22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    De kínozni fog mert leszarja mit érzel, és neked is jobb ha nem sajnálatból van veled...
  • DJKonya
    #9771 Teljesen igazatok van, talán mégis csak hagynom kéne és nem zargatni minden nap...
  • minigirl
    Tökéletes meglátás! :)
  • minigirl
    Több, mint 2 éve együtt vagytok, és nem tudsz nélküle mit csinálni pár hétig? Már ne is haragudj, de pont a lányokra szokták azt mondani, hogy ha van komolyabb barátjuk, akkor elveszlik az életük, s ha a srác elmegy, a lány nem tud mit kezdeni magával. Namost, férfi létedre pont te csinálod ezt. Persze, hetente 1-2x fontos, hogy beszéljetek, meg szép dolog, de ha rég látott családtagokhoz megyek, a barátom nélkül, akkor valószínűleg a családommal akarok foglalkozni, mert már rág láttam őket. Feltételezem, a barátnődnél is ez a helyzet.
    Szerintem ne aggódj, nincs semmi baj, csak tudomásul kell venni, hogy a másiknak is van élete, és szeretné élni. Nem szabad rátelepedni senkire (én legalábbis megőrülnék tőle).
  • Sir Quno Jedi
    Na, ha engem hívnál naponta órás beszélgetésekre, mikor kint nyaralok távoli országban, már az leső nap lekapcsolnám a telómat, vagy csak betennélek egy néma hívócsoportba. Jó szórakozást! :D Miért nem lehet szegényt békénhagyni?!?! Ha szeret, akkor is szeretni fogsz, ha megjön, ha meg nem, akkor ettől csak gyorsabban útál meg...
  • DJKonya
    Akkor mondja meg egyenesen a szemembe, és ne így kínozzon.
  • clio1616v
    azt értsd meg, hogy attól még hogy te jól érzed magad vele neki lehet mással jobban esik lenni...

ő is egy ember igényei vannak, nem tőled akarja azokat kielégíteni... ennyi

ha veled akarna lenni nem a rokonánál, akkor veled lenne, de neki most az jobb ha ott van

nem jól érzi magát veled, vagy ha igen akkor talált jobb elfoglaltságot... nincs ebben semmi szakíts vele

találd meg azt a csajt aki pont annyit akar veled lenni mint amennyit te akarod és akkor nincs ez a görcsös duzzogás
  • DJKonya
    Sziasztok.
    Nem tudom hogy jó helyre írok-e, ha nem akkor bocs.
    Ugye már régebben mondtam hogy van egy barátnőm, immáron 26 hónapja. Most már lassan 5 hete kint van Franciaországban a rokonainál de úgy érzem mintha tudomást se venne rólam, az volt eddig hogy minden nap én hívtam, igaz apám céges telefonjáról és volt olyan 1 órát beszéltünk és elég borsos telefonszámlát kreáltam, számokban inkább nem is írnám ezt le... Szombaton borult el az agyam ezzel kapcsolatban, szombat volt az a nap hogy kerek 26 hónapja voltunk együtt és kíváncsiságból nem hívtam ,de még csak nem is üzentem neki hogy ő felhív-e vagy csak egy sms-t is dob nekem. És nem hívott és nem is küldött egy sms-t sem, ezen egy kicsit elborult az agyam majd másnap felhívtam és közöltem vele a "tényeket" hogy ez így nem fog menni hogy az én számlám már busás összegeket nyom, ő pedig egy sms-t sem tud nekem hazaküldeni hogy szeret vagy bármi. Múlt héten volt olyan hogy 3 napig nem vette fel a telefont, majd 4. nap felvette és közölte hogy átruccantak a rokonaival Angliba, akkor még el is hittem de a szombati dolog utána kezdtem ebbe és kételkedni. Én szombat óta nem hívtam, nem is fogom hívni, vagy felhív ő, vagy személyesen megbeszéljük a dolgokat, az a baj hogy azt sem közli velem hogy mikor óhajt hazajönni, ha ennyire fontos vagyok neki akkor csak maradjon kint... ez piszkosul fáj nekem hogy tudomást se vesz rólam, ennek még itthon lesz folytatása....
  • salsoul
    Fogadd meg tanácsod ;)
  • chhaya #9766
    Fussatok két kört a politikai elmélkedések helyett, azzal többet használtok az országnak.
  • salsoul
    minden attól függ mit tűresz el
  • Steve Q
    Rendes lányt (meg fiút) találni azért ritka, mert mindenki olyan specifikus igényeket támaszt az ellenkező nemmel kapcsolatban, hogy csoda, ha valaki fennakad a mi "nagylyukú szitánkon".

