Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Animefox nyilván elbaltázott valamit amit még a mai napig nem sikerült észre venni... Nyilván egyszerûbb mást hibáztatni...
clio1616v
De ez amúgy tényleg így van, egy válásnak a férfi szemszögébõl a nõ az oka.. mert ha nem is közvetlenül, de ha nemmel válaszol akkor amikor megkérdezi a férfi az elején, hogy "Hozzámjössz feleségül?" akkor nincs ez a cécó..

A nõk a meggondolatlanok minden esetben, amikor válásra kerül a sor.. majdnem, hogy tényként lehet kezelni.. ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Szûz azért is lehet valaki pl mert szigorú értékrend - (nem ugrik a hivalkodó, tetszelgõ, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ giccs emberekre, jelentõségteljes és mély kapcsolat híve, ahol a szexualitás nem nyomja el szeretet/szerelem, a kölcsönös megértés fontosságát) - szerint él amibõl nem enged a trend nyomására sem.
És az hogy pl ilyen értékrend szerint él nem jelenti azt, hogy a szexuális téren tartózkodó, gátolt lenne, csupán a maguk helyére teszi a dolgokat.

Nyilván nehéz ezt elképzelni.
chhaya
Összegezve:
- ha a nõ elhagyja a pasit, azért a nõ a hibás, mert képtelen kitartóan, õszintén és hûséggel szeretni egy egész életen át, a rohadt dögje.
- ha a pasi elhagyja a nõt, azért szintén a nõ a hibás, mert képtelen normális embert választani magának, úgy kell neki, rohadt dög.
Minden nap tanulok ebbõl a topikból. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Azt hittem, a viktoriánus kor óta kinõttünk ebbõl, hogy a nõt csak kétféleképpen vagyunk képesek látni: szûzies és tiszta házitündérnek, akivel a szex szóba se jöhet, vagy kurvának, akivel természetes a szex, kívánjuk, mégis bûnösnek és mocskosnak tartjuk. A nõk is éppúgy szeretnek szabadon szeretni, mint mi, férfiak. Azért elítélni õket, mert már volt pár sikertelen kapcsolatuk férfival, hülyeség. Ráadásul pont mi ítéljük el õket, a csélcsap férfinem? 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

ugyértem fiu lánynak lány fiúnak,,esetleg lány lánynak😄

nemrossz,,

Ha Bírjátok a Rockzenét csekkoljátok le ezt😊.

Nah minden ki fogja meg a másiknak a kezét és puszit neki😄

tigeroo
hehe, erre van egy fasza repp 😛

10-bõl 6 nagyszájú a legszendébb szûz
De a másik 4 szerényben van a legnagyobb tûz
Úgy is annak tepersz aki elveszi az eszed
De 10-bõl 9-et az izgat ha szarba se veszed

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog
A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog
10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont
Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
tigeroo
szerintem ez butaság. az élet max. papíron ilyen.

vannak akik pár év jegyben járás után szakítanak, vannak akik 10 év után hagyják el egymást.
hogy miért, annak számtalan oka lehet, és nemcsak a két félen múlhat (jó példa erre a #6541)
az hogy közben jön egy gyerek, az csak plusz felelõsséggel jár mindkét fél részérõl.
Animefox
Egy nö sose tudja hogy mi kell neki. Van kivétel, persze de ritka. 100 ból csak 1 vágyik családra és szerelemre.

igen nagy dumás hülyének neveztem...ugyanúgy elítélem....olyan jogon hogy nem kellett volna egy akárkivel felcsináltatnia magát,ha meg házaságban akkor meg roxul döntött hibás

Animefox
Én házas vagyok és bármit tettem a szerelmemért az hiábavaló volt. Jöttek az ilyen 30 körüli gyerekes elvált nök és megmondták neki a frankót hogy ez igy van meg úgy van. A feleségem munkatársai. Aztán elintézték hogy ne jöjjön haza. Irigyek voltak és gonoszok. A feleségem meg hitt nekik. Ha szeretett volna meg hüséges lett volna akkor persze nem hallgat ilyen hárpiákra. Dehát benne van a pakliban.

Azért ez is egy jó nagy baromság.. Milyen jogon ítélsz el egy nõt azért, mert van gyereke? A férfit, aki elhagyta, azt is így elítéled?
Visszataszító, hogy egyesek így gondolkodnak.
Rossz döntés bûnhödéssel kell hogy járjon...a bûn és bünhõdés....

