Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
a megoldandó problémára tekintek kihívásként

kompromisszumot tudni kell kötni.. kölcsönösen meg kell tudni ígérni egymásnak bármit.. nagyon nyersen értelmezve.. ha szereted, megteszel bármit és az a jó ha épp annyira vagy szeretve általa.. se jobban se kevésbé..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
ez a nívója - értsd az eszéhez

még csak 2-3 hónapos tapasztalata van, vagy még annyi sem - õ maga mondta
ettõl van csak besózva...
salsoul
egységet kell alkotniuk, s nem pedig kompromisszumot kötniük

egy vérontásra is tekinthetsz kihívásként, mégsem biztos, hogy ettõl az a kívánatos és a helyes
clio1616v
ez se cinizmusnak, se viccnek nem jó..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
gyakorlatilag tökéletes ember nincs.. így mindenkinek bizonyos fokú kompromisszumot kell kötnie.. ezt vagy elfogadod, vagy nem.. kihívásként tekintek rá..

Hát igazából csak akkor vennélek el, ha gazdag vagy haha. Aztán egy hét múlva válnánk és vinném a fél vagyonodat lol. 😛
salsoul
a kompromisszum nem éppen az
clio1616v
én szeretem az izgalmakat a kihívásokat..

salsoul
a kompromisszum az nem jó, mindig feszültség van benne, ami szétfeszít
clio1616v
Ha ráadásul megütöd a külsõvel szemben támasztott mércéjét akár esélyed is lehet nála.. esetleg bizakodhatsz is majd.. 😊 hogy az õ párja lehetsz.. érezd magad megtisztelve, ha túljutottál az elsõ mércén..

salsoul
Eredetiben szebb, mint az emlékezetemben:

"nem a virág
keresi meg
a pillangót,
pillangó megy
a virághoz"

/Csunjan szerelme/
clio1616v
Én szeretem ha egy nõ hisztizik.. 😊 és megnyugtathatom.. 😊

clio1616v
jó hogy angol szavakkal ki tudod magad fejezni.. az érzéseidet.. talán angol anyanyelvû csajokkal kellene próbálkoznod.. kitudja.. lehet ha félreértenek akkor szeretnek beléd.. 😊

clio1616v
Minigirl csak arra számíthat tõled feltéve ha elég szép külsõre a számodra, hogy megszólítod.. a többi már az õ dolga 😊)

minigirl
Nem lehetne, hogy legelõször alkoholista legyek? Akkor már elvesztem annyira a tisztánlátásomat, hogy hagyjam magam hülyének nézni... 😛

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
az ilyen ágról ágra ugrálásnak meg van az a tulajdonsága, hogy a híre megelõzi.. aztán akkor már magyrázhatod a csajnak hogy neem.. veled nem ilyen leszek..

ki fog hinni neked? kényes az egyensúly..

Persze, aztán elveszlek feleségül, csinálunk 12 gyereket, majd alkoholistákká válunk, elválunk és magányosan megöregszünk. 😛
clio1616v
ezek szerint valamivel nem számolsz.., hogy a negy keresésben nem foglalkozol azzal, hogy téged szeressenek.. azal foglalkozol csak hogy a te elvárásaid teljesüljenek.. csak magadnak akarsz jót.. ezt a csajok nem szeretik, ahogy te sem 😄

kompromisszumról hallottál-e?

minigirl
Ez de kedves! 😊 Komolyan tetszik. 😊

clio1616v
De gond...

Hát akkor minden napra jutna vagy 200k nõ, el se férnének a szobámban, farmot kéne építenem nekik. 😄
clio1616v
Talán ez miattad van, amíg nem ismernek milyen vagy vonzod õket külsõleg.. de a belsõ értékeid felfedése nem váltja ki belõlük a külsõddel egyenértékû vonzalmat.. talán ha fordítva lenne jobban járnál..

salsoul
Nem a virág megy a méhhez 😉
minigirl
Ohh, jajj, kezdek félni... :'( Még a végén megkedvelsz... xD

minigirl
Nana! Ez már az a dolog, amikor én akarok pasizni, és nem az, amikor engem akarnak felszedni! 😛 😄

