22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • EdDyBoy
    Most miért oltod szegényt? Nem mehet mindenki könyvtárba, ha kiváncsi valamire. Személyesen is elküldesz valakit könyvtárba, vagy fel a Google-ra, hogyha kérdez tőled valamit?
    Nézd el nekünk halandóknak, hogy nincs akkora lexikális tudásunk, mint neked, és mesélj a régi szukákról, vagy ajánlhatnál valami rövidebb netes olvasmányt, amit már ismersz, és áldásod rá, hogy információkkal is bír. Ha könyvtárba mennénk, ott is csak rákérdeznénk, hol vannak a témába illő könyvek.
    Ez beszélgetés, ne mindig a hibát keresd másokban, légyszives!
  • salsoul
    Szerintem egy rendetlen gyerekhez közelebb áll, mint egy rendes nőhöz.
    Nekem a rendetlen gyerek ugrik be róla első körben.

Fényévekre kerülném - párkapcsolat szempontból.
  • EdDyBoy
    Azért sajnos, mert nem szabad. Tiszteletben tartom, ha valaki foglalt, ha kapcsolatban van, nem közeledek úgy. Emellett az sajnos még, hogy nem ismerem személyesen, nem felém lakik, vagy jár suliba.

Liliomtiprás... nem ismerem a korát, és emiatt írtam azt, hogy "így néz ki".
    Rendes... 9 kép látható, amin a párjával van lefotózva. Ha valaki tárgyként bánik a fiúkkal, akkor ezt nem teszi meg. Szerintem szereti a pasiját. Hogy valóban rendes-e, fogalamam sincs. Lehet, hogy nem az, de ezen a képen közelebb áll a rendeshez, mint az ellenkezőjéhez. Szerintem.
  • salsoul
    (futtas egy chkdsk-et a konzisztencia ellenőrzéséhez, aztán egy defrag-ot a töredezettségmentesítéshez - ezek után talán már jobb lesz)
  • salsoul
    oké, tehát elképzelésed nincs, hogy milyenek voltak, de ettől független isten se tudja mire alapozva azt mondod, hogy nem voltak ennyire durvák...

Jól sejtem, hogy komoly kíváncsiságod annyira nem komoly, hogy könyvtárba látogatnál és olvasásba kezdenél?
  • TothLaci
    Lehet rendes lányt találni. Aki a legszebb. Csak 5 számot kell eltalálni.
    Aztán szabályokat adni nekik, és ha nem tartják be a szabályokat, akkor mondani: Még egy hiba, és jön Barbi! Nőhöz csak akkor legyél udvarias, ha meg is érdemli. És még egy fontos dolog: Ne csöpögjél el neten keresztül a sok HK képeire... Net kurvajó letöltésre szolgál, de csajokat nem lehet onnan szerezni. Ahhoz valami nagyon EMO-nak kell lenned filmbe lévő jókisfiús arccal, hogy neten bombázz... persze azokban a körökben, amiben TE álmodsz. Sok egyedülálló csaj van, csak le sem szarom... miért? Mert nem tetszik. Jó ez. Nem jó. Mindenki a szebb lányokat nyalja ki, jah, és hogy szebb lányok ilyenek? Hát... igen. De lehettek akár a környék köcsögje is, csak a lánnyal legyél udvarias. Jah, hogy te nem ilyenek vagytok... Hát... Hehe, akkor mehet tovább az álmodozás, amiről nem csak te, hanem sokan álmodnak. Ez mit jelent a lánynál? Le vagy te szarva. És szerencsés vagy, mert le vagy szarva. Valakinél még ez sem történik meg. Ismerős, nem de? Tudjátok mit? Szerelmes lennétek az álomcsajba, melynek fotóit letöltöttétek az IWIWről, vagy a MYVIP-ről? DELETE. Keresni kéne neten csajokat, egyik legjobb cicánál hátha? Dobjátok ki nyugodtan a modemet, menjetek ki, és legyetek kint, fóbiát pedig tessék legyőzni.
    Nem értesz valahol egyet? Szűz vagy még? Akkor még nem vagy túl idős.
    Ennyi a részemről...
  • Retsu
    Nem voltam ott, nem tudhatom milyenek voltak, de az biztos hogy nem így operáltak, nem ilyen körmönfont, a végletekig kidolgozott módszerekkel ejtettek át minket. Persze ez csak feltételezés, de ha azt mondod, nem így van ám legyen, mutass pár bizonyítékot ami alátámasztja hogy nem voltak jobbak semmivel! Komolyan kíváncsi lennék rá, ne értsd félre, én nem megyek bele semmilyen ideológiai harcba ellened, sok értelme nincs:) Pusztán érdekel hogy milyenek is voltak a szukák régen(ja, Sámson_Delilát ismerem, mást mutass ha kérhetem).
  • salsoul
    Miben látod az akkori lágyabbságukat?
    És az akkorhoz képest miben durvábbak ma?
  • Retsu
    Jaja, én is próbálkoztam hasonló trükkökkel, eddig eléggé sikertelenül. Régebben én is "fóbiás" voltam, de nem csak nőktől, hanem majd' mindentől. Mostanra ez hál'Istennek megszűnt, nem érdekel különösebben hogy ki milyen véleményyel van rólam. Az a helyzet hogy nálunk ahol lakom a csajoki nagy része kifogásokat talál hogy miért is ne kezdjen velem vmibe. Ezek nagyrésze mindenféle hülye szóbeszédekre, legendákra alapoz. De én úgy vagyok vele hogy teszek rá, nem én veszítek többet az ügyön hanem ők. De mondom, én is hasonló mentakitású voltam/vagyok alapjába véve, csak már nem vagyok szűz:)
  • Retsu
    Megnéztem a linket, valóban már akkor is óva intettek a nők bizonyos típusaitól az biztos. Nem azt mondom hogy régen nem voltak oltári nagy r***ncok érted, csak azért nem ilyen durván csinálták mint manapság.
  • salsoul
    Biztos, hogy nem voltak olyan szemetek? ;)
  • salsoul
    Azt értettem.
    Katolikus vagyok-e?
    Anno szüleim megkereszteltettek, de ennyi.

