Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
minileányka.. te kinek hinnél? a lányoknak akik egy Lirionhoz hasonló vadászra panaszkodnak, hogy mindegyiknek azt ígérte, hogy ígyszeretlek úgyszeretlek, aztán csak 1 alkalommal tapasztalatszerzés címén ágybavitte õket egy nemesebb cél érdekében amit majd veled akar beteljesíteni, persze veled nem akar majd annyiszor szeretkezni, mert te jobb vagy mint a többi lány és nem akar majd bemocskolni..

Vagy Lirionnak, aki megígéri hogy te nem leszel 1 a sok közül...? (mert különleges vagy és utánad nem lesz senki..)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ki beszélt itt házasságról? 😊
A házasság nem más mint egy nagyon romantikus gesztus és nem helyettesít semmit...

Látod? lassa saját magad magyarázkodásával rá fogsz jönni, hogy amit csinálsz felesleges és szükségtelen.. kicsit sajnállak, hogy lehet már nem fognak komolyan venni amire benõne a fejed lágya... bár ne így legyen.. senkinek nem akarok rosszat...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

minigirl
jesszus, ti mennyit zsizsegtek! 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

😊

Szóval ha egy lánnyal nem házasodsz össze és éled le vele az életét, akkor vele egy meddõ kapcsolatod volt és idõpazarlás volt az egész.. gratulálok. Ezt elmondtad már a mostani bnõdnek is, hogy ha nem marad melletted életed végéig, akkor a vele eltöltött idõ is csak parazlássá válik és rossz emlékként marad meg benned?
Orvos látott már?
clio1616v
Elég negatív érzelem tud kisülni abból ha megdugsz mást a nõd mellett..

De majd jelentkezz ha a nõdet például a munkahelyén megbassza az egyik kollégája és megy haza neked mesélni hogy húdejót dugtam, de csak azért nem veled, mert nem akartalak bemocskolni.. annyira 😄

clio1616v
Ja csakhogy én nem szándékosan keresem a meddõ kapcsolatokat..

A szándékosságon a hangsúly..

clio1616v
Egyetértek, elmondok egy példát mit csináltam csütörtök este...
Páromtól elköszöntem 7 órakor és elmentem boltba.

Amikor a boltból hazaértem, elmondtam neki hogy sokan voltak és mennyit kellett várni a pénztárnál ezért jöttem 9re haza..

Megjegyeztem, hogy a sorban elõttem egy gyönyörû feketeszemû lány volt a szüleivel és egymásra mosolyogtunk többször.. 😊

A Szerelmem próbálta leplezni a féltékenységét látszott rajta, hogy zavarban van kicsit annyit mondott értem... utána még meséltem róla sokat, hogy milyen ruha volt rajta és hogy hatalmas fekete szemei voltak..

Nem is ez a lényeg hanem, mivel nem kapásból azzal indítottam, hogy a lány lehetett vagy másfél éves ezért ez utána annyira jól esett neki, az ahogy megkönnyebbült.. 😊))) Imádom...

Aha, kit is pattintottak le már 5ször?
Igen, kellenek a negativ erzelmek is, csak az nem mind1, hogy mennyi, mikor, miert es hogyan.
clio1616v
Torz a világképed ennyi.. látszik hogy közöd nincs emberi kapcsolatokhoz.. de ez nem is csoda, ha a külsõségek a fontosak neked elsõsorban..

Ismered a szavakat? irigység, féltékenység

A buta emberek valóban úgy gondolják ahogy te, bizonytalanságban tartani csak buta embereknél éred el, hogy azért szeressen mert birtokolni akar...

Fogsz találni sok ilyen lányt, de attól még nekem ez visszataszító...

chhayával például már ezt nem tudnád eljátszani... bármennyire is akarnád ráhúzni az elméletedet...

neked az a rendes lány aki beleillik az elméletedbe, szólj ha találtál ilyet 😊 és használd egészséggel ki!!!

Hogy érted ezt?

