Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menj innen a fenebe a hulye koranoddal, nem arabok vagyunk, hanem magyarok.
Nem kell a hitterites..
salsoul
Ezt a kérdést nem lehet így racionálisan megközelíteni. Nem is lehet kicselezni. Nem külsõségekrõl van szó.
Ha egy gnómszerû eberben van meg, akkor abban.

Érdeklõdési sorrend:
férfi: testiség → intellektus → érzelem
nõ: érzelem → intellektus → testiség
(Ez az amiért a nõ mindig rosszabbul jön ki egy kalandból...)
Rá lehet tapintani valamire, ami nem létezik?
Egyébként nem biztos, hogy akkor lesz valaki a neked való, ha elsõre megnézed magadnak és a torkodban dobog a szíved.
elhiszem, vannak bizonyos tényezõk, amiket elsõ látásra kiszûrünk.
1: Ha elsõ látás alapján nem fog meg NAGYON, és nem gondolod úgy, hogy: na én külsõre ezt kerestem. akkor egyáltalán minek randizol vele?
2: Ha külsõre nagyon bejön, ez adott, és beszélgetsz vele kétszer, az nem árul el szart sem. Talán annyit, hogyha kritikusan hülye, azt kapásból levágod.
De két ember között nem két randi után nyílik meg a kapu. A szikrát, amit keresel, és kívül már megláttad, lehet, hogy hetekbe, hónapokba telik, mire belül is észreveszed. Idõt kell adni másoknak. Úgy akarsz mélyre hatolni, hogy nem hagysz idõt a kapunak, hogy kitáruljon feléd.
Ha most azt mondod, hogy: dehát nincs meg benne az a szikra, ezt én már az elsõ beszélgetések után eldöntöttem, akkor ugorj vissza az 1-es pontra.
dehát ez a vita egy marhaság. az emberek különbözõek. szerencsére. Miért is kellene, hogy mindenki ugyanazt keresse, és ugyanazt szeresse?
és még vitázni azon, hogy erkölcsileg melyik áll feljebb? Az, amelyik által a saját vágyaid beteljesíted - nem feltétlenül a fizikaiakat - a saját életed helyes útja.
Példának okáért ezzel is pont ellenkezõképp vagyok, mint te, meg még sokan mások.
Én pl. úgy vagyok vele, hogy a lányt, akit szeretek, nem szívesen "rontom meg". annál feljebb való, a szerelem az én fejemben valami egészen szextõl elkülönült dolog. Szexuális téren gyakran jobban vágyok olyanokra, akik számomra idegenek. mert õket nem szeretem, róluk nem gondolom, hogy tiszták és rendesek, róluk inkább jutnak eszembe mocskos dolgok... :}
ettõl függetlenül nem csalnék meg soha senkit, még csak be sem próbálkoznék. ha lehetõségem lenne, valszeg akkor sem használnám ki.
Én ilyen vagyok. nem mondom, hogy ímmel-ámmal, de akit szeretek, arról nem ez az elsõ gondolatom. és nem a második. 😊
mi a különbség a jól érzem magam és a boldog vagyok közt?
salsoul
❤️. bekezdésben: odafigyel és védelmezi a test >>> figyel oda, védelmezi a testi>
salsoul
Utána néztem ennek a borda dolognak, mert az ember semmit sem söpörhet csak úgy le az asztalról, és mert "sohase fojts vissza, ne hallgass el magad elõtt semmit, ami a saját gondolatod ellenében gondolható!"
És a borda szót illetõen félrefordítással állunk szemben, tehát jogos az észrevétel - bár jobban örültem volna ha a félrefordításra hívod fel inkább a figyelmem.
Helyesen aképpen áll amiként a Koránban is: "megalkotott titeket egyetlen lélekbõl, s megtette abból az õ párját, hogy megpihenjék nála". Egybõl lett a kettõ.

