22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #9935 így van ha eljátszotta a bizalmat akkor viszont lágytojás -
#9934 Végül is a lyuk adott... -
#9933 Mondjuk grip-nyakszorítással tönkretenni a CBA teljes zacskóstej ellátmányát.
Viccet félretéve, ha minden mozdulatát figyelni kell, megette a fene az egészet. -
#9932 nem is tudsz mást mint hol ide hol oda bólogatni -
clio1616v #9931 egyetértek, baromság liri a csajozós könyvekből és az azalapján szerzett tapasztalataiból táplálkozik inkább kevesebb mint több sikerre ... -
Csak77 #9930 Mellesleg, Gollam nem akarta kisajátítani a gyűrüt, de látszik, hogy még azt a történetet sem sikerült megérteni, akkor miért várnám, hogy megérsd amit írtam? -
clio1616v #9929 a fiúbarát az olyan fiú akitől a csaj nem akar semmi mást csakhogy meghallgassa, van ilyen... de a fiú csak azért hallgatja meg a lányt legtöbb esetben, mert tetszik neki a lány -
Csak77 #9928 Természetesen ez egy baromság, közhelyeket, és egyben hülyeségeket beszélsz. -
Csak77 #9927 Én pont az ilyen lányoktól tarom magam távol... méghogy fiú barátok... na ja, persze. -
#9926 bárcsak az életedet tennéd erre kijelentésedre, bárcsak az életedet... -
#9925 Hmmmm...Hmmmm... Szal. ha mondjuk az egy gyűrűt még jól meg is lehetett vón minden este húzni (valami fáintos Istennő formát képzeljünk hozzá)... Hmmmm... Asszem bevállalnám! :DDD -
Lirion #9924 Ez nem tisztelet, egy jó hasonlat erre a LotR-ből Gollam és a gyűrű kapcsolata. Neked azt jelenti a bnőt, mint Gollamnek a gyűrű, ha így ki akarod sajátítatni..
Az önértékelésed kb. a béka segge alatt lehet, hogy már attól is rettegsz és féltékenykedsz, hogy ha a lány neten ír egy publikus forumra, szakembert kéne felkeresned és nem baromságokat irogatni. -
Lirion #9923 Ez pontosan így van. Salsoul egy olyan ember, aki éjjel nappal a négy fal között ül és könyvekből próbál tapasztalatot szerezni. Soha még kézenfogva se sétált lánnyal, nem hogy együtt élt volna egyel.. -
Lirion #9922 Jellemzően így gondolkodnak, akik nem ismerik a nőket. Mint te. Nem véletlen, hogy nem vagy képes egy hosszantartó kapcsolatot sem kialakítani... -
#9921 Azoknak fontosabb dolguk is van, mint kicsinyes emberi problémákba bonyolódni. _:DD -
#9920 így jártál... -
#9919 miért nem rendes ez a magatartás részéről?
értsd az eszemhez a kérdést, és rágd a számba mert szeretnélek megérteni -
clio1616v #9918 lemaradtam róla... -
clio1616v #9917 Remélem menni fog van elég képzelőerőd és fantáziád hozzá, na akkor lássunk neki...
1. Képzeld magad egy pasi helyébe akinek van barátnője.
2. A barátnőd jól elbeszélget a fiúbarátaival és lányabarátaival, jólérzi magát velük. (a csaj úgy van vele, teszemhozzá teljes joggal, hogy neki erre szüksége van)
na egész eddig a csaj akár rendes is lehetne.. de mostfigyelj ;)
3. Te is jól elbeszélgetsz a fiúbarátaiddal és lánybarátaiddal, viszont amikor a csaj nem jut a barátai közelébe és unatkozik a DRÁGA ráadásul te pont akkor érzed jól magad a barátaiddal, akkor az már bizony baj, a leány szóváteszi hogy miért nem foglalkozol inkább vele.
Tehát ez a fajta magatartás a barátnőd részéről véleményem szerint nemrendes... remélem érted és megérted... -
#9916 Mondjuk a jediknek? :) -
#9915 Ha ő ismer engem én is ismerem őt, legalább annyira mint ő engem ;) -
#9914 én már rengeteget írtam róla, aki odafigyelt tudja -
#9913 Te hány éves vagy? hja bocsi a #9900 ra reagálnom kellett:D
Nem hinném, hogy ismernéd extrát...már a korkülönbség miatt sem:) -
#9912 nem sikerült, de majd talán mások valahogy a számba rágják majd, hogy az érzékeltetésed mit akar érzékeltetni -
#9911 ó köszönöm, hogy annak ellenére is hű olvasóm vagy, hogy kereken kijelentetted, hogy egy betümet sem olvasod el, egy betümmel sem foglalkozol a jövőben
És igen extramagasnak, extra bitang jó párkapcsolatai vannak, bizony ;)
Aki rá hallgat, biztosan a földi paradicsomba jut ;) -
clio1616v #9910 ez nem viccesség kérdése, de tényleg nem írt a személyes tapasztalatairól -
clio1616v #9909 Salsoul kedves embertársam, olvasd már elmégegyszer mit írtam kérlek :))
ez az "alaptételem" arról a leányzóról szól aki szerintem nem rendesség fogalmát kimeríti, tudom, hogy nem lehet mindenki lángész, de akkor ne írjál már baromságokat fórumba vagy ha meg rávisz a szentlélked, akkor figyelj oda és még véletlenül se háborodj fel... Köszönöm.
