Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
saját magán senki sem tud tullátni <#kacsint>
szerintem meg csak úgy ha:
1. igénytelen, ronda és senki nem hajlandó lefeküdni vele.
0,1 százalék esetében talán a 2.ik

clio1616v
nem ebbe a topikba tartozik.. 😊

Itt jó lányokról beszélgetünk.. utálom a politikát, feleslegesnek tartom..

Viszont szívesen hallgatom más véleményét lányokról és a viselkedésükrõl.. hátha olyat hallok, amivel még nem találkoztam.. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Animefox
Ja... bocsi azt akkor én irtam el, na és? Ne terelj 😊

Animefox
Nem azokról van szó akik ártatlanok. Azt nem torelárom hogy aki bünös és mert lop csal öl sikkaszt terrorizál, az ilyet miért veszik egy kalap alá az ártatlannal?

clio1616v
oké oké.. 😊

ly helyett könnyebb j-t írni talán...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Animefox
Ha ez igaz lenne akkor nem okoztak volna ennyi pusztitást...

Animefox
Nehéz mert nem számitógépröl irok, bocsesz

Animefox
Ahhh.... uhhhh.... ehhhh.... most viccen kivül hány éves vagy?

clio1616v
Azt még megértem, hogy nem vagy toleráns, de azt, hogy mit akarsz tenni egy olyan emberrel, aki még nem követett el semmit ellened, csak Te vélsz valami szándékszerûséget felfedezni benne(a jófajta elõítéleteddel) azt nem tudom felfogni..

salsoul
Nem a liberalizmus a gond, és nem is a vallás a gond.
A gond az, hogy mindkettõt ész és gondolkodás nélkül mûvelik.
clio1616v
ha ilyen nagy volumenû írásba kezdesz, mielõtt a mehetre kattintasz elõtte a helyesírási hibákra figyelj.. mert nem fognak komolyan venni..

Animefox
Nyilván nem ezt akartad mondani, csak ez csúszott ki hirtelen... Figyelj itt az értékrendek semmibe vételéröl van szó, hiszen ezt érték el egyesek. Ez a liberális eszme. Rendszerváltás után elért minket ez a gondolkodásmód. Nevetséges, de minden baj forrása a liberalizmus, ami kijelenti hogy tilos a diákot nevelni az iskolában, muszály elviselni a kreténeket, buzikat az orrod elött fajtalankodni, muszály elviselni a ferde hajlamú embereket, el kell ismerned hogy addig a pillanatig amig nem törnek az életedre, addig nem tehetsz semmit a támadóval szemben....stb.

clio1616v
Igen a tapasztalatszerzés költséges és idõigényes..

clio1616v
Én azt hiszek el, amit nem gondolok hazugságnak..

Az, hogy neked van egy vallásnak nevezett abszolút igazsághalmazod az a Te döntésed.. nekem ilyen nincs..

salsoul
Az igazság az hogy nekem a téma kutatásában hat évnyi kemény önálló munkám, vizsgálódásom és kb másfél-két millió forintom van, de nyilván ti sokkal keményebb munkával, és sokkal régebb óta, sokkal több ráfordítással, sokkal mélyebben, sokkal önálóbban, sokkal jobban önmagatokra támaszkodva vizsgálódtok, így én nyilván nem felelhetek még meg ilyen kérdésekre... És kussolok tudatlanságomban <#kuss>
clio1616v
A rendes lányok értik, hogy mit írtam..
Te viszont nem fogod a jelenlegi gondolkodásoddal megérteni õket..

Felejtsd el.
Animefox
A vágy nem egyenlö a vallással. A vallás az egyetlen igaz Istenbe vetett hit. De ha te hitetlen vagy akkor hadjuk, nem értheted.

Animefox
A faszomba... Sorry Playstation3-ról irok most és csinál furcsaságokat...

salsoul
Ugyan az. Az, hogy igaz-e nem lényeg.
A vágynak és a szükségletnek megfelel. Ez a lényeg.
Animefox
Ezt vond vissza!

salsoul
4. fingod nincs róla, az értelmezés tartományodon kívülre esik

ismét mondom: az adott esetben a hölgy nem szüzességi fogadalmat tesz, hanem nagyobb értéknek tekinti a szexuálitást
Mielõtt válaszoltál, meg kellett volna nézned, mi a különbség a vallás és az eszmék között. Mert amiket felsoroltál, azok nem vallások...
Persze biztos megint reagálsz majd vmi kreatív idézettel, hogy miért én vagyok a hülye, számítok rád, ne hagyj cserben. 😛
Animefox
Egy szó mint száz: liberalizmus

Nyilván te is helikopter vagy.

