22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#9655 "látod bizony magától értetődő és mégis még úgy sem értitek meg hogy milliárdszor, millárd féle képpen írom le..."
egyébként ismét köszönöm a trónra emelést.
Hát az öndícséret büdös dolog...régen ezt tanította anyám. Ami magától értetődő azon mit kell magyarázni?:D Szerintem te nem vagy képes felfogni, hogy ami magától értetődő azt nem kell megmagyarázni, ez a hiba benned.
Van egy közmondás..."nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik" néha írsz olyanokat aminek se eleje se vége, üres szavak(a semmiről való értekezés)...mindent meg akarsz magyarázni, gőgösködsz ami tipikus magyar szokás, állandóan bizonygatni akarsz. Korábban írtam már, hogy olyan dolgokról akarsz kioktatni amiket már 10 éve tudtam... -
#9654 Hülyeség a sztereotipizálás és az általánosítás, csak ennyit akartam kifejezni. -
#9653 Én sem beszélek sokat, de ha beindulok akkor igen...
A nők koruk előrehaladtával egyre többet beszélnek :) a férfiak viszont tudnak hallgatni is ha szükség van rá... -
clio1616v #9652 kevés férfit ismerek aki sokat beszélne... viszont ez se jelent semmit :) -
clio1616v #9651 de nem is kell mindig beszélni, csak ha meg akarsz osztani valamit valakivel vagy kérdezel ha valami érdekel -
clio1616v #9650 ahhoz is tehetség kell hogy mindenki számára magától értetődő dolgokat írsz le úgy hogy azt hidd hogy nem az a számukra ^^ -
#9649 látod bizony magától értetődő és mégis még úgy sem értitek meg hogy milliárdszor, millárd féle képpen írom le...
egyébként ismét köszönöm a trónra emelést -
#9648 Nekem is mondják ezt sokat (amiket az utsó sorodba leírtál), mert nem vagyok nagyon beszédes.
Ez emberfüggő, nem azon múlik, hogy nő vagy férfi. :) -
clio1616v #9647 ehhez azt kell még teljesen nyílvánvalónak venni, hogy a "legtöbb nő" kifejezés azokra a nőkre vonatkozik, akikkel én találkoztam vagy kapcsolatba kerültem...
a többiekről nem tudok ugyanis semmit, feltételezni pedig nem szabad, hogy általánosíthatóak a tapasztalataim
sokszor hallottam már, hogy beszélgess velem... mondj valamit... mesélj magadról... olyan jó hallgatni a hangod... nem beszélgetsz velem? és ehhez hasonlók -
#9646 "a legtöbb nő"
amikor ilyeneket írsz, azt is gondold hozzá, hogy van másfajta is, mint amit te elképzelsz vagy tapasztalsz -
#9645 Melyikre gondolsz az eredeti (antik) vagy csak a régi értékrendekre? :)
Szerintem is ugyan arra van igényük a vidéki lányoknak is, de ők még nem kockultak el teljesen.
-
#9644 Vidéken a régi értékrendek még nem torzultak el teljesen... -
clio1616v #9643 vidéken annyival másabb hogy titokban csinálják a kurválkodást... városban nem ismer mindenki mindenkit...
nem kell belegondolni a vidéki lányokba túl sokat... nekik is ugyanolyan igényeik vannak mint a városiaknak... szeretet, anyagi létbiztonság, szex, táplálék kinek mi a fontos, de jól ki kell elégíteni -
#9642 "vidéken élő lányoknak sokkal nagyobb az értékrendjük"
Inkább helyén van az értékrendjük nem? Amúgy te nem biztos, hogy kijönnél egy vidéki lánnyal mások az érdeklődési körötök, egyábként a vidék is változik :). -
clio1616v #9641 miaú ^^
az volt a lényeg, hogy a srácnak randija lett volna a csaj meg nem ment el és nem is szólt neki miért... itt azért az én igazságérzetem is harangot kongat...
ha pl én egy csajnak nem veszem fel a telefont akkor az egy dolgot jelent, hogy nem akarok tőle semmit ^^ tényleg semmit
ezzel ellentétben egy csaj ha fel is veszi a telefont beszélgetni még akarhat, de esetek töbségében mást nem...
a legtöbb nő igényli hogy beszéljenek hozzá csak úgy minden ok nélkül -
clio1616v #9640 salsoulnak van egy rögeszméje:
hogy akik mi ide írunk mind kevesebbet tudunk nála, és ha valamiben igazat adsz neki még abban is megmondja hogy azt miért nem jól teszed...
