22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#10657 hozzászólásod nem lenne meddő és semmitmondó, ha deklaráltad volna a normális, rendes lányt -
#10656 mondjuk ha most mindenki ismerkedne akkor nem lenne senki aki ide irkálná panaszos cuccait..:)Ilyeen egyszerű! -
#10655 jééé!Végre valaki! -
#10654 Srácok ez már néha szánalmas ami itt folyik.:-)
Már eleve köze nincs a topik címéhez,és amásik hogy ellehetne gondolkodni,hogy az normális lány kibírna titeket?
Salsoult szerintem nem,mert akkor nem itt írkálna hanem már érg a ritka rendes lány karjaiban lenne,és nem írna sok önbizonygatást,hogy igenis az a jó,követendő amit ő csinál,vagy épp nemcsinál.
Nemlenne egyszerűbb ismerkedni lányokkal és rájönni,hogy jéé van akivel ellehet képzelni picit többet is? -
#10653 -
Lirion #10652 Igazad van.. elvesztettem a rutinomat, annyira mélyre kellett már süllyednem, hogy salsoul-lal vitázzak, úgyhogy részemről befejeztem. -
at16 #10651 ez marhaság salsoul. már vagy 10 hsz óta azon vitáztok hogy félreértette amit írtál.
miért nem írod le hogy mit akartál ? miért nem írtad már le az elején még 1x érthetőbben ?
Lirion!
a 70+ nem a módszert jelenti, hogy van sok módszer...
hanem azt hogy 70 ÉV fölött már csak a nyelved van amit használni tudsz...
egy félreértésből most itt vannak a hülye hsz-ok. -
#10650 oké, vedd revízió alá amit az #10636-ban mondtam és fejtsd ki szájbarágósan, hogy egészen pontosan mit értettél alatta
ez után folytatjuk -
Lirion #10649 Ha ilyen nagy az egyetértés, miért nem olvashatjuk még a válaszodat a kérdésre? Félsz, hogy teljesen hiteltelenné válnál a tapasztalatlanságod miatt.. -
#10648 flame! -
#10647 Bizony nem kell a mellébeszélés, bizony nem Lirion, bizony bizony bizony nem -
Lirion #10646 Nem kell a mellébeszélés, hány féleképpen és milyen eredménnyel, erre a két dologra kell válaszolnod. És lényegtelen, hogy te miket képzeltél bele az írásodba, mikor mindketten tudjuk, hogy korábban miről volt szó és mihez kapcsolódóan jöttél kötekedni. -
#10645 Kzedjük ott, hogy teljes egészében félreértetted azt amiről én ott írtam. -
Lirion #10644 Nem válaszoltál a kérdésemre. Szóval a 70+ módszerből konkrétan hányat próbáltál már ki és milyen eredménnyel? -
#10643 nem is az annak tűnésről volt szó -
Lirion #10642 Veled ellentétben én nem akarok professzionálisnak TŰNNI. Élvezem az életet és a nőket. -
#10641 jaj..anyám..komolyan ezt a topikot át kéne nevezni...Harcosok klubbjára:D -
#10640 megértőek és elfogadóak vagyunk -
#10639 tudjuk, hogy impotens vagy, és ha a nyelved nem lenne... nem kell magyarázkodni -
#10638 Próbáltad már?
Úgy, hogy előre ki vagy éhezve, a kedvenc kajád a legjobb minőségben és korlátlan mennyiségben rendelkezésedre áll?
Lirion #10637 Azért kíváncsi lennék, hogy abból a 70+-ból kipróbáltál-e már valaha egyet is akár.. -
#10636 Igen, 70+ mikor a főszerszám már csődöt mond... -
Lirion #10635 Ha tudnád, hány féleképpen lehet kielégíteni egy nőt... azt meg szinte mindegyik imádja, ha nyelvvel elégítik ki. De ez már korhatáros téma, nem szeretném, hogy éjszaka rosszakat álmodj. ;) -
Lirion #10634 Hogy a kedvenc kajádat megutáld? Ahhoz max 3 nap? Akkor te tényleg orvosi eset. Sebaj... -
#10633 Neki máshogy nem megy, és magából indul ki - ez van... -
#10632 És nem kell hozzá négy év, még csak négy nap sem... -
#10631 Arról volt szó, hogy nem használom gombás helyen, az biztos :) mondjuk a nyelvet sem vetem el 100%, de szokatlannak tűnik. -
Lirion #10630 Vigasztaljad.. ha a gitározás mellett mást nem tudsz felmutatni, akkor baszhatod a gitározást. -
Lirion #10629 Elég sokat, nem nehéz találni, csak tudni kell, hogyan közelíts hozzájuk. -
Lirion #10628 Hát sikerült megint jó nagy baromságot ideböfögnöd. A kedvenc kajádat is meg tudnád utálni, ha minden nap olyat ennél. -
Lirion #10627 Sajnálni fogom szegény barátnődet.. -
bcrics #10626 pörsz, -
#10625 Nekem az eddigi leghosszabb kapcsolatom netes ismerkedés után volt:)Szal ,ki lehet fogni..valóban. -
#10624 így értem.. xD Na "csak" az a lényeg hogy bizakodva nézzek a jövőbe és megtegyem amire lehetőségem van :) -
bcrics #10623 hjahja..teljesen ok,,teljesen normális egyéjszakás csajok vannak fenn persze vannak nem egyéjszakások de én azt nem suzoktam bejelölni a keresésbenXD -
#10622 a gitár csak amatőr szint
a netet még nem próbáltam.. már volt "pár" egyéjszakásod abból? :) -
bcrics #10621 ha jól emlékszem faszául gitározol szóval tökmind1 mennyire ronda vagy a desperádokra buknak a csajok,,legalábbis én evvel vigasztalom magam:D
de sztem tök jóak a netes dolgok is,és még semmi szifiliszt sem szedtem össze ien csajoktól szal bátran ajánlom.
-
#10620 nyitott vagyok a lehetőségekre, meglátom mit hoz az élet -
#10619 baráti társaság..iskola..szolidabb szórakozóhely...vagy internet(valakinek bejön,de ritka) -
#10618 én szeretnék találni rendes lányt csak nem szoktam annyira sűrűn szórakozóhelyre járni. Ilyen esetben mit ajánlotok?