Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán neked se ártana egy kis nõi lélek.. a nagy férfiasságod mellé..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Szóval látásból - magamból kiindulva - megkülönböztetném a pusztán felszíni látást és a "nem tudom még minek nevezzem látást, talán érzõlátásnak" ami valahogy jóval többet lát a puszta felszínnél.
(az eccerü' emberekenek: ebbõl nem az következik, hogy a deformitáson keresztül vezet hozzám az út)
Szerintem a herr tábornok sem azt érti külsõ alatt, hogy jó mellek, bomba alak, kerek fenék, meg csábos tekintet, hanem hogy valami olyan kisugárzása van, ami vonzó valakinek. Legalábbis remélem ezt érti alatta, de lehet, hogy csak naiv vagyok.
Láttam olyan szép nõt is aki kapcsán csak annyit tudtam mondani: max vitrinbe szobadísznek.
Naszóval: alapprobléma veled, hogy még gyermeklelkû vagy, mondhatnám éretlen. 😊 Majd kinövöd... Vagy nem. De a mostani hszeid alapján ha idõsebb lennél, tutira te is a falam elé kerülnél. 😄
Nem mintha bányarém lennék (tökátlagos vagyok), de utálom, ha külsõ alapján ítélik meg az embereket. Persze, nem mondom, hogy nekem nem fontos, de nem elsõdleges szempont párválasztásnál. Volt már rá példa, hogy belezúgtam egy-egy bûnronda srácba, csupán a jelleme miatt, s késõbb: a szerelem megszépítette. Persze csak számomra.
Most lehet anyázni, de ez van.
Tehát a külsõt tekintsd egyfajta elsõ szûrésnek,csúnyák nem szépek kiszedve,utána a maradottak közül megkeresni azt aki alkalmas komoly kapcsolatra...tessék itt a logika😄DD
Btw az elég valószínûtlen, hogy velem vki meghívatja magát bármire is. Lehet, hogy te olyan papucs vagy, hogy mindent fizetsz a lánynak, én nem. Mint már mondtad, bunkó vagyok lol. 😛
Elõkerestem, belelolvasgattam és úgy érzem még egyszer el kell olvasnom...
Gazdagítja a lelket.
(akit esetleg érdekelne ebben van a teljes megkúrtitatlan mû)
Valahogy ez logikailag se akar kijönni.. ha jobban átgondolod..
..ez jó, Neked nem csak a külsõ számít, de ha egyszer az az elsõ szûrõd, akkor mi számít nála jobban?
de nemcsak a te értékrended szerint 😉
jah ha jó nõ elég ennyi is😄DDD
Nem érted... teljesen mindegy hogy néz ki valaki.. attól még tud szeretni.. érezni..
Az hogy te bunkó vagy az a te saját magánügyed, majd találsz magadhozillõ hasonló gondolkodású nõt aki egy éjszakára meghívatja magát egy hotelbe és elfogad tõled mindent, mert LÁTJA hogy milyen vagy..