Ha beleolvasgatsz az emberiség több ezer évre visszamenő feljegyzéseibe akkor láthatod, hogy általában egyáltalán nincs jó vélemény a nőkről, és a rendes nőt Isten/Sors legnagyobb áldásaként tartják számon, mely ráadásul csak a külön kiválasztottaknak jár.
  • salsoul
    Miért sajnos? Ő rendes?
    Nem lenne ez még egyébként liliomtiprás?
  • Retsu
    Na ez pl. rendesebb fajtának néz ki, dehát sose lehet tudni. Néha az angyali arcocska mögött démon rejtőzik...

#10710: Szerintem is így van részben, de azért nem ennyire voltak szemetek mint most jónéhányan. Ez félig-meddig lehet h off lesz, de hadd kérdezzek vmit: ezt a teremtéses dolgot Ádám-Évára értetted, és ha igen, akkor te katolikus vagy?
  • EdDyBoy
    A jelekből ítélve sajnos ő is foglalt...
  • EdDyBoy
    #10720 : ez tetszett

"De ssssz... ez túl gyerekes volt, és a viselkedésem átfordult egyes eseteknél nőfóbiára" --->>> #10710 : "Már a teremtéskor sem volt rendes a nő."

"míg MÁS eseteknél sikerült legalább társalogni a kiszemelt hölgyekkel..."
    Tanulhatnál embertársad hibáiból Sal! Laci ezt már sikernek hívja!

Igazad van Laci, vannak rendes lányok, csak sajnos ritkák. És ha még úgy is néznek ki, mint ez a csaj, akkor (még ha nem is vagyok hívő) felnézek az égre és azt mondom: KÖSZÖNÖM!

• TothLaci
    Szerintem jobb, mint Te. :P
  • salsoul
    És az ő szemük azt és úgy látja mint a te szemed?

Egyébként nem mondtad még a rendes férfit tekintve, hogy te milyen is vagy.
  • TothLaci
    Szereztem ismerősöket, akikkel spannoltam csak azért, hogy mondjanak információkat a kiszemelt lányokról... Eleinte túl jó bulinak tűnt, túl jól is sikerült, de rájöttem, hogy csak ezért hosszú távon nem lehet ilyet csinálni. Természetesen ehhez idő, jó pár ember, és ész kellett.
    Vagy éppen amennyi volt. De ssssz... ez túl gyerekes volt, és a viselkedésem átfordult egyes eseteknél nőfóbiára, míg más eseteknél sikerült legalább társalogni a kiszemelt hölgyekkel... csakhát... azoknak örök barátjuk van, és nagyon hűek hozzájuk. Ezt is megfigyelések alapján tudom. Van ilyen.
  • salsoul
    pontosobban egy szempárnál több szemet
  • salsoul
    És te pl milyen vagy?

