Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anaid
Imádom az optimista embereket!

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

SuperCharger
Igen, de ezt meg felesleges tárgyalni, és ez a topik szinte soha nem is szólt igazán errõl. Mindegyikõnk tudja, hogy léteznek, az itt megfordultak között is akad, ha nem egyenesen mind az 😊.
Sztem ez a topik arról szól, hogy ki-ki kiöntse kicsit a lelkét a legutóbbi csalódás után, mert néha ez is jól esik, sõt, néha szükséges is ahhoz, hogy aztán szembenézhessen a következõ potenciális csalódással.

Legyen ápolt, figyeljen magára, legyen humorérzéke, legyen spontán, szeresse a kalandokat, tudjon a sarkára állni, ha kell, lehessen vele beszélgetni, legyen önbizalma, ne féljen a szexualitástól, ne legyen prûd, fõleg ne legyen álszent, fontos az õszinteség is, hasonló érdeklõdési kör nem hátrány, legyen ritmusérzéke, ne akarjon hajnalban állandóan felkelni és este 9kor lefeküdni stb.. Fölösleges tovább sorolni.

Nem normális pl. az, aki minden buliban satu részegre issza magát, drogozik, totál zárkózott, nem mond magától szinte semmit, teljesen zárt ruhákban bulizik, elvárja, hogy mindent a fickó fizessen stb. Ez a lista is hosszú, nem folytatom. 😊
Anaid
Na erre van egyértelmû tuti válaszom: léteznek. (Nem magamra gondolok, hisz már nem vagyok "lányka" kategória, de valaha azért voltam és emlékszem is rá...)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Eddig salsoul vs topik
Most lirion vs topik

Nekem ennyi jön csak le 😄

Anaid
Hát ez kifejezetten jól esett. Köszönöm. Örülök, ha annak hiszel, fõleg mert nem tudod hogy nézek ki. Végre kezd pár embernél ez a NET-es beszélgetés ott tartani, aminek én örülök. Emberként, egyéniségként, személyiségként szimpi-e vki. (Nem vagyok egyébként csúnya...De szerintem nem ez a lényeg.)

SuperCharger
Gondolom ezt nem ebbe a topikba szántad.

0blueman

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

clio1616v
türelmesen várjuk ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
chhaya
A "zavar az erõben" rész kifejtenéd kicsit?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
ennyi..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
én nem akarok szép lányokkal ismerkedni, hátha valamelyik még ráadásul rendes is 😊

chhaya
Nekem spec tavaszi szünet van és ráérek, de délelõtt inkább alszom. 😄D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

minigirl
Még szerencse. 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
Milyen kvalitásokkal bír illetve nem bír egy rendes, normális, és milyennel egy nem rendes, nem normális.
Ne bokolj ennyit, ugyse engedlek be az àgyamba. ;P
salsoul
Szólhatnál pár szót arról, hogy nálad miket takarnak azon szavak, hogy rendes és normális. Szemedben milyen a rendes, a normális. És milyen a nem rendes, nem normális.
minigirl
Jahh, boccccs. Én csak idegesen válaszolok így... Újabb bizonyítvány... Rólad.

Jó hogy mondod, nem is tudtam, hogy ideges vagyok. Ezek után jobban figyelek, hogy mikor van ilyen. 😛
Orly? Mióta? A topik témája az, hogy nincsenek olyan szép lányok, akik rendesek és normálisak is. Vannak. Csak itt a nagy többség lenézi õket és kurvának tartja, holott csak egy kis idõt és energiát kéne rájuk áldozni, hogy megismerjétek.
salsoul
"Az sem allja meg a helyet, hogy megyek a farkam utan, mivel vannak elvarasaim es akarkivel nem fekszem le."

Miért ne állná meg?
Szimplán csak válogatós a farkad... <#zavart1>
minigirl
Hátööö... Khömm... Madarat tolláról... Mint tudjuk.
Részemrõl szidhatnád a barátaimat, mert tudnám, hogy igazad van, vagy sem. Talán felhúznám magam akkor, ha tudnám, hogy igazad van, de naiv módon még magamnak sem akarnám elismerni.

minigirl
Hagyd. Fáj neki az igazság, azért húzta fel magát.

clio1616v
Kit érdekel, hogy mit csinálsz? Köze nincs a topik témájához, a te csajozási szokásodnak..

Pont az a téma, hogy rendes lányokkal hosszútávú kapcsolatot kialakítani..