A szûz lánynak nagyobb esélye van hogy félrekúr mert tapasztalatlan nem tudja hogy milyen kincs ha valaki õszintén szereti,az egy gyerekes anyukánál már nem mert õ csalódott értékelni tudja hogy szeretem.....
DE amikor erre már rájött az egy gyerekes anyuka már KÉSÕ megérdemli hogy egyedül neveli a gyereket mert ROSSZUL döntött egy nagy dumás hülye mellett aki átvágta,késõ megbánni.....ilyet nem tom elfogadni...

Jah, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Animefox: ezt tanítani kéne, hogy vki ennyire retardált legyen.

Semmi elítélnivaló nincs abban, ha egy elvált nõnek gyereke van. Aki máshogy gondolja, annak kívánom, hogy sose legyen értelmes kapcsolata...
clio1616v
Tegyük fel hogy találsz egy szûz lányt akinek valószínûleg gyereke sincs.. szerinted mire van nagyobb esélyed, hogy õ félrekúr? vagy az az egygyerekes anyuka aki elvált... és téged szeret?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Te egy igazi hülye vagy... 😊
neked az életedben nem volt még nõd..

Ilyen hozzáállással nem is lesz..

Guer
azért ez így picit erõs ebben a formában nem?
btw én nem érzem magam görénynek...

Animefox
Jó persze azért túloztam, de akkor is. Húsvétra leutaztam a szülõvárosomba és taliztam egy rég nem látott osztálytársammal. Régen padtársak voltunk meg barátok. Nem volt egy szép lány és ma sem az, de egyszerûen hihetetlenül kedves és aranyos és... hát komolyan egy lányt nem tudnék eléggé dicsérni mint õt. Olyan jó volt vele egész nap beszélgetni, elmeséltük egymásnak hogy mi történt velünk a hosszú évek alatt, meg stb. Ha nem lenne köztünk több mint 100km még most is barátok lennénk. Üsse kõ, én képes lennék lazán egy életre összejönni egy ilyen csajjal. Pedig nálam a külsõ az elsõ. De ha egyszerûen az összes nõ egy büdös kúrva, akkor azt a kevés kivételt jól meg kell ragadni.
A fontos ismételten is hogy a lány szeressen és tiszteljen és megbecsüljön és ne keféljen félre, ne legyen gyereke mástól, ne használjon ki téged...stb. Csupa olyan dolog ami MINIMUM.
Ez nem kívánság mûsor a férfiak részérõl, ezek olyan dolgok amiket a legtöbb nõ elfelejtett. A férfi ugyanolyan görény állat napjainkban is mint több ezer évvel ezelõtt. Viszont a nõk már nem azok mint 40-50 évvel ezelõtt. Személyiség zavar kedves hölgyeim, igenis a család és a szeretet a fontos és nem a KÚRVÁLKODÁSOTOK!!!!

a tapasztalat azt jelenti hogy mindegy ki csak legyen?😄...elnézést nekem vannak elveim😄DD

ez túl radikális a szûzességet már nem várhatod el manapság de a gyerekmentességgel egyet értek....

Animefox
Van olyan hogy az új apuka elfogadja a gyereket, de igazándiból csak beletörõdik hogy más faszi már elõtte jóval bemocskolta a csajt. Mert vicc nélkül ez nem más hanem mocsok. Én inkább élem le az életem egy kövér randa csajjal, csak ne egy már gyerekes nõvel. Az a bizonyos tudat a legfontosabb... Legyen akármilyen egy nõ, teljesen tökmindegy, a fontos hogy legyen õ csak a tied és ne nyúljon hozzá senki!!! Legyen tiszta és szûz. Hogy a nõ szeressen téged ez a fontos.
Egy használt nõ olyan mint egy többször kihányt kaja. Azt egyed meg... Na kb. ezt érzi egy férfi egy olyan nõ iránt, akivel a fél focicsapat már lefeküdt.

SuperCharger
Felvázoltam egy lehetõséget, és bátorítást igyekeztem adni. Ennek hogy nem volt értelme?
Átfogalmazom, ennek miért volt kevesebb értelme, mint azoknak a se-vége-se-hossza pszichológiai értekezéseknek, amiket linkelni szoktál?

clio1616v
nem hülye vagy.. tapasztalatlan..

Animefox
Képzeld el hogy mennyi ilyen van...
Nagyon nagyon sok!

