22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
EdDyBoy #10417 Sal, te milyen kapcsolatra vágyszm ha megtalálod a neked valót?
1.) rövid, vagy hosszútávú? Esetleg életed végéig tartó?
2.) mi a cél? testi, vagy lelki kötődés? esetleg 'és'? -
#10416 és arra tudod, hogy ma miért nem akarnak? -
#10415 tehát ez egy válasz arra kérdésemre, hogy milyen a komoly kapcsolat a te elképzelésed szerint? -
at16 #10414 kérdezd meg nagymamád hogy miért akartak 18 évesen férjhez menni. én nemtudom a választ. -
at16 #10413 ha meglátok egy csajt akárhol is legyen, szépen odamegyek ismerkedni. már itt eltérés van ...
ha tetszek a csajnak és nekem is tetszik+ a stílusa (amire Beszélgetés közben lehet rájönni) akkor összejövünk. aztán alakulnak a dolgok szépen ahogy lennie kell. ha 1,5 hónap múlva azt veszem észre hogy már nem szeret/ vagy megcsal akkor dobom a francba és elgondolkodok rajta hogy miért is csalt meg/ miért is szeretett ki belőlem. és ha megint összejönnék egy lánnyal, akkor már tudnám hogy mit NE tegyek. -
#10412 miért? És a régieknek miért volt más, és mivolt az a más cél?
-
#10411 milyen te féléd? -
at16 #10410 miért miért. mert a mai fiataloknak nem az a cél 18 évesen hogy férjhez menjenek... -
at16 #10409 *csak annyit tennék hozzá hogy az a "komoly kapcsolat" amiről beszélek, az a salsoul féle komoly kapcsolat. -
#10408 Miért? -
#10407 Szóval miben maradunk, mennyire alkotunk hieteles képet egymásról? -
at16 #10406 ebben az esetben egyiknek se lesz szép jövője... -
#10405 Látod, én nem látlak jól téged.
De te vajon jó látsz engem? -
#10404 én meg azt, hogy egy állítás igazsága nem attól függ, hogy hány éves ember mondja
és mivan ha - példádnál maradva - egy 18-20 éves szeretne komolyabb kapcsolatot, és egy 30-35 éves meg nem? -
EdDyBoy #10403 Ez nagyon sarkítás! 1+1=2 ez tény, mindenki egyet ért vele.
Az itt elhangzottak viszont minden oldalról máshogy festenek, mert a tapasztalatra épülnek, az ember egyéni látásmódjára, és így nem lesz többször teljesen ugyanolyan.
Akkor inkább a PI utolsó számjegye 100 000 000 000. számjegye. Azt még nem ismerjük. Ott is csak 10 lehetséges válasz van, nem úgy mint itt a topicban.
Amúgy meg a korod egy olyan csöppnyi információ, amit nem igaz, hogy nem mersz elárulni. at16 18éves, én 24 vagyok, mangalány 17-25. Annyit tudunk rólad, hogy Salsoul=eltérő vélemény, különös látásmód, 3hónap...stb. Lirion is elárult sok dolgot a magánéletéről, mi is lehetünk kicsit kiváncsiak. Nem cím, vagy név, csak egy szám. -
#10402 Nem azt állítod hogy egy meg egy az kettő. -
at16 #10401 teljesen más dolgot hoztál fel :S
csak azt akartam kihozni az előző postomból, hogy ha egy 18-20 éves srác úgy áll a lányokhoz mint te , az picit orvosi eset. én úgy érzem. de ha már egy tapasztaltabb, 30-35 éves férfi szeretne komolyabb kapcsoltatot akkor megértem hogy így áll a dolgokhoz.
érted? -
EdDyBoy #10400 "Problémád van az egyediséggel, egyéniséggel": Úgy érzem, jó vagyok úgy, ahogy vagyok. Mindig jobb akarok lenni persze, de ez nem önértékelési gond, inkább fejlődési hajlam.
"Félsz, hogy valamiről lemaradsz...": Mindenkinek vannak beteljesületlen vágyai, ez megint csak általánosítás.
