22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #10497 csak azt áruljátok el, hogy salsoul exhibicionizmusának mi köze van ahhoz hogy egy ritkarendes lányt hogyan kell megtalálni... -
#10496 a válasz a köz számára is ugyan az -
EdDyBoy #10495 A #10488-asban inkább közvéleménykutatás szintre gondoltam. Mindenki amire gondol, és szerinte ott fellelhető, nem pedig számomra.
Fősulin tanulok, szóval az értelem ott már meghaladt egy szintet, amire én vágyok, külsőleg is ki tudom fogni a halakat, ez nem rólam szól.
Nem szeretnék rólad, vagy magamról beszélgetni, vagy megint kettőnk közt kialakult vitákba bonyolódni, hanem mindenkit bevonni a beszélgetésbe.
Ha valaki tudja, hol lehet Tapolcán ilyen csajokat találni, tőlem jöhetnek a válaszok.
(De ha kostolgatsz, nyugodtan... nem haragszom meg rá, csak azokat privátba. Csak tudd, nem fogok válaszolni rájuk.) -
#10494 Nos, megválaszoltad #10488-as felvetésed.
Egyéb kérdés? -
#10493 A "fárasztó" nem elég jó szó erre a beszélgetésre. -
EdDyBoy #10492 1.) Rendes vs nemrendes: ezt már te megmondtad, arra jutottunk, hogy olyan csaj nincs, így úgyis mindenki elmondja, számára mi a rendes.
2.) Az, hogy lányról, vagy nőről beszélünk-e függhet
a.) a korától (<-18, 18->), esetleg (<-25, 25->) vagy
b.) értelmi fejlettségétől, de ezen megint csak nincs mit tárgyalni, mindenki maga választja meg, mit szeretne:
- érett kiskorú
- éretlen kiskorú (ezt lehet nem kellene , ja persze értelmileg, akkor lehet)
- érett nagykorú
- éretlen nagykorú
Mivel nem nézünk le valakit a kora miatt, így a vénlányokat is lányozzuk.
3.) Itt felmerül még egy kérdés...
Milyen kapcsolatot szeretnénk kialakítani?
a.) rövidtávú, vagy
b.) hosszútávú
4.) Ez a legjobb! Ha valaki nem tudná eldönteni, kéretik nem a rovarokon keresni a különbségeket, hanem ajánlatos (18+)-os videókat megnéznie. (Ez már kezd kínossá válni)
Ha arra gondoltál, hogy agyilag lánynak érzi-e magát, vagy hogy fityegett-e neki ott valami, mielőtt annak érzete magát..., az megint csak evidens szerintem. Mindenki amire vágyik. -
#10491 Valamint ahhoz, hogy tudjunk neked válaszolni szükségünk lenne annak leírására, hogy mit vársz egy kapcsolattól, milyet szeretnél, milyet nem, és miért.
Ezt minél egzaktabban leírod, annál egzaktabban tudunk majd a helyeket mondani.
Azonban ha minél nagyobb vonalakban ködösen fogalmazol, csak ködösen nagy vonalakban tudunk majd helyeket javasolni. -
#10490 Oké előbb beszéljük meg, hogy mitől lesz rendes egy rendes.
Aztán, hogy mitőlesz lány egy nőnemű. Továbbiakban, hogy lányon értünk e Nőt, vagy csak lányt. -
EdDyBoy #10489 Helyesbítek:
Hol lehet igazán rendes partnert találni? -
EdDyBoy #10488 Nem dorgálok... isten őrizz, pusztán jó hangnemben megjegyeztem.
Bármi friss ötlet jöhet.
De itt van egy frankó téma:
Szerintetek hol lehet igazán rendes lányt találni?
Füstös kocsma vs könyvtár? (vs minden más) :D
A verseny elindul...
3... dob
2... per
1... gés
éééééés tessék. -
#10487 #10476:
Ezzel nem is lenne gond, ha Sanyibácsi tudomásul venné, hogy ezt a sorsot ő csinálja saját magának, és nem elégedetlenkedne 24/7, nem sopánkodna, hogy szar az élet, nem is irigykedne egyfolytában a szomszédaira, és azokra akiknek jobban megy a soruk.
#10478:
És itt azt is hozzá kell még tenni, hogy nem elég tiltakozni, hanem alternatív programot is ki kellene dolgozni. Mert oké, hogy leváltják a kormányt, de ha leváltották mégis milyen terv, elgondolás, program alapján kívánják kormányozni az országot. Az 1848-as forradalom környékén volt pár ember aki műsorozás helyett leült és kidolgozta, hogy mit kell tenni, s min kell kezdeni, és aztán így szólaltak fel. Felszólaltak! Nem cirkuszoltak, nem indulatokat keltettek, nem romboltak: dolgoztak.
#10479:
Akkor lesz majd más a világ, mikor az emberek rájönnek, hogy előbb otthon (saját magukban) kell rendet tenniük. És ha már otthon rend van, automatikusan rend lesz az egész országban.
Az okos ember minden hullámot meglovagol, a dilettantizmus hullámait is. Ezért ők a nyertesek.
Attól független, hogy nincs velük tele a média - mert a siker az nem hír, arra senki sem kattan.
#10483:
Eddy, én meg azt, hogy valaki azért dorgál, hogy miért nem a témához kapcsolódóan írunk, miközben ő saját maga sem ír a topikhoz kapcsolódóan, még csak új a topik témájához kapcsolódó (eddig ki nem tárgyalt) témát sem vet fel... Ezt látom Eddy... -
#10486 Persze!Még mit nem?!El tudnám képzelni az első randit..Kellemes zene,félhomály,az étel finom illata..koccintásra váró poharak..egymás szemében elveszünk..közeledik a két száj egymáshoz,majd a srác megkérdezi:-És Te hogy vélekedsz az SzDsz és az MszP kollektív önkényuralmáról?(vagy valami ehhez hasonló illúzióromboló dolog) -
#10485 Csupán kitekintettem..a naAagy világunkba!Mellékesen,már mióta nem a topikkal kapcsolatos szövegelés megy?(és nem én kezdtem).
HTS..köszi a videót,de sajnos nem tölti be:S..bizonyára a gagyi netem miatt!Ha olyan helyen leszek megtekintem eme kis okosságot.Amúgy nem vagyok nagy politika fan,de véleményem szerint a a lányoknak is lehet vagy kéne ezzel foglalatoskodniuk..nem csak a hajfestés,a műkörmök meg a mellnagyobbítás kérdésével:P -
EdDyBoy #10484 Nagy gebasz van fent a nagy házban, és ez piszkosul befolyásolja az életünket, ez tény. Ez ellen tényleg csak összefogva lehet valamit tenni. A gyógyszer tartalma is megossza a társadalmat.
Ettől sajnos nem lesznek rendesebbek, vagy rendetlenebbek a fiúk, és a lányok. Max akkor, ha egy sajtótájékoztatón, vagy politikai eszmecserén akarod felszedni. :D:D
-
EdDyBoy #10483 #10472 & #10473
Ha ez valóban így volt, és az eredménye Sal egyetlen feltöltött képe, és az, hogy az a topic jelenleg nem létezik, akkor nagyon sajnálni fogom ezt a topicot. Látok bizonyos párhuzamot. Sok jó dolgot ki/meg lehetne beszélni.
Azt látom a kakukk már itt van a fészekben. Bocs Sal, de tényleg ezt látom. -
#10482 Mos erről szól, mert időnként kell egy kis kitérő, hogy egy vizsgált kérdést tisztábban lássunk. -
EdDyBoy #10481 Valóban, igazat szólsz, de ez a topic nem erről szól. -
#10480 na,ez neked való lesz;) -
#10479 Én ezzel teljesen tisztában vagyok!Ha jól megfigyeled az oktatási rendszert is átalakították...kevesebbet tanítanak a gyermeknek,illetve amit tanítanak azt is hülyén ill elhanyagolható dolgokat.Az államnak nem érdeke h gondolkodni képes emberek kerüljenek ki az iskolákból,mert akkor nem lenne kit befolyásolni és nem lenne olyan aki elhinné a hazugságokat!Ezért inkább korán kezdik az agymosást h buta(világról semmit nem tudó emberek monoton módon,robotként cselekedjék azt amit a média sulykol belé)Csak kevesek ébrednek fel,és gondolkoznak logikusan..de sajnos azzal sem érnek semmit,maximum h a saját családjuk életét egyengetik és nem követnek el olyan hibákat mint a többség.(Bár...sajnos a szavazáson hiába szavaz a kevésbé szemét pártra ha a többség által megszavazottak kerülnek a fő vezető posztra)...a logikus kisember elmehet a sunyiba(lényegében) ez a szomorú tényállás(sztem) -
#10478 Vagy nézzük csak példának okáért a Kossuth téren lezajlott tüntetéseket.Összefogtak az emberek,kiálltak az utcára nyíltan közölni nemtetszésüket.Nahmost én is kinn voltam.Mit láttam?Kevés embert akik elkeseredettségükben választották ezt a megoldást,míg a többi hasonló álláspontú egyén a tévé mögül figyelte a "parádét",mert vagy lusta volt kimászni és összefogni azzal a kis csoporttal,vagy nagyon nem is érdekelte a dolog és úgy volt vele h lesz ami lesz(és ezért a mai napig nyel és nyel).A másik meg pár bulizni vágyó fiatal,aki nem volt képes felfogni h ez az ő jövőjükről is szól...és ehelyett részegen kiültek a sátruk elé és jókat böfögtek egymás arcába.Pedig ha sokan összefognak és nem carják le az egészet...véleményem szerint most nem itt tartanánk! -
Lirion #10477 Persze, hogy zombiként élnek, mert a kapitalista társadalomnak az az érdeke, hogy zombiként éljenek. Így lehet letolni minden szart az emberek torkán és eladni minden szart, ami a gyártók szerint jó lesz a népnek, azok meg elhiszik. Sanyi bácsi fejét alaposan kimosták hát... -
#10476 És lássuk be..az emberek többsége "Sanyibácsi".. -
#10475 Oké,ez az ember lefektette az alapokat.Az akkori nézetek szerint.Sajnos azóta sok minden változott,a korrupció magasabb posztot tölt be napjainkban,az emberek nem foglalkoznak senkivel(rohanó életmód,gazdasági hanyatlás)Manapság nem azon van a hangsúly h milyen új nézetek változtathatják meg(jobb irányba) a világot.Kiss Sanyibácsi,este hazaesik a szántásból,megissza a pohár fröccsét,leül a Mónika-show-t bámulni az asszonnyal...és nem hiszem h azon töri a fejecskéjét,h miként tudná hasznosabb lenni a társadalom számára,új ötletekkel/elképzelésekkel.Ezzel arra akarok célozni ,h az emberek nagyon zombiként élnek..és megszokták ezt az életmódot,ami persze nem sorolható fel pozitívumként.De két,három ember(Te vagy még pár közel hasonló gondolkodású ember)nem fogja megváltani a világot.Nem tudom mennyire érthető amit írtam..kicsit sok dolgon pörög az agyacskám. -
#10474 ÖöÖ..lol?:D Én maradok az én verziómnál..a számok igazolnak -
#10473 Én vagyok a gonosz mumus aki mindig felkavarja az állóvizet -
#10472 azért halt ki,mert ott túl gyengék voltak idegileg salsoul szellemi ellenfelei -
#10471 azért halt ki mert megszűnt a vélemények közötti feszültség, kontraszt
az egyetértésben nincs mit megbeszélni
a téma itt is ott végül is az volt amit Lilu11 leírt -
#10470 vajon miért halt ki?Talán mert kevesebb a nő a fórumon ,mint a férfi..és nem hiszem ,h pont egy srác fog írni,hogy "ritka rendes pasit találni"...haacssaaak...:P -
#10469 -
#10468 > a haladás törvényei < -
#10467 van ritka rendes fiút találni topic is,csak kihalt.
egyébként meg pont az a lényeg,hogy a másik álláspontjából kiszedjünk itt valami használhatót-legalábbis nekem... -
Lirion #10466 Van olyan topik is, hogy ritka rendes pasit találni. :) -
#10465 korrekt! -
#10464 Ha a két nézettípusból kipiszkáljátok a használhatót és összekötitek?