És hogyan meresztesz kettőnél több szemet?
  • TothLaci
    Olyan, mint pl. én...
    Erre a környéken kevés az a nő, aki nekem megfelelne.
    És olyanok, akik előreláthatólag nem fogják keresni
    a társaságom valamilyen KINYOMOZOTT oknál fogva,
    igen is több szemet meresztek rájuk. Hátha egyik
    megváltozik, vagy felszabadul a pálya. Nekem megéri.
  • salsoul
    Több szem?

Egyébként a rendes férfi milyen szerinted?
  • TothLaci
    Szűz vagyok, és nőfóbiás voltam...
    Egyszerűen utána nyomoztam mindig. Több szem többet látott.
  • salsoul
    És miből állapítod meg, hogy azok akik neked (elsőre?) tetszenek tényleg rendesek?
  • TothLaci
    sorry a fogalmazásért, siettem vele...
  • TothLaci
    Sztem nem így van. Igen is, van rendes nő! Errefelé, vagy aki nekem tetszik, általában állandó kapcsolatban vannak... :S
    A szívóeszközök, vagy a papucskezelőknek pedig fényesre van nyalva a hátsórészük... De észre kell venni, a rendesebbek is ezekkel az utcára valókkal foglalkoznak, minthogy megismerkednének egymással személyesen, társaságban...
  • salsoul
    Ez már több ezer évvel ezelőtt is így volt mint ma. Pontosobban így van mióta világ a világ. Már a teremtéskor sem volt rendes a nő.
  • salsoul
    Nos ha már kirakó...

Én vagyok az egyik kirakó darab mindenestül ő meg a másik. És itt vagy van illeszkedés (harmónia) vagy nincs (diszharmónia). A valahány százalékos illeszkedés (harmónia) az nem illeszkedés (harmónia), hanem forszírozás (diszharmónia). Aki már kirakózott az tudja ezt.

És tudja azt is, hogy időnként szívesebben forszíroz, minthogy a megfelelő darabot megkeresse.
    Iegrendszer kérdése...
  • TothLaci
    A magyar nép semmi egyszerű nép már régóta...
    Régen csak megvolt szorítva mindenkinek a nadrága alatt, aki nem dolgozott, az éhen döglött, vagy éppen szigorban tartotta a gyerekeit, hogy segítsen többet, dolgozzon, esetleg tanuljon?(kevés eset) valamiért.
    Nem volt jobb régen, csak most jelenleg más területen jobbult a helyzet, és ez ilyeneket von maga után. Aztán majd ha megdöglenek a szülők, vagy kidobják, esetleg a lány nem találja a szőkehercegét, nem kap pénzt, hiába nyeli le sokmindenkiét... .. majd el kezd dolgozni, mint a többi, és úgy fog élni... egy modern rabszolga világban, ahol kell a társadalom... az ügyesebbek pedig tudják, mit csináljanak, de én már 21 vagyok, későn érő, és már el is rontottam... de még most jobb helyzetben vagyok. Társadalmi problémáimat figyelmen kívül hagyva.
  • Cserediák
    Rendes lány szerintem az olyan,aki önzetlen,kedves,türelmes,nem kicsapongó,nem hazudik,nem hisztizik ostoba semmiségek miatt és még sorolhatnám ezeket az alaptulajdonságokat,amik nagy része már inkább kiveszett a mai hölgyeményekből.
    Elég elkeserítő ,hogy mennyi selejtet gyárt ez a társadalom...
  • EdDyBoy
    Nem is rossz!
    Ritka a képzelet szülte lányt a valóságban megtalálni?
    Elvégre mindenkinek mást jelent a rendes lány. Nagyvonalakban persze mindenki azt akarja, hogy a rendes lány ne verje át, legyen becsületes, szeresse azokat a dolgokat, amit mi, ne csalja meg a párját...stb.

Én mindig úgy gondoltam erre a folyamatra, hogy van két puzzlem. Az egyik a külső dolgokat rakja össze, a másik a belső dolgokat. Aztán keresem ezt a csajt, de nagy valószínűséggel nem találom meg, aki 100%ban Ő az.
    Közben persze ott vannak azok a csajok, akik elérik a 80-90%ot, és velük is boldog lehet az ember nagyon sokáig.
    Meg ott van még az a tényező, hogy vajon én bejövök-e a csajnak? Ha megvan a harmónia, az is tol rajta még úgy 20%ot.