A hozzászólásaidból úgy tûnik ki, mintha azt gondolnád, hogy igenis kell a negatív egy kapcsolatban, tehát adsz is. (Kicsit olyan "adjunk direkt negatívat, hadd tanuljon")
Lehet, hogy csak nonverbális eszközök hiánya miatt, de az olvasóban tényleg ilyen hatást kelt.

Valóban nem írtad, hogy nem lehet értelem, de arra lehet következtetni, hogy elõrébb tartod a testiséget az érzelmeknél, értelemnél.

salsoul
Kisgyerek vagy kisgyerek nívóján?
salsoul
Tapasztalás emberi kapcsolatokban és közösségekben.
Ebben most nem teljesen értek egyet.

A negatív élmény (bizonyos határokon belül) lehet építõ hatással.
A kisgyerek egy kis tüskével megszúrja magát és megtanulja, hogy máskor ne szorongassa meg. Legközelebb találkozik egy nagyobb tüskével és már nem tesz kárt magában. Ha nem találkozott volna azelõtt tüskével, akkor a nagyobb tüske ártott volna neki.

Tehát nem tapasztalat, erre voltam kíváncsi.
Egy szóval nem írtam, hogy nem lehet értelem egy kapcsolatban, nem értem, miért ugrottál erre így rá. Mint ahogy azt sem írtam, hogy nem kell pozitívat adni. Kell adni, persze hogy kell. De mellé negatív érzelem is kell, a kettõ együtt viszi elõre a kapcsolatot, ami boldog lesz, ám tökéletlen. És ez így van jól.
salsoul
Ez barátom megfigyelés, nyitott szem.
offkorzreg
látom fellendült a téma ismét,megy a sírás rívás.<#wow3>

Megint a könyvek... saját tapasztalatod van-e?
salsoul
És megvan, hogy melyik hangnem melyik hangnemmel (harmonikus) hangzik csak jól.
Tökéletes kapcsolat nincs. Persze én sem lennék az általad említett példában boldog, de azért van átmenet a kettõ közt.

Arról is szól ez a dolog, hogy néha ezek a kapcsolatok embertelen módon folynak és zárulnak le.

Persze a negatív benyomások fejlesztõek lehetnek, de neked is kell pozitívat adnod lelkileg, érzelmileg is.

Az utolsó gondolatodra még valami: Vannak olyan nõk, akiknek kell, hogy értelmi társat lássanak benned. Ilyen gondolkodással a számodra elérhetõ nõk köre leszûkül.

De továbbra is fenntartom, hogy nem szeretnék kinyilatkoztatni, nekem is megvan a véleményem, neked is és mindenkinek a saját belátása és elvei szerint kell élnie, de nem árt, ha néha meghallgatja a másikat.

salsoul
1. A kompromisszum helyett tudod megértésre kellene építeni, mert az egyik passzív a másik aktív elfogadás.
2. Nem hiszem hogy a boldogtalan embernek párkapcsolattal kéne narkóznia, mert valójában nem lesz tõle boldog, és csak mint narkót használja a partnerét, ergo nincs is szó párkapcsolatról, csak önzõ érdekkapcsolatról.
3. Látszik, hogy teljesen tájékozatlan vagy a pozitív (építõ), negatív (romboló) érzelmek témakörében. A félelem és rettegés a megcsalástól, elhagyástól nyírja ki a kapcsolatot, mert tag mindenben azt fogja látni, hogy a másik el akarja hagyni, meg akarja csalni sat.
A harmonikus párkapcsolat nem azt jelenti, hogy mindenben egyetértetek, hanem az, hogy közös nevezõre tudtok jutni az élet dolgaiban (nem kompromisszumra!).
Elméletedet egyébként a zenei harmóniák törvénye is megdönti. Senki sem szereti a fülsértõ hamis hangokat, dallamokat. És hiába csöpög (keserû) méztõl a moll hangnem, fertõzõ szomorúság, csalódottság árad belõle.
SuperCharger
Gratulálok. Ugyan vagy száz hozzászólásra volt szükség, de csak kijött belõled valami értelmes és igaz.