Mindazonáltal szimbólumrendszerként (amiként használtam) továbbra is ugyan úgy megállja a helyét.:
- "A nõ olyan, mint egy borda. Ha ki akarod egyenesíteni, akkor eltöröd, és ha örömödet leled benne, akkor úgy teszed, miközben marad benne görbeség." | „Lelketekre kötöm a nõkkel való jó bánásmódot, mert bizony a nõ bordából lett teremtve, a borda legfelsõbb része pedig a leggörbébb. Ha ki akarod egyenesíteni, akkor eltöröd, ha békén hagyod, akkor pedig görbe marad. Ezért lelketekre kötöm a nõkkel való jó bánásmódot!"
- A férfinak azt mondja, hogy a nõ a férfi szerves részre (szerve), és a férfinak eképpen kell bánnia vele, gondját kell viselnie, védelmeznie kell, törõdnie kell vele. A nõnek pedig azt, hogy a férfi szerves része és függ (ki van szolgáltatva) a férfi gondviselésétõl, védelmezésétõl, törõdésétõl (illetve, hogy ezekre van szüksége, hogy nõ lehessen). Valamint a bordák a legközelebbi csontok a (példánkban a férfi) szívhez melyek azt (mellkas szerveit) védelmezik - szimbolikusan is.

Ebbõl leszûrhetõ, hogy mennyire fontos az, hogy a "bolygók a törvényes pályájukat járják", s az is, hogy ki mennyire odafigyel és védelmezi a test, lelki egészségét annyira fogja majd a barátnõjét/feleségét is. Annál aki pl cigarettázik, iszik ezzel a tüdejét, máját amortizálva, lehet számítani arra, hogy valamilyen egyéb szórakozásért, élvezetért a barátnõjét/feleségét is így fogja feláldozni, tönkretenni.

A születésre felhozott ellenvetéseknek nem sok létjogosultsága van mindaddig amíg a tudomány nem fog tudni saját maga önállóan életet, lelket létrehozni.
"elõször porból teremtettünk benneteket, azután egy spermacseppbõl, majd egy vérrögbõl, utána egy megformált vagy formátlan húsdarabból, hogy világossá tegyük elõttetek a hatalmunkat. És nyugodni hagyjuk az anyaméhben egy megszabott határideig azt, amit akarunk. Majd gyermekként hozunk elõ benneteket, hogy aztán felnõtté serdüljetek." (Korán 22:5)
"És jelek vannak a földön azoknak, akiknek szilárd bizonyosságuk van. Saját magukban jelek vannak, nem látják?" (Korán 51:20-21)
salsoul
Ezt nem lehet racionálisan megközelíteni.
salsoul
A szavaim csak a ruhái annak amit mondok.
Te nem is látsz a ruhánál többet.
salsoul
Lirion egyébként fókuszálj a #7287-re. Tenksz.
salsoul
Megfelelõ szikra megfelelõ táptalajt tud megfelelõ lángra lobbantani.

Ha xy hölgyemén szikrája olyan, hogy nem lobbant lángra akkor nem lobbant. És fordítva.

Ki mit nem ért?
Teremtett téged a nagy francokat, anyád szenvedett veled a szülõágyon és elõtte 9 hónapig, hogy élhess. Anyu és apu sokat keféltek azért, hogy élhess, semmi köze nem volt az egészhez semmilyen felsõbbrendû hatalomnak. Ha pedig megröntgenezteted magad, látni fogod, hogy nem hiányzik egy oldalbordád sem, tehát nincs számodra belõled való nõ.

Egyébként is, ekkora egy hímsoviniszta pöcs hozzáállást még nem basztam. Hogy szerinted a nõ csak egy db csont a testedbõl, retardált gondolkodásmód.

"Egyébként a nõknek sem lehet egyszerû rendes férfit találni."
Jóhogy nem, hisz a világ ilyen impotens puhapöcsökkel van tele, mint te meg clio.

Na jóccakát
Molnibalage
Mi a helyzet akkor mikor közlik veled egyszer azt, hogy van aztán meg, hogy nincs? A széljárástól függ ez? <#fejvakaras> Vagy esetleg némi türelem kéne és nagyobb "minta". --> Több próbálkozás?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"minigirl szerintem egy kimondhatatlan, megfogalmazhatatlan, mérhetetlen, megfoghatatlan faktorra, szikrára gondolt, amit az ember csak úgy érez és ez vagy van vkiben vagy nincs"

Óh te szegény tudatlan pára. Az, hogy te balfasz vagy és nem értesz a nõkhöz, nem vonja maga után a következtetést, hogy mások is azok, tehát vagy van vkiben szikra vagy nincs. A szikrához szükséges dolgok a helyükön vannak mindenkiben, csak te olyan pancser vagy, hogy nem tudod, hogyan használd õket. Csak annak az elméletét ismered, hogyan kell a már égõ és lángoló tüzet táplálni, de mivel az elmélet szart sem ér gyakorlat nélkül, ezért a nagy Õ-det is el fogod veszteni a bénaságod miatt, mivel még szikrát se tudsz produkálni, nem hogy abból lángot gyújts.
clio1616v
Nekem is kell... aztán mi ketten mégse fogunk...
De ezt õk - ha a többit nem értették - szintén nem fogják megérteni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
#7331:
Oké. Engem ettõl még Isten teremtett a maga képmására, és azt az oldalbordát keresem ami belõlem való. Te ettõl még eredeztetheted magadat az állatoktól. Te utóbbi szerint élsz, én meg az elõbbi szerint. Te az állatok szokásait követed, én meg hagyomány értékeit.

Egyébként feltennéd rá a fütykösöd, hogy nem létezik? Vagy ennyire nem azért nem vagy biztos benne?

#7332:
Találhat, az õ dolga. Én nem futok plusz meddõ köröket. Nem vagyok sem kapcsolat, sem szex, sem társaság, sem szórakozás függõ. Életemet meg tudom tölteni tartalommal, nincs gondom az egyedülléttel. És ameddig a kiválasztott el nem jõ, addig dolgozok magamon, és azon, hogy egy családot el tudjak majd tartani egyedül.
(Ez az el nem jõ dolog nem azt jelenti, hogy míg házhoz nem jön, hanem ameddig el nem jön az ideje, mint ahogy a barátságaim ideje is eljött, és ahogy az élet hozta az igaz barátaimat tõlem független.)

Szex és vetközés nélkül is el tudom dönteni, egy szembenézésbõl, pár szóból, hogy kivel látom esélyét egy olyan kapcsolatnak amit én keresek. Ami meg nem olyan, abba nem megyek bele. Én ilyen természet vagyok.

Egyébként a nõknek sem lehet egyszerû rendes férfit találni. Én a munkámhoz nem találok rendes férfit, akinek szikla szilárd erkölcsi és morális tartása van, és akivel úgy tudok bármikor beszélgetni, dolgozni, hogy a figyelmét nem vonja el pár tejcsárda. Én ha nõ lennék nem tudnám elviselni, hogy A férfi mellettem szemmel másokat csöcsörészik, és nem tudok vele úgy beszélni, hogy másik tejcsárdák ne vonnák el a figyelmét...

Ami a szex ellenességet illeti: mondom, hogy nem értettél meg semmit.
Nincs itt szex ellenesség. Amirõl szó van az az, hogy a maga idejében a maga helyén.
Nem elhamarkodva nem elkapkodva, nem szórakoztató cikké degradálva.

---

Más: egyik ismerõsömék most házasodnak, és valami ilyen házasságoktatásra járnak (mert kell), és férj már azt mondta, hogy neki mikor nem jó, mert akkor meccs van a tv-ben...
A látó szem látja, hogy mi lesz, mi nem lesz ebbõl...
minigirl
Nem a szexszel van itt a gond, hanem azzal, ha valaki érzelem nélkül csinálja... Nekem akkor is kell hozzá szerelem, ha lehülyéztek érte.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Hogyne. A szikrát. 😛 😊

minigirl
Rátapintottál, pontosan errõl van szó! 😊

Molnibalage
Én sem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Herr Lehrer
és attól hogy valaki teszemazt 25 éves koráig összevissza kefélget, atótól még találhat 26 évesen olyan csajt akivel élete végéig boldogan fog élni. szal nem értem ezt a nagy szexellenességet.

