22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Dick Riddick
    Gyanítom hogy a kiverés csak elírás volt.
  • salsoul
    most igazam van mi, mert egy haramdik fél esetére vonatkozik amit mondtam, de mikor rád, a te esetedre vonatkoztatjuk ugyan ezt akkor faszság... szép mondhatom...
  • Dick Riddick
    Azoknak a 99,99%-a, akiket ismersz.
  • Dick Riddick
    Az már az ő dolga.
  • salsoul
    ó igen, az ostoba... a 99,99%...
  • salsoul
    Igen, valóban, valamit tanul belőle.
    Csak kérdés, hogy a jó tanulságot tanulja-e meg belőle...
  • clio1616v
    mindenki hibázhat, te is... nyugodtan megbánthatsz, kijáthatsz, becsaphatsz akár akaratodon kívül is bárkit ez még nem a világ, csak akkor se csodálkozz ha egy általad komolynak gondolt kapcsolatodban ugyanezt teszik veled olyanok akikről még csak gondolni sem merted, hogy kijátszanak megcsalnak becsapnak, ez erről szól... bárki követhet el hibát bármennyire is hiszed, hogy szeret...

salsoulnak most abban a narkó dologban igaza van... nem szabad hogy egy narkód legyen és nem szabad csak arra támaszkodni márt ha megszűnik akkor mit csinálsz?

több olyan dolognak kell lenni amivel ki tudod magadnak az igényeidet elégíteni a csaj ebből csak az egyik fontos, de nem az egyetlen és a srác itt bukta el...

de mivel még picike és semmilyen lehetősége nincs, a szülőkre van utalva... pláne nem szabad egy kicsi csajban megbízni aki még idősebb korára is labilis lesz, azt se tudja mit akar... egy ilyen hisztitől meg mégjobban elbizonytalanodik...

ez a kiverés dolog, meg úgyis megy nem hiszem hogy a csajjal oldja meg még az efféle szükségleteit amúgy sem...
  • Anaid
    A bölcs más hibájából is tud tanulni, az okos a sajátjából is, az ostoba semmiből...:D
  • minigirl
    Nekem sikerült, pedig én aztán nagy lelkis vagyok. :D Még egy nem létező problémából is ki tudnám robbantani a 3. világháborút. :D (szerencse, h sosem leszek államfő xD)
  • Dick Riddick
    Mindenki a saját hibáiból tanul. Ő is.
  • Dick Riddick
    16 évesen nem kell ahhoz két hét.
  • Voyager88
    "de 16 évesen még 2 hét alatt kiveri az ember" ezen jót derültem :D ez is lehetne megoldás hogy Chuck Norris módjára mindenkit likvidál az ember, de szerintem kimaradt onnan egy HE :D
  • salsoul
    nem hiszem, hogy fitalság kérdése lenne ez, mert idősek (40+) is szívesen űzik ezt a sportot
  • Dick Riddick
    Csak fiatal.
  • Dick Riddick
    Én csak annyit mondok ha nem tetszik valami, nem találgatni kell, hanem megtudni mi a helyzet.
  • salsoul
    Úgy is fogalmazhatunk, hogy kirúgták alóla a mankót és összeborult mint egy rakás az.
  • salsoul
    Az a nyilvánvaló, hogy beteg: barátnőjével/kapcsolatával narkózik és most elvonási tünetei vannak, mivel akadozik az anyag ellátás, nem kapja meg a napi dózist...
  • minigirl
    Ha meg csak 16 vagy, akkor ne depizz a dolgon. Ha hazajön, megbeszélitek, de ez már nem az a világ, ahol "gyerekszerelemből" lesz házasság.
    Az, hogy mellette álltál, amíg sérült volt, és most nem foglalkozik veled? Én is voltam ilyen helyzetben, mármint a barátnőd helyzetében. Amikor felépültem, nekem sem az volt az első, hogy a barátommal legyek - akit amíg le voltam robbanva minden nap láttam -, hanem azokkal voltam, akikkel emiatt ritkábban találkoztam. Tény, hogy ez szakításhoz vezetett, mindketten megszenvedtük, de 16 évesen még 2 hét alatt kiveri az ember, még akkor is, ha hosszú volt a kapcsolat. :)
  • clio1616v
    szerintem nyilvánvaló, hogy bántja az igazságérzetét...

