22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#9855 Az a baj, hogy az előtt szerelmesedsz bele valakibe, hogy megismernéd.
Azt szereted benne, azt látod benne amit beleképzelsz, és nem őt magát. -
#9854 Miért...szted ő nem forumozik??? 1ébként, azzal, hogy itt írkálok szted hazudok neki, hülyének nézem, kihasználom vagy utálom??? Mert sztem 1ik sem!!! Kb.most olvastam fel neki, amit írtál... -
#9853 én találtam:) -
cucma #9852 ott a PONT. -
Csak77 #9851 Persze, hogyne... közben meg neten dumálsz ismeretlenekkel fórumokon vasárnap késő este. Jóvicc vót! -
#9850 Hát én nem szoktam hazudni, nem nézem hülyének a barátomat, nem használom ki és semmi nincs a világon, amit nála jobban szeretnék!!! -
Csak77 #9849 Ne hazudjon, ne nézzen állandóan teljesen hülyének, ne használjon ki, és nagyon szeressen. Ilyen a rendes lány, kár, hogy ilyen csak a mesében van. -
#9848 ez szerintem mindenkinél más...
Valaki azt a fajtát tartja rendesnek,valaki nem... -
#9847 Sziasztok!!! am...mit takar pontosan a rendes lány fogalma??? Kíváncsívá tettek... -
#9846 van ;)
Engem is szoktak vigasztalni,hogy majd megtalálom,meg a csajok is szokták mondani,akikkel nem működött,hogy "majd lesz nálam jobb is,hidd el"
Ez igy igaz!
a nagy kérdés,hogy hol,és mikor? :S -
cucma #9845 de volt értelme! nőtt a táborunk, mi szerint NINCS rendes lány :D -
Csuky #9844 Ez igy van azt hittem hogy találtam egyet erre kiderült hogy félre ismertem...tönkre tette szívemet...de miért olyan nehéz rendes lányt találni?! :(....remélem egyszer csak össze jön... (ennek a beirásnak tudom hogy semmi értelme nem volt, de valahova le kellet írjam =/) -
Steve Q #9843 Lehetséges, csak legyen türelmed kivárni, míg úgy is lesz :D -
#9842 :D:D
megértem,h le vagyok baszva(és nem ok nélkül),csak gondoltam megkérdezlek titeket is :)
amugy #9837 :)
Voyager88
Nem megyek nyaralni semmilyen szomszéddal,azt csak egy példamondatnak hoztam fel,hogy nincs akkora véletlen helyzet a világon
... vagy nagyon ritka
"ki tudja lehet olyan csajba botlasz bele aki épp nem lakik messze tőletek"
nah ez az,ami lehetetlen :D
szerintem... -
#9841 omg,az utolsó mondaton kívül nincs értelme a postnak(szövegértés rulz)
olyan lányt keres,aki nem lakik messze tőle.
javaslom felírni egy matricára a nevét,korát,lakhelyét,azt homlokra ragasztani és úgy leszólítgatni csajokat. -
Voyager88 #9840 Hali!
Szerintem túlbonyolítod a dolgot, mellesleg kicsit zavaros nekem a dolog amit írtál :S
Szóval: a szomszéd csaj a Balcsin nyaral majd akkor amikor ti is és a közeletekben ez a szitu Na most nem értem ha mondod hogy szimpik vagytok egymásnak, akkor feltételezem h netán beszélgetni is szoktatok :) Akkor miért nem hívod fel és beszéled meg vele, vagy ha nincs meg a száma akkor menj át hozzá!
Én nem javaslom ezt a magánakciót amúgy, ha a Balatonon vagy akkor nyaralj és flörtölj, majd lesz még alkalmad megismerkedni ezzel a csajjal főleg ha a szomszédban lakik, mert így a saját nyaralásod csesznéd el szerintem. Mellesleg nem kell ilyen görcsösen gondolkozni h a Balatonon ne ismerkedj mert nagy a távolság, hiszen te is 200 km-ről mész oda és ki tudja lehet olyan csajba botlasz bele aki épp nem lakik messze tőletek ;) -
#9839 jó ötlet :D
és alkalomhoz illő is :)
de hagyjuk már szegény lányokat... :)
épp elég qrva van igyis,akik ebből élnek meg,hogy össze-vissza... nah értitek :)
meg aztán én nem sexmániás vagyok :)
ha az lennék,nem számítana hol lakik,ha egy héten 2x-3x elmennék,és aztán úgyis megvan
Nem? -
at16 #9838 Balatonon inkább egy éjszakásra orientálódj :D
-
#9837 mondjuk sztem elég nagy hülye kérdést tettem fel,mert nyilvánvaló,hogy ismerkedni kell :),de Ti okosabbak vagytok Nálam.
