Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Aki nem úgy él, az nem az ököljog szerint él, ergo te úgy élsz.
A szavaimat erõszakkal nem teszed semissé, le nem gyõzöd.
És nem kell ködösíteni. Aki úgy van "huzalozva" hogy a fütyköse vagy a nunája vezesse az vállalja ezt fel és ne ködösítsem meg magyarázkodjon mindenféle elméletekkel, hogy miért...
A kurva ezért becsülendõ: õ nyíltan mindent mindenestül felvállal.
Van, hogy a Szerelmed melletti fekvés is kielégíti a testi vágyaidat...
Az, hogy pofozkodsz szintén elárul sokmindent...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a szex az csak a hab a tortán, ahol a szerelem a torta.. van aki nem szereti a habot és van aki csak a habot szereti.. nekem elválaszthatatlan a kettõ külön nem kérek belõle köszönöm...
2. Élõben már lehet, hogy felpofoztalak volna ilyen sértegetésért. Régen az ember megvédte a becsületét. Ha már annyira fennkölt erkölcsöknél tartunk...
Csak azt a nõt megtalálnod akit szintén így huzaloztak... Hogy nem találod? Ja...
De. Volt már ilyen. Szép volt amíg tartott.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak azt a nõt megtalálnod akit szintén így huzaloztak... Hogy nem találod? Ja....
Ennyi.
Tudod létezik olyan hogy evoulúció és testi igények. Valakinek igénye van a szexre akkor is, ha nem szerelmes. Az ember így van huzalozva. Kivételek vannak, mint te. Ha van két ember aki csak szimplán jól szeretné érezni magát akkor ebben mi az elíélendõ? Lehet kulturáltan is csinálni és folytatása is lehet a dolognak.
Akkor ennyi erõvel én meg idióta vadbaromnak is hívhatnálak, mert érveid szánalmasak és röhelyesek, a józan ész teljesen kizárásán alapulnak. Vagy esetleg töketlen buzniak. Stb.
Nagyon könnyen beszólogatnak itt egyesek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha meg majd úgy gondolja, hogy érzelmet is vinne bele, az meg más nem lesz jó mert bemocskolásnak érzi majd a párja felé a viselkedését.. ez az õ szintje... és kicsit sajnálom emiatt..
Tényleg, szóval akkor pszt... <#kuss>#kuss>
Légy rá büszke, hogy ezt választottad (mindenestül), s ne háborogj 😉
A kérdés inkább az, hogy örüljünk-e neki hogy olyannyira változatos a világ, hogy itt a ribancok is megteremnek, vagy ûzzünk egy utópiát, amiben minden embernek makulátlannak kellene lennie?
Elvégre hogyan találná meg salsoul álmai nõjét, ha lelki tisztaságban az a többihez képest nem lenne kiemelkedõ, mert egyáltalán nem lennének tisztátalanok?
Az ilyen emberek vágya általában az, hogy a másik felükkel, A LÁNNYAL megossza a tisztátalan, mocskos világ elleni elméleti harcot. Na most ha nincs már mi ellen harcolni, akkor ez alapból bukó.
Ha az életedet arra teszed fel, hogy harcolj, és mindig szembehelyezkedj bizonyos nézetekkel, akkor nincs többé értelme az életednek ha megszûnik létezni a dolog, ami ellen harcoltál.
Ez alapból egy paradoxon, mintha saját magad ellen küzdenél.
Ezekkel a dolgokkal szemben nem elvekkel kell élni, hanem el kell fogadni a létezésüket.
a kérdés ugyanúgy fennáll az élet egyéb aspektusaira is. Ha mindenkit az öntudatos életre nevelnék, ha mindenkit tisztának, becsületesnek és önmagát megvalósítónak nevelnék, ki vinné el a kukát az ajtód elõl? Ki pucolná a wc-det és a kéményedet? Melyik öntudatos, tisztességes lány szopna le egy borjút az internetet 50 dollárért, hogy vasárnap unalmas délutánjaidon a székben hátradõlve megbotránkozz, és nevess egy jót? Ki táncolna a striptease klubjainkban, és kitõl vennéd a füvet hétvégére a haverokkal?
Szóval csak azt akarom ezzel a sok eltúlzott szarral érzékeltetni, hogy mennyivel unalmasabb lenne a világ, ha mindenki eszerint a filozófia szerint élne 😉
Egyébként senki se kért arra, hogy kefélj mindenkivel, az egész csak egy feltételezés volt, ennyire ne éld bele magad.. Kurva meg attól lennél, ha pénzért dugnál.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ha megnyugtat, felõlem gondolhatod hazugságnak, lelked rajta.
És igen, mind a kettõ kamu. Egyszerûen azért, mert az elõbbit nem mondogatni kell, hanem éreztetni, az utóbbi meg... Szerintem érted, hogy miért gondolom hülyeségnek... Korábban már én is, és mások is kifejtették...
Azért az vicces, hogy az is kamu, hogy "így szeretlek úgy szeretlek örökké együtt leszünk" meg az is, hogy "legyünk csak kúrópajtások, többet nem akarok".
Ha meg a miértre leszel kíváncsi, azt is elmondom.
A feltevés oka az volt, hogy egyesek szerint csak hazugsággal lehet vkivel szerelem nélkül lefeküdni, tehát aki erre megy, az biztosan hazudik. Ennek kapcsán írtam egy feltételezést egy kérdéssel, hogy azt elhinnéd-e, hiszen a "Lirion-féle kanegerek"-nek nem hiszel, ergo hazudok. Mivel még mindig nem voltál képes válaszolni, feltételezem, hogy "igen" a válaszod, különben leírtad volna, hogy nem hinnéd el.
"most nem akarok/tudok felvállalni, de ha ráérek, szívesen találkozok veled pár órára"
A szex több mint szórakozás... jóval több... és soha sem kötelesség... bár ha akarod degradáld mindekttõvé
És megértenéd a kérdést, nem terelnéd a témát...
Talán azért tereltél, mert a válasz disszonanciát okozna. Még szerencse, hogy itt van clio, aki megmagyarázza, hogy az nem lehet õszinte, aki nem akar hosszútávú kapcsolatot, amit neked sikerült benyelned.
De lásd, milyen rendes vagyok, felteszem a kérdés lényegét megint: elhinnéd az állítást vagy nem?
Õ pedig majd szépen sorra leteszteli õket, hogy melyik az ízlésének legmegfelelõbb 😊
Csak ez sajnos nem így mûködik...
A csak szexre alapuló kapcsolat sem fujfuj, mindenki azt csinálja, amire neki igénye van, váljék egészségére. Csak el kéne tudni fogadni a más nézõpontokat, és nem valami beteges társadalmi elfojtásnak tekinteni, ha valaki másképp gondolja. (Ez mindkét félre igaz...)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly