22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • at16
    meglepően sokat elárul a testbeszéd tudom.
    de vazze akkor te is csak lesed a lányokat és akkor eldöntöd hogy huh ez jó lesz mert fél méterre áll a másiktől és ez azt jelenti hogy pl: kedves. úristen... no komment

• salsoul
    "már tudjuk, miért vagy ilyen"
    Miért? (Engem is érdekel)

Tisztelem eléggé azt az embert, akit meg szeretnék ismerni, hogy nem teszem ki szűrőknek, még mielőtt beszélek vele.
    Ne áltasd magad! Ígyis úgyis szűrőknek teszed ki, legfeljebb nem tudatosan.
    Már az is egy szűrési folyamat része, hogy a megismerendő, vagy nem megismerendő kategóriába teszed.

És itt ebben nem értenek egyet sokan.
    Ez egy nagyon találó mondat.
    Valóban. Nem ugyan azt értjük pár dolgon.
  • EdDyBoy
    Én is csak ajánlani tudom azt a könyvet.
    És akkor már ott van a szexbeszéd, ami a párkapcsolatban lévő testbeszédet irja le.
  • at16
    de ez marhaság. annyi ideig figyelni egy lányt.. meg követni. és randin majd mi lesz? vagy nem is lesz randi? minek is, te már mindent tudsz a lányról.
    + amíg figyeled minden mozdulatát, addig lehet jön egy eszesebb pasi és bepróbálkozik nála. de nem ugy mint te, hanem úgy hogy odamegy hozzá.

említettél vmi 3 hónapot. csakmár álmos vagyok megyek aludni, nincs kedvem utánanézni.
    szóval 3 hónapot a kutya se fog rád várni. ha esetleg egy csajnak bejössz és vársz vele 3 hónapot, kiábrándul belőled és cseszheted.

én már megtanultam ezt, mert sokszor estem már így pofára.

és ezt mindenkinek mondom: ha adva van a lehetőség, soha ne várj ! egy másodpercet se!. sok lánnyal vártam én is hogy mi lesz stb.
    szórakozóhelyeken sok lányhoz nem mentem oda, csak vártam a megfelelő pillanatot... el is bsztam mindíg. lecsapták a kezemről...

szóval neked is inkább a megfigyelés helyett inkább a beszélgetés kezdeményezését ajánlom. de gondolj bele, mit veszítesz? nem kell utána "kémkedned" :D már az első nap megismered.
    és ha nem jön be, vagy ha elküld hogy: "bocsi nem", akkor szépen elköszönsz és nem beszélsz vele soha többet. ennyi. mész a következőhöz.
    így megtalálhatod a párod. ha csak leskelődsz úgy nem.
    jó éjt
  • EdDyBoy
    Megérteni: meg ehet érteni téged, mert már tudjuk, miért vagy ilyen.
    Elfogadni, hogy te ilyen vagy, és így látod a dolgokat: mást nem lehet, mert nem fogsz miattunk megváltozni.
    Leutánozni, amit csinálsz: azt nem, én soha! Nem tenném meg senkivel. Tisztelem eléggé azt az embert, akit meg szeretnék ismerni, hogy nem teszem ki szűrőknek, még mielőtt beszélek vele. Amikor meg már ismerem, még mindig eldönthetem, hogy viszonyulok hozzá a későbbiekben.

