22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
a gitár csak amatőr szint
a netet még nem próbáltam.. már volt "pár" egyéjszakásod abból? :) -
bcrics #10621 ha jól emlékszem faszául gitározol szóval tökmind1 mennyire ronda vagy a desperádokra buknak a csajok,,legalábbis én evvel vigasztalom magam:D
de sztem tök jóak a netes dolgok is,és még semmi szifiliszt sem szedtem össze ien csajoktól szal bátran ajánlom.
-
nyitott vagyok a lehetőségekre, meglátom mit hoz az élet -
baráti társaság..iskola..szolidabb szórakozóhely...vagy internet(valakinek bejön,de ritka) -
én szeretnék találni rendes lányt csak nem szoktam annyira sűrűn szórakozóhelyre járni. Ilyen esetben mit ajánlotok? -
bcrics #10617 csákány,találtatokk már rendes csajokat?
-
pl attól, hogy lespórolták az ismerkedést
pl attól, hogy már az elmúlt négy év alatt is már eleve/folyamatosan romlott volt
csak ezt a nagy szerelemben senki sem akarta észrevenni, és felfogni, és ennek megfelelően helyesen cselekedni -
at16 #10615 mitől romolhat meg egy szerelmi kapcsolat 4 év után?
Salsoul téged kérdezlek most. -
akkor semmi akadálya!..majd ha azt veszed észre ,h másznak a penészgombák ,akkor félhetsz:P -
nem mivel nem használom ott :p -
:D...háát..elképzelhető,de a nyelvedre is gumit húzol? -
a gumi jó ellene, nem?
-
Nahszóóval...most hogy a férfiak elmentek,beszéljünk a hüvelygombáról!
-
Á, nem lényeg, csak eszembe jutott, hogy nem semmi akaraterő, tartás kell ahhoz, hogy miközben "céltábla" vagy bizonyos értelemben mégis ragaszkodsz a saját nézeteidhez, önmagadhoz és mennyi ideje...De tényleg nem fontos, csak egy gondolat volt. -
nem tudom - nem tudok mit kezdeni a kérdéssel -
Kicsit olvasgattam. Hogy bírod Sal? -
??? ARE YOU SURE ??? -
Lirion #10605 @10600 clio:
Az elég gáz, hogy önmagadtol nincsenek saját gondolataid.. De ez megmagyarázza, hogy miért beszélsz össze-vissza.. -
at16 #10604 "Életed utolsó pillanatában ne azt bánd amit megtettél, hanem azt, amit még nem tettél meg"
Salsoul te nagyon fogsz bánkódni :S -
clio1616v #10603 nem mindenki tudja eldönteni, ahhoz az addigi élete során olyan ingereknek kell hogy érjék... -
Bármi is van a halál után, az élet rendje az, hogy egyszer úgyis meghalunk. Épp ezért felesleges siettetni vagy sírni miatta, el kell fogadni és kész. Ugyanígy el lehet fogadni az életben bármit. Az már a te döntésed, hogy hogyan állsz hozzá, félsz rettegsz tőle, kihasználod, szereted, vagy leszarod... Minden gondolatban dől el. -
Clio te nagyobb elme vagy mint Jung vagy Freaud vagy ők ketten együtt. Nincs is több kérdésem. -
clio1616v #10600 tudatlanul művelem... mindig azt mondom amit gondolok és a gondolataimat nem tudom befolyásolni... azokat a környezetemből jövő ingerek hatására reagálom ki magamból...
minden gondolat egy kémiai reakció az agyban ami a világ változásaitól változtat meg engem és teszem azt amit teszek... nem kell túlmisztifikálni
egyszerűen nagyon bonyolult folyamatok zajlanak le egy emberben ami nem egy zárt rendszer... nem kell beleképzelni mindenféle tudatos dolgot, istent és hasonlót
magadat nyugtatgathatod vele de az csak az önzőséged miatt van -.-
én elégedett vagyok azzal ami körülvesz és amilyen vagyok... nincs olyan amitől boldogtalan tudnék lenni
egyszerűen hagyom hogy azt tegyem amit megtennék amúgy is hogy nem olyan vagyok mint amilyen nem
amúgy van amikor olyan érzésem van hogy tudatosan teszek dolgokat magamtól... de amikor oda jutok hogy megtegyem, akkor elérkezek arra a pontra, hogy ezt még se tudom...
próbáltam már nem gondolni semmire... de nem megy -.- próbáld ki, bármennyire is akarod nem tudod megtenni... -
Akkor néznének furán, ha másképp szeretnék. >>> Akkor nem néznének furán, ha ők is úgy szeretnék. -
#10577:
Akkor néznének furán, ha másképp szeretnék.
Egyébként tényleg jó kérdés, hogy honnan ered a monogámia, a tradíció honnan vette, másolta, hogy ez, és nem más a követendő példa.
#10578:
Továbbra is azt mondom, hogy lehetséges.
És sok minden lehetséges, mégsem követik az emberek, mert a könnyebbik, olcsóbbik utat választják, és ott csalnak, sikkasztanak ahol tudnak. Ennek persze meg is van az eredménye.
A boldogság nem olyan dolog ami csak van: a szabad boldogság is egy olyan dolog amiért meg kell dolgozni, amire alkalmassá kell tennie magát az embernek, amire edzeni kell.
Azt amit én mondok nem lehet elérni egyik napról a másikra, egy pillanat alatt történő átkapcsolással. Az embernek minden régi visszatartó rögzült szokását (rögzítését) képesnek kell lennie elengednie, ha szükséges - még ha nagyon szereti is -, hogy tovább léphessen (bárhova máshová). Ha ezt nem teszi, nem fog menni.
A régi szempontból persze az új mindig veszélyesnek, kockázatosnak és hazárdnak fog tűnni, így aki a régit elengedni nem kész, és kizárólag abból akar szemlélődni, megérteni, az biztosan nem fog tudni máshova lépni, így (minden) marad a régiben.
Idiában pl a Szent Tehenek lezavarása az autópályákról...
Vagy iszlámiában a saját agyat is használni a Korán mellett...
Vagy nálunk a saját agyat is használni a mainstream áradat mellett...
#10579:
kioltásba kerülés
#10580:
nem tettem
#10581:
a dolog máris tudatos, ha megérted jelenséget, és felfogod, hogy a rózsaszín elefánt az ormányával a képzeletedben fogta csak át kezedet, és ennek az egész elefánt történetnek köze sincs a valósághoz, és így rövidre is zárod az egészet
#10582:
Akkor lesz boldog ha nem másodkezű. És te is akkor leszel, ha te sem vagy másodkezű. Másodkezű emberek sosem lesznek boldogok, sem együtt, sem egymás nélkül.
Képzeld el azt amikor a te boldogságodhoz, egy másik embernek nem kell feláldoznia a saját boldogságát, és fordítva...
(nem megy? Hm... megbukott az #10581-ben írt tételed?)
#10584:
Minél inkább fulladsz a hurokcsapdában annál dilettánsabb példákkal jössz elő...
És koránt sem látom azt rajtad, hogy bármit is meg szeretnél érteni, vagy azt kutatnád, hogy ennek az idiótának mégis milyen nézőpontból lehet igaza, és ebből mégis, hogy fest a táj.
Te már előre eldöntötted magadnak a kérdést, s ilyenkor már nincs mit tovább tárgyalni.
#10592:
Erről van szó.
Mindenen úr a szokás.
#10593:
És te Clio honnan tudod, hogy nem te élsz magadat becsapva, mely becsapásból boldogtalanságod, fájdalmas életed fakad?
Az önbecsapás miatt tudod becsülni "mennyországos dolgot és a vallást" ???
Egyszer ezt mondod, egyszer azt, tudod te mit beszélsz?
Vagy ezt is abszolút tudattalanul műveled?
#10596:
Engem nem különösebben érdekel a halál téma és se nem kerülöm se nem siettetem. Nem az én dolgom. Mikor még nem voltam nem érdekelt, hogy vagyok-e vagy sem, s mikor már nem leszek szintén nem fog érdekelni, hogy vagyok-e vagy sem. És ha saját kézből élek akkor az sem érdekel most, hogy az élők miként vélekednek rólam, munkámról halálom után.
#10597:
Nos látod, még nagyon sokat kell tanulmányoznod ezt a kérdéskört, míg megszűnsz hülyeségeket beszélni. Ismerteid túlságosan felületesek a témában. -
EdDyBoy #10597 Azért lehet némi gebasz a törzsnél is, mert ők is inkább az életet választják, a halál helyett. Ha olyan jó lenne odaát, akkor mindenki csomagolna, és indulna. Ott is van félelem, ami miatt nem teszik meg ezt a lépest. Náluk viszont visszatérhet a szellem, kommunikálhatnak vele, ha épp ideiglenesen elhagynák az örök vadászmezőket, így nem éreznek akkora hiányt talán, de azért ők sem lesznek tőle boldogok, csak nem törnek össze annyira.
Hitük miatt viszont legmélyebb tiszteletemet fejezem ki. Más népek kultúrájával semmi bajom, amíg tiszteletben tartják a természetet, és az életet. -
EdDyBoy #10596 Ezzel a halálos témával az az egyetlen probléma, hogy nem tudjuk mi a valóság (menyország, pokol) és csak a gondolkodásmódtól, neveltetéstől függ, hogy melyiket tartjuk valószínűnek.
Én azt gondolom, hogy egyik sincs, mind a kettő pusztán az emberi képzelet szüleménye, mert nem tudták elképzelni, mi lehet a halál után. Számomra ott vége van, és a cél, hogy elkerüljem, amíg tudom. Maradandót alkossak még életemben, hogy az emlékem örök maradjon, mert az ember akkor hal meg igazán, ha elfelejtik.
Szerintem hülyeség azon gongolkodni, hogy milyen rossz lehet neki, mert szét fogják tépni a pokol kutyái, vagy milyen jó neki a hófehér párnák közt feküdni, aztán sétálni a virágos réten. Amúgy meg a menyország és a pokol is csak a saját fejünkben van. Álom az egyik, félelem a másik.
