Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Még pár lépés és megérkezel oda ahol én vagyok. Pedig eltiltottalak...
A vizes példa nem is annyira szar, a víz elvégre fontosabb, mint az étel, víz nélkül hamarabb meghal az ember, viszont az étel nem feleltethetõ meg a szerelemnek, sokkal inkább mondjuk a cukor. Elvégre étel ital nélkül ugyanúgy meghalnak az emberek, mint ahogy szex nélkül is kihalnának, ellenben szerelmet és cukrot simán lehet nélkülözni.
Egy kiteljesedett Férfinak a szerelem olyan, mintha az élete egy pompás fagylalt-kehely lenne és a szerelem, mint tejszínhab vagy csokiöntet vagy gyümölcsdarabkák kerülnének rá extraként, mivel a kehely e nélkül is teljes.
De tedd fel nyugodtan körkérdésként, hogy a nõk szerint a pasinak azért legyen kapcsolata, hogy attól érezze teljesnek az életét?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
és ha utána nem iszol rá valami finom innivalót akkor nem teljes... (ez a szex)
namost a maximalizmusomból adódik, hogy külön külön köszönöm szépen nem kérek egyikbõl sem.. egyszerre kell a kettõ...
Lirion csak iszik.. attól jól érzi magát ideiglenesen... de kizártnak tartom, hacsak nem hazudik még magának is hogy teljes lenne az élete...
Egyébként meg én nem vitázok veled tovább, hisz az okos enged, te meg szenvedj szamár létedre. 😊
egy barbár minden szinten barbár lesz
ezt magyarázd meg már érvekkel......
Ne vedd sértésnek, de egyes keleti kultúrák sem így gondolják...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a szex nem egy igény, hanem a szerelemtõl elválaszthatatlan közös örömszerzés
Nem mondom, hogy én várok az igazira, de akikkel eddig lefeküdtem, azokba mind egy szálig szerelmes voltam (nem mintha túl nagy lenne a létszám). Aztán elmúlt, de nem bántam meg, mert nem felejtettem el, hogy szerettem az illetõt, valamikor. Viszont ha maga Johhny Depp akarna csak úgy simán lefektetni, mindenféle érzelem nélkül, akkor õt is tökönrúgnám, méghozzá azért, mert ha valaki csak dugni akar, akkor béreljen kurvát.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mellesleg pl az én becsületemet senki semmivel sem tudja megsérteni
jobb úgy elesni hogy ártatlan vagy és igazad van, mint bûnösen...
De nem itt Magyarországon
Ilyen is volt már. Tudod nekem legalább vannak tapasztalataim. Sajnos nem annyi, mint szeretén.
Az, hogy pofozkodsz szintén elárul sokmindent...
Például az, hogy nem tûröm hogy sértegessenek. Tudod régen ilyenkor jött a párbaj. Fura, hogy egyes elveket milyen magasztosnak gondolsz és egyeseket mennyire nem mikor évszázadokig hagyomány volt, mint az hogy házasság elõtt no szex...
Mellesleg a szerelem sem alakul ki, ha nincs fizikai vonzalom, vagyis nem indulnak be azok a kémiai folyamatok, amik arra serkentenek, hogy dugd meg a másikat.
Az abszolut igénytelenség az, hogy nem fogadod el a fiziológiai vágyaidat, helyette elnyomod, mert vki(k) erre nevelt(ek). Ennyi erõvel aludni is csak éjjel szabad, mert micsoda szentségtörés és igénytelenség, hogyha vki nap közben alszik.