Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
ennyit az empátiádról..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Látom te is ezzel tudsz jönni csak, hogy a csúnya lányok a rendesek, a szépek meg a nem rendesek, biztos neked is ilyen tapasztalataid vannak.
Az én tapasztalatom az, hogy minden fajta nõ lehet rendes és nem rendes, de mivel nekem fontos a külsõ és igényesség, egy elhízott nõ esetében nem fog érdekelni, mennyire rendes, nem fogok vele járni. Majd ha lefogy.. de ezt már írtam egyszer, mint ahogy azt is, hogy könnyebb (és olcsóbb!) lefogyni, mint izmosodni vagy hízni. Bár erre is mindjárt kapom a fikát, nem várok el olyat, amilyet magamtól ne várnék el, és ez éppúgy igaz belsõre mint külsõre.
clio1616v
Nem hiszem, hogy nagyon nagy dologról rántottam volna le a leplet..

A szerelem az érzésekrõl szól.. érezni kell a párodat, nem csak érzékszerveiddel.. és szerintem a látás, mint érzék nem az elsõ helyen áll...

nagyon sokszor van, hogy egyszerre gondolunk ugyan arra.. egyszerre hívjuk egymást, egyszerre egy idõben..

Ezek mélyebb dolgok, mint a látás..

Csupán ha hallom a hangját, vagy olvasom amit ír meg tudja õrjíteni az érzéseimet.. és nem is kell látnom hozzá..

Persze vannak emberek akiknek csak a külsõ az alapja mindennek, de köszönöm szépen nekem olyan társ nem kell..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
ám ha õk lehetnek szerelmesek akkor bukott az alaptételed
ápolt😄DD...mert ha szép már az ördöggel cimborál😄DD

salsoul válasza kb
ha nem középkori ruhákba jár és ha van fennt az interneten képe😄DDDDD

vakokról

Nem írom le publikusan, ahhoz túl értékes info és túl erõs flame generátor.

"Gondom a giccses, hivalkodó, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ "szépségekkel" van."
Mi számít neked giccses, hivalkodó, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ szépségnek?
de ez nem a vakról szól<#vigyor>

salsoul
<#eljen><#worship>
salsoul
egy nagyon fontos szót lehagytál: "NÁLAM"
clio1616v
Tehát a vakok és gyengénlátók nem lesznek szerelmesek...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

én nem állítottam hogy csak a külsõ számít,csak mindennek az alapja😄DD

clio1616v
nem nem abból, amit neked jelent..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

miért kell álszenteskedni?😄

te is férfiból vagy😄DDDD.....

clio1616v
Hát nem lesz egyik gyerkõc sem a példaképem.. az már biztos.. 😊)

clio1616v
Az a baj velük, hogy a nõk külsõ felszínérõl visszaverõdõ fényt látják csak.. az alapján ítélik õket rendesnek és nem rendesnek...

A belülrõl a "szemükbe" jutó fényt nem látják.. vagy becsukják a szemüket.. esetleg ki sem tudják nyitni..

salsoul
Te magasságos ég! Ha nem lenne ennyire undorítóan, bicskanyitogatóan lenézõ a stílusod azt mondanám rád kell hagyni😊 <#eplus2>
clio1616v
Nem voltam vele még együtt.. egy szóval nem írtam ilyet, nem mintha rád tartozna..

Arra nem várni kell, hogy szeretkezzek valakivel, az adja magát..
A szex csak hab a tortán.. ha érted mire gondolok ami kizárt, de talán más érti..

salsoul
Ne álld el elõlem a napot.
gbc csabika
Te magasságos ég! Ha nem lenne ennyire undorítóan, bicskanyitogatóan lenézõ a stílusod azt mondanám rád kell hagyni😊 Nincs neked belelátásod semmilyen mélységbe, túl sok idõd van hülyeségeket kitalálni. Azt hiszed tapasztaltál, mert gyerekkorodban üres "közhelynek" érezted azt mondani h "szeretlek", meg azért mert nem érdekeltek a lányok a suliban?😊 Istenkém, égnek állna a hajad ha tudnád....

