Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az én tapasztalatom az, hogy minden fajta nõ lehet rendes és nem rendes, de mivel nekem fontos a külsõ és igényesség, egy elhízott nõ esetében nem fog érdekelni, mennyire rendes, nem fogok vele járni. Majd ha lefogy.. de ezt már írtam egyszer, mint ahogy azt is, hogy könnyebb (és olcsóbb!) lefogyni, mint izmosodni vagy hízni. Bár erre is mindjárt kapom a fikát, nem várok el olyat, amilyet magamtól ne várnék el, és ez éppúgy igaz belsõre mint külsõre.
A szerelem az érzésekrõl szól.. érezni kell a párodat, nem csak érzékszerveiddel.. és szerintem a látás, mint érzék nem az elsõ helyen áll...
nagyon sokszor van, hogy egyszerre gondolunk ugyan arra.. egyszerre hívjuk egymást, egyszerre egy idõben..
Ezek mélyebb dolgok, mint a látás..
Csupán ha hallom a hangját, vagy olvasom amit ír meg tudja õrjíteni az érzéseimet.. és nem is kell látnom hozzá..
Persze vannak emberek akiknek csak a külsõ az alapja mindennek, de köszönöm szépen nekem olyan társ nem kell..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha nem középkori ruhákba jár és ha van fennt az interneten képe😄DDDDD
"Gondom a giccses, hivalkodó, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ "szépségekkel" van."
Mi számít neked giccses, hivalkodó, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ szépségnek?
A belülrõl a "szemükbe" jutó fényt nem látják.. vagy becsukják a szemüket.. esetleg ki sem tudják nyitni..
Arra nem várni kell, hogy szeretkezzek valakivel, az adja magát..
A szex csak hab a tortán.. ha érted mire gondolok ami kizárt, de talán más érti..
fotográfik kolomp edisön :D
Tudod vannak emberek akik képesek megelégedést, kielégülést, boldogságot találni. És vannak akik nem. Õk bugyiból bugyiba bolyonganak életük végéig és hogy nehogy kiderüljön, hogy képtelenek megelégedést, kielégülést, boldogságot találni racionalizálni kezdik a kérdést majd arra jutnak, hogy ez így a normális és követendõ. Aztán ami születik az mindegy, hogy igaz-e, a lényeg az, hogy a vágynak és a szükségletnek megfelel, igazol engem, igazolja hogy a betegségem egészség valójában.
#6650 - Lirion:
A szépség témában már rengeteget jártattam a számat. Megértened még mindig nem sikerült amirõl beszélek. Nyilván egy lányra is kb ennyire tudsz odafigyelni, és õt is kb ennyire tudod megérteni: semennyire.
Megpróbálom még egyszer kifejteni: nekem nem a szép nõkkel van gondom.
Gondom a giccses, hivalkodó, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ "szépségekkel" van. Akik közül páran bár szépek tudnának lenni, még is inkább a giccsességet választják.
A másik probléma amikor a fizika szépség mögött gyakorlatilag semmilyen belsõ szépség nincs. A homlokzat palotát mutat, a belsõ meg vityillót.
Szépséget ott kel hangsúlyozni és mutogatni ahol
Most így belegondolva a te gondod abból származhat, hogy nem tudsz különbséget tenni a szimplán szép és a giccses, hivalkodó, hencegõ, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztõ "szép" között.
#6668 - Lirion:
A szüzesség értékének, más emberek értékrendjének devalválásával, spekulatív inflálásával akarod "értékrended" stabilitását megvédeni kedves kurafi barátom?
Mellesleg arról van szó, hogy az ember a szentéjébe, templomába nem enged be minden jöttmentet.
Más kérdés hogy vannak olyanok, akiknek nem szentélyük, meg templomuk van hanem kocsmájuk, diszkójuk, diznilendük, nyilvánosházuk...
Es mond csak, meddig vartal a bnokkel, amig meg dugtad oket? Nem kellett volna eloszor elvenni oket, hisz a szuzesseg neked oly fontos..
Egy korabbi allitasod szerint 4 hete vagy egyutt az aktualissal, az irasaid alapjan mar dugtatok, ennyi ido utan mar tudod, hogy o (is) az igazi (mint a korabbiak)?
Alszent chode vagy, vizet predikalsz es bort iszol.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A mostani párom sem szûz, de nem tartozik rád, így nem mondom el a kapcsolataimat..
Nem volt szûz barátnõm..
Tudok tükörbe nézni, mert bár lehet elég speciális a helyzetem és számodra felfoghatatlan, hogy amit eddig leírtam az hogy összeegyeztethetõ...
Akikkel eddig egyutt voltal, biztos mind ribancok, hisz most nem veled elnek, megis odaadtak magukat neked. Abban is biztos vagyok, nem mind volt szuz, tehat alapbol ribancokkal jottel ossze, kivancsi vagyok, vajon az aktualis bnod szuz volt-e.. Nem hiszem.
Ha pedig volt szuz a bnoid kozott, akkor te vagy a megrontoja.. hogy tudsz igy tukorbe nezni?
amúgy köszönöm én jól kijövök a lányokkal...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
1 pasival volt (a férje😊) és boldogabbak mindenkinél.
megéri várni, mert ha találsz egy hasonló gondolkodású pasit, akkor mindketten azt fogjátok érezni... hogy megvan az igazi
tehát hazudhatsz neki nyugodtan 😄DDDD
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Csak.. mert én is így gondolom, mint Te..
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly