22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • mangalány
    Ha másnak örömet okozol és az jó neked!?
    Szerkezetileg sztem így lenne helyes: Ha másnak örömet okozol AZ jó neked...

Nem, sztem ez nem önzőség, mert az a lényeg, hogy örömet okozz a másiknak és az a normális, ha neked ez jó...
  • tigeroo
    ha egy autóban elromlik egy alkatrész attól még nemfogják az egész kocsit lecserélni

vagy szerinted mindennek így kellene működnie? ez tényleg gyakorlatias...
  • salsoul
    "Amúgy azt nem értem, mit akartál leírni, elvégre aki gyenge a változtatáshoz, csak úgy lehet gyenge, hogy próbálkozik, de nem sikerül, az miért érvelne a slamasztika mellett?"

Kimagyarázza magának, hogy a nyilvánvaló slamasztika amiben benne van valójában miért nem slamasztika. Bevonja egy finom mézes-mázas bevonattal.
    Mert ez a leges-legkönnyebb megoldás.
  • HTS s3rg1nh00
    most akkor mindent összevetve:
    egy kapcsolat(és benne a nő meg a férfi) képes fejlődni.viszont ennek ellenére te kilépnél egy egyébként jól működő kapcsolatból,amiben van egy kis hiba,mert úgy néz ki,van akivel az a hiba nem lenne?
    kicsit "földhözragadtabban" is fogalmazhatnál...egyébként meg úgy látom,a tökéletes kapcsolatra vársz...de ugye tudod,hogy olyan nem létezik?
  • EdDyBoy
    Bocs Dick Riddick, nem neked akart menni hanem salsoulnak #9965-re.
  • EdDyBoy
    Akinek már fél élete slamasztika, azok már bőven 50körül járhatnak, és az elején rosszul választottak... az ő bölcsességük legyen a te boldogságod.

Amúgy azt nem értem, mit akartál leírni, elvégre aki gyenge a változtatáshoz, csak úgy lehet gyenge, hogy próbálkozik, de nem sikerül, az miért érvelne a slamasztika mellett?
    Vagy úgy próbálsz jó dolgokat írni, hogy összevágsz pár mondatot, és mindenki vegye magára azt, amit jónak lát belőle?

Egy jó kapcsolat is unalmassá válhat, ha mindig ugyanazt teszed, ugyanúgy. Valahol Mangagirl-re hozzászólva olvastam idevágót, a TVnézős, mellette netezős kapcsolatról, amit azóta valaki kitalált.

Ha nem vagy fantáziadús, akkor ott fog hagyni a csaj, nincs mese, ő is többre vágyik, ahogy te sem játszol egész életedben ugyanazzal a játékkal. Mindig jön jobb és jobb, ezért kell fejlődni... hidd el meg fogja hálálni, és veled marad.
  • salsoul
    majd idővel megérted
    én rossz tanító vagyok, az élet sokkal jobb
  • mangalány
    Ez HIHETETLEN!!! 12óra meló után gyanútlanul felnézek szaros 20percre netezni, aztán le vok ugatva!!! Hát bocs, hogy élek!!! Aki megvédett annak meg köcce, hogy nem tartanak egy ribinek!!! Semmi baj nincs a kapcsolatommal!!! És nem akarok társat keresni!!! Főleg nem egy kockatársadalomban!!!
  • tigeroo
    szerintem ezt még te sem érted amit most leírtál

neked mit jelent a "slamasztika"? ha már 1-2x veszekedett az ifjú pár?
    ha az ismerőseiddel veszel össze akkor egyből kiadod nekik az útilaput és keresel más barátokat? azért gyengék a változáshoz mert könyebb elfutni a problémák elől? nem értem komolyan
  • Dick Riddick
    szerintem igaza van.
  • salsoul
    ja, jól lehet vele narkózni ha már tényleg "szar az egész" és nem jutunk egyről a kettőre

