22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Te hogy is jöttél ki végül ebből a szerelemből?
  • EdDyBoy
    Remélem megtalálod azt a lányt, aki illik hozzád.
    Sajna, hogy ez történt, végre mindenki tudja, miért vagy ilyen.
  • Anaid
    Legyél má" szerelmes! De más hangnemben írogatnál....húúúúú
  • salsoul
    igen többség által elfogadott, mert a többség azt fogadja el, de csak azért mert a többség azt fogadja el, így gyakorlatilag elképzelésük nincs arról, hogy mit miért csinálnak - csak azt tudják, hogy azért mert a többség is...
  • salsoul
    Életemnek anno volt egy nagyon rossz szakasza, amiben nagy rosszul, elégedetlenül éreztem magam. Mások seggét nyaltam, kompromisszumokat kötöttem, és olyan szintig fajult ez a "rosszul érzem magam", hogy azt mondtam teszek az egészre, az lesz amit én akarok, nincs több seggnyalás, nincs több kompromisszum: sokkal rosszabb már amúgy sem lehet semmi, veszteni valóm semmi sincs.

És csodák csodájára egyre jobbá kezdett válni körülöttem minden, és egyre jobban kezdtem érezni magam, egyre elégedettebb lettem, egyre jobban kezdtek tiszteletben tartani.

Ez után egyszer még rávettek egy kompromisszumra és jól rá is csesztem.
    Azóta nincs kompromisszum.

Nem vagyok önmagában attól boldog, hogy másnak boldogságot okozok.
    Számomra az első pont a saját boldogságom, ez után jön mindenki más boldogsága.
    Ha közvetetten boldogságot okozok valakinek: így járt. Ha nem: így járt.

Ha nem érdekel a másik kiállítása akkor nem megyek el rá, nem fárasztom vele magam, és nem adok neki szellem örömöket.

Aki belőlem akarja származtatni a boldogságát az rácseszik.
    És inkább ő csesszen rá ezért, mint én.
  • EdDyBoy
    Köszönöm!
  • Dick Riddick
    Mainstream, azaz főáramlat. Nincs negatív értelme, annyit jelent hogy a többség által elfogadott/gyakorlott.
  • tigeroo
    ez így van. az ember ha emberek között van (utcán, ágyban, stb.) akkor már lemond bizonyos dolgokról a "közös" érdekében.
  • tigeroo
    és mennyi az esélye hogy találsz egy hozzád hasonló antiszociális nőt magad mellé?
  • Dick Riddick
  • Dick Riddick
    Egyébként éppen az ilyen hozzászólások miatt nem hiszem el felét sem annak amit írsz.
    Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, az mindegy hogy mekkorák. Akár olyan hogy néha elmegy a barátnőjével egy unalmas kiállításra, holott a téma őt nem érdekli, vagy akár csak annyi hogy felhajtja az ülőkét.
    Egyedül akkor nincs szükség kompromisszumokra, ha az ember saját magával él.
  • salsoul
    hudejo
  • EdDyBoy
    Gratulálok Salsoul!
    Tiéd a megtiszteltetés, hogy magadnak tudhatod a topic 10000., azaz TIZEZREDIK hozzászólását.

Én is benne vagyok, lent az a kis felirat.
  • HTS s3rg1nh00
    tulajdonképpen a mai többségben lévő kapcsolattípus,amikor kirakod a kirakatba,semmi probléma nem látszik(vagy éppen tele van velük a kapcsolat),meg együtt vagytok mert kell valaki akit dugsz,nagyjából ilyen
    (bár Salsoul szerintem inkább egy pár kapcsolaton kívül mindent idesorol,mert amiben probléma van,az ugye csak szar lehet és újat kell kezdeni...)
  • EdDyBoy
    Annyit emlegetitek... elárulná valaki, mit értetek az alatt, hogy mainstream? Valami körvonalazódik, de nem akarok semmit félreérteni.
    Köszönöm!
  • salsoul
    Nem kell törölni, mert be sem veszem az oda nem valót.
  • mangalány
    Engem az sem érdekel, ha neki nem fontos, hogy nekem örömet okozzon...én csak annyit szeretnék, hogy boldog l1en...velem!!!
  • salsoul
    Ezért mondom, hogy ami nekem lesz az nem a konvencionális mainstream kapcsolat lesz amire gyerekkorunk óta kondicionálnak minket hanem valami új, teljes más új alapon.
  • EdDyBoy
    Azt látom, hogy baromira pesszimista vagy, és szerintem egy nagy témát zárhatok le ezzel...
    Te egy olyan ember vagy, aki ha már nem működik valami, akkor kidobod, ledózerolod, lecseréled. Ez szerintem tuti így van.
    De vajon számodra mi az a határ, amit el kell érnie egy lánynak, hogy kiadd a tűzparancsot, és totálisan kitöröld őt az életedből is.
    Ezt csak te tudod, és persze ilyen embereknek is kell lennie, különben nem szeretnének minket, másokat a lányok.
  • HTS s3rg1nh00
    az a baj,hogy nem érti meg a középutat,azt hiszi ha valami nehézség van,akkor már el kell engedni egymás kezét...pedig van ám megoldás(probléma meg mindig lesz...)
  • EdDyBoy
    Értsd már meg végre, hogy minden kapcsolatban vannak hibák. Frankó, hogy megbeszéljük, hogy mi az a hiba, kompromisszum, szeretet, megértés, elfogadás, megbecsülés, bizalom és hasonló olyan szavak, amiket tudnod kellene, ha már volt kapcsolatod, vagy ha már láttál akár egyet is. Csak akkor vitatkozol ilyeneken, ha egy lyukban nőttél fel, vagy pár hónapja szálltál le a biliről.
  • tigeroo
    hibás kapcsolat ember?