Elég pici csövet raktál a szemed elé, hogy csak ennyit értesz, hogy vagymegdugomeste vagy nemdugommeg. Sebaj, örülj annak, hogy két füled van és nem vagy szatyor.
Az utolsó bekezdésedben idézett szöveg nem rólad szólt.
Azt meg továbbra is tartom, hogy salsoul féle "majd jön a tökéletes és kompromisszummentes kapcsolat" eszme minden, csak nem értelmes, se nem logikus és az érzelme nagy részét is kizárja.
Egy nõnek szüksége van mindenféle érzelemre, pozitívra és negatívra egyaránt, hogy boldog lehessen. Salsoul féle tökéletes kapcsolatból a negatív érzelmek hiányoznának, épp ezért, bár a kapcsolat tökéletes, a boldogság hiányozna. Az emberi természet már csak olyan, hogy a rossz dolgok nélkül nem tud boldog lenni.. Ennek leglátványosabb és egyszerûbb példája az a sok milliomos palánta, akik mindig belövik magukat, mert az anyag nélkül boldogtalanok, keserûek és csak így juthatnak olyan boldogsághoz, amihez mások, akiknek nincs meg mindenük alapjáraton hozzájutnak. Rengeteg mondás is van az ilyesmire, az se véletlen..
De mondok egy másik, teljesen hétköznapi példát: mennyire becsülnéd meg és lennél boldog egy olyan ember mellett, akivel szemben fel sem merülne, hogy elhagyhat, aki teljes mértékben a tied, sosem veszekszik, mindig igazat ad, elhalmoz ajándékokkal, állandóan mondja, hogy mennyire szeret, ugrik minden szavadra, nehogy vmi rossz érzés támadjon benne? A kapcsolatokat (és az embereket is) a tökéletlenségük teszi boldoggá (és szerethetõvé).
clio1616v
Te nem érted... nincs visszautasítás, mert nincs odamegyek leszólítom aztán vagymegdugomeste vagynemdugommeg és megyek a mellette állóhoz..

nem tudsz elvonatkoztatani ez a baj... de akkor meg se próbálj megérteni másokat... és a nõk se neked valók 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem... nemcsak arról nincs fogalmad a mi aháttérben áll, hanem amit leírtam arról sincs fogalmad.. de még csak nem is dereng 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
kérlek idézz hozzászólásszámmal, hol írtam ilyet...
értetlen gyerek vagy még...

Én próbáltam emberi hangok reflektálni erre az egész szituációra, épp ezért nem értem, te miért nem tudtál hasonló módon tenni, de mindegy is.

1. Nem ugattalak le.
2. Nem tudom, hogy "nagy ésszel" tettem-e, de az biztos, hogy már mondtam: nincs olyan, hogy Jó Megoldás. Azért mert megmondtam a véleményem, felõlem te úgy élsz, ahogy akarsz.
3. Ha minden lány véleményére így reagálsz, akkor nem tudom, hogy találsz magadnak olyat, aki komolyabb érzelmek nélkül, csak a dolgok élvezetéért "összejön" veled.
4. Lehet, hogy Lirion álláspontja nem kedvez az emberiség természetes növekedéséért, de már EZT IS említettem egyszer: Lirion gondolkodása más értelmet ad az életnek, te viszont megoldod, hogy ne haljunk ki. Persze ez kicsit leegyszerûsített, de azért gondolom érted...

Mi ez az eszme az emberi kapcsolatokról?! Nekem nagy baráti köröm van, sok kapcsolatom, sokat járok bulizni, mégsem az a felfogásom, mint neked.

"Hogy vkinek az undorító, hogy ismerkedik az ellentétes nemmel, hát lelke rajta. Tudom szánni az ilyen embereket." ??
Én ezt sosem állítottam, sõt... De ne kevered a szezont a fazonnal! Különbözõ szintek vannak ezen a téren.

Ügyes kitérés😄

salsoul
Hát igen...
Jó lenne most már konkretizálni, hogy valóában, konkrétan milyen szinten és hányadán állsz a nõkkel. A verbális kapcsolatokon túl jotottál még valamire (értsd. párkapcsolat) a Nagy Módszerrel?

