Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Neki csak szájbarágósan megy <#idiota>
minigirl
Nem guminõ vagyok = nincs használati utasítás. 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Most én sem rajtad😄.Használati utasítást mellékeld kérlek😄....

minigirl
Tudom én, hogy ki mit szeret?! 😄 Néha még magamon sem igazodom ki. 😄

jóh deh aki egy kicsit is fogékony a japán kultúrára azoknál általános😄...

clio1616v
Lehetne a topikcíme: Ritka rendes lányt találni, hát még felkelteni az érdeklõdését 😊 de ha kell még a japán karakterkészletrõl szerzett háttérinformációimat is bevetem ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

a legtöbb átlaguserenek nincs, legalábbis a tapasztalatom szerint 😊

max azoknak akik már tudják hogy jobb pár extra karakterkészlet mint szívni a mindenféle extra honlapokkal adott esetben, illetve akiknek célirányosan szükségük van rá 😊 (nálam is ilyen okokból van feltéve ciril-tõl a japánig minden lényegesebb 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

minigirl
Rengeteg olyan ismerõsöm van, akinek nem...

clio1616v
Talán rosszabb már nem lesz a helyzet..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
Már van jó ideje duplám, azt intézem, hogy legyen is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

üzekedni, ehe, de szépen fogalmaztál 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

salsoul
Inkább intézz szimpla melót ami duplán hoz 😉
Sir Quno Jedi
Látom beidult a nagy tavaszi üzekedés. Én inkább a duplamelómat intézem, mert ebben a "gazdasági helyzetben" kinek van kedve üzekedni... 😄 Épp elég, hogy az "állam" minden nap s*ggbek*r, így már teljes is a szexuális életem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sajnos manapság naiv dolog azt hinni hogy bárki is hozzátenné a lelkét ilyesmihez... 😊

persze a japán nyelvi támogatás alap😄

Jah, a SE ráült a brandekre és 0 fejlesztéssel már nem tudja eladni az elmaradt cuccait.. De talán idén észhez térnek és felállnak.
clio1616v
Valami ilyesmire lehetett is számítani..

'09 Q1-ben az LG lett a 3. legnagyobb mobilgyártó.
salsoul
És ha az ember még a lelkét is hozzá teszi, s nem csak hormonból, nyerészkedésbõl, szórakozásból dóbálózik vele: még szebb lesz.
clio1616v
Tudod a jelentését vagy csak írod?

salsoul
Itt van száz nyelven, s magyarországon mégis magyarul a legszebb 😉
Naná, ki ne tenné, mikor 41 nyelven tudja azt mondani, hogy "szeretlek" lol? 😄
Még jó, különben nem is irogatnék itt neked. 😛
clio1616v
és az eddigi aláírásod is eltûnt... 😞 Máuuu

chhaya
Köszönöm. ^^
Be akartam tenni aláírásba, de nem engedi. <#rinya>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Miaz Lirion rákattantál a gógle transzlatorra <#nevetes1>
minigirl
Fizikálisan értettem. Beszélgetni bármirõl tudok. 😄

De édes, hogy ezt így elõkerested, csak én arra gondoltam, mikor azt írtad, hogy nálad nehéz a csókig eljutni. 😊 Ez 1-2 oldallal korábban történt. ;P
minigirl
Dehogyis! 😄 Mellékelt példa mutatja, hogy csak a karaktereket tudják használni. Lásd: Lirion mestert. xD

Molnibalage
Ma két dologra jöttem rá.

1. Nédmá milyen sokan beszélnek japánul.

2. Én meg tudatlan maradok, ha ez így marad. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl

minigirl
Azé' ne mennyünk át japántotyikba, merthát olyan szép a magyar nyelv... Még ha érthetetlen is egyesek számára... xD

Ácsi ácsi, ki mondta, hogy meg akarom tudni? Te hoztad fel már egyszer ezt a csók témát, én csak esküvõrõl beszéltem... 😛 😄
clio1616v
Még ezek a jelek is zavarosak neki.. hát akkor a magyar szavakon mit csodálkozunk ^^

minigirl
Ez pont azok közé a dolgok közé tartozik, amit nem fogsz megtudni rólam. 😄

clio1616v
Me myself Ireneben volt egy találó reakciója Jimnek 😄
Irene azon kijelentésére, hogy Szeretnélek megismerni jobban elõtte... ^^

minigirl
Najó, pontosítok: nyelvtanilag helyes, csak nem azt jelenti, amit írni akartál. 😊 Az így néz ki helyesen: 私は見っています。

clio1616v
ミヤウウウウウウ... ^^

Molnibalage
Ej, mi folyik itt Gyöngyösön! <#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igazad van, nem kell sietni, hisz még azt se tudom, hogy csókolsz. 😊
minigirl
Nyelvtanilag nem helyes, jót röhögtem. 😄

#6960: a házassági ajánlatoddal kapcsolatban vagyok meglehetõsen elutasító 😛

minigirl
みやう - így néz ki hiraganával (most nem fejtem ki)
ミヤウ - így pedig katanakával (szintén nem fejtem ki) 😊

Najó, bízok benned és elhiszem, hogy nem csalnál meg.. 😛😊
minigirl
még mindig nem... és ne is erõltetsd 😛

Nyelvtanilag nem tudom, hogy helyes-e. 😊

私は見ることができます
(Én látom)
chhaya
Nyiii le tudod nekem írni azt, hogy mijau? ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

minigirl
そうですね。 - Úgy van. 😊

Remélem, ti is látjátok, és nem csak kockák és különbözõ alakzatok jönnek ki belõle... 😊

1 év börtönt bevállalok, érted bármikor lol. 😛 De elõtte el kéne vegyelek, ki tudja, kivel csalnál meg, amíg a hûvösben pihenek haha. 😄
clio1616v
ha esetleg melléírod a magyar jelentését lehet lesznek akik megértik ^^

minigirl
Nem vagyok felvágós, és azt sem akarom, hogy ti ne értsetek. Elég, ha õ nem ért - még magyarul sem. 😊