Rendes politikust meg azért, mert akinek alig van valamije, annak sok pénz kell, akinek sok pénze van, annak sok hatalom kell, és inkább ezért vállalják az áldozatokat, mint azokért a dolgokért, amit ők emberileg még megtehetnének azokért az emberekért, akik szolgálatára hivatalosan felesküdtek. És miért? Mert a személyes vágyak, igények elérése nekik jobban megéri, mint a többség segítése. Ami pedig a többséget illeti, nekünk magyaroknak se ártana jobban összefognunk és felhagynunk a mindenféle széthúzásokkal, mert így továbbra is könnyű préda maradunk.

Elnézést, hogy beszóltam.
  • Grandmaxter
    pont tőlünk függ egy demokráciában...nagyon káros az országnak az ilyen felfogás...attól függ kit választanak meg...
  • at16
    nem értem sok ember minek tépi a száját Xd úgyse lesz jobb ez az ország :D nem tőlünk függ
  • salsoul
    Ez csak egy kis időszakos kitérő...
  • Sanyix
    biztosan ennekisa zorbán a patásördög a zoka :D
  • minigirl
    Jogos. :) De akkor talán kereszteljük át a totyikot valami hangzatos politikai dologra, s egykettőre be is zárják, amit viszont megértenék. :)
  • salsoul
    Van még valami ami nem hangzott el az ügyükben? ;)
  • Anaid
    Na ez jó volt, ja helyzetfüggő a vélemények jó része, kevesen tudnak objektívek lenni ilyen, meg olyan helyzetben is...talán senki.
    Egy hatalmas pirospont!
  • salsoul
    Én csak olvastam Hitelt, Világot, Stádiumot, Parainesist, döblingi hagyatékot, Eötvös A XIX. század uralkodó eszméinek befolyása az államra c. munkáját, Kölcsey, Széchenyi, Eötvös naplóit, feljegyzéseit...

És látom azt, hogy semmi sem valósult meg a Nagyok munkájából, azón túl amit ők "erőszakkal akkor rávertek" a magyarokra...

De csak nyugodtan ünnepeljünk, durrogtassunk...
    Elvégre az ünneplés és a durrogtatás veszi előre az országot nem pedig az áldozatos fókuszált munka.
  • minigirl
    Hahó!!! Itt a csúúúnya-gonosz-ribancokat beszéljük ki (vagy épp a tökéletest, aki már megtalálta), nem azt, h mennyire idióták a kedves politikusok világszerte.
  • Grandmaxter
    Pffff...te tényleg ennyire sötét vagy:) Vajon miért nem sikerült? Tudsz rá magyarázatot is adni?:)
  • Grandmaxter
    "Ahogy Széchenyi is tette, ahogy Eötvös is tette, ahogy Kölcsey is tette. Ők tudták, hogy nincs semmi ok ünneplésre, színházra, tűzijátékra, viszont annál több a kemény és alapos munkára."

Azóta eltelt már jópár év. Akkor más volt a világ. Fogalmad sincs mi a történelme annak az országnak amelynek anyanyelvén beszélsz...de te lengesd csak tovább a föld zászlaját.
  • salsoul
    Igen, és annyi minden jobb lesz ettől az ünnepléstől...
    Megváltoznak az emberek, a poltikusok, az ország helyzete...