"Ha egy csaj más pasival beszélget mint a párja ebben nincs semmi rossz.. viszont ha ennek a csajnak a pasija beszélget egy másik csajjal nem vele, akkor az már baj :DDD
Egy picit remélem sikerült érzékeltetnem a nem rendes lány érzését..."
-
#9908 Vicces, hogy ezt pont te írod le:) Másban a szálkát észreveszed de magadban a gerendát...:) Folyamatosan feltünési viszketegségben szenvedsz, égsz a szereplési vágytól, mert lehet csak neten tudod kiadni magadból...És igaza van extramagascsajnak...te csak olvasol a kapcsolatokról... -
#9907 oké, akkor jelezze mindenki aki érti, hogy miről beszélsz, hogy érti miről beszélsz -
#9906 és mi lesz így az alaptételeddel:
"Ha egy csaj más pasival beszélget mint a párja ebben nincs semmi rossz.. viszont ha ennek a csajnak a pasija beszélget egy másik csajjal nem vele, akkor az már baj "
???
(És nem kalkuláltad be, hogy mi van akkor ha a nő női társaságban rájön, hogy valójában leszbikus, a fiú fiú társaságban pedig, hogy buzi...) -
at16 #9905 ne a nevemet nézd mert az nem a koromat jelöli..takonypóc! :S
"jahogy a másik csak azt csinálhatja amit te csinálsz..." (by Salsoul)
ez vagy te! barátom -
clio1616v #9904 "Amúgy te meg hülye vagy mert soha nem érted mit akarok mondani :D és ez sajnos tény -.-" -
clio1616v #9903 és ez így van jól, szerencsés vagy -
#9902 #9897, #9898:
minden korábbi hozzászólásodban ennek a két hozzászólásnak az ellenkezőjét hirdeted -
#9901 Látod: pont ezért vannak nekem fiú barátaim is: jól árzem magam velük. A barátom pedig nem szól bele, hisz vannak lánybarátai. Egész jól ellelkizgetünk velük, majd hazaérve kibeszéljük, mit lelkiztünk. Tehát: ha nekem vannak hímnemű barátaim, s a páromnak nőnemű barátai, és egyikünk sem feltékeny (elvégre van köztünk olyan, hogy bizalom), miért is ne találkozhatnánk más nemű előlényekkel?! És itt jön a képbe, amit Salsoul hajtogat, nem alaptalanul: aki nem bízik a kapcsolatában, magában és a párjában, csak az nem engedi, hogy a másiknak legyenek barátai - akár azon-, akár másnemű... -
#9900 én azt mondom, hogy te sem tudod, hogy mit akarsz mondani, egyáltalán mit gondolsz, még magaddal sem vagy közös nevezőn, magaddal sem vagy konzisztens -
#9899 Számomra úgy néz ki, hogy megadom neki a szabadságot, hogy akkor és úgy tiszteljen és azt amit ahogy akar. Mert ez így lesz szabadon őszinte.
A nő annak fogja megadni a tiszteletet, akit tiszteletre méltónak tart.
Hogy téged miért nem tart tiszteletre méltónak, hitelesnek, azon neked kell elgondolkodnod, és nem őt (a női nemet) kell érte baszogatni.
ui: uriember, urinő nem jár diszkóba - kezdjük itt -
clio1616v #9898 Így van. -
clio1616v #9897 Az a legtisztább, ha saját magadat tartod rabláncon és azzal azt éred el, hogy a párod szeretni fog ezért.
Nem a párod miatt kell visszafognod magad, hanem azért hogy jólérezd magad. Soha nem azért csinálunk valamit, hogy másnak jó legyen, hanem hogy attól msaját magunkat érezzük boldogabbnak, elégedettebnek.
Ez színtiszta önzőség, csak nem értem ez miért baj? -
#9896 Nohiszen. Aki mellett börtönőrt kell játszanom és folyton azért aggódnom, hogy kivel beszél/utazik/csal meg, azt már megette a fene és húzzon el, ahová jólesik... Mégis kinek van erre energiája?!