"Ami már kész van, és bár vannak hibái, de azért szeretjük, mi választottuk, és ha néha leporoljuk, és gondoskodunk róla, akkor meghálálja."

ebből indult az egész ne feledd, erre húztad rá a "slamasztikát".
  • Steve Q
    Igen, de az is fontos, hogy ő is legalább ennyire akarjon örömet okozni neked, különben az egész egyoldalúvá válik.
  • salsoul
    akkor nekem nem kapcsolatom lesz hanem valami új találmányom ami szakít a megalkuvással
  • Dick Riddick
    Elárulom, nincs kompromisszum nélküli kapcsolat.
  • salsoul
    számomra kétféle épület van: amiben kompromisszumok nélkül jól érzem magam és amelyikekben nem

ez utóbbiakra nem pazarolok semmi időt
    számomra ebben a kérdésben nincsen szürke (megalkuvás)
  • Dick Riddick
    Te kinek a kapcsolatáról beszélsz?
  • salsoul
    Az autó javításnál nincs mellébeszélés, az emberi kapcsolatok javításánál pedig szinte csak az van.

Ha úgy javítanánk meg mindent, mint ahogy a kapcsolatainkat javítjuk, akkor nem javítanánk meg semmit.
    Ha egy áramkörbe is akkora káoszt engednénk meg mint a kapcsolatainkban, akkor az össze áramkör zárlatos lenne és füstölne.
  • EdDyBoy
    Nincs olyan, hogy tökéletes, és olyan sincs, hogy 'gyűlöllek,utállak, a hátam közepére se, mégis veled maradok, pedig elmehetnék bármikor'.
  • Dick Riddick
    De először nézesd át egy statikussal, mert lehet hogy csak egy lyuk van a tetőn.
  • HTS s3rg1nh00
    és van olyan épület is,amit egyszerű pár napi munkával olyan állapotba lehet hozni,mint újkorában.ne csak az érme egyik oldalát mutasd meg,hanem a másikat is...
  • EdDyBoy
    Hiba, hogy végletekben gondolkodsz.
  • salsoul
    Van ki tákolja a dohos vizes omladozó épületeket, van ki dózerolja és újat épít helyettük.
  • EdDyBoy
    Ahogy az alkatrészek meghibásodnak, úgy az ember is fejlődik. Van hogy rossz irányba, de olyan is akad, amikor jó irányba, és ez megjavíthajta azt a hibás alkatrészt. Viszont ha sokáig lovaglunk azon a hibán, az tönkreteheti az egész kocsit.
  • mangalány
    Konfliktusok minden emberi kapcsolatban akadnak...ezeket meg kell oldani...kompromisszumnak hívják...

Jah, csak nehogy egy hazudós, hűtlen, átbaszós, nem szerető ribi l1ek, amiért 1etértek veled...
  • EdDyBoy
    Akkor már csak azt az egyetlen dolgot nem értem, hogy ha ezt akartad leírni, miért nem ezt írtad le először? Csak mert a 'kimagyarázza' és az 'érvel' igék között van egy kis értelembeli eltérés. Senki sem tudja, otthon ráérő szabadidődben mire gondolsz a gép előtt. Ha nem azt írod le, persze, hogy nem ért meg senki. Bocs!

Ha meg csak azért írsz, hogy itt legyen a neved, és belekötsz még az élő fába is, ajánlok egy hosszú-hosszú túrát valahol messze, ahol nincs net, nemlátnak a műholdak sem.

Informállak, hogy ez a topic nem a vergődésről és a 'leges-legkönnyebb megoldások'-ról szól, hanem a 'kissé nehézkes, de ha még megmenthető, tégy érte' dolgokról. Ha tévednék, akkor én kérek elnézést!
  • salsoul
    a hibás kapcsolat a hibajavítási folyamata 99,99%-ban már a hiba pontos tárgyilagos diagnosztizálásánál, belátásánál elakad
  • salsoul
    nem fogják
    a hibás alkatrészt pedig hibás alkatrésznek fogják nevezni
  • HTS s3rg1nh00
    nem állítottam,hogy lemaradsz a mainstreamről...
    viszont ezzel a posttal már kerek a mondanivalód,csak ezt akartam elérni.
  • salsoul
    mindent összetéve:
    én nem nüansznyi problémákról írtam...
    a problémákat és hibákat én megtartom problémáknak és hibáknak és nem álcázom őket szép dolgoknak
    hogy mikor lépnék ki?
    amikor már nem érezném vele jól magam

-

létezik, ritkán ugyan, de van rá precedens
    100 000 -ből kb 1 ilyen

nekem van hozzá időm is, türelmem is

Hogy lemaradok a rosszról, mainstream-ről?
    Hm... jól hangzik ;)