így tartva magában fent azt a hitet, hogy amit ő összeismert magának tudásbázist az valami hatalmas tett... más nem érheti utol a tudásgyűjtögetésben (se szép se okos nem lehetsz)
ha így állsz hozzá akkor elégedett leszel a hozzászólásaival, mert amúgy nem mond hülyeségeket, de ami igazat mond az olyan szinten magától értetődő, hogy szinte már felelslegesen írja le -
#9639 #9575 De mi ezen olyan nagy dolog? Nekem is van egy csomószor, hogy semmi kedvem beszélni telefonon, és szimplán csak nem veszem fel... vagy nem mászok fel msn-re hetekig, mert rögtön rámkattan vagy 3 ember... ha fontos akkor úgyis megtalálnak, de ettől még nem vágódott el köztünk minden kapcsolat, hogy rögtön ejteni kell. Vagy paranoiázni mindenféle képzelgés alapján, amire semmi alap nincs.
#9629 Miért, szerinted a hímneműek nem így vannak ezzel?
-
#9638 Legyen tiéd az utolsó szó...addig nem nyugszol látom:) -
#9637 Ebben egyetértünk ;) -
#9636 Jól mondod...nekem nem való "tőled" :D -
#9635 Ne aggódj, nem kapsz, neked az nem való ;) -
#9634 És ezt most csak utolján' látod? -
#9633 Vicces vagy amúgy, hogy annyira ki akarsz oktatni, amit írtam, mindennek az ellenkezőjéről akarsz meggyőzni...köszi de nekem nem kell észt oszatni, nagyfiú vagyok már. -
#9632 Hallod...te már az elején félreértettél engem szerintem:) Valamit te benéztél úgy látom:) -
#9631 és még mindig nem tudtad feldolgozni őket -
#9630 Salsoul, ne érts félre, de te hány éves vagy? Olyan dolgokat írsz nekem amiket már 10 évvel ezelött is tudtam:) -
#9629 Ebbe is van igazság, volt már részem nekem is netről ismerkedni nem egyszer. Nekem az a tapasztalatom, hogy netről csak az a fajta nő hajlik társkeresésre, akinek valamilyen szociális, vagy társadalmi problémái vannak. 100 képből kiválasztja azt az egyet ami legjobban sikerült róla, és életben teljesen másképp néz ki. Nem egyszer volt olyan, hogy ledöbbentem, mikor életben találkoztam vele, először. A legutóbbbi találkozásnál határoztam el magam, hogy többet neten sem fogok ismerkedni, mert vagy dagadt, vagy ronda csajokkal találkozik az ember....egy kicsit jobban odakéne figyelni a fiatal csajoknak az alakjukra, és akkor nem fogják úgy érezni, hogy kirekesztett tagjai a társadalomnak.És akkor nem kell kétségbeesetten keresni egy palimadarat. -
#9628 Pont ezért lesznek majd később vagy sokkal boldogtalanabbak mint te vagy sokkal boldogabbak.
Nem biztos, hogy 50 évesen jönnek majd rá, lehet korábban lehet később.
De te is lehet majd csak 50 évesen fogsz rájönni egy olyan boldogság nyitjára amit ma még elképzelni sem tudsz. -
#9627 Üdv. Lehet rossz a topik, akkor sry.
Szerintetek az baj hogyha köztem és a lány között 3 év különbség van? ( Ő 15, én 18 éves )
Így lehet valami "komolyabb" szerintetek vagy nézzek idősebbet? köszi.:) -
Voyager88 #9626 Azt hittem hogy nekem sikerült kifognom onnan (chat) egy normális csajt, személyes tali is megvolt, mindennap beszéltünk a következő tali is meg volt beszélve, erre előtte szó nélkül eltűnt azóta se került elő :) Szóval ilyen is van. Most nyáron én pl sokat fogok strandra járni, szórakozni, vagy csak haverommal ide-oda, a szórakozásom mindenképp meglesz, lehet még valami csajba is belebotlok :) Chaten amúgyis kevesen vannak ha a régiókat nézzük, és kb olyan szintű csajok akik személyesen a kutyának se kellenének, vagy olyan rondák vagy annyira gyengék agyilag :D Szóra sem érdemes a nagy része, tisztelet a kivételnek... -
#9625 De szerintem ők sosem lesznek annyira boldogok az életben mert derogálna nekik a földön járás 2 lábbal, és sok csalódás fogja érni őket még az életben. -
#9624 "...a kurva az mindig kurva marad, nem lesz belőle jó feleség sosem...