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
én se tartom magam állatnak, de állatból fejlõdtünk ki, az ösztönök megvannak bennünk is, csak jobban tudjuk õket irányítani. és igen, fogok találni testilelki kielégülést, mert én nem azt az idióta elvt vallom hogy 1 db nõ van a világon aki nekem van teremtve meg stb.. és majd rá fogok várni. egyszerüen csak 1 olyan csaj kell akivel megértjük egymást, és máris megvan a boldogság. te meg vársz itt egy nemlétezõ nõre aki maaajd egyszer biztos eljön és akkor huuuha.

clio1616v
mondtam egy szóval hogy teljesen?

ha mindent jól csinálsz soha nem ismer meg a párod teljesen...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
minigirl szerintem egy kimondhatatlan, megfogalmazhatatlan, mérhetetlen, megfoghatatlan faktorra, szikrára gondolt, amit az ember csak úgy érez és ez vagy van vkiben vagy nincs.
Ennek elbírálása az elsõ benyomással történik.
Van akinek van füle az elsõ benyomás szavának meghallására, van akinek nincs.

Majd minigirl elmondja, hogy ilyesmire gondolt-e.
salsoul
[upsz - a lábjegyzett duplázódott <#miaz> ]
salsoul
<#vigyor0> Ismét valaki ki az egekbe emel, gondol*.
Könyörgöm ne tegyétek! Én egy közönséges szarházi vagyok.
Amiben mi ketten mások vagyunk azaz, hogy én nem tartom magam állatnak.
Ergoooo, inkább még kevesebb vagyok mint te, vagy az általad felvázolt embertípus.

Egyébként én is kíváncsi vagyok, hogy a köv. harminc évben fogsz-e egy nõnél is testi, lelki meghitt kielégülést, boldogságot, békességet találni.

----------------------------------------------------------------------
* ennél a résznél óhatatlan arra kell gondolnom, hogy tudat alatt vagy mi a szösz, ti érzitek a metódusotokat alacsonyabb rendûnek az enyémnél, mert hogy az enyém bárminemû felsõbbrendûségérõl sehol sem írtam.
Pusztán csak arról, hogy van valami, ami több mint hormonális szexualitás. Amirõl én beszélek az lelki, szellemi faktorokat is bevon.

----------------------------------------------------------------------
* ennél a résznél óhatatlan arra kell gondolnom, hogy tudat alatt vagy mi a szösz, ti érzitek a metódusotokat alacsonyabbrendûnek az enyémnél, mert hogy az enyém bárminemû felsõbbrendûségérõl sehol sem írtam.
Pusztán csak arról, hogy van valami, ami több mint hormonális szexualitás. Amirõl én beszélek az lelki, szellemi faktorokat is bevon.
Herr Lehrer
nemnem, az emberek nem ilyen egyszerûek, valakit évek alatt se lehet teljesen megismerni.

clio1616v
ehhez látni sem kell, elég ha leír olyan õszinte gondolatokat, amelyeket te elhiszel neki...

clio1616v
1 perc alatt kiderül, hogy akarod-e megismerni...

clio1616v
Ezt is kár volt írnod...

Herr Lehrer
az hogy boldog vagy e valakivel nem 2 nap alatt fog kiderülni, minigirl meg pár nap után lazán elküldi öket a picsába hogy "jabocs teccel meg birlak meg jó veled de nem te vagy a nagy õ menny a csába"

Molnibalage
A jó szex nem 5 percig tart és nem egyszer. A többire meg nem is regálok, mert minek...

Herr Lehrer
az meg egy aljas mocskos dolog. 1éjszakás dolog akkor van rendbe ha mind2 ember azt akarja és elõre le is tisztázza. átbaszni a másikat szemét dolog.

clio1616v
a jól érzem magam és hogy boldog vagyok nem ugyanazt jelenti.. nektek komoly problémátok van a magyar nyelv értelmezésével..

Herr Lehrer
nem csak azzal jó, de tény hogy azzal joBB.

clio1616v
ja az kimaradt, hogy aztán nyugalommal konstatálja, hogy sajnos muszáj lesz tovább keresni a nagy õt mert te nem voltál jó, annyira... ^^

Herr Lehrer
"nem találom meg azt a srácokban, amit keresek. Még akkor sem, ha jól érzem magam velük."
nem nyert

clio1616v
ja azzal aki odafigyel rád is... nem csak 1-2 percig vergõdik rajtad.. felöltözik.. aztán pá

clio1616v
Tudja bizony... azt hogy jól érezze magát vele, boldog legyen... nem 5 percre...

szex, szex és szex!!!Csudaklassz😄

Herr Lehrer
tudod egyáltalán hogy mit keresel bennük?

