22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #9895 én értem, hogy nem értesz meg és mellébeszélsz emiatt, csak ez nem lehet a közös nevezőre jutás alapja -
#9894 Inkább boldog idióta - hisz azt csinálom, amit csinálni szeretek, s miáltal folyamatosan jólérzem magam, alighanem bolgod vagyok -, minthogy egy másik idióta rabláncon tartson. Kösz, ebből még akkor se kérnék, ha megszakadna a szivem. -
#9893 "Amúgy te meg hülye vagy mert soha nem érted mit akarok mondani :D és ez sajnos tény -.-"
Szerintem te sem. -
Csak77 #9892 Te pedig egy idióta. -
Csak77 #9891 Baromságokat beszélsz. Azt azért tegyük hozzá, hogy egy nő szereti ha nőként bánnak vele, és nem engednek meg neki mindent. A hozzászólásódból itt úgy érzem, hogy erről neked tulajdonképpen fogalmad sincs. Én nem nézem el a barátnőmnek, hogy más pasikkal táncikáljon discóban, vagy éjjelente ismeretlenekkel/ismerősőkkel dumájon, főleg amikor együtt vagyunk. Ez nem féltékenység, hanem tisztelet. Ha egy nő nem adja meg az alapvető tiszteletet a kapcsolatban, akkor nincs is semmi értelme. Ha ez számodra már öldözési mánia, akkor nem tudok mit mondani.
-
clio1616v #9890 Én meg azt nem tudom, hogy miért nem érted, hogy nem akarok senkit korlátok közé szorítani...
De egy ellentmondás van elmondom, hogy mi az: (ez most nagyképűen hangzott, de talán így felháborodást és odafigyelést váltok ki)
Ha egy csaj más pasival beszélget mint a párja ebben nincs semmi rossz.. viszont ha ennek a csajnak a pasija beszélget egy másik csajjal nem vele, akkor az már baj :DDD
Egy picit remélem sikerült érzékeltetnem a nem rendes lány érzését, a nemrendes pasikról most nem írnék de ha kíváncsiak vagytok leírom...
Szó nincs arról, hogy korlátozni akarok bárkit ;) Csak nekem ilyen "nemrendes" csaj ne dumáljon, hogy én miért beszélgetek másokkal :)))
Amúgy te meg hülye vagy mert soha nem érted mit akarok mondani :D és ez sajnos tény -.- -
#9889 Ha mégis mindenképpen birtokolni akarsz... akkor elemezd azt ki saját magadban, hogy miért lettél/vagy kevés neki...
ne a másikat elemezd/baszogasd, hanem magadban nézz csak körbe alaposan... -
#9888 üldözési mániásak -
#9887 #9882, #9883:
Én nem tudom miért akarjátok birtokba venni a másik embert és korlátok közé szorítani, és miért látjátok bele minden nem felétek intézett mozdulatába azt, hogy nem szeret, kevésbé szeret, kevés neki a másik, a kapcsolat... Ez az a hozzáállás az amitől biztosan kevés és terhes lesz számára a kapcsolat.
És ez megint ugyan az az eset amiről már korábban is írtam, mikor egy féltékeny puha pöcs manus bizonytalan, labilis magában, a barátnőjében, az egész kapcsolatukban. És a barátnőt, kapcsolatot narkónak használja, és hisztériás lesz ha kimarad a napi dózis a fejében, képzeletvilágában...
És ezek manusok általában ott legbelül mind nagyon helyesen érzik, hogy kevesek egy párkapcsolathoz, azért viselkednek így, vannak így beszarva, ezért ennyire hisztériásak. -
clio1616v #9886 ;) -
clio1616v #9885 Olyan jók a példáid -.- mindig úgy csinálsz mintha... -
clio1616v #9884 Pontosan így van. -
clio1616v #9883 Így van, ne más elégítse ki a dumcsizási igényeit amikor ott vagy neki te, ha meg nem tőled kell neki akkor te is kielégíted mással, de persze ez már nem tetszene -.-
EZ a tipikus nem rendes lány hozzáállás valóban, jól eltaláltad...
Ilyen csaj nekem se kellene, éljen akkor azzal, akivel dumcsizik, nem feltétlen kell velem élnie... nem kényszer egy párkapcsolat, bár van akinek az és ezért inkább hazudik becsap és kihasznál -.- -
clio1616v #9882 Nem biztos hogy önzőség az, ha olyan lányt tart rendesnek és képzeli leélni az életét vele, aki annyit törődik vele mint ő a lánnyal...