mindig csak olyanoktól hallok ilyen gondolatot akiknek már a fél életük slamasztikává ment, de gyengég a változtatáshoz, és ilyen szép mélyenszántó gondolatokkal narkóznak, érvelnek a slamasztika mellett
  • Dick Riddick
    OFF:
    A gyűrűnek nem kellett Gollam. Ő Szauronhoz akart visszatérni. Gollamnak viszont nagyon is kellett a "drágaszág", ezt az érzést erősítette fel benne a gyűrű. Már azt fejbe akarta verni egy kővel aki csak ránéz. :)
    ON:
  • Dick Riddick
    "Ami már kész van, és bár vannak hibái, de azért szeretjük, mi választottuk, és ha néha leporoljuk, és gondoskodunk róla, akkor meghálálja."
    Ez nagyon szép volt. De tényleg.
  • tigeroo
    az a baj hogy sok pasi úgy tartja magát rendesnek hogy csak álcaként önzetlen, megbízható, türelmes, kedves stb, és ezt el is hitetik magukkal a cél érdekében (nőt szerezzenek). aztán fel vannak háborodva hogy a lány csak lelki szemeteszsáknak használja őket, meg csak barátnak tekintik közben "szegény" srác többet akar ennél... holott az aki nem játsza meg magát az egyensúlyban tudja tartani a problémákat és emelett önmaga tud maradni nemkell hátsó szándékokhoz nyúlnia ahhoz hogy lányt szerezzen
  • HTS s3rg1nh00
    uccsó 4 hsz amivel a legjobban egyetértek a mai vitából:)
  • EdDyBoy
    Én nem irom le ki a barom, majomarcú, meg ilyenek, mindenki érezze magát annak, aminek gondolja, de ez a topic nem arról szól basszátok meg, hogy ki jobbos, meg balos. Ha beléptek, előtte olvassátok el a címét, és ehhez tartsátok magatokat.

Legyetek kicsit objektivek… nem kell mindenkire ráeröltetni a saját gondolataitokat, és pár sorból tényleg nem lehet néha leszűrni, ki mire gondol, néha még élőben sem, erre is van egy szavunk: FÉLREÉRTÉS. Létezik, tessék elfogadni, ettől még nem retardált senki sem.

Most jöhetnek az osztós szövegek, de aki komolytalan, vagy nem olvasta végig, annak a fejét kívánom a legnemesebb testRÉSébe! Köszönöm!
  • EdDyBoy
    Nekem jelenleg nincs barátnőm (ebben szerintem én vagyok a hibás), de láttam sok mindent a saját szememmel (éljen a koliélet!). Azt kell mondanom, hogy (még ha ez olyan alap is) a kapcsolathoz két ember kell. A kapcsolat nem abban merül ki, hogy veszünk egy félkész agyagtömböt, és megformáljuk a saját izlésünk szerint. Inkább mint egy olyan, ami már kész van, és bár vannak hibái, de azért szeretjük, mi választottuk, és ha néha leporoljuk, és gondoskodunk róla, akkor meghálálja.
    Ahogyan mi pasik is hibázhatunk, abban ők is hibázhatnak, és ha ők leléphetnek, mi is megtehetjük (ez nem bátorítás).
    Ahogy sokan kérdezték itt, "mit csináljak, ha gáz van", fura, hogy leginkább a szakítás volt a hangsúly, mint a megmentésen. Kellene egy olyan topic is, ahol a csajok vannak többségben, és ők is kibeszélhetik így a fiúkat. Talán a női gondokból mi is okulhatunk.
  • EdDyBoy
    Én rendes pasinak tartom magam, nem szeretek átverni senkit, vagy a kegyes hazugságokon kívül hazudni, de emellett nem érzem magam papucsnak sem.

Szerintem, ismétlem SZERINTEM ebben a topicban nagyon sok olyan pasi van, akik baromira ráfaragtak egy-két csajjal, mert kihasználtak titeket, és most minden csaj 'romlott kurva' (tisztelet annak aki nem érti szó szerint, de egy jó szót nem olvastam, csak hogy "basznám"), vagy olyanok, akik 3 órakor még csak azért is osztanak egy kicsit, mert épp nem a barátnőjük mellett fekszenek, és épp őt ölelik át.

Ismerek olyan csajt, aki megtiltotta a barátjának, hogy a régi csajismerőseivel beszéljen, de ismerek olyat is, akiknek vannak pasi barátai, és mellette komolyan veszi a kapcsolatát, mert szeretik egymást, és bíznak egymásban. Ismerek olyan kapcsolatot is, ahol a pasi tiltotta meg a csajnak, hogy regisztrálva legyen myvipen, meg iwiwen, azóta barátnői sincsenek nagyon, és ez szomorú. Mégis szereti.
  • EdDyBoy
    Igazad van, szerintem is sokfélék vagyunk sokféle látásmóddal, és nem lehet csak azért beskatulyázni valakit, hogy fiú, vagy lány az illető.
  • HTS s3rg1nh00
    "ha másnak örömet okozol és az jó neked akkor az önzőség"
  • tigeroo
    és akik a neten várnak ilyen lányokra azok mit hiányolnak?
    az ember simán társas lény, ez a biznisz. most másfelől... ha te a barátnőd mellett te más lányokkal beszélgetsz már egyből baj van a kapcsolatotokkal? hagyjuk már...