Herr Lehrer
Jahh már értem, te itt valami húdenagyon különleges embernek tartod magad ugye? azt hiszed te felsõbbrendú vagy másoknál és folyamatosan jössz a baromságaiddal. nem az a baj hogy egyedi gondolkodásod van, hanem az hogy ettõl úgy elszálltál mintha te lennél a Nagy Mindentudó, kár hogy senki se vesz komolyan. nem mintha bántani akarnálak, de akkora baromságokat írsz néha, amiket komolyan is gondolsz, hogy az ember nem birja megállni hogy ne szóljon be. de majd térjünk vissza a témára 30 év múlva. kíváncsi leszek a "nagyÕÕrevárok" felfogásoddal mikorra találsz magadnak nõt

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

minigirl
Hagyd, új kanegér van a pályán. xD

salsoul
ha állat vagy és kúrni akarsz, akkor kúrjál - nem kell ennek leírásához 2048 karakter
hagyjad salsoul impotens😄DDD....

Herr Lehrer
amugy kurvára felesleges volt ezt leirnom mert a ti véleményeteket ugy se változtathatja meg semmi, ugyanigy az én véleményemet se. legalábbis egymásnak forumon irogatás biztos nem, max az életben történõ dolgok. Ezért is nem értem hogy miért megy még mindig folyamatosan az irogatás ebbe a topicba.

Herr Lehrer
bazmeg ez de hosszu lett

Herr Lehrer
de, megértettem mindent, adott pár szerencsétlen akit 1-2szer lekoptatott 1-2 csaj, és ezért ugy gondolták nem próbálkoznak tovább, inkább összejönnek egy fórumon és elkezdik szidni a mai lányokat hogy mekkora gecik meg stb... És akkor itt egyesek megpróbálják megcáfolni a természet törvényeit is olyasmi szövegekkel hogy "áá nekem nem kell szex én csak a nagyÕÕÕre várok vele is csak 10 éves kapcsolat után fekszek le max engem nemérdekel semmi féle testi kapcsolat stb..." Az ember BIOLÓGIAILAG úgy van megalkotva hogy ha meglát 1 jólkinézõ ellenkezõ nemü embmár embert akkor meginduljon benne valami. Az állatoknál is így megy, az ember is 1 állat, csak fejlettebb sokkal. A külömbség hogy a kutya meglát az utcán egy nõstényt egybõl beveri neki a lompost, az ember azért már inteligensebb ennél, nem hágja meg a villamoson mindenki szeme láttára az elsõ szembejövõ jócsajt, de megnézi magának és elgondolkodik rajta hogy "dejólenne.." És ha lehetõsége van rá törekszik is arra hogy felszedhesse, aztán ha kiderül hogy jól megértik 1mást és öszeillenek akkor jöhetnek a komoly dolgok is. aki férfiember létére meglát egy jónõt az utcán és nem a szépséget látja benn hanem azt hogy "huuu de erkölcstelen" az nem egészséges ember. magyarázhatja akármivel, gyárthat oldalakon keresztül elméleteket mint Salsoul, de egészséges férfiember akkor se lessz. az egész szerelem dolog a biológiánalapul. pl egy impotens ember nem lesz szerelmes, max kedvelhet valakit, vagy szeretheti szeretetbõl, de szerelmes nem lesz. Ezt a sok szarságot csak azért irtam le mert itt mindenki álszenteskedik hogy õt nemérdekli a szex éshogy milyen gusztustalan máá hogy valaki az élvezetért csinálja. persze jo dolog a komoly kapcsolat, de alapbol arra utazni marhaság, annak ki kell alakulni, és akár hiszitek akár nem, ezek is az erre-arra történõ csajozgatásokból fognak kikerülni. igen, lehet hogy egy szórakozóhelyen megtetszik neked valaki, és elõször csak keféltek, aztûn rájöttök hogy többet akartok egymástol és hoppá, idövel jön házasság meg gyerek meg stb...

Herr Lehrer
jaaa ha lány vagy az más😄