nem biztos hogy ez a csaj a neki való, a rendes, aki pont annyit ad neki amennyit elvár... vannak akik igényesebbek, vakkan olyanok mint salsoul aki nem vár el, de nem is ad...
  • Dick Riddick
    Ha bizonytalan vagy, hát ne hívd egy ideig. Ha valaki szeret, pár naponta felhív/üzen. Ilyen egyszerű.
    Ha nem keres, valami nincs rendben, beszéld meg vele ha hazajött. Más nyaralását elrontani nem szép dolog(ejnye-bejnye).
    Egyébként elég hisztisnek tűnt amit leírtál, tényleg csajoktól hallani ilyen szövegeket. :)
  • salsoul
    nem foglalkozok mások igényeivel

én ahogy vagyok járulékosan vagy kielégítém az igényeket vagy nem
  • salsoul
    és ha sehogy sem képzeli, mert eszébe sem jut, hogy valahogy képzelje, főleg úgy ahogy te képzeled?
  • clio1616v
    az hogy másnak elég vagy-e?

akkor megjátszod magad, mert mindenkinek más az igénye
  • salsoul
    szerintem meg magamtól függő
  • clio1616v
    partneredre kíváncsi lennék akinek ez elég... amilyen vagy
  • clio1616v
    én is így vagyok ezzel... szerintem is a partneről függ hogy sok vagy kevés vagy vagy éppen elég...
  • clio1616v
    ő meg nem veled képzeli el az elmenést ennyi... mondom ebben nincs semmi rossz...

az hogy te mellette voltál amikor bajban volt az természetes, de ha neki kell valamit csinálni... ;)

tipikus, amikor ez egyik fél magától értetődően megcsinál valamit a másikért, mégha az neki nem is kötelességszagú csak hogy a másiknak jó legyen, de viszont már nem kapja meg...
  • DJKonya
    Lehet hogy igazatok van amit rólam állítottatok, és lehet hogy 16 évesen nem vagyok/vagyunk elég érettek egy ilyen kapcsolathoz. Mióta elkezdődött ez a nyár leginkább azóta húzódtunk el egymástól, mióta felépült a sérülésiből azóta hogy úgy mondjam hanyagoljuk egymást, én teljes mértékbe tisztába vagyok vele hogy vágyik a szabadba mert Decembertől Májusig szinte csak ágyban feküdt. Nem is mondtam neki egy szóval se, de még csak nem is gondoltam rá hogy azt mondjam neki miattam ne menj ide, ne menj oda. Csak hát szerettem volna vele elmenni valahova... szóval...
  • salsoul
    az elég
  • clio1616v
    van aki kevés van aki sok

te melyik vagy?
  • salsoul
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megsúgom: te is pont ilyen vagy
  • clio1616v
    volt részem ilyen barátnőben is -.-
  • clio1616v
    egyetértek
  • salsoul
    azért szenved mert puha pöcs
    bizonytalan, labilis magában, a barátnőjében, az egész kapcsolatukban

(hatalmas istenverés egy ilyen bizonytalan, labilis puhapöcs)
  • clio1616v
    nem ezen van a hangsúly és nem is ez a lényeg... hanem ha a szerencsétlen srácnak nem elég hogy hetente egyszer 5 percet dumál a csajjal a csajnak meg igen, akkor miért szenved mellette???

hagyja ott, nem kell nekik feltétlenül együtt lenniük...
    A csaj jólérzi magát nélküle, akkor a gyereknek szar hogyha le se szarja a fejét...
  • chhaya #9780
    Ti minden hónapot meg szoktatok ünnepelni? Amúgy szerintem ne akadj ki, ez nem is évforduló, annyira nem nagy dolog. :) Tényleg ne zaklasd folyton, szerintem elég sok programja van most, és ha ők nem állnak olyan jól anyagilag, akkor ne várd, hogy állandóan a telefonon fog lógni. Amikor én voltam külföldön nyaralni sehova nem vittem magammal a telefonom, valószínűleg a barátnőd sem szerintem csak erről van szó. No para. :)
  • chhaya #9779
    Ehh!! hogyha valaki elmegy nyaralni (vagyis inkább rokonokat látogatni, nem szórakozni) hosszabb időre, akkor már rögtön szakítani kell vele?? Őszintén meg tudom érteni, hogy nem akar több 10ezres telefonszámlát csinálni, és eléggé lefoglalják a rég nem látott ismerősök és az új ország, emellett asszem érthető, hogy nem akar órák hosszat a telefonon lógni. Ez nem azt jelenti, hogy szeret, nem kell összenőve élni, az fullasztó. Mennyivel jobb lesz személyesen mesélni az élményeket. :)
  • clio1616v
    ahogy nincs is veled, sőt nem is keres :)
  • clio1616v
    úgyvan ne azzal foglalkoz neked mi lenne a jó hanem neki :D

ez ám a harmónikus kapcsolat...
  • DJKonya
    Kösz.. ha sajnálatból.. akkor már nem lenne velem..