Én is híve vagyok a csillagos égnek, a sátor előtt egy pléden valami fényszennyződés mentes helyen, ahol kettesben lehetek valakivel, aki ugyanazt érzi ott, mint én. Egy üveg bor, gyertya, füstölő, halk zene... Ez mind szép és jó, de a keresési technikád még mindig jobban hasonlít egy őrült tudóséra, mint egy fiataléra, aki az igazit keresi. És itt ebben nem értenek egyet sokan.
  • salsoul
    "pont az a lényege,hogy vegye észre és nézzen a szemembe"
    Miért? Ha nem veszi észre akkor miben lesz más az olvasat?
  • HTS s3rg1nh00
    te hallottál már testbeszédről?Allan Pease:Testbeszéd című könyvét érdemes lenne kivenned a könyvtárból(vagy megkeresni pdf-ben a neten),mert állati sok hasznos dolgot tartalmaz,tudtad például,hogy ha valaki az átlagnál távolabbról beszélget a másiktól,akkor valószínűleg vidékről/faluból származik?(2 nagyobb város lakója átlagosan 46 centiméterre áll meg egymástól egy beszélgetés során.)
  • HTS s3rg1nh00
    pont az a lényege,hogy vegye észre és nézzen a szemembe.
    mondjuk leginkább a dolog nőknél működik(mert buzi azért nem vagyok),viszont eddig összesen 2 ilyen nőt találtam...az egyiket nem ismertem meg túlságosan(még,könnyen lehet,hogy ez változni fog,mert egy karon tanulunk tovább az egyetemen),a másikat viszont ha nem is teljesen ismertem meg,de elképesztő mélyen...és nem kellett csalódnom...nem azt mondom,hogy nincs rossz tulajdonsága,de utólag képes belátni,hogy ebben és ebben a pillanatban nem cselekedett helyesen vagy nem jól viselkedett...és ugye itt jön be a képbe a megbocsátás/megváltozás kitárgyalása...nekem is vannak hibáim,meg neki is,és változtatunk rajtuk...
    az ami igazán érdekessé teszi a dolgot,hogy nem a barátnőm.99% eséllyel nem is lesz az,vagy annál több...helyzet sucks,de nem szomorkodunk:-)
  • salsoul
    igen, abból ahogy másokkal bánik, beszél
    ismerősökkel, idegenekkel, nem kedveltekkel

igen, ez benne van a pakliban, s akkor úgy járok

hát...
    függ az olvasótól is
  • at16
    hát kívülről megtudod állapítani hogy bunkó-e avagy sem?
    más
    lehet hogy leszbikus ..:D és a "kémkedésed" értelmetlenné válik ..

+ van még egy pár dolog amit nemigazán lehet leírni. csakis úgy ismerhetsz meg egy lányt 100%-ban ha odaülsz mellé és beszélsz vele.

ha csak ránézel, az szinte semmit sem mond
  • salsoul
    mondj belső dolgokat amiket nem vehetek belőle észre
  • salsoul
    ez igaz, amennyiben van rá lehetőség, és közben nem veszi észre a másik
  • at16
    ez vicces.
    ha nem lépsz oda hozzá, és csak figyeled akkor csak a külső dolgokat veheted csak észre. hogy hogyan viselkedik, beszél stb stb.

de nekem ez az egész magadba fordulásod azt sejteti hogy nem vagy megelégedve magaddal... azt hogy te nem tetszel senkinek, nem kellesz senkinek. és ha netán akadna is egy lány akivel összejönnél, 5perc után megtalálnád benne az első "problémádat".

így nem lehet.

a te világnézeted teljesen elfogadható, sőt, én azt mondom hogy ez a mód a lehető legjobb párt keresni... 40 ÉV FELETT !!!!
    (a kémkedést leszámítva)
  • salsoul
    te vagy az első aki úgy néz ki, tudatosan vagy tudattalanul vagy tudat alatt de kezd megérteni valamit abból amiről beszélek

Hogy olyan embereket keresek akik olyanok, mint a csillagos ég, a felkelő Hold, a szentjánosbogár, a tenger hullámzása, a tücskök, kabócák, a levendula...
    Mindegyi önmagából önmagáért van, senkitől nem akarnak semmit, senkinek nem kívánnak nyújtani semmit, és ettől nyújtják teljes őszinte lényüket mindennek és mindenkinek, egymásnak.
    Nem fárasztják egymást, nem rónak fárasztó meddő köröket...
  • HTS s3rg1nh00
    akinek erre van szüksége...
    nekem elég valakinek a szemébe nézni.
  • salsoul
    milyen igaz, mire is vannak a "kegyetlen" szűrőim
  • salsoul
    Az sokkal kevésbé.
  • HTS s3rg1nh00
    az a baj,hogy folyton csak ezt szajkózod,pedig nem is túl sok posttal lejjebb kiemeltél szépet is...meg kell találni azokat az embereket,akik ugyanúgy próbálnak álarcok nélkül élni...de őket csak az árnyékban találod meg.nem te vagy az egyetlen.
  • Dick Riddick
    Ha már stresszelni akarod, vágd egyenesen orrba. Na AZ aztán tényleg stresszelné.
    Erre egyébként van egy csajozási műszó: Negálás.
    És még te beszélsz mainstream-ről. :)
  • salsoul
    majd felfogom ha mást látok a világban
  • HTS s3rg1nh00
    "Ha jól felidegeled és megstresszeled közelebb jutsz az igazsághoz mint bármilyen más ismerkedéssel."

