Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Mi?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
az elérhetõ legjobbra kell törekedni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

chhaya
Ezt akkor állapítottam meg, amikor a "biztos azért beszél így, mert irigy" megállapítást tették. Azt hittem, ebbõl már oviban kinõttünk. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Minõség vs. mennyiség?

Dick Riddick
Van.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Úristen, csak egy hétvégét voltam távol külföldön, és máris annyi itt a hsz, hogy kezdem nem csodálni, hogy a kutyának sincs kedve ezt mind visszaolvasni (nekem volna, de idõm jövõ hétig nem lesz)

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Cut the shit, semmire nem mész vele.. Molnibalage értette és leírta kb. a lényeget, okulj tõle.

Ahogy Tyler mondaná: Go out!
Molnibalage
Kicsit furán írta le, de én inkább a realista és gyakorlatias gondolkodást látom mögötte. Még eg Murphy törvény is van errõl.

Jobb megközelítõleg meegismermi a valóságot és egy problémát és nem törekedeni a 100% pontosságra, mert így lehet, hogy közelébe sem kerülsz a probléma megoldásának.

Lehet leírni, hogy milyen finom és szép a süti, de akkor az igazi ha látod és beleharapsz. Kinek mi a hobbija...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
"Inkább értek kevésbé jól a nõkhöz és együtt vagyok sokkal" - ez de gyerekes... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Molnibalage
Kb. ez a helyzet. A másik fele az, hogy könyvmoly filozófus mellett ritkán láttam még nõt. Én sem vagyok egy Don Huan és jóval többször koppanok, mint érek el sikert, de már maga a próbálkozás és hasraésés is valami.

A Titanicot sem papíron építették. Kemény munkával összerakták. Aztán el is süllyedt, de az már más tészta... <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Inkább értek kevésbé jól a nõkhöz és együtt vagyok sokkal, minthogy baromira profi legyek a nõi lélek rejtelmeiben, de egy egész életen át egyedül legyek.
Mellesleg a tapasztalatot nem tudja holmi könyvbõl olvasott elmélet helyettesíteni.
minigirl
És még mindig jobban fog érteni a nõkhöz, mint te. - Bár tény: lehet, hogy magányos marad.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

kicsit szókimondó de tények<#vigyor>

Így van, te még 70 évesen is csak tanulni és olvasni fogod, hogy milyen is együtt lenni egy nõvel és okoskodsz a magas lóról, hogy hogyan is kéne kapcsolatban élni. Ismered a mondást: aki tudja, csinálja, aki nem tudja, oktatja.

clionak legalább van vmi laza erkölcsû nõje, akin már átmentek elõtte néhányan, tehát õ csak paradox módon prédikálja a hülyeségeit a rendes és erkölcsös "csak egy emberrel lenni egy életen át" emberekrõl.
veled kapcsolatban már csak két dolgot tudok elképzelni vagy adod itt a szentet vagy úgy gondolod de ez nem valszínû😄

ez nagy igazság

alap😄

khm ki az a bénaság aki csak magára figyel?😄

amit nem ismer könnyû leszólnia...

akkor könnyû dolgod van rondákat,átlagosokat még a fullosaknál is sokkalta könnyebb felszedni<#vigyor>

salsoul
Mellesleg engem nem vonzanak a fullos fhm, ckm, playboy, penthouse etc. csajaid. Másra hatjtok <#wave>
clio1616v
nem mindig jó a saját hibánkból tanulni, ezzel egyet is tudok érteni..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
És a pár hónapod? <#idiota>

Vannak akik elõtanulmányokat végeznek mielõtt barbár mód nekiesnek vminek <#kacsint>

Sajnos én nem úgy jöttem a világra, hogy mindent tudok... Ez van.
Nekem még rengeteg a tanulnivalóm.
Hát igen, szûzen könnyen mondja az ember, a fullos csaj dugása nem okoz örömet. 😊 Részvétem, hogy te csak könyvekbõl tudod, hogy a nõk is tudnak ejakulálni..
Amíg mindennek csak utánanézel, és semmit se tapasztalsz, addig a te véleményed nem mérvadó. Semmit se tudsz se a szexrõl, se a nõkrõl, se a párkapcsolatokról, csak amit idióta könyvekbõl olvastál.
clio1616v
igen.. valahogy úgy.. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
amíg a szex saját fizikai igényeit elégíti, addig nem is fog másképpen gondolkozni...

ha már másnak akar örömöt szerezni vele "mélyebben" kifejezni mennyire szereti akkor lehet másképp fog gondolkozni a szexrõl...

salsoul
Az alapvetõ a sarkalat 😉
clio1616v
de... a szex a sarkalatos pont nekem is... mert a szerelem alapvetõ

clio1616v
akkor a ti kapcsolatotok se a szexre fog épülni ^^

salsoul
#7155:
Nos, akkor nálad nem a szex a sarkalatos pont. Hanem más.
Az összes válás a sarkalatos pont sérülésekor történik.
Kinél szex, kinél szerelem, kinél anyagi biztonság sat.