Te pont az ellenkezõjét ûzöd.. könnyen kapható lányokkal érzelem nélkül elvagy..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
Ettõl még igaza van.
Ha vki stabil kapcsolatot akar, akkor ne azt magyarázd, hogy hogyan lehetnek sekélyes kapcsolatai...
Nezd, az gecire nem erdekel, hogy rolam ki mit gondol, viszont azt elitelem, amikor vki latatlanban minosit masokat. Nem emlekszem, hogy itt barkinek is szidtam volna a baratait, bnoit..
Lehet az elveimmel nem egyet erteni, de hogy ezert vkik az ismeroseimet fikazzak az nagyon negativ jellemre vall.

Btw most nem akarok tartos kapcsolatot, de ez nincs osszefuggesben azzal, hogy normalis lanyokkal vagyok-e vagy sem. Ha nem igy gondolod, akkor nincs mirol beszelnunk.
Az sem allja meg a helyet, hogy megyek a farkam utan, mivel vannak elvarasaim es akarkivel nem fekszem le.. Ha megismerkedes masnapjan nem erzem ugy, hogy szivesen talalkoznek meg az illetovel, akkor nem fogom keresni...
salsoul
Most dolgoznom kell, majd estére mesélek az életembõl.
minigirl
A dél körüli órákra tudok válaszolni: ebédidõ! 😄
Részemrõl egyetemista vagyok, de csak a szakirányos órákra járok be, a törzsanyagra nem, csak ha nézik a jelenlétet. 😄

minigirl
A hszeid alapján meglehetõsen úgy tûnik, hogy a közeljövõben egyáltalán nem vágysz stabil kapcsolatra, csak mész a farkad után... Már bocs, ha durván fogalmazok, de nekem ez jött le.

Nekem nagyon kötetlen az órarendem. De azt megfigyeltem, hogy a délelõtti - dél körüli órákban írnak ide a legtöbbet. Gondolom nem mindenki egyetemista itt 😄

MrSpock
Azért téynlegnemártana tisztázni itt pár dolgot,mert nagyon vagdalkozásba megy át sokszor a beszélgetés.Mindenki jön a nagy tapasztalatával,hogy a másik kutyafüle hozzá képest,és nemis tudja mit beszél.Igen azért egy tizenéves nemúgy tekint egy kapcsolatra, mint egy 30-40-es aki mögöttmár esetleg házasság,válás,gyerekek vannak.
ilyenkor illene tiszteletben tartani a másikat,és nem amenyiség a lényeg,hanema minõség.
Hiába van az embernek 1 év alatt 10bnõje,de akkor hol az érzelem,a szerelem,szenvedély,nemhiszem hogy tudná mi az.De õ állatja hogy csajozni tud,igen azt tud,de az érzelmek másról szólnak.
Szóval rendbekelleen picit tenni a dolgokat,és akkor már máshoygan is lehetne beszélgetni.Mert azért vanank itt páran akik biztosan jól,és okosan tudnak besélni mindez témáról.Lányokat is beleértve,hisz mégis csak a rendes lányt keressük ebben a topikban,vagyis hogy léteznek e.

Go Jeff Go!!!!

Nem vagy szemet, tevedsz es nem tudod. Az az ido is el fog jonni es megint tevedsz.
Mellesleg koszonom az oszinte velemenyedet azoknak a lanyoknak neveben, akik szoba allnak velem
gbc csabika
Ez most mégiscsak úgy hangzik, h nálad van az überigazság. Mellesleg kíváncsi lennék, mennyi és milyen élettapasztalat alapján gondolod, hogy ott jártál, ahol mások még nem.

MrSpock
Igen ez is igaz,szétvannak szórva,csak pörgés az élet,semmi odafigyelés a saját értékeikre,ha van,bár hiszem mindnekinek van.De ez a mai világban nemsokat számít.Néha pillanatra megállnak,kicsit elcsodálkoznak jéé ilyen is van,hihetelen,nagyszerû..de máris mennek az áradattal tovább,hogy keressék azt mit maguk sem tudják ki-micsoda.

Go Jeff Go!!!!

salsoul
Így van. Hiába. Nem azért mert én vagy te az über igazság birtokába vagyunk, hanem pusztán mert teljesen más nézõpontból szemlélõdünk.
Én már jártam ott ahol te (a mai standard alapállás), de te még nem jártál ott ahol én 😉
gbc csabika
Nem az az önteltség, hogy utána jársz, hanem hogy azt hiszed tudod a megoldást a dologra. Persze,elhiszem, h Te egy meg nem értett zseni vagy, de nekem úgy tûnik, hogy fogalmad sincs, milyen szeretni valakit, meg egyebek."Maga a szeretsz kérdés értelmetlen úgy ahogy van.
Ha felmerül, mert azt az egyik fél nem érzi akkor ki kell lépni a kapcsoatból." Igaz, ki kell lépni, de ha szted ez ilyen egyszerû, akkor hiába vitázunk😊

clio1616v
Miért lenne mindegy?

nem elég hogy mindennél jobban szeret és bármit megtesz értem?