ezt csinálod te itt mindenkivel,de ez szánalom.hu...
    nem az igazsághoz jutsz közelebb,egyszerűen csak mérhetetlen utálatot váltasz ki az emberekből...
    és hidd el,kurvára leszarjuk,hogy te ráadásul ezt jónak hiszed,de _nincs_ igazad...
    jó lenne ezt végre felfogni...
  • Dick Riddick
    Hát ezért látlak negatívnak.
  • salsoul
    Akkor már indul a színjátszókör előtted, amiben nem a valódi arcát fogja mutatni.
    Ha jól felidegeled és megstresszeled közelebb jutsz az igazsághoz mint bármilyen más ismerkedéssel.
  • salsoul
    Karácsony: sosem azt kaptam amit én szerettem volna, hanem azt amit a szüleim szerettek ha szerettem volna. Az első szempont az volt, hogy nekik tetsszen, nekik okozzon örömöt, hogy a saját szemükben, hú mekkora dolgot adnak, és mennyire szeretnek.
    Én sokad rangú kérdés voltam. Sokszor egy dolognak ami az ő szemükben értéktelen szemét volt, én sokkal jobban tudtam volna örülni. De ők ezzel nem foglalkoztak: magukkal voltak elfoglalva.

Mindenki ismeri a bájvigyor érzését amit ahhoz az ajándékhoz vág, amit legszívesebben azonnal a kukába vágna ki, de nem teszi, mert a képmutató szeretet ünnepe van, és nehogy megbántsuk egymást azzal, hogy valójában mennyire nem ismerjük, és leszarjuk egymást.

Az, hogy kiválasztjuk az év egy napját, hogy kedvesek legyünk máshoz, visszataszító és igazolja azt, hogy a többi napon szánalmasak lehessünk

Az ajándékkal azt fejezzük ki, hogy mennyire nem ismerjük a célszemélyt, akit semmi nem akaszt ki jobban, mint ha rossz skatulyába tesszük.

Van egy közeli ismerősöm, kinek életének szinte minden mozzanatában ott vagyok.
    Nemrég volt ezüstlakodalmuk, és hát úgy gyűrűt kell venni.
    Az ismerősöm felesége korábban, jóval korábban csak úgy sokszor ecsetelgette a férje előtt, hogy milyen gyűrűket szeret, milyeneket nem. Igazából a férjének azok tetszettek ami neki nem. Szóval egy napon épp vele voltam, a férj ismerősömmel és úgy döntött új gyűrűket vesz. Nos, mikor válogatott rögtön kiválasztotta azt a feleségének ami neki, saját magának a legjobban tetszik, és amiről a felesége annyiszor kifejtette, hogy ronda. Megvette neki. Nos, ezüstlakodalom.
    Szép drágám, hogy tetszik? Feleség: nagyon szép, gyönyörű – tettetett öröm hangnemben...

Ez a valóság.

Ha az ember törődik valakivel, akkor hazudik neki, úgy tesz, mintha érdekes lenne a másik minden rigolyája.

Ahhoz, hogy a jövőben jobbá tegyük magunkat, a világot, az egymáshoz fűződő viszonyainkat, előbb kell merni meglátni és megnevezni a problémákat. Mert különben semmi sem fog változni, semmi sem lesz jobb.

Elmegyünk templomba, kezet fogunk, hogy legyen békesség köztünk mindenkor, aztán a mise után tíz perccel ismét egymást gyilkolásszúk ha nem is fizikailag, akkor szóban, de legalább gondolatban. És másnap újra megyünk misére...

