Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így van<#eplus2>

Mert jobb, mint az aktualis barat. Nem fejtem itt ki publikusan ezt reszletesen, sok chode ugyis lehurrogna, elveszne az iras lenyege.
Veled biztos az tortent, mint a nagyon nagy o c. filmben, minden szep lanyt romlottnak es rondanak tartasz, mert jol nez ki.
Nem baj, a csunya es igenytelen nok melle is kell vki, te idealis leszel nekik. 😄
Neked aztan van egy egod...
magyarán tolerálni kell ha egy nõnek nem jössz be és nem hülye elméleteket kitalálni hogy mind kurva meg pénzéhes stb...

képmutatás:p

Idézem magam:
Talán az itteni hozzáállást a nõkkel kapcsolatban legjobban Csáth Géza egy mini novellája jellemzi legalábbis nekem az jut az eszembe:
Józsefnek hítták. Felnõtt, és nem akadt Putifárnéja. Mit tehetett? Nõgyûlölõ lett.

Megjegyzem, hogy József nem Budapesten élt. Komoly meggyõzõdésem, hogy Budapest megmentette volna Józsefet a nõgyûlölettõl. Königsberg azonban nem tudta megmenteni. Mert õ Königsbergben élt.

A Józsefek - íme az emberi tökéletlenség! - nem bírják el, hogy egy Putifárnál házibarátként szerepeljenek, de belebetegszenek, ha e lehetõség nem áll elõ. József tehát nõgyûlölõ lett. Hirdette az asszonyok megvetését, és vaskos kéziratcsomókban szürke elméleteket dolgozott ki az õ kicsinységük mivoltáról. Emellett majd elolvadt, ha látott egy szép leányt. A leányok azonban nem siettek felé, mert József a saját hibáján kívül kopaszodni kezdett, és semmiképpen se lehetett mondani jó partinak. Egy József!!

És mégis, egy napon tûzbe dobta a kéziratait, kivasaltatta a cilinderét, a szalonkabátját, megfésülködött... és leánynézõbe ment.

Ekkor ötvenkét éves volt. Más világ járt. Már senki se hordta a kleodemeródot, még öreg asszonyok sem, sõt, a franciás fûzõ is végképpen kiment a divatból. (Ezt csak azért mondom, hogy jellemezzem a kort.) Egy dolog azonban a régi maradt, mert a leány anyja így szólt:

- Ön igen idõs, uram, a leányom nem lehet a felesége!

József hazament, levetette a szalonkabátját, kiszedte a kályhából a kéziratok fekete, hamuvá lett roncsait, és tollat vett elõ. Beleütötte a hegyét a tintásüvegbe, s nagy betûkkel felírta egy papírosra:

"A nõi nem bûnei." Írta és kiadja: József.

Azután késõ éjszakáig írt.

Sok itt a József😄

salsoul
#6628: Ez igen gyerekes és komolytalan elgondolás az egész párkapcsolatról. Amolyan teszefosza bohóckodás.

#6635: ez meg giccs, káprázat, élvezkedés központú elgondolás

#6630: azt mondják gondolatban kezdõdik a megcsalás 😉
clio1616v
nem azért.. azért mert szeret, én is szeretem Õt és jó Vele minden.. azért nem fogom otthagyni, mert egy "jobb" nõnek, ahogy te fogalmaztál bejövök..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

dehogyis...

álomvilágban élsz.

minigirl
Szóval a jó csaj, aki nem melletted dönt, az már hülye? <#hehe>

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
milyen ideológiára gondolsz?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

én is megértem õket,kivéve azokat akik hülyén döntenek<#eplus2><#eplus2>

az csak azért lehet mert a barátnõd eleve nagyon jó nõ...de értsd meg hogy ha egy sokkal jobb jönne nem zárkóznál el😄DDDD

ebben egyetértünk....nem egy tulajdon....ha jól érzi magát marad,ha nem akkor meg ne találjunk ki ideólógiát mert a nõk ilyenek meg olyanok...😄

clio1616v
én ezt csináltam 3 hete...

oké képzeld el hogy van egy csajod de viszont megismersz egy nagyon jó nõt akinek bejössz,valószinû hogy el zárkozol tõle mert van barátnõd?meg kimutatod hogy te biza foglalt vagy😄<#eplus2><#vigyor><#idiota>..na azt nem csinálod tuti😄DDD

clio1616v
nagyon szûk keresztmetszeten gondolkozol..

a lényeg az hogy senki sem birtokol senkit és ha jól érzi magát veled a párod akkor nem fog otthagyni.. ha nem érzi jól magát akkor otthagy hacsak nincs más választása és rád van kényszerülve..

minigirl
Igazad van, ez sok emberbõl hiányzik. Ezért osztom két részre a társadalmat: ember és szubhumán. Az utóbbiból van több, sajna.

clio1616v
nem csak a nõket.. és empátia kérdése is szerintem..

minigirl
Jesszus! Hazaérek, s mit látok?! Egy jópár állatot. Most komolyan csak salsoul és clio1616v érti meg a nõket? Ezt nem hiszem el... <#shakehead>

clio1616v
de észreveszel másokat... csak ahogy a párom is mondja.. nézni azt szabad.. 😊)