Nem gond édesem, nem mondtam, hogy megcsókolhatsz. 😛 😄 De úgy látom, haladunk, ha már ilyenekre gondolsz 😊, huncut lány vagy te. 😊
Sir Quno Jedi
Ha nagyon akarod és mégis nehéz veled az elõrejutás, akkor bizony mégis egy álszent dög vagy. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

salsoul
Egyébként kb 3-4mrd nõ él a földön és mindet végig kéne próbálnod...
salsoul
És ha megállapodsz majd kiderül, hogy az csak egy so-so egy másik jötthöz képest... aztán az után majd egy másik és másik és... még holtodban sem lesz nyugtod.
Ez az add önmagad a legszemetebb és mindig félreértett tanács..
TitaniumRR

Ez akár lehetne a topic bannerja is :-)

- Ha volt már, bocsi.

Captain Sonar 2024 Remake

minigirl
Hááát... Az én figyelmemet könnyû felkelteni, de megtartani annál nehezebb. 😊 A csókról meg akkor már ne is beszéljünk. 😊 Pedig nem vagyok egy álszent dög, csak nehéz velem az elõrejutás. 😊

minigirl
Volt idõ, amikor én is taktikáztam, mert akkor úgy láttam jónak. Rövid úton rájöttem, hogy ez nem megy, ha hosszú távra tervezek valakivel. Mostmár mindig magamat adom, és mivel hangulatember vagyok, ezt sem rejtem véka alá. Van, akinek bejövök olyan hisztisen, makacsan, ahogy vagyok, van, akinek nem. Az elõbbit örömmel fogadom, az utóbbi meg nem szokott érdekelni.

Akkor majd 50 évesen házasodok, mint George Clooney. 😊 Nem fogok megállapodni egy so-so-val, ha meghódíthatom a glorius one-t is.
salsoul
Harminc éves koromig én inkább stabil alapokat rakok le egy családhoz. Amire aztán építeni lehet.
A legnagyobb munka, amit egy férfi megtehet a csajozásban, hogy megszólítja a nõt. Ehhez képest az, hogy megpróbálja megcsókolni már könnyû kis rutinfeladat. Tehát megdolgozom a nõ figyelméért. 😊
salsoul
Szerintem most sem sikerült megértened a témát 😉

Mibõl gondolod egyébként hogy majd 30 körülre megatlálod? Akkor hipp-hopp hirtelen másképp fog mûködni a világ?
Harminc körülre lehet elszalatsztni fogod... nem megtalálni.

Lehet a 658. napon jönne az aki neked való de te 600nál már kompromisszumot kötsz egy so-so-val...
Én pont fordítva vagyok... nem csajozni akarok, hanem tartós kapcsolatot. Pont az eleje az, ami nekem macerás, nehezen nyílok ki mások felé.

Sir Quno Jedi
Behonyám. Meg aztán én nem ajnározok körül egy "idegent". Esetleg, ha úgy érzem, akkor talán közlöm vele a tényt, hogy részemrõl mehet a dolog, ha õ erre nem, akkor bizony nem és itt vége is a dolognak, mielõtt elkezdõdött volna. Ha már van "kapcsolat" kettõnk között, az más. Akkor szívesen udvarolok, ajnározok, kényeztetek, mert az már "házon belül" van és intim. Idegen nõknek max. bókolok, vagy hülyülök velük egy kicsit, de azt sem viszem túlzásba (élõben pláne nem). Merthogy IDEGENEK. Tartózkodó vagyok velük, hideg, kimért, ámde udvarias.

Ha a másik fél nem érdklõdik irántam legalább úgy, mint én õiránta, akkor ugyan minek is pedálozni, értelme semmi. Nem a középkorban élünk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem a személyes tapasztalatom az, hogy addig érdeklek egy lányt amíg meg nem ismer jobban. Ha az elején "taktikázok", akkor az mûködik. Miután megismerjük egymást, megmutatom milyen is vagyok valójában (kedves, megértõ, megbízható) általában átsorolnak a "jaj de nagyon szeretlek, de NEM ÚGY" kategóriába. Van egy lányokból álló társaság, akik már elkönyveltek ilyennek, tudják hogy nem volt komoly barátnõm, a szemükben én egy nemtelen lény vagyok.

