Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
A hallgatással írja le
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
magát
<#nevetes1>
salsoul
Igen
clio1616v
nem érti meg, vagy ha meg is értette se biztos, hogy leírná nekünk.. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Te vagy minigirl?
salsoul
Mi lenne ha egyszer úgy értenél meg valamit/valakit ahogy az van?

Sehol nem írta, hogy a szex kötelesség lenne.
De ha már beleolvasunk, akkor miért nem olvassuk azt, hogy a szex-et õ a kiválasztottak megajándékozásának, egy kapcsolat megszentelésének tartja, és nem herdálja el.

Nagyobb a szád mint a péniszed...
salsoul
Valóban kezdeményezni is kell, ám önmagában kezdeményezésnek még nincs garantált ilyen vagy olyan, leginkább tutti párkapcsolat folyománya.

Errõl beszél Clio már ezer éve...
Molnibalage
Meg nem kicsit ferdítesz barátom. Ezt hol mondta õ? Ne tessék már mártír grálovvagnak itt feltûnni, mert még hányni kezdek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tehát neked a szex nem szórakozás, hanem egyfajta kötelesség, amit a lelki társnak, a nagy Õ-nek teljesítesz? 😊
Sokféle kapcsolat létezik, van olyan is, ami a szexen alapszik és csak a szex az, ami fenntartja a kapcsolatot. Na persze mindjárt jön salsoul meg clio és megmagyarázzák, hogy ez milyen undorító meg fúj és különben is. 😊
Na persze én nem akarlak semmire rábeszélni, nehogy félre értsd.
Aha, kezdeményezés nélkül semmi sincs. Hiába néztek egymásra, mint két hülye, abból semmi nem lesz, csak ha az egyik fél veszi a bátorságot és megszólítja a másikat, vagyis kezdeményez. Azért egy magadfajta grammernácinak ezt illene felfognia, vagy lehet, hogy csak az egyes szavak szerkezetével vagy tisztában, a mögöttes tartalmuk megértése viszont már nem megy?
minigirl
Nekem az nem pálya. Vagy ki akarok vkivel építeni kapcsolatot, vagy nem. De nem szórakozom senkivel.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
ez más dimenzió és nem köt kompromisszumot senkivel, még csak meg se kérdez senkit
clio1616v
utóbbi megegyezés kérdése, köthetünk kompromisszumot ha szeretnéd.. <#crazya>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
Számodra semmi értelme - maradjunk ennyiben 😉
Ez olyan dolog, minthogy a nulla nem szám, és a legnagyob szám az egy.
clio1616v
ezzel egyet tudok érteni

clio1616v
Nem érted? Nincs olyan hogy kezdeményezés.. 😊 Nem ezen van a lényeg az egymásra való felfigyelésen és ez olyan mint amikor egyidõben hívjátok egymást a pároddal telefonon, nem véletlen.. 😊 vagy egyszerre gondoltok mondtok ki ugyanolyan szavakat, gondolatokat..

clio1616v
Ha az oknak is van oka, akkor semmi értelme az okság feszegetésének, mert minden oknak megvan az oka... ez pedig értelmetlen..

Ez olyan mint a nullával való osztás a matekban.. gondolj bele.. ha 2vel osztasz az azt jelenti, hogy 1 darabból két darabot kapsz, ha 1el osztasz akkor nem csinálsz semmit az egy darab akármivel.. ha nullával osztasz akkor pedig még annyit se csinálsz 😉

Aha és nyilván csak úgy odament, hogy "hello, az élet küldött, hogy együtt legyünk, legalább egy darabig, hátha majd te leszel az igazi". A köszönés szempontjából lényegtelen, hogy vki bemutatott titeket egymásnak vagy csak úgy egymásnak mentetek a boltban (ami egyébként se véletlen, csak egy nem tudatos cselekvés a figyelem felkeltésére), vhogy elkezdtetek beszélgetni. Bár feltételezem, hogy a lányok kezdeményeztek és nem te..
salsoul
Egyébként ha pl adott vagy te meg egy nõ és párkapcsolatot szeretnétek az szép és jó, ám ha a párkapcsolat nem közös (osztott) ok-on nyugszik, fel fog bomlani.
salsoul
Ennek már neked kell utána nézned, ha tényleg érdekel <#kacsint>
Nem ilyen forum keretekben megbeszélhetõ dolog ez.
clio1616v
Miért van az OK?

