Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Sztem ez a topik arról szól, hogy ki-ki kiöntse kicsit a lelkét a legutóbbi csalódás után, mert néha ez is jól esik, sõt, néha szükséges is ahhoz, hogy aztán szembenézhessen a következõ potenciális csalódással.
Nem normális pl. az, aki minden buliban satu részegre issza magát, drogozik, totál zárkózott, nem mond magától szinte semmit, teljesen zárt ruhákban bulizik, elvárja, hogy mindent a fickó fizessen stb. Ez a lista is hosszú, nem folytatom. 😊
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Most lirion vs topik
Nekem ennyi jön csak le 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Miért ne állná meg?
Szimplán csak válogatós a farkad... <#zavart1>#zavart1>
Részemrõl szidhatnád a barátaimat, mert tudnám, hogy igazad van, vagy sem. Talán felhúznám magam akkor, ha tudnám, hogy igazad van, de naiv módon még magamnak sem akarnám elismerni.
Pont az a téma, hogy rendes lányokkal hosszútávú kapcsolatot kialakítani..
Te pont az ellenkezõjét ûzöd.. könnyen kapható lányokkal érzelem nélkül elvagy..
Ha vki stabil kapcsolatot akar, akkor ne azt magyarázd, hogy hogyan lehetnek sekélyes kapcsolatai...
Lehet az elveimmel nem egyet erteni, de hogy ezert vkik az ismeroseimet fikazzak az nagyon negativ jellemre vall.
Btw most nem akarok tartos kapcsolatot, de ez nincs osszefuggesben azzal, hogy normalis lanyokkal vagyok-e vagy sem. Ha nem igy gondolod, akkor nincs mirol beszelnunk.
Az sem allja meg a helyet, hogy megyek a farkam utan, mivel vannak elvarasaim es akarkivel nem fekszem le.. Ha megismerkedes masnapjan nem erzem ugy, hogy szivesen talalkoznek meg az illetovel, akkor nem fogom keresni...
Részemrõl egyetemista vagyok, de csak a szakirányos órákra járok be, a törzsanyagra nem, csak ha nézik a jelenlétet. 😄
ilyenkor illene tiszteletben tartani a másikat,és nem amenyiség a lényeg,hanema minõség.
Hiába van az embernek 1 év alatt 10bnõje,de akkor hol az érzelem,a szerelem,szenvedély,nemhiszem hogy tudná mi az.De õ állatja hogy csajozni tud,igen azt tud,de az érzelmek másról szólnak.
Szóval rendbekelleen picit tenni a dolgokat,és akkor már máshoygan is lehetne beszélgetni.Mert azért vanank itt páran akik biztosan jól,és okosan tudnak besélni mindez témáról.Lányokat is beleértve,hisz mégis csak a rendes lányt keressük ebben a topikban,vagyis hogy léteznek e.
Go Jeff Go!!!!
Mellesleg koszonom az oszinte velemenyedet azoknak a lanyoknak neveben, akik szoba allnak velem
Go Jeff Go!!!!
Én már jártam ott ahol te (a mai standard alapállás), de te még nem jártál ott ahol én 😉
Ha felmerül, mert azt az egyik fél nem érzi akkor ki kell lépni a kapcsoatból." Igaz, ki kell lépni, de ha szted ez ilyen egyszerû, akkor hiába vitázunk😊
nem elég hogy mindennél jobban szeret és bármit megtesz értem?
Már az egyik is nagyon nehezen teljesíthetõ kritérium.. nem a kettõ együtt
Sok ember szarik az egészbe és ölbetett kézzel vár.
(én kb 11 éves korom óta "érzem a zavart az erõben" és négy éve tudom, hogy nem alaptalanul...)
Ez is mint minden, otthon kezdõdik...
Go Jeff Go!!!!
Én sem szoktam gyûlölni,fõleg lányokat,nõket nem.Más ha nem szimpi a személyisége,de minden ember más.
Egyébként ahogy hozzászólsz a témához én "rendes"lánynak tartalak,mert van egyfajta stílusod,véleményed,és ki is mondod ami belülrõl jön,ha tetszik valakinek,ha nem.Persze én véleményem nem mérvadó,túlzottan vajszívû vagyok:-(
Go Jeff Go!!!!
most már csak arról írj, hogy ami (ma) a valóság az miért nem mûködik, és miért boldogtalan kiegyensúlyozatlan zombik mászkálnak az utcán
Régóta látom a hozzászólásaid itt-ott, rengeteg okosság van bennük, tényleg, a valósághoz legtöbbször nincs közük. Embereket nem lehet könyvekbõl tanulni. "hogy szeretlek, mert ezt mindenki érzi a kérdés fel sem merül. A szeretet nem annak kimondásán múlik, hogy szeretlek...
". Ez biztos igaz, sok filmben meg könyvben megtalálható. Az a bizonyos kérdés egyébként sokszor csak játékból hangzik el, nem azért mert nem biztos benne az illetõ, hanem mert egyszerûen olyan jó hallani, esetleg rossz kedve van, és úgy érzi, ha ebben megerõsítik, az majd segít stbstb. Nagyon "elméleti" amiket írsz😊