22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
EdDyBoy #10697 Ezeket azért írtam, hátha valaki válaszol rájuk, és megosztja saját gondolatait:
Hol lehet rendes lányokat találni?
Miből derül ki a kapcsolat elején, hogy valaki rendes lány?
Látott már valaki rendes lányt? (én igen) -
EdDyBoy #10696 Még anno, amikor először idenéztem...
akkor még a csajokat fikázták páran, hogy szúrtak ki velük a nem rendes lányok.
- De azért vannak rendes lányok is.
- Ok, mondj egyet... egyáltalán milyen a rendes lány?
És akkor szinte minden tulajdonság ki lett "beszélve", ami egy kapcsolatban a pasik, és a csajok hibája lehet. Ilyen mint, vakszerelem, hűség, egyediség, egyéniség, tapasztalat... mainstream, szabályok, belső világok, 3hónap :D, kémkedés. Meg még jópár dolog.
Aztán jöttek a
"- Szerintem te így gondolod...
- Nincs igazad, mert te gondolod úgy..."
párbeszédek, meg egymás gondolatvilágának a fikázása.
Fel kellene frissülni a látogatóknak, és nekik beírni saját gondolataikat, tapasztalataikat. Páran már kibeszéltünk, megvitattunk jópár dolgot, és ha azokat vennénk elő, akkor az lenne, hogy
- Ez már volt! Olvass vissza!
(tényleg volt már ilyen XD)
viszont ha új nézőpontok jönnek, új tapasztalatok, akkor máris beindul a kör, és ez kész gyönyör :D
Én már próbáltam vita közben is elterelni a szót, de valahogy mindenki számára a másik kioktatása prioritással bírt, mert úgy érezte neki van igaza.
Hol lehet rendes lányokat találni?
Miből derül ki a kapcsolat elején, hogy valaki rendes lány?
Látott már valaki rendes lányt? (én igen)
Sal! Milyen érdekes, hogy akiknek szúrta a szemét a vita, és csitított, azok most sehol sincsenek, hogy érvényesüljenek, és gondolataikkal megtöltsék a topicot.
Aki meg nem veszi magára, ezt a sort, az írjon nyugodtan, mert nincs egyedül. A félelem ne tartson vissza senkit, mert alaptalan a félelme.
Segítek elindulni: RAJTA!
Ha még mindig nem megy, akkor: HÓRUKK! -
#10695 Mit lehet a témacímben foglalt állítás kapcsán ideírni?
Te mit írnál konkrétan? -
Steve Q #10694 Csak azért van még itt ez a topik, hogyha valaki szintén a témacímben foglalt állítás kapcsán akarna ideírni, őt is ki lehessen oktatni mindarról, ami itt elhangzott - gondolom én. -
#10693 öö...pontosan(akkor mi a kérdés?:P) -
#10692 mert nincs mit megbeszélni, mert a válasz mindig ugyan az: "Kinek mi?!", attól függ... -
#10691 Ennek örülök!Akkor tulajdonképpen miért is nem látom a témával kapcsolatos gondolatmeneteket?Mindenki a másikra vár? -
#10690 már rég a hármon vagyunk
ui: mintha te sem a topik témáját boncolgatnád... -
#10689 sejtettem..:)Oks Sal.,de akkor miért vitáztok folyton?Így nem juttok egyről a kettőre. -
#10688 én nem a magam nevében beszéltem :) -
#10687 a szálak már összefűzettek -
#10686 Kinek mi?!Sztem meg csak a buta ember vitatkozik...az értelmes és normális megbeszéli a dolgokat és meghallgatja az ellenérveket és próbálja a szálakat összefűzni.Bonyi mi?:P -
#10685 mert jobb vitatkozni? :| -
#10684 Látom még azóta megy az oltás..ahelyett ,hogy ténylegesen a topik témájával kapcsolatban menne az elborult eszmefuttatás.Miért nem lehet elfogadni ,azt hogy mindenkinek más a véleménye..akár csajozás akár nők terén?Senki nem egyforma,és? -
bcrics #10683 nézd meg eden lake c.filmet,,nagyot domborít benne,utána nem így fogod gondolni:) -
diktius #10682 Mi számít rendesnek? -
cucma #10681 sztem ez csúnya :/ -
bcrics #10680 nah,,ien lyányok mér nem járnak erre???
mmm
mmmm mmmmm -
bcrics #10679 neeem,,,kihúzod a szádbólXD -
#10678 le kell borotválni -
bcrics #10677 öhm,,azt tudjátok hogy kell kihúzni fájdalommentesen a punciszőrt? -
EdDyBoy #10676 Ennek a körfolyamatnak próbáltunk a végére érni, mikor a tapasztalatokról volt szó. Salsoul kérésére Lirion szinte mindent elmondott eddigi kapcsolatairól (hány csajjal, meddig tartott, miért csak addig), ő viszont annyit sem árult el, hány éves. Ettől van az, hogy amit mond pusztán kötekedésnek fogjuk fel, mint tapasztalatra alapozott példának.
Pár dologban igaza van, persze, de az, hogy lenézi a többséget, az valahogy nem baráti gesztus. Ez elég sok hsz-ban látható is.