Megünnepüljük, hogy 1848 óta nem sikerült elérni az 1848-as célkitűzéseket...
  • salsoul
    Nem is akarok sem osztani, sem szorozni ;)
  • Anaid
    Nem tévesztettétek el a topicot? Csakkérdem....
  • Grandmaxter
    Március 15 ünnepe ugyan ez: nem színházi műsorokra, és tetszetős beszédekre lenne szükség, hanem mélységes csendre és elgondolkodásra. És augusztus 20-án sem tűzijátékot kéne pufogtatni, hanem mélységes csendben elgondolkodni. A problémák esetén sem beszédeket kell mondani, meg tiltakozni, rombolni, hanem mélységes csendben elgondolkodni. Ahogy Széchenyi is tette, ahogy Eötvös is tette, ahogy Kölcsey is tette. Ők tudták, hogy nincs semmi ok ünneplésre, színházra, tűzijátékra, viszont annál több a kemény és alapos munkára.

Te birka ezek ünnepek...ennyire nem lehetsz sötét komolyan mondom már...szerinted csendben mindenkinek gondolkodnia kellene? A történelem órán lett volna időd elgondolkodni a történelmen....de az évfordulók azért vannak, hogy megemlékezzenek rá...és erre a legjobb az ünneplés....végig se olvastam mit írtál mert annyira hülyeség, és felesleges...
  • Grandmaxter
    Lengetik tőled nagyobbak is a föld zászlaját, te nem osztasz nem szorzas ezek közt....felesleges erőpocsékolás
  • salsoul
    Én nagyban gondolkodok: a Föld és az Emberiség zászlaját lengetem... lengetném, ha lenne miért...
    Úgy gondolom, hogy még nincs egy ország sem a földtekén amelyik büszkén lengethetné zászlaját. Zászlólengetés előtt mélységes csendben el kéne gondolkodnia minden nemzetnek/népnek.

Március 15 ünnepe ugyan ez: nem színházi műsorokra, és tetszetős beszédekre lenne szükség, hanem mélységes csendre és elgondolkodásra. És augusztus 20-án sem tűzijátékot kéne pufogtatni, hanem mélységes csendben elgondolkodni. A problémák esetén sem beszédeket kell mondani, meg tiltakozni, rombolni, hanem mélységes csendben elgondolkodni. Ahogy Széchenyi is tette, ahogy Eötvös is tette, ahogy Kölcsey is tette. Ők tudták, hogy nincs semmi ok ünneplésre, színházra, tűzijátékra, viszont annál több a kemény és alapos munkára.

Ma egy magát magyarnak nevező/valló, nemzeti öntudatú ember sem tud olyan szépen és választékosan magyarul fogalmazni mint Kölcsey, vagy Eötvös József, vagy Széchenyi, és egyik ilyennek sincs a birtokában olyan „kiművelt emberfő” mint őnekik, és egyiknek sincs a birtokában olyan alapos és kidolgozott munka mint őnekik, és egyiknek sincs a birtokában az akarat mindehhez.

Rajtuk még lehet érezni a hazaszeretetet, de a maiakon csak a politikai fröcsögést, trágárságot, érzelgősködést, és indulatkeltést.

„Aristoteles az embert politikus állatnak nevezte, mert képességgel bír államokat alkotni. Az értelmezés senkire sem illik jobban, mint honfitársainkra. A magyar ember kitűnőleg politikus állat, de fájdalom, nem is más, úgy látszik, hadakozáson s politizáláson kívül nem is bír más képességgel.„ /Eötvös József/

A magyar nem vevő egy jobb sorsra - emberfőjének kiművelésére
    Mindent elüldöz, elutasít és elpusztít ami egy jobb sorshoz vezetne.
    Ahogy tette ezt Kölcseyvel, Széchenyivel, Eötvössel...