Hátha van vmi más megoldás...
Mert tuti,nincs akkora véletlen,hogy a szomszédom ott nyaral,ahol én,csak én nem tudok róla,és ráadásul szimpik is vagyunk egymásnak...
-
#9836 Sziasztok
Elég rég írtam már :S
aki emlékezne az előző feltett,és vitatott kérdéseimre,annak azt tudom válaszolni,hogy a lánnyal nem találkoztam,így nem adódott alkalmam beszélni vele
most azon gondolkozom,ha megyek Balcsira,egy hétig(addig leszünk ott xD)
haverokkal,akkor ott hogyan lehet megtalálni azt a lányt,aki ott nyaral,viszont nem lakik messze a lakhelyemtől...
Biztos sokan gondolkoztatok már ezen...
Van ott disco is(Balatonlelle,Y-disco (Y) ),és gondoltam szétlehetne nézni,valami lányka után :),de az úgy nem jó,ha megismerkedek valakivel,mert egy hétig tartana maximum.
Ha letelik,akkor menni kell haza,és lehet az én lakhelyemtől 200 km-ra lakik...
Mindenkivel lekell álni beszélgetni,és megkérdezni,hogy hol lakik,megismerkedni vele stb...
Hamár a balcsin leszek egy hétig,akkor ki is kéne használni ezt az alkalmat :)
Ötletek? :S
Köszi
Tomi -
#9835 pedig tényként beszélsz torz elme torz szüleményeiről -
#9834 ez igaz, főleg neked -
clio1616v #9833 a valóság az még számukra sem tiszta, nem hogy nekem -
clio1616v #9832 ezek nem tények... ezek csak a képzeletem szüleményei ;)
de ha így lenne akkor ez a véleményem, szó sem volt tényekről... -
#9831 Most már csak azt nem értem, hogy tudsz szilárd tényekként kezelni néhány hsz-ből levont következtetést. :P -
clio1616v #9830 annyi még hogy a csaj szólhatott volna a srácnak, hogy miután felépült már nem kívánja a társaságát... és az a szerencsétlen se hívogatta volna és most tudná mi van... -
clio1616v #9829 hibás mind a kettő milyen kapcsolat az ahol kölcsönösen szarnak egymás fejére ki duzzogásból ki azért mer jó neki :) -
clio1616v #9828 nem illenek össze, nem kell eröltetni -
#9827 Szerény véleményem szerint enyhe skizo van a dologban, de majd megmondja ő. :D -
#9826 oké -
#9825 Dehogynem. -
#9824 Először még a lány volt a hibás, mert elment a srác nélkül nyaralni, és nem foglalkozik vele eleget.
Most már a srác a hibás, amiért túlságosan támaszkodik és narkózik a kapcsolatával.
Ó hogy soha semmi se jó. -
#9823 Mondom nincs itt tanulás -
#9822 Nekem sem azon jár mindig az eszem hogy vajon az emberiségnek mi lenne a legjobb. Megvannak a magam gondjai. -
#9821 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!reflex -
#9820 Fel is fogod, amit írok, vagy reflexből jön az ellenkezés? -
#9819 nem jól nézett ki összenyomva - egyébként > itt < van -
#9818 Hova lettek a színek a névből? -
#9817 4000 ezer >>> 4 ezer -
#9816 tudod, ha igazad volna az emberiség már rég megoldotta volna a problémáit (hibáiból tanulva) az elmúlt 4000 ezer évben... de ez nem történt meg... ma sem történik meg...
A hibákat nem tanulással orvosolják az emberek, hanem vedeléssel, és önámitással, meg kivetítéssel.