Ez érdekel. Szerinted, mint nõ, mit jelent egy nõnek a szüzesség?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

tigeroo
és miért nem akarja elriasztani, szabad utat ad neki? mert látja benne az új lehetõséget?<#wow3>

csak az a baj így becsapja a társát, az új fiút és önmagát is...
bár úgyis azzal marad aki furikázza össze-vissza szazl..

bezzeg ha én egy lánnyal vagyok és megnézek 1 másik csajt már fú disznó meg blabla jelzõket megkapom...
salsoul
vagy nem szeretetre hanem szórakozásra, élvezkedésre építi a kapcsolatot
vagy még gyerek és nem nõtt fel...
Ezt komolyan kérdezed? Hát azért, mert a neki jobban tetszõ pasit nem akarja elriasztani azzal, hogy foglalt, ilyen egyszerû..
tigeroo
jah nem rólam van szó😄 hanem a lányismerõseim.

meg tényleg ha van egy csaj akinek csomó fiú tetszik meg elbolondítják...akkor szerintem a párját már nem szereti, mert már "kifelé kacsintgat"..ugye ha harmóniában érzed magad (a párod mellett) akkor nem veszel észre másokat...
szerintem
salsoul
Ez csak annak indikátora, hogy nem találta meg benned azt amit keresett.
tigeroo
miért van az hogy szinte minden lány amikor valamilyen neki tetszõ pasi kerül a képbe szinte úgy viselkedik mintha nem lenne barátja ("pasija"..?) és sokszor utána a saját barátját semmibe nézi (dobná az uj srácért meg letagadja meg mittomén)
kicsit kétszínû dolog nem?

mostanában észrevettem hogy szinte minden lány így viselkedik a környezetemben.
clio1616v
sõt.. ^^ Miááú =^.^=

chhaya
Nem minden úgy van, ahogy azt te elképzeled. <#kacsint>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Az, hogy valaki szûz nem jelenti azt, hogy a szextõl elzárkózik, vagy nem szereti. Hú de nehéz lehet ezt felfogni.
Már csak az hiányzik a hsz-odból, hogy még te is szûz vagy és amúgy se szereted a szexet..
clio1616v
és a mellékelt reakció is mutatja, hogy a kívánt hatást is el lehet vele érni..

chhaya
Vannak egyes esetek, amikor nem ajánlott a használata, mert magyartalan, germanizmusnak hat, mint pölö: a macska fel van mászva a fára, és le van lógva a farka. A magyar nyelvben ettõl még VAN szenvedõ szerkezet, tekintve hogy használja is mindenki, még te is, igen. Többek közt, amikor azt mondod, hogy "az ajtó be van csukva". Nyáú.

chhaya
Kedves Rundstedt és Lirion. Eddigi életetek során hányszor voltatok már nõk, hogy tudhatnátok, mit jelent egy NÕ számára a szüzesség? Nem az a kérdés, hogy a ti agyacskátok szerint hogy vélekedik egy nõ a szüzességrõl, hanem hogy egy konkrét hús-vér nõ mit gondol róla. Ez nem a ti férfiagyatoknak való, komolyan.

clio1616v
mélyebben Lirion.. mélyebben..

Akkora grammarnáci vagy, mégse tudod, hogy a magyar nyelvben nincs szenvedõ szerkezet?
MR ME
ritka rendes lányt találni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

salsoul
Végülis' nyomós érv. Vitába vele nem szállhatunk...
clio1616v
A hozzászólásomhoz való hozzáállásoddal vannak bajok..
fuss neki mégegyszer, az elõzményeket is figyelembevéve..

A piroskát se szabadították volna ki ha nem tudta volna a vadász hogy a farkas által megevõdött..

Akkor értelmezd nagyon mélyen, hogy gyökér a hozzáállásod a váláshoz.
clio1616v
Talán ha megnéznéd miért írtam.. mi volt az amire reagáltam.. Akkor látnád, hogy nem azt kell nézni hogy mit írtam, hanem az okát és úgy értelmezni.. mélyebben, ahogy Salsoul már utalt rá..

Ez olyan mint amikor a nõ kéri tõled hogy mélyebben.. nem azt kéri hogy a gyomráig.. hanem mélyebben érzéssel..

salsoul
Kár, hogy hülyeság, amit írtál... <#nezze><#nevetes1>
Kár, hogy hülyeság, amit írtál..
Ennyi idõ alatt már megszokhattad volna, hisz még mindig nem jutottál be. 😛
clio1616v
Én elhiszem, hogy sikerélmény meg minden. De van amikor nem ér annyit az egész.

salsoul
Lehet, hogy négy percnél kicsit több idõt kellett volna szánnod hozzászolásom megértésére.

Mindegy is, hagyjuk. Nem ugyan arról a szintrõl szemlélõdünk.
Kezdem megszokni, hogy a felszínen túlra, a mélységek mélységébe nem mindenkinek van bejárása.