#7158:
Én már - hálisten' - túljutottam azon a korszakomon amiben úgy gondolkodtam, mint te most.
Elméleted addig áll, amíg valakinek a kúrás körül forog az élete. A szexet is lehet nyers ösztön szintén, és magasabb finomabb szinten mûvelni. Az elõbbi az alapállás az embereknél, míg az utóbbi elérésért erõfeszítéseket kell tenni. Érdemes a keleti és egyiptomi kultúrához fordulni...
(pár hónapja olvastam egy régi szöveget, és ott teljes magától értetõdõ természetességgel írnak arról, hogy a nõi orgazmus, kielégülés is ejakulációval jár - utána néztem, nem és nem elírásról van szó... Tudom ma már egyre többet hallani a dologról, mégsem tekintik még standardnak... hány férfi büszkeség törne össze...)

Nem árt ha az embernek van értékrendje, erkölcsi, morális tartása, kiegyensúlyozott, testben és lélekben tiszta sat. Mindez nem áll ellenben a szexuális élettel csupán pár szinttel feljebb éli meg.
Hogy a föld népességének hány százaléka mit csinál és mit követ, trend vagy nem trend, az számomra nem mérvadó.
Én már elvesztettem a fonalat, eléggé kilett forgatva itt pár dolog 😄 sztem ha valaki nem akar komoly kapcsolatot, akk mérne foroghatna a szex körül minden? hülyeség állandóan az igazit keresni 😊 majd jön magától, ha jön...
Nem mintha én olyan nagy szexgép lennék, de fél éve ismerek egy lányt akivel most kezdtünk találkozgatni, és még együtt se vagyunk... de mióta ismerem nemvoltam csajjal (nemis akarok mással lenni), semilyen formában.

asd

Molnibalage
Hát akkor most leírok egy "csúnya dolgot". Volt olyna lány akivel csak jó volt a szex, de a szex miatt szerettem bele igazából, de nagyon. Addig is megvolt a kellemes érzés, de attól indultak be igazán a dolgok. Nem vagyunk egyformák no..

Tudnék örülni annak, ha nem kéne attól félnem. <#rolleyes>
Nem mind1, hogy hogy küld el, szombaton is el akart küldeni egy csaj, mikor leszólítottam, utána make-out lett belõle és még sorolhatnám az ehhez hasonló eseményeket. Feladni vmit az elsõ akadálynál (elküldésnél) nagyon nem cool.
clio1616v
Miááú ^^

clio1616v
attól nem kell félned, hogy komoly kapcsolatban leszel... ^^

chhaya
Egyetértek. (Ha már az volt a baj, hogy lányok nem írnak véleményt.😄)

szerk.:
*akárki azért NEM ülhet rá.
clio1616v
arra nem is gondolsz, hogy ha elküld egy csaj akit megkívántál, akkor azt csak te hiszed, hogy hú most igaz hogy elküldött, de biztos azért mert nem bír ellenállni annyira akar... 😊)))

Ha komoly kapcsolatban lennék, én is elhajtanám, mivel nem vagyok, valszeg nem ellenkeznék, de egy kicsit biztosan tesztelném a lányt, akárki azért ülhet rá a gloryrúdra. <#idiota>
clio1616v
ez így van, de az a te bajod hogy ha ennyire tudod akkor mégsem alkalmazod... 😊

Kár, hogy a nõk a legritkább esetben mondják el, hogy ténylegesen mire vágynak.. jellemzõen pont az ellenkezõjét szokták inkább mondani.
clio1616v
egészen addig jó amíg még nincs nõd..
utána más lesz fontos 😉

bizony<#smile>.

Egy fullos csajt hosszútávon is nagyon jó rendszeresen megkúrni. Csak az irigy emberek vélekednek másként. <#nyes>
clio1616v
elfogadom, hogy másképp gondolkodsz.. csak arra próbálok rávilágítani, hogy nem jól gondolod.. hazugságban élsz.. nem sok lány írt ide, de azért lehet érzed, hogy nekik mi a hozzáállásuk (egyhangúlag)...

clio1616v
<#vigyor3>

clio1616v
az egyikbõl következik a másik... annyira szeretem amennyire kívánom és annyira kívánom amennyire szeretem...

és mindig... 😉
a szex a másodlagos, mert elõbb szeretnie kell ahhoz hogy kívánjam... úgy kell rámnéznie, érintenie, szuszognia tudnom kell a gondolatait, érzéseit, vágyait... éreznem kell nagyon...

salsoul
Kérdés, hogy Valóban jó-e ...
nem vagyok semmi jónak az elrontója<#idiota>