22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Csak77 #9735 Pedig igaza van... -
#9734 és tanulj meg helyesen írni, ha már okoskodni akarsz -
#9733 Hülyegyerek, én legalább nem állok össze egy külföldi nővel, a haszon érdekében...gondolkozz mielött beszélsz...majomgyerek -
Rundstedt17 #9732 Mert ők nem válogathatnak?Te sem álsz össze akármilyen külsejű csajjal,mégsem mondják rád hogy szánalmas...ezzen gondolkozz el barátocskám. -
#9731 Lirion egyezzünk meg annyiban, hogy látok a 2 szememmel, és hallok a 2 fülemmel, nap mint nap a belvárosban mászkálok. De ha neked ez a véleményed, hát legyen. De azért elég tré szerintem, hogy hasonlítanak a mai ribik a 20 évvel ezelötti éhes román és lengyel nőkhöz, ahol nagy volt a csóróság, és a magyar pasikra vadásztak...szánalmas, és megalkuvó. -
Rundstedt17 #9730 -
#9729 Salsoul #9649 es hozzászólásomba leírtam már a véleményem rólad, onnantól kezdve nem vagy vita partner...amúgy sem neked írtam #9720 ast. Nem értem mit gőgösködsz...felesleges. -
Lirion #9728 Erről gondolom végeztél egy reprezentatív felmérés is pár ezer megkérdezett személlyel, azért írod le tényként.. az a szánalmas, hogy ítélkezel mások felett anélkül, hogy ismernéd őket. -
#9727 Azért nem beszélget veled, mert tudja, hogy nem kívánatos dolgokat (téged) a gyökerükben kell elfolytani, sőt jobb a magot el sem vetni... -
#9726 Én nem érzem magamra nézve, hogy ez szégyen lenne és nem érzem, hogy engem vagy az országot lejáratnák.
Ám ha már lejáratózunk, akkor nem ők járatják le az országot, hanem az a faktor ami létrehozta, ki/fel nevelte, és fenntartja ezeket a "lányokat" és azokat az olasz "fiúkat".
És máris itt vagyunk a szülőknél, az oktatási rendszernél, a médiánál, a társadalomnál, annak igényeinél... És végül ismét "minden út Rómába vezet"...
És ha még minidig lejáratózunk, akkor lécci' ne járasd le azzal az országot, hogy nem hatolsz le a "root cause"-ig... -
at16 #9725 mondtam én egy szóval is hogy szét akarom bombázni azt a kapcsolatot?
nem
annyit mondtam hogy jó lenne ha enyém lenne...
kérdeztem tőletek hogy miért nem beszélget velem, mikor nem tettem neki semmi rosszat.
olvass vissza kérlek és tanulmányozd át hogy mit is szerettem volna, mert úgylátom hogy elsőre nem ment :S -
#9724 honnan tudod,hogy nincs tapasztalata?nem mindenki olyan,mint te...
no offense,de úgy látom nehezedre esik elfogadni ha valakinek már 4 éves kapcsolata van és vele boldog,nem veled...vagy rosszul látom? -
at16 #9723 de csúnya vagy, ki mondta hogy én tapasztaltabb vagyok ?
csak akinek nincs tapasztalata az ne szóljon be nekem, csak ennyit akartam mondani... -
Steve Q #9722 Fogadd el: ezt a csatát elvesztetted. Vannak más lányok is a világon, biztos akad olyan, akivel még nála is jobban összeilletek. Ha szétbombázod a kapcsolatukat, azzal mindörökre elásod magad nemcsak előtte, mások előtt is. -
#9721 te beszélsz tapasztalatról,mikor azt kérdezted,miért nem unja még a kapcsolatát?
ugye azért érzed ebben a dologban a logikátlanságot? -
#9720 Mire irígykedjek? Írtam, hogy van barátnőm, nem értem a kérdésedet, ...csak egyszerűen szégyen, hogy a csóró (pénz)éhes magyar csajok lejáratják magukat és az országot 1 maréknyi aprópénzért. -
Steve Q #9719 Látszik, nálad a tapasztalat kimerül a punci meghódításában. -
Lirion #9718 Ezeknek tapasztalat? :D Ezek akkor láttak utoljára puncit, mikor megszülettek.. Főleg salsoul. -
clio1616v #9717 talán mer nem tudsz neki újat mondani, vagy nem vagy neki elég jó beszélgetőpartner... az erős nyomulásod is fáraszthatja
csináld úgy, hogy ő akarjon veled beszélni, ne azt lássa, hogy te ővele, ha érdekled úgyis ő fog udvarolni, te csak mutatsd magadból azt ami esetleg érdekelheti benned, ha meg nem érdekled akkor úgyis feleslegesen görcsölsz... attól még nem fogod érdekelni, hogy kimutatod mennyire akarod Te... -
clio1616v #9716 igazad van, mindenki azt csinál amit akar, ha a jelenlegi párjával érzi jól magát akkor azzal van... ha nyitott arra hogy úgy embert ismerjen meg mert valami mégis hiányzik úgyérzi, akkor meg majd nyit a gyerek közeledésére
vagy ha ez a at16 nem jön már be neki mert már kiismerhette korábbról, akkor valaki más felé fog húzni...