Volt olyan is hogy éppen játszottam online a haverommal és így tartottuk egymással a dumát headseten keresztül. Éppen játszunk, erre fellöki a 16 éves fia. Miközben õ játszott. Hallottam a mikrofonon keresztül hogy vitatkoztak is. A gyerek sose érezte õt apukának. A csaj elõzõ kapcsolatából volt, szóval csak a nevelt fia. A gyerek ott piszkálta hogy "takarodjál"... ezt hallottam. Anyuka szépen hazajön és mintha mi sem történt volna. 😊

Nagyon könnyen elõfordulhat az ilyen és pl. a féltestvérek is többnyire rühelik egymást... Elég ha csak kicsit veszekednek és mindig elõveszik azt hogy "te nem is vagy az igazi testvérem"

nekem is ,olyan kinek kell....

már talán többet is olvastam mint te<#whatever>

Animefox
Én ismertem olyat akinek minden házasságából lett +1 darab gyerek. Az szép...
Nekem attól fordul fel a gyomrom, ha egy tizenévest vagy egy alig 20 éves csaj nagy pocis fotóval felad egy hirdetést a társkeresõre hogy kéne egy apuka.
És momentán nem cigányról van szó.

salsoul
Nyilván ahhoz köyveket kéne olvasni <#kacsint>
egyszerûen fejezem ki a mondandóm,nem másolom könyvekbõl mint te.de essét akarsz azt is tudok,csak itt fórumon értelmetlen

salsoul
Akkor semmi értelme, haszna nem volt a hozzászólásodnak gyakorlatilag. Teljesen meddõ.
salsoul
Rudi nem az van, hogy másképp gondolod, hanem az, hogy sehogy sem gondolod komolyan(!) konkrétan. Teljesen felszínes, eccerü' együgyü gondolkodású ember vagy.

Vannak témák amik komolyabbak annál, minthogy csak úgy elhülyülje, poénkodja valaki.
SuperCharger
Meg 35-40 sem vagyok. "Ha", ismered ezt a szót?

ez mondjuk igaz<#eplus2>

<#shakehead>

oh mert már máshogy gondolom mint te akkor csakis hülye lehetek<#wilting>...van egód nem mondom<#wilting>

salsoul
Nem is ismered...
clio1616v
gyerek nélkül is gyerekes vagy...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Ja nem úgy.. 😊

Elõször az agyát kellene rendbe tenni.. nem hogy egy rendes lánnyal összejöjjön...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

SuperCharger
Ha én 35-40 én között még (vagy már...) egyedülálló lennék, szerintem örülnék egy olyan nõnek, mint te, gyerekkel valószínûleg még inkább. És biztos nem én vagyok az egyetlen ilyen a világon, úgyhogy ne add fel a reményt. 😊

gyerekes keressen gyerekest,gyerekmentes gyerekmentest😄😄

felelõtlenül választó nõket nem kedvelem.....erkölcsileg is megkérdõjelezhetõ vélasztás lenne...

salsoul
neki legalább abnormális agya volt...<#nevetes1>
salsoul
elõbb írtad jól...
Anaid
Ah, bocs nem vajon, hanem valyon...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Na akkor egy Einstein szintû nõ már szóba sem jöhetne...állítólag "abnormális volt az agyának a felépítése"...<#vigyor><#csodalk> Vajon hogy vélekedett errõl a felesége?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Hát ja, mekkora különbség: elhagy a barátnõd, utána csak keresel mást...gyerekek esetében nem nehezebb tolerálni, szerintem, hogy nem a te véred, bár nem vagyunk egyformák...Nem elvárás, hogy gyerekes nõt keress senki részérõl, de akkor ha egy ember ilyen felfogású tartson minket annyira tiszteletben, hogy nem propagál ellenünk, csak annyit mond, hogy õ nem és kész...Hallottam én már olyan példát is, hogy elvált gyerekes nõ barátját csúfolták, hogy miért nem keres inkább gyerekmenteset. Na nekem az ilyenektõl áll égnek a hajam...Ennyi. Részemrõl csak annyi lenne a tolerancia elvárás, hogy ne nehezítsenek a helyzeten semmi több. Amíg melóm volt, jobban bírtam, mint sok "gyerektelen", nem éreztem szügségét, hogy azon a területen, ahol feltételezték segítségre lenne szügségem és rosszul esett. Tényleg csak ennyi.

salsoul
<#eljen><#nevetes1>
clio1616v
de most néztem az adatlapodon, hogy 19 elmúltál és 20. életévedet töltögeted... még változhatsz