Egy nõ két dolog miatt lehet szûz:
1. igénytelen, ronda és senki nem hajlandó lefeküdni vele.
2. fél a szextõl, a lehetséges következményeitõl és hogy csak egy numerára kell
(a 3. pont, hogy a saját értékrendje miatt szûz, visszavezethetõ a 2-ra, kiegészítve azzal, hogy nem akar kurvának tûnni a társadalom, de leginkább a családja szemében azzal, hogy házasság elõtt lefekszik vkivel)
Animefox
Van benne valami...

salsoul
csak úgy mint a meterializmus, libaralizmus, tömeg, amerika, trend sat nevû vallásé
Minden vallás értékrendje beteges, úgyhogy semmilyet ne keverjünk ide.
salsoul
Idéztem vhonnan a szüzesség kapcsán?
Nem emlékszem...

Egyébként az a szûz akirõl én írtam, nem a szexuális gátoltságtól szûz.
Nyilván ennek megértése még sok-sok fejtörést fog okozni számodra.
Aham, hát persze. Vagy lehetne ezt úgy is értelmezni, hogy az a férfi egy számító köcsög, mert kihasználja a lány érzelmeit, hogy házassággal magához kösse és nem érdekli, hogy késõbb esetleg megváltozhatnak az érzései a lánynak. Ez hogy tetszik?

Ilyen retardált gondolkodásmóddal nem csoda, hogy sokak szerint nem léteznek normális, rendes lányok.
Animefox
??? LOL

clio1616v
Lehet hogy elég jól lefedik az idézetek a véleményét..

clio1616v
Kedvenc idézeteim egyike...

Aki önszántából úgy dönt, hogy szûz akar lenni, az igencsak gátolt szexuális téren. Idióta idézetekkel meg nem fogod megmagyarázni, hogy ez nem igaz.

Egyébként van saját véleményed is vagy csak idézetek?
clio1616v
ugye..? 😊

clio1616v
az a lényeg, hogy a férfi akkor kezdeményezi a válást, ha van valaki új nõ és ez az új nõ kéri hogy váljon már el.. 😊

éted?

salsoul
De nézzük teljesen Talmud mentesen mástól másképp:

"Aki szeret, szeresd! S öleld meg naponta!
Mert könnyen meglehet, hogy megöleli más.
És akkor - hidd el! - nem õ a hibás."

<#kacsint>
salsoul
Akkor csak azzal a résszel van gondod, hogy "- Talmud"?
tisztára mintha magamat látnám(asztrológus részt leszámítva)
Enyhén szólva az. De nem is tudom mi folyik itt, hogy már 1 ilyen jellegû témába is befúrja magát ez a dolog.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Nagyrészt egyetértek. DE az utolsó mondattal kapcsolatban: csak a magad nevében beszélj...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Animefox
vagy a férfi kezdeményezi az új nõjének a nyomására.." Nem értelek... pontosabban?

Animefox
A Talmud azt is irja hogy 3 év feletti gyerekkel fajtalankodni nem pedofilia, és egy nem zsidót azaz gójt megölni-becsapni-meglopni nem bün. Szóval hadjuk a Talmudot mert annak értékrendje beteges.

chhaya
"a férfi szemszögébõl" - nyert. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
"Szerintem nem a válás" >>> "Szerintem a válás"
salsoul
Szerintem nem a válás okát a házasságkötés táján, okán kell keresni.
clio1616v
A válás dacból jön létre a nõ részérõl (késõbb vissza akarja csinálni, mert rájön jobbat úgyse kap).. vagy a férfi kezdeményezi az új nõjének a nyomására..

salsoul
"Ahol a férj nem becsüli az asszonyt, ott a férj a hibás, ahol az asszony nem becsüli a férjet, ott is a férj a hibás." - Talmud
clio1616v
úgyvan