a csajok is igénylik, hogy szeressék őket, de azt is hogy ők is szerethessenek, és ha az egyik nincs meg akkor lehet hogy muszájból maradnak, de általában nem - a butábbak nem tudnak dönteni, mert foggalmuk nincs mi a jobb vagy mit is akarnak igazából, az okosak se mindig, de ők hamarabb kitalálják, hogy ez nem jó és nem csinálják tovább -
clio1616v #9715 te is nekem mini :) örülök, hogy vagy -
Steve Q #9714 A szomszéd nője mindig zöldebb... -
at16 #9713 de ezaz hogy nincs rá ok, hogy ne beszéljünk (ez 100%) :) mind1 haggyuk a témát.
köszi a választ -
#9712 hiányoztál :P -
#9711 Jó, oké, nem akarsz osztást... Csak azt nem értem, hogy első körben miért akarsz szétbombázni egy jól működő, régi kapcsolatot, másodikban meg azt nem, hogy miért nem elég, hogy ha "csak" vele lehetsz?
Ha meg nem akar veled beszélni, biztos megvan rá az oka. Pl. ez a hisztikitöés... Én is lettem már kiosztva párszor, mégsem nyafogok, hogy hülyének tartanak. Tudom én azt magamtól is. :D
Dehogy miért nem unja? Mert 1, szereti 2, jól működik 3, ha problémájuk van, meg tudják oldani. Valszeg ez az ok. (ha meg mázlid van, akkor egyszerű megszokás, és előbb-utóbb vége lesz, aztán meg vígasztalhatod a lányt) -
at16 #9710 jaj tudtam h valamelyik ezt fogja írni úristen....
már bánom hogy beírtam ide bármit is. mert egyből megy az osztás...
és megint fog jönni az osztás mert hülyeségeket írok , nem hülyeség... csak kérdeztem hogy a faszért nem unja már azt a 4 éves kapcsolatot a csaj. ennyi.
úgy ki tudjátok osztani az embert hogy valami hihetetlen. kurva sok tapasztalatotok van biztos -
clio1616v #9709 mér lehet belátta ^^ -
clio1616v #9708 magadévá soha nem tudod tenni, mert egy csaj nem valakié, hanem azt csinál ami neki jólesik, vagy amire kényszerítik
ha ő veled érzi jobban magát akkor veled lesz és nem a 4 éves kapcsolatában marad -
clio1616v #9707 15 évesen honnét tudod hogy később is szép lesz?
meg addig mire "oda" kerül a sor ötször meggondolja magát, változtatja a véleményét -
clio1616v #9706 jó korán elkezdte a másságot... -
clio1616v #9705 acél szentesíti a eszközt -
#9704 És ez komolyan 1 nap alatt változott meg? -
at16 #9703 nem mondok ellent magamnak mert ott van az a kis szócska hogy "már".
-
cucma #9702 dugás közben akar vele beszélgetni. mit nem értessz ezen? -
Rundstedt17 #9701 "mikor szeretnék vele találkozni beszélgetni személyesen , mindíg elutasít :S pedig csak egy kis dumaparti lenne ."-
"csak jó lenne magamévá tudni azt a csajt :S"
nem tűnik fel hogy ellentmondasz magadnak? -
at16 #9700 de miért nem akar velem talizni , én csak ezt nem értem :S
nem akarok már semmit se , csak dumálni .. -
Voyager88 #9699 Csodálkozol hogy elutasít? :D Ha 4 éves a kapcsolata akkor talán nem te vagy az akit keresett :) Az hogy általánosban az volt, egy dolog...Azóta változtak az érzései, komolyabb is lett ezen a téren is. Ha még találkozni se akar veled akkor meg főleg hagyd ott mert magadból csinálsz hülyét :) -
at16 #9698 csak tudod az a szar hogy általánosba még eléggé belém volt esve a csaj, csak én még akkor nem vettem észre :S
mostmeg mikor szeretnék vele találkozni beszélgetni személyesen , mindíg elutasít :S pedig csak egy kis dumaparti lenne . -
#9697 Miért ne létezne ilyen? -
Steve Q #9696 Egyetértek