Ez igaz, ám ha mégis megváltozik, akkor minden feleségnél jobb feleség lesz belőle." Hát max 50 évesen lehet megváltozik, de csak azért mert már akkorra nem kell senkinek.
Én nem keresek az ilyen lányok közt magamnak senkit, amúgy is van most barátnőm, én csak leírtam a véleményemet az ilyen 9-10 es cicababákról a véleményem. De szerintem ők sosem lesznek annyira boldogok az életben mert derogálna nekik a földön járás 2 lábbal. -
Hegemonix #9623 Csak az utolsó oldalt olvastam el, elég sokféle vélemény kerekedett ki itt is. Ami az olasz pasikat illeti, azok a kurvák, akik rájuk buknak, eleve nem a célcsoportom, így nem is érdekel. Én vidéki vagyok, 50 km-re Bp-től élek egy kisvárosban, de itt is kurvának öltöznek a tizenéves picsák, és el vannak szállva maguktól, sztem ez nem fővárosi dolog. Sok 25-30-as bp-i lányt ismerek munkám által, teljesen normálisak, szépek, intelligensek. Ami bosszant, ha vmi chat-oldalon megismerek egy csajt, utána msn-en kezdünk beszélgetni, írok vmit, és percekig semmi reakció, normálisan próbálok közeledni, de ő semmi érdeklődést nem mutat, és 10-ből 10-szer ez a helyzet, mintha droidokkal kommunikálnék. Hol vannak a normális, szabad lányok? Vannak még egyáltalán? -
#9622 És szerinted ez tényleg érdekli őket? -
#9621 alkoholista alkoholizmus >>> alkoholista alkoholizmusa -
#9620 #9610:
Egyet értünk, lehet szép ha értelmi szintje a betonszinttel egyenlő...
De!, ezek a betonszint IQ csajok (emberek) mind egy húrra pendülnek, és jellegre mind ugyan úgy viselkednek, ugyan úgy öltözködnek, ugyan olyan helyekre járnak, ugyan úgy beszélnek, ugyan olyan könyveket olvasnak, ugyan olyan filmeket néznek, ugyan azt ugyan úgy isszák, ugyan úgy élnek... mert ugyan az a rugó mozgatja őket az élet minden területén. És közöttük nem fogsz olyat találni, aki nem olyan mint ők. Így nem ő köztük kell keresgélni. Mert ha köztük keresgélsz, akkor az kb olyan mintha részegek közt, a részegek klubjában keresnél józan embert. És miután nem találtál még fel is háborodnál, hogy nincs köztük egy józan sem. Hát nem véletlen nincs köztük... A józan máshol lesz.
Az alkoholista alkoholizmus pedig nem nekem ciki, hanem neki.
Nekem semmi dolgom más alkoholizmusával.
A pesti példádra visszatérve: ne az alkoholisták körében keress józan embereket (értsd szimbolikusan).
Ennyi a titok. És oly kevesen bírják ezt megérteni...
Mindenki diliházban és kocsmákban keres Embert és megrökönyödik, ha egyet sem talál...
És elszörnyed, hogy mindenki dilis és alkoholista.
Holott egy diliházban, egy kocsmában ez nem is lehet másként.
#9611:
"...a kurva az mindig kurva marad, nem lesz belőle jó feleség sosem... "
Ez igaz, ám ha mégis megváltozik, akkor minden feleségnél jobb feleség lesz belőle. -
Voyager88 #9619 Ilyen cicababák nemcsak Pesten, de vidéken is vannak :) voltak, és lesznek is.. Akikről te beszélsz azok általában a szórakozóhelyeken (disco) nagyrészt előforduló állatfajták, akik a "mindent a trendiségért" elven vannak. Ezeknek a csajoknak nincs saját egyéniségük, és nem is kell tőlük sokat várni mert a felszínen belülre már nem látnak. Az hagyján hogy az olaszok előtt kelletik magukat, ennél durvább verzió amikor szép magyar csajokat cigány hapsival látni :D De tény hogy sok magyar csaj úgy öltözködik mint valami utcalány. Ausztriában többször is voltam kint, és ott sokkal természetesebb, nem ennyire feltűnő, de! szép lányok voltak, akik nem mellesleg sokkal barátságosabbnak is tűntek. -
clio1616v #9618 a csajok mindig utólag okosak, mi meg előre... -
#9617 A legnagyobb problémád az olasz férfiakért rajongó csajok.
Nem sok gondod lehet az életben... -
#9616 Hmmm...mit ér? Dugáshoz nem kell ész. Egyébként bánhatják azok a csajok akik korábban visszautasítóak voltak, mert sosem tudják már meg milyen jó kajákat tudok főzni:P