Mi viszont nem azért szomorkodunk, mert valaki meghalt, hanem azért mert hiányzik nekünk az a valaki. Minél nagyobb az űr utána, annál jobban fáj. Én erre gondoltam, mikor a rossz érzésről írtam. -
clio1616v #10595 amit nem hiszel el az hazugság -.- -
nem,változtass a hozzáállásodon(és saját magadon),és akkor nem lesz hazugság-különben is,amiben valaki hisz,az hogy lehet hazugság?ha valami miatt megváltozik amiben hiszel,attól még amiben azelőtt hittél,nem lesz hazugság... -
clio1616v #10593 Magyarul képzeljünk el hazugságot csak azért hogy becsapva magunkat boldogok legyün, mert úgyse derül ki a halálunk utána hogy igazunk volt-e :)
A halálra ez akár jó is ez az egy amiért a mennyországos dolgot és a vallást becsülni tudom...
a többi meg neked azért megy könnyen mert elégedett típusú csaj vagy...
az elégedetlen emberek nem fognak örülni hogy wartburgjuk van, mert nekik olyan autó kellene amit soha nem lesz lehetőségük megvenni -.-
az ő gondolkodásuk nem teszi lehetővé, hogy örüljenek... ők a gonosz emberek, mert irigyek is és ez irányítja a cselekedeteiket
rád ezért azt lehet mondani, hogy rendes lány vagy -
Ez az egész előjelmegváltoztatósdi ha jól értelmezem, akkor csak a hozzáálláson múlik. A temetéses példádból kiindulva, hogy nevetve járkálnak temetésre: vannak olyan törzsek, népek, ahol a szeretteiket vidám mulatsággal búcsúztatják, örömtáncot járnak, mert az ő felfogásuk szerint a halott ember egy sokkal jobb helyre került, és ha egyszer neki már jó, akkor az életben maradtak miért sírjanak miatta? Innen nézve nekik a halál egy ünnep. Érted? Az egész csak hozzáállás kérdése. És ezt kb akármivel meg lehet(ne) csinálni, ha az emberek nem lennének a megszokott gondolkodásuk rabjai. -
Akkor szüntessük meg a rosszat, és ne csak átpakoljuk valahova. -
EdDyBoy #10590 Egyetértés! -
EdDyBoy #10589 Én is arról beszélek, hogy nem lehet.
A párbeszéd csak vicc, ilyen nincs, tudom. A #10585-öt poénnak szántam. -
EdDyBoy #10588 Itt most tényleg "tudatos érzések"-ről beszélünk, vagy az "érzések által irányított tettek tudatos befolyásolása"-'ról?
Kérlek válasszatok:
-Tudatos ÉRZÉSEK
-ÉRZÉSEK által irányított tettek tudatos befolyásolása
esetleg:
-Tudatos ÉRZELMEK
-ÉRZELMEK által irányított tettek tudatos befolyásolása
Legalább ez legyen tiszta.
Itt lesz olyan kijelölős szöveg
---
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sal valami olyat fog írni, hogy nem tom miről beszélsz, de én nem erről beszélek.
--- -
clio1616v #10587 magyarázd el egy vakon született embernek milyen a szivárvány egy csodálatos hegy fölött ahogy gomolyognak a felhők az elvonuló vihar után
hogyan tudnád átadni neki? -
clio1616v #10586 érzéseket érzelmeket csak úgy lehet átadni, de úgy sem teljesen, ha akinek beszélünk róla már szintén élt át hasonlót... van tapasztalata
ezért kicsit elbeszélünk salsoullal egymás mellett -
EdDyBoy #10585 Egy bionikusan megerősített új kézzel, frankó plasztikai sebésszel, ami minden nyomot eltüntet, és azon emlékek törlésével, amikor épp átélted, ahogy a fűrész vágja a csontot. 

Így a kéz sokkal jobb lesz, mint volt, és még a fájó emlékek miatt sem lesz rossz érzés. Ez már lehet eléri a +40et.
Csakhogy itt kézzel
fogható dolgokról van szó, nem pedig érzésekről.
-Tudod mennyire szeretem a Klárit?
-Aha, el tudom képzelni...
-Nem, annál kicsit jobban.
-Ennyire?
-Nem, még kicsit jobban.
-Így jó?
-Nem, ez már túl sok!
-ÁÁ, szóval ennyire?
-Pontosan ennyire szeretem a Klárit!

-
clio1616v #10584 nem fog neki sikerülni, de én még a példáját várom, hogy képzeli ezt el...
pl levágja a kezemet a fűrészgép... na jólvan akkor hirtelen elkezdem magam rosszul érezni emiatt mert nincs kezem jajmost milesz ez legyen -40 a 100as skálán... utána? visszavarrják max lesz -10es vogy a fenébe csinálsz ebből +40et? -
clio1616v #10583 így van, de vannak irigy emberek... nekik más az agyuk, ők úgy működnek, hogy őket az tenné csak és kizárólag boldoggá, amit nincs lehetőségük megvalósítani, ők az elégedetlenek...