„én, ki az alkotmányosságot csak azért óhajtani, hogy nemzetünk haladásának eszköze legyen, talán nem fogom teljesülve látni reményeimet. Nekem ehhez saját iparkodásomon kívül még egy egész nemzet közreműködése volna szükséges, s ehhez eddig nem sok kilátás van. Európa népei hosszú s kellemetlen nevelésen mentek keresztül. Az abszolutizmus volt iskolamesterük, s az néha erősen használta feruláját, s többnyire igen is nagy tanpénzt fizettetett magának. De végre is, rosszul, lassan, nagy költséggel, ők tanultak valamit, s legalább odáig jutottak, hogy miután a mester kezeiből kikerültek, azon bélátáshoz jutottak, hogy még sok van, mit tanulniok kell, s hogy tanulniok szükséges. Mi nem mentünk keresztül ily nevelésen. - Sem valóságos alkotmánnyal, sem igazi abszolutizmussal nem bírván, egész múltunk politikai küzdelmek, vagy helyesebben mondva cívódások között folyt el, s most, midőn végre szabadon rendelkezhetnénk, nem vagyunk előkészítve reá. - Pótolhatjuk-e azt, amit elmulasztottunk, meg fogjuk-e oldhatni feladásunkat - a jövőnek titka; - de annyi bizonyos, hogy nehéz munkára vállalkoztunk. Néha csaknem kétségbeesem. Vannak pillanatok, mikor körülbelül úgy érzem magamat, mint ki egy nagy követ lát maga előtt, melyet fel kellene emelnie, s melyhez tudva, hogy saját ereje nem elégséges, mégsem talál senkit, ki őt segíteni akarná.„ /Eötvös József/

N I N C S M I R E B Ü S Z K É N E K L E N N Ü N K - még nincs

» Mit kell tenni, s min kell kezdeni? «

ui: bocsánat a hosszúságért és az ide nem illőségért, de ezt ki kellett mondani
  • Grandmaxter
    Te nem világpolgár vagy, hanem egy nemzeti öntudatlan ember.Olyasvalaki akiből hiányzik a hazaszeretet. Amerikában, franciaországban, németországban, angliában stb. büszkén emelik a magasba nemzeti zászlóikat, de szerintem neked inkább ciki lenne.

""Egyébként most komolyan mitől lesz valaki magyar?
    A vértől? Upsz... akkor A Legnagyobb Magyar sem volt magyar...
    Vagy egy szemellenzőtől? Vagy attól, hogy azt mondom/ordibálom?""

Talán attól, hogy van nemzeti öntudata....ez nem jutott eszedbe?

Attól magyar egy magyar, aki a hazáját szereti, tájaival és kultúráival együtt, aki az ország javát nézi, és aszerint cselekszik. Amerika egy tökéletes példa erre. Mindenféle bevándorló népek telepedtek le, és amerikai állampolgárok lettek, és büszkén lobogtatják az amerikai zászlót. Valahol szokás az is, hogy minden reggel apja és fia az udvaron emelik a ház elött magasba a zászlót.
    Ha egy amerikai próbálná ezt megkérdezni ezt egy topikon saját hazájában, hogy mitől amerikai egy amerikai? akkor azt megkövezték volna.
    Nemzeti öntudat... amit elfelejtett apuci és anyuci belétek nevelni...ezért lehet a magyarokkal bármit megtenni, mert olyanok mint a birkák.
  • HTS s3rg1nh00
    (végülis mindenben igazad van,azt leszámítva,hogy:
    -a politikához:#9736
    -az összeesküvéselmélethez,amit a zsidók utálatára sikerült valamelyik nagyokosnak kitalálnia merevrészegen:#9736
    -örülök,hogy ilyen jól tudod helyettem is,hány éves vagyok,illetve mit csinálok,de elárulom ebben sincs igazad
    -azt meg majd eldöntöm én,mit nézek(elárulom,az egyetlen dolog amit a tévében hajlandó vagyok megnézni,az a forma 1,abban talán nincsenek demagóg gondolatok...btw te is egy ugyanilyen gondolatot követsz mint ők,semmivel nem vagy jobb vagy rosszabb,egyszerűen nem látod be...
    (*ők=a tévé meg mindenféle szenny által irányított emberek,akiknek nincs saját gondolkodásuk,értékrendjük,semmijük sincs igazából)
    mindent összevetve:majd én eldöntöm,hogy felnőttem-e vagy sem,de köszönöm érdeklődésed(azért legalább letehetnénk már arról is,hogy mindenáron meggyőzzük a másikat a mi igazunkról,és neki nem is lehet-ez is tipikus magyar szokás-remélem hazaárulót írsz majd rám,csak azért mert én realistán látom a helyzetet.omg!)
    és most akkor talán térjünk vissza a témához,mert ez NEM az a topic,ezért is tettem zárójelbe az egészet.
  • Grandmaxter
    ""ez ugyanaz a "mi vagyunk a királyok,mindenki más csak talpnyaló" hozzáállás,ami mindig is jellemezte a magyar népet...úgy unom már ezt""