Ő igényesebb mint az átlag, vagy eddig nem kapott kellő odafigyelést lánytól...
Amúgy van abban valami hogy a srác milyen pofát vághatott amikor a csaj felolvasta neki, hogy Szívem, ezt hallgatsd valaki azt írta a neten nekem, hogy hazudok és becsaplak téged azzal hogy itt netezek -.- kb kit érdekel ilyen baromság amikor egy fárasztó nap után aludni akar... masszírozza meg a hátát az kedvesebb gesztus :) -
clio1616v #9881 Nem erről van szó... az a baj, hogy igaza van. A nők akik neteznek és ilyen helyekre járnak valamit hiányolnak a párkapcsolatukból. Nem azt jelenti hogy nem szeretik a jelenlegi párjukat, de az kevés nekik és vágyakoznak új, ismeretlen dolgok után... Legtöbbször ami hiányzik ezeknek a lányoknak, asszonyoknak a beszélgetés amit a párjuk már nem tud nekik megadni, mert minden mozdulatát tudják, minden következő gondolatát kitalálják... egyszerűen a párkapcsolat vagy ellaposodott a hosszú együtöltött idő során és képtelenek kilépni belőle a megszokás miatt.
Attól még lehet köztük rendes lány, ők azok akik vagy változtatnak a párjukkal az életmódjukon és "újrafelfedezik" egymást, vagy ha ehhez nincs türelmük kilépnek a kapcsolatból.
A nemrendesek pedig, akikre a Csak77 gondol, becsapják, hazudnak a párjuknak és titokban beszélgetnek, rosszabb esetben meg is csalják a "szeretett" srácot...
-
#9880 jahogy a másik csak azt csinálhatja amit te csinálsz...
WC-re is akkor menjen amikor neked kell, és ha neki előbb kell akkor tartogassa még egy kicsit? -
#9879 Önző vagy. Ennyi. -
#9878 Szerintem lényeges az utolsó részmondatod. Az ennyi előtti. Ha oda vissza akkor szerintem tolerálható elvárás. Félreérthető volt, úgy hangzott, hogy csak elvárás lenne részedről, nem kölcsönös dolog. Ennyi. -
Csak77 #9877 Hátbazmeg, nem hiszem el! Itt tényleg ennyi az értelmi fogyatékos? Nem tartom magamat hímsoviniszta állatnak, de nekem nem fér bele, hogy ha együtt vagyok valakivel, az éjjelente a netten "dumcsizon", sőt, sehogyse, ahogy én sem teszem/tenném. Ennyi. -
#9876 Kérdés: Ha nem ilyen jellegű topicba ír, hanem pl. az őt érdeklő témakörben esetleg tudományos nézetekről beszélget, vitázik másokkal az is "zavaró" ill. megkérdőjelezi szerinted a kapcsolatot? -
#9875 Ezt még olvasni is jó volt... :) -
#9874 Így a tied pedig önző hímsoviniszta - elvitatkozgathatunk, melyik a jobb. :d -
Csak77 #9873 Baromság, tipikus női tinigondolatmenet... -
#9872 jöhetsz nyalni - persze csak ha előbb mosol fogat
brit tudósok azt is kimutatták, hogy még 7mp sem kell az embereknek ahhoz, hogy egy életre szóló irdatlan nagy hülyeséget csináljanak
[mikor emberekről beszélnek mindig a mainstream csőcseléket értik alatta] -
Lirion #9871 Mivel te kizárólag könyvekből szerzel tapasztalatot, had ajánljam figyelmedbe a brit tudósok kutatásait is, akik már kimutatták, hogy pl. egy férfinak kb. 7 mp-re van szüksége ahhoz, hogy szerelembe essen. Tudom, te nem vagy férfi, ezért te hónapokig nem leszel szerelmes, meg utána sem már, de én benyalok neked tövig, ha 7 mp alatt megismersz egy embert annyira, hogy tudd, kibe szeretsz bele.. -
#9870 Pontosan. Utána meg az a baja, hogy a nő rátelepszik. Logikus... :S -
Lirion #9869 Ilyen hozzáállással sose találsz rendes lányt, mert téged mindegyik (jogosan) át fog kúrni a palánkon és hazudnak majd neked, megcsalnak és ezt mindet csak és kizárólag magadnak köszönheted majd. -
#9868 Ergo a rendes lány az, aki csak a pasi által jóváhagyott dolgokkal foglalkozik. De az a legjobb, ha a pasival töltött programokat leszámítva nem is csinál semmit, főleg nem áll szóba idegenekkel, néhány betű erejéig sem. :DD -
#9867 Értem én. Te egy gondoloattalan, érted mindent megtevő lányt akarsz, aki minden percét, minden figyelmét rád fordítja. Ergó önző vagy.
Ha meg sejtelmed sincs, hány éves vagyok, és milyen a kapcsolatom, ne szólj be, mert az is csak rólad árul el dolgokat - nem szép dolgokat. -
Csak77 #9866 Mi rossz abban... a net tele van az olyan nőkkel, akik egész nap a gép elött punnyadnak otthon a gyerekkel, ismeretlenekkel csevegve, titokban társkeresőkre járva... aztán sírnak mindenféle blogban, hogy le sem szarja őket a párjuk. Tényleg, mi rossz van benne?! Lehet csak én vagyok primitív, régimódi, de ha tényleg szeretek valakit, akkor nem fogok vasárnap éjfélkor egy "Ritka rendes lányt találni" topicot olvasgatni, írni bele meg főleg nem! Főleg, ha esetleg pont együtt vagyok azzal az egyénnel, akit állítólag imádok, soha nem hazudok neki, nem használom ki. De mindegy, mert ezt te, és az itt lévő többség úgysem fogja fel a mai tinicsaj/tinipasika hozzáállásal. -
#9865 Tényleg, mi a rossz abban, ha egy lány vasárnap este netezik??? Tán legyen a fiú papucsállatkája és lesse minden mozdulatát?! Ha ez a véleményed, érdekes meglátásaid vannak a 'rendes lány' fogalmat illetően. -
Csak77 #9864 Jaj kis takonypóc, nem kellene 16 évesen ezt... -
Voyager88 #9863 A fórum az még semmit nem jelent szerintem. Mindenki oda beír, ami érdekli és kész, én nem sok társkereső jelleget látok benne :) Na a chat az már más dolog, mert ott szinte biztos hogy pár fiú be fog írni neki, ott már nagyobb a kísértés... -
Voyager88 #9862 Most többször elolvasva tényleg jól félreértelmeztem :D Az első hsz-ednél olyan névelőket/határozókat használtál, amelyek arra utaltak, hogy már egy konkrét célszemélyről beszélsz, a második hsz-t pedig én néztem be ;)
Szerintem nem lehetetlen, mivel a Balcsira szinte mindenhonnan mennek az emberek, így benne van az is hogy a lakóhelyedhez közeliek is. Minél több lánnyal ismerkedsz annál nagyobb a valószínűsége hogy olyat találsz aki közel lakik, ez ilyen egyszerű :) Persze relatív hogy kinek mi a közel, én másfél órányi utat még bevállalok eleinte, de később elvárom hogy a csaj is tegyen valamit a dologért. -
at16 #9861 szegény csaj csak internetezik :D
ebben mi a rossz? SZerinted vasárnap este 10kor mit kellene hogy csináljon? nem tök8 hogy mit csinál? csak nevetek hogy ennyiből kiismerted :D -
Csak77 #9860 Átéltem már ilyet párszor... -
#9859 kiváló emberismerő lehetsz,ha ennyiből leszűrsz ilyen mélyreható dolgokat.
az a baj,hogy nem csak rendes lányt ritka találni,hanem hozzá illő rendes fiút is,és az emberek azon el sem gondolkoznak,hogy esetleg velük is lehet valami gáz,ha nem jön össze a párkeresés... -
Csak77 #9858 Elképzelem a szitut: te ülsz a gép elött vasárnap éjjel, a srác jó esetben mondjuk nézi a tv-t, rossz esetben alszik, erre te felolvasod ezt neki, erre ő meg hümmög... korrekt kapcsolat lehet.
Nekem egy ilyen nő/lány nem kellene az tuti. Messze vagy te a "rendestől", baby. -
#9857 rossz őszinteséget látott bele -
#9856 Nem feltétlenül...ha egy őszinte ember, akkor abba szeretsz bele aki!!! Nem abba, akit beleképzelsz, mert nem kell senkit beleképzelned...