ők is csak emberek, szerintem mindenki szeret ismerkedni. van olyan nő akit nemlehet a barátnőivel a diszkóba leengedni a pasijának mert helyben tuti lecidáz valakit a klubban...
    deeee van olyat is akinek 2 legjobb barátja is fiú, mégis szereti a párját.
    sőt, olyan férfit is ismerek aki 3 nőt tart a talonban és nem is akar választani, rotálva beosztja a csajokat... akkor a gádzsit aki 6 éve nem csókolt meg a barátnőjén kívül senkit (pedig benne van az éjszakai életben)

gyarlók vagyunk mind?
  • salsoul
    romaiak sem többek - vagy elhisszük a Nagy Mesekönyvnek, vagy nem
  • clio1616v
    az amazonok mese -.-

bár tudjuk szirének is és küklopszok is voltak a földtekén -.-
  • clio1616v
    a rablánc csak egy kötelességérzetet szimbolizál, és az hidd el a legjobb neked ha saját magad hiszed úgy hogy amit csinálsz az helyes...

ha másnak örömet okozol és az jó neked akkor az önzőség, hacsak nem úgy csinálod hogy neked rossz legyen amit nem hiszem hogy megtennél

van volt, vagy ha nem akkor lesz olyan ami neked jó de a párodnak nem
  • salsoul
    a dilettanizmus a genetikailag kódolt
  • salsoul
    de nem csak rómaiak voltak a földtekén
    voltak amazonok is
  • chhaya #9949
    És ha az nekem nemjó, hogy rabláncon tartom saját magamat?
    És ha az nekem nagyonis jó, ha másnak örömet okozok?
    A "színtiszta önzőséggel" csak az a baj, hogy az nekem jó, a másiknak nem feltétlenül.
    Hogy lehetne nekem jó, ha a másiknak (akit szeretek) nem jó?
  • chhaya #9948
    A gyűrű akarta kisajátítani Gollamet. :]
  • clio1616v
    ez olyan genetikailag kódolt valami, mint a férfiakban a vadászás, hódítás... ez van

van aki gátlástalan van aki gátlásos...
  • Sir Quno Jedi
    Nananannananannaaaaa... Nehogymámostaztánmegsajnáljukőket! Az akkor volt, most meg most van! :D Manapság bárki szabadon önmegvalósíthatja magát... (pláne)
  • clio1616v
    gondolj bele... igaz rövid idő de az evolúció se hülye -.-
    évszázadokon keresztül el voltak nyomva, muszáj volt nekik hazudni, rómaiaknál bármikor megölhették őket a férfiak, ok nélkül is... okkal meg pláne :(
  • Sir Quno Jedi
    Persze én is ismerek olyan nőket, akik egyenjogú, majdnemmegbízható társak, node ezek ritkák, mint a fejér holló.
  • Sir Quno Jedi
    Az én bizalmamat meglehetősen nehéz eljátszani, mivel alapból nem bízom senkiben és semmiben. Nőkben pláne nem (nem ettem meszet), azoknak a vérükben van a hazudozás/keverés (genetika, hajaj). Nem probléma, attól még szeretjük őket. Nodepl. a sajtburgeremet is szeretem, MÉGSEM kell bíznom benne! :D De mégjobb példa aaaaa kutya. A kutya alapból hűséges típus, ellentétben az emberekkel, mégis tudvalévőleg vannak korlátai, azaz NEM BÍZHATUNK VAKON MEG BENNE. Ha ezzel elszámolunk előre és mi irányítunk, semmi baj sem lehet, hiszen miénk a felelősség, a másik csupán egy tetteiért felelni képtelen állat. Ha nem keverjük a felelősségi köröket, nem lesz gond és öröm és bódottá...
  • Lirion
    Akkor hogyan tudok most válaszolni neked? :)
    Tudom, hogy fáj az igazság, a sok tagadással csak önmagadat csapod be. De ha ez neked így jó, akkor nekem is.
  • minigirl
    Ne aggódj, én sem szeretem a rabszolgatartókat. Aki meg hagyja magát, meg is érdemli, s tán azt is élvezné, ha korbáccsal simogatnád. Pont ilyen kell neked.
  • salsoul
    halott ember vagy
  • Lirion
    Így van így van.. még szűz vagyok.. és amúgy is a nyulakat szeretem.
  • Lirion
    Nem fogok nekiállni keresgélni, leírtad már korábban, hetekkel ezelőtt, hogy még nem voltál nővel, mivel keresed az igazit és csak és kizárólag azzal leszel majd együtt. Vagy most meghazudtolod önmagad? Nyugodtan, végülis már így sem vagy hiteles..
  • Lirion
    Természetes, hogy fáj neked az igazság és tagadni próbálod. A LotR-et meg olvasd is el, ne csaka hollywoody feldolgozását nézd meg. Még talán tanulhatsz is belőle vmit.
  • Dick Riddick
    Akkor mégis mit akart vele, belesütni egy mákostekercsbe? :)