Nem tudom mennyit értesz a politikához, valószínű semmit még ebben a korban. Hát a helyzet az, hogy mi vagyunk a talpnyalók saját hazánkban, és külföldi vállalkozók (pl. izraeliták) kezére játsszák az országot. Kár, hogy nem veszed észre, hogy egy csicska vagy a saját hazádban, de betudom annak, hogy te még csak gyerek vagy, és a play stationt nyomod, történelem könyvek olvasása helyett. Minimax helyett nézz néha egy kis Echo-tévét. Van egy kedvenc műsorom ott...mély magyar címmel....elég tanulságos történetekről beszélnek. Bár a hozzászólásodból ítélve szerintem még nem vagy felnőve ehhez.
  • Anaid
    Na ez a kép tetszett...
  • salsoul
    upsz... én világpolgár vagyok... mi lesz most?

nem foglalkozok sem zsidókkal, sem cigányokkal, sem németekkel, sem horvátokkal, sem feketékkel sat, csak Emberekkel, mert ez a lényeg

Egyébként most komolyan mitől lesz valaki magyar?
    A vértől? Upsz... akkor A Legnagyobb Magyar sem volt magyar...
    Vagy egy szemellenzőtől? Vagy attól, hogy azt mondom/ordibálom?
  • HTS s3rg1nh00
    bla-bla-bla
    ez ugyanaz a "mi vagyunk a királyok,mindenki más csak talpnyaló" hozzáállás,ami mindig is jellemezte a magyar népet...úgy unom már ezt
  • Grandmaxter
    nem tudom hány éves lehetsz kis takony, aki a magyar hímnuszt fikázza az nekem ne pampogjon. Fogy a magyarság rohamos mértékekben, szaporodnia kellene a magyaroknak, 30 év múlva majd korcs nemzet leszünk? magyar magyarral, ne cigánnyal, zsidóval, olasszal, törökökkel, arabokkal...a nevedből ítélve te sem lehetsz magyar, mert láttam a hímnuszt fikáztad. Bár Budapest már mindenféle jött ment fajta néppel van teli, én azért reménykedem, hogy a jövőben nem szaporodnak el korcsok.
    Ha te is visszaolvasnál 1 kicsit, nem írnál hülyeségeket.De te nagyon okosnak érzed magad :) Írtam már, korábban hogy van barátnőm, akivel nagyon jó a kapcsolatom másfél éve. Engem csak aggaszt az ország jövője, ezért zavar, hogy lejáratják magyarországot, és külföldön csak a baszás jut eszükbe magyarországról, ahol jól kinéző csóró ribik vannak.
    Ja és pincérként dolgozom.
  • Rundstedt17
    1,mi van akkor ha külföldivel állnak össze,mi közöd hozzá?
    2,ne te határozd már meg hogy ki mi alapján választ párt
    3,a vergődésed alapján egy vesztesnek tűnsz
    4,panaszkodás helyett inkább tegyél azokért a nőkért ha haszont nézik húzzál gályázni mint az olasz faszik.
  • salsoul
    20 évvel ezelőtt is ugyan ez volt a helyzet, csak akkor féltek ribinek látszani, meg egy jókora adag prüdéria fogta vissza az embereket

ami ma más az csak az, hogy ez a prüdéria elpárolgott

de még ennek ellenére sem volt sokkal jobb a helyzet még 1850 körül sem (lásd: Báró Eötvös József fiához írt leveleiben)
  • salsoul
    tanuld meg a jelenségek okát fürkészni
  • salsoul