simán megcsinálom

fotográfik kolomp edisön :D

salsoul
Engem is érdekel, nem kell privátba mennie.
salsoul
Vala ezen kérdésen sokat gondolkodtam. És akkor arra a következtetésre jutottam, hogy fel kell nõnöm , már csak azért is, hogy meg tudjam különböztetni a felnõtt felelõsségteljes nõt a többi szórakozásra, tivornyázásra hangolt lánygyerektõl.
salsoul
#6638 - Rundstedt17:
Tudod vannak emberek akik képesek megelégedést, kielégülést, boldogságot találni. És vannak akik nem. Õk bugyiból bugyiba bolyonganak életük végéig és hogy nehogy kiderüljön, hogy képtelenek megelégedést, kielégülést, boldogságot találni racionalizálni kezdik a kérdést majd arra jutnak, hogy ez így a normális és követendõ. Aztán ami születik az mindegy, hogy igaz-e, a lényeg az, hogy a vágynak és a szükségletnek megfelel, igazol engem, igazolja hogy a betegségem egészség valójában.

#6650 - Lirion:
A szépség témában már rengeteget jártattam a számat. Megértened még mindig nem sikerült amirõl beszélek. Nyilván egy lányra is kb ennyire tudsz odafigyelni, és õt is kb ennyire tudod megérteni: semennyire.
Megpróbálom még egyszer kifejteni: nekem nem a szép nõkkel van gondom.
Gondom a giccses, hivalkodó, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ "szépségekkel" van. Akik közül páran bár szépek tudnának lenni, még is inkább a giccsességet választják.
A másik probléma amikor a fizika szépség mögött gyakorlatilag semmilyen belsõ szépség nincs. A homlokzat palotát mutat, a belsõ meg vityillót.
Szépséget ott kel hangsúlyozni és mutogatni ahol rondaság, kétségbeesés van.

Most így belegondolva a te gondod abból származhat, hogy nem tudsz különbséget tenni a szimplán szép és a giccses, hivalkodó, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ "szép" között.

#6668 - Lirion:
A szüzesség értékének, más emberek értékrendjének devalválásával, spekulatív inflálásával akarod "értékrended" stabilitását megvédeni kedves kurafi barátom?
Mellesleg arról van szó, hogy az ember a szentéjébe, templomába nem enged be minden jöttmentet.
Más kérdés hogy vannak olyanok, akiknek nem szentélyük, meg templomuk van hanem kocsmájuk, diszkójuk, diznilendük, nyilvánosházuk...
chhaya
Bizony. Már megtaláltam. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Ok, majd irok, most vonatozok, telefonrol meg nem tudok PUt kuldeni
teljes mértékben egyetértek.....itt adja a szentet de írás alapján lebukik...

Pedig te tokeletesen megerted a noket, hogy lehet, hogy elhagytak?
Es mond csak, meddig vartal a bnokkel, amig meg dugtad oket? Nem kellett volna eloszor elvenni oket, hisz a szuzesseg neked oly fontos..
Egy korabbi allitasod szerint 4 hete vagy egyutt az aktualissal, az irasaid alapjan mar dugtatok, ennyi ido utan mar tudod, hogy o (is) az igazi (mint a korabbiak)?
Alszent chode vagy, vizet predikalsz es bort iszol.
sz4bolcs
Akkor kifejthetnéd privátba, mert engem érdekel, hogy mire alapozod.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nagyon egyszeruen, csak ezt itt most nem fogom kifejteni.
clio1616v
Át lettem verve, azzal voltam elõször, akirõl azt hittem, hogy az igazi.. de neki más fontosabb volt, minthogy velem maradjon..

A mostani párom sem szûz, de nem tartozik rád, így nem mondom el a kapcsolataimat..

Nem volt szûz barátnõm..

