterom sajnos már nem él, de érdekes mód az 1. barátnõm is véletlenül oroszlán szval van abban igazság, amit mondasz.

Akkor sok sikert nektek. Tartsatok ki, énis sokszor szerelmes voltam skorpió jegyûbe, mint én is, persze 1 se jött eddig össze.

De persze más és más tulajdonságai vannak a jegyeknek...:P
hát mondjuk én nem hiszek az asztrológiában, de érdekes mód az oroszlán csillagjegyben született személyek mindig is közel álltak hozzám. Érdekes módon véletlenül a jelenlegi barátnõm is oroszlán...

Nem gondoltatok még arra, hogy horoszkóp szerint keresni összeillõség szerint. Persze hagyjuk a hit részét, de mégis? :D
költõi túlzással élve ofc
Akkor mutass be párnak,mert hogy én nem találtam 1et se az is biztos.Mármint olyat akire nem haverként hanem úgy tekintek akivel együtt tudnék lenni. Valahogy én spec az idiótákat vonzom.
Egyetérte..nék :)

többnyire Én is így látom ahogy írod, nincs kommunikáció, ezáltal nem értjük mit miért csinál a másik. Sok mindent rá lehet fogni miért ilyen a világ amilyen, ezt mindenki döntse el saját értékrendje szerint, megváltani nem fogjuk, ezt már most látom.

nem arról van szó amúgy, hogy nincs normális csaj, csak kevés van olyan aki hozzánk mérten és nekünk megfelelõen "normális" :)
Arról meg már korábban is beszéltünk, hogy ez a férfiakra ugyanúgy igaz, csak hát ez a topik a csajokról szól ;)

The Matrix has you...

Szerintem meg van normálsi lány. Sõt, a nagy része az. Csak meg kellene ismerni a másikat. Sajnos a sok netfüggõ kocka elfelejti, hogy a valóélet nem egyenlõ az internettel.

Meg kell ismerni az embereket. Dögivel vannak jó szívû emberek. Viszont tudni kell bánni az emberekkel. 1, az emberek nem állatok. 2, ma már egyre több az olyan ember, akik még az állatokkal sem tudnak rendesen bánni, nemhogy egy másik emberrel. Fogas te egy balfasz vagy. Ennyi. Nem elhalmozni kell a másikat. Szoktam figyelni a párkapcsolatokat (meg oylan helyen is dolgoztam) és hát a kommunikáció nulla.

Sajnos már néhány negyvenes, ötvenes emberekrõl is elmondható, hogy huszonév házasság után sem ismeri a párját. Ez a gáz. Tessék menni és ismerkedni.

Én egy nagyon kalandvágyó ember vagyok és hát szeretek élni. Sok minden érdekel, és az emberek mindig is érdekeltek. De azt mondják ez lerí a képemrõl. Attól, hogy valaki a neten jófej, még a való életben nem biztos hogy az. (Ja és egy fontos dolog: én SOHA nem ismerkedem neten. Kipróbáltam persze, de szar, semmit érõ.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

ne higyjétek egy szavát sem ennek a fogas-nak, súlyos elmebeteg, téveszméi vannak, beképzel dolgokat...

Ez azért nem a fehér holló kategória ám :)

azért ne essünk át az exhibicionizmusba :) élvezd a helyzetet amíg lehet, de ne teregess mindenféle kis titkot.

The Matrix has you...

ezért voltam rá kíváncsi:)

egészségedre:D azért, ha valami kényelmetlen volt biztos váltottál

Elõjáték= Csapatás; Veretés-

Csak egy óra? ne viccelj már, nálam az elõjáték több mint egy óra:)

chhaya
Mérsékelten érdekelnek mások hálószobaeredményei, kb. ennyi amennyit hozzá tudok fûzni. :)

na és, ha igen valóban addig tartott? mit szólnál hozzá?:P jó tudom magánügy, csak érdeklõdnék, hogy sikerült e már valakinek ilyen hosszú idõre átadni magát az "élvezeteknek"

chhaya
Akkor is gyanús vagy te nekem. :D

szó sincs errõl, csak érdeklõdöm, hogy volt-e olyan személy, akinek ilyen sokáig tartott egy szóval se mondtam, hogy nekem eddig tartott <#ravasz1> Az a nõi megérzésed sztem most csal:P

chhaya
Miért van olyan érzésem, hogy most dicsekedni akarsz? :D

Srácok ki az, aki itt közületek tolt 1 órás szexmenetet már?:D

ez a kocsis:D:D

GyuriX2572
Ez tényleg kemény történet, de lássuk be hiba volt részedrõl elkényezetni a csajt, ezt a szerepet mondhatni magadnak osztottad ki :(
Ügyes vagy, hogy megint tudtál lakást és kocsit szerezni, szerintem nem mindenki tudta volna ezt utánad csinálni. Teljesen érthetõ ha nem akarsz megházasodni, de ez még nem kéne, hogy kizárja, hogy legyen nõ is az életedben.