salsoul
Mindig van OK legfeljebb <általad> vél-etlen számodra.
Vagy strucc poltikát folytatsz vele szemben.
Az ok ismeretére a miheztartás végett van szükség.
clio1616v
A barátnõimmel az élet hozott össze.. lehet okkal 😉

salsoul
"Aha, nehéz lehet megérteni, hogy a nagy egymásra találás nem történik csak úgy meg" - nyilván neked is nagyon nehéz a #7618 fényében.
clio1616v
Na igen, de nem feltétlenül kell lennie mindennek okának, az ember keresi mindennek az okát, mert azt hiszi van(okkal tesz valamit, pedig nincs is rá képessége)... szerintem nincs oka a szó tágabb értelmében.. elõzménynek nevezném inkább..

salsoul
Hasonlóan hiába teszünk egymásra két önmagában gyönyörû dallamot, ha azok diszharmonikusak (hamisak, forszírozott párok) lesznek együtt.
Aha, nehéz lehet megérteni, hogy a nagy egymásra találás nem történik csak úgy meg, pedig így 5 bnõ után már feltûnhetett volna..
clio1616v
Belõlem az irigység minden formája hiányzik.. de nem ez az elsõ amit benéztél.. csak örülni tudok annak hogy másnak jó és boldog 😊 én pedig elégedett vagyok mindennel, ami körülvesz.. talán ebbõl táplálkozik az irigykedésmentesség..

salsoul
Attól, hogy odamész hozzá még nem találtok egymásra 😉
Mint ahogy attól, hogy odamész egy emberhez az még nem lesz az igaz barátod, akivel bármikor bármirõl bizalommal beszélhetsz.

Egyébként találtál te már rá valakire?
Oh, milyen butus vagyok, #7614-fényében nyilván nem...
Persze, hogy nincs semmi elveszve. Bár salsoul már reménytelen, mondjuk te se vagy sokkal jobb helyzetben. 😛
salsoul
Igen csak ezt a mozgató OK-ot ki lehet fürkészni, látni lehet, számolni lehet vele.
Ílyen módszer például az ***********, de nem az a fajta amit a profánok profánul mûvelnek.
clio1616v
Na már eleve itt elrontod.. 😊

Aha, persze hogy így van. 😊
clio1616v
Nyugi nincs elveszve semmi... minden jóra fordulhat még.. <#smile>

"Semmi jelentõsége nincsen, hogy neked ki tetszik ^^"
Ez egy teljesen retardált mondat, mély irigység sugárzik belõle.
Az egymásra találás legfontosabb eleme, hogy odamész és köszönsz. Amúgy nem tudtok egymásra találni, úgy meg várhatsz akármit...
He? Te mirõl beszélsz? 😄
clio1616v
Kicsit kifejtem mire is gondolok:

Az hogyha valami idõben elõbb történt volna és utána minden másképpen történik összességében azért nem állja meg a helyét mert egy történést nem tudsz akarattal véghezvinni...

Ezért véletlen nincs.. és minden csak egyféleképpen történhet úgy ahogy meg is fog mindenképpen.. még az is, hogy meg akarsz figyelni valamit..

Az hogy olyan lánnyal találkozol akivel boldoggá tehetitek egymást, az független attól, mit csinálsz.. akár elolvasta Lirion a könyveket akár nem.. ezzel csak görcsössé válik mert azt hiszi bármin is változtatni képes..

salsoul
Én ezt a problémát kiküszöböltem.
Az utóbbi idõkben az a szoksáom, hogy elõrejelzéseket borítékolok magamnak, amiket késõbb lecsekkolok.

Pl az a szó, hogy Platón vagy Szókratész bizonyos emberek rétegében mindig ugyan azt a bizonyos reakciót váltja ki tõlem független.
salsoul
Nézd Lirion te egy bitang szofista imposztor vagy.

>>> Ez <<< a hozzászólásod egyáltalán nem azt az álláspontot foglalja el a könyvet illetõen, mint itt a #7604-ben. Sõt elõbbiben majdhogy nem ajánlod.

>>> Ennek <<< a hozzászólásnak a fénye (említett idõtartam az utolsó bekezdésben) pedig azt világítja meg, hogy közöd nincs párkapcsolathoz, hát még a szex-hez csajokkal. És >>> ez <<< a hozzászólás még inkább erre derít fényt.

