Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sehol nem írta, hogy a szex kötelesség lenne.
De ha már beleolvasunk, akkor miért nem olvassuk azt, hogy a szex-et õ a kiválasztottak megajándékozásának, egy kapcsolat megszentelésének tartja, és nem herdálja el.
Nagyobb a szád mint a péniszed...
Errõl beszél Clio már ezer éve...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sokféle kapcsolat létezik, van olyan is, ami a szexen alapszik és csak a szex az, ami fenntartja a kapcsolatot. Na persze mindjárt jön salsoul meg clio és megmagyarázzák, hogy ez milyen undorító meg fúj és különben is. 😊
Na persze én nem akarlak semmire rábeszélni, nehogy félre értsd.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez olyan dolog, minthogy a nulla nem szám, és a legnagyob szám az egy.
Ez olyan mint a nullával való osztás a matekban.. gondolj bele.. ha 2vel osztasz az azt jelenti, hogy 1 darabból két darabot kapsz, ha 1el osztasz akkor nem csinálsz semmit az egy darab akármivel.. ha nullával osztasz akkor pedig még annyit se csinálsz 😉
Nem ilyen forum keretekben megbeszélhetõ dolog ez.
Vagy strucc poltikát folytatsz vele szemben.
Az ok ismeretére a miheztartás végett van szükség.
Mint ahogy attól, hogy odamész egy emberhez az még nem lesz az igaz barátod, akivel bármikor bármirõl bizalommal beszélhetsz.
Egyébként találtál te már rá valakire?
Oh, milyen butus vagyok, #7614-fényében nyilván nem...
Ílyen módszer például az ***********, de nem az a fajta amit a profánok profánul mûvelnek.
Ez egy teljesen retardált mondat, mély irigység sugárzik belõle.
Az hogyha valami idõben elõbb történt volna és utána minden másképpen történik összességében azért nem állja meg a helyét mert egy történést nem tudsz akarattal véghezvinni...
Ezért véletlen nincs.. és minden csak egyféleképpen történhet úgy ahogy meg is fog mindenképpen.. még az is, hogy meg akarsz figyelni valamit..
Az hogy olyan lánnyal találkozol akivel boldoggá tehetitek egymást, az független attól, mit csinálsz.. akár elolvasta Lirion a könyveket akár nem.. ezzel csak görcsössé válik mert azt hiszi bármin is változtatni képes..
Az utóbbi idõkben az a szoksáom, hogy elõrejelzéseket borítékolok magamnak, amiket késõbb lecsekkolok.
Pl az a szó, hogy Platón vagy Szókratész bizonyos emberek rétegében mindig ugyan azt a bizonyos reakciót váltja ki tõlem független.
>>> Ez <<< a hozzászólásod egyáltalán nem azt az álláspontot foglalja el a könyvet illetõen, mint itt a #7604-ben. Sõt elõbbiben majdhogy nem ajánlod.
>>> Ennek <<< a hozzászólásnak a fénye (említett idõtartam az utolsó bekezdésben) pedig azt világítja meg, hogy közöd nincs párkapcsolathoz, hát még a szex-hez csajokkal. És >>> ez <<< a hozzászólás még inkább erre derít fényt.
Az, hogy jól elcseverészel, verbálisan elszórakozol nõkkel még nem párkapcsolat, még csak egy éjszakás kaland sem, hiába is akarod "kapcsolatnak" nevezni. Az egész nem más mint komikum.
Nem sikerült még arra a kérdésre (sem) megfelelned, hogy eddig pontosan konkrétan hány nõvel, milyen szinten és meddig voltál együtt.
És amikor vége lett egynek akkor mi okból lett vége.
És hosszú távon miként díjazták a Módszerek Módszerét a lányok, valódi párkapcsolatban, nem pedig verbálisban(!)
www.pua.hu -ra
A legnagyobb magyar csajozási közösség már több mint 500 fõvel!
www.pua.hu
Egy tüntetés nem reprodukálható...
Viszont Lirion nagyon elszégyenlte magát a két linkedtõl, igaz nem néztem meg miket linkeltél.. de hatásos volt.. ennyit a tapasztalatairól..
Nem érted, hogy nem elég hogy te akarod?
Semmi jelentõsége nincsen, hogy neked ki tetszik ^^
Az egymásratalálás a lényeg, és ez nem megy úgy, hogy odasétálsz és helló na megjöttem, gyere... 😊)
A megfigyelt dolog, az másképp viselkedik, ha megfigyeled mintha nem... ezért a megfigyelés megváltoztatja és nem azt látod emiatt, hogy valójában, hogyan viselkedik, hanem azt, hogy a megfigyelés alatt hogyan viselkedik...
Ez bármire igaz legyen az egy darab atom, vagy elektron.. nem tudod elkerülni, hogy a megfigyelés ne változtasson a viselkedésükön..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Zenék, filmek hazánkban szabadon letölthetõek ingyenesen, saját használatra, nem jogsértõ cselekmény. Lemezek írására van rengeteg ingyenes program, van openoffice is ingyen, windóz meg nem annyira drága.
Egyiket sem olvastam még, nem tudom, hogy lehetne hozzá közöm. Bár most az elsõt sebtében átfutottam, elég sok bullshit van benne, sokkal kevesebb a hasznos tanács, mint a gagyi. Az egyetlen rész, ami így hirtelen egyezik az általam itt leírtakkal, az tesztelés, amit a nõk csinálnak. Ez viszont kb. olyan, mintha leírnád, hogy a balatonon sok némettel találkozol. Vagy hogy a tûz forró.