Egy valamire való világban a Karácsonynak és szeretet ünnepének nem valami hűhónak és nagy felhajtásnak kéne lennie, hanem standardnak. És azon kéne elszörnyedni, ha valahol, akár egy másodpercig is nem az.

A világ nem olyan gyönyörű mint amilyennek látni akarjuk.

Végezetül: tudok e örülni?
    Igen, pl mikor este kifekszek a lágyan hullámzó tengerpartra a csillagos ég, és a felkelő Hold alá, az eget bámulni és közben tücsköket, kabócákat, tenger hullámzását hallgatni, vagy mikor kiülök egy parkba egy levendula „ültetvény” mellé csak úgy lenni, vagy mikor este folyóparton sétálok és szentjánosbogarakra leszek figyelmes...

Mert ilyenkor nincs jelen a terhes fárasztó álszent emberi színjátszás.
  • Dick Riddick
    Hogy te minek nevezed az teljesen mindegy.
    Soha nem mehetsz teljesen biztosra. Az összes szükséges információt pár perc alatt össze lehet szedni. Ha már összejöttél vele, na AKKOR már el lehet kezdeni igazán megismerni a másikat.
  • EdDyBoy
    Salsoul még azt is elkezdené bizonygatni, hogy lapos a Föld, meg hogy Ádám és Éva kufircolásából lettünk mind. Csakis annyira beszűkült a látásmódja, hogy nem tudja, mi van a horizonton túl.
    Kár vele vitatkozni, mert lesüllyedünk a szintjére és legyőz minket a rutinjával. Értelmetlenség.

Figyu Sal! Neked van igazad! Mindenben!
    Csak hagyd abba, hogy kimutogadsz a burkodból, ahol élsz!
    Te szarod a spanyolviaszt, te leszel a következő elnök, meg amit akarsz!
    Legyen minden a tiéd, csak felejtsd el ezt a linket:
    Ritka rendes lányt találni

Ha még a korodat sem vagy képes elárulni, biztosak lehetünk abban, hogy annyira vagy érett, mint egy alma, aminek a fája, még csak almamag.

A többieknek meg annyit, hogy nézzék meg Sal egyetlen feltöltött képét. Én nem akarok odáig jutni, mint Jacky! Szerintem más sem.
  • salsoul
    Bizony nagyon szemét, és ezt a szemét dolgot vagy megteszed egy kapcsolat előtt, vagy ha nem teszed meg egy kapcsolat előtt, akkor kapcsolat közben fogod megtenni - csak járulékosan.
    És ha az illető melegebb éghajlatra való szemszögedből, így-is-úgy-is jegyet fogsz váltani neki.

Én ezt egyébként nem bizalmatlanságnak nevezném, hanem célirányos effektív megválogatásnak.
  • salsoul
    Nézd iagazd van. Bizonyítékok nélkül ugatni valóba hülyeség.
    És e tekintetben egy csónakban evezünk akár hogy is nézzük.
    Sem ti, sem én nem hoztatok fel semmilyen bizonyítékot az elmondottakra, annak ellenére, hogy a ti felállásotokra és annak eredményére példa a társadalom 99%-a, míg az enyémre vagyok egyedül én az egész földtekén.
    Nekem még kell pár év a nyílvánaló bizonyíték leszálláítására.
    Még nem érett meg, de már közel a szüret ideje.
  • mangalány
    Te Salsoul!!! Tudsz te örülni bárminek is??? biztos vok benne, hogy az első karácsonyi ajándékában is azt kereste, hogy mi a rossz benne és miért ezt kapta és különben is utálja és játszani rossz és az ajándékozás is és fújj az egész világ!!! Komolyan rosszabb vagy, mint egy emos...azt hiszem csak77 volt aki engem letámadott itt az elején...hát vele kéne kezet fognotok és 1ütt engedni a forróvizet a kádba.............
  • mangalány
    Hát én kérek elnézést!!!Rohadjak meg, hogy nem egy zárdába születtem!!! És mi van azokkal a pasikkal, akik olyanok mint ők??? Nehogy azt higgyék, hogy rendes srácok, mert biztos eretvágok egy kéd forróvízben!!! Rohadt egoista kis önző uralkodni vágyó...mind1...
  • mangalány
    Te vagy a megtestesült PESSZIMIZMUS!!!
  • EdDyBoy
    Elmondom mit kell tenned.
    Figyelj, mert csak egyszer mondom el. Ha nem emlékeznél rá később, akkor csak jegyezd meg azt a számot a jobb felső sarokban.