"Vegyesfelvágott": Ez stimmel, sok mindent megismertem életem során, és mindenben megtetszett valami, ami azóta a részem, okosabbá, műveltebbé tesz. Hogy ettől semmilyen lenne az összkép... inkább sokrétű.
Azt kell mondjam Sal, hogy ez a két mondat nem igazán tükröz engem, hogy úgy mondjam egyáltalán nem, és ezt nem csak azért mondom, hogy ellent mondjak...
Zenetörténetből 5ös. :D -
#10399 tehát ha mondjuk egy 13 éves mondja, hogy 1+1=2 akkor az baromság, és ha egy 33 éves mondja, hogy 1+1=2 akkor azt meg tudod érteni...
érdekes... -
at16 #10398 jó lenne azért tudni. mert ha egy 30+ éves férfi álláspontja ez amit leír akkor talán meg tudom érteni. -
#10397 Abban 1et kell értenem, hogy tök mind1 mennyi idős...vki érettebb, vki gyerekesebb, mint amilyen a korához illik...szal valóban nem számít a kor...
-
#10396 mi számít rendbennek...
verés, válás nem volt
semmi extra nem volt
korom?
irreleváns a mondanivalót illetően -
at16 #10395 megkérdezhetem a korodat ?
gyermekkorodban minden rendben volt a családoddal? (gondolok ilyenre hogy verés, válás stb.) -
#10394 egyébként idővel majd az individualisták fognak egy magasabb szintű közösséget alkotni, egy olyat amiben az emberek szabad akaratukból szabadon érintkeznek egymással
s nem pedig az egymásra utaltság kényszere miatt -
#10393 az individualizmus nem való minden ágrólszakadt jöttmentnek -
#10392 nem is ezt mondtam..tiszta sor!De rizikósabb ha a közösségből teljesen kiesel és mindenki cseszik rád..sőt kerül téged,és nincs olyan akihez fordulhatnál.Pl. nincsenek karjaid és bekerülsz egy csoportba akiknek van..ki lesz a béna?Te,mert más vagy.Persze ez nagyon sarkosítva van és kevés az esélye,de remélem érthető -
#10391 Én is "kitaszított" vok...de ez van...mégis vannak, akik így szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vok...sőőőt...pont ezt kedvelik bennem...aki nem fogad el olyannak, amilyen vok az ne fogadjon...ez van, nem szerethet mindenki mindenkit...
-
#10390 valami ilyesmi igen -
#10389 Problémád van az egyediséggel, egyéniséggel és mintha be lennél szarva, hogy egyik sem vagy, és mintha ezt problémának éreznéd. Félsz, hogy valamiről lemaradsz...
Vegyesfelvágott. Ilyen is, olyan is, végül semmilyen az összkép.
Pl ha már zene: vannak egyedi zenészek, hangtechnikusok továbbiakban mesterek.
Amiben az ő kezük benne van, annak egy speciális karaktere lesz, amit soha senki nem fog tudni leutánozni, mert ez a karakter a mester lényegéből fakad. És ha ismered ezeket a mestereket, mindent fel fogsz ismerni amiben az ő kezük benne van.
Ilyen volt a 1999-2003 körüli house-os időkben DJ-k, előadók: Marc Pomeroy, Kevin Jost, Joey Negro, Dimitri From Paris, Miguel Migs, Kaskade, Johnny Fiasco. Blue Six, Jay-J, Louis Benedetti...
Kiadók közül: HedKandi, OM, NRK, Naked Music, Soulfuric...
Mindig érezted mikor kinek a keze van a dologban. És örültél.