Nem a világ megváltása a cél, sajnos így is eléggé el van cseszve.Mellékesen,honnan veszed h ha megegyeznétek akkor ez új gondolat lenne...lehet h a föld másik oldalán már megfogalmazódott ugyan az a gondolat,tehát akkor az már nem lenne újdonság.(öö..no mindegy ,kicsit elkalandoztam)Szerintem ha a a népek megegyeztek volna,és összedugták volna orrukat ,hátrahagyva büszkeségüket,akkor kevesebb háború lett volna és áldozat.És csak annyi kellett volna h leteszik a popsijukat és addig fel nem kelni,míg meg nem egyeztek.Lehet naiv vagyok ,de szerintem lehetséges! -
Lilu11 #10463 egyetértek...és azt is el kéne tudni fogadni, ha valakinek más az álláspontja. Ha pedig az ellenétekről értekeztek akkor tudjatok beszélni róla, ha már az értelmes embreket hiányoljátok a topic címében, akkor értelmes felnőtt emberek módjára kéne kommunikálni, nem 'veszekedni'.
És most nem kell nekem esni kérlek, csak már pár napja olvasom a fórumot és komolyan azért nem szóltam hozzá, mert itt nem higgadt beszélgetés folyik...
Pedig már megjegyeztem volna, hogy kicsit erős a topic címe, meg a leírás:
'nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható'
Ez azt sejteti, hogy férfit könnyű találni, amit lássuk be nem igaz...szóval szerintem találóbb lenne a 'ritka rendes partnert találni' vagy valami hasonló.
Ez csak egy kósza megjegyzés, egy állítólag 'rendes' lány szemszögéből.
További jó 'beszélgetést' és szép napot!
-
#10462 Egymás tömjénezésével nem megy előre a világ, és új gondolatok, megoldások sem születnek. -
#10461 fiúk..öö...esetleg lányok!Miért kell "csatázni"?Szemmel láthatóan,mindegyikőtöknek más az álláspontja és aligha juttok közös nevezőre.Mire jó az ha egymás torkát szorongatjátok és mint az ovisok úgy viselkedtek?!Ahelyett,hogy inkább összegyúrnátok a kettőből egy értelmeset és használhatót.Ja..igen..lehet a büszkeség és az "azért se" érzés közbeszól? -
#10460 Addig senki sem maga irányítja az életét, amíg nem saját ítéletből irányítja azt.
Az hogy a saját ítéletnek semmi nyoma az az alábbi, miértekre adott válaszokból látszik:
- mert a többség
- mert az átlag
- mert a társadalom
- mert az Kovács Iván
- mert az újságban
- mert a könyvben
- mert a TV-ben
- mert a családom, anyám, apám
- mert a haverjaim
- mert a szokás
- mert a hagyomány
- mert a tekintélyelv
És az ilyen ember semmi újat sem fogad el amíg a(z):
- többség
- átlag
- társadalom
- Kovács Iván
- újság
- TV
- család, anya, apa
- haver
- szokás
- hagyomány
- tekintélyelv
el nem fogadja, ki nem mondja. Ám ha egyszer elfogadják, kimondják, akkor ő is automatikusan elfogadja tőlük, miattuk az újat. Neki mindig azt szabad csak tennie és gondolnia, amit a … lásd felsoroltaknak. Mert azok biztosan jobban tudják, hogy Ő mit szeretne, és Ő neki mi a jó...
Lehet azt csinálni amit a mainstream, mert lehet benne jó dolog, de az a jó csak akkor lesz jó, ha saját belátásból csinálják azt, és hogyha a mainstream 180 fokos fordulatot tenne, akkor sem csinálnának mást, szimplán azért mert a mainstream is, úgyhogy nekünk is... -
#10459 Oké, csak ti magyarrázátok belém azt, hogy ha tényleg azt gondolom amit leírtam, akkor az feltételenül csak egy dacos szembemenetel lehet az árral, sőt célzatosan eleve erre is lett megalkotva.
Örömmel látom, hogy végre kezd benned is fel-fel beukkani az agy használatának jelensége -
#10458 meg se kérdezzem, hogy miért?, igaz?
Mert ugyan oda lyukadnánk csak ki megint mint korábban a #10421-ben...