1.) Elolvasod a #10298-as hozzászólásom. Találsz a végén 5 kérdést.
    2.) Rákattintasz arra, hogy "válasz erre"
    3.) Kiüríted az agyad (Fontos! Eddig mintha a sok más miatt a következő fázisok nem futottak volna le!)
    4.) Figyelmesen elolvasod az első kérdést, és ami először az eszedbe jut, leirod. (Fontos! Csak a kérdéssel kapcsolatos gondolatokat!)
    5.) A 4.) pontot ismételve ugyanezzel az egyszerű gyakorlattal válaszolsz a többi kérdésre is.

Ha elég nagyfiú vagy ahhoz, hogy kémkedj, meg megoszd fura gondolataidat a külvilággal, akkor ezzel az ártalmatlan feladattal is meg fogsz bírkózni.

Segítek elindulni az úton:
    HÓRUKK!
  • Lirion
    Ő dolga.. ezekkel az elvekkel soha nem fog találni magának párt se rövid, se hosszútávon, de erre már csak idős korában fog ráeszmélni.
  • Dick Riddick
    Ez azért elég szemét dolog. Szemétség a lánnyal szemben.
    Megfigyelés, kiismerés, tanulmányozás? Kíméletlen szűrők? Három hónap?
    Mire föl? Mi hatalmaz fel téged arra hogy ezt megtedd vele? Semmi.
    Már a megismerkedés előtt bizalmatlan vagy vele. Szép hozzáállás.
  • salsoul
    Bizony bizony, milyen igaz ez. Rád is...
  • EdDyBoy
    Amúgy meg (i)stenem, tudhatnád azzal a mérhetelen tudással, és tapasztalattal, hogy tények és bizonyítás nélkül, amit mondasz, az mese habbal.
  • EdDyBoy
    Nem tudom milyen meló lehet az, ahol betekintést nyerhetsz a családok bensőséges viszonyába, miközben egész nap a gép előtt tudsz ülni.

Ha valami terapeuta, pszichológus, vagy pszichiáter, akkor nagyon szar, hogy ilyen hozzáállással kezeled a pácienseket. Szegények...

Miattad lehet ennyi válás.
  • Lirion
    Tévedés, én azt írtam, hogy a nagy Ő-re, az Igazira faszság várni. A szikra nem csak a tökéletes lelki társ mellett születhet...
  • HTS s3rg1nh00
    úgysem mondja el...hisz ő az isten.
  • EdDyBoy
    Számomra nagyon fontos az objektív látásmód. Minden téren. Azt amit eddig rólad irtam, nem tényként közlök, addig, amíg nem vagyok biztos benne, pont ezért irom oda, hogy "szerintem".
    Kezd kialakulni a kép a válszaidra alapozva, de még egyáltalán nem teljes. Ezért tartom fontosnak, hogy ezekre a kérdésekre választ adj, ezzel igazolva, hogy amit mondasz, mennyire hihető.
    Ez a "kíméletlen szűrő" és a lopakodó csajozásod, MINTHA egy 10 éves gyerek mondaná, és nevetünk rajt egyet, mert tudjuk, hogy majd úgy is kinövi.

Hány éves vagy?
    Mi a munkád, hogy ennyire "tisztán' látsz?
    Eddig pontosan konkrétan hány nővel, milyen szinten és meddig voltál együtt?
    Amikor vége lett egynek akkor mi okból lett vége?
    Hosszú távon miként díjazták a módszereidet a lányok, valódi párkapcsolatban, nem pedig verbális csicsergésben?