Az, hogy jól elcseverészel, verbálisan elszórakozol nõkkel még nem párkapcsolat, még csak egy éjszakás kaland sem, hiába is akarod "kapcsolatnak" nevezni. Az egész nem más mint komikum.

Nem sikerült még arra a kérdésre (sem) megfelelned, hogy eddig pontosan konkrétan hány nõvel, milyen szinten és meddig voltál együtt.
És amikor vége lett egynek akkor mi okból lett vége.
És hosszú távon miként díjazták a Módszerek Módszerét a lányok, valódi párkapcsolatban, nem pedig verbálisban(!) .
clio1616v
na dejó... <#vigyor3>

Ha valakit érdekel, hogyan lehet a csajozást megtanulni, profi tapasztalt guruktól..és ezt méghozzá TELJESEN INGYEN, akkor az nézzen el a :
www.pua.hu -ra

A legnagyobb magyar csajozási közösség már több mint 500 fõvel!

www.pua.hu
clio1616v
Ha megfigyelted és látod mi történik, akkor hogyan mondhatod azt, hogy ha nem figyelted volna meg is ugyanígy történt volna minden?
Egy tüntetés nem reprodukálható...

Viszont Lirion nagyon elszégyenlte magát a két linkedtõl, igaz nem néztem meg miket linkeltél.. de hatásos volt.. ennyit a tapasztalatairól..

salsoul
Igen, ha példa okán elmegyek egy tüntetésre, hogy megfigyeljem az emberek reakcióit bizonyos dolgokra akkor nyilván másképp fognak mûködni az én jelenlétemtõl... Már csak azért is, mert csak én tudok arról, hogy megfigyelni mentem...
clio1616v
Hát én azt nem hiszem el, hogy még mindig ebben ringatod magad...

Nem érted, hogy nem elég hogy te akarod?
Semmi jelentõsége nincsen, hogy neked ki tetszik ^^

Az egymásratalálás a lényeg, és ez nem megy úgy, hogy odasétálsz és helló na megjöttem, gyere... 😊)

clio1616v
Ezzel vitatkoznék 😉

A megfigyelt dolog, az másképp viselkedik, ha megfigyeled mintha nem... ezért a megfigyelés megváltoztatja és nem azt látod emiatt, hogy valójában, hogyan viselkedik, hanem azt, hogy a megfigyelés alatt hogyan viselkedik...

Ez bármire igaz legyen az egy darab atom, vagy elektron.. nem tudod elkerülni, hogy a megfigyelés ne változtasson a viselkedésükön..

Molnibalage
Meg az ég kék, a fû zöld, a víz nedves és a nõk titkolóznak. <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
Igen, ingyenesen amíg valaki ingyensen hozzférhetõvé nem teszi: rapid-on, dc-n, torrenten, akármin... egyébként ez az ebook-ra is ugyan így vontakozik.
Olvasott az lehet, hogy vagy, de mégis tudatlan maradtál.
Zenék, filmek hazánkban szabadon letölthetõek ingyenesen, saját használatra, nem jogsértõ cselekmény. Lemezek írására van rengeteg ingyenes program, van openoffice is ingyen, windóz meg nem annyira drága.
Ha vmit lefordítasz saját szavaiddal, úgy már nem sérti a szerzõi jogokat. Az sérti viszont, hogy a teljes alkotást más címmel vagy megnevezéssel mások számára is elérhetõvé teszed. Engem nem érdekel, hogy mit csinálsz, csak felhívtam rá a figyelmed, a tulajdonos valszeg úgyse talál rá, de akár még bajod is származhat belõle. De mind1, egyértelmû, hogy a könyvet védtem..

Egyiket sem olvastam még, nem tudom, hogy lehetne hozzá közöm. Bár most az elsõt sebtében átfutottam, elég sok bullshit van benne, sokkal kevesebb a hasznos tanács, mint a gagyi. Az egyetlen rész, ami így hirtelen egyezik az általam itt leírtakkal, az tesztelés, amit a nõk csinálnak. Ez viszont kb. olyan, mintha leírnád, hogy a balatonon sok némettel találkozol. Vagy hogy a tûz forró.
<#wilting><#merges2><#wow3><#vigyor>