Már az egyik is nagyon nehezen teljesíthetõ kritérium.. nem a kettõ együtt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

minigirl
Nem akarok szemét lenni, de igazán normális lány nem hiszem, hogy szóba állna veled. Tudom, nincs is szükséged rá. De egyszer majd eljön az az idõ, amikor szeretnél már megállapodni, és nem lesz kivel...

salsoul
Én meg nem vagyok rest és beszari magam utánna járni a dolgoknak idõt energiát nem kímélve 😉

Sok ember szarik az egészbe és ölbetett kézzel vár.

(én kb 11 éves korom óta "érzem a zavart az erõben" és négy éve tudom, hogy nem alaptalanul...)
minigirl
Nyílvánvalóan te is ráérsz. 😄

clio1616v
pedig nagyon jó dolgot hagysz ki...

salsoul
Kezdjük ott hogy saját maguk felett siklanak át, még saját magukra sem tudnak odafigyelni, még saját magukat sem tudják megismerni. Akkor hogyan bármi/bárki mást?
Ez is mint minden, otthon kezdõdik...
clio1616v
nem tudom milyen a narkó, de ha olyan mint egy nõ, aki megfelel az alábbi két kritériumnak akkor, nagyon jóó 😊)

gbc csabika
Az emberek boldogsága jónéhány dologtól függ, nem vagyok olyan öntelt, h azt gondoljam tudom erre a választ. De abban biztos lehetsz, h nem azért, mert jól esik hallani, h meg vagyunk becsülve.

MrSpock
Erre egyszerû a válasz,sokan "mást"keresnek,másban hisznek,és aki az orruk elõtt van,vagy boldoggá tehetné,azt nemveszik észre.Mindenki megy a feje után,remélve hogy majd szembejön a nagy õ,és minden rózsás lesz.De a fáradtságot sem veszik hogy megismerjék a másikat,felületesen átsiklanak,mert nagy az erdõ.Ez oda-vissza érvényes,férfiakra-és nõkre is. Még annyit,hogy legtöbben keresnek valamit,vagy vágynak rá..de nem hajolnak,vagy nyújtóznak érte.Néha már késõ rádöbbenni,hogy igen ott lehetett volna ha...és tovább bandukolnak "zombiként" az utcán,pillanatnyi örömforrásokba menekülve.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Egy picit szigorúan fogalmaztam,inkább az amit te írtál,hogy haragudni,vagy dühösnek lenni.A lényeg,hogy ne játssza meg magát,legyen szíve,és beleértve a jót,és rosszat.:-)
Én sem szoktam gyûlölni,fõleg lányokat,nõket nem.Más ha nem szimpi a személyisége,de minden ember más.
Egyébként ahogy hozzászólsz a témához én "rendes"lánynak tartalak,mert van egyfajta stílusod,véleményed,és ki is mondod ami belülrõl jön,ha tetszik valakinek,ha nem.Persze én véleményem nem mérvadó,túlzottan vajszívû vagyok:-(

Go Jeff Go!!!!

salsoul
okké
most már csak arról írj, hogy ami (ma) a valóság az miért nem mûködik, és miért boldogtalan kiegyensúlyozatlan zombik mászkálnak az utcán
gbc csabika
Üdv mindenkinek!

Régóta látom a hozzászólásaid itt-ott, rengeteg okosság van bennük, tényleg, a valósághoz legtöbbször nincs közük. Embereket nem lehet könyvekbõl tanulni. "hogy szeretlek, mert ezt mindenki érzi a kérdés fel sem merül. A szeretet nem annak kimondásán múlik, hogy szeretlek...
". Ez biztos igaz, sok filmben meg könyvben megtalálható. Az a bizonyos kérdés egyébként sokszor csak játékból hangzik el, nem azért mert nem biztos benne az illetõ, hanem mert egyszerûen olyan jó hallani, esetleg rossz kedve van, és úgy érzi, ha ebben megerõsítik, az majd segít stbstb. Nagyon "elméleti" amiket írsz😊

Guer
Ugyérztem mostmár szükséges (hátha lejjebtörik picit a szarvad)