Ehhez a képmutatáshoz, színjátékhoz nekem nincsen kedvem, ami a kapcsolat eleji "taktikázást" jelenti. Ha pedig önmagamat adom, esélyem sincs. Legalábbis eddig nem volt. Biztos vannak olyan lányok, akiknek ez tetszik, de velük még nem hozott össze az élet. Így aztán magam vagyok mindig. "Csajozni", nyomulni nem az én stílusom. Nem azért, mert nem merek, hanem egyszerûen nem az én világom. Tökéletesen elégedett lennék egy normális komoly kapcsolattal, de eddig semmi nem jutott belõle...

autoszimulator
Na én is sajnos ilyen vagyok, amíg egy csajt meg kell hódítani, addog a kihívás miatt élvezem, de amint sikerül, a folytatás vele nem hoz lázba..

.: mobilize.hu :.

Nekem tudod vannak elvárásaim, külsõleg és belsõleg is, és ha azoknak nem felel meg vki, akkor nem fogom erõltetni a kapcsolatot, hátha lesz vmi alapon, már csak azért, mert ezzel a másiknak is ártok, hiszen elhitetem vele, hogy lehet köztünk vmi. Kevés idõm van arra, hogy ilyenekre pazaroljam. Van bõven olyan lány, aki megfelel a külsõ-beli elvárásaimnak, az õ megismerésükre áldozok idõt, de még közülük sem tudok mindenkire.
Ha teszem azt ~30 év körül meg akarod állapodni, akkor van még kb. 600 napom arra, hogy szórakozzak és minél több lányt megismerhessek, hogy megleljem, mi is az, amire tényleg vágyok egy nõben és kapcsolatban. Ennyi idõbe nem fér bele, hogy olyanokra is szánjak idõt, akik 10-15 perc után sem keltik fel az érdeklõdésemet. Megjegyzem néha olyan lányokkal is társalgok, akik egyáltalán nem tetszenek, és volt már olyan, hogy kevésbbé csinos lány szimpatikussá vált néhány perc után és találkoztam vele még egyszer vagy többször, de ha ennyi idõ alatt nem kelti fel az érdeklõdésemet, simán otthagyom, van más is.

A kérdésedre a válasz igen.
autoszimulator
De ezt a képet jórészt pont ti, csajok ferdítitek el. Ma már nem ritka, sõt gyakori az, hogy a nõk kezdeményeznek, nyomulnak. Na most ha egy csaj majd úgy is fog rám nyomulni, miért szenvedjek én olyannal, akinél lehet nincs esélyem?😊

#6801: nem tartom magam szebbnek attól, akivel sétál az adott csaj, csak megállapítom hogy nem olyat képzelnék el mellette, de ez nem jelenti hogy az én lennék. Persze nem tagadom néha irigység is van a dologban, de ez nem gond szvsz😊

.: mobilize.hu :.

minigirl
Rossz csajokkal kezdtél. Én azt szeretem, ha figyelnek rám. 😊

Sir Quno Jedi
Kész! Ennyit érsz számukra. Bele kell törõdni és akkor nem szenvedsz annyit! 😄

Jártam egy lánnyal.......amíg leszartam, futott utánam, hívogatott. Elkezdett érdekelni, figyeltem rá, elkezdtem megszeretni. 1 hét után megunta és dobott. És eddig minden lánnyal hasonlóképpen jártam.

minigirl
Hja, na persze... Ha egy pasi akar tõlem valamit, dolgozzon is meg azért, hogy én odafigyeljek rá.

Asszem, egyeseknek nagyon ferde képük van a csajozásról... 😞

clio1616v
Lehet elkerülte a figyelmedet.. de õ azt vallja, hogy a szép csajnak kell rá felfigyelnie

minigirl
Egyetértek... Viszont ha nem figyel, miért állítja magáról, hogy ekkora csajozógép? Ha rám nem figyel egy pasi, már el is ásta magát... minimum 6 láb mélyre... És ha rám nem figyel, akkor másra sem... Nem csak a fórumon.

clio1616v
nem is figyel rád.. a saját igazán kívül másnak nem lehet igaza..