Tudok tükörbe nézni, mert bár lehet elég speciális a helyzetem és számodra felfoghatatlan, hogy amit eddig leírtam az hogy összeegyeztethetõ...

na igen....itt adja a szentet az ilyeneket én sem bírom.....

Szoval te me.g szuz vagy es senkivel nem fekudtel le a mostani bnod elott, aki mellett az eletedet is le fogod elni, ertem en.
Akikkel eddig egyutt voltal, biztos mind ribancok, hisz most nem veled elnek, megis odaadtak magukat neked. Abban is biztos vagyok, nem mind volt szuz, tehat alapbol ribancokkal jottel ossze, kivancsi vagyok, vajon az aktualis bnod szuz volt-e.. Nem hiszem.
Ha pedig volt szuz a bnoid kozott, akkor te vagy a megrontoja.. hogy tudsz igy tukorbe nezni?
clio1616v
ennyi

tigeroo
jah értem! végülis erre irányult a kérdésem, csak jól körbejárták itt a topiclakók és elmondtak mindennek😛

amúgy köszönöm én jól kijövök a lányokkal...
Ezzel egyetértek, a mi számunkra is ezt jelenti - csak néhányan nem tudnak ellenállni a csábításnak és olyannak adják oda magukat, aki csak egy numerára vágyik, nem érzelmekre.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Cujo01
van egy ismerõsöm.. 29 éves.. pont ugyanígy gondolkozik, mint te 😊
1 pasival volt (a férje😊) és boldogabbak mindenkinél.
megéri várni, mert ha találsz egy hasonló gondolkodású pasit, akkor mindketten azt fogjátok érezni... hogy megvan az igazi

Cujo01
aki mellett másfelé kacsingatsz, azt nem szereted igazán...
tehát hazudhatsz neki nyugodtan 😄DDDD

tigeroo
nem errõl van szó. hanem miért kell hazudozni egy másiknak a másik kárára (akit szeretsz)?
Tetszik, amit leírtál. Jó, hogy vannak, akik így gondolják, hogy a szex (különösen az elsõ alkalomkor) értékes dolog, amit nem szabad bárkivel megtenni, hanem csakis azzal, aki szerintünk igazán megérdemli. Nemegyszer hallom azt, hogy a mai fiatal lányok/fiúk egyre korábban veszítik el a szüzességüket, mégpedig elég sok esetben a környezetük (barátnõk/haverok) nyomására, vagy a trend miatt. Szerintem semmit sem kell elsietni, ha az ember úgy érzi, vele igazán jó, vele szeretném elõször átélni, akkor jön el az ideje.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

clio1616v
igen van.. tisztában vagyok a hibáimmal és az erényeimmel..

sz4bolcs
Hogy mondhatod, hogy valakinek csak félelembõl lehet értékrendje?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

clio1616v
Egy férfinak mást kellene jelentenie a szûzességnek? Nem hinném..

Csak.. mert én is így gondolom, mint Te..

chhaya
Inkább örülj neki, hogy legalább õk vannak. Van még remény! 😄

chhaya
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni... de én mindig is úgy gondoltam, hogy ez fontos dolog, és nem valami nyavalya, amitõl minél elõbb meg kell szabadulni. Amikor kicsi voltam, akkor még teljesen komolyan gondoltam ezt a szõke herceg fehér lovon, holtodiglan-holtomiglan, teazenyém-énatied, soha senki mással dolgot. Van egy igazi, aki majd rám talál, örökre az enyém, mások nem léteznek. ERGO vele vagyok elõször és utoljára, neki adom oda magam, a szüzességem csak õ veheti el, és ettõl fogva testestül lelkestül az övé vagyok. Õ az elsõ és az utolsó, más nem nyúlhat hozzám. Nekem ezt jelenti.

theone91
Csak nem álhíreket, mint a G365-ön?

6628 tigeroo uzenete, kicsit bedilizett a telefonom 😉
ez most mire?