Ha megvan az alany, akkor jöhet a keresési folyamat, de ez már egy másik kérdés...
  • salsoul
    Újat?

Akkor most átkonvertálom a topik burkolt kérdését/felvetését direkt kérdésére/felvetésére: ritka a képzelet szülte lány[t] a valóságban [megtalálni]
  • Cserediák
    Azért mert a favicceim nem jön be egyeseknek..nem biztos ,h annyira szánalmasan gagyi.(és mindjárt leoltanak még negyvenen)..de azért lol!egész mondandómból csak ezen akadsz fönn?Ehh..férfiak..:P
  • Ronny
    "Fikázok?Kinőttem már az orrpiszkálós korszakból:P.."

Ez nagyon gyenge volt...:)
  • Cserediák
    Fikázok?Kinőttem már az orrpiszkálós korszakból:P..igyekszem nem bunkó lenni és kifejteni mondandómat,de sajna írásban más(kevés,személytelen)Szívesebben diskurálok egy jó pohár itóka mellett,kellemes ülőkében.Tudom,most ez van..ezt kell szeretni.De elnézését kérem azoknak akiket esetleg "gyomorszájon rúgtam".
    Lássuk csak,akkor mondom személyes tapasztalataimat.Igen,vannak rendes lányok,akad belőlük jócskán,csak ritka.Többnyire szerencsémre csak kedves teremtésekkel vettem körbe magam,kerültem a hisztis,kavarós,egymást kibeszélős libákat.Abban,hogy a kapcsolat elején kiderül-e hogy valaki rendes-e vagy sem..nem hiszek!Kevés ember van aki nem játssza meg magát és nyíltan vállalja a bogarait.És lehet ,hogy akit az elején rendesnek és kedvesnek vélünk..később 180 fokos fordulattal totál ellenkezőjévé,hisztis ,önző hárpiává változik.Mivel lehet kiszűrni?Talán ismerkedéssel..beszélgetéssel(mondjuk egy hosszú séta kettesben vagy egy nyugis teázó jó alkalom)Nomeg szerintem nem árt a szüleiről is kérdezgetni egysmást,mert amit a szüleitől lát,az hat rá.Nem törvényszerű,itt is vannak kivételek.pl. barátnőm apja csalta anyját a titkárnővel és külön élnek a szülők,míg Ő már eljegyzésnél tart az első és egyben az utolsó barátjával...másik példa..srác szüleinél ugyan ez a szitu,az illető is félretekinget a barátnője mellett.Szóval embere válogatja...
  • Steve Q
    Rendes lányt találni csak igen nagy szerencsével lehet szvsz. Én igazán rendes lánnyal csak eggyel találkoztam eddig: egy szakra járunk fősulin. Mindig kedves volt velem, én pedig szintén csak kedvességgel tudtam ezt neki viszonozni. Egyszer, amikor nagyon magam alatt voltam, közvetlen óra előtt, már majdnem sírni akartam, odajött hozzám és aggódva kérdezte, mi baj van. Aztán megsimogatott és megvigasztalt. Pár nap múlva óra után odamentem hozzá és megköszöntem neki. Ő elmosolyodott és újra megsimogatott. Szerintem ilyen egy igazán rendes lány.
  • EdDyBoy
    Szeretek vitatkozni... ésszel, és szerintem jó is vitatkozni, de az, ami itt ment egy darabig, az már nem vita volt, hanem veszekedés, egymás fikázása. Ha rajtam múlik, ilyen nem lesz, és eddig is csak azért szálltam be, mert nem bírom nézni, ha lenéznek másokat a magas lóról, úgy, hogy nincs alátámasztva a mondandó.

Még ha nem is így volt, de én is ki tudok találni fantasztikus dolgokat, de ezt nem próbálom meg elhitetni másokkal bizonyítékok nélkül. Ismétlem, ha ez nem így volt, akkor bocs, mindenkitől, akit sértenék.

Mindenesetre a legjobb az lenne, ha túllépnénk ezen, és a topic címével kapcsolatban valaki mondana valami újat.
  • TothLaci
    Hiába tárgyaljátok ki, itt valószínűbb, semmi nem fog változni.
    A nyertesek nem sírnak. És nem nézik meg ezt a dolgot minden oldalról.
  • EdDyBoy
    Nem oltani akarok, de te is másra vársz...
    Fikázni azokat, akik épp nem töltik meg fikával az oldalt, ugyanolyan fikázás, mint mikor mi fikáztuk egymást.