Engem nem zavar, hogy más statégiája van, de annyira idegen, és eredmények nélkül olyan, mintha egy sci-fiből ideézne. -
Voyager88 #10675 Pontosítok: a letámadás alatt azt értem, hogy minden áron arra az útra téríteni, amelyiken Ti szeretnétek, hogy járjon. -
Voyager88 #10674 Az a baj hogy ez egy meg nem szűnő körfolyamat, ha valaki be is ír akkor mivel általában annyira ellentétes Salsoul és a többiek véleménye, hogy jön egymás piszkálása, és így elölről..
Amíg valaki nem fog engedni addig nem is lesz változás :) Ezt a Salsoul féle 3 hónapot abszurdnak tartom, ezt szerintem majd ő is belátja később hogy felesleges időhúzás, mert úgy nem lehet valakit kiismerni hogy nincs a közelünkben és csak megfigyeljük, vagyis éppen meglehet, csak felületesen és lehet épp azokat az értékeket nem veszi észre amiket ha együtt lennének észrevenne, továbbá 2 emberen múlik egy kapcsolat, az önfejűség pedig nem a kapcsolat irányába mozdítja el a mérleget.
DE! Semelyik ember sem ugyanaz, ha Ő így szeretne ismerkedni akkor Isten áldja, nem kell egyből letámadni mert akkor Ti sem lesztek különbek. Egyébként pár dologban igaza van és pozitív dolog, hogy vannak elvei amikhez emberesen ragaszkodik, valamilyen szinten meg is lehet érteni.
Na, nekem ez volt a véleményem erről :) -
#10673 Lirion, ismét süllyedsz, de látom nélkülem ez csak még jobban megy -
Lirion #10672 Én nem tartom annak. Csak simán pöcsnek, aki mégcsak nem is próbálkozik, mint ahogy azt teszik a normális srácok. -
#10671 Nos akkor most már tudod, hogy a topik címéhez semmit sem lehet írni azon túl, hogy kinek a pap, kinek a papné. -
#10670 EdDyBoy! Te képzelődsz! Mint Lirion kicsit lentebb. -
EdDyBoy #10669 -
EdDyBoy #10668 Vedd csak le szépen azt a napszemüveget, meg a gép előtt az önelégült mosolyt az arcodról, mert Lirion nem neked adott igazat, hanem at16nak. Itt még mindig sokan tartanak próbálkozó pöcsnek, aki mindig terel. -
Lirion #10667 Oké, én is erre gondoltam. :) Btw ha már úgyis választani lehet, én a pap lányát választom. :D -
#10666 Nem csak azt az 1 mondatot:-)Amit persze remélem humorként kezelted,vagyis van benne igazság,hisz semmi bajom a mássággal, így megemlítettem:-)
Csak utánna még kicsit folytattam a gondolatmenetet. -
Lirion #10665 A nickem utáni részt végig nekem szántad? -
#10664 Igen mester!!De azthiszem úgy valamikor félévvel ezelőtt leírtam azthiszem sokat is írtam ide vagyis úgymond bőven,hogy igazából "én"mitől tartok egy leányt rendesnek,és ez független hogy velem összejön e vagy sem. Mindenkinek más az ízlése,már lehet a véleménye és más embernek is jön be,ha kapcsolatot akar.Nem szeretem azt mikor uhh ez a csaj ilyen-olyan,de csak azért mert épp mással kavar.Nah persze előfordul,hogy ismeri az ember az illetőt,és tudja mekkora pöcs:-) Ekkor max szétlehet tárni a kart és nemérteni,de végülis a leány döntése ő van vele,ő szívja meg,vagy akármi.Maximum elhelyezheted magad egy bizonyos skálán úgy külső-belső tulajdonságok alapján.Persze van kiknél ez egészen magasan van minden ok nélkül:-) Lányoknál is előfordul a válogatási szempontok alapján,de ez van,ezen nemkell nagyon fennakadni.Próbálkozni,ismerkedni kell,mert análkül viszont nehéz a dolog,egyáltalán rendes leányt találni.
Lirion:Ez igaz lehet fiúkkal is,melegséggel sincs bajom,kinek a pap..:-)
Csak olyan ne nagyon prédikáljon aki nem ismeri a bibliát:-)Vagy esetleg újat akar írni..erre is kell gondolni.
Mintha egyik haverom próbálna csajozási tanácsokkal ellátni,akit életében nemláttam lánnyal.elég fura.Lehet elméletben naygon tudná,de ő sem tudja átültetni,miközben mondjuk én épp happy vagyok a bnőmmel:-) -
#10663 Én aztán nem. -
#10662 Ti tartatok szóval... -
#10661 Pedig igaza van. Nem véletlenül húzta el innen a csíkot sok ember. -
Lirion #10660 Nem lehet állandóan csak lányokkal ismerkedni, jóból is megárt a sok. :) -
#10659 Azt mondtad többet nem süllyedsz le hozzám.
Tartsd magad magadhoz plíz! -
Lirion #10658 Teljesen lényegtelen, hogy neki mit jelent a rendes lány vagy neked mit, a lényeg azon van, ha nem irkálnál sok baromságot, már lehet találtál volna magadnak egy rendes lányt.