Persze időközben a kereskedelmi mainstream, MTV áramlat (minimal/elektro az esetünkben) olyan erős lett, hogy sokakat megalkuvásra kényszerített, derékba tört... És innentől már a fejetlen mainstream szörnyeteg kezét lehet érezni... Nomeg a felszínre jött, hogy már azokban a régebbi időkben is kik voltak a paraziták és kik az alkotók... -
#10388 javítsatok ki ha tévednék... -
#10387 Az a baj hogy ha már "egyedi"...ill. eltérsz a normától ,kinéz a közösség.Az ember mindig közösségbe verődve élt és létezett(család,barátok,iskola,munka)és általában ez az aminek tudat alatt meg akar felelni az illető.Ergo ha Te különc vagy...vállalnod kell,hogy kitaszított leszel(ugyebár itt jön képbe a féltékenység) és ez nagy felelősség... -
EdDyBoy #10386 Amúgy Sal, megkérhetlek, hogy abból, amit eddig írtam, meséld el, hogy szerinted én milyen vagyok. Olyan 8-10 mondatban. Semmi általánosítás, inkább konkrét dolgokat. Kíváncsi vagyok, milyennek látsz, ha képes vagy erre. :D -
EdDyBoy #10385 Ha nincs jobb dolgom, pedig csinálhatnék mást is, kockulok, vagyis átlagos vagyok.
Olyan zenét szeretek, amit a környéken nem nyomnak, vagyis egyedi vagyok (?).
El szeretnék érni olyan dolgokat az életben, ami másnak szerintem eszébe sem jutna, mert ő nem lát benne szépséget, logikát, vagy azt sem tudja, hogy van olyan, vagyis egyedi vagyoki(?).
Nem lehet ráhúzni valakire azt hogy egyedi, szerintem.
Lementem a Művészetek Völgyébe és rengeteg művészt találtam, amik igazán egyediek voltak számomra, de belőlük is van sok az országban, és amikor ők páran összeülnek, nem mondják egymásnak, hogy "egyedi vagy".
A világban egy réteg azt próbálja elérni, hogy normálisan nézzenek rájuk, nem mondják rájuk, hogy furák, eltérőek, nemnormálisak, különösek stb.
Vannak azok akik egyediek szeretnének lenni, kitűnni. Ha ezt azért teszik, hogy egyediek legyenek, akkor az feltűnési viszketegség. Ha ez természetesen megtörténik, akkor nem magára mondja, hogy egyedi, hanem a környezete fogja rá mondani, aminek vagy örülni fog, vagy nem. -
EdDyBoy #10384 Szerintem elég fura ez az egyedi dolog.
Egyik oldalról mindenki egyedi a maga nemében, mert senki sem ugyanolyan.
Másik oldalról én is iskolába járok, néha lógok, este alszok, hétvégén szórakozok, néha lejárok Balcsira, mint sokan mások. Mellette hallgatok pl goa-t, dnb-t, chillout-ot, amiben ritkának számítok a környezetemben (nem egyedi, csak ritka).
Később ha összejönnek a dolgok szeretnék egy Bonsai-t, vagy egy Saikei-t, ami még ritkább lesz a környezetemben. Egyedi leszek? Nem, csak ritkaság.
Az, hogy valaki egyedi, nem jelent semmit, csak ritkább lesz, mint a többiek azon a területen. Egyediek lehetünk munkásságunkban, vagy gondolkodásunkban úgy, hogy mellette sokmindenben mindennaposak vagyunk.
Az egyedi már nem éri be a mindennapival, mert ő olyat szeretne, ami szintén eltér a normától, a mindennapi viszont tökéletesen érzi magát a mindennepi világában. -
#10383 #10382
A te egyediséged miként határozza meg a munkádat?
Ám ez végigvonul az életem minden területén.
Pl a munkámban nem a pénz a motíváló erő, de nem is az hogy ezzel bárkinek is közvetlenül vagy közvetetten bármiben a szolgálatára, örömére legyek. -
#10382 Attól lesz vki 1edi, hogy más, mint a társadalmilag elfogadott norma...sztem egész életében 1edi az ilyen ember és minden apró mozzanatát meghatározza ez az 1ediség... -
#10381 Te is 1edi vagy, mert másképp gondolkodsz, mint a legtöbb, átlagosnak mondott ember... -
#10380 Nem nem úgy gondolom.
Úgy gondolom, hogy alkotásból és teremtésből. -
#10379 Egyáltalán mitől lesz vki egyedi?
És ez az egyediség életének mely területét hatja át, melyet nem és miért? -
#10378 Úgy gondolod, hogy az ember csak a munkából áll?