Te viszed a pálmát a szó és a tett egységét tekintve?
jó elhiszem hogy szarul esik a visszautasítás,de el kell tudni fogadni és nem hülye elméleteket kitalálni.nem tetszem ez van,van másik.

Hát igen..
na ezt én sem értem.itt prédikál,osztja az észt hogy ribanc az a csaj aki nem szûz és már több férfival is lefeküdt....viszont érdekes módon a barátnõjének elnézi....az állhat a háttérbe amit mondasz.amelyik jó nõt nem dughatja az ribanc,amelyiket dughatja az ritka rendes lány😄.nagyon álszent....pff....

salsoul
Igen, ám van amikor még a rossz tulajdonságok is klappolnak, és nincs szükség kompromisszumra.

Mindazonáltal én még tényleg nem láttam egy párt sem akik jól jöttek volna ki a kompromisszumból. Te láttál ilyeneket?
clio1616v
A kompromisszumhoz kell kitartás...
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai még nekem is... 😉

Akit õnzetlenül és feltétel nélkül szeretsz felelõtlenül, annak a hibáit is szereted és elfogadod..

clio1616v
Miért lenne ribanc?

Te vagy ribanc, aki bárkivel érzelem nélkül baszol...
Ne szólj hozzá, olyanhoz amihez közöd nincs, így a vitának sincs értelme..
Mert az egymás mellett elbeszélés elkerülhetetlen..

salsoul
És ettõl még miért ne mûködne?
Nyilván kitartás és állhatatosság nélkül nem megy.

De tudod mi az ami igazán nem megy: a kompromisszum: csak nézz körbe a párkapcsolatokban, családokban, hogy hosszú távon mennyi embert nyomorít meg.
Hogy tudtál beleszeretni egy olyan "bûnös lotyóba", amilyet amúgy lenézel és ribancnak titulálsz?
clio1616v
Azért nem fog mûködni mert csak kevés múlik rajtad..
Amin meg nem tudsz változtatni azt el kell fogadni.. kompromisszum...

salsoul
Milyen okoból kizárt, hogy mûködjön?
Vagy csak azt szeretnéd, hogy bárcsak ne mûködne?

Hogy mi nem mûködik: nézz körbe a nagy világban... 😉
salsoul
Akár mit is tesz, ha azt nem saját belátásból teszi, hanem mert én, vagy a pistuka, vagy a tömeg, vagy az elõírás, vagy a vágyai vagy akármi tettetik vele, akkor õ egy idióta barom, mert ebben az esetben elképzelése nincs, hogy pontosan miért és hova megy a hajója.
Az pedig gyenge érv, hogy azért és oda amiért, ezé és azé is... meg mert arra sodor az áramlat (arra nem kell erõkifejtéseket tennem)...
clio1616v
Tudod mi az hogy szerelem, hogy önzetlenül szeretsz valakit?

salsoul
salsoul
Lirion õszintén, mit támasztál te alá mikor másokat ugatál le? Semmit.

Most még az is kiderül, hogy közöd sincs a szexhez és a párkapcsolathoz.
Jól elbeszélgetni, szópingpongozni, viccelõdni, szórakozni én is simán tudok bármilyek nõvel, ám mégis mire elég ez? Viccelõdésre, és szórakozásra.

A nagyõs thema nem úgy van, hogy az ember csak vár és nem tesz semmit... nyílván ez számodra megfoghatatlan dolog, ami az értelmezési tartományodon kívülre esik. Ha (valóban) értenéd az egész eddig mentalitásodat kényszerülnél alapjaiban revideálni.

Senki nem mondta, hogy az ismerkedés a másik nemmel undorító volna.
Ha valaki ezt mondta, akkor legyél szíves azt visszakeresni és idézni, hogy ezen állításodat alátámaszthasd. (Képzeld a nagy õ thema-ban benne van az ismerkedés a másik nemmel... Te lehetsz csak akkor barom, hogy azt hidd, hogy ez ismerkedés nélkül megy.)
Hogy voltál képes elfogadni? Azért, mert õt már te is megdugtad, a "bûnei" már nem is oly jelentõsek, mint azon ribancoké, akikhez nem férsz hozzá? Kétszínû, álszent alak vagy...