Hat, ahogy joey mondana:
-Kell egy jótanacs?
- Kell!
-De nem fog tetszeni,
- Nembaj
- Elkapkodtad az esküvõt.

Hát ez így nagyon fail, nem lehet visszaperelni tõle semmit?

én nem panaszkodom, jól megy a szekér ,csajok is rendben vannak, ez még gyökér koromban volt, mikor nem voltam normális.

clio1616v
te is találtál egy, a többinél kurvábbat

én is tudnék mesélni, de én csak a jót magamról típusú ember vagyok és nem a sajnálatotokra van szükségem, hanem az irigykedéseitekre ;)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Persze, hogy nincs normális lány.
Én hosszú éveken keresztül kerestem az igazit, de sose jött össze, egyik sem volt megbízható.
Még fiatalon volt egy házasságom, azt hittem megtaláltam az igazit, hitelre vettem egy házat az õ nevére, mert így ment bele a házasságba.
Itt még nem sejtettem semmi rosszat, hisz nagyon jó volt minden, a lányt már gyerekkorom óta ismertem, mindig is jó barátok voltunk, szóval megbíztam benne.
Aztán ahogy telt az idõ egyre nyomasztóbb kezdett lenni a köztünk lévõ kapcsolat, én dolgoztam éjjel-nappal, hogy a törlesztõrészleteket ki tudjam fizetni a közös házunkra, mindig késõ estére értem haza, gondoltam emiatt lehet a baj, de mondtam neki megértõbbnek kéne lenned, hisz kettõnk közül egyedül én dolgozok, valamibõl meg kell élni...
De nem panaszkodhatott, megkapott mindent ami kellett neki, kocsit vettem neki, bármit amit kért szó nélkül megvettem..
...Ezek után (még mindig itt vannak a szemem elõtt az események, pedig már nagyon rég történt) egy vasárnap délután arra mentem haza, hogy a ruháimat kidobálja az erkélyrõl, és üvöltözik torka szakadtából...
Mit ne mondjak nagyon kellemetlen volt, az utca tele volt járókelõkkel, azok meg csak néztek rám, miközben a ruháimat a szél vitte szerte szét.
Ez mind semmi ahhoz képest, amilyen indokot a képembe vágott: Én megcsalom õt a barátnõjével...
Nagyon rossz érzés volt, mert tudtam, hogy ez egy üres indok, amit szerintem direkt így leszerveztek a barátnõjével, hogy mehessen az új barátjához végre...
Fél év múlva el is váltunk, csak az az egy gond volt, hogy a ház meg a kocsi is az õ nevén volt...
Így nem volt más út, "hajléktalan" lettem, én aki egész életemben azért dolgoztam, hogy jó legyen az életem a (volt) feleségemmel.
De arra gondolni sem mertem, hogy õ így ki fog engem használni.
-----
Rákövetkezõ évbe már az új barátjával láttam az én kocsimba, én meg ott gyalogoltam az út szélén, és se házam se kocsim...
Ezt nem tûrhettem el, teljesen kikészültem idegileg, pszichiáterhez kellett járnom éveken át, mert nem tudtam feldolgozni a történteket, hogy akit szerettem így megbántott...
Minden este rémálmok gyötörtek, ahogy az utcára kidobálja a ruháimat, az emberek pedig rajtam röhögnek, én meg nem tudok mit tenni ellene.
----

Semmi gond már sok idõ eltelt az események óta, rendbe jöttem, már van házam, és kocsim is, feleségem nincs és nem is lesz soha, nem fognak a nõk engem kihasználni, nem vagyok olyan hülye, hogy egy nõt is elvegyek feleségül...
Megváltozott a gondolkodásom, másképp tekintek a világra, és a nõkre is.

Boccs, hogyha van pár fogalmazási gond, de ezt most így spontán írtam le ami bennem van...
Szóval nõkkel vigyázzatok