22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    hozzászólásod nem lenne meddő és semmitmondó, ha deklaráltad volna a normális, rendes lányt
  • Cserediák
    mondjuk ha most mindenki ismerkedne akkor nem lenne senki aki ide irkálná panaszos cuccait..:)Ilyeen egyszerű!
  • Cserediák
    jééé!Végre valaki!
  • MrSpock
    Srácok ez már néha szánalmas ami itt folyik.:-)
    Már eleve köze nincs a topik címéhez,és amásik hogy ellehetne gondolkodni,hogy az normális lány kibírna titeket?
    Salsoult szerintem nem,mert akkor nem itt írkálna hanem már érg a ritka rendes lány karjaiban lenne,és nem írna sok önbizonygatást,hogy igenis az a jó,követendő amit ő csinál,vagy épp nemcsinál.
    Nemlenne egyszerűbb ismerkedni lányokkal és rájönni,hogy jéé van akivel ellehet képzelni picit többet is?
  • salsoul
  • Lirion
    Igazad van.. elvesztettem a rutinomat, annyira mélyre kellett már süllyednem, hogy salsoul-lal vitázzak, úgyhogy részemről befejeztem.
  • at16
    ez marhaság salsoul. már vagy 10 hsz óta azon vitáztok hogy félreértette amit írtál.
    miért nem írod le hogy mit akartál ? miért nem írtad már le az elején még 1x érthetőbben ?

Lirion!
    a 70+ nem a módszert jelenti, hogy van sok módszer...
    hanem azt hogy 70 ÉV fölött már csak a nyelved van amit használni tudsz...
    egy félreértésből most itt vannak a hülye hsz-ok.
  • salsoul
    oké, vedd revízió alá amit az #10636-ban mondtam és fejtsd ki szájbarágósan, hogy egészen pontosan mit értettél alatta

ez után folytatjuk
  • Lirion
    Ha ilyen nagy az egyetértés, miért nem olvashatjuk még a válaszodat a kérdésre? Félsz, hogy teljesen hiteltelenné válnál a tapasztalatlanságod miatt..
  • Aquir
    flame!
  • salsoul
    Bizony nem kell a mellébeszélés, bizony nem Lirion, bizony bizony bizony nem
  • Lirion
    Nem kell a mellébeszélés, hány féleképpen és milyen eredménnyel, erre a két dologra kell válaszolnod. És lényegtelen, hogy te miket képzeltél bele az írásodba, mikor mindketten tudjuk, hogy korábban miről volt szó és mihez kapcsolódóan jöttél kötekedni.
  • salsoul
    Kzedjük ott, hogy teljes egészében félreértetted azt amiről én ott írtam.
  • Lirion
    Nem válaszoltál a kérdésemre. Szóval a 70+ módszerből konkrétan hányat próbáltál már ki és milyen eredménnyel?
  • salsoul
    nem is az annak tűnésről volt szó
  • Lirion
    Veled ellentétben én nem akarok professzionálisnak TŰNNI. Élvezem az életet és a nőket.
  • Cserediák
    jaj..anyám..komolyan ezt a topikot át kéne nevezni...Harcosok klubbjára:D
  • salsoul
    megértőek és elfogadóak vagyunk
  • salsoul
    tudjuk, hogy impotens vagy, és ha a nyelved nem lenne... nem kell magyarázkodni
  • salsoul
    Próbáltad már?
    Úgy, hogy előre ki vagy éhezve, a kedvenc kajád a legjobb minőségben és korlátlan mennyiségben rendelkezésedre áll?

• Lirion
    Azért kíváncsi lennék, hogy abból a 70+-ból kipróbáltál-e már valaha egyet is akár..
  • salsoul
    Igen, 70+ mikor a főszerszám már csődöt mond...
  • Lirion
    Ha tudnád, hány féleképpen lehet kielégíteni egy nőt... azt meg szinte mindegyik imádja, ha nyelvvel elégítik ki. De ez már korhatáros téma, nem szeretném, hogy éjszaka rosszakat álmodj. ;)
  • Lirion
    Hogy a kedvenc kajádat megutáld? Ahhoz max 3 nap? Akkor te tényleg orvosi eset. Sebaj...
  • salsoul
    Neki máshogy nem megy, és magából indul ki - ez van...
  • salsoul
    És nem kell hozzá négy év, még csak négy nap sem...
  • Aquir
    Arról volt szó, hogy nem használom gombás helyen, az biztos :) mondjuk a nyelvet sem vetem el 100%, de szokatlannak tűnik.
  • Lirion
    Vigasztaljad.. ha a gitározás mellett mást nem tudsz felmutatni, akkor baszhatod a gitározást.
  • Lirion
    Elég sokat, nem nehéz találni, csak tudni kell, hogyan közelíts hozzájuk.
  • Lirion
    Hát sikerült megint jó nagy baromságot ideböfögnöd. A kedvenc kajádat is meg tudnád utálni, ha minden nap olyat ennél.
  • Lirion
    Sajnálni fogom szegény barátnődet..
  • bcrics
    pörsz,
  • Cserediák
    Nekem az eddigi leghosszabb kapcsolatom netes ismerkedés után volt:)Szal ,ki lehet fogni..valóban.
  • Aquir
    így értem.. xD Na "csak" az a lényeg hogy bizakodva nézzek a jövőbe és megtegyem amire lehetőségem van :)
  • bcrics
    hjahja..teljesen ok,,teljesen normális egyéjszakás csajok vannak fenn persze vannak nem egyéjszakások de én azt nem suzoktam bejelölni a keresésbenXD
  • Aquir
    a gitár csak amatőr szint
    a netet még nem próbáltam.. már volt "pár" egyéjszakásod abból? :)
  • bcrics
    ha jól emlékszem faszául gitározol szóval tökmind1 mennyire ronda vagy a desperádokra buknak a csajok,,legalábbis én evvel vigasztalom magam:D
    de sztem tök jóak a netes dolgok is,és még semmi szifiliszt sem szedtem össze ien csajoktól szal bátran ajánlom.
  • Aquir
    nyitott vagyok a lehetőségekre, meglátom mit hoz az élet
  • Cserediák
    baráti társaság..iskola..szolidabb szórakozóhely...vagy internet(valakinek bejön,de ritka)
  • Aquir
    én szeretnék találni rendes lányt csak nem szoktam annyira sűrűn szórakozóhelyre járni. Ilyen esetben mit ajánlotok?