22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #9695 le késted fogd fel:D -
at16 #9694 persze nem úgy hogy 1 éjszaka aztán csá :D -
at16 #9693 csak jó lenne magamévá tudni azt a csajt :S -
Rundstedt17 #9692 még egy irigykedő személyedben. -
Steve Q #9691 LOL?
Ha ennyi ideje bírják egymás mellett, akkor valami nagyon jól mehet náluk, szóval csak csitt, semmi irigység :) -
#9690 ilyen szitu akkor fordul elő mikor két tutyimutyi idóta találkozik -
#9689 Nem a haverodnak mondták? :) -
at16 #9688 egyik ismerősöm 15 évesen jött össze egy sráccal, szal már vagy 4 éve együtt vannak. ez már milyen dolog? 4 év alatt nem unt bele a kapcsolatba? az előtt meg nemigen volt neki pasija.
ja és rendes a csaj, nem besült + szép is. -
cucma #9687 sajnos...azt mondta időt kér. én hülye meg vártam. elég kellemetlen volt mikor a barátnőinek újságolta hogy összejött xy-nal -
#9686 Hmmm, te találkoztál már nővel? -
#9685 Nem vágyik. Csak azt nem tette hozzá hogy vele nem. :)) -
#9684 ritka rendes lányt találni -
#9683 azért, mert ezek a höje picsák szeretik hülyíteni a pasikat. -
cucma #9682 én is így gondoltam
de miért nem egyszerűbb megmondani, hogy Nem? -
#9681 lekoppintási technika
ha nekem egy fiú tetszik, biztos nem hagyom ki -
cucma #9680 akkor lenne hozzád egy kérdésem. haverom tegnap mondta hogy tetszik neki egy lány és a lány azt mondta neki, hogy most nem vágyik kapcsolatra. "szünetet" tart. ilyen létezik, vagy ez is egy újabb lekoppintási technika? :D -
#9679 Hát persze -
cucma #9678 egy újabb álszent lányhoz van szerencsém? :D -
#9677 Sziasztok! -
Rundstedt17 #9676 So what?irigykedsz rájuk mi?:D. -
#9675 nem, nem fogom rád -
Steve Q #9674 Kitalálom: ezt is rám fogod? -
#9673 nem, nem csoda -
Steve Q #9672 Nem fogalmaztál valami túl világosan, csoda hát, hogy értetlenkedtem? -
#9671 túljátszotta magát... -
clio1616v #9670 nem értek egyet sokmindenben salsoullal, de ezt a hozzászólásodat nem értem -
#9669 én ezt inkább fordítva mondanám: 18-20 évesen megrekednek 15 éves szinten... Nekem van egy tippem...kb 16 éves lehetsz de ha több akkor 16 éves szintnél megrekedtél -
#9668 Lehengerlő hogy kitudod forgatni az emberek szavait -
#9667 Salsoul sok szerencsét pasik terén az életben. -
#9666 bingooo -
clio1616v #9665 nem ő arra gondolt, hogy 18-20 évesen is olyan hülyék mint egy 15éves -
#9664 szerintem ő a 15 évesek 18-20 éves párjaira gondolt :P -
Steve Q #9663 Ha nem vetted volna észre, én a 15 évest mondtam először és utána, hogy 18-20... Olvasni tudni kéne -.- -
cucma #9662 salsoul nézd már meg hogy kint vagyok-e :D -
#9661 én ezt inkább fordítva mondanám: 18-20 évesen megrekednek 15 éves szinten -
Steve Q #9660 3 év korkülönbség szinte semmi. Egyébként is vannak olyan lányok, akik 15 évesen már felérnek egy 18-20 évessel. Egy próbát megérhet. -
EdDyBoy #9659 Attól függ, mi neked a komoly...
Fél év, 3 év, 10 év vagy halálig?
Tudok olyat, hogy csaj 14 volt, srác 17 (szal 3év), és azóta együtt vannak. Persze fennakadások vannak, de hol nincsenek...
Ha jók vagytok egymásnak, és változatossá tudjátok tenni később is a kapcsolatotokat, akkor menni fog.
Dumáljatok meg mindent, ne akarj mindent azonnal, és akkor jó lesz. -
EdDyBoy #9658 A kisebb településeken pedig elég furának látom a helyzetet, mert a szűkebb közösségek maguk közt elbulizgatnak, ismerkednek, kapcsolatot találnak, és nem igazán néznek szét.
Tisztelet a kivételnek, mert mindig vannak, csak ritkák.
Volt egy eset, amikor városi gyengus megjelent a csajjal a helyi kúlturcentrumban, és ha a csaj nem áll közéjük, pusztán a srác jelenléte miatt lezúzták volna, mondván mit akar a csajtól, ő hozzájuk tartozik. Tiszta amerika kisvárosiak VS idegen látogató feeling. -
EdDyBoy #9657 Vidéki csajokról:
Budapesthez képest én is vidéki vagyok (18000fő(2005):D) és azt látom, hogy nagyban változnak itt is a dolgok. Értem ez alatt a korai "felnőtté válást". Hogy külföldi pasikra lennének rákattanva, az még nincs meg, de már nagyban keresik a hasonlókat.
Én azt látom, hogy a tipikus discos beveszemazestiadagotésegészestepörgök, agrasszivEBB, cingár mostanában a tuti nekik, és nem véletlenül általánosítok. Ez az egyik véglet, a másik a szintén rosszfiús kigyúrt alakok.
Viszont azok a csajok, akiknek rendes kapcsolata van, nem látom ilyen személyiségekkel. Nem tudom, hogy őket hol ismerték meg, sztem suliban, amikor már nem csak külső alapján válogatnak. -
#9656 nos ez szintén mind magától értetődő triviális dolog amiket már évek óta tudok...
és még én dumálok magától értetődő triviális dolgokról...